Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 TELEVISION CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: TELEVISION CHAMPIONSHIP   14/1/2011, 19:05

1.Aj Styles
2.Christian

Type Match:Table Match

_________________


Последната промяна е направена от Geor4 на 12/9/2011, 09:26; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 18:34

*GET READY TO FLY*

В залата гръмва музиката на "The Phenomenal One" и настроението на повечето от публиката драстично спада.Ей Джей се показва в началото на рампата и разгръща двете си ръце назад след което и от двете му страни избухват пиро ефекти.А той плавно и бавно продължава към ринга.
След което влиза веднага в ринга и се оттегля в единия край на ринга където изпълва своя таунт.И започва да загрява преди своя мач.
_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
^_WeReWoLf_^
New User
New User
avatar

Join date : 20.09.2010
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 18:42
Announcer:
- И неговият опонент - роденият в Уинипег, тежащ 104 кг. "Y2J" - CHRIIIIIIS JERICHOOOOOO!

Самият Джерико изглежда все още изненадан. Всички очакваха да гледат Стайлс срещу Крисчън, но отсъствието на канадеца принуди организаторите в последния момент да го заменят със сънародника му. Феновете, обаче изглеждат доста доволни, че виждат именно Y2J.
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5775
Age : 137

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 18:45

BEGIN!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 19:00

И двамата се спогледват и веднага се вкопчват един в друг.Джерико бива посрещнат с няколко ъперкъта в челюста след което бива повален.Стайлс се оттдръпва назад и изчаква Джерико да се изправи.След което се засилва с бясна скорост към него, Джерико е близо до обтегача отдръпва се и Стайлс се нанизва в обтегача.Джерико причаква Стайлс да се изправи засилва се и това е Running Buldog, лицето на Стайлс се размазва с всичка сила в тепиха.Джерико опитва Walls Of Jericho, но прекалено рано, защото Стайлс се повдига на 1.Джерико бързо вдига опонента си и започва да му забива колена в корема след което го вдига и това е superplex.Jericho се наслаждава как премазва своя опонент след което отново тръгва да го изправя, но почакай малко Стайлс го изненадва с Kick-Up Rana.Какъв изумяващ и великолепен ход от страна на "Феноменалния" наистина страхотно изпълнение.Джерико е проснат като мъртъв съдята отива да види как е той, а междувременно Стайлс се опитва да се изправи след побоя от страна на Крис Джерико.След като се изправя на крака изправя Джерико и започва да му забива чопове с който притиска опонента си в ъгъла и продължава да забива чопове.След което се отдръпва настрани и това е Pele Kick.Главата на Джерико за малко да хвръкне от тялото му.Джерико тръгва да пада, но Ей Джей го хваща и го поставя на най-горното въже на обтегача хваща го и това е суплекс по средата на ринга.Това е невероятно след този изумителен кик.Стайлс не се отказва изправя се и хваща Джерико за косата засилва го и това е Belly To Belly Suplex.Стайлс бързо приковава крака 1..2.. не отново имаме повдигане.Стайлс отново се изправя и тръгва да вдига Джерико за косата, но той го изненадва като хваща Стайлс за краката и го поваля.Джерико се изправя и опитва да заключи Walls Of Jericho.Но Стайлс забива ритник в лицето на Джерико той залита и се забива в обтегача.Джерико започва да се държи за носа.Съдята отива отново да види как е Крис.Стайлс се изправя и поглежда към Джерико след което се приближава и започва да му забива серия от комбота в кръста и другите части от тялото му.След което го хваща и това е Dragon Suplex.Стайлс не опитва туш, а се изправя и хваща ръката на Джерико и се опитва да заключи submission, но Джерико се измъква на време.Крис се изправя и започва да забива удари на Стайлс в лицето му докато той беше разконцентриран.Хваща го и това е Tiger Bomb for AJ! Джерико също не се бави засилва се и това е опит за LionSault, но Стайлс се отмества и Джерико се разбива в тепиха.Стайлс се изправя и минава на ръба на ринга причаква Крис Джерико да се изправи прелита над най-горното въже и това е Flying ForeArm.След което излиза от ринга и внася една маса.И опитва суплекс дали Джерико ще бъде разбит в нея?

_________________


Последната промяна е направена от Geor4 на 22/1/2011, 19:04; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 19:02

Не Джерико успява да се спаси и не се разбива в масата...
Върнете се в началото Go down
^_WeReWoLf_^
New User
New User
avatar

Join date : 20.09.2010
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 19:17

Стайлс започна добре мача, но нямаше късмет при първия си опит за победа. "Феноменалния" опитва да заключи Stylin' Crab, но Крис е прекалено близо до въжетата и бързо се хваща за най-долното. Макар че това не е обикновен мач, Ей Джей е принуден да го освободи. Все пак държи захвата максимално дълго. Сега той изправя опонента си и пробва суплекс, но Y2J го блокира и контира с DDT.
"The Sexy Beast" заключва Armlock, за да не позволи на опонента си да се изправи бързо и да опита контраатака. Изправя го и го запраща към въжетата, веднага се засилва след него и със clothesline го изхвърля от ринга.
"The Phenomenal One" пада доста лошо, а Крис се качва на най-горната сглобка и позира пред феновете, изчаквайки съперника си да се изправи... SPRINGBOARD CROSSBODY!
И двамата лежат размазани до коментаторската маса. Y2J първи започва да се изправя бавно, а Стайлс изглежда е паднал доста лошо върху ръката си, защото се държи за китката и крещи от болка. Сега Джерико заключва Boston Crab. "Феноменалния" няма как да се измъкне. Той агонизира, а Крис засилва още повече захвата. Ей Джей се предава... но това не е възможно в този вид мачове. Чуват се дори освирквания от тълпата и в крайна сметка Джерико решава да го пусне.
Сега той разчиства коментаторската маса, едно тръшване през нея също би му свършило работа. "The Sexy Beast" прави taunt-а си, но през това време шампиона се е докопал до един монитор и... той го троши в главата на Крис! Ход на отчаянието, който със сигурност свърши перфектна работа. "Феноменалния си отдъхва в продължение на няколко секунди, след което взима стълбите край ринга и дабне претендента. Джерико се изправя, а Стайлс вдига метала, но... ръкат му не издържа на натоварването. Явно нараняването не е толкова леко. Крис бързо се възползва и прави брутален dropkick като стълбите се забиват в лицето на шампиона. Y2J без да губи време поставя опонента си върху коментаторската маса, след което вади една стълба изпод ринга. Това ще е доста опасно. Той я изправя и се качва на върха. Готов е да използва собствената си тежест, за да размаже "Феноменалния" и да спечели мача. Готов е да скочи...

Стайлс се отмества! Инстинкта му го спасява в случая, но слава богу, Джерико реагира навреме и остава върху стълбата. Той изчаква Стайлс да се изправи и...

MOONSAULT от върха на стълбата! (Само)убийствен ход! И двамата отново се търкалят край ринга, а мача продължава. Какво ли още ще видим?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 19:32

Стайлс бързо се изправя и отново се вкопчват един в друг с опонента си .Този път Джерико притиска Стайлс в ъгъла и започва да му забива ъперкъти.Джерико взима една маса и я забива с ярост в корема на Ей Джей Стайлс.След което я разпъва в средата на ринга и хваща Стайлс тръгва да му прави суплекс, но Стайлс успява да се измъкне той минава зад Джерико и му прилага Суплекс.И двамата лежат като мъртви какво ли ще стане ...?!?

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
^_WeReWoLf_^
New User
New User
avatar

Join date : 20.09.2010
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 19:52

Наблюдаваме изключително шоу между тези двама невероятни атлети. Двамата се изправят почти едновременно.Крис прехвърля Стайлс над преградата с clothesline и боят продължава сред феновете. Джерико забива пореден dropkick, след което започва да дебне опонента си за Codebreaker, но една от фенките на Ей Джей му изкрещява какво предстои и той успява да контрира с Belly-to-belly suplex. Поредния брутален ход в този мач! Гръбнака на Y2J се стовари върху бетона, но не по-малка бе болката и за шампиона.
"Феноменалния" се изправя и започва да дърпа "The Lionheart" към един от изходите. Битката е на път да се пренесе зад кулисите, а точно в този интересен момент прекъсваме за... рекламааааааааа!Веднага след края на досадното прекъсване виждаме на запис как Джерико си е върнал инициативата след като за преден път е контрирал успешно един опит за суплекс от страна на Ей Джей, а впоследствие е строшил една машина за пуканки с главата му. В резултат на това по челото на шампиона сега се стича струйка кръв!
Двамата в момента си разменят удари в коридора със съблекалните. Стайлс неочаквано прави страхотен Pele Kick и Крис пада близо до автомата за кафе, където Мария току що си е поръчала капучино. Крис обаче взима чашата и я излива право в лицето на "Феноменалния". Това се казва хитър ход!Шампиона крещи и се превива, а Джерико се извинява на дивата, обещавайки й, че после ще я почерпи, след което влачи опонента си към паркинга.

Там опитва да го засили към лимузината на Бишоф, Ей Джей го преобръща и в последния момент Y2J успява да спре, за да не се пребие върху лъскавото возило. Сега е ред на шампиона да хитрува, той взима кофа боя и опитва да залее претендента... НЕ! Джерико се наведе и цялата боя се изсипа върху лимузината на шефа! :twisted:

Ей Джей гледа какво е направил, а през това време Джерико се възползва и прави CODEBREAKER!Това трябва да е края!

Сега Y2J взима една маса от намиращия се наблизо камион, който пренася оборудването и я разпъва. После качва шампиона върху лимузината на Бишоф и опитва Суперплекс през масата.

Това ли е края?


Последната промяна е направена от ^_WeReWoLf_^ на 22/1/2011, 19:55; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   22/1/2011, 19:54

Не.. Ей Джей контрира ..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TELEVISION CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
TELEVISION CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 3. TELEVISION CHAMPIONSHIP
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Go to The Top 2011-
Идете на: