Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. DIVAS TAG TEAM ACTION

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

Location : Sofia
Join date : 30.11.2014
Posts : 1420
Age : 18

ПисанеЗаглавие: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   24/11/2015, 23:51

Ред на излизане:
1. The Beautiful People
2. The Bella Twins

Ред на писане:
1. Brie
2. Angelina
3. Nikki
4. Velvet
Върнете се в началото Go down
FuckThemAll
New User
New User
FuckThemAll

Location : Bulgaria, Rousse.
Join date : 25.12.2013
Posts : 16
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   28/11/2015, 16:36

Tazz: Започва се колега! Когато тази музика зазвучи в залата, просто няма как някой от феновете да не е в екстаз!
Styles: Също така тази музика е знак, че е време да ти дам кърпичките за да се подсушиш! Така да спрем с глупостите, Анджелина и Велвет се показват в началото на рампата като при появата им всички фенове са на крака.

Tazz: Те правят традиционния си таунт като както обикновено Скай минава под свята най-добра приятелка след което се изправя и двете се хващат за ръчички като бавно ги разплитат и ги разперват широко!
Styles: По всичко си личи, че Красивите Хора са напълно готови за тази битка не случайно те са една от най-големите женски групи в този бизнес. Ето, че те се насочват към ринга след което се качват на ръба и там започват да подскачат и както обикновено да си клатят малките сладки дупенца!

Tazz: Нетърпелив съм да видя тази женска битка, дали Красивите Хора ще успеят да надделеят над Близначките!? Остава да разберем през следващите 20-тина минутки, не сменяйте канала.. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!
Върнете се в началото Go down
Bella01
New User
New User
Bella01

Join date : 25.08.2010
Posts : 6

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   28/11/2015, 20:33

And Now Please welcome their opponents from Scottsdale, Arizona The Bella Twins
Ето ги и тях. Близначките Бела по-красиви от всякога - двете се спират в началото на рампата и правят обичайното си завъртане, след което се спускат по дългата рампа под овациите на феновете в залата, а Анджелина и Велвет не откъсват поглед от двете красавици. Както знаем между те не се харесват още от началото и преди няколко седмици видяхме конфликт между тях, след което видяхме мач срещу Ники и Анджелина с доста грозен финал за Близначките също така и за феновете им. Тази вечер ясно се вижда, че последната членка от ''Красивите Хора'' т.е Мадисън не е сред тях и ще видим как Близначките ще им натрият носа. Бри явно се подиграва с тях тъй като виждаме как тя им маха, а Ники се смее на видът в които се появиха уж така наречениете ''Красивите'' Хора.
Сега Близначките застават пред въжетата и феновете са в очакване на този момент. О, да! Обичам това превъртане, след превъртането си над въжетата близначките поглеждат злобно опонентките си, след което Ники прегръща сестра си и застава на ръба на ринга, а Бри и Анджелина са в очакване на началото на този мач.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   28/11/2015, 20:41

Начало на този спектакъл.
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Bella01
New User
New User
Bella01

Join date : 25.08.2010
Posts : 6

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   29/11/2015, 12:05

Началото на този мач бе поставен. Бри и Анджелина започват да се вървят около ринга известно време, след което Анджито тръгва към опонентката си и веднага се вкопчиха една в друга. Двете момичета започнаха да се бутат и сега виждаме, че Бри надделя и залепи Анджито  в един от обтегачите, след което започва да забива multiples punch to the corner. Наложи се Бри да спре с това, защото реферът се намеси и сега тя се отдалечава от опонентката си, след което се засилва към нея, но уви опитът й да запели опонентката си за обтегача беше неуспешен. Анджелина реагира бързо и заби лакътя си в красивото личице на близначката. Бри започна да залита, а Aнджелина се възполва от момента, хваща близначката, след което започва да се върти в кръг държейки Бри и сега следва sidewalk slam. Това беше края за близначката - следва опит за туш от страна на красавицата Анджи. 1......2......2,5 и имаме повдигане от Бри Бела! Анджелина не беше доста доволна от случилото се, но въпреки това тя се изправя отдалечава се от Бри и я причаква. Не след дълго близначката беше на крака, а Анджелина се засилва към нея и SPEAR - след това копие тя започва да забива мощни юмруци по лицето на Бри. Тъй като близначката бе близо до въжетата тя се хвана за най-долното и реферът каза на Анджелина да я пусне. Бри се изправя с помоща на въжетата, а Анджелина сега се засилва към нея и прави botox injection. Анджелина прави опит за туш 1........2... и точно тогава Ники Бела се намеси, за да спаси сестра си, за да могат да продължат мача, но ето, че и Велвет се намесва и започва да рита Ники. Двете слизат извън ринга и продължават спора си там и кратко време се върнаха на местата си. Виждаме, че сега Анджелина е хванала ръката на Бри и започва да я обработна, но близначката я удря с лакът в главата и така се освободи от лапите на блондинката. След което тя се засилва към Анджелина и БУМ...!
Следва опит за туш.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   29/11/2015, 12:46

Kick Out at two!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

Join date : 14.05.2011
Posts : 224

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   29/11/2015, 13:12

Бри направи всичко по силите си за да сломи Лове, но по всичко си личи че това изглежда недостатъчно за женска от нейната класа! Лове е на път да се изправи, но какво прави Бела? Тя отказва да продължи този мач!? Бри и Ники просто слизат от ринга и си заминават, не може така. Вижте обаче Анджелина! Тя се връща в релсите след което бързо слиза от ринга и се нахвърля и на двете сестри след което хваща Бри и я връща близо до ринга като моментално и забива главата в ръба!  

Бри е олюляна, но това изобщо няма да я спаси
Лове я хваща отново и този път я среща с безмилостната ограда!


Бри бива върната сред въжетата и имаме моментален опит за туш: 1........2... НЕ! Бри понесе доста силни атаки, но въпреки всичко намира начин да отлепи рамото си от тепиха! Лове обаче не я оставя за дълго на спокойствие.. тя бързо я намества в удобна позиция и следва с trap chin lock. Близначката е в много гаден капан и трябва да направи и невъзможното за да оцелее. Ето, че с последни сили тя започва да се изправя лека, полека като забива отчаяни лакти в плоския корем на Анджелина и по този начин частично намира начин да се измъкне. Тя прави всичко възможно за да стигне до сестра си, но вместо да стигне до нея бива контраатакувана с dropkick в гърба. Моментален опит за туш: 1..........2..... спипа я... НЕ!! Бела намира някакъв начин да изрита отново, но едно е сигурно и то е че Лове беше много близко до тройка! Лове се връща на крака, тя знае че загубата на време само ще проточи този мач и евентуално може да ускори шансовете на нейната опонентка за това не смята да губи време! Тя бавно изправя Бри, хваща в удобна позиция.. какво ли е намислила този път!? Каквото и да беше, тя се изплъзва след което и забива няколко по-добри лакътя в главата! Близначката бързо се оттласква от въжетата, но инерцията и за пореден път бива убита този път с умопомрачителен clothesline. Пореден опит за туш, и двата крака са вдигнати.. раменете са приковани: 1........2...... и Ники Бела се намесва брутално като издърпва Анджелина от сестра си дърпайки я за косата! Велвет този път се намесва, тя моментално хваща Ники и я изхвърля от ринга след което слиза при нея и с всичката злоба която има я забива в стоманените стълби! Лове изглежда наранена след начина по който беше развален опита и за туш, тя иска смяна.. Скай се връща на ръба на ринга! Ще видим смяна.. ДА!! Ето, че Велвет е сред въжетата.. Красивите Хора наместват в удобна позиция Бри Бела след което я размазват с...

DOUBLE RUSSIAN LEG SWEEP!!

Велвет Скай се хвърля в опит за туш: 1.........2..... това ли е края?? И това отново е Ники Бела. Тя няма да остави съдбата в ръцете на туша, ето че започва сериозна атака върху врага си на ринга - Велвет Скай! Тя обсипва главата и с ритници като по всичко си личи, че тези ритници сериозно изкарват Велвет от релсите. Лове бързо се връща на ринга, като цяло Анджелина и Ники нямат работа сред въжетата и двете не са актуални в момента. Анджелина и се нахвърля с леви и десни чукове след което я оттласква от въжетата и поваля със shoulder block, Ники веднага се изправя на крака и отново бива поразена с clothesline. Близначката отново е на крака и този път бива запратена над третото въже! Бри Бела моментално атакува Анджелина в гръб като след това и забива главата в третата сглобка и започва да и нанася серия от ритници в корема, съдията изглежда напълно безпомощен!? Велвет също се намесва, тя обаче отнася back kick от страна на Бри като през това време Бела бива отнесена само за един миг и Лове и забива clothesline в тила. Велвет бързо се хвърля в опит за туш: 1............2........ НЕ!!! Бри намира начин да се повдигне, но това очевидно не е края!? Скай бързо я връща на краката и, хваща я в удобна позиция.. Анджелина също се приготвя, какво ли е намислила?

ТЯ СЕ ЗАСИЛВА СЛЕД КОЕТО И ОТКЪСВА ГЛАВАТА
СЪС SUPERKICK ПОСЛЕДВАН ОТ RUSSIAN LEG SWEEP!!


Опит за туш от страна на Велвет: 1..........2...... това ли е края??
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   29/11/2015, 14:18

И като по чудо The Bellas остават в мача, тъй като Бри отлепя рамото си преди третото отброяване.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Legit Champ
Superstar
Superstar
Legit Champ

Join date : 14.03.2015
Posts : 303

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   29/11/2015, 17:14

Мачът продължава и сега на ринга вече остават само Анжелина и Бри Бела, след като Велвет и Ники заеха местата си зад въжетата. Не знайно как Бри оцеля след този удар който отнесе право в лицето си и сега започва да пълзи към ъгъла където се намира нейната сестра - Ники Бела, за да направи смяна с нея. През това време Анджелина се подиграва с нея, а сега забива крак в гърбът на близначката и я издърпва в средата на ринга. Ники с нетърпение очаква Бри да направи смяна с нея и да влезе на ринга и сега започва да подканя публиката да пляска с нея за да окуражат Бри Бела. Лове започва да изправя бавно близначката, но ето че Бри Бела започва да реагира и да забива удари в коремната област на Анджелина. Следва поред удар, след което Анджелина пусна Бри Бела и сега отнася dropkick, който я поваля на земята. Бри Бела започва да пълзи към сестра си, а Велвет се опитва да съвземе Анжелина с крясъците си за да попречи на това да се случи. Накрая Лове се изправя на крака и се опитва да спре Бри, но за нейно нещастие не успява и сега на ринга се озовава Ники Бела. Тя се засилва към Лове и я поваля със  clothesline, но това не е достатъчно да задържи Анджелина на пода и тя моментално се изправя на крака, но ето че Ники Бела отново се засилва към нея и я поваля с пореден  clothesline. Анджелина намира сили отново да се изправи и този път тя се засилва към Ники, но ето че близначката Бела реагира бързо и я превърта над нея като прави Back body drop. Лове този път не помръдва от пода, а Ники Бела започва да обикаля с вдигната ръка около ринга, а това не се хареса на Велвет и тя започва да вика. Сега Ники Бела отива до Анджелина и я изправя на крака, след което я засилва към оптегачите. Лове се залепи бързо за тях, а Ники Бела дава няколко крачки назад, след което преценя момента и се засилва към Анджелина и прави Monkey flip. Лове прави кълбо напред и забива гърбът си мощно в пода, а Ники Бела решава да направи опит за туш. 1.....2.. и повдигане на две! Мачът продължава и Бела има какво да покаже още на ринга. Сега тя изправя отново Анджелина и нека видим какво е намислила сега. Ники Бела прави slingshot suplex, невероятен ход, който е последван от още един опит за туш. Рефера започва да отброява иии 1......2.... и поредно повдигане от страна на Лове. Близначката Бела отново повдига опонентката си и сега пробва да я засили към въжетата. Анджелина започва да се съпротивлява и сега обръща нещата в свои ръце и успява да засили Ники Бела към въжетата. Близначката Бела се засилва към тях и след това следва.. Headscissors Takedown от страна на Ники Бела. Лове обаче веднага се изправя след този ход, но ето че Ники Бела се засилва към нея и я поваля с dropkick. Двете диви се изправят едновременно и сега Анджелина се засилва към Ники и...

Alabama slam в средата на ринга!
Следва опит за туш.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   29/11/2015, 17:25

Близначките отново бяха на косъм от това да си тръгнат като победителки, но Велвет се намесва в точния момент и прекъсва туша.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. DIVAS TAG TEAM ACTION   

Върнете се в началото Go down
 
2. DIVAS TAG TEAM ACTION
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: