Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 TNW FACT OR FICTION #1

Go down 

На кого разсъжденията ви харесаха повече? (брой #1)
GOAT
14%
 14% [ 1 ]
Marian Asulym
86%
 86% [ 6 ]
Общо гласове : 7
 

АвторСъобщение
Rainmaker
Administrator
Administrator
avatar

Join date : 29.01.2016
Posts : 3183

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   1/3/2018, 20:23

TNW Fact or Fiction #1
GOAT vs. MarianAsylum


2017 беше най-успешната година в е-феда досега!

GOAT: FICTION! Не мисля, че 2017 се доближава до славните времена на TNW през 2011 и 2015. Като качество видяхме доста добри неща, но не мога да кажа, че е най-успешната за форума. Но от друга страна, може би след 9 месеца ще мога да кажа това за 2018, защото нещата изглеждат добре.

MarianAsylum: FICTION! Определено като качество на двубоите и враждите през годината 2017 превъзхождаше всяка друга, но това го отдавам на това колко бързо се развиват е-фед играчите в TNW и как с всяка седмица, с всеки месец задобряват все повече и повече и изнасят класика след класика. Неслучайно станахме свидетели на много 5-звездни мачове през тази година. Но тук вече идва всичко останало. Откъм играчи не сме малко в този момент изобщо, но имаше момент в който е-феда страдаше от играчи и определено не е както през 2013 и 2015. Откъм активност също преди няколко месеца изобщо нямаше активност във форума, като максимум за един ден се събираха 3-4 човека онлайн, и то благодарение на това че Пеши беше почти по цял ден вътре. Мога да претендирам че съм бил тук през почти всички години и откъм активност нещата не са цветущи, но не можем да виним никой от форума - просто липсата на е-федъри в днешно време си играе стабилно ролята.


TNW изпитва дефицит на нови играчи!

GOAT: FACT! TNW разчита на опитни играчи. Липса на нови лица няма, но те просто не се задържат достатъчно. Вече няма чак толкова интерес към федовете в България и е трудно да се привлекат играчи. Последните двама обаче са Tommy End и surfista, пред които има светло бъдеще и се надявам да останат, да се развият и да помагат на феда.

MarianAsylum: FACT! Определено каквото и да си говорим нови играчи трябват още от 2016 година. Но както заявих - малко хора се интересуват вече от този вид форуми, старото поколение израстна и все пак се надявам и след нас да има хора като Юлиян, като Tommy End, като OmegaLe които да поддържат този форум жив, но трябва определено да се намерят още, което ще е много трудно, но не и непосилно с годините.


Jinder Mahal е най-добрият TNW Grand шампион в историята!

GOAT: FACT! Досега сме имали само силни Гранд шампиони. Всеки, които е държал Grand титлата е сериозно име във федовете, но мисля, че Mahal, ако все още не е най-добрият, то той ще стане в скоро време, ако продължи да поддържа това ниво на игра. Виждаме изключтелно израстване на Grand титлата откакто "The Modern Day Maharaja" e шампион.

MarianAsylum: FACT! Само 8 са били гранд шампионите, при положение че титлата е от 2016 е напълно нормално, но този въпрос според мен изобщо не представлява никаква трудност - не мисля, че някой показа по-добра игра като цяло от Андрей - присъствие, образ на кечиста, in-ring промота, мачове - той е съвършен. И каквото и да си говорим, колкото и да задобряват е-федърите с годините, не мисля че скоро някой ще надмине рейна му, който прави и ще продължава да прави според мен още дълго време, защото просто не може да му се намери легитимен опонент, като легитимен опонент от целия ростър виждам само Rainmaker, но той е световен шампион, което улеснява задачата му да пази титлата си още дълго време.


TNW IC титлата е в окаяно състояние!

GOAT: FICTION! ИК титлата беше в окаяно състояние, докато не се появи Сев. Бивш трикратен Световен шампион, бивш Гранд шампион. Опитен, добър играч. Няма как титлата да е в окаяно състояние, когато я държи играч от такъв калибър. Това в никакъв случай не трябва да се приема като понижение за него. Титлата си е титла. Не смятам, че забавянията му смъкват престижа на пояса. В крайна сметка се съди по това какво се случва с него и Сев определено издига титлата. Враждата им с Алфи е едно от най-интересните неща във форума.

MarianAsylum: FICTION! IC титлата спокойно можем да кажем че бе в окаяно състояние до преди да дойде рейна на Дон Северин с Роман Рейнс. Той се опитва и към този момент смятам че успява да спаси престижа и, а сега има една огромна и вярвам една от най-силните вражди във форума - срещу Alfie в образа на Jay White. Това трябва да е враждата, която със сигурност трябва да спаси IC титлата от предишните шампиони, които свалиха доста нивото и. Сев бе правилния човек, който бе изпратен за да спаси тази титла, и към този момент смятам че я измъкна от окаяното състояние, в която беше.


Беше грешка да се закрие TNW US титлата!

GOAT: FICTION! Най-правилното решение бе да се закрие US титлата. Сид и Амброус я издигнаха, но после престижът и рязко спадна и колана бе в задънена улица. Когато дойдат още 3-4 човека, тогава можем да мислим за втора мид кард титла. Но при тези обстоятелства, нещата стоят добре. Колкото по-малко са титлите, толкова по престижни изглеждат. Ще е скучно, ако всеки се разхожда с титла около кръста във феда.

MarianAsylum: FACT/FICTION! Това определено за мен е много труден въпрос, на който няма как да отговоря нито с FACT, нито с FICTION. Определено US титлата бе нещо специално за TNW, а стана още по-специално по време на рейна на бившия юзър на TNW - VaskoMetala. Каквото и да си говорим, колкото и да го плюем, факт е че този човек издигна тази титла доста и даже стигна до двубой със световната титла благодарение на образа, който развиваше със Сайко Сид. Буквално не се виждаше легитимен за него противник, докато не ми бе предложено това да съм аз. За мен бе трудно да наследя тази титла, защото бе стигнала до нивото на главните, но по една или друга причина успях да я запазя, дори и да не кажа че я издигнах още повече (това е мое лично мнение, надявам се да не го приемате като егоизъм). След което дойде рейна на Юлиян, който бе много, много постен и свали нивото на титлата доста надолу, просто не издържа на напрежението и на престижа, който бе доста голям. Но тук идва момента, в който Пеши взе титлата - за мен този човек можеше да спаси тази титла, имаше желанието, защото доколкото знам това му бе една от любимите титли във форума, но прибързаното желание на екипа (включвам и себе си) да я закрием за мен бе грешка, трябваше да изчакаме още малко, но кой знае дали нямаше да продължи US титлата да бъде провал и занапред.

_________________


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Scroller
TNW Champion
TNW Champion
avatar

Join date : 12.11.2015
Posts : 3590
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   1/3/2018, 20:38

Доволен съм от първи епизод... Андрей казваше всичко накратко, докато Мариан даваше повече обяснение, но това не е от значение, поне за мен. Победител не мога да избера, но се надявам това да продължи дълго, защото този проект има бъдеще!

_________________


Titles:
2x TNW Champion
2x TNW Grand Champion
2x TNW Intercontinental Champion
1x TNW United States Champion
1x TNW Bulgarian Champion
1x TNW Hardcore Champion
4x TNW Tag Team Champion

________________
Awards:
Admin Of The Year 2016
"OMG" Moment Of The Year 2016, 2017
Feud Of The Year 2018
TNW Superstar Of The Year 2017
TNW Perfomer Of The Year 2018

________________
Others:
Longest Reigning TNW Tag Team Champion
Final Three in Road To Pain Match 2017, 2018
Mr. Get The Suitcase 2017
CO-Main Evented PAIN IX
First User Cash-In at PAIN
19th Triple Crown Champion
9th Grand Slam Champion
TNW Hall Of Fame 2018 - Kevin Owens
Върнете се в началото Go down
Psychosocial
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 23.09.2015
Posts : 1014

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   1/3/2018, 20:58

Мариан!! Не ми се обяснява защо, просто казвам, че мненията му ми харесват повече. 
Послепис: Искам да участвам.
Върнете се в началото Go down
Rainmaker
Administrator
Administrator
avatar

Join date : 29.01.2016
Posts : 3183

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   1/3/2018, 21:30

Въпреки че съм водещ, ще си позволя да коментирам изданието. Като за първо такова се получи много стабилно. Разсъжденията и на двамата бяха добри, но може би тези на MarianAsylum ми се сториха малко по-изчерпателни и аргументирани. Надявам се да има интерес, тъй като имам амбиция да развия проекта. Ето го и моето мнение върху твърденията:

2017 беше най-успешната година в е-феда досега! - FACT/FICTION - Беше по-добра от 2016, но не мога да кажа дали е била най-успешната, тъй като не съм бил в е-феда през всичките тези години.
TNW изпитва дефицит на нови играчи! - FACT - Такива има, но са малко. От миналата година Alfie и Yulian бяха отлични попълнения, от тази засега завръщането на alex_alex ми е направило по-голямо впечатление, другите все още не са изпъкнали толкова, но ще имат шанс да го направят. Както обаче казаха в изданието, много трудно се намират нови играчи, но екипът трябва да се заеме сериозно с тази задача.
Jinder Mahal е най-добрият TNW Grand шампион в историята! - FACT - От нищо значеща титла направи Grand-а горе-долу на едно ниво със световната. Преди него титлата беше пълен провал, враждите бяха безинтересни, а добър мач се срещаше веднъж на три-четири месеца. Сега обаче не е така и на всеки турнир има качествен мач за златото. Отделно, работата му на микрофона с Mahal също е силна.
TNW IC титлата е в окаяно състояние! - FACT/FICTION - Това, че опитен играч в ръцете на BigSev я спечели, даде определени предпоставки за напредък, но все още не мога да кажа, че титлата е успяла да излезе от тинята, в която се намираше в последните месеци. Враждата между Roman и White е интересна, обаче им трябва един наистина добър мач, с който да се издигнат в очите ми.
Беше грешка да се закрие TNW US титлата! - FICTION - Нужни са още няколко играчи и преспокойно титлата може да се завърне, но едва ли беше грешка да се закрие. Коланът беше в плачевно състояние тогава, няколко месеца подред мачовете и враждите за нея постоянно разочароваха, а и по-ограниченият roster си каза думата. Имаше някои стойностни царувания с нея преди този тъмен период, но дотам.

_________________


Spoiler:
 


Последната промяна е направена от Rainmaker на 1/3/2018, 23:18; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото Go down
Pamelska
Superstar
Superstar
avatar

Location : Стара Загора
Join date : 19.07.2015
Posts : 694
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   4/3/2018, 23:32

Мисля, че мненията на Мариан бяха по обстойни, но като цяло и двамата даваха добри аргументации.. доста добър епизод!
Върнете се в началото Go down
St. Scheiße
Superstar
Superstar
avatar

Location : Hardwired.. To Self-Destruct
Join date : 04.02.2016
Posts : 812
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   5/3/2018, 22:30

Интересен проект с очертаващо се добро бъдеще, мисля ,че единия от двамата беше по-големия реалист и говореше за нещата в общ план гледайки от гледна точка която обхваща всичко но няма да споменавам кой от двамата е, иначе евала и на двамата!
Върнете се в началото Go down
Rainmaker
Administrator
Administrator
avatar

Join date : 29.01.2016
Posts : 3183

ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   9/3/2018, 19:01

И победителят в пилотното издание на Fact or Fiction е... MarianAsulym! Шестте вота за него разбиват на пух и прах надеждите на GOAT, събрал едва един глас в своя полза.

_________________


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: TNW FACT OR FICTION #1   

Върнете се в началото Go down
 
TNW FACT OR FICTION #1
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW FACT OR FICTION-
Идете на: