Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share
 

 Opening show with ???

Go down 
АвторСъобщение
Rainmaker
Administrator
Administrator
Rainmaker

Join date : 29.01.2016
Posts : 4712

Opening show with ??? Empty
ПисанеЗаглавие: Opening show with ???   Opening show with ??? EmptyСря 19 Дек 2018, 14:50

"Day of Reckoning" Live in
Greensboro, North Carolina

_________________
Opening show with ??? ZNogVcc

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
TitusBrand
Jobber
Jobber
TitusBrand

Join date : 19.01.2016
Posts : 90

Opening show with ??? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Opening show with ???   Opening show with ??? EmptyСря 19 Дек 2018, 19:40Opening show with ??? Titus Opening show with ??? Entrance

AXEL И TITUS O'NEIL ИЗЛИЗАТ ЗАЕДНО? КАКВО СЕ СЛУЧВА, ДАМИ И ГОСПОДА? ДВАМАТА, КОИТО НЯМАТ И ЕДНА ПОБЕДА ИЗЛИЗАТ НА РИНГА, ЗА ДА ОТКРИЯТ ТУРНИРА! Какво начало само... Двамата може да се прицелят към нещо голямо, но едва ли ще успеят да го спечелят... Titus и Axel са на ринга.

Titus O' Neil ДАМИ И ГОСПОДААААААА... ДОБРЕ ДОШЛИ НА DAY OF RECKONING! Както виждате, аз и моето приятелче Curtis Axel сме тук, за да открием последния турнир за тази година. Отново слаба година за нас, но обещаваме, че 2019 година ще бъде по-добра. Така... Нека да я караме направо. Ние с Axel заслужаваме повече. ИСКАМЕ ШАНС! ИСКАМЕ ДА СЕ ДОКАЖЕМ ПРЕД ВСИЧКИ ВАС! ДАЙТЕ НИ ШАНС, МАМКА МУ! Заслужаваме го. На всеки Live Event сме на всяко шоу, по дяволите тренираме по 2 пъти на ден, а другите? ДРУГИТЕ, КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ИДВАТ ПОЛУЧАВАТ ТОЛКОВА МНОГО ШАНСОВЕ, А НИЕ? НИЕ КАКВО ПОЛУЧАВАМЕ, ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ? ИСКАМЕ ШАНС! Смятам, че заслужаваме да се окичим с някоя от титлите. ХАЙДЕ, SHANE... ДАЙ НИ ШАНС, ЧОВЕЧЕ!
Върнете се в началото Go down
Don Severin
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Don Severin

Location : Suplex City
Join date : 14.09.2014
Posts : 3078
Age : 16

Opening show with ??? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Opening show with ???   Opening show with ??? EmptyПет 21 Дек 2018, 00:49

Michael Cole: Тези пък за какви се помислиха? За какъв шанс се молят, когато всеки ги мачка... Нямам ясен спомен кога последно рефера вдигна ръката на Titus O'Neil или тази на Curtis Axel. Те все още очакват Shane Mc... НО Я ВИЖТЕ КЪМ КОГО СВЕТВА ЕДИН ОТ ПРОЖЕКТОРИТЕ!!! ТОВА Е "THE MASSIVE DOG", ROMAN REIGNS!!! ТАМ В ПУБЛИКАТА!!! Titus O'Neil и Curtis Axel все още не са го видяли, а Roman "The Massive Dog" Reigns лека-полека се приближава до тях!

Opening show with ??? K0RoaKh

Corey Graves: Titus O'Neil и Curtis Axel започват да обикалят ринга изнервени, докато Axel крещи - "Хайде, Shane... Тук сме и те чакаме". А "The Massive Dog" вече е сред първите редове и изведнъж се спира... ИЗРЕВАВАЙКИ СУПЕР МОЩНО-О-О!!! TITUS И CURTIS СЕ СТРЯСКАТ! Все пак погледите им успяват да го намерят, а вече виждаме, че той държи микрофон в дясната си ръка... Не сме го виждали от Destination War тази година.
Tom Phillips: Датата беше първи юли и това бе последният ден на Roman Reigns като Intercontinental Champion of TNW! От тогава виждахме Reigns навсякъде, но не и в Total Nonstop Wrestling, но ето, че след шест наистина дълги месеца, longest reigning Intercontinental Champion in TNW History е отново в релси! Интересно ми е какво ще ни каже бившият Шампион, както спомена колегата, той държи микрофон в ръката си. Мисля, че е готов да проговори... Нека го чуем!

Opening show with ??? SS2deGP

- *TNW Universe: ROMAN, ROMAN, ROMAN...* И кои по-точно сте вие... Момчета!? Две кирливи чучела, просещи си боя! Какви шансове, какво нещо, щом единствените ви победи са само в сънищата ви? Чуйте ме, дори и да спечелите шанс, вие пак ще изгубите... А тази вечер? Тази вечер ще изядете най-големият пердах в животите си... Излизай, братле, хайде!
Върнете се в началото Go down
MarianAsylum
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
MarianAsylum

Location : Burkanowo
Join date : 02.08.2014
Posts : 1447
Age : 18

Opening show with ??? Empty
ПисанеЗаглавие:    Opening show with ??? EmptyПет 21 Дек 2018, 11:26


Michael Cole: OHHHHHHHH MYYYYYYYYYY! СЕГА И ТОВА ЛИ?! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ, ТОВА Е НЯКАКВА ШЕГА... GREENSBORO COLISEUM ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ПО ШЕВОВЕТЕ, НАИСТИНА ЛИ ТОЙ Е ТУК?! AFTER FOUR LONG MONTHS, CAN IT BE?!

Opening show with ??? BI4lleG
CROWD IS GOING FREAKIN' WILD!!!

Corey Graves: IT IIIIIIIIIS!!! НА КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА! НА КОЛЕДА СТАВАТ ШИБАНИ ЧУДЕСА! ''THE LUNATIC FRINGE'' IS BAAAAAACK! DEAN... AMBROSE! ТАЗИ РЕАКЦИЯ НА ПУБЛИКАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕСЪЗДАДЕ ОТ ДРУГ, ОСВЕН ОТ ТОЗИ ЧОВЕК! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ, THE LONGEST REIGNING WORLD CHAMPION IN THE HISTORY OF TOTAL NONSTOP WRESLTING IS BACK... ЧОВЕКА, КОЙТО ЗАКРИ PAIN IX И СИ ТРЪГНА ОТ OHIO STADIUM КАТО СВЕТОВЕН ШАМПИОН... Е ОТНОВО ТУК! SHIT JUST GOT REAL, GREENSBORO!
Tom Phillips: А погледнете само визията на този човек... Тя е напълно променена, напълно нова... Мисля, че досега не сме виждали Амброус в подобна форма, личи си че е отделил огромно време във фитнеса. Феновете се държат за главата, никой не вярваше, че ще видим този човек отново след онзи кървав спектакъл, в който краят на Амброус бе сложен от Казучка Окада и ''The Unstable'' бе принуден да се откаже от компанията, но след двубоя той заяви едно - че това не е краят, и наистина не е! ДИЙН АМБРОУС Е ТУК, И ТОЙ Е ТУК ДО СВОЯТ БРАТ, ПО-СИЛЕН ОТ ВСЯКОГА!

Opening show with ??? 58dE2UK
Crowd: SHIELD! SHIELD! SHIELD!

Michael Cole: ЧУЙТЕ САМО ПУБЛИКАТА И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ГЛЕДКА! ОТНОВО РАМО ДО РАМО, ОТНОВО ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ - БРАТЯТА СА ОТНОВО ТУК И ГОТОВИ ДА ПОМИТАТ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ! Как е успял Роман да промени този човек, всички си спомняме какъв беше, но струва ми се, че щом ''The Big Dog'' е успял да гласува отново доверие на брат си след всичко, което направи струва ми се, че можем да му имаме доверие!
Corey Graves: Колеги, струва ми се, че Тайтъс и Къртис Аксел отново ще ядат пердаха, но този път... Този път те ще ядат един от най-големите в техните кариери, те ще ядат пердаха на Роман Рейнс и Дийн Амброус - ТЕ ЩЕ ЯДАТ ПЕРДАХ ОТ САМИТЕ БРАТЯ! А ЕТО ГИ, ТЕ ТРЪГВАТ КЪМ РИНГА! РЕЙНС И АМБРОУС СА ОТНОВО ТУК, ОТНОВО ЗАЕДНО И СА ГОТОВИ ОЩЕ В ПЪРВАТА СИ ВЕЧЕР ДА ПОКАЖАТ, ЧЕ СА ГОТОВИ ДА ВЛАСТВАТ ОТНОВО НАД ВСИЧКИ!
Tom Phillips: Двамата ходят напълно спокойно към ринга, а Curtis Axel и Titus O'Neal ги чакат с огромно нетърпение, тези двамата са луди... Сега ще разберете защо, колеги... РЕЙНС И АМБРОУС СЕ ЗАТИЧВАТ КЪМ РИНГА, ВЛИЗАТ В НЕГО И... ЗАПОЧВА СЕЕЕЕЕЕ! МАСОВ ВЪРГАЛ НА РИНГА, РЕЙНС И АМБРОУС ВЕДНАГА СВАЛЯТ НА ЗЕМЯТА ТАЙТЪС И КЪРТИС И ЗАПОЧВАТ ДА ГИ НАЛАГАТ, А ЗАЛАТА ЩЕ СЕ СРУТИ! ТЕ ЧАКАХА НЕЩО ГОЛЯМО, ТЕ ЧАКАХА НЕЩО ЕКСПЛОЗИВНО ТАЗИ ВЕЧЕР... Е, ПОЛУЧИХА ГО ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР!
Corey Graves: ЕТО, ЧЕ ''THE LUNATIC FRINGE'' ИЗХВЪРЛЯ TITUS ИЗВЪН РИНГА И СЯКАШ С НЕГО НЕЩАТА ПРИКЛЮЧИХА... СЛЕД КОЕТО, ЛУНАТИКА ВЕДНАГА СЕ НАХВЪРЛЯ НА CURTIS AXEL И ЗАПОЧВА ДА СЕ НАЛАГА С НЕГО... AXEL БУТА АМБРОУС НАЗАД, ОБРЪЩА СЕ...

SUPERMAN PUUUUUUUUUNCH!!! SUPERMAN PUNCH FROM ''THE BIG DOOOOG''!!!
FOLLOWED BY... AFTER FOUR MONTHS OF WAITING, IT IS FOLLOWED BYYYYY...

Opening show with ??? 937Bao7

DIRTY... DEEEEEEEEEEDS!!!~


Opening show with ??? OxoVdrs
Crowd: AMBROSE! ROMAN! AMBROSE! ROMAN!

Michael Cole: Все още не мога да опиша случилото се, аз съм без думи, колеги...
Corey Graves: АЗ ЩЕ ГО ОПИША, МАЙКЪЛ - ТАЙТЪС О'НИЙЛ И КЪРТИС АКСЕЛ ИСКАХА ШАНС?! Е, ПОЛУЧИХА ГО - ПОЛУЧИХА ШАНСА ДА ОТНЕСАТ БОЙ ОТ САМИТЕ БРАТЯ, ОТ САМИТЕ ЗВЕЗДИ НА ТАЗИ КОМПАНИЯ - РОМАН РЕЙНС И ДИЙН АМБРОУС! КАКЪВ ПОДАРЪК ЗА КРАЯТ НА 2018 ГОДИНА САМО... THE BAND IS BACK TOGETHER, AND THEY ARE FREAKIN' BETTER THAN EVER!
Tom Phillips: Какъв старт на Day Of Reckoning само! Какво значат тези завръщания на ''The Lunatic Fringe'' и ''The Big Dog'' тази вечер? Има ли изобщо Ambrose право да се завърне след като загуби кариерата си в мач срещу Kazuchika Okada на Revenge, има ли позволението на председателя на компанията - Shane Mcmahon? Всичко това ще разберем на Rampage предполагам, а дотогава ще кажем, че... REIGNS AND AMBROSE ARE BACK! ОСТАНЕТЕ С НАС, ЗАЩОТО СЛЕД РЕКЛАМИТЕ ПОСЛЕДНИЯТ ТУРНИР ЗА 2018 ГОДИНА ПРОДЪЛЖАВА СЛЕД СТРАХОТНИЯТ СТАРТ!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Opening show with ??? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Opening show with ???   Opening show with ??? Empty

Върнете се в началото Go down
 
Opening show with ???
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Day of Reckoning (2018)-
Идете на: