Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 1. HOT CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   18/12/2010, 17:10

1..2... НЕЕЕЕ ТОЛКОВА БЛИЗКО ДО ЦЕЛТА СИ, НО ЯВНО КЕЛИ Е ДОСТА УПОРИТА И УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   18/12/2010, 17:38

Кели определено е доста изшлайфана и опитна дива. Затова пък на Марис ще й адски трудно по някакъв начин да се докопа до златото на Бланк.
Аутлет е буквално смазана.. тя мислеше,че след като вложи всичките си сили в последните няколко секунди .. ще се добере до титлата, но ето,че шампионския пояс е още далеч от французойката. Марис започна да рита Бланк из целия ринг, след което я повлече за ръката към ръба на ринга .. Аутлет изглежда просто бясна .. тя слезе от ринга и хвана крака на Кел .. о,не .. Марис, не го прави .. Аутлет хвана крака на Бланк и го заби точно в стоманения кол. Това се повтори още няколко пъти.. Марис определено намисли адска тактика.
Сега Аутлет се върна на ринга и явно ще започва да обработва крака на шампионката .. какво подяволите !? Марис опитва ЦИФРАТА 4 .. дали ще успее да заключи този захват на Кели? ДА .. ПОДЯВОЛИТЕ .. леко модифицирана версия на Цифрата 4 по средата на ринга. Кели крещи .. тя трябва да стигне въжетата възможно най-бързо .. тя е почти до тях, но Аутлет я издърпа отново .. можем само да си представим болката на Бланк.
Кели опитва да се измъкне .. ето го и обрата .. отново опитът на Кел й помогна .. тя контрира перфектно и заключи невероятен Sleeper Hold ..

Виждали сме това само веднъж от нашата шампионка .. този ход й послужи с Триш Стратъс, но нека видим какво ще стане с Аутлет .. Марис се опитва да се измъкне отчаяно, но силите й вече са на минимум.. съдията хваща ръката й .. ако тя падне 3 пъти.. то тогава Марис губи тази така важна възможност в кариерата си.
Реферът повдигна ръката на Марис и я пусна веднъж .. Аутлет е безпомощна .. ръката й падна. Ето го и втория път .. отново стана това .. Марис може би е в безсъзнание. Остава един единствен път .. но какво подяволите !? Марис задържа ръката си във въздуха.. явно има още живот в Аутлет. Бланк не очакваше това. Тя започна да блъска главата на Марис в пода.. съдията й направи забележка..
Сега Барби трябва определено да превърне доминацията си в победа .. титлата е заложена.. Кели едва ли е забравила това.
Тя хвана Марис и я засили към въжетата .. и какъв саблен удар .. Аулет все още не може да се опомни .. още един саблен удар.. трети, четвърти, пети .. Сега Кели бързо се качи на въжетата, причаква Марис леко да се повдигнее.. и скача .. Кели опитва туш, ноооооо.. Марис се повдигна на 2 и половина. Зашеметяващо!
Определено е време за последната порция от тези на Кели, които Марис ще изяде.. а именно К2. Но какво подяволите .. към ринга се задава Джеф Харди.. Харди е тук .. той иска да влезе на ринга, съдията обаче го възпира .. Кели определено няма да чака покана.. Джеф изяде невероятен юмрук от шампионката на федерацията, който го приземи извън ринга. В същия момент обаче .. Марис се съвзе.. и прави люлката. Колко неочаквано .. дали Кел се измъкна? Да, да,да .. замалко Марис да грабне титлата.. Кели обаче повдигна едното си рамо на 2 и половина..
Марис опита саблен удар, но Кели се измъкна и заби мощен ритник в корема й.. сега Кели засилва Марис към въжетата .. и .. ножици във въздуха.
Наистина е време за края на този мач .. Бланк се засилва за К2.. Джеф обаче хваща крака й и я спира.. съдията не забелязва това, занимавайки се с Аутлет. Кели обаче успя да се измъкне и срита Харди. Джеф се срещна с предпазната стена. В този момент към ринга се затичва и Ей Джей Стайлс .. явно тези двамата няма да чакат до по-късно тази вечер. Ей Джей повдига Джеф и тръгва към бакстейдж като междувременно го запознава с всички метали и стомани около себе си.
Марис е на крака, Кел опитва саблен удар .. но Марис в този момент ритна Бланк в корема и ще опита още веднъж Френското ДДТ. Кели контрира с ДДТ .. прекрасно изпълнение .. и какъв обрат .. публиката го усеща, Кели го усеща.. наистина е време за К2 ..

ДА.. опит за туш по средата на ринга .. 1 .. 2 ..
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   18/12/2010, 17:42

1...2.... и поредно повдигане.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Extreme'Diva
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Fort Lauderdale, Florida ... Pazardjik,Bulgaria
Join date : 24.04.2010
Posts : 319
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   18/12/2010, 18:04

Мачът отново продължава.Кели сега изчаква Марийс да се изправи и това е двоен саблен.Кели и Марийс лежат на пода.Съдята отброява 1,2,3,4,5,6,7 ..Докато отброява Марийс се изправя и вижда че кели се държи за най-долното въже мъчейки се да се изправи.
Францозойката се засилва ии Running Slingshot .
Кели направо си изкара въздуха.

Какъв ход от страна на претендентката.Марийс сега хваща кели и я запраща отново извън ринга.Марис слиза и забоде кели в металните стълби.
На кели силите са на изчерпване.
Марийс е доволна от това.Марийс сега забожда главата на кели в металните стълби.
Аутлет се връща на ринга,а кели едвам се движи,но някък си успя да се завърне.Марийс хваща кели и я запраща в единият ъгъл.Марийс се засилва и нее кели се качи на въжетата а марийс се заби в стоманеният кол.Бланк се преобръща и опит за туш от страна на шампионката,но марийс доказва че е доста издръжлива и се повдигна отново.Кели се качва на въжетата,но Марийс се исправи и я събори.
Марийс изправя кели която е дота изтощена.Бланк сега изяде страхотен Back Clothesline.
Опит за туш.1..2.. и пак повдигане.Марийс се е изнервила много.Тя сега започва да забива ритници в корема на кели.. и сега я запрати в ъгала където ритниците в корема продължават.Кели едва ли не ще се разреве..Сега съдята спира Марийс и отива да провери как е Клеи.
Марийс обаче не може да се спре и отново забоде ритник в корема на бланк ..А СегА ммарийс правви люлка.Френската красавица започна да си възвръща силите.Марийс сега започва да се хили на кели която все още се държи за корема.Преди малко видях ме "убиецът" на детето на Бланк.
Марийс започва да говори разни неща на кели и да я убижда.
Сега френската красавица започва да забива юмруци на Кели в главата .Maryse забива главата на Кели в пода.
Сега марийс хваща кракът на кели и го усуква на въжетата .. Така бланк ще нарани сериозно кракът си.
Съдята отброява 1.2.3.4 и марийс я пуска,но в последните 2 секунди натискът който послагаше в/у кракът на Кел беше доста силен.Марис дърпа шампионката в единият ъгъл,марийс слезе от ринга и забоде кракът на Барбара в стоманените стълби,така няколко пъти.Сега Марийс се връща на ринга и отново хваща кракът на Кели и го усуква а после го забива в пода на ринга.
Марис е доволна от себе си.Но какво това е Миз..Да Миз е тук.Той отива и взема титлата като я подава на Марийс .
Съдята започва да се разправя с него а марийс забожда титлата в главата на Кели,Марис хвърля титлата и бързо прави френска целувка.
Реферът не забеляза ударът с титлата .Сега Марийс опитва туш.1.2.3?.ОПИТ ЗА ТУШ!!!1.2.3 КЕЛИ ще успее ли да се повдигне или марийс най-накрая ще се добере до златото ?!? Ще разберем след малко..
Върнете се в началото Go down
John_Litka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Earth
Join date : 16.08.2010
Posts : 537

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   18/12/2010, 18:12

Повдигане!Мача продължава!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   18/12/2010, 19:05

Кели успя да се повдигне .. какъв мач, дами и господа! И двете са на прага на възможностите си. Кели показа,че е невероятно борбена дива и не се отказва пред абсолютно нищо.
Бланк се държи за корема, може би има някакъв сериозен проблем. Марис опита долен номер, привиквайки Миз на ринга, но ето,че и Ей Джей се присъединява към "купона" .. той казва на Миз,че го наблюдава и, ако направи още нещо .. ще си го изяде.
Вероятно и двамата ще наблюдават екшъна отблизо. Марис поставя шампионката на въжетата и слага крака си на врата й.. съдията отброява .. 1 .. 2 .. 3 .. и Марис прекъсна захвата. Французойката само се забавлява с Бланк до момента, но все още не може да стигне върха и да "умъртви" за 5 секунди нашата шампионка.
Кели е още на въжетата, тя няма сили. Аутлет я хвана за краката и я издърпа от въжетата. Марис ще опита катапулт към ъгъла на ринга.. уау.. това е трудно да се гледа .. Барби беше катапултирана точно в оптегача, а след това последва dropkick от страна на Марис .. корема на Бланк отново се заби в оптегача.
Ей Джей буквално умира край ринга. Той опитва да даде кураж на жена си, но Марис просто доминира в този момент.
Сега Аутлет хваща Кел за косата и ще пробва Френската Целувка .. Бланк обаче .. контраатака от старана на Барби.. юмруци в ченето на Марис.. уау.. Бланк върна енергията си в един миг .. Аутлет не може да повярва.. още юмруци, сега и ритник в корема .. Барби развъртя ръката на Аутлет и .. уау.. не сме виждали това отдавна ..

Невероятен мач, дами и господа. Дивите ни доказаха,че са по - мотивирани и по-добри, дори от някои мъже в девизията. Публиката е на крака. Кели се засилва от въжетата и ще опита К2 .. Миз обаче я дърпа за крака .. съдията отново не забелязва, а Кели падна доста брутално. Ей Джей няма да търпи това повече. Той се нахвърли на Миз, но в същия момент се зададе и Харди отново.. IT`S TWO ON ONE .. Марис и Кели се свестяват, още една поредица от юмруци. Кели доминира иии.. какъв dropkick отнесе французойката. Извън ринга Харди и Миз пребиват Ей Джей в комбина .. но какво прави Бланк!? Тя се качи на най-горното въже и .. О.М. Г .. тя скочи извън ринга и повали Миз и Джеф. УАУ!
Сега тя трябва да се върне бързо на ринга .. Аутлет обаче се надигна бързо и в момента, в който Кел влезе на ринга .. изяде безмилостно копие от опонентката си. Марис опитва туш, но отново .. повдигане ..
Аутлет се качва на въжетата и вероятно ще скача .. дали това ще е последния и решителен ход от мача?
Марис е горе, но Стайлс я разконцентрира, качвайки се на ръба на ринга .. Марис слезе от там .. явно тя прецени,че е прекалено опасно .. тя тръгна да крещи на Стайлс .. реферът предупреди Ей Джей да изчезне от там, но докато той се занимаваше със Стайлс.. Кел взе титлата и я заби точно в главата на Аутлет. Уау.. чухте ли звука!?
Миз и Харди още са неподвижни извън ринга .. това е шанс за Кели.. Марис е безпомощна след удара на шампионския пояс в главата й .. Кели се засили .. иии това е К2 ! К2! К2!

Бланк опитва туш .. по средата на ринга .. дали най-накрая Кели успя да спечели този така успорван и великолепен мач?
1 .. 2 ..
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer


Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   18/12/2010, 19:10

Да... Кели запазва титлата си!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HOT CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
1. HOT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2010-
Идете на: