Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Share | 
 

 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 20:26

Моргън отново по някакъв странен начин успя да да се изправи.. И сега мат отново започва да забива бързи юмруци на Рейвън но той не пада и Моргън го поваля с мощен саблен удар ...Мат се обръща и вижда че до него е кощът за боклук и отново го блъска в Рейвън но този път кошът буквално се разделя на две .... Мат изкарва Рейвън и го води към entrance арената слага го легнал оо не не Мат дали ще го го направи даа мат пусна пиротехниката върху Рейвън ... Върхъ рейвън има малък пламък но изгасва защото Моргън го вдига и го хвърля зад гърба си ... После го влачи към ринга но не го качва отива към сглобката на публиката и започва да блъска лицето му там ... !! Сега моргъ връща Рейвън обратно на ринга и вади стълба и още еедин метален стол и се качва на ринга ... Слага тялото на Рейвън между двете части на стълбата взима стола иии ... БАМММ Рейвън направо е премазан ....Рейвън изяде доста голям бой ... Дали ще издържи ?!?!?!Моргън отново запраща Рейвън към оголеният обтегач и се засилва и се блъска в него сега го използва като oръжие и започва да блъска главата му в този обтегач....Мат взима металния стол и започва да удря Рейвън с него ... Немога да повярвам че рейвън все още стои на краката си .... Сега BLUEPRINT Секачва на въжетата и отново прави феноменален скок....Изправя рейвън засилва се и отново му прави мощен BIG FOOOOOTTT...!!!!!Моргън слиза извън ринга и започва да блъска всичко от ярост .. Той е много нахъсан взима едната камера качва се на ринга и я забива в лицето на Рейвън .... сега отива и взима микрофон от Justin Robrets и започва да говори... Искате ли да унищожа Рейвън .. Публиката крещи Да... Добре тогава Рейвън се изправя моргън се засилва и забива микрофона в лицето на рейвън ... Рейвън кърви ужасно много вече се чудя как издържа още в този мач и откъде намира сили да се изправя при тушовете...Моргън намира под ринга китара започва да се смее качва се на ринга и забива китарата в лицето на Рейвън ... Средата на китарата буквално пада ...Моргън засилва Рейвън към въжетата прескача го после го хваща и го хвърля за пореден път зад гърба си...Мат взима една бухалка и започва да блъска Рейвън с нея ... този път вече Рейвън крещи от болка а публиката скандира името на Моргън ...Моргън взима метален стол и започва да удря по земята от ярост в очакване Рейвън да стане .. Рейвън стана ии оо божее пое си металния стол в главата ... по-добре да не беше ставал...Мат се качва на сглобката и скача право върху Рейвън ... За пореден път Моргън отново започва да атакува ребрата а Рейвън крещо от болка...На моргън не му пука и изкарва Рейвън извън ринг аи започва отново да забива главата му в преградата... Връща го на ринга засилва го към въжетата и за пореден път му прави мощен BIG FOOT...!!! Moргън е много изнервен изсипва малко кабарчета вдига Рейвън ииии дали ще го направи ооо божее THE Hellevator!!! върху кабарчета ...... COVERR!! 1.....2........??????Върнете се в началото Go down
znakaProductions
Superstar
Superstar
znakaProductions

Join date : 16.06.2010
Posts : 211
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 20:30

Не,повдигане!
Върнете се в началото Go down
iMMORTAL!
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
iMMORTAL!

Join date : 24.04.2010
Posts : 270
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 20:43

Raven хваща Morgan и почва да му забива удари в челото, Raven почна да хапе отново челото на Morgan, сега той забожда няколко удара и хваща бухалката с бодлива тел която я забожда в челото на Morgan отново…. Отново и отново….. Той хваща главата на Morgan и забожда няколко колена в челото му. Raven оставя Morgan на земята и прави таунт, сега той слиза извън ринга и взима бутилка с бира която не е отворена, той я качва на ринга, дали ще пие от нея, сега той вдига Morgan и му я забива право в челото, каква жестокост само от страна на Raven. Raven хваща главата на Morgan и се опитва да го вдигне, все пак Morgan е едър човек, той го вдигна и сега му забоде Raven Effect DDT. Опит за туш. 1…2….повдигане от страна на Matt Morgan. Morgan лежи на земята а Raven се чуди как е възможно това нещо, все пак Raven унищожи Morgan буквално а той стана. Raven вдига Morgan, сега Morgan е на колена а Raven му забива шамари и му се изплюва в лицето, Morgan се опитва да бутне Raven, успява Raven се засилва и забива ритник в камбанките на Morgan, Morgan пада пак на земята и се гърчи а Raven продължава да плюва по него, сега той дори се изсеква върху Morgan, Morgan е на земята а Raven е над него сега той го вдига и забожда Raven Effect DDT отново. Опит за туш. 1…2..не, повдигане. Morgan се повдигна отново след атаката от Raven. Raven прави таунт и се чуди как е възможно някой да стане от тази злобна атака от негова страна. Сега Raven вдига Morgan и му прави обикновено DDT. Raven прави туш отново. 1…2..не повдигане. Какъв невероятен мач наблюдаваме само, сега Raven се качва на въжетата и прави таунт, публиката го освирква но часта фенове на оригиналното ECW му се кефи че пребива младока. Raven слиза и сега взима метален стол който забожда 5 пъти в задната част на главата на Morgan, Raven вдига Morgan и му прави DDT върху стола. Сега той слиза взима металния стол с бодлива тел и го качва на ринга. Сега той вдига Morgan, прави таунт и му прави Raven Effect DDT върху стола с бодлива тел. Отчаян опит за туш. 1….2…дали това е краят на този мач?
Върнете се в началото Go down
Kela Kela
New User
New User
Kela Kela

Location : Sofia, Bulgaria
Join date : 02.09.2010
Posts : 15
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 21:06

Kick Out !
Върнете се в началото Go down
DamonX
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Southampton,United Kingdom
Join date : 02.08.2010
Posts : 1240
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 21:26

Моргън се изправя дами и господа немога да повярвам на очите си ... Публиката скандира ... Blueprint .. Blueprint... Моргън забива юмруци в корема на Рейвън и по някакъв отново странен начин Моргън успя да се изправи на крака ... Мат повяла Рейвън със мощен саблен удар... Сега Моргън слиза влачейки Рейвън и го води на паркинга ... Сега отива до колата на Рейвън и започва да блъска главата му в капака на колата ... Сега засилва Рейвън и рейвън буквално пропада в колата и в тялото си има набити малки пърченца стъкло...Морган е усверепял удря Рейвън to the balls Very Happy засилва го и му блъска главата в гумата на колата.... Моргън се оглежда и вижда че до него има пожарогасител .. Взима го и започва да налага рейвън с него.... Сега влачи отново рейвън със себе си Моргън вижда че вратата на сградата е стъклена и засиилва рейвън към нея ... Пърченцата стъкла по тялото му стават все повече...Моргън отново връща Рейвън на ринга взима една маса и се качва и той ... Моргън качва Рейвън на масата взима един метален стол и започва да блъска по тялото на Рейвън и изведнъж масата се чупи и оо божеее в бузата на Рейвън има забита прожина от масата .. Ужас...Мат взима тиксо завързва ръцете на РЕЙВЪН на гърба му дърпа го към обтегача и му завързва и краката ... Рейвън неможе да мръдне ,а моргън му се смее взима стол и започва да го налага .... Моргън е усверипял и вече незнае какво друго да направи започва отново да рита вече наранените ребра на Рейвън ... Ще успее ли Моргън да запази титлата си ... мат слиза от ринга взима титлата си и започва да налага Рейвън по главата с нея ... Моргън не е държал тази титла от седмици ...РЕЙВЪН се хваща за краката на Моргън двамата се гледат рейвън удря шамар на Моргън и ... ооо боже мили Моргън полудя започва да го рита в лицето а след като рейвън легна на земята започна да го налага и в гърба сега Моргън изправя Рейвън и го засилва към сглобката оо божее рамото на реъвън току що целуна стиманеният кол ... Моргън взима малко бодлива тел и завързва Рейъвн с нея .. На рейвън му боде Моргън взима стълбата и започва да удря Рейвън в корема с нея ... Моргън взима прожината която падна от лицето на Рейвън и започва да дере с нея тялото на Рейвън оставяйки му червена линия ....Моргън се качва на обтегача и скача право върху Рейвън ... немога да повярвам че Рейвън още стои на краката си Моргън неспира дори и за миг да го налага с юмруци ... Моргън прави хватка за предаване но го пуска ... Рейвън се подпира на ръцете и на коленете си но виж Моргън засилва се и му забива мощен ритник в черепа сега изправя рейвън слага бодлива тел на ринга вдига Рейвън иии The Hellevator ... cover 1...2...??


Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP   6/11/2010, 21:29

Да Морган запазва своята титла.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
1.EUROPEAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Step To Hell 2010-
Идете на: