Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   30/11/2015, 20:14

Tazz: Скалата успява да изрита след този Supermodel kick. Тайлър се хваща за косата и се опитва да обеди съдията, че е имало три, но сега обаче Скалата е на крака. Съдията се отдръпва а Тайлър се обръща и бум Скалата го поваля с ръка. Брийз се изправя а Роки го засилва към въжетата той се връща а Скалата го поваля с arm drag. Сега се повтаря същото отново. Тайлър отново се изправя Роки този път го хваща вдига го на раменете си и пада назад. Този път на Тайлър му е малко трудно да се изправи но той все пак го прави. Сега Скалата го хваща и го вдига за Spinebuster~! Но Тайлър се измъква засилва се към въжетата след това се навежда а Роки го изритва в главата издърпва го и прави DDT! Роки опитва туш. Но Тайлър се повдига на 2. Скалата го изправя засилва го към въжетата след това го вдига преобръща го и го забива в земята. Тайлър се изправя помагайки си с въжетата, но Скалата го хваща и го изпраща в ъгъла. Засилва се и го прегазва с рамо. След това го хваща и го вдига, преобръща го и го удря във ъгъла. Сега се засилва и го премазва с крака. Изправя се и започва да го души с крак на въжетата. Съдията отброява. Роки го пуска и го изритва в черепа.
Styles: Роки го влачи за крака. Пуска го в средата на ринга и пробва туш, но Тайлър се повдига на 2,5. Скалата го изправя и е готов да го довърши той ще направи Rock Bottom. Публиката крещи с пълно гърло. Но точно в този момент един човек от публиката хвърля кенче от бира на ринга. Скалата се обръща и започва да се разправя. В същия момент Тайлър е на крака а Роки се обръща и бум Брийз го хваща за главата и го удря в земята. Сега опитва туш и това е 1 имаме и 2, но ето, че Скалата хваща въжетата с ръка. Тайлър се изправя и се качва на въжетата. Готов е да скача. Скалата се изправя. Той скача и Роки му забива юмрук в черепа. Ето, че Тайлър лека полека се изправя и Скалата го засилва към въжетата. И виждаме още един arm drag. Тайлър се изправя а Скалата започва да го удря с песници в лицето. Това е неговото легендарно комбо. Той удря хлапето и то пада на земята като нищо. Но му идва КУРаж и се изправя отново. Скалата го хваща за раменете и го мята в другата страна на ринга. Точно в този миг Брийз осъзнава, че няма как да го победи и излиза извън ринга. Скалата слиза от другата страна. Хваща го и го мята право в преградите. Сега го вдига и го пуска отгоре на преградата. Отново го изправя засилва го към масата. Удря го два-три пъти след това го изпраща отново в ринга. Влиза и го изправя, но Тайлър му забожда шамар в лицето. Роки му отвръща сега пак Тайлър Роки, Тайлър, Тайлър и отново Тайлър, ето, че сега Скалата започва да го рита. След това забожда три удара в главата му и го вдига във въздуха и БУМ. Това беше един невероятен Spinebuster~!


Tazz: Скалата опитва туш това е 1...2..3! ДА той успя, не чакайте Тайлър е сложил кракът си на въжето. Скалата се изправя грабва и Тайлър след което му изкрещява във лицето. *Е Тайлър искаше мач за титла нали? Сега Скалата ще ти даде една титла!* Какво става Скалата го мята към въжетата той се връща и Роки му забива копие. Пробва туш това ли е ? НЕ Тайлър се повдига. Явно си вика, че няма да стане така. Той си мисли, че има някакъв мизерен шанс да спечели и да надвие Скалата. Явно много се лъже. Ето, че се изправя на крака и вдига гарда викайки Скалата. Роки се засмива и вика наистина ли ти сериозно ли? Ха-ха добре. След това и той заема поза. Да явно ще видим бокс. Скалата замахва, но Тайлър избягва. Роки отново замахва, но пак пропуска. Тайлър му забива тупаник в лицето. Скалата се ядосва и започва да го налага само в главата. Следва право удар от Роки. Тайлър се замайва. Роки се засилва и скача върху него. И двамата са на земята. Роки се изправя ето, че и Брийз се изправя. Започва се отново. Тайлър се засилва и бум пропуска. Скалата се обръща и това е ROCK BOTTOM В СРЕДАТА НА РИНГА. ПУБЛИКАТА Е В ЕКСТАЗ. Роки гледа гордо към титлата. Сега маха протектора си. И се засилва на въжетата. Това е той ще го направи. Засилва се и на другото въже и това е People's elbow!


Styles: Скалата е на върхът то се вижда. Той е един могъщ човек. Ако питате мен той наистина заслужава тази титла. След това което направи. Съм сигурен, че ще я спечели. Дами и господа, и уважаеми зрители Скалата опитва туш в средата на ринга. След много оспорван и могъщ мач.1.......2........3? Това ли е краят става ли Скалата Европейски Шампион?
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   30/11/2015, 20:18

П-О-В-Д-И-Г-А-Н-Е!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Cekoki
Superstar
Superstar
Cekoki

Location : Дюнерджийницата...
Join date : 26.10.2015
Posts : 1141

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   30/11/2015, 20:22

Вече Тайлър се повдигна 2 пъти от People's Elbow хода на The Rock.И показа, че е доста корав.
Както Тайлър Брийз беше накосъм да си тръгне с титлата на няколко пъти така и за малко можеше да бъде туширан.Мачът става все по-напрегнат и е към краят си.Личи си умората и двамата кечиста дадоха всичко от себе си и използваха какви ли не ходове от собствения си арсенал.И двамата са на земята и леко, бавно започват да се изправят и започват да си забиват силна серия от юмруци в лицето и двамата едвам се държат на краката си, но Брийз взима надмощие и започва да нанася доста поредни удари в лицето и Скалата пада на земята, след което Брийз започва да нанася тежки удари с крак и Скалата сериозно пострада.Следва опит за туш, но Скалата намира сили да се повдигне за пореден път в мача.

Таз: Какъв мач наблюдаваме колега просто не знам как все още двамата кечиста стоят на краката си
Стайлс: Определено здрав мач изпълнен с доста интересни ходове
Таз: Забелязваш ли, че Брийз става все по-агресивен с напредване на времето
Стайлс: Така е, ти виж как Скалата отново се държи за крака си определено изпитва болки
Taйлър Брийз не губи и секунда от времето си и започва за пореден път да налага крака на Скалата забива кракът му в колчето след което се засилва и прави падащ лист право в лявото коляно на Скалата , който изпитва нечовешки болки. Съдята преглежда състоянието на Скалата , но той показва, че може да продължи мача.Тайлър напада с нови ритници право кракът на Скалата.Тайлър Брийз прави суплекс на Скалата и се опитва мигновенно да направи пореден опит за туш в този мач, но както и в миналите случеи Скалата намира сили да се повдигне преди съдята да отброи 3.Тайлър Брийз отново не може да повярва как Скалата намери начин да се повдигне и започва да се кара на съдята, че отброява бавно, съдята му показва ясно, че е нямало 3.Докато Брийз се кара със съдята Скалата намира сили и прави бърз опит за туш, но Брийз разбира се намира начин да се повдигне.
Таз: Миг невнимание можеше да коства мача на Брийз
Стайлс: Бъркаш се колега Брийз държи мача под контрол и може да си позволи такава грешка щом не е фатална
Таз: Не знам кой ще си тръгне като шампион след края на мача, но и двамата заслуават уважение
Стайлс: Прав си Стайлс днес двамата мъже направиха доста стойностен мач и дадоха всичко от себе си
Таз: Колега хайде да млъкнем да се наслъдим на остатъка от мача и да видим кой ще си тръгне с титлата.
Нищо в мача не се променя Брийз продължава да има надмощие и продължава да напада ранения крак на Скалата.Интересна тактика от страна на Брийз първо атакува още в началото на мача кракът на Скалата и нанеси доста голям удар за него след това започна да обработва рамото на Скалата и сега отново започна да атакува кракът на Скалата, Брийз показва ,че може да мисли и доста добри записи си е водил докато е гледал мачове на Скалата.Ако Брийз успее да извади извън строя кракът на Скалата то така не се вижда как може Скалата да успе да победи Брийз.Определено Скалата изпитва нечовешки болки в левия си крак като дори за момент съдята искаше лекарско лице да се намеси в мача и да провери състоянието на левия крак на Скалата.Брийз не се вълнува от болката на Скалата и продължава да пребива Скалата по брутален начин.Брийз прави доста интересен булдог на скалата, след което прави доста брутален ход като прави захват на кракът на Скалата като използва колчето в ъгъла на ринга.
Figure Four Leg Lock in the Ring post
Тайлър Брийз е принуден да прекрати своя захват в противен случей съдята ще трябва да дисквалифицира Тайлър Брийз.Болката изписана в лицето на Скалата не може да се опише, Брийз пуска Скалата, но той вече е доста ранен и Брийз ще се възползва със сигурност от този факт.Брийз не си губито някак Скалата се изправя на крака, но не за дълго Брийз се засилва от въжетата брави neckbreaker, опитва опит за туш 1,2 ии Скалата повдига рамото си някак.Този път Брийз не се занимава да спори със съдята, а изчаква Скалата да се изправи, който се намира точно в ъгъла на ринга.Тайлър се засилва и прави Corner Splash, Скалата пада на Земята.Брийз се качва на въжетата и прави Leg Drop, този път Тайлър не търси опит за туш, а изчаква Скалата да се изправи, за да направи поредния си ход от своя арсенал, но Брийз прави доста нестандартен ход и прави Roll up и следва опит за туш 1,2 иии някак Скалата се повдига.Брийз отново гледа доста странно и не може да повярва, че отново Скалата намира начин да се повдигане.
Таз: Брийз изумява всички с доста ходове, но Скалата все намира начин да се повдигне
Стайлс: Така е, но няма как постоянно да се повдига все някога Брийз ще намери начин да победи
Таз: Не е истина колко ходове направи Брийз в този мач и колко пъти Скалата се повдигна
Стайлс: Помни, че Брийз има скрит ход, да колега именно The Beauty Shot със сигурност при удобен момент ще го направи.
Таз: Бях забравил за него колега май само този ход Брийз не направи в мача си.
Скалата намира начин да набере някаква инеркция и започва да удря Брийз, но Брийз удря ранения крак на Скалата и след това запраща Скалата извън ринга и Тайлър подканва съдята да започне да отброява.Разбира се при победа с отброяване Брийз ще грабне титлата.Съдята почва да брой, 1...2...3...4...5, но Брийз явно вижда, че Скалата може и да намери начин да се върне на ринга и Тайлър излиза от ринга и започва да удря Скалата,след което го връща на ринга.Скалата е безпомощен едва ли има какво да направи повече.
Таз: Защо по дяволите Брийз не остави съдята да отброява можеше и да не се върне Скалата преди 10 ?
Стайлс: Може би не иска по такъв начин да победи или пък е замислил нещо Брийз
Таз: Сигурно е намислил нещо Тайлър не прави грешки и не пропуска никакви възможности
Скалата се изправя на крака и успява да удари Брийз, който залита към въжетата,но какво става Брийз прави:
The Beauty Shot
1,2 и .......

Това ли е краят за Скалата и дали този път най-накрая Брийз ще си тръгне с титлата
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   30/11/2015, 20:24

DWAYNE E МЪРТАВ СЛЕД ТОЗИ РИТНИК В ЧЕРЕПА!!

1......
2...........
РОКИ ПОСТАВЯ КРАКА СИ НА НАЙ-ДОЛНОТО ВЪЖЕ!!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   30/11/2015, 21:09

Tazz: Това не е възможно. Този Тайлър показа, че може е пълен смешник. Който не чувства болка. Скалата излиза извън ринга. Опомня се. И след това влиза вътре. Без да се замисля и да чака Брийз да направи нещо. Той му се нахвърля с влизането започва да го данка в главата с силни мощни удари. От мускулестите му ръце. Той буквално му разбива главата с голи ръце. Дори виждаме кръв. Скалата се ядоса. Отначало искаше да се бие с някой като Трите Хикса или Крис Джерико, но ето, че в този момент показва, че е достоен. Той дори не се изморява. Блъска главата на Тайлър в ъгъла. Той го обръща и започва да го премазва отново с голи ръце. Направо падат и двамата на земята. Скалата е вбесен мисли, че това е подигравка с него. Той премазва хлапето като нищо. Целият е изпотен. По-добре от колкото да е в кръв като опонента му. Скалата се изправя. Оглежда се.. сигурно си вика няма кой да те спаси кучко.. И отново се нахвърля към опонента си. Налага го и го налага и направо го премазва. Скалата е загубил контрол. Вдига безжизненото тяло на опонента си и го хвърля в другия край на ринга. Изправя го и му забива коляно в корема последвано от второ, но по силно. След това му замазва една в слепоочието и го праща извън ринга. Скалата излиза от ринга. Засилва се и вкарва Тайлър в публиката. Влиза и той, и там започва страхотен бой. Скалата му забива лакът след лакът. Юмрук след ритник. Тайлър припада на земята. Скалата го рита отгоре. След това се връща в ринга. Съдията с брой. Брийз обаче помръдва. Това вбесява Скалата и още на 8 Роки слиза от ринга хваща Брийз и го мята извън преградите. След това го вкарва в ринга. Качва се и го изправя. Сред това крещи в лицето му. Шляпва му един шамар от злоба. Вдига го и прави ROCK BOTTOM. Публиката не е виждала Скалата такъв никога. Хората се побъркват. Скалата изправя Тайлър засилва го към въжетата. Той се връща а Скалата го хваща за гушата вдига го във въздуха и го тряска в земята. Страхотно задушаващо тръшване. Роки не е приключил. Скалата го хваща за косата. Вдига го и прави още един път Rock Bottom. Качва се върху него и започва да му разбива лицето с голи ръце отново. Кръвта направо цика наляво и надясно това подлудява феновете. Няма ли кой да спаси Тайлър. Той направо е прегазен от бик!.
Styles: Явно няма. Роки не спира. Въобще не се ли уморява. Той е като див бик. Никой не би искал да е на мястото на Тайлър в този момент. Той едва е жив. Колко обрати имаше в този мач. Тайлър показа, че е достоен за опонент на Скалата. Но обаче ще съжалява. Скалата най-накрая спира и се изправя. Взима си въздух. И изправя копелето. Той въобще не си играе. И не губи никакво време. Натиск след натиск. Той е нечовек. Тайлър е в безсъзнание майче. Дори не знам как си стой на краката. Зашеметен е това се вижда. Но Скалата само седи и го гледа. Той седи така всякаш мисли гаден и брутален план. Ето, че хваща Тайлър и го бута към ъгъла. Това го събуди. Скалата го вика към него. Той се засилва с последни сили и Роки се отдръпва бум право в съдията. Вторият съдия е повален. Роки искаше точно това да стане но, защо ли? В момента Роки гледа към съдията и се усмихва. Тайлър е извън ринга и взима стол. Става лошо за Скалата. Той причаква Роки. Скалата се обръща и какво става. Ето, че THE ROCK се навежда и съпва Тайлър който пада по лице с вдигнати ръце. Столът който той държи. Удари Рефера. Това е ужасно. Трябва да го отпишете. В мача няма рефер. Роки е на крака а Тайлър е на пода. Скалата го настъпва по ръката той изпуска стола. Който попада в ръцете на Скалата. Роки го взима и всякаш знаеше, че така ще стане. Тайлър отива в ъгъла с вдигнати ръце и се умолява на Скалата да спре. Че не си заслужавало и така. Но изведнъж се изправя с помоща на въжетата и се засилва към Скалата. Но Роки го праска със стола в главата. Тайлър е повален Скалата обаче не е приключил и без това няма съдя. Той започва да троши всяка част от тялото на опонента си. Тайлър обработваше крака на Скалата. Сега Скалата се е насочил към неговите крака. Удря ги със стола удря и удря. А Брийз само крещи от болка. Скалата го рита и го обръща по корем. Сега започва да го шиба с стола както той си знае. Тайлър от толкова много болка направо се изправя на крака. Роки се засмива и го нокалтира със стола в главата. Сега хвърля стола извън ринга. Слиза и взима титлата. Която все още не принадлежи на никого. Качва се на ринга. и изчаква хлапето да се изправи. Той го прави но залита и бум Скалата премазва лицето му с титлата. Тайлър е целият в кръв и лежи на пода. Съдията също лежи до него.


Tazz: Ах това копеле. Колко е хитро... Само да не ме чуе. Вижте какво прави Роки без да губи време той вдига крака на Тайлър Брийз и хваща ръката на съдията и почва да отброява сам. Това брой ли се? Да мисля, че се брой той тупа с ръката на съдията. И-и-и-и-и- 2........... Има Ли Три 3??
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   30/11/2015, 21:26

Gam over!! "The Brahma Bull" печели този мач по най-неправилния начин!! КУЧИЯТ МУ СИН!! РОКИ МАЙВИЯ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН, НО ДАЛИ НАИСТИНА Е ТАКЪВ!? СКАЛАТА ИЗПОЛЗВА ТИТЛАТА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ СПЕЧЕЛИ МАЧА...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   30/11/2015, 21:36

Tazz: Скалата си отиде като шампион, но дали наистина е такъв? Той върви към личната си съблекалня. Вижте го само. Много му отива титлата. Благодарение на самата нея. той спечели мача.Styles: Личи си му, че ще държи титлата. Няма кой да му се опре. Видяхме какво направи с опонента си. Той го преби като куче. Буквално. Публиката чувстваше смесени емоции. Тайлър се доказа, но кой знае какво ще стане с него сега. Вижте Роки той гледа гордо и се прибира в съблекалнята си, но този път с титла.


Tazz: Отива му да е шампион! А вие останете с нас. Защото турнирът продължава и въобще нищо не е приключило. Бъдете готови!
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   

Върнете се в началото Go down
 
3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: