Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME:WHC CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
sangrr
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 22.07.2010
Posts : 332
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   9/10/2010, 23:09

[b]Този спектакъл продължава! Не случайно Миз ни показва се по-добри и по-добри умения на ринга и тепиха. Той найстина е страхотен! Миз се изправя и се връща в мача. Гробаря обаче му забива десен прав и го праща в един от ъгълите на ринга. Но Уви Миз получава невероятен прилив на енергия и се одръпва от ъгъла а Гробаря си забива главата в ъгъла или по-точно в сглобките. Но, Миз е доста хитър и има план как да си запази титлата и съм сигурен че ще му излезе успешен. Миз хваща Гробаря и го запраща към ъгъла но този път Гробаря си забоде дясното рамо право в ъгъла. Подяволи, те! Миз хваща Гробаря и го запраща към въжетата като го посреща със силен саблен удар и Гробаря пада на тепиха. Миз се възползва от този факт и се оттласква бързо от въжетата и забожда бърз Leg Drop! The Miz IS REALY AWESOME! Da Miz хваща Гробаря и го прехвърля над горното въже без проблеми може би умората си казва думата. Крисчън е Аут! Това е ясно на ринга остават само трима. Това е доста от по-голяма полза за шампиона Миз. Дали сега ще успее да опази злато си срещу още двама опонента? Ще разберем много скоро. Миз дами и господа изправя Ей Джей Стайлс и го запраща към еди от ъгълите на въжетата. О, не какво е това? Какъв силен десен удар попадна право под бръдичката на Стайлс. Стайлс е повален на тепиха а Гробаря се връща на ринга като се засилва към Миз но Миз го вижда на време и заляга като минава под ръката на Гробаря след което го хваща и му прилага ВРЪТОТРОШАЧ! Миз дами и господа изправя Стайлс а оставя Гробаря да лежи на тепиха. Миз запраща Стайлс към еди от ъглите на ринга след което и самият Миз се засилва и забожда саблен удар . Миз се качва на вторите сглобки и забожда силни леви и десни чукове 1....2.....3.....4.....5......6.....7......8........9......10! Миз слиза от сглобките и качва Стайсл на върха на оптегача. О, не какво е намислил подяволи, те сега лудата глава Миз? Миз забождя няколко лакътя право в черепа на Стайлс след което го хваща и му прилага SUPERPLEX! След този ход телата на Стайлс и Миз ще имат съвсем друго развитие в мача. Миз отново ни показва класа и се изправя въпреки болката която изпитва. Гробаря се засилва към Мизно Миз просто го пробутва извън ринга със собствената му засилва а Гробаря минава между второто и третото въже и пада извън ринга точно до преградата и до публиката. Миз има страхотна тактика която използва елиминира винаги един от противиците си извън ринга а в този случай той елиминира по-опасният си противник - Гробаря! Миз хваща Ей Джей Стайлс и го запраща към един ог ъглите на ринга след което и самият Миз се засилва и-и-и


Swinging corner clothesline! The Miz направо разби Стайлс в ъгъла с този саблен удар. Миз слиза от сглобките и опитва туш...1,2,3? Неее, косъм не достигна на Миз да стане шампион. Или по-точно да запази титлата си и тази вечер! Не, найстина Миз е СТРАХОТЕН ! Обеден съм че Миз ще направи много в тази федерация и за напред той е бъдещето той е Миз! И е страхотен. Миз се възползва от това че Стайлс лежи на тепиха и се оттласква веднага от въжетата след което отскача и забожда Elbow-Drop! The Miz направо довършва претендента си. Миз найстина е много добър особено в този вид мачове. Миз ни го показва и тази вечер! Миз обеща на всички и най-вече на собственото си семейство че след този турнир или по-точно след тази вечер той ще си остане шампион! Дали ще си спази обещанието и ще успее? Ще разберем по-скоро от колкото очакваме! Миз дами и господа хваща Стайлс и го забива в сглобките след което го рита в корема а Ей Джей се навежда! Миз прави таунта си и се приготвя какво ще направи? Какво ли ни очаква? Миз се засилва и-и-и


Reality Check! This is one finisher by The Miz! The Miz приковава посредата на ринга раменете на Ей Джей Стайлс. Товал и ще е краят? Гробаря лежи до рампата! Съдията отброява...1,2,3??
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5849
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   9/10/2010, 23:18

KICK OUT!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5918
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   9/10/2010, 23:24

Какъв мач само.Оцеляха само 2ма сега само 1 ще си тръгне като истински шампион.Миз хваща Стайлс за косата изправя го и започва да му раздава серий от чопове право в гърдите.След това му забива саблен удар с който направо го оставя без глава.След това веднага приковава крака но Стайлс се повдига на 2 и половина.Миз го хваща и го засилва право в оптегача Стайлс се забива с всичка сила в него и се строполясва.Миз опитва туш отново 1..2.. повдигане.Миз отново тръгва да вдига Стайлс но този път той е готов и му забива uppercut Миз се започва да ходи като пиян и пада на пода.Стайлс се вдига засилва се и забива крака си право в муцуната на Миз.Носът на Миз започва да кърви.Ей Джей го изправи и му прави Brain Buster.След това имаме бърз опит за туш и бързо повдигане.Миз отново се изправя на крака като се държи за носа Стайлс също се изправя и му прави SlingShot DDT.След това имаме още един туш но отново има повдигане.Стайлс вече няма сили заповече вдига Миз и му прави Sty.... не Миз контрира и му прави Roll Up подяволите 1..2... Не Стайлс се повдига дори и след този невероятен Roll Up.Стайлс се изправя на крака изнервено изчаква Миз да се изправи също и му забива ъперкът.Ченето на Миз направо се измества от устата му.Миз се хлъзва и пада облегнат на въжетата Ей Джей се засилва отново към него и забива крака си в ченето му за пореден път.Миз лежи изморен и изтощен от този невероятен мач.А Стайлс го хваща за краката и го издърпва до средата на ринга след това опитва туш 1..2... НМЕНЕНЕННЕННЕ отново повдигане от Световния Шампион.Ей Джей хваща Миз тръгва да му прави Rack Bomb но почакай Миз отново Roll Up-ва това ще е краят не Ей Джей се измъква и контрира с Ankle lock.Миз ще се предаде подяволите не не достига въжетата и се хваща за тях какъв вълнуващ мач само.Стайлс изчаква Миз да се изправя тргъва да му забива саблен удар но Миз също и двамата се вкопчват един в друг и почакай Стайлс прави belly To Belly supex на Шампионът.Стайлс се изправя до единия ъгъл поглежда към проснатия на пода Миз качва се на оптегача но изведнъж Миз се изправя хваща Стайлс за крака но той го рита в лицето и слиза от оптегача и забива яростен Enzeguri Kick на Миз.Това трябва да е краят 1..2... днееееееееее имаме повдигане отново.Шампионът е корав и не се дава лесно.Стайлс излиза на ръба на ринга и прави 450 splash и след това приковава крака.Ще имаме ли нов шампион?


_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Rag3
New User
New User
avatar

Join date : 25.09.2010
Posts : 55

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   9/10/2010, 23:46

KICK OUT !
Върнете се в началото Go down
sangrr
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 22.07.2010
Posts : 332
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   9/10/2010, 23:53

Миз направо ни смайва със издърливостта си тази вечер която ни показва. От 4-рима останаха едва 2-ма и така задачата за Шампиона стана по-леста от преди началото на този мач! Миз дами и господа расейва съдията а през това време какво е това? Какво виждаме? Това е Алекс Райли той подава титлата в Тежка категория на Миз след което отива да занимава съдията а Миз се възползва от това и забожда титлата право в черепа на Ей Джей Стайлс. Миз хвъря бързо титлата извън ринга а Райли казва на съдията да се обърне да виде какво се случва с мача! Но от къде изкочи Алекс? Сичко е било планирано от самото начало на мача така ли излиза? Миз ще запази ли златото си? Миз изправя разбитият Ей Джей Стайлс и-и-и[i]SKULL CRUSHING FINALLE! THIS IS END! The Miz приковава посредата на ринга а съдията отброява по най-дъбрзия начин! Ще си остане ли Миз шампион макари с измама която съдията не видя? Ще разберем след малко!
Върнете се в началото Go down
Rag3
New User
New User
avatar

Join date : 25.09.2010
Posts : 55

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   9/10/2010, 23:55

THE END ! THE END ! ПОБЕДИТЕЛ И ВСЕ ЩОЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН Е МИЗЗЗЗЗЗЗЗ !
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME:WHC CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
ME:WHC CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Blood 2010-
Идете на: