Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share
 

 1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Dimarata
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Dimarata

Location : Шумен
Join date : 02.09.2013
Posts : 1558
Age : 19

1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar   1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 EmptyНед Дек 23, 2018 1:52 am

Nigel McGuinness: След този Back Suplex Леснар хваща Оспри и отново го изправя за-а-а още един! Пореден Suplex oт Леснар! Вече дори им изгубих бройката, колега. Леснар опитва отново да приковава Уилиам, но Оспри се повдига за пореден път! Леснар повдига тялото на Оспри като перце, този път за Силово тръшване! Невероятно силово тръшване! Цялото тяло на Ospreay е в болка, дами и господа! Оспри прави опити да се надигне, но когато го прави Brock отново се опитва да го повали с Fallaway slam ,но този път Оспри блокира! Satelite DDT от Уилиам чудесна контра-атака от британцът като имаме опит за туш и това ще бъде 1...2..и Lesnar се повдига! Уилиам Оспри успя да забоде главата на Леснар в средата на ринга, но не малко не му стига, за да си спечели победата! Оспри изчаква Brock да се надигне, за да му направи страховит Spin kick в ченето последван от German suplex, Lesnar се изправя моменталически и тотално премазва като тир Оспри в сглобките! Brock вдига Оспри за Суплекс, но “The Aerial Assassin” контрира със Stunner~! Леснар е тотално зашеметен след тази контра от Оспри!
Ranallo: Wialliam 3:16 Says He Just Whipped Your Ass!! Невероятен Counter Stunner от Оспри, който в този момент получава уникален прилив на адреналин ! Оспри изправя Леснър като таунтва...Уилиам мисля, че ще направи нещо голямо! Оспри заключва ръцете на Леснар..не не той смята да опита опита Stormbreaker! Ospreay пробва да вдигне Леснар, но “The Beast” е прекалено голям за BBF Total Champion-a! Леснар успява да освободи едната си ръка и като змия да заключи Оспри в KIMURA LOCK!! Kimura lock, дами и господа! Оспри е в капан, а писъците му се чуват като свирепно ехо в цялата зала! Хейман сочи яростно към Леснар все едно е вече спечелил тази среща, но Уилиам не се е предал още! Оспри успява да се изправи на крака и тук дори...УИЛИАМ ВДИГА ЦЯЛОТО ТЯЛО НА ЛЕСНАР И ГО ТРЯСКА В ТЕПИХА!! НЯМА ТАКАВА СИЛА! ОСПРИ ЗАПОЧВА ДА РИТА ЛЕСНАР В ГЛАВАТА ДОКАТО ЗВЯРА НЕ ГО ПУСКА! William е на колене и не може да повярва, че успя да уцелее след това. Оспри се изправя на крака и използва другата си ръка, за да обезглави Леснар с..”OFF YOUR HEAD GOES, MOTHERFUCKER” ELBOW В ТИЛА НА ЛЕСНАР!! ДАМИ И ГОСПОДА, МИСЛЯ ЧЕ ЛЕСНАР Е АУТ, НО ПО ИНСТИНКТ УСПЯВА ДА ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН РИНГА!
Nigel McGuinness: Оспри трябва да продължи да натиска! Ситуацията го изискава, хайде Уил! Хайде момче...Оспри се изправя на крака и отново се засилва от въжетата този път за-а-а SASUKE SPECIAL~! Ospreay току-що все едно повали планина с този ход! Уилаим успява да изхвърли Леснар в публиката и тук му забожда звучен Headkick в главата и прескача бързо барикадата като влиза на ринга..Оспри вдига цялата публика да на крака, защото се качва на третото въже! Уилаим Оспри скача И ТОВА Е MOONSAULT В ПУБЛИКАТА!!! ДИРЕКТНО ПОМЕТЕ ЛЕСНАР!! ОСПРИ РИСКУВА ЦЯЛОТО СИ ТЯЛО ЗА ТОЗИ ЕДИН ЕДНИЧЪК ХОД! *OSPREAY OSPREAY OSPREAY* ЧУЙТЕ САМО ТАЗИ ПУБЛИКА! ОСПРИ ВДИГА БРОК И ГО ПРЕМЯТА НАД БАРИКАДАТА, СЛЕД КОЕТО ГО ВРЪЩА НА РИНГА! ОСПРИ ЗАМЕА ПОЗИЦИЯ НА ВЪЖЕТАТА И В ТОЗИ МОМЕНТ ИЗЧАКВА ЛЕСНАР ДА СЕ ИЗПРАВИ. ОСПРИ ОПИТВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ THE ASSASSIN FOREARM, НО ЛЕСНАР ГО ХВАЩА! ОПИТ ЗА F-5 ОТ ЛЕСНАР, НО ОСПРИ СЕ ИЗПЛЪЗВА! ОСПРИ УСПЯВА ДА НАПРАВИ WALLRUN ПО ТЯЛОТО НА ЛЕСНАР И ЗАБОЖДА СЛЕД ТОВА ENZIGUIRI! ЛЕСНАР ОПИТВА ДА АТАКУВА ОСПРИ С FLYING KNEE, НО ПОЛУЧАВА ИЗНЕНАДВАЩ SPANISH FLY!! КАКЪВ ХОД! ЛЕСНЪР СЕ ИЗПРАВЯ ВЕДНАГА, НО НЕ ВИЖДА КАКВО МУ ГОТВИ “THE AERIAL ASSASSIN”..

1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 Ybyml8yy
ESSEX DESTROYER~!

Maullo Ranallo: И ОТНОВО ДИРЕКТНО ВЪРХУ ВРАТА НА ЛЕСНАР! ЦЕЛИЯ МУ СВЯТ СЕ ПРЕОБЪРНА С ТАЗИ КОМБИНАЦИЯ ОТ МАНЕВРИ! ОСПРИ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ И НАДЕРЕНИ КЕЧИСТИ НА ТОВА ДЕСЕТИЛЕТИЕ, HAND FREKIN' DOWN~! Ospreay дори няма сили да прикове хубаво Леснар, но все пак това ще бъде 1.....2....И НЕ!! ЛЕСНАР СЕ ПОВДИГА! БРОК ЛЕСНАР СЕ ПОВДИГНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ! ОСПРИ НЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ, ЗА ДА ПРЕКЪРШИ ЗВЯРА! УИЛИАМ СЕ ИЗПРАВЯ КАТО ТАУНТВА С МОЩЕН "OSCUTTER" BATTLE SCREAM! Ospreay изчаква Леснар да се изправи и ще имаме ли тук OSCUTT-..НЕ ЛЕСНАР ДИРЕКТНО ГО ОБЕЗГЛАВЯВА С КОЛЯНО В ГЛАВАТА ПОСЛЕДВАНО ОТ ОЩЕ ЕДНО!! ОСПРИ Е КАТО ТРУП НА РИНГА! ЛЕСНАР СЕ СМЕЕ И ИСКА ОСПРИ ДА СТАНЕ САМ, ЗА ДА ГО ПРЕКЪРШИ! ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КАК ЛЕСНАР STOMP-ВА Оспри! БРОК ВДИГА ОСПРИ ЗА F-5, НО ОСПРИ ГО ХВАЩА В ROLL-UP!!

1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 Ydgnlawe

Nigel McGuinness: ЛЕСНАР ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ОЧАКВАШЕ ТОВА! РАМЕНЕТЕ СА ПРИКОВАНИ И ТОВА ЩЕ БЪДЕ 1....2....
Върнете се в началото Go down
Rainmaker
Administrator
Administrator
Rainmaker

Join date : 29.01.2016
Posts : 4712

1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar   1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 EmptyНед Дек 23, 2018 2:06 am

ROLL-UP!!
1.....
2.....
3!!
OSPREAY УСПЯ ДА ИЗНЕНАДА LESNAR,
БРИТАНЕЦЪТ ОТИВА НА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ!!

1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 T3SvqS3pCmAqX8nCufNSRY5PS85Tyq9e4jImCHwdrejGUgq9QBWN-vYxjscKHFCMcOBdlc0nC-fF8W_cDjqd0C8jMsgHXQRPpLMB6m1NBqZ8bnCm86MQVziiz14o2B0hcckkYjn7c2Nu7-KO11ODqjrQY4Yk72NnhvfT8Bi86DkO8kpkgPzKQCR1i_A9fOw2b4JN5iWNvthX5u9usuxBVR5uj8XqpAHLVFIlHbN6lrNv_7yvXgWhoHYy07ozvYNZziw3FiTLWWooH7rSkMgSwS_eDJO3XXEtAJ7jYb5I2-s_lg6dbsuxAoz_LAfD3kcABCzdETxR3amiFYJMj3N4iXNwOkaCahzIxfY4jy6p_-0WjMPLrCd0IZypyCDGKzhopvJBwkXQay7WGqI5GKD_9gWK4MBI5J16D0JcNMxZ-4Lq1_5M-zBcwm8uxej4QJF650dhJfBx78pYvSgFBjmXwt3OGe2phLl04cuzUtJMNb2PKfr6hf_QMabkqIEeliJYjnetAIENUHhJtDk-uTlMqyiL2CIBlnoe-ETnd6oc4cORYAPvTv67CisH38eTlmZaoL39mvAxdDG-9iNIAGtrdGoTbLKDescLLWUkM08ovwvLD4XrjVrBJrL1YB50PymxvI7YOMOtdSGQVsIojvBWUsuWVaTCqk24BFJNNsrUL4V6VaMnkfc42z46KM9EFI6uIWtRLy_YDPUl3I-thw=w345-h194-no?fbclid=IwAR18roT-G4416J3TfBXnEEh9lkHfbR_fVsPvTJEw87YQLLEa2LmQwZT73x8

_________________
1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar - Page 2 ZNogVcc

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
 
1. TNW Cup Semi-Final Match > Will Ospreay vs. Brock Lesnar
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Day of Reckoning (2018)-
Идете на: