Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare
 

 6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 712
Age : 1018

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin   6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty24/12/2015, 11:15

Tazz: НЕ!!! СКАЛАТА ИЗРИТВА НАВРЕМЕ!!!НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! СКАЛАТА СЕ СПАСИ!!! AUSTIN ГЛЕДА КАТО ВОДОМЕР! Той изправя Rocky, КОЙТО ЗАПОЧВА ДА МУ НАБИВА ТУПАНИЦИ!!! AUSTIN НЕ МОЖЕ ДА ОТВЪРНЕ!!! ТОЙ Е ЗАМАЯН, А THE ROCK НАБИВА МАЛКО ПО-СИЛЕН УДАР, С КОЙТО СВАЛЯ "THE TEXAS RATTLESNAKE"!!! Нещата се обърнаха в ръцете на The Rock, който изправя Austin и го засилва към въжетата, но той минава над третото и пада пред нас! The Rock го последва, но когато слиза от ринга, Steve Austin вече е на крака и го напада с чукове. Austin не спира да удря The Rock, а той пада при announcer-а и без Austin да види, той взима гонга. Austin се засилва към Скалата, КОЙТО ГО ШИБА С ГОНГА В ГЛАВАТА!!! AUSTIN БЕ ОБЕЗГЛАВЕН С ГОНГА!!! ТОЙ ЛЕЖИ ОКЪРВАВЕН НА ПОДА, А СКАЛАТА ГО ИЗПРАВЯ! ТОЙ ГО ЗАСИЛВА С ВСИЧКА СИЛА КЪМ КОЛА!!! AUSTIN РАЗМАЗВА КРЪВ ПО КОЛА И ПАДА НА ПОДА! The Rock се заема да разчиства масата! The Rock май ще си отмъсти за всяка една дума, която му е казал Austin... НО НЕ! AUSTIN СЕ БЕ ИЗПРАВИЛ НА КРАКА И СЕ ЗАСИЛВА КЪМ THE ROCK С BACK CLOTHESLINE! Те прехвърчат над масата и Austin започва да налага The Rock с тупалки, а сега го изправя и опитва да го засили, но Steve Austin го обръща и Скалата бива...

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 2
...THROWN INTO THE STEEL STEPS!

Styles: МАЛЕ!!! AUSTIN МИНА ПРЕЗ СТЪПАЛАТА И СЕ БЛЪСНА ЧАК В БАРИКАДАТА!!! Сега The Rock започва да бърка изпод ринга! какво ли е намислил!?!?!? Той вади една бамбукова пръчка! О, НЕ! Той се обръща към Austin, КОЙТО СЕ ЗАСИЛВА КЪМ НЕГО И ГО ПОВАЛЯ СЪС SPEAR!!! ТОЙ ГО УДРЯ НЯКОЛКО ПЪТИ, СЛЕД КОЕТО ГО ИЗПРАВЯ И ГО ЗАСИЛВА КЪМ КОЛА... НО СКАЛАТА ГО ОБРЪЩА!!! AUSTIN ЦЕЛУВА КОЛА, А СКАЛАТА ГРАБВА БАМБУКОВАТА ПРЪЧКА, КОЯТО ИЗПУСНА! Той причаква Austin. Той вече е на колена и The Rock се засилва, и го удря в гърба с пръчката! Austin изкрещява, а The Rock продължава да го удря, докато Austin не пада на пода! Той продължава да го удря, а Austin няма накъде да бяга! The Rock хвърля пръчката на ринга и изправя Austin. Той го засилва към барикадата, а Austin се наранява доста лошо след сблъсъка с нея! Чакайте малко! Какво правят онези мъже, които дойдоха с The Rock! Досега си стояха настрани, но The Rock ги извиква и те грабват по един стол изпод ринга! НЕ!!! НЕ Е ЧЕСТНО!!! ЛУДИ ЛИ СТЕ!!! ХОРАТА ЗАПОЧВАТ ДА НАЛАГАТ AUSTIN! ТЕ ПРЕБИВАТ AUSTIN ОТ БОЙ, А СЕГА ГО ИЗПРАВЯ И ГО ВРЪЩАТ НА РИНГА! The Rock се връща на ринга, а хората го последват! Това е extreme rules match! Рефера няма какво да направи, а The Rock прави...

...THE PEOPLE'S ELBOW~!
6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 5

Tazz: ХОРАТА СТОЯТ НАСТРАНА, А ROCKY ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ! ТОВА Е КРАЯТ! СИГУРЕН СЪМ В ТОВА!
Styles: ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ!!! ДАЛИ THE ROCK ЩЕ ЗАПАЗИ ИЛИ STEVE AUSTIN ЩЕ НИ ИЗНЕНАДА!?!?!?
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
Geor4 Clooney
Founder
Founder
Geor4 Clooney

Location : Krivina City, Bulgaria
Join date : 26.04.2010
Posts : 632
Age : 21

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin   6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty24/12/2015, 15:07

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! "ГЪРМЯЩАТА ТЕКСАСКА ЗМИЯ" УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ НАВРЕМЕ!
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 3000
Age : 16

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin   6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty24/12/2015, 15:49

Tazz: OH MY GOD!!! STONE COLD STEVE AUSTIN СЕ ПОВДИГНА!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! Какво още трябва да направи Rocky!?
Styles: Rocky е в шок! Той не може да повярва на случилото се и започва да се кара с рефера.
Tazz: The Rock убеждава рефера в това, че е имало три, докато останалите пребиват Stone Cold, а рефера е категоричен в решението си! Мача продължава!!!
Styles: The Rock се обръща разгневен и казва на хората си да изправят Stone Cold. Те го правят и се отдръпват.
Tazz: The Rock го хваща и прави... THE ROCK BOTTOM!!! THE ROCK BOTTOM!!! THE ROCK BOTTOM!!! НАИСТИНА ЛИ!?!?!? THE ROCK BOTTOM!!! STONE COLD ЛЕЖИ КАТО ТРУП НА ПОДА!
Styles: The Rock покрива Austin!!! Е няма как... Това е кра... О, МИЛИ БОЖЕ!!! ТОВА НЕ Е КРАЯ! ЧУХТЕ ЛИ!? ТОВА НЕ Е КРАЯ! "THE TEXAS RATTLESNAKE" ИЗРИТВА!!!
Tazz: THE ROCK НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА! ТОЙ СЕ ИЗПРАВЯ И ХВАЩА РЕФЕРА ЗА ЯКАТА И ГО ДОПИРА ДО ЪГЪЛА! Той му изкрещява в лицето, че е имало три, но рефера почва да сочи знака на ризата си, че е съдия и Rocky гневно го пуска и излиза извън ринга. Той грабва един стол изпод ринга и бързо се връща на ринга.
Styles: През това време, хората на The Rock потрошава Austin от бой!!!
Tazz: Не бих искал да съм на негово място в момента. А всъщност, като се замисля... Не искам да съм на негово място никога! Ха-ха-ха! Както и да е, нека се върнем към мача. Хората на The Rock виждат, че The Rock влиза на ринга и изправят The Rock, като го държат здраво. О, да! Austin ще го отнесе! Austin ще го отнесе!
Styles: The Rock се засилва, НО AUSTIN СЕ ОТДРЪПВА И THE ROCK УДРЯ ЕДИН ОТ ХОРАТА СИ! AUSTIN СЕ СПАСИ! ДА!!!
Tazz: НЕ-Е-Е!!! КАКВО ПРАВИ ТОЯ МИЗЕРНИК!!! ЧОВЕКА ПАДА ПОД ПЪРВОТО ВЪЖЕ СЛЕД УДАРА, А AUSTIN ПРАВИ STUNNER НА ДРУГ ОТ ХОРАТА НА THE ROCK!!! ТОЙ СЪЩО ПАДА ИЗВЪН РИНГА! НЕ, НЕ, НЕ!!! THE ROCK ИЗПУСКА СТОЛА, КОГАТО УДАРИ ЕДИНИЯТ ОТ ХОРАТА СИ! STONE COLD ГРАБВА СТОЛА!
Styles: О, ДА!!! AUSTIN ЩЕ ВЗЕМЕ НАДМОЩИЕ!
Tazz: Stone Cold държи стола, а The Rock и последният останал от хората му са пред него и гледат уплашено. Austin се прави, че посяга, а The Rock вдига ръце! Чакайте малко... Какво по???
Styles: Ха-ха-ха! Онзи мина под първото въже и избяга, когато Austin замахна. The Rock се обръща и започва да му крещи, а онзи дори не се и обръща!
Tazz: КЪДЕ СИ МИСЛИЛ, ЧЕ ОТИВАШ, БЕ!?!?!? ПРЕДАТЕЛ ТАКЪВ!!! О, НЕ!!! Докато Rocky бе в гръб, Stone Cold Steve Austin се засили към него и в гръб го удари със стола! Какъв нещастник само!!!
Styles: The Rock пада на пода, а Austin захвърля стола! Той започва да налага Rocky с тупаници, след което го изправя и го засилва към въжетата! Преди Rocky да рикошира към него, той прави clothesilne over the ropes!
Tazz: "The Texas Rattlesnake" го последва извън ринга. The Rock е точно пред нас, а Austin вече също. Той изправя The Rock и забива главата му в масата ни и разби някаква част на масата с главата на The Rock.
Styles: Това май е жица.
Tazz: Той започва да души The Rock с нея!!! А ВИЖТЕ КОЙ ИДВА НА ПОМОЩ!!! Хората на The Rock, КОИТО НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ КАТО ДРУГИЯТ ИДВАМ, ЗА ДА СПАСЯТ ROCKY!!!
Styles: Да, но Austin ги вижда и поваля единият с clothesline, а той пада ча-а-а-ак пред пикапа пред ринга!!!
Tazz: Той скача върху другият с lou thesz press, след което го изправя.

Той го хваща за ръката и го засилва
към пикапа, където е другият от хората на The Rock!!!

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Untitled-202

Styles: КАКЪВ СБЛЪСЪК!!!
Tazz: "The Texas Rattlesnake" Stone Cold Steve Austin оставя хората на The Rock и се обръща към The Rock, КОЙТО ДЪРЖИ НЯКАКВА КУТИЯ И ГО ОБЕЗГЛАВЯВА!!!
Styles: The Rock веднага изправя Austin и го връща на ринга, а той се качва на стъпалата, и от там се качва на обтегача. The Rock причаква Steve Austin.
Tazz: Stone Cold вече е на крака, а The Rock скача с diving axe handle, НО-О-О STONE COLD СЕ СПАСЯВА!!!
Styles: ТОЙ ЗАБИВА SPEAR, С КОЙТО РАЗЦЕПВА THE ROCK НА ДВЕ!!! ROCKY Е ПОВАЛЕН СЛЕД ТОЗИ SPEAR!!!
Tazz: ЕДИН ОТ ХОРАТА СЕ КАЧВА НА РИНГА!!! ДА!
Styles: ТОЙ СЕ ЗАСИЛВА КЪМ AUSTIN, КОЙТО ПРАВИ...

...BACK DROP!!!
ВЕДНАГА СЛЕД ТОЗИ BACK DROP
AUSTIN СЛИЗА ПРИ ЧОВЕКА И ПРАВИ
STUNNER! STUNNER! STUNNER!

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Untitled-201

Tazz: OH MY GOD!!! STUNNER ОТ AUSTIN, КОЙТО ВЛИЗА НА РИНГА!!! ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ СЕГА! ТОЙ ПРИЧАКВА THE ROCK, КОЙТО ЛЕКА-ПОЛЕКА СЕ ИЗПРАВЯ!!! THE ROCK ВЕЧЕ Е НА КРАКА, НО С ГРЪБ!
Styles: THE ROCK СЕ ОБРЪЩА И ЯДЕ STUNNER!!! STUNNER!!! STUNNER FROM OUTTA NOWHERE!!! OH MY "FUCKING" GOD!!! КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ХОД САМО!!! COVER ONE... TWO... WE HAVE THREE!? WE HAVE THREE!?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 21

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin   6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty24/12/2015, 15:57

ЗАШЕМЕТИТЕЛ!!
ЗАШЕМЕТИТЕЛ!!
ТОВА ПРАТИ СКАЛАТА ПОД ДУШОВЕТЕ, ЗАЩОТО ЧУВАМЕ И ТРОЙКАТА....
STONE COLD! STONE COLD! STONE COLD!

_________________
6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Lemmy
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 3000
Age : 16

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin   6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty24/12/2015, 17:04


Tazz: ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА!!! ПОВТАРЯМ! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!
Styles: Е ПО-ДОБРЕ ПОВЯРВАЙ, КОЛЕГА, ЗАЩОТО STONE COLD STEVE AUSTIN Е НОВИЯТ EUROPEAN CHAMPION! ТОЙ ВДИГА ТИТЛАТА СИ, СЛЕД КОЕТО СЕ КАЧВА НА ПИКАПА И ТАМ Я ВДИГА СЪЩО!

6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Untitled-200

Tazz: Не мога да повярвам! Не мога да повярвам, че човек като The Rock се гърчи на пода! Защо, Rocky!? Защо!? Ти трябваше да победиш и да вдигаш титлата в момента, не той! Не Austin, а ти! The Rock!!!
Styles: Austin ходи по рампата, а титлата е на рамото му, но на обратно. Обърната към ринга. Е, дами и господа, това бе краят... На този мач. Останете с нас и мача за световната тила между Michaels и Jericho!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin   6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin - Page 2 Empty

Върнете се в началото Go down
 
6. EUROPEAN CHAMPIONSHIP - The Rock (c) vs. Stone Cold Steve Austin
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Day Of Reckoning: CLASH OF THE TITANS 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: