Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Sofia
Join date : 30.11.2014
Posts : 1420
Age : 18

ПисанеЗаглавие: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   24/11/2015, 23:53

1. Tyler Breeze
2. The Rock
Върнете се в началото Go down
Cekoki
Superstar
Superstar
avatar

Location : Дюнерджийницата...
Join date : 26.10.2015
Posts : 1140

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   28/11/2015, 22:32

Look Everyone It's Tyler !
Is it my eyes, when you look at me?
They are so gorgeous, they'll set you free!
Could it be my walk, or just my stare?
That makes you freeze, when I appear...

Styles: Ето го колега "Prince Pretty" is here !
Tazz: Какво излизане само , дали Тайлър ще изпълни заканите си и ще си тръгне от турнира като шампион ?
Styles: Доста силни думи изрече Тайлър доказа се , че в приказките е добър да видим дали и на ринга ще е толкова добър
Тazz: Разбира се,че е добър само си спомни как преби Скалата и как победи не кой да е , а именно Браян още в първия си мач
*Тайлър се качва на ринга, след което си прави селфи заедно с красивата Summer Rae и изчаква Скалата да се появи*
Останете с нас
Върнете се в началото Go down
Loverboy
Superstar
Superstar
avatar

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 10:02If you sme-e-e-e-ell..
What The Rock is cooking!?

- And now, please welcome from Miam, Florida, weighting at 260 lbs, standing in 6 ft 5 in.. "The Brahma Bull", "The Great One", "The Most Electrifying Man in All of Entertainment", "The People's Champion" - THEE ROOCK!!!


Tazz: Виждаме Скалата, който се появява в началото на рампата и се придвижва до ринга с много бърза походка. The Rock почти е пред ринга, а Breeze слиза извън ринга. Скалата минава до барикадата и обира ръцете на феновете, които не спират да крещят името му. Ето, че и феновете вече си имат прогноза за мача.
Styles: Точно така. Всеки един зрител в залата крещи - "ROCKY, ROCKY, ROCKY...", а няма да се съмнявам, ако и пред екраните е така. Както и да е, Скалата вече е точно пред ринга и се качва на него, като минава отстрани и се качва на обтегача. От там вдига едната си ръка, а TNWG Universe полудяват да аплодират.


Tazz: Скалата слиза от там и вече е на ринга. Той обикаля в кръг след, което се насочва към един от ъглите и се качва на него, като вдига едната си ръка. Феновете веднага полудяват. Скалата слиза от обтегача и застава в ъгъла си. Музиката му вече е спряна, а Breeze бавно влиза на ринга и застава в ъгъла си.
Styles: И двамата вече са на ринга и скоро ще бъде дадено началото. Направо нямам търпение този мач да започне най-накрая. И двамата са по местата си и чакаме само биенето на гонга. Време е да разберем кой е по-добрият и кой заслужава Европейската титла повече от другия. Останете с нас, за да разберете.
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Sofia
Join date : 30.11.2014
Posts : 1420
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 10:27

НАЧАЛО!
Върнете се в началото Go down
Cekoki
Superstar
Superstar
avatar

Location : Дюнерджийницата...
Join date : 26.10.2015
Posts : 1140

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 13:30

Скалата и Брийз се нападат здраво като си забиват силни юмруци.Тайлър Брийз успява да удари Скалата с удар в стомаха ,след което Тайлър Брийз естествено не си губи временото и продължава да удря Скалата докато Скалата е на земята, Брийз забива доста удари с крак в лицето на Скалата.Съдята предупреждава Брийз ,че ако продължава така ще го дисквалифицира ,ако продължава така.Брийз вижда ,че Скалата има болки в левия си крак и не си губи времето като му забива силни удари в кракът,след което прави захват на крака му ,но The Rock се добира до въжетата.Тайлър обаче продължава да напада левия му крак.Скалата обаче успява да се измъкне и напада Брийз като го качва на въжетата и се опитва да направи Super Suplex ,но Брийз удря Скалата и той пада и след това Брийз прави страхотна странична преса следва бърз опит за туш 1,2 ииииии повдигане.Тайлър отново започва да се кара на съдята ,че е отброявал бавно.Обаче Скалата някак си опитва бърз опит за туш ,но Тайлър се повдига на 2.Брийз прави страхотен падащ лист и опитва туш 1,2 и ... Скалата отново намира сили да се повдигне на 2.The Rock се изправя и Тайлър му прави Hurricanrana , след което забива силни удари в лицето, този път Брийз не опитва опит за туш, а продължава да обработва крака на Скалата забива му силни удари в крака.Съдята продължава да се кара на Брийз и се опитва да го успокои , но Брийз не го вълнува особено и продължава да удря крака на Скалата.Брийз прави суплекс и се опитва да тушира Скалата ,но той отново намира някакъв начин да се повдигне на 2. Брийз продължава да се ядосва и не може да повярва как Скалата се повдига постоянно.Скалата постоянно намира начин да се измъкне от захватите на Брийз, но докога ли това ще продължи? Брийз прави нов падащ лист този път в областа на лявато му коляно, след което прави нов захват на коляното.The Rock отново се добира до въжетата , но Тайлър не иска да го пусне и съдята отброява и този път Брийз пуска Скалата навреме.Тайлър мята Скалата извън ринга ,след което го забива в преградите и го връща навреме на ринга и опитва опит за туш 1,2 и отново има повдигане от страна Скалата. Тайлър Брийз се качва на въжетата и се опитва да скочи и успява да направо Торнадо ДДТ като Скалата се призимява доста лошо, Брийз изчаква Скалата да се изправи , за да му направи поредния си брутален ход.
Таз: Наистина колега големите ни очаквания за мача бяха оправдани доста добър мач се получава
Стайлс: Така е , Таз за сега Брийз има надмощие и определено научих едно нещо за него има ли възможност да атакува не си губи времето
Таз: Прав си доста агресивен кечист е Тайлър няма спор в това
Стайлс: Нямам търпение да видя кой ще си тръгне от турнира с титлата
Таз: Колега по-добре да млъкнем и да се наслъдим на мача
Стайлс: Погледни какъв ход направи това ли ще е края за Скалата
Backstabber

1,2 и ..... ? Ще успее ли Тайлър да тушира Скалата ?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 14:17

Kick Out by The Rock at two.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Loverboy
Superstar
Superstar
avatar

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 22:19

Tazz: Скалата е на земята а Тайлър е на крака. Той се обръща към ъгъла и се ядосва, но през това време Скалата се изправя на крака и се засилва и бум! Той прегазва Тайлър и след това отива и си иска микрофон. Той взима микрофона...


The Rock: Тайлър.. слушай внимателно момче. Скалата е тук и се бие с теб само заради едно нещо и това е Европейската титла. Ако не беше тя сигурно щях да се бия с Трите Хикса или Крис Джерико, а не с жалка отрепка като теб. Ти си смешник това което направи миналата седмица показа, че си едно нищожество. Ти ме нападна в гръб! Така правят само страхливците и идиотите като теб. Мога да те пребия много брутално... жалко, че мачът не беше екстремни правила. Тогава щеше да се лее кръв. Не, че сега няма да се лее. Скалата ти обещава, че след този мач няма да излезеш от болницата цяла година! За всяка изречена дума от миналата седмица ще ядеш по един як тупаник нищожество такова. Разбра ли ме отрепка такава. *Тайлър е на колене, а Скалата започва да го рита по глава и продължава с речта си.* Погледни се ти дори не можеш да се изправиш лице в лице със Скалата. Хайде Тайлърчо хайде изправи се и ме наритай както казваше, че ще направиш! Какво не можеш ли? *Скалата се обръща към Съмър Рей* Съмър и ти се движиш с този смешник? Това което всички се питат е защо? Защо? Защо Съмър? Само заради смешното му тяло и изрусената му коса ли? Защо не си намериш някой по-стабилен?
Styles: Какво става Тайлър се засилва към Скалата и го поваля с ръка. Роки изпуска микрофона извън ринга. Тайлър крещи нещо, но Скалата се изправя. Тайлър го гледа и с впуска с юмруци. Скалата обаче го хваща за ръката и го започва както той си знае. Залепва му един шамар и той пада извън ринга... За съжаление той се спаси за сега... Оу чакайте не Скалата се слиза и го хваща неподготвен от другата страна. Сега става лошо Скалата го засипва с силни удари. Хваща Тайлър и го мята към ринга забожда му два пъти главата и след това го праска в ъгъла. Сега го вдига засилва се и бум право в преградите! Скалата го премаза. Той не може да стане Роки се качва на ринга. И започва отброяване. Скалата мисли, че титлата вече е негова. Обаче точно на 8 Тайлър помръдва. На 9 е до ринга. и милисекунда преди 10 е в ринга. Скалата не знае как стана това.
Tazz: Тайлър макар и на земята пак е в ринга. Роки обаче го изправя и го хвърля в ъгъла там започва да го налага с ръцете по тялото по главата и навсякъде където му падне. Тайлър пада а Роки започва да го натиска с крака. Съдията го отдръпва. Роки се засилва и бум. Плъзга се и удря хлапето право в корема а Тайлър се удря в металния кол. Скалата още не е опитал туш.. Ето, че вдига Тайлър. След това го вдига на раменете си и пада назад. След това има опит за туш 1....2....Не Тайлър се повдига. Невероятно. Тайлър се изправя по чудо. Скалата започва да го налага с чопове. Дори стигат до въжетата. Обаче хлапето пада на земята.Той грабва Тайлър за крака и го дърпа към средата на ринга. След това се качва на един от ъглите. Тайлър започва да се изправя и тогава Скалата като скача и направо го събаря и пробва моментален туш. Обаче той се повдига.
Styles: Роки го дърпа към въжетата, но той се хваща за тях и се изправя и сега се засилва и бум Скалата пада извън ринга. Но се изправя. И вика Тайлър при него. Той се засилва и скача под 3-ретото въже. Право в Скалата. Те се изправят и двамата. А Скалата хваща Тайлър и го засилва към преградите. Той се удря в тях и си остава там. А Роки разчиства масата. Явно ще става опасно. Сега отива при Тайлър той го вдига и го праска в ъгъла. Сега го качва на масата и отново го изправя, но той го избутва и пада извън масата. А Тайлър скача отгоре. Дуейн е повален Тайлър също. Реферът е на 7. Но Тайлър се качва да прекъсне отброяването и съдията почва на ново, но този път Тайлър е в ринга. Докато съдията е стигнал до 8 Роки се връща в ринга. Разменят си удари с Тайлър. Роки го хваща бум забива един силен в черепа и Тайлър пада на земята като нищо. Сега Скалата го вдига и без да губи време бум DDT~! Скалата седи в ъгъла на въжетата а Тайлър се изправя лека полека и се засилва, но Роки го хваща прави Spinebuster~! Скалата вместо да опита туш той вдига тялото на Тайлър обаче той се съживява и какво става не той бута Скалата а той пък бута съдията. Какво в мача няма съдя. Тайлър отива да види как е съдията, но той седи в ъгъла и не помръдва, обаче Скалата е извън ринга и за секунди изкарва стол и влиза вътре. Сега само причаква и да ето Тайлър се обръща и Скалата отпечатва лицето му на стола.


Tazz: Той опитва туш. Съдията тъкмо се връща от несвяст. и това е 1....2...? Какво става? Съдията припада той не можа да отброй. Скалата е бесен. Веднага идва екипа на TNWG. И разбира се друга съдия и това е 1..2..Тайлър се повдига. За малко. За малко Скалата да вземе титлата. Ето, че възможността на Роки бе отнета. Макар, че Тайлър не помръдва. Скалата обаче го изправя и той му праска един в лицето. Роки се ядосва още повече. И се пренася в бокса. започва ляв десен, ляв десен, прав. Започва да го бие яко. Удар след удар. Скалата го избутва в ъгъла. Там го бомбандира направо. Качва го отгоре на въжетата качва се и той. След това го хваща и прави заден суплекс. Брийз се хваща за кръста а Скалата го изправя и го засилва към въжетата. Той прави atomic drop. Брийз е на пода, а Скалата го покрива. 1...2...ии Брийз изненадващо изритва навреме. Скалата започва да се изнервя и хваща Тайлър за косата като го изправя. Той го насочва към ъгъла и докато е приклекнал започва да го налага с тупаници, а след това го изправя и му набива един чоп. Брийз се хваща за гърдите а Скалата го хваща и прави body slam. Сега се засилва към въжетата и скача с лакът върху поваления Тайлът Брийз.
Styles: Скалата го хваща за краката и прави катапулт който запраща Тайлър Брийз в ъгъла, а след това се засилва към него и прави саблен удар. Тайлър е повален след мощния удар на Скалата а Скалата го изправя. Той го държи за ръката и започва да му я извива след което я слага над рамото си и я наляга надолу. Тайлър се хваща за ръката и докато е с гръб Скалата се засилва към него и го избутва от ринга. Той е извън него. Съдията започва да отброява, но Скалата слиза долу и връща Брийз на ринга. Когато Скалата влиза на ринга Брийз вече е на крака и се засилва към него, но бива повален след мощен axe handle. Опит за туш, но имаме повдигане от Тайлър Брийз. Скалата се изправя и започва да рита Брийз по цялото тяло след което го изправя и го засилва към въжетата. Той го посреща с топъл саблен удар след който Брийз не се задържа на краката си. Той отново започва да го рита, а след това го изправя и го вдига с лекота. Той го хвърля в ъгъла след което се приближава до него и го вдига на третите въжетата. Скалата се качва при него и прави суперплекс! Брийз със сигурност не знае на кой свят е, но Скалата се изправя и прави people's elbow drooooooop!!!


Tazz: О мили боже. Какъв невероятен ход само. Скалата прави опит за туш и рефера започва да тупа по пода.
Styles: 1...2...3?
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 22:32

.......2...................................................... KICK OUT! Tyler е все още в мача, не го отписвайте толкова рано!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Cekoki
Superstar
Superstar
avatar

Location : Дюнерджийницата...
Join date : 26.10.2015
Posts : 1140

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 22:38

Мачът продължава като Брийз успява да си върне надмощието , след като Скалата имаше известно време надмощие.Тайлър Брийз продължава да напада кракът на Скалата като това му основна и главна цел през целия мач явно Брийз има някакви планове и се подготвил доста добре за мача му.Брийз забива мощи лакти в лицето на Скалата като дори се изгаври за момент с него като си направи селфи докато Скалата беше простнат  на земята.Брийз забива доста силен ритник в корема на Скалата следва опит за туш 1,2 и .... и поредно повдигане на Скалата в мача.Сега Брийз си сменя стратегията и започва да обработва рамото на Скалата като му забива удари с крак в рамото, съдята предопреждава за пореден път Брийз , че ще го дисквалифицира, но Тайлър въобще не го интерисува какво му говори съдята и продължава.Брийз прави интересен захват на ръката на Скалата като продължава да обратова рамото му ,но Скалата успява да се измъкне от захвата на Брийз.Тайлър показва за пореден път своята агресия и бруталност.Брийз прави доста интересен ход на Скалата, направи му булдог като главата на Скалата се разби в ъгъла на ринга.Тайлър Брийз за пореден път показва своята арогантност като излиза от ринга и Summer Rae му подава селфи стика и Брийз се снима докато Скалата е безпомощно лежащ на земята.Доста голямо самочувсвие показва Брийз и то не срещу кого да е , а именно срещу Скалата.Брийз показва , че има нужните качества да бъде доста добър и обещаващ шампион има талант, агресия, агресия и самочувствие.След тези промота и силни думи, които Брийз изрече преди турнира той започва лека по лека да ги изпълнява.Тайлър прави Leg Drop от въжетата и опитва пореден бърз туш , но разбира се трудно Скалата ще бъде туширан с такъв ход. Скалата се изправя на крака само, за да бъде отново свален със страхотен саблен удар от страна на Брийз. Тайлър прави пореден захват за предаване на раката на Скалата, но с този ход само удължи агонията на Скалата.Доста сериозно успя да нарани рамото му.Но това е нищо сравнение с това , което предстои.
Таз: Дано само това самочувсие на младия талант да не му изиграе лоша шега
Стайлс: Няма нищо лошо колега, заразлика от много хора , които биха се изплашили от Скалата Брийз показва хладнокръвие !
Таз: Наблюдаваме доста интересен мач двамата кечиста се раздват на макс.
Стайлс: Така днес показват всичко на каквото са способни, за да си тръгнат с титлата.
Тайлър Брийз се връща на ринга и започва да праща Скалата право в колчетата в ъгъла на ринга и така рамото на Скалата пострада

Не е завярване, но някак си след този брутален ход Скалата се изправя на крака, но си личи , че е наранен след бруталното нападение на Брийз.Скалата се държи за рамото докато е на земята и разбира се , че Тайлър Брийз не се вълнува от болката , която изпитва Скалата и не е съпричастен  и продължава да напада и налага рамото на Скалата, докато неговата приятелка Summer Rae  се радва и пляска на Брийз извън ринга.Интересен подход на Брийз, първо започна да обработва крака на Скалата , а след това започна да обработва рамото на Скалата и до сега неговия подход дейста и има известно надмощие в мача.Тайлър прави силна серия от юмруци, след като е доста ядосан  и се чуди какво да направи, за да тушира Скалата и да си тръгне от турнира като шампион.Брийз прави Enzuigiri на Скалата доста красив ход от страна на Тайлър.Брийз прави страхотно Implant DDT, и главата на Скалата се разби в пода на ринга.Не е завярване как се раздават двама кечиста.Двамата мъже показват какво значи за тях Европейската титла зажалост само един ще си тръгне с нея след края на този турнир.
Стайлс: Колко ли още ще продължи този мач се чудя, не искам да свършва
Таз: Искаш , не искаш всяко нещо си има своя край, ако така продължава мача скоро Скалата ще види своя край
Стайлс: Само видя ли какво Implant DDT заби Брийз.
Таз: Разбира се ,че видях доста сполучлив ход
Брийз прави суплекс, след което се качва на въжетата и прави цъмбурване и опитва мигновен опит за туш 1,2 и поредното повдигане от Скалата вече даже загубихме бройката на повдигане от страна на Скалата.Брийз вече има доста сериозно надмощие Скалата почти не може да използва никой негов ход явно Брийз си е написал домашното и е следял ходовете на Скалата.Доста ходове използва днес Брийз ,но така и нито един от тях не бяха достатъчни, за да бъде туширан Скалата , но Тайлър не се отказва и не си губи времето знае , че има надмощие за сега.Брийз вече се чуди какъв ход да направи , за да тушира Скалата. Опитва се да направи The Beauty shot , но Скалата се отмества и се опитва на свой ход да направи нещо , но Брийз прави страхотен обрат като прави Supermodel kick
1,2........Това ли беше всичко , за The Rock?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   29/11/2015, 22:41

Dwayne не случайно показва, че го наричат The Great One изритвайки преди третото отброяване.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL   

Върнете се в началото Go down
 
3. EUROPEAN TITLE TOURNAMENT: FINAL
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: