Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare
 

 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
JohnnyZ
Moderator
Moderator
JohnnyZ

Location : Davenport, Iowa, United States
Join date : 16.08.2015
Posts : 1211

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty21/12/2015, 20:35

Styles: Какъв мач само! Истинско зрелище ни предоставят тези двама атлета тази вечер! Сами виждате на какво са способни двамата за да си тръгнат като шампиони тази вечер! Джон не може да повярва, че Сезаро се повдигна след този унищожителен ход, който видяхме преди няколко секунди. Едва ли Сина е очаквал чак такава съпротива от страна на шампиона. Сега Джон се изправя бавно, държейки се за ребрата. Този мач е наистина много тежък и това започва да си личи все повече. Вижте болката в очите на Сина. Той обаче стиска зъби и не се предава. Хваща безжизненото, пребито тяло на Сезаро и го изправя. Джон стиска ръката си в юмрук и го забожда в главата на швейцарецът! Сезаро залита назад, но остава на крака. Момент... Шампионът на свой ред забива удар право в лицето на Сина. О-о-о Джон отново отвръща с удар.
Tazz: Двамата започват да си разменят изнемощели удари в черепите. Умората си личи по техните лица. Никой обаче не се предава. Сина забожда мощен удар в лицето на Сезаро, от който той пада на колене. Изглежда Сина надделя... ПОЧАКАЙТЕ! Сезаро забива изненадващ ъперкът в брадичката на Джон! Майчице мила! Какъв ъперкът.. Няма да се uчудя, ако няколко от зъбите на Сина липсват след това.. Джон залита назад и се обляга на обтегачите в ъгъла на ринга. Сезаро си взима глътка въздух и се изправя на крака. Това е добра възможност за шампиона да надделее в този сблъсък на воля и издръжливост.
Styles: Сезаро се съвзема и веднага се засилва към Сина, който се подпира, пребит на обтегачите. Внимание! Ъперкът! Каква мощ само! Сина бе обезглавен след този ход. Той залита напред и пада по лице. Давай Сезаро!! Туширай го! Това е твоят шанс! Почакайте малко... Швейцарецът се запътва към въжетата. Той минава под тях и слиза от ринга. Какво? Какво правиш!? Току-що шампионът изпусна страхотна възможност да тушира опонента си и да спечели мача. Явно той има някакви други планове.. Почакайте! Какво е намислил? Той бърка под ринга и вади дървена маса! Сега става интересно. Сезаро я плъзга под долното въже и я качва на ринга. О той обаче не е свършил! Сезаро отново бърка под ринга и вади кофа! Точно благодарение на такава кофа, Сезаро победи Батиста и спечели Хардкор титлата. Дали и тази вечер ще стане така? Той мята кофата на ринга, но... отново се шмугва под ринга и започва да рови. Какво ли ще извади този път? Той грабва още една бамбукова пръча! Една такава беше потрошена в гърба му, по-рано през вечерта... да видим какво ще стане сега. Сезаро мята и пръчката на ринга и се качва. Нека да видим. Швейцарецът разполага с три много опасни предмета, с които да унищожи съперника си. Сина обаче започва да възвръща сили и се изправя бавно с помощта на въжетата.
Tazz: Сезаро бързо трябва да убие инерцията му и отново да вземе контрол в мача. Той грабва кофата и я нахлузва на главата на Сина! Джон не знае къде се намира. Сезаро хваща бамбуковата пръчка и я стиска здраво. Той се засилва-а-а... и я забива с всичка сила право в главата на Сина, която е покрита с кофата! Сина залита и се обляга в ъгъла. Сезаро бързо отива при него и продължава да го налага с пръчката. Само вижте яростта на швейцарецът! Сега той маха вече огънатата кофа от главата на Сина и отново започва да го налага с пръчката. Сина пада на земята и започва да се гърчи от болка. Само вижте синините по гърба му от ударите!
Styles: Сезаро няма спирачки! Той налага Джон с всичка сила, докато пръчката най-после не се чупи в гръбнака му! Втора потрошена пръчка в този мач. Не мисля, че Сина ще си чувства гърба в следващите няколко дена. Сезаро опитва да приключи този мач, колкото се може по-бързо и вдига пребития Сина от земята. Той го рита в ребрата, след което го хваща през кръста и прави опит за Neutralizer. Ще успее ли? Почакайте! Вижте това! Сина контрира Neutralizera и вдига Сезаро на раменете си. Това може да значи само едно... Attitude Adjustment! Сезаро обаче пада на крака!!! Джон се засилва към него и опитва саблен удар, но Сезаро се навежда и го избягва. След това Сина се обръща към Сезаро, който го изхвърля нагоре и-и-и


1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 16
European Upercut~!


Tazz: Право в черепа! Този ход обърна главата на Сина на 180 градуса! Няма начин той да се повдигне след това! Сезаро обаче трябва бързо да се възползва и да отбележи туш. Той започва бавно да се изправя. Ще успее ли? Сезаро се хвърля върху тялото на Сина и прави туш! Това е краят! 1....2....И-и-и.... КАКВО!? NO FUCKING WAY!!! Джон оцелява след това... Просто не мога да повярвам на очите си. След целия този побой, Сина и този път намери сили да се повдигне само стотна преди три! Този мач продължава! Сезаро изглежда напълно отчаян! Какво още може да направи той, за да си тръгне с Хардкор титлата и тази вечер? Определено това е най-трудната му защита до сега. Той се изправя на крака и поглежда към "трупа" на Сина.
Styles: Какви ли мисли се въртят в главата на швейцареца в момента? Той извърта поглед към масата, която лежи в ъгъла на ринга. Почакайте! Сезаро грабва масата от пода и я вдига. Той я разпъва и я поставя в средата на ринга. Това няма да свърши добре... Това е сигурно! Сезаро хваща Сина през кръста и го повдига. Вижте! Той опитва powerbomb върху масата... Джон обаче се свестява и започва да го удря в главата. Сезаро обаче не пуска! Сина продължава с ударите и най-после се измъква зад гърба на швейцарецът. Сезаро се обръща и отнася падащ лист в главата! Той залита и се обляга върху масата. Това е много добра възможност за Сина да се върне в мача! Той се изтъркулва под въжетата и застава от външната страна на ринга.
Tazz: Сега Джон се изправя, подпирайки се за въжетата и започва да се катери по обтегачите! Сега става много интересно! Сезаро продължава да лежи безпомощно върху масата. Сина вече е на най-горното въже. Внимание! Той се готви да скочи за крак брадва, но.... Сезаро се съвзема в последния момент и му дърпа единия крак. Сина губи равновесие и се нанизва на обтегача! Някой май остана без топки след това... Джон увисва на обтегача и стиска зъби от болка. Швейцарецът прави крачка назад и се засилва към него... Той отскача и забива ъперкът! Главата на Сина едва не изхвърча някъде в публиката... Сина увисва безжизнено върху обтегачите, а Сезаро се качва при него. Двамата се намират в много опасна позиция! Сезаро се опитва да направи суплекс на Сина върху масата под тях, но Джон се бори и забожда серия от удари с глава в черепа на Сезаро.
Styles: След цели 10 удара, Сезаро губи равновесие и пада от въжетата. Сина трябва бързо да се възползва! Той се изправя и се готви да скочи, но... Сезаро отново бързо се качва при него и го хваща през кръста... ВНИМАНИЕ-Е-Е-Е-Е! Gutwrench Supleeeeeeeeex! Право върху масата!!! Това е краят! Гръбнака на Сина стана на каша, след като мина през масата, която вече е на парчета! Двамата лежат като застреляни в средата на ринга. Около тях е пълно с отломки от различни предмети, които използваха по време на този епичен мач. О вижте това! Сезаро показва някакви признаци на живот и започва да пълзи бавно към тялото на Сина. Рингът е целият облян в кръв... Сезаро успява да постави ръката си върху тялото на Сина и това е туш!
Tazz: 1...........2............3! Това е 3!!! Оооооооо почакайте!? Единият крак на Сина е върху въжетата...!! Не може да бъде! Това не е краят на този мач! Ще получа инфаркт! Това просто не е истина! Сезаро не знае какво се случва. Ще свърши ли този мач преди някой от двамата да умре на ринга!? По-добре е и за двамата този мач да бъде прекратен! Вижте! По рампата тичат лекари и нахлуват на ринга. Те се опитват да зашият разпорените глави на Сезаро и Сина! Швейцарецът обаче не е доволен от това! Той избутва лекарите настрани и казва, че иска да приключи този мач! Един от лекарите се опитва да го спре, но отнася ъперкът! Какъв мач само... дори и медицинският екип пострада от този сблъсък. Сезаро забелязва, че на ринга има две метални стълби, които Сина използва по време на мача. Той грабва едната.
Styles: Какво е намислил този път!? Сезаро повдига тялото на Сина и го поставя върху едната от стълбите... Това не изглежда никак добре! Почакайте! Швейцарецът грабва и втората стълба и я слага върху Сина! Не ми се мисли какво ще последва сега... Внимание! Сезаро отскача и забива Double Foot Stomp!!! Право върху Сина, който е затиснат между двете стълби! Джон стана на сандвич! Не знам дали Сина остана и с едно здраво ребро след товзи брутален ход... Мисля, че беше до тук! Сезато го хваща през кръста и прави опит за Neutralizer... Оууу не! Сина контрира и изтласква Сезаро над себе си! Не може да бъде! Джон получава изненадващ прилив на сила! Швейцарецът се изправя, но Сина бързо го поваля със саблен удар! Майко мила..
Tazz: Какво се случва!? Сезаро отново се изправя на крака и отнася още един мощен саблен удар от Сина! Джон започва да клати въжетата и да крещи, а Сезаро се опитва да се изправи, с помощта на въжетата. Той успява, но... Сина го повдига за Attitude Adjustment! Давай Джон! Давай! Направи го! Почакайте... Сезаро забива лакът в слепоочието на Сина и той го пуска! Сезаро се спаси! Сега швейцарецът рита Джон в ребрата и го хваща през кръста... Внимание! Сезаро вдига Сина и-и-и...1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 15
NEUTRALIZEEEEEEER~!


Styles: Опустошителен ход от страна на Хардкор шампиона! Двамата лежат като трупове в средата на ринга, а телата им са обляни от локва кръв. Това е един от най-бруталните мачове, които съм гледал... Това са двама гладиатори, готови да минат през ада за да си тръгнат от тук като шампиони! Вижте това! Сезаро успява да се извърти и слага дясната си ръка върху гърдите на Сина... Това е туууш! Ще видим ли най-после край на този титаничен сблъсък!? Последното PPV за 2015... Съдията започва отброяване... 1.........................2.........................

_________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 RGx6v2M

Debut: 25.08.2015
Matches: 95 |W:62 L:29 D:4|
TNW Hall of Fame 2018
2x TNW World Champion
1x TNW Grand Champion
2x TNW Intercont. Champion
1x TNW Hardcore Champion
2x TNW Tag Team Champion

11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
Mr.Get The Keys 2019
King of the Ring 2016
Mr.Get The Suitcase 2016
Slammy for Breakout Star of 2016‌
Slammy for Most Respected User of 2018
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 21

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty22/12/2015, 00:58

..Nooooo.... CENA KICK OUT!!!

_________________
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Lemmy
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sev
Liftetime Premium
Liftetime Premium
Sev

Location : Where i want
Join date : 27.06.2011
Posts : 92

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty23/12/2015, 13:40

Tazz: НЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е-Е!!! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ШИБАНИТЕ СИ ОЧИ... ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА, НЕ МОЖЕ!!! CENA ГО НАПРАВИ!!! CENA ИЗРИТА НАВРЕМЕ!!! МИСЛЕХ СИ, ЧЕ ТОВА Е КРАЯ!!!
Styles: И АЗ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, STYLES!!! ТОВА, КОЕТО CESARO НАПРАВИ С JOHN CENA ЩЕШЕ ДА УБИЕ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК, НО CENA ПОКАЗВА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ЧЕ НЕ Е ОБИКНОВЕН!!! CENA ПОКАЗА НА КАКВО Е СПОСОБЕН!!!
Tazz: ТОЧНО ТАКА!!! НЕ СЛУЧАЙНО Е НАРИЧАН "THE MAN WHO NEVER GIVES UP"!!! А и това все още не е краят на мача, което означава, че този удивителен мач продължава с пълна газ! Нито Cena, нито Cesaro е помръднал от пода, но все пак Cesaro започва да се мърда, което не е добре за John Cena! Той се едвам се вдига на четири крака, а вече е на колене! Той гледа доста жално нагоре, след което се изправя! Той се изправя и изправя, и John Cena!
Styles: Cesaro веднага засилва John Cena към въжетата и се засилва към него, НО CENA ГО ПОВАЛЯ С МОЩЕН DROPKICK! CESARO ПАДА НА ПОДА И СЕ ИЗПЛЪЗВА ПОД ПЪРВОТО ВЪЖЕ! ТОЙ ВЕЧЕ Е ИЗВЪН РИНГА, а Cena, който май ще се върне в играта и минава под третото въже, и излиза извън ринга!
Tazz: Cesaro вече е на крака, а Cena го засилва към стъпалата! Cesaro се удря в тях и се разбива в масата ни! Той се размаза в предната част на масата и се държи аз гърба, докато Cena бавно се приближава до него! Той го изправя... И ГО КАЧВА НА МАСАТА!!!
Styles: НЕ, НЕ, НЕ, НЕ, НЕ!!! КАКВО Е НАМИСЛИЛ CENA! ТОЙ ГО ИЗПРАВЯ... НО CESARO МУ НАБИВА МОЩЕН EUROPEAN UPPERCUT, ПОСЛЕДВАН ОТ DROPKICK, КОЙТО ПРАЩА CENA ПРИ БАРИКАДАТА И ТОЙ СЕ БЛЪСКА ДОСТА ЛОШО В НЕЯ! Cesaro се приближава до него и го изправя, като го качва на масата! О, НЕ! МОЛЯ ВИ СЕ, НЕ ГО ПРАВЕТЕ!
Tazz: Cesaro опитва да изправи John Cena, който вече е на колене... НО Я ПОЧАКАЙТЕ МАЛКО!!! ДОКАТО CENA БЕ НА КОЛЕНЕ, ТОЙ ВДИГА CESARO НА РАМЕНЕТЕ СИ И ПРАВИ... ATTITUDE ADJUSTMENT~!
Styles: OH MY GOD!!! ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА!!! CESARO СЕ ГЪРЧИ НА ПОДА, А JOHN CENA ГО ГЛЕДА ОТ ВИСОКО! ТОЙ НАПРАВИ ATTITUDE ADJUSTMENT ОТ МАСАТА НА ПОДА, А СЕГА ПОЛИТА С DIVING ELBOW DROP!!! ТОВА НАПРАВО РАЗМАЗА HARDCORE CHAMPION - CESARO! Сега Cena го изправя! Какво ли ще направи този път? Сега ще видим!
Tazz: John Cena го засилва с всичка сила към барикадата, а Cesaro се разбива в нея! Той се хваща за гърба и започва да крещи, а Cena го изправя и го поставя пред барикадата! Той леко се отдръпва и грабва едни от стъпалата! Той ги слага пред гърдите си... И ПРАВИ CORNER SPLASH!!! НЕ МОГА И ДА ОПИША КАКВА БОЛКА ИЗПИТА CESARO ТОКУ-ЩО!!! Cena захвърля стъпалата някъде и го изправя!
Styles: Той го хваща през главата и забива suplex!!! Това едва ли е всичко, защото Cena се изправя и вдига покривалото на ринга. Той вади някакъв по-голям от останалите столове... Какво ли е намислил да прави с него! Той го държи с две ръце и леко го е вдигнал.
Tazz: Той го гледа, след което тръгва да се обръща, НО CESARO СЕ ЗАСИЛВА КЪМ НЕГО И ГО ИЗБУТВА НАПРЕД КЪМ КОЛА! CENA ИЗПУСКА СТОЛА, КОГАТО СЕ БЛЪСНА В КОЛА, А CESARO ГРАБВА СТОЛА И СЕ ЗАСИЛВА КЪМ CENA, КОЙТО ГО ПОСРЕЩА СЪС SPEAR В КОЛА!!! CESARO ИЗПИТА СТРАШНА БОЛКА В ГЪРБА И ИЗПУСНА СТОЛА, А CENA ГО ГРАБНА! Cesaro вече е на колене и се държи за пода, а Cena се засилва към него и го прасва в главата със стоманеният стол!!! Тъкмо главата на Cesaro бе спряла да кърви, но пак потече навсякъде!
Styles: Cesaro пада на пода, а Cena започва да го причаква. Той вече е на четири крака и Cena започва да го налага по гърба със стола! Той не проявява никаква милост и не спира!!!
Tazz: Cena продължава да удря Cesaro, а стола не се чупи! Все пак Cena спира и връща Cesaro на ринга. Той също се връща и после се качва на въжетата... ТОЙ ПОЛИТА С...

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 1236
...DIVING LEG DROP BULLDOG!

Styles: OH MY GO-O-OD!!! КАКЪВ НЕВЕРОЯТЕН ХОД САМО ОТ СТРАНА НА JOHN CENA, КОЙТО СЕ ИЗПРАВЯ!!! Той започва да разчиства ринга. Маха всичко от него освен Cesaro. Сега отново излиза извън ринга и грабва стола, който остави преди малко, и го хвърля на ринга. Сега се рови изпод ринга и изведнъж вади една маса, като я хвърля и нея на ринга. Какво ли е намислил Cena!? Не знам, но ще разберем скоро, защото влиза на ринга!
Tazz: Той вдига масата и я разпъва в средата на ринга, след което хваща стола и се втурва към Cesaro! Той започва да го удря, колкото се може по-силно и сякаш всеки следващ удар е все по-силен! Не искам да съм на мястото му!
Styles: И аз, колега! Стола е толкова здрав, че дори не помръдва, но... НО СТОЛА ЗАПОЧВА ДА СЕ КРИВИ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ САМО КАКВО Е ПРИЧИНИЛ CENA НА CESARO, КОЙТО Е ОБЛЯН С КРЪВ!!! Cena вижда, че стола се криви и го захвърля извън ринга.
Tazz: Сега го изправя и го вдига на третите въжета. Те си бяха в ъгъла. Както и да е, John Cena също се качва при него. Той го хваща през главата, а Cesaro няма какво да прави освен да се моли! CENA ПРАВИ НЕВЕРОЯТЕН SUPLEX ВЪРХУ МАСАТА, КОЯТО CENA ОСТАВИ В СРЕДАТА НА РИНГА!!!
Styles: И ДВАМАТА СА НА ПОДА, МАКАР И CENA ДА ЗАПОЧВА ДА СЕ МЪРДА! ЛЕЛЕ, БОЖЕ!!!
Tazz: Прав си, колега! Леле, Боже! Какво си причиниха тези двамата и все още никой не се е предал! Както виждате, Cena се бе изправил, а сега бързо скача върху Cesaro и вдига крака му! Това е опит за туш! Едно, две... ПОВДИГАНЕ! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА!!!
Styles: CESARO ГО НАПРАВИ!!! ТОЙ ИЗРИТА НАВРЕМЕ, ЗА ДА СПАСИ ШАМПИОНСКИЯТ СИ ПОЯС!!! CENA НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА!!! СИГУРНО СЕ ЧУДИ КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ, ЗА ДА ПОБЕДИ!!! АЗ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВО... ОЩЕ МНОГО НЕЩА! ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ОЩЕ МНОГО НЕЩА, ЗА ДА ПОБЕДИ CESARO!
Tazz: Cena се изправя, след което изправя и Cesaro. Той го хваща за ръката и с всичка сила го засилва към ъгъла, а Cesaro се удря в него, след което минава над него! Ето каква сила притежава Super Cena! Cesaro е извън ринга, а Cena го последва. Той го изправя и го доближава до масата ни, като започва да му бие главата в нея! Cesaro започва да се смъква, а Cena не спира да удря главата му в барикадата, но ето, че спира и се отдръпва от масата. Той се завърта докато държи Cesaro и го засилва към масата ни!!! Cesaro се прасна в предната част на масата!
Styles: Cesaro започва да удря по пода и да крещи, но Cena не смята, че е приключил с него! Той го изправя и го качва на... ТОЙ ГО КАЧВА НА РАМЕНАТА СИ И СЕ Е ОБЪРНАЛ КЪМ МАСАТА!!! НЕ , НЕ, НЕ!!! НЕ ГО ПРАВИ!!! А... ЕТО, ЧЕ CESARO ПРАВИ, КАКВОТО Е ВЪЗМОЖНО И СЕ СПАСЯВА!!! ТОЙ СЕ ТРЕСЕШЕ И CENA ГО ПУСНА! Беше на косъм. Cesaro е на колене и се изправя.
Tazz: А CENA ОТНОВО ГО ВДИГА! ATTITUDE ADJUSTMENT ПРЕЗ МАСАТА!!! ATTITUDE ADJUSTMENT ПРЕЗ МАСАТА!!! ATTITUDE ADJUSTMENT ПРЕЗ МАСАТА!!! МАСАТА НАПРАВО СЕ РАЗГЛОБИ СЛЕД ТОЗИ ATTITUDE ADJUSTMENT!!!
Styles: ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА, ДАМИ И ГОСПОДА!!! АКО НЕ СТЕ ГО ВИДЕЛИ, СЕГА ЩЕ ГО ВИДИТЕ НА REPLAY-А!!! ЕТО ГО... БУМ!!! КАКЪВ ХОД САМО ОТ СТРАНА НА "THE MAN WHO NEVER GIVES UP"!!!
Tazz: Cena връща cesaro по най-бързия начин на ринга, след което прави опит за туш! Едно, това ли ще бъде краят на този мач... Две, имаме ли три или Cesaro ще изрита... Тр, не-е-е!!!
Styles: НЕ-Е-Е-Е-Е!!! CESARO ИЗРИТА НАВРЕМЕ, ДАМИ И ГОСПОДА!!! "THE SWISS SUPERMAN" ПОКАЗВА, ЧЕ ЗАСЛУЖАВА HARDCORE CHAMPIONSHIP И ИЗРИТВА ЕДНА СТОТНА ПРЕДИ ТРЕТОТО ТУПВАНЕ НА РЕФЕРА!!! JOHN CENA ВЕЧЕ СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ПРАВИ! ТОЙ ИЗЛИЗА ИЗВЪН РИНГА! Какво ли е намислил пък сега, John Cena!?!?!? Това, което виждам е, че отива при announcer-а. Той започва да дърпа нещо.
Tazz: Когато Cena я издърпва и се обръща, виждаме, че в ръцете му е Hardcore титлата! Той се качва на ринга и се засилва към Cesaro, Който тъкмо се бе изправил... ТОЙ ЗАЛЯГА НАВРЕМЕ!
Styles: Cesaro се размина на косъм! Cena се обръща, а Cesaro го рита в корема и забива мощно DDT!!! Cena изпуска титлата, а Cesaro я грабва и се засилва към въжетата в ъгъла!
Tazz: Той направо скача върху тях и вдига титлата. Cesaro започва да крещи: "СЕГА СЪМ HARDCORE CHAMPION... И СЛЕД МАЧА ЩЕ СЪМ ТАКЪВ...", но Cena вече е на крака и се засилва към него! Главата на Cena минава между краката на Cesaro и той прави electric chair! CESARO ИЗПУСКА ТИТЛАТА МАЛКО ПО-НАПРЕД ОТ ЪГЪЛА, НО УСПЯВА ДА СЕ ИЗПРАВИ БЪРЗО, А CENA Е НА ПОДА,  НО ХВАЩА CESARO ЗА КРАКА, СЪБАРЯ ГО И ВЕДНАГА ПРАВИ...

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 1234
...STEPOVER TOEHOLD FACELOCK!

Styles: OH MY GOD!!! OH MY GOD!!! STF!!! STF!!! JOHN CENA ДЪРЖИ СУПЕР ЗДРАВО CESARO, А ТИТЛАТА Е ТОЧНО ПРЕД ЛИЦЕТО МУ!!! ТОЙ ОПИТВА ДА Я СТИГНЕ, НО СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ МОЖЕ!!! ДАЛИ CESARO ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ ТОЧНО ПРЕД ТИТЛАТА СИ!?!?!? CENA ДЪРЖИ ЗДРАВО, А CESARO НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИ!!! ТОВА ЛИ Е КРАЯТ!?!?!?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 21

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty23/12/2015, 15:59

CENA GOT HIM!!! CENA GOT HIM!!! John Cena is the new Hardcore champion..

_________________
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Lemmy
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena - Page 2 Empty

Върнете се в началото Go down
 
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Day Of Reckoning: CLASH OF THE TITANS 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: