Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share
 

 На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1

Go down 
АвторСъобщение
LegitBo$$
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
LegitBo$$

Location : The Umbrella Academy
Join date : 26.08.2015
Posts : 913
Age : 18

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1    На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty12/4/2018, 21:05


Pamelska: Добре дошъл в на по питие с Pamelska и LegitBo$$! Извиняваме се, че се забавихме с епизода, но покрай празниците нямахме възможност..
GOAT: Здравейте! Много ми е приятно да съм тук. Чакам го от седмици! Радвам се, че колелото на късмета избра именно мен.
LegitBo$$: На нас също ни е приятно твоето присъствие. Като за начало, нещо за пиене?
GOAT: Да, ако може една чаша вода.

Pamelska: Първия ни въпрос е : Как решихте да създадете TNW?
GOAT: Ха-ха-ха... Страхотен въпрос! Потребителите на TNW наистина заслужават да научат как аз и Баев създадохме TNW. Имаше/има друг е-фед, наречен BBF. Там се записахме аз и моя колега, но бяхме третирани зле от тогавашния главен админ "radoslav1948". Той се подиграваше с нас на всяко шоу и на Баев му хрумна идеята да направим собствен е-фед. Тогава имаше и още едно момче, много от форума в момента може да не го знаят, казваше се Кирил. Кирил Белмонт под ника "iMMORTAL!". Той, аз и Баев разработвахме сайта и така успяхме да го направим. Интересно е да се спомене, че през 2009 TNW съществуваше във Vbox7. Тогава отново представляваше същата role play игра, но беше в група във Vbox и се писаха по максимум 3 изречения на пост. Наистина, много време измина от тогава и се радвам, че TNW продължава да съществува и до ден днешен.
LegitBo$$: А на какво според теб се дължи този успех? Защо потребителите продължават да играят?
GOAT: Да ви кажа честно, нямам никаква представа. Това трябва да питате всички тези юзъри, които са отделили от времето си за TNW. Благодарен съм на всички ви, че поддържате форума жив.
Pamelska: Какво те накара да запишеш Джиндър Махал и да постигнеш такива величия с този кечист?
GOAT: Станах огромен фен на Mahal след победата му в Number One Contender Battle Royal-а миналата година. Аз обичам подобни изненади. Обичам както виждаме нещо ново, нещо неочаквано. Jinder много ми напомня за моя любим кечист
JBL. И двамата много си приличат в WWE. Да ви кажа честно, още след като Mahal спечели WWE титлата исках да го запиша, но бях възпрепятстван от обстоятелствата на така наречените "дългосрочни планове". Опитвах се да играя с кой ли не, но накрая се реших, че ще запиша Mahal, пък каквото ще да става. И ето, че пет месеца по-късно аз вече съм новия longest reining Grand шампион. Виждам, че и хората ме харесват чрез този образ, което само може да ме радва и да знам, че си върша работата като хората.
LegitBo$$: А какво те накара да запишеш Аска в женската дивизия, мислиш ли с нея да играеш толкова сериозно както с Махал?
GOAT: Едва ли с някого ще играя толкова сериозно, колкото с Mahal. С Asuka обаче ми е забавно да играя, както и сами виждате. Аз обичам да изграждам собствен стил, да вкарвам различни елементи в постовете си, това правя и с Asuka чрез тези цветни постове. Не знам до колко ще се задържа с нея, но за сега съм доволен от ръна си. Мач срещу Нина, а сега и предстоящ такъв с Мая. Ще имам честта да застана на един ринг с Лео Меси и Кристиано Роналдо на женската дивизия в TNW, което само може да ме радва. Чакам да се срещнем в мъжката дивизия, за да ви победя и там, ха-ха-ха!
Pamelska: Какво мислиш за това, че хората мразят админите да получават титли?
GOAT: Това е съвсем нормално. Хората обичат да се противопоставят на властта. Така е в истинския живот, така е и тук. Да играеш сантасе с властта обаче крие големи рискове. Аз го виждам така - хората в екипа са си заслужили мястото с постоянство, с отдаденост към форума. Нормално е те да получават титли. Какво да правим, когато някой стане част от екипа, да му забраняваме да печели титли ли? Това е нелепо. Хората си мислят, че когато някой е в екипа, той получава лесно титли. Това далеч не е така. Най-продуктивните играчи обикновено са в екипа и тяхната продуктивност е причината те да получават успехи, а не това, че са в екипа.
LegitBo$$: Ако загубиш Grand титлата мислиш ли да дропнеш Махал или би искал да видиш как ще се развиеш с него и без шампионския пояс?
GOAT: Естествено, че искам. Не си представям, че с някой друг ще играя толкова добре колкото с него, а и нямам желание. Не смятам след като загубя Grand титлата да го пускам. Все още съм надъхан да забавлявам всички ви с играта си. Освен това, обещавам ви, че Grand титлата няма да е единствената, която ще спечеля с Mahal. Но за сега, не смятам да я пускам. За момента не виждам някой в моята категория, не виждам човек, достоен да ме победи.
Pamelska: Смяташ ли, че бихте върнали USA титлата отново в TNW и ако да, кога?
GOAT: Аз категорично заставам зад думите си, че да махнем US титлата беше правилното решение. Тя достигна пика си по време на рейна на Sycho Sid и Dean Ambrose. Това щеше да бъде най-доброто, което тази титла щеше да види. Видяхме какво стана с титлата, след като Мариан я дропна. Тя беше просто съсипана. Тя беше обречена. За мен и титлите, които имаме в момента са много. Трябва и отборните титли скоро да бъдат премахнати. Боря се за това, но от екипа обаче твърдо не ми позволяват. Рано или късно се надявам да постигна целта си и да махна тези ненужни титли, които стоят само за украса и безплатни точки в класацията. По-въпроса - не, аз лично никога не бих върнал тази титла. Но ако екипа се обедини срещу мен и единодушно решат да я върнат, тогава няма как да споря с тях.
LegitBo$$: За теб ще бъде ли унизително, ако защитаваш Grand титлата срещу момиче?
GOAT: Не смятам. Живеем в 2018 година. С удоволствие бих защитавал Grand титлата си срещу момиче. Видяхме какъв фурор направи Мая с Punk през лятото. Тя се представи блестящо с него, като дори достигна до мач срещу Мариан за US титлата. Виждате какво прави Нина с Miz в момента. Тя ще излезе срещу живата легенда Димитри Баев на PAIN IX. Очаквам добро представяне и от Пам със CM Punk, ако тя поиска, то със сигурност нещата ще и се получат. Бих защитавал титлата и срещу трите ви наведнъж, ако трябва. Но искам да ви кажа, че нямате абсолютно никакви шансове за победа срещу мен.

LegitBo$$: Сега нека преминем и към личните въпроси.
Pamelska: Кои са най-добрите ти приятели от интернет пространството?
GOAT: Този въпрос ми бе зададен и в интересната тема на  Calny "Горещи стол". Имам доста добри приятели. Най-много контактувам обаче с Косьо, Мариан, Нина, Мая, Баев и Пеши, а вече и и с теб, защото напоследък си пишем повече отколкото обикновено. Имах също така един много добър приятел от Белгия, но той изчезна безследно, ха-ха-ха...
LegitBo$$: Има ли нещо което си правил за което след това да съжаляваш?
GOAT: Със сигурност има и едва ли е само едно нещо. Всички правим грешки. Някой са поправими, други - не. Такъв е живота. Трябва да се учим от грешките си. Като по-хазартен тип, често съжалявам, че понякога си пръскам парите на вятъра. Понякога късмета е с теб, понякога не. Да започна да играя комар обаче е грешка, която е трудно поправима. Всеизвестно на всички е, че бивши комарджии, наркомани и курви няма.
Pamelska: На какво се дължи голямото ти самочувствие?
GOAT: Аз и високо самочувствие? Не, не, не... Няма такова нещо. Вярно е, че често се шегувам в е-феда, хваля се с играта си и подобни, понякога може би прекалявам, но всичко това е само за шоуто. Доста хора обаче се връзват и започват да ме нападат. Това не ми пречи изобщо, даже ми е забавно. Харесва ми и когато някой започне да ме бъзика, че ще си давам титли или нещо от този сорт.
LegitBo$$: Какъв е идеала ти за една жена?
GOAT: Идеала ми за една жена е прост. Жената да е по-умна от мен.
Pamelska: Имал ли си голяма любов в живота си до сега?
GOAT: Не, все ще съм нямал голяма любов в живота си.
LegitBo$$: Имал ли си домашен любимец и ако не би ли искал да имаш?
GOAT: Имах. Имах за цели 12 години. Вълнист папагал, казваше се Коко. Отиде си през лятото на миналата година. Надявам се в момента да е на по добро място. Иначе искам да имам куче, мечта ми е от малък да имам дакел.
Pamelska: Как и къде виждаш себе си след 10 години?
GOAT: Честно казано, не знам. Не знам къде ще съм след десет години, не знам какво ще правя след 10 години. Животът е непредвидим. Не мога изобщо да си представя как ще стоят нещата след толкова много време
LegitBo$$: Как разбра за кеча и какво те накара да му станеш такъв фен?
GOAT: Разбрах за кеча от един мой приятел през 2006 година. Той ни беше на гости и пусна телевизора да гледа по GTV. Спомням си, че на ринга бяха Triple H и John Cena. Постепенно интереса ми към развлекателния спорт започва да нараства. Не знам какво точно запали искрата, която ме направи фен на WWE. Исках да знам още и още и ето ме тук, 12 години по-късно. Все още обичам кеча, колкото и тогава.
Pamelska: Кои са твоите най-любими кечисти на всички времена, може би топ 3?
GOAT: 1. JBL, 2. Triple H, 3. CM Punk
LegitBo$$: Коя е любимата ти видео игра?
GOAT: Leauge of Legends. Играта, пред която съм прекарал най-много време. Вече 6 години стават от както играя. Случвали се какви ли не неща благодарение на тази игра. Аз съм емоционален човек, често приемам на пръв поглед смешни неща твърде сериозно. League of Legends е едно от тези неща. Ревал съм от нерви, крещял съм от радост. Понякога я мразя от дъното на душата си, понякога съм готов да я играя по цял ден.

Pamelska: Сега дойде най-дългоочакваният от теб момент! Играта, която сме ти приготвили обаче този път не е свързана с познаване на снимки както най-вероятно си се надявал.. Ти ще имаш точно 5 секунди време за да отговориш, за да нямаш време да откриеш отговорите на въпросите в интернет пространството!
GOAT: Жалко... Исках да покажа на колегата ми от екипа как се прави. Но ще пръсна и на тези игра, каквато и да е тя.
LegitBo$$: Ха-ха, нека започваме.. Готов ли си?
GOAT: Аз съм роден готов.
LegitBo$$: Добре... Първия ни въпрос е лесничък, но да видим дали ще бъде лесен и за теб.. Колко кратна шампионка при жените е Наоми?
GOAT: 2
LegitBo$$: Точно така! Получаваш първа точка.
Pamelska: Следващият въпрос е малко по-труден, но да се надяваме, че понеже си умен ще е лесен за теб! През коя година Alberto Del Rio спечели Royal Rumble?
GOAT: 2011
Pamelska: Правилен отговор! Получаваш втората си точка!
LegitBo$$: С кой кечист Drew McIntyre е печелил отборните титли?
GOAT: Коуди Роудс.
LegitBo$$: Трети познат въпрос! Поздравления!!
Pamelska: Колко пъти Шеймъс е бил интерконтинентален шампион?
GOAT: 1
Pamelska: Грешен отговор! Май те изненадохме.. 0! Това е първия ти грешен отговор! Справяш се блестящо!
LegitBo$$: Колко пъти Сезаро е ставал отборен шампион?
GOAT: 4
LegitBo$$: Грешен отговор! Не трябваше да те похвалваме.. Верния отговор е 5 пъти.
Pamelska: И последният въпрос е: През коя година Jack Swagger печели MITB мача?
GOAT: 2010
Pamelska: Браво! С 4/6 точки завършваш своята игра! Поздравления за добрия резултат!
LegitBo$$: Сега е време да си кажем и довиждане. Много се радваме, че ни гостува тази вечер!
GOAT: Благодаря! Поздравления и за вас за интересния избор на игра. Малко ми напомня за кеч игрите с въпроси, където не е въпрос на знания, а въпрос на това кой има по-бърз интернет. Тук обаче няма напрежение и ми беше приятно да играя. Довиждане. Беше ми приятно. Желая ви всичко хубаво! Успех с предаването!
Pamelska: И ние благодарим, беше ни приятно!
Върнете се в началото Go down
MarianAsylum
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
MarianAsylum

Location : Burkanowo
Join date : 02.08.2014
Posts : 1439
Age : 17

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1    На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty12/4/2018, 21:14

Едно голямо браво! За мен това издание се получи по-добре от миналото, доста добре се справяте, продължавайте в същия дух! Надявам се, че в следващото издание също ще се справим добре, подгответе си добре въпросите, готов съм за всеки един от тях. Smile
Върнете се в началото Go down
Scroller
TNW Champion
TNW Champion
Scroller

Join date : 12.11.2015
Posts : 3760
Age : 16

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1    На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty12/4/2018, 21:16

Евала... Много интересен епизод. Радвам се, че точно аз бях първия гост. Четох с интересен, надявам се да продължите с този проект, защото е успешен и се надявам да интервюирате интересни user-и. Wink

_________________
На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 RAjDuBQ

Titles:
2x TNW Champion
2x TNW Grand Champion
2x TNW Intercontinental Champion
1x TNW United States Champion
1x TNW Bulgarian Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

________________
Awards:
Admin Of The Year 2016
"OMG" Moment Of The Year 2016, 2017
Feud Of The Year 2018
TNW Superstar Of The Year 2017
TNW Perfomer Of The Year 2018

________________
Others:
Cage Of Violence 2019 Winner
Final Three in Road To Pain Match 2017, 2018
Mr. Get The Suitcase 2017
CO-Main Evented PAIN IX
First User Cash-In at PAIN
19th Triple Crown Champion
9th Grand Slam Champion
TNW Hall Of Fame 2018 - Kevin Owens
Върнете се в началото Go down
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

Location : The Netherlands
Join date : 30.11.2014
Posts : 1518
Age : 19

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1    На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty12/4/2018, 21:21

Доста интересен епизод! Малко ми е тъжно, че все още колелото на късмета не е избрало мен, но явно съдбата така е решила.. Sad Много се радвам, че продължавате с този проект, но се надявам скоро да направите и по един нов епизод в сериалите си? <3
Върнете се в началото Go down
Tommy End
Superstar
Superstar
Tommy End

Location : Valencia, Spain
Join date : 16.01.2018
Posts : 836
Age : 14

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1    На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty12/4/2018, 22:22

Евала! Очаквам с нетърпение следващия епизод!
Върнете се в началото Go down
Rainmaker
Administrator
Administrator
Rainmaker

Join date : 29.01.2016
Posts : 4025

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1    На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty13/4/2018, 12:14

Много приятно четиво. Отговорите на госта бяха точни и ясни. Дано има и следващ епизод.

_________________
На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 SSiahmo

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1    На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1 Empty

Върнете се в началото Go down
 
На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 2, СЕЗОН 1
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: На по питие с Pamelska и LegitBo$$-
Идете на: