Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare
 

 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty17/12/2015, 20:21

1. John Cena
2. Cesaro
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sev
Liftetime Premium
Liftetime Premium
Sev

Location : Where i want
Join date : 27.06.2011
Posts : 92

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty19/12/2015, 00:26Your time is up, my time is now
You can't see me, my time is now
It's the franchise, boy I'm shinin' now
You can't see me, my time is now!


1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena GZN6Vmm
Renee Young: The following is an hardcore match and is for the TNWG Hardcore Championship...
...Introducing first, from Tampa, Florida, weighting at 251 lbs, standing at 6 ft 1 in,
"The Man Who Never Gives Up" - JOOOOOOOOOHN CEEEEEEEEEENAAAAAAA!!!

Tazz: Музиката на John Cena гръмва в залата и той веднага се появява в началото на рампата. TNWG Universe избухват в смесени реакции. Едната част на феновете аплодират и крещят: "LET'S GO, CENA", а другата част освиркват и крещят: "JOHN CENA SUCKS".
Styles: Cena изважда една кърпичка, на която пише с големия букви: "NEVER GIVE UP". Изведнъж Cena се засилва напред по рампата и хвърля кърпичката на феновете, като влиза на ринга. Той е във вихъра си!!! "The Man Who Never Gives Up" обикаля в кръг!
Tazz: Изглежда, че John Cena е готов на 100% за този мач и смятам, че ще се представи на ниво и кой знае... Може би ще имаме нов Hardcore Champion, кой знае?

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena L8FI0CV
- NEVER... GIVE... UP!!! ЧУХТЕ МЕ!

Styles: Ти пък, колега си много интересен! До вчера се чудеше какво прави на ринга срещу Cesaro, изпуснал си шанса... А сега го подкрепяш. Много бързо си променяш фаворита за мача нещо.
Tazz: Това си е мое решение, Styles! Ясно?
Styles: По-добре замълчи! Както и да е! Не искам да се караме! Това е само първият мач!
Tazz: Добре, Styles. Иначе Cena изглежда доста самоуверен. Това може и да му изиграе лоша шега. Не искам да кажа, че е лошо да вярваш в себе си, но не бива да подценяваш.
Styles: Cena не подценява Cesaro, но както и да е. Той вече е в ъгъла си, чакаме само Cesaro.
Върнете се в началото Go down
JohnnyZ
Moderator
Moderator
JohnnyZ

Location : Davenport, Iowa, United States
Join date : 16.08.2015
Posts : 1201

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty19/12/2015, 14:43


Rene Young: And his oponent, from Lucerne,Switzerland Weighting at 232 lbs, standing at 6 ft 5 in,
TNWG Hardcore Champion... "The Swiss Superman"... CESARO~!

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena UcXiQCg

Tazz:
Ето го и Хардкор шампионът! Той е тук и е готов отново да се изправи очи в очи срещу човека, който бе на косъм да отмъкне титлата му!

Styles: В Rampage, Сина каза на Сезаро, че той не е истински шампион. Това разгневи много швейцарецът и тази вечер той ще търси мъст!

Tazz:
Сезаро върви уверено към ринга. Сега се качва на обтегачите и прави своя taunt, държейки Хардкор титлата! Сега той сваля своя потник, предава титлата си на съдията и започва да гледа яростно Сина в очите...

Styles: Очаква ни наистина невероятен мач! Останете с нас за това зрелище...

_________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena RGx6v2M

Debut: 25.08.2015
Matches: 94 |W:61 L:29 D:4|
TNW Hall of Fame 2018
2x TNW World Champion - Edge
1x TNW Grand Champion - Edge
1x TNW Hardcore Champion - Cesaro
2x TNW Tag Team Champion - Big E, Cesaro
2x TNW Intercont. Champion - The Miz, Strowman

11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
King of the Ring 2016 - Edge
Mr.Get The Suitcase 2016 - Edge
Slammy for Breakout Star of 2016‌
Slammy for Most Respected User of 2018
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)

Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty19/12/2015, 14:57

Начало на този Hardcore мач!

_________________
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Lemmy
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sev
Liftetime Premium
Liftetime Premium
Sev

Location : Where i want
Join date : 27.06.2011
Posts : 92

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty20/12/2015, 04:07

Tazz: Гонга е бит! John Cena и Cesaro внимателно се приближават един към друг и... И изведнъж се скопчват един в друг, а Cena, който е физически по-силен, започва да бута Cesaro напред, и вече го е допрял в ъгъла. Cena приклещва здраво и го хваща в headlock изненадващо. Cesaro започва да ходи напред в опити да разкара Cena от себе си, но не успява. Сега го прегръща и го вдига за back suplex, но Cena го е хванал добре и го контролира. Cesaro пада назад, а Cena се озовава върху него, като продължава да го държи в headlock. Сега го пуска и бързо се изправя. Cesaro също се изправя бързо и те се гледат един в друг. Cena решава да атакува и се засилва към Cesaro. Той го хваща през кръста и започва да го стиска!
Styles: Cesaro опитва да се измъкне от Cena, като го удря с лакти в гърба, но Cena го вдига и го блъска в ъгъла, след което започва да го удря с corner spears! Cena се отдръпва, а Cesaro се хваща за корема и ходи бавно напред. Cena се засилва към него и го поваля с мощен clothesilne. Cesaro е повален и John Cena веднага скача върху него с яки тупаници!!!
Tazz: Cesaro няма възможност за никаква реакция! Cena го изправя и го засилва към въжетата. Cesaro рикошира към него и Cena го прескача. Cesaro се удря в другите въжета, след което бива повален с рамо от John Cena, който започва да го чака! Cesaro изправя. Да видим какво е намислил John Cena!
Styles: Cena изчаква Cesaro да се обърне и скача върху него с lou thesz press! След няколко удара, Cena се изправя и изправя Cesaro със себе си. Той го праща в единият от ъглите и се отдръпва чак до отсрещният. Cena се засилва към него и с всичка сила прави corner splash! Той направо сплеска Cesaro! Сега го хваща през главата и прави мощен vertical suplex, като придържа единият му крак. Това е опит за туш. Едно, две... НЕ-Е-Е!!! Cesaro изритва навреме. Cena гледа в земята, след което се изправя. Сега излиза извън ринга!
Tazz: Той вдига покривката на ринга... Ч-чакай малко! Какво прави Cena!? Мисля, че вади един стол! Точно така... И го хвърля на ринга! И това не е всичко, защото вади още два и ги мята на ринга! Сега и той влиза на ринга и взима един от столовете. Сега го поставя между третият и вторият обтегач. Сега взима другият.
Styles: Него го опъва и го слага точно пред ъгъла. Сега грабва и последният стол, и започва да чака Cesaro, който почти е на крака. Той се хваща за въжетата и се изправя, а Cena го праска в главата със стола! Cesaro се обръща след мощният удар! Той се съпва в предният стол!
Tazz: О-О-О... CESARO РАЗБИ ГЛАВАТА СИ В СТОЛА, КОЙТО БЕ МЕЖДУ ВТОРИ И ТРЕТИЯ ОБТЕГАЧ! В МОМЕНТА СТОЛА Е НА ДВЕ И, И ДВЕТЕ ЧАСТИ ИЗПАДНАХА ИЗВЪН РИНГА! CENA ЗАПОЧВА ДА УДРЯ CESARO В ГЪРБА СЪС СТОЛА!
Styles: Стола, с който Cena налага Cesaro вече се изкриви от толкова удряне! Затова той го хвърля извън ринга и взима стол върху, който бе Cesaro! Той го опъва и вдига Cesaro, като го слага върху стол. Cesaro е седнал на стола.
Tazz: John Cena се засилва към въжетата и прави мощен dropkick!!! Ха-ха! Cesaro Направо падна от стола! Сега Cena взима стол и отново започва да налага Cesaro с него. Той пуска стола на земята и изправя Cesaro. Cena прави DDT!!! ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ ОТ СТРАНА НА CENA! ДАЛИ ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА ТОЗИ МАЧ!?!?!? ЕДНО... ДВЕ... НЕ-Е-Е!!! ПОВДИГАНЕ!!!
Styles: ЛЕЛЕ, МИСЛЕХ СИ, ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ, НАИСТИНА! Но явно Cesaro не е готов да се раздели със златото си още! И двамата много искат победата, но само един ще победи... Както и да е, нека се върнем към удивителния мач!!!
Tazz: Cesaro се изправя, а Cena рита стола, за да Cesaro не може да го използва. Cesaro е леко наведен, а John Cena скача върху него и прави...

...CANADIAN DESTROYER!
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena 1231

Tazz: Моментален опит за туш от страна на Super Cena! One, two... NO-O-O!!! Cena се хваща за главата! Мале, беше на косъм! Cena се изправя и леко приклекнал, зачаква Cesaro, който дори не помръдва след този canadian destroyer. Все пак успява да се набере на въжетата и да се изправи. Той е на ръба!
Styles: Точно така, Cesaro се изправя на ръба на ринга, а John Cena се засилва към него. Той го избутва от там и Cesaro пада на пода извън ринга. John Cena се обръща и се засилва към въжетата. Cesaro почти е на крака, а Cena полетя със suicide dive! Това беше невероятно! Какъв ход!
Tazz: Cesaro се блъсна в барикадата след мощния sucide dive, който отнесе! Cena го изправя и го блъска в барикадата, след което го завърта, и с всичка сила го мята в барикадата, а Cesaro нарани доста гърба си. John Cena го изправя и го връща на ринга. Cena също влиза на ринга, а Cesaro вече е на крака. Той се засилва към него, но Cena го поваля с clothesline. Cesaro се изправя бързо, но изяжда още един. Cesaro Не се предава и отново се изправя, а Cena го сваля с dropkick. Cesaro е на пода и едва ли ще се изправи скоро. Затова Cena го изправя.
Styles: Той започва да го налага с uppercut-и. Cesaro не успява да отвърне и бива запратен в ъгъла след още няколко мощни uppercut-а. Cesaro е в ъгъла, а Cena го хваща за ръката и с всичка сила го засилва към другият ъгъл. Cesaro направо минава през него!
Tazz: Cena грабва стола, който бе изритал настрана и се засилва към Cesaro, който е на третият обтегач, но с гръб. Той го шиба с всичка сила в гърба! По-точно го хвърля, защото стола изхвърча извън ринга! Cena се качва на вторите въжета и хваща Cesaro през кръста. Той прави мощен back superplex!!! И ДВАМАТА СА НА ПОДА И НИКОЙ НЕ ПОМРЪДВА! СИЛЕН ХОД ОТ СТРАНА НА CENA!
Styles: Cena леко-полека се изправя и се насочва към единият ъгъл. Той някак си успява да се покатери и да се качи на третите въжета. Той причаква Cesaro да се изправи, а Cesaro вече е на колене. Той се изправя, но изяжда... DIVING AXE HANDLE-E-E!!! КАКЪВ ХОД САМО!!! ЛЕЛЕ!
Tazz: Току-що, главата на Cesaro игра ролята на топка! John Cena започва да рита поваленият Cesaro по цялото тяло, а сега го изправя и го вдига на раменете си! О, да! Имаме ли го!? Имаме ли го!? НЕ-Е-Е! Cesaro започва да рита и Cena го пуска. Когато Cena се обръща, Cesaro го рита в корема и прави DDT! И двамата са на пода, но Cesaro вече започва да се изправя. Да видим какво ни чака!
Styles: Cesaro изправя Cena, който го бута към въжетата. Той бива посрещнат с мощен dropkick, дами и господа! И това не е всичко, Cena се качва на въжетата и полита с diving elbow drop, след което се качва върху Cesaro и започва да го налага. Изведнъж Cena се изправя и изправя, и Cesaro. той го хваща през главата и го вдига за vertical suplex, но първо удря краката  му на въжетата и след това го прави. Невероятен ход!!!
Tazz: Cena прави опит за туш. Едно, две... НЕ-Е-Е!!! Косъм... Косъм делеше Cena от победата! Cesaro отнесе толкова много бой и все още не се отказва. Това показва колко държи на титлата си и, че е готов дори да мине през ада, но на края да си остане Hardcore Champion... Но срещу опонент като Cena ще му е малко трудно да остане Hardcore Champion след края на мача.
Styles: Да, колега... Така е! И двамата искат много победата, но само един ще си тръгне като Hardcore Champion! Cesaro е Шампион от скоро и не смята да губи титлата си, но Cena беше Hardcore Champion преди време и май иска да си върне титлата!
Tazz: Cena заслужава да бъде Hardcore Champio. Отдавна се е доказал. Но и Cesaro не отстъпва. Той не е от най-старите кечисти в TNWG, но пък с всеки изминал мач, става все по-добър. Не знам какво ще победи. Единственият начин да разберем е да се настаним удобно и да разберем. Нека се върнем към мача. Cena и Cesaro са в средата на ринга и си разменят удари. Cesaro започва да надделява, но John Cena го рита в корема и Cesaro се хваща за корема. Cena го хваща през главата и прави мощно DDT!
Styles: Cena прави моментален опит за туш. Едно... Две... Тр... НЕ! Cesaro няма да се даде толкова лесно, както казахме. John Cena вече се чуди какво да прави. Той започва да рита Cesaro, след което го изправя и го блъска отново в земята с mat slam! Сега го изправя отново, но той го избутва и се засилва към него. Cena го удря с лакът и прави...

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena JufHmKU
...HURRICANRANA~!

Styles: Ето това вече наистина ми хареса! Невероятен ход, наистина от страна на John Cena, който изправя Cesaro. Той го приклещва в ъгъла и започва да го души с крак. Cesaro започва да маха с ръце и той го пуска!
Tazz: Cena го сграбчва и отива до средата на ринга, където прави body slam!!! Добър ход, но едва ли това е всичко. Cena изправя Cesaro, който отново го избутва до ъгъла и се засилва към него, но яде uppercut последван от...

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena 1233
...FLYING DDT~!

Styles: Мисля, че това вече е достатъчно! Cena прави опит за туш. Дали Cesaro ще се повдигне и този мач ще продължи или пък това е краят и Hardcore титлата ще намери новия си Шампион. Ето сега ще разберем!
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty20/12/2015, 04:48

Cesaro се повдига. Мача продължава...

_________________
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Lemmy
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
JohnnyZ
Moderator
Moderator
JohnnyZ

Location : Davenport, Iowa, United States
Join date : 16.08.2015
Posts : 1201

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty20/12/2015, 18:28

Styles: Какъв невероятен мач! Сина спука от бой Сезаро, но швейцарецът не веднъж е доказвал, че е готов на всичко за победата! Нека се върнем към мача. Сина хваща лежащия Сезаро и го изправя на крака. Той го хваща за главата и започва да забива поредица от юмруци право в черепа на шампиона. От тези удари Сезаро залита назад и се обляга на обтегача. Джон си взима малко въздух, след което се засилва с всичка сила към швейцарецът... Сезаро обаче повдига крака си в последния моменt и рита Сина право в лицето!
Tazz: Джон се хваща за главата и пада по гръб. Това е много добра възможност за швейцареца да си вземе малко почивка и да се върне в мача. Той си поема малко въздух и се насочва към Сина, който още е на земята и се държи за лицето. Сезаро започва да го налага яростно. Швейцарецът забива изключително мощни ритници в главата и ребрата на Джон. Шампионът показва яростта си! Той пребива безмилостно Сина, който се гърчи на пода от болка. Сезаро най-после спира да налага опонента си. Сега го хваща здраво за главата и го повдига. Той подпира безжизненото тяло на Сина и започва да забожда серия от мощни ъперкъти под брадичката. Ъперкът след ъперкът!
Styles: Само вижта енергията на Сезаро! Бие се всякаш Сина никога не го е докосвал! Той засилва ъперкътите, а Сина вече е напълно в безсъзнание. Джон пада на колене, но швейцарецът продължава с ъперкътите! Съдията трябва да направи нещо! Той обаче е безпомощен пред яростта на Сезаро.
Tazz: Шампионът най-после пуска Сина, който пада като труп по лице на пода! Това трябва да е краят! Сезаро приковава безжизненото му тяло към земята и прави опит за туш! 1.....2.....НЕ-Е-Е! Не може да бъде! Сина инстинктивно успя да повдигне едното си рамо точно преди 3! Невероятен мач! На какво са способни тези двамата за да си тръгнат като шампиони след тази битка?! Сезаро стиска зъби и се изправя. Той повдига безжизненото тяло на Сина и го притиска в ъгъла на ринга.
Styles: Какво ли е намислил!? Швейцарецът отново започва да налага опонента си с класическите си ъперкъти! Това е нечовешко! Сезаро нанася цели 30 ъперкъта в главата на Джон и най-после го оставя на мира. Сега швейцарецът се прави няколко крачки назад и се отдалечава от Сина. Нима е приключил?! НЕ! Сезаро се засилва яростно към Сина и забива рамото си право в ребрата му! Джон се привива от болка и пада на земята. Швейцарецът не губи никакво време и веднага изправя Сина от пода. Сега го хваща през кръста...
Tazz: Какво ще последва?! Сезаро прави опит за Neutralizer... НЕ! Сина успява да контрира и го изхвърля назад. Това беше на косъм! Сега Джон се съвзема и прави поваляне с рамо! И-и-и... още едно! Сезаро обаче бързо се изправя и замахва за саблен удар! Вижте това! Сина се навежда и избягва удара. Сега той хваща Сезаро и го тръшва на земята. Класика от Сина! Джон вдига ръката си високо във въздуха. Всички знаем какво следва! "You can't see me!" Джон се оттласква от въжетата и забива удар с кокалчетата! Право в слепоочието на шампиона!
Styles: Джон Сина се връща в мача! Той набира инерция и-и-и... Сина повдига Сезаро на раменете си! Това ще бъде краят! Няма измъкване! Сина забива АА! Тялото на Сезаро се размазва в пода и той се изтъркулва под въжетата, и пада на пода извън ринга! Джон можеше да се възползва от тази ситуация, но това измъкване на швейцареца уби инерцията му. Джон обаче не смята да оставя опонента си на мира. Той е решен да спечели този мач!
Tazz: Сина се провисва през второто въже за да върне швейцареца на ринга. Вижте обаче какво става! Сезаро бърка под ринга и вади бамбукова пръчка! Той я хваща и я забива с всичка сила в черепа на провисналия се Сина! Само чуйто този звук! Главата на Сина се сцепва и от нея бликва кръв. Той пада на пода в безсъзнание. Сезаро хвърля пръчката на ринга и се връща на него.
Styles: Не ми се мисли какво следва. Швейцарецът се навежда и вдига бамбуковата пръчка от пода. Тоя я стиска здраво и-и-и.... БАМ! Право в гръбнака на Сина! Той започва да се гърчи от болка на пода. Сезаро обаче забива още по-силен удар, този път в ребрата! Това е брутално! Внимание! Шампионът забива трети удар с пръчката право в главата на Сина! Това е дежавю!1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena 12Tazz: Джон лежи като заклан в средата на ринга.. Около него се стича локва от кръв. Швейцарецът отново опитва туш! Няма начин Сина да се повдигне след този побой! 1....2.....Иии ето, че има! Джон отлепя рамото си от пода точно преди 3! Сезаро не може да повярва какво се случи! Аз също е мога! Това е просто нечовешко! Швейцарецът повдига безжизненото тяло на Сина и го запраща зад въжетата. Джон пада тежко на пода и си удря лошо главата в коментаторската маса. Швейцарецът слиза от ринга и хваща Сина. Той го повдига и-и-и... запраща го право в стоманените стълби, където Сина си разбива главата!
Styles: Джон се удари много лошо и не съм сигурен, че трябва да продължи този мач! Швейцарецът обаче е на друго мнение! Той го хваща за главата и я забива право в стоманения кол! Черепът на Сина започва да кърви още по-силно. Сега Сезаро грабва потрошените стълби и ги хвърля на ринга. Сега той вдига "трупа" на Сина и го връща на ринга. Той също се качва.. Какво ли е намислил шампиоът? Той грабва тялото на Сина и го повдига. Внимание! Сезаро тръшва Сина с всичка сила върху металните стълби! Гръбнакът на Джон стана на каша след този ход! Това обаче не е краят! Сезаро отскача от земята и забива double foot stomp! Право върху Сина, който лежи върху стълбите! Ето, че Джон остана и без ребра... Моментален опит за туш! 1......2......
Tazz: НЕ! НЕ! НЕ! Това не може да е истина! Сина показва уникална воля и се повдига и този път! Шампионът не може да повярва. Какво още може да направи той за да си тръгне с титлата.. Сезаро повдига Сина и го качва на обтегачите. Това не изглежда никак добре! Той също се качва при него и го хваща. Какво е намислил Сезаро!? Внимание!!! Суплекс от третото въже право върху стълбите!
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena 13Styles: Това трябва да е краят! Няма начин Сина да оцелее след този брутален суплекс! Двамата лежат неподвижно в средата на ринга. Сезаро успява да се съвземе и поставя едната си ръка върху пребития Сина. Това е туш! 1......2...... Ще успее ли швейцарецът да си тръгне като шампион и тази вечер след тези усилия, които хвърли?

_________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena RGx6v2M

Debut: 25.08.2015
Matches: 94 |W:61 L:29 D:4|
TNW Hall of Fame 2018
2x TNW World Champion - Edge
1x TNW Grand Champion - Edge
1x TNW Hardcore Champion - Cesaro
2x TNW Tag Team Champion - Big E, Cesaro
2x TNW Intercont. Champion - The Miz, Strowman

11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
King of the Ring 2016 - Edge
Mr.Get The Suitcase 2016 - Edge
Slammy for Breakout Star of 2016‌
Slammy for Most Respected User of 2018
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)Последната промяна е направена от JohnnyZ на 21/12/2015, 00:12; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty20/12/2015, 19:11

О, боже мой!!! СИНА СЕ ПОВДИГА, КАК ГО НАПРАВИ?!?!?

_________________
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Lemmy
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sev
Liftetime Premium
Liftetime Premium
Sev

Location : Where i want
Join date : 27.06.2011
Posts : 92

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty20/12/2015, 23:33

Tazz: Super Cena го направи! Той изрита навреме, за да се спаси от загуба! Cesaro не може да повярва! Това само по себе си показва на какво е способен Cena! Той показва изключителна издръжливост!
Styles: Cesaro веднага го изправя и го допира до ъгъла. Той се отдръпва, след което се засилва към Cena и прави corner splash! Не, чакайте малко!!! Cena се отдръпва и Cesaro се смазва в ъгъла! Cesaro се хваща за гърдите след сблъсъка с обтегача и се обръща! Cena прави як arm drag, а Cesaro успява да се изправи много бързо.
Tazz: Cena веднага го сграбчва и прави мощен germany suplex. Cesaro пада доста лошо наврат. Той се хваща за него, а Cena го хваща за краката и прави catapult! Този ход успя да запрати Cesaro в ъгъла. Той отново се сблъсква с обтегача и, когато се обърне, John Cena го сплесква с corner clothesline!
Styles: Cesaro се сплеска като сандвич от тостер! Той пада на пода и минава под първото въже. Cena го последва и започва да го гони, а Cesaro бяга. Той бързо минава под първото въже и влиза на ринга.
Tazz: Cena също влиза на ринга, а Cesaro е подбрал бамбуковата пръчка! Той удря Cena в коляното, а той пада на колене след силния удара!
Styles: О, не! Не отново! Cesaro удря Cena в гърба с бамбуковата пръчка, а той пада на пода! Cesaro го удря с всичка сила по гърба, а той не може да отвърне! Cesaro го вдига на колене и слага пръчката пред гърлото му, като започва да дърпа назад! Той го души по този начин! О, моля ви се! Някой да спре това незаслужено насилие!!!
Tazz: Ето, че Super Cena намира начин да се измъкне и дърпа Cesaro напред, а той изпуска бамбуковата пръчка и се изправя! Ето, че ролите се смениха! Пръчката е в ръцете на Cena, а Cesaro гледа към пръчката, след което към Cena и бавно вдига ръцете си, но Cena го удря в корема с пръчката! Cesaro се хваща за корема след този мощен удар! John Cena се обръща и го праска с всичка сила в гърба!
Styles: Cesaro ще си плати за всеки един удар над Cena с тази пръчка! По гърба на Cena още има червени отпечатъци от пръчката, а в момента гърба на Cesaro започва да почервенява! Cena го удря, колкото се може по-силно!
Tazz: Сега той изправя Cesaro на колене и го удря право в главата с пръчката! И ТО С ВСИЧКА СИЛА! БАМБУКОВАТА ПРЪЧКА СЕ ЧУПИ НА ДВЕ, А ВТОРАТА ЧАСТ ИЗХВЪРЧА НАНЯКЪДЕ! CENA ДЪРЖИ СЧУПЕНА ПРЪЧКА, А ОТ СЛАВАТА НА CESARO, БАВНО СЕ СТИЧА КРЪВ!
Styles: Cena захвърля пръчката и вижда стола, който бе захвърлил настрани още в началото на мача. Той го грабва и зачаква Cesaro, който вече е застанал на четири крака. Той го удря в гърба, а Cesaro изкрещява от болка!
Tazz: Той се хваща за гърба и се вдига на колене, а Cena го удря още един път в гърба! Cesaro пада на пода, а Cena почва да го налага с шибания стол! Той не спира с ударите със стола, а Cesaro няма шанс за някаква реакция! Cena го изправя, но Cesaro го вдига бързо на раменете си и Cena изпуска стола! Той все пак се спасява и го хваща през главата, и прави...

1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena 1235
...REVERSE SUPLEX!!!

Styles: COVER! ONE... TWO... THR... OH MY GOD, NO-O-O!!! CESARO ИЗРИТВА В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ! CENA СИ МИСЛЕШЕ, ЧЕ ВЕЧЕ Е HARDCORE CHAMPION, НО CESARO ИЗНЕНАДА ЦЕЛИЯТ СВЯТ С ТОВА ПОВДИГАНЕ! МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!
Tazz: Cena се изправя и грабва стоманените стъпала. Той го мести до средата на ринга, след което излиза извън ринга и вади две стълби! Той луд ли е!? Какво ще прави с две стълби! Той ги бута под първото въже!
Styles: Стълбите са на ринга, а Cena се качва на ръба му и минава под третото въже, но когато влиза на ринга, Cesaro се засилва към него и прави clothesline over the ropes! Cena пада извън ринга, а Cesaro се обляга на въжетата! Той минава под третото въже и също излиза извън ринга, като се засилва към Cena, който се е подпрял на барикадата.
Tazz: Да, но Cena го праща при феновете, като се навежда и прави back drop! John Cena прескача барикадата и изправя Cesaro, който започва да го удря, но Cena не отстъпва и те започват да си разменят удари и да вървят напред! Те вече са при стълбището и се качват по него! Cena започва да надделява и го рита в корема!
Styles: Той го хваща през главата и го вдига, като прави мощен vertical suplex... ВЪРХУ ПАРАПЕТА-А-А!!! ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА!? ЧАК ДОТУК СЕ ЧУ ПУКАНЕ ОТ ГЪРБА МУ!
Tazz: John Cena започва да рита Cesaro без никаква милост, а сега го изправя и го хваща за главата. Той започва да го влече напред! Те почти са пред барикадите и Cena го оставя пред тях. Cesaro се е облегнал на барикадите, а Cena се отдръпва.
Styles: ТОЙ СЕ ЗАСИЛВА КЪМ НЕГО И ПРАВИ SPEAR!!! БАРИКАДАТА БЕ РАЗГЛОБЕНА, А CENA И CESARO ДА ЧАК ПРИ РАМПАТА! И ДВАМАТА СА ТУШ!
Tazz: НИКОЙ ОТ ТЯХ ДОРИ НЕ ПОМРЪДВА! ТОВА БЕ НАПРАВО УНИЩОЖИТЕЛНО! CENA РАЗКЪСА CESARO!
Styles: Cena се мърда съвсем леко, но нищо повече! Ето, че започва с опити да се изправи. Той се вдига и, когато се изправя, леко залита, но все пак стъпва на краката си, а Cesaro още е на пода, но опитва да се изправи. Той вече е на четири крака, а Cena се засилва и го рита! Той пада на пода, а Cena продължава да го рита напред!
Tazz: John Cena рита Cesaro напред по рампата и те вече са в началото! Cena изправя Cesaro и го засилва към titantron-а! Той се блъска в тях лошо и захожда напред.
Styles: Super Cena го хваща през главата и прави мощен vertical suplex! Cena се изправя и тръгва нанякъде! Той слиза от рампата и отива при човека с pyro ефектите, който му казва да се отдръпне, но той го бута и започва да натиска!
Tazz: Дори не можем да видим какво се случва с Cesaro! Единственото, което виждаме е червена заря! Ето, че Cena спира с това и се приближава до Cesaro, който е целият червен! Той го изправя, но Cesaro го удря между краката!
Styles: Какъв подъл удар от страна на Cesaro, който започва да рита безмилостно Cena! Той го запраща чак пред ринга и го изправя, като го връща в него. Cesaro също се качва на ринга и вдига двете стълби. Той ги опъва една срещу друга и между тях остават стъпалата! Какво ли е намислил сега!?
Tazz: Cesaro поставя Cena върху стъпалата и започва да се катери върху едната от стълбите, но преди да се качи на нея, Cena се изправя и започва да се катери на другата. Те се виждат и започват да си разменят удари. Стълбата върху, която е Cesaro се люлее. Затова той скача върху тази на Cena, а неговата пада.
Styles: Те вече са един срещу друг и преди Cesaro да е реагирал, Cena го вдига на раменете си! О, НЕ! О, НЕ! НЕ, НЕ, НЕ!!! ТОВА Е SUPER ATTITUDE ADJUSTMENT... ВЪРХУ СТЪПАЛАТА!!! ОТ СКОКА И ДРУГАТА СТЪЛБА ПАДА! НА РИНГА ОСТАВАТ САМО CENA, CESARO И СТЪПАЛАТА! CENA СЕ ИЗПРАВЯ И ИЗПРАВЯ, И CESARO! ТОЙ ГО ВДИГА НА РАМЕНЕТЕ СИ И ПРАВИ...

...ATTITUDE ADJUSTMENT~!
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena 1232

Tazz: ОТНОВО ВЪРХУ ШИБАНИТЕ СТЪПАЛА! А CENA ПОКРИВА HARDCORE CHAMPION!!!
Styles: Това ли ще е края!?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena   1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena Empty

Върнете се в началото Go down
 
1. HARDCORE TITLE MATCH - Cesaro vs John Cena
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Day Of Reckoning: CLASH OF THE TITANS 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: