Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share
 

 На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Pamelska
Superstar
Superstar
Pamelska

Location : Стара Загора
Join date : 19.07.2015
Posts : 693
Age : 18

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 1:04

LegitBo$$: Добре дошли скъпи приятели в първото издание на "На по питие с Pamelska&LegitBo$$". Наш гост ни е Scroller с който ще си поговорим за някои неща, лични и също така свързани с форума.

Pamelska: Като за начало искаш ли да пиеш нещо?
Scroller: Ако може една кола.
LegitBo$$Колата да е с уиски случайно?
Scroller: Не, мерси.
Pamelska: Както пожелаеш. Нашият първи въпрос за вечерта е..Кой ти показа е-фед средите?
Scroller: Ами... Казвал съм го много пъти - JohnnyZ, Cekoki и deren (ако не се лъжа.)
LegitBo$$: А кое точно те накара да останеш във форума и да даваш всичко от себе си?
Scroller: Цецо ме надъха да остана да играя, той ми помогна точно тогава, когато имах нужда. Когато дебютирах и бях написал два реда... Никой не му пукаше какво ще стане с мен, освен на Цецо, който ме издигна до тук и съм му благодарен, че се нави да ми помага.
Pamelska: Кой мислиш, че е най-добрият образ, с който си играл в Total Nonstop Wrestling и с него си се справил най-добре в развитието му?
Scroller: Kevin Owens - безспорно с него станах това, което съм сега.
LegitBo$$: Как реши да запишеш Адам Коул и мислиш ли, че с него би направил по-голяма кариера от колкото с Оуенс?
Scroller: Интересен въпрос... Започнах да следя Adam Cole от 2016 година, когато се присъедини към Bullet Club. От тогава почнах да следя предишните му години в ROH и започна много да ме кефи, аз исках още преди Руслан да го запиша и казах на Андрей да ми го пази, но той забрави и не го взех по-рано. Ами едва ли ще надмина това, което съм постигнал с Кевката, Дори и да спечеля десет световни титли, защото с Оуенс както казах станах това, което съм.
Pamelska: А мислиш ли, че някога си бил подценяван в този форум относно теб самия както и относно играта ти, ако да защо?
Scroller: Някои хора може да си мислят, че съм егоист, но не е така. Подценен съм от към дни на притежание на титлите. Едно ИК и  една БГ титла съм държал нормално, всичко останало беше провал.
LegitBo$$: Съжалявал ли си някога, че си от екипа тъй като много хора ти казваха, че си даваш сам престижите, а може би не са вниквали в истинското ти усилие?
Scroller: Аз никога не съм си давал титли. Ик-то го взех, защото Шизо тогава направи три точки и трябваше да му я вземем и също така нямаше кой... Жони, Сезо паркираха, Алфи отиде в Rampage и така. Иначе тези, които ми казват, че съм си давал титли, могат да си го избият от главата, защото не си давам. То ако админите не си дават титли, все ще има недоволни... Каква е логиката?
Pamelska: Коя титла би искал да спечелиш отново и какво повече би постигнал с този си рейн отколкото си постигнал в предишните?
Scroller: Гранд титлата - тази титла я държах месец и не успях да направя нещо с нея, иначе ако я спечеля пак, ще се постарая да надмина световната, въпреки че ще бъде трудно, но първо ще трябва да я спечеля.
LegitBo$$: На кой е-федър се възхищаваш най-много и би искал да имаш да речем като неговит умения?
Scroller: GOAT - той сам каза, че вижда себе си в мен. Радвам се, че той мисли така, защото наистина се старая. (Не да изглеждам като него.) Имам предвид, че се радвам, че ме мисли за такъв добър играч, защото за мен, той е най-добрия е федър, който съм виждал.
Pamelska: Какво мислиш за сегашното състояние на екипа на TNW и на форума като цяло, а дали ще може отново да се напълни с играчи, които имат желание за игра както преди, защото е видимо, че с годините все по-малко нови попълнения се записват, а старите си отиват малко по-малко..
Scroller: Екипа - екипа в момента е в много добро състояние. Не знам дали ще надмине онзи екип, който беше през 2016 година. (Аз, Косьо, Жони и Андрей.) Тогава беше много по-добре и се разбирахме всички. За да бъде един екип добър, трябва всеки да прави нещо, а не да чакат админтие да им кажат. Състоянието на TNW - TNW е в добро състояние, може и повече, но за сега е добре. Аз лично се надявам да намерим нови хора след PAIN и да бъдат надъхани, като Томи. Който показва огромно старание и иска да стане голям играч, за което евала. Старите... Няма как... Един ден и ние ще напуснем форума, все пак желанието ни за игра не е вечно, всяка приказка си има край.
LegitBo$$: И така последен въпрос около форума.. Кои са твоите топ 3 суперзвезди от мъжкия пол и топ 3 от женския?
Scroller: Не мога да избера за мъжки точно трима, защото много хора ми харесват. Женския - Милена, Нина и Памела.

LegitBo$$: А сега нека преминем и към малко лични въпроси..
Pamelska: Кои са ти най-добрите приятели от интернет пространството и с какво те станаха твои близки приятели и спечелиха твоето доверие?
Scroller: Сев ми е най-добрия от интернет пространството, защото с него споделям почти всичко и знае неща, които и най-добрия ми приятел знае, тоест от Балчик.  Другите са: Мариан, Андрей, Жони и Милена последно време започна много да ми помага, за което и благодаря много.
LegitBo$$: А с кои хора би желал да се срещнеш на живо?
Scroller: Най-много искам със Сев и със останалите, които споменах горе.
Pamelska: Твоите приятели от Балчик знаят ли за твоите невероятни умения като е-федър?
Scroller: Само един, мисля че се досещате кой.
LegitBo$$: Какъв искаш да станеш като пораснеш?
Scroller: Искам да се занимавам с компютри, но не знам дали ще искам и за бъдеще, но за сега са компите.
Pamelska: Как успяваш да се съчетаваш личния си живот, проблемите и е-феда и въпреки всичко да се представяш на наистина високо ниво?
Scroller: Има ли желание, има и начини. Някои хора се оправдават, че нямат време, защото не са яли или не са се почесали, където не ги сърби. 
LegitBo$$: Пиеш ли алкохол?
Scroller: Рядко.
Pamelska: Какъв алкохол обичаш да пиеш и напивал ли си се?
Scroller: Напивал съм се, а за какъв алкохол обичам - не мога да кажа.
LegitBo$$: Какво мислиш за хората, които правят това системно?
Scroller: Всеки, който се напива си има причина. Някои са ги зарязали, някои просто се напиват за кеф. Мнението ми за тях е да не прекаляват.
Pamelska: Какво предпочиташ да се събереш с приятелите си в някой приятел да пиете или да отидете на дискотека?
Scroller: И двете.
LegitBo$$: И като за последно.. Какво търсиш в едно момиче?
Scroller: На първо място характера. Ако едно момиче е красива, то не значи, че е някаква нещастница или други неща, които няма да ги споменавам. На второ красотата - смисъл няма как без малко красота, ахахха.
LegitBo$$: За финал сме ти приготвили една лека игричка..
Pamelska: Kоято да те разведри от въпросите за е-федовете и за личния ти живот.
LegitBo$$: Знаем, всички сме фенове на кеча, но нека проверим дали ще успееш да познаеш кечистите по време на тяхното детство, които сме ти приготвили. 
И първата снимка е:
Spoiler:
 
Scroller: Ember Moon?
LegitBo$$: ГРЕШЕН ОТГОВОР! Това на снимката е Саша Банкс..
Pamelska: Втората снимка е..
Spoiler:
 
Scroller: Brock Lesnar?
Pamelska: Грешен отговор! Това на снимката е Шеймъс!
LegitBo$$: За сега нито един познат кечист, но имаш още шанс..
Третата снимка..
Spoiler:
 
Scroller: Ще може ли жокер?
LegitBo$$: Името му започва с буквата Р.
Scroller: Roman Reigns. 
LegitBo$$: И правилен отговор! Получаваш точка макар и след този жокер, хаха.
Pamelska: Следващата снимка е.. 
Spoiler:
 
Scroller: Мале, много ми е познат... Miz?
Pamelska: Грешен отговор! Даваме ти втори шанс..
Scroller: Jack Swagger
Pamelska: Не! Това е Джеф Харди!
LegitBo$$: И сега последната снимка, която със сигурност ще познаеш..
Spoiler:
 
Scroller: Balor or Cena
LegitBo$$: Кажи един..
Scroller: Ще рискувам и ще кажа... Фин Балър.
LegitBo$$: ГРЕШЕН ОТГОВОР... Това е Джон Сина..
Pamelska: Тази игра приключва с 1/5 точки за теб!
LegitBo$$: И така приключва нашето интервю.. Беше ни много приятно, надяваме се и на теб да ти е било.. Последни думи, които би искал да кажеш на нас и тези които ни гледат?
Scroller: Ами да преследват мечтите си и да знаят, че Scroller е велик.
Pamelska: Благодарим за участието ти!
Върнете се в началото Go down
GOAT
Founder
Founder
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5930
Age : 138

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 1:15

Много ми хареса изданието ви. Определено има хляб в това предаване, надявам се да сте сериозни. Пеши се доказа като рядко тъп олигофрен, уцелвайки само една от снимките на звездите като млади.

Готов съм за въпросите ви, чакам с нетърпение другия четвъртък, тъй като научих, че аз ще съм следващия ви гост и няма да мога да дочакам! Razz

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.


На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 ZdMrSxS

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Geor4 Clooney
Founder
Founder
Geor4 Clooney

Location : Krivina City, Bulgaria
Join date : 26.04.2010
Posts : 631
Age : 20

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 2:03

@GOAT написа:
Много ми хареса изданието ви. Определено има хляб в това предаване, надявам се да сте сериозни. Пеши се доказа като рядко тъп олигофрен, уцелвайки само една от снимките на звездите като млади.

Готов съм за въпросите ви, чакам с нетърпение другия четвъртък, тъй като научих, че аз ще съм следващия ви гост и няма да мога да дочакам! Razz

Много хубав епизод! Евала, момичета! Много мощен епизод.

Андро, пичага, аз съм втория се записал бе, жълтур.

Чакам въросите ви! Smile
Върнете се в началото Go down
GOAT
Founder
Founder
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5930
Age : 138

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 2:12

Не си запознат! Върти се някакво си "Колело на късмета", паднал съм се аз!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.


На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 ZdMrSxS

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Geor4 Clooney
Founder
Founder
Geor4 Clooney

Location : Krivina City, Bulgaria
Join date : 26.04.2010
Posts : 631
Age : 20

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 2:14

Ммм... Аз търках специалното билетче на шоуто и ми изписа, че съм следващият участник. В грешка си, мой човек. Smile
Върнете се в началото Go down
GOAT
Founder
Founder
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5930
Age : 138

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 2:21

НЕ! Лично Милена и Памела ми казаха, че са въртели някакво си там "Колело на късмета" ли е, не знам какво е, но съм се паднал АЗ. Даже си подготвяли въпросите за мен вече, щяло да бъде специално издание. Нека се разберем така, аз съм втори гост, а ти трети? Мисля, че всички ще сме доволни по този начин.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.


На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 ZdMrSxS

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Scroller
TNW Champion
TNW Champion
Scroller

Join date : 12.11.2015
Posts : 3760
Age : 16

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 7:22

^ Никой не иска да те гледа...

_________________
На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 RAjDuBQ

Titles:
2x TNW Champion
2x TNW Grand Champion
2x TNW Intercontinental Champion
1x TNW United States Champion
1x TNW Bulgarian Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

________________
Awards:
Admin Of The Year 2016
"OMG" Moment Of The Year 2016, 2017
Feud Of The Year 2018
TNW Superstar Of The Year 2017
TNW Perfomer Of The Year 2018

________________
Others:
Cage Of Violence 2019 Winner
Final Three in Road To Pain Match 2017, 2018
Mr. Get The Suitcase 2017
CO-Main Evented PAIN IX
First User Cash-In at PAIN
19th Triple Crown Champion
9th Grand Slam Champion
TNW Hall Of Fame 2018 - Kevin Owens
Върнете се в началото Go down
Geor4 Clooney
Founder
Founder
Geor4 Clooney

Location : Krivina City, Bulgaria
Join date : 26.04.2010
Posts : 631
Age : 20

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 10:03

@Scroller написа:
^ Никой не иска да те гледа...

+1
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2983
Age : 16

На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 EmptyПет 30 Мар - 11:35

Добре е станало, братво и на тримата!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1   На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1 Empty

Върнете се в началото Go down
 
На по питие с Pamelska и LegitBo$$ - ЕПИЗОД 1, СЕЗОН 1
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: На по питие с Pamelska и LegitBo$$-
Идете на: