Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   31/10/2010, 10:32

1.Kurt Angle
2.Christian
Начало:20:25


_________________


Последната промяна е направена от Geor4 на 12/9/2011, 09:25; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 21:22


Tony Chimel: Ladies and Gentlemen please welcome from Alexandria, Minnesota, weighing in 120 kg and height 1.91 m The Beast - Brock Lesnaaar !!!

Ето го и него Captain Charisma ! Излиза окичен с tag team титлите ! Крисчън излиза придружаван от неговият приятел и партньор Chris Jericho ! Двамата се качват на ринга и taunt-ват под бурните освирквания на публиката ! Крисчън хвърля лъскавият си суичър и е готов за началото на този грандиозен мач !
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 21:29

Начало на мача!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 21:39

Brock не си губи времето той веднага напада опонента си. То е ясно че Брок е по-мощният от двете суперзвезди но не се знае и Крисчън какво е приготвил. Сега БРок директно започва да набива саблени удари в кратуната на Крисчън. Капитан Харизма ту го повалят, ту пак става и пак го повалят докога ще продължава това мъчение може само Брок да ни кажв. Сега звярът хваща хризма и започва да го подхвърля на ринга като преце с суплекси. Крисчън се тръшка като риба на сухо. Сега Брок не си губи времето и пробва туш обаче имаше повдигане. Че то е ясно ще бъде голям срам ако Брок победи от няколко саблени удара и суплекси. Тоест ще е срамно за опонента му. Сега Брок вдига Крисчън и започва да му забива серия от главички след което го запраща в единия от ъглите. Брок се засилваааа и-и-и направо разцепи Крисчън с това копие. Каква мош, каква сила, какъв ход от страна на звяръ. Сега той отново пробва туш 1...2..... и не повдигане. Брок действа бързо без да губи времето си. Той вдига Крисчън на ръменете си и хо качва на оптегача сега буквално се бори с него. Крисчън се бори да слезне но БРок не му позволява. Сега Леснар ядосано бута Крисчън и го запраща извън ринга. Съдията започва да отборява 1....2....3...4..5. но не на 6 Крисчън намира сили и се качва Брок изнервено го хваща и отново го запраща зад въжетата. Сега Съдията отново започва повторно отброяване но преди това се кара на Леснар. Съдията вече е на 5 а БРок вижда че опонента му ще се качи на ринга слиза хваща го и започва да го забива в стълбите. В преградата и му забива главата в коментаторската маса. Съдията се кара на Звярът той се качва на осем но Крисчън се хаваща за крака му и благодарение на Леснар той се качи. Брок си вкара автогол. Сега той изнервено хваща Крисчън започва да му забива: ритници, главички, юмруци абе всичко от тялото си. Съдията започва да отборява 1....2....3.... и не Брок прекратява всичко от серията си. Сега той вдига крисчън засилва се към въжетата откласва се и го поваля на тепиха със саблен удар. Съдията му се кара но на Брок не му пука той хваща съдията за ризата и му казва ще правиш каквото ти кажа бе боклук. Съдията стереснато кима с галва и прекратява отборяването. Брок има пълно надмощие но ще видим дали нещата ще продължат все така. Той хваща Крисчън вдигаго но капитан Харизма започва да се съпротивлява със юмруците си най-накрая да доживеем и до това. Сега той Заключва преспивателно на Брок да видим дали ще се получи нееее. Брок се засили към оптегача и наистина сериозно нарани себе си с удара но пък и успя да премахне Крисчън от гърба си сега той го изхвърля извън ринга съдята започва да отброява. Брок се възползва от слар=та си като започва да подмята тялото на опонента си ката чувал с картофи блъска го отново във стълбите, кола и всичко. Сега Брок рита Крисчън вдига го и ОМГ. Вижте само това изпълнение отново.
*REPLAY*


СЪДИЯТА ВЕЧЕ Е НА 7 БРОК СЕ КАЧВА ДА ВИДИМ ДАЛИ И ПРЕБИТИЯТА ИЛИ ПО-ТОЧНО СМАЗАН ОТ БОЙ КРИСЧЪН ЩЕ УСПЕЕ ДА НАПРАВИ СЪЩОТО ИЛИ ЩЕ ЗАГУБИ ЧРЕЗ ОТБРОЯВАНЕ ???


Последната промяна е направена от asddsa345973 на 6/11/2010, 21:59; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 21:49

Повдигане!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
BlueStahli
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
BlueStahli

Location : Стара Загора
Join date : 05.08.2010
Posts : 364
Age : 25

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 22:00

Крисчън се качва на ринга и се влачи като змия по тепиха.Леснър забива няколко мощни ритника в главата на Крисчън и го поваля на тепиха.Леснър хваща Крисчън и опитва Power Bomb,но Крисчън контрира и поваля по гръб Леснър.Крисчън хваща крака на Леснър и това е Figure Four Leg Lock ! Крисчън изморява опонента,който буквално го унищожи с тази невероятна офанзива в началото на мача.Брок се гърчи от болка,но Крисчън го държи посредата на ринга и лека полека взима надмощие в мача.Леснър се довлича до въжетата и съдията отброява..1...2...3.....Крисчън прекратява захвата ! Леснър лежи на тепиха,а Крисчън се покатерва на третото въже полита и това е невероятен Missile Dropkick,който едва не изби зъбите от устата на Леснър.Крисчън приковава..1..2...повдигане ! Крисчън се изправя Леснър също двамата са лице в лице и Крисчън забива звучен шамар на Леснър в лицето.Брок подивява и това е Irish Whip в ъгъла.Леснър лети с бясна скорост към Крисчън,който се извърта и забива краката си в главата на Леснър.Крисчън хваща главата на Леснър и това е Running Bulldog ! Крисчън отново се покатерва на третото въже полита и това е Reverse Elbow !

Крисчън приковава..1..2....по здравият мъжага се повдига ! Крисчън се изправя и опитва да изправи тялото на огромният Леснър,но неуспява.Леснър се изправя вдига Крисчън на рамената си завърта го и това ще е F5,но Крисчън е опитен ветеран и контрира хода в Tornado DDT ! Какъв страхотен ход от страна на по-опитният в този мач Christian Cage ! Captain Charisma изправя Леснър и това е болезнен Neckbreaker ! Крисчън се изправя и започва да пляска с ръце ! Изглежда,че краят е наблизо ! Крисчън ще довърши Леснър с Killswitch ! Брок се изправя Крисчън го хваща,но изключителната мощ на Брок му помага да се измъкне от фаталният край и Леснър забива Belly to Belly на Крисчън ! Крисчън се изправя като се държи за кръста.Брок го хваща отново и опитва Belly to Belly,но Крисчън контрира и на свой ред забива DDT ! Крисчън излиза извън ринга и взима метален стол и изглежда,че ще го използва в мача ! Съдията предупреждава Крисчън и докато Кейдж се разправя с рефера това дава време на Леснър,който излиза на ръба на ринга,но Крисчън захвърля стола и започва да налага Леснър със здрави чукове по краката.Това забавя Леснър.Крисчън се качва на ръба на ринга хваща главата на Брок и това е Inverted DDT в ръба на ринга !

Крисчън се шмугва на ринга и съдията започва отброяване.....1......2........3........4......5.......6 и Леснър е на тепиха,но бива посрещнат с Spinning Heel Kick в мутрата ! Леснър отново лежи на тепиха,а Крисчън е в стихията си ! Captain Charisma се изправя и taunt-ва след,което се покатерва на третото въже полита и това е Body Press,но Леснър го улавя във въздуха и това е поредната изключителна демонстрация на мощ от страна на Леснър.Брок захвърля високо над главата си Крисчън,който се сгромолясва по врат на тепиха.Леснър се надъха след този брутален ход и се покатерва на третото въже готов е да полети и ще го направи ! Леснър скача и опитва Shooting Star Press,но Крисчън се отдръпва,но Леснър botch-ва хода и пада лошо на връта си ! Това определено може да прекрати или намали сериозно кариерата на опонента на The Instant Classic ! Крисчън не е особено заинтерисуван и на свой ред се покатерва на третото въже полита и това е Diving Headbutt право в главата на Леснър,която Брок преди броени секунди размаза в тепиха !

Крисчън приковава посредата на тепиха..1..2...3 ?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 22:01

ИИ Брок успява да се повдигне

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

Join date : 24.04.2010
Posts : 2727
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 22:16

БРОК Е СМАЗАН ОТ БОЯ НА КРИСЧЪН СЕГА СЕ ОПИТВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ НО ТОВА НЕ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО КАКТО ВСИЧКИ НИЕ МИСЛИМ. СЕГА ТОЙ СЕ ИЗПРАВЯ С ПОМОЩТА НА ВЪЖЕТАТА А КРИСЧЪН СЕ ЗАСИЛВА КЪМ НЕГО БРОК СЕ НАВЕЖДА И ПОДХВЪРЛЯ КРИСЧЪН НАВИСОКО ПРЕЗ ВЪЖЕТАТА. СЕГА ТОЙ СЛИЗА И КАЧВА ОПРАТНО НА РИНГА КРИСЧЪН НО МАЛКО ПРЕДИ ТОВА ЗАБИВА ГЛАВАТА МУ В ЪГЪЛА НА РИНГА МЕЖДЪ СТЪЛБИТЕ И КОЛА. СЕГА ПРОБВА ТУШ 1,......2....... И НЕ МИЛИ БОЖЕ ИЗДРЪЖЛИВОСТТА НА ХАРИЗМА СИ КАЗВА ОКОНЧАТЕЛНАТА ДУМА СЕГА БРОК ГО ВДИГА ХВАЩА МУ ГЛАВАТА И ЗАПОЧВА ДА МУ Я ЗАБИВА В КОЛА СЕГА СЕ ОТДРЪПВА СЪДИЯТА СЕ ГРИЖИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА КРИСЧЪН НО ВИЖТЕ КОЛКО ПОДЛО ПОСТЪПВА БРОК. ТОЙ УГОЛВА ОПТЕГАЧА ДОКАТО СЪДИЯТА НЕ ГЛЕДА СЕГА ОТИВА ДО КРИСЧЪН ХВАЩА ГО И ГО ЗАСИЛВА ПРАВО В ОПТЕГАЧА. МИЛИ БОЖЕ ГЪРБА НА КРИСЧЪН СЕ ИЗРАНИ. ТОЙ Е САСИПАН. СЕГА СЕ МАХА ОТТАМ ДОКАТО СЕ ДЪРЖИ ЗА ГЪРБА СЪДИЯТА ГО ПИТА КАКВО МУ Е И СЛЕД МАЛКО ПГЛЕЖДА КЪМ ОПТЕГАЧА ЗАПОЧВА ДА КРЕЩИ НА БРОК ЗАЩО ГО Е НАПРАВИЛ А ЛЕСНАР НАЙ-ГОРДО И НАДМЕННО ОТГОВАРЯ ЧЕ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА МУ ДАВА ОБЯСНЕНИЯ. СЕГА СЪДИЯТА МУ КАЗВА ЧЕ ПРИ ОЩЕ ЕДИН ТАКЪВ ХОД ЩЕ ГО ДИСКФАЛИФИЦИРА БРОК МУ КАЗВА:
-ЩЕ МЕ ДИСКФАЛИФИЦИРАШ АКО АЗ РЕЩА ЯСНО? СЪДИЯТА ПЛАХОВИТО КИМА ОТНОВО С ГАЛВАТА СИ. НАИСТИНА ТОЗИ ЗВЯР ПЛАШИ ДАЖЕ И СЪДИЯТА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ КРИСЧЪН СЕ ИЗПРАВЯ И УДРЯ ЗВЯРА В ГРЪБ. БРОК МАЙ НЯМА МНОГО ПОРАЕНИЯ ОТ ТОВА УДАР"ЧЕ" ТОЙ СЕ ОБРЪЩА ИЗНЕРВЕН ХВАЩА КРИСЧЪН ЗА ГУШАТА И ГО ХВЪРЛЯ В ЕДИНИЯТ ЪГЪЛ И ЗАПОЧВА ДА МУ ЗАБИВА ПЪРЖОЛКИ. СЕГА НАЙ-НАКРАЯТ БРОК СЕ ОТДРЪОНА А КРИСЧЪН ПАДА НА КОЛЕНЕ И СЕ ДЪРЖИ ЗА ИЗЧЕРВИЛИТЕ СИ ГЪРДИ. СЕГА ТОЙ ХВАЩА БРОК ЗА КРАКАТА И ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОВДИГА С НЕГОВА ПОМОЩ СЕГА БРОК ГО РИТА СЪВСЕМ ЛЕКИЧКО В ГЛАВАТА ЗА ДА ГО УНИЖИ. ОТ УНИЖЕНИЕТО ПО ГОЛЯМА БОЛКА НЯМА. СЕГА КРИСЧЪН СЕ ЯДОСА ТОЙ ИЗПОЛЗВА ПОСЛЕДНИТЕ СИ СИЛИ ОТ ТЯЛОТО СИ, ЗА ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА ОТВЪРНЕ НА УНИЖЕНИЕТО ПУБЛИКАТО ЗАПОВА ДА СКАНДИРА ИМЕТО НА КАПИТАН ХАРИЗМА ТЯ ГО УКОРАЖАВА СЪС ЦЕЛИЯТ СИ ГЛАС. ТОЧНО ТОВА ДАВА СИЛИ НА КРИСЧЪН ДА СЕ ИЗПРАВИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА НАЛАГА БРОК В ГЛАВАТА. ЛЕСНАРР МАЛКО СЕ ОПЪВА НА КАПИТАН ХАРИЗМА НО ТОВА НЕ ПОПРЕЧВА НА КРИСЧЪН ДА ЗАБИЕ ДДТ НА ЗВЯРА ТОЙ НАПРАВО ГО СРИНА ОПИТ ЗА ТУШ ОТ СТРАНА НА КРИСЧЪН 1....2.....И НЕЕЕ ПОВДИГАНЕ БРОК СЕ ИЗПРАВЯ ЗАМАЧН КРИСЧЪН СЕ КАЧВА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НА ВЪЖЕТАТА СКАЧА НО НЕЕЕЕ БРОК ГО ХВАЩА И ГО ЗАБИВА СЪС ЦЯЛАТА СИ СИЛА В ПОДА СЪС SPINEBUSTER ! СЕГА И ДВЕТЕ ТЕЛА ЛЕЖАТ И НЕ ПОМЪРДАТ НАПРАВО СА СРИНАНИ СЪДИЯТА ЗАПОЧВА ДВОЙНО ОТБРОЯВАНЕ 1....2....3...4...5....6... И ЕТО ЧЕ БРОК СЕ НАДИГА МАКАР И ЛЕКО ЗАМАЯН СЛЕД НЕГО ВДНАГА И КРИСЧЪН ГЛЕДА ДА НЕ ИЗОСТАВА И СЪЩО СЕ ИЗПРАВЯ. И ДВАМАТА СА НА КРАКА ЗАСИЛВА СЕ ЕДИН КЪМ ДРУГ НО ЛЕСНАР НАДВИВА КАТО ПОВАЛЯ ОТНОВО ХАРИЗМА СЪС РАМОТО СИ. СЕГА ТОЙ ТАУНТВА КАТО СЛАГА КРЪКА СИ НА ТЯЛОТО НА КРИСЧЪН СЕГА РЕФЕРА ОТБОРОЯВА ДОКАТА ЗВЯРА СЕ ПЕРЧИ НО НЕ НЯКАК СИ КРИСЧЪН СЕ ПОВДИГА. СЕГА ОТБОРНИЯТ ШАМПИОН СЕ НАДИГА И СЕ СРЕЩА С БИЦЕПСА НА ЛЕСНАР. КРИСЧЪ СЕ НАДИГА И ТРЪГВА ДА БЪРКА В ОЧИТЕ НА ЛЕСНАР КОЙТО СЕ НАВЕЖДА И ХАРИЗМА ЗАБИВА ПРЪСТИТЕ СИ В ОЧИТЕ НА СЪДИЯТА СЕГА ТОЙ ЛЯГА А БРОК СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА ЧЕ РЕФЕРА НА ГО ГЛЕДА СВАЛЯ ТЯЛОТО НА ХАРИЗМА И ОМГ ТОВА Е POWEBOMB ВЪРХУ КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА КОЯТО ВЕЧЕ Е НА ПЪРЧЕТА ДА НАПОМНИМ ЧЕ СЪДИЯТА НЕ ВИДЯ ТОВА ИЗПЪЛНЕНИЕ И СИ НЯМА НА ПРЕДСТАВА КАКВО СТАВА.


СЕГА БРОК КАЧВА ОПОНЕНТА СИ НА РИНГА И ОМГ ! THIS IS F5 !!!

БРОК ОПИТВА ТУШ А СЪДИЯТА СЕ СЪВЗЕМА И БЕЗ НИКАКВИ ПОДОЗРЕНИЯ ЗА ИЗМАМАТА НА ЛЕСНАР ЗАПОЧВА ДА ОТБРОЯВА 1.....2......3..... ?!? ЩЕ УСПЕЕ ЛИ КРИСЧЪН ДА СЕ ПОВДИГНЕ СЛЕД ТАКЪ ПОБОЙ И ДА ПРИПОМНИМ ЧЕ ТЯЛОТО МУ СЕ РАЗБИ В КОМЕНТ. МАСА ТУШ В СРЕДАТА НА РИНГА ТОВА ЛИ Е КРАЯТ ????
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 22:19

1..2.. НЕЕЕЕЕЕЕЕ Крисчън слага крак на най-долното въже

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 6.TELEVISION CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
6.TELEVISION CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Step To Hell 2010-
Идете на: