Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
deren
Superstar
Superstar
deren

Location : София
Join date : 28.11.2014
Posts : 1402
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   29/11/2015, 22:05

Punk оцеля и след това! Чудесен мач наблюдаваме до този момент. Балор и Пънк се бият като равен с равен, въпреки, че в последните няколко минути Фин има превъзходство. Демонът изправи опонента си и го издърпа до средата на ринга. Той го изправи с идеята да направи Suplex, но CM Punk успя да revers-ne хващайки краката на Балор и заключвайки Boston Crab. Фин крещеше от болка, въжетата бяха далеч и нямаше шанс да ги достигне. Демонът беше изпаднал в наистина сериозна беда. Някак си обаче той успя да се обърне по корем и да прекрати болезнения захват. Въпреки, че не донесе победата на Пънк този ход доста изтощи опонента му. Балор долази до въжетата с цел да се съвземе от побоя, който Пънк му раздаваше. "The Straight Edge Savior" осъзна в каква удобна позиция за него се намира Balor. Той се засли и... Face Wash! Лицето на Балор беше смазано от ботуша на Пънк. Най-добрият на света издърпа опонента си и направи опит за туш. 1..2.и отново Балор се измъкна. Пънк се изправи бавно и направи същото с опонента си, Брукс се промъкна зад гърба му и направи Floatover Russian Leg Sweep. Punk се доближи до ръката на Балор и заключи Fujiwara Armbar. Изглеждаше, че "The Straight Edge Savior" се е прицелил в ръката на Балор. Въпреки болката Балор показа признаци на съживяване, той започна да се обръща, но веднага като видя това, Пънк качи краката си на въжетата за по-голяма опора. За щастие на Фин, съдията видя номера на Пънк и започна да отброява. Рефера достигна до 4 и CM Punk беше принуден на прекрати хода за да не последва дисквалификация. Брукс обаче не остави нещата зад гърба си преди да се разправи с рефера. Той започна да му крещи, а през това време Балор се изправи на крака и опита да направи Roll Pin. 1..2..NO! Пънк се изправя по възможно най-бързият начин и изпрати опонента си в corner-a. "The Best In The World" се засилва с идеята да направи High Knee, но Балор пресече пътя му със зверски colthesine. За да не стане жертва на опит за туш, Пънк долази до corner-a. Фин се доближи до него, но последва това...

Uppercut+Crossbody!

Опит за туш, 1..2..2.9! WTF! Balor успя да оцелее и след това! Това е просто невъзможно, невероятно представяне от страна на Фин. Пънк не успя да пречупи опонента си и след това. "The Straight Edge Savior" хвана краката на Балор и го приготви за Figure 4 leg drop. Фин обаче успя да се свести на време и започна да забива ритници на съперника си за да предутврати този ход. След няколко такива Пънк бе изпратен към въжетата, а когато се върна за малко не изяде Саблен удар, но успя да хване ръката на Балор и да приложи Hammerlock Backbreaker. "The Best In The World" изправи опонента си и този път зарадва публиката с още един феноменален ход, този път Пънк направи Step Up Tornado DDT! Ако Брукс беше направил опит за туш на 99% процента щяхме да имаме победител в срещата, но Балор действа хитро излизайки на ринга. Съдията започна да отброява, но Пънк не мислеше да дава и секунда почивка на опонента си. Той се доближи до въжетата и...Sling Shot Sprigboard Plancha! "The Straight Edge Savior" прегази опонента си с този ход, двамата лежаха на ринга и не се знаеше дали който и да е щеше да се върне на ринга преди десетото отброяване. Съдията достигна до седем и CM Punk успя да се върне на ринга. Брукс вече се мислеше за победител, но точно преди рефера да стигне до 10-тата секунда Балор някак си долази до ринга. Пънк беше в шок, след всичко което направи пак не успя да достигне до тази победа. Пънк приготви опонента си в позиция за GTS. "The Best In The World" беше на път да забоде финишъра си, но Фин започна да забива лакти в лицето на Брукс. След няколко такива Пънк загуби равновесие, а Балор се засили с идеята да направи Tornado Kick. Точно преди главата на Пънк да бъде отнесена той залегна и се спаси, а когато Фин се изправи бе посрещнат с Dropkick. "The Straight Edge Savior" се изправи по възможно най-бързият начин и последва...

Shining wizard

Това трябва да е краят ! 1..2..?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   29/11/2015, 22:30

KICK OUT.. Какъв мач, каква война за Българската титла..

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   30/11/2015, 01:51

Tazz: Фин не знае къде се намира след този Shining Wizard, колега! Ето за това ти говоря, това е The Real Defeniton of A "zdrav ke4t"! Пънк изправя Балор бавно и го засилва към ъгъла на ринга.Сега Пънкаря се готви да отнесе главата на Финн с коляно, засилва се, нооо... Балор се отдръпва в последната милисекунда и СМ Пънк набучи коляното си в обтегача! Пънк пада на тепиха, държейки се за коляното, а Балор прави бърз опит за туш 1............... 2.................. 2,5................... 2,9...................... KICK-OUT!!! ФИН БЕШЕ ТОЛКОВА БЛИЗО ДО ПОБЕДАТА МАМКА МУ! Мачът продължава с пълна газ!
Joey Styles: Пънк се претъркулва извън ринга, а Балор не смята да го остави на произвола и се втурва да тича след него.СМ Пънк пълзи по рампата, но Балор го настига и го приспива с мощен Springboard Clothesline с отскок във въздуха.Пънкаря лежи на рампата, а надмощието е в ръцете на "The Demon" - Finn Balor.
Tazz: Добър, добър, колко да е добър Пънк? На Бруукс наистина ще му костват много усилия да тушира Балор, като го гледам едвам се движи засега в мача, а ще тушира Фин? Друг път.Демона засилва "The Best In The World" към барикадата и му забива супер мощно главата!! Леле, Пънк трябва да отиде на зъболекар след този ход от срана на Балор, не съм сигурен, че всичките му зъби са си на мястото си.Балор бързо връща Пънк на ринга, но този път е решил да не прави опит за туш.Той се качва на сглобката и ще направи преса.Готви се и скача! Но... "The Best In The World" се изправя в последния момент и спира инерцията на Balor с мощен Uppercut в мутрата му.
Joey Styles: Пънк прави опит за туш - 1..................... 2................ 3!!! НЕЕЕ!! "The Demon" поставя крака си на въжето и проваля опита за туш!!! По погледа на СМ Пънк си личи, че е тотално обезумял и няма намерение да бъде бит повече от Фин Балор.Бруукс изправя противника си и го хваща в мечешка прегръдка! "The Best In The World" е решил да изтощи "The Demon" до краен предел.
Tazz: По всичко си личи, че мачът засега се развива повече от перфектно.Пънк все още държи Фин Балор в захвата си! Девит някак си успява да се добере до въжетата и започва да се дърпа за тях, но Пънк го издърпва назад и му прави мощен германски Suplex! Почакайте, Балор пада на краката си и веднага, когато Пънк се обръща му забива Enzuigiri Kick в главатаааа, като по учебник, дами и господа!!! СМ Пънк е зашеметен и се струполясва по средата на ринга.Филип няма къде да избяга! Ето това ще опит за туш! Фин Балор прави опит за туш - 1........... 2............ 2,5.......... 2,9.............. Какво? Това не е възможно, но е ФАКТОЛОГИЯ! ПЪНК НАМИРА СИЛИ И СЕ ПОВДИГА ПРЕДИ 3!!!
Joey Styles: "The Demon" отново се развихри.Фин Балор е в стихията си.Той изправя СМ Пънк и го засилва към въжетата.Пънк се отблъсква от тях, а Фин Балор го посреща със силен лакет в главата!!! "The Best In The World" залита към ъгъла на ринга, а Балор се засилва към него и го премазва с мощен Stinger Splash!! Пънк направо го скъсаха, трябва да си го призная, колега.Балор го хваща за ръката и започва в MMA стил да му набива колена в главата, след което му прави мощна пържола.Фин Балор издърпва противника си в средата на ринга иии... ГО РИТА В КОРЕМА, СЛЕД КОЕТО В ГЛАВАТА, ЗАСИЛВА СЕ ОТ ВЪЖЕТАТА И МУ ПРАВИ DROP KICK, ЗАПРАЩА ГО ИЗВЪН РИНГА И ГО ПРЕМАЗВА С МОЩЕН SUICIDE DIVE!!!
Tazz: Ето го и края за СМ Пънк.Фин Балор бързо връща СМ Пънк на ринга и му прави опит за туш! Дали "The Demon" ще грабне Bulgarian Титлата или пък "The Best In The World" ще се докаже, като корав и ще изрита преди 3? 1.......................... 2........................... 2,9...................... WHAAAT THE HELL?!? ПЪНКАРЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗВА ИЗДРЪЖЛИВОСТ И ИЗРИТВА ПРЕДИ 3!! БАЛОР СЕ КАЧВА НА ВЪЖЕТАТА, ИЗЧАКВА ПЪНК ДА СЕ ИЗПРАВИ ИИИ...

..ГО ЗАШИВА С МОЩЕН ELBOW SMASH!!


Tazz: ФИН ЩЕ ТУШИРА ПЪНК! БАЛОР ПОКРИВА ПАРАЛИЗИРАНОТО ТЯЛО НА СМ ПЪНК И ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ 1................... 2................... КАКВООО??? ПЪНК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ СЛЕД ВСИЧКО ТОВА! БАЛОР не може да повярва какво се случва.Той изглежда доста изнервен.Фин изправя Пънк и полага големия усилия да го тръшне с германски суплекс, като щайга с домати.Балор е супер нагнетен и придърпва Пънкаря извън ринга.
Joey Styles: За тези мъже ринг няма ли? Само тука ми се бият.Балор хваща главата на Пънк и я забива в горната част на барикатадата, след което го хваща за врата и кръста, връща го назад и го засилва към нея отново."The Best In The World" се приземи право на натрошения си гръб.В цялата зала се чу как гръбнака на СМ Пънк изпука много брутално.Балор започва да се смее, а публиката избухва в овации.Отново гръмват чантове, които този път гласят *THIS IS AWESOME*.Демонът хваща Филип и за главата, както е седнал и се е облегнал на преградата и му премазва черепа с мощно коляно в главата, като тя буквално отскочи от барикадата-а-а!!!
Tazz: Фин хваща Пънк за ушите и започва му крещи нещо в лицето, но не успявам да разбера ирландския му акцент, сега го и изправя.Балор слага главата на Пънк между краката си, вдига го на раменете си, едвам, едвам И ГО ЗАБИВА С МОЩЕН POWERBOMB ПРАВО В СТОМАНЕНИЯ КОЛ! ГРЪБНАКА НА СМ ПЪНК ОФИЦИАЛНО ИЗЛЕЗЕ ОТ УПОТРЕБА, ДАМИ И ГОСПОДА! *WE WANT BALOR, WE WANT PUNK, WE WANT BALOR* Публиката е разцепена на две страни, едната, подркепяща Балор, а другата, подкрепяща Пънк.След малко залата ще се срути от бурните чантове на многобройната публика по трибуните на TNWG.
Joey Styles: Направо залата ще се пръсне по шевовете.Пънк лежи безпомощен на пода, а Балор умира от кеф като го гледа как се измъчва.Фин Балор е решил твърдо да не му дава да си поеме и капка въздух.Той вдига противника си и го води до коментаторската маса.Демона забива един ритник в главата на Пънк и тотално го приспива.
Tazz: Пънкаря поддаде, но WAIT A MINUTE! ЗАБИВА МОЩЕН УДАР В ГЛАВАТА НА БАЛОР КАТО ГО НОКАУТИРА! Двамата кечисти лежат на пода.Фин понечва да се изправи и ето, че той го прави с големи усилия.Балор връща Пънк на ринга и започва да обработва ръката му.
Joey Styles: Демона започва да настъпва ръката на "The Best In The World", а той се гърчи от болка по тепиха.Сега Фин вдига ръката му и я забива силно в ринга.Балор прави един бърз опит за туш, но имаме повдигане милисекунда преди 3!! Фин вдига Пънк на въжетата и започва да му вкарва мощни удари по цялата глава, след което стъпка по стъпка се качва на върха на въжетата, където е седнал Пънк.Балор се качва и правиии... HURRICANRANA-A-A~!!! ПЪНК ЛЕЖИ ОБЛЕГНАТ В СГЛОБКАТА В ЪГЪЛА НА РИНГА, А ФИН ВДИГА РЪЦЕТЕ СИ, ЗАСИЛВА СЕ КЪМ ПЪНК ИИИ...

..ГО ПРЕМАЗА С УНИКАЛЕН MISSLE STOMP!!


Tazz: Фин Балор изправя "The Best In The World" и му вкарва няколко здрави ритника в ребрата, след което го хваща за главата засилва се към средата на ринга и го приспива с мощен Bulldog! Сега започва да го рита, поставя го седнал до ъгъла на ринга, засилва се от другия ъгъл и му вгражда главата в сглобката с мощен ритник в главата!
Joey Styles: Ауууч!!! Това заболя! В цялата зала се чу как Балор заби ритника си в главата на СМ Пънк.Пънкаря тотално е в несвяст, а Балор е абсолютно във вихъра си в мача засега.Той поглежда публиката и я надъхва! Crowd-а обсипва Балор с бурни чантове! Балор хваща Пънк и му прави серия от суплекси, 1, 2, 3, 4 !! Това момче няма спирка! Сега хваща Пънк и го забива в обтегача!! Пънк започва да кърви, дами и господааа!!! Леле, какъв сблъсък, само! Пънк се обръща към Балор, а Фин го посреща с мощен Pelé Kick! СМ Пънк пада на ринга и не знае къде се намира, а Балор понечва да се качва на въжетата!! ТОВА ЗНАЧИ САМО ЕДНООО...

БАЛОР СЕ КАЧВА НА ВЪЖЕТАТА, ГОТВИ СЕ ДА СКОЧИ И ПРАВИИИ COUP DE GRACE!!


Tazz: Балор покрива тялото на Пънк, това ли е всичко, дами и господа? Тук ли ще се реши съдбата на мача? Балор ли си тръгва като българския шампион от Over The World '15?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   30/11/2015, 01:56

BALLOR HITS IT!! Ballor just hit Coup de grâce!!

1......
2.........
3!!!!!!

FINN УСПЯ!! ФИН НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!! ТОЙ ЩЕ ВДИГНЕ ТИТЛАТА НА БЪЛГАРИЯ, БАЛОР МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ШАМПИОН!! След тази тежка битка, времето на Балор настъпи! Пънк затрудни до максимума опонента си, дори и за малко не го победи отново, но в крайна сметка една грешка коства на "Chicago Made" всичко!! FINN BALLOR IS THE NEW BULGARIAN CHAMPION!!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   30/11/2015, 02:09


THE DEMON DID IT!!!


Tazz: КАКВА ВЕЧЕР, САМО! ФИН НАЙ-НАКРАЯ НАПРАВИ ТОВА, КОЕТО СЕ КАНЕШЕ ДА НАПРАВИ!
Joey Styles: Фин Балор е нашия нов Bulgarian Champion! Какво развитие, каква нощ! Балор пирува с титлата си, а публиката е на крака!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: