Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

Location : Sofia
Join date : 30.11.2014
Posts : 1420
Age : 18

ПисанеЗаглавие: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   24/11/2015, 23:48

1. Finn Balor
2. CM Punk
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   28/11/2015, 15:20


And Now Please welcome from Bray, County Wicklow, Ireland "The Demon" Finn Baloooor!


Tazz: Очаква ни едни страхотен спектакъл на ринга на TNWG.Фин срещу Пънк, преди мача се изрекоха силни думи и от двамата, но само един ще се окичи с колана и определено ми е трудно да прогнозирам кой ще го направи.
Joey Styles: Фин Балор нанесе голям удар на Филип, когато каза, че алкохола му е в кръвта, очаквам Пънк да търси възмездието тази вечер, но Балор също няма да отстъпи.Балор таунтва и в цялата зала преблясва бяла светлина, а феновете таунтват заедно с него.Той се качва на ръба на ринга, след което побягва към въжетата и таунтва от сглобката на ринга, като отново в цялата зала става светло.Tazz: Финн Балор вече е в центъра на ринга, след което се изправя бавно, вдига ръцете си и маха украшението, което носи на главата си.
Joey Styles: Балор е със страхотен Body Paint, но дали ще грабне Bulgarian Championship, предстои ни да разберем.Определено ще е успорвана и ожесточена битка.Последната промяна е направена от Teller на 28/11/2015, 15:40; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
deren
Superstar
Superstar
deren

Location : София
Join date : 28.11.2014
Posts : 1402
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   28/11/2015, 15:35


Nothing from nowhere, I'm no one at all
Radiate, recognize one silent call
As we all form one dark flame... Incinerate
Nothing from nowhere, I'm no one at all
Radiate, recognize one silent call
As we all form one dark flame
As we all form one dark flame
As we all...


My body is ready! След спектакъла, който направиха Пънк и Балор в изминалия Ремпейдж, двамата ще се изправят отново на ринга, но този път Българската титла ще е заложена на карта, а след личната атака върху Пънк напрежението в мача ще е още по-голямо. Въпреки бруталният си мач на Halloween Havoc срещу JBL, Брукс се върна след едва 3 седмици и дори спели първия си мач. Това може би хвърли още напрежение преди срещата. Фин бе леко казано ядосан заради начинът по който Пънк постигна победата, но тази вечер той ще има шанс да си го върне на Пънк. However, едно е ясно - тази вечер на ринга ще се изправят двама от най-талантливите кечисти на ростера, шоуто е гарантирано.
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   28/11/2015, 16:03

GO!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   28/11/2015, 18:53

Tazz: Гонгът за начало на мача е бит! Финн не губи никакво време и направо премазва Пънк със страхотен Double Drop Kick! Пънк се залепи за обтегача, а Финн го изправя и му забива мощна тупалка в главата."The Best In The World" се претъркулва извън ринга, а "The Demon" се качва на обтегача и.. BAH GAAAWD~! СКАЧА ПРАВО ВЪРХУ ПЪНК! Балор връща СМ Пънк на рингаи  прави опит за туш 1.......... иии подвигане.
Joey Styles: Finn поглежда публиката, която е като пощуряла! Мачът започва с уникална динамика.Балор хваща Пънк и го засилва към въжетата, той се обляга на тях, през това време Демона се засилва и изпраща Пънкаря отново извън ринга със страхотен Clothesline! Сега Фин застава на рамката на ринга, чака Пънк да се изправи малко и... прави Moonsault!
Tazz: Страхотен ход от страна на "The Demon", той буквално приспа СМ Пънк с този Moonsault! Балор връща тялото на Филип на ринга веднагически и прави опит за туш 1............ 2............ KICK-OUT! Пънк показва, че е издръжлив и се повдига след всичко това, което му стори Фин Балор.Фин е бесен и започва да нанася удари по цялото тяло на Пънк, след което го изправя, засилва го към въжетата и го премазва с мощен Corner Splash! Пънк се сгрумолясва на ринга.Балор понечва да направи опит за туш, нооо... SMALL PACKAGE, LADIES AND GENTLEMEN! ПЪНК ЩЕ ТУШИРА ЛИ "THE DEMON"? НЕ! ТОВА БЕШЕ НА КОСЪМ, НО ФИН УСПЯВА ДА СЕ ОТЛЕПИ РАМОТО ПРЕДИ 3!
Joey Styles: Пънк изправя Балор, но Фин реагира бързо и двамата се сграбчват, "The Best In The World" сълно стиска рамото на Фин Балор и по този начин успява да надвие "The Demon", и да го приклещи в ъгъла на ринга.Пънк започва да нанася мощни удари в главата на Фин, след което което се засилва от другия ъгъл на ринга и ще направи опит за Corner Splash.Фин Балор използва своя инстинкт и реагира бързо, като си вдига крака и СМ Пънк се нанизва на крака му много брутално.Пънкаря е леко зашеметен и започва да залита към средата на ринга, Фин се възползва от това и сяда на третото въже, вдига ръцете си високо, в знак на надмощие, изправя се и прави Drop Kick From The Top Rope! Какъв ход от страна Фин Балор, само, колега, това си струва гледането.
Tazz: Напълно съм съгласен с теб, Finn показва страхотния умения на ринга.Сега Балор прави светкавично бърз опит за туш.Дали ще успее да грабне победата в самото начало на мача? Съдията отброява - 1 .................. 2 .................... 2,5 ...................... НЕЕЕ! СМ Пънк се повдига милисекунда преди 3.Каква успорвана битка, само! Балор изправя "The Best In The World" и го изпраща извън ринга, след което и Фин се засилва и се приземява право върху него с ожесточен Suicide Dive! Сега и той излиза от ринга и го приспива с мощен чук в главата.Фин отново се връща на ринга, засилва се от въжетата и прави втори Suicide Dive!
Joey Styles: Балор направо премаза СМ Пънк в преградата с този Suicide Dive! Балор бързо връща Пънкаря на ринга, след което и той се връща, прави бърз опит за туш 1 ................ 2 ..................... 2,5 .................. WHAAAT??? Това е невъзможно, но е факт, СМ Пънк успява да се повдгине след всичко това, което Фин му стори.
Tazz: Фин придърпва Пънк към стоманения кол в ъгъла, след което Балор излиза от ринга, хваща краката на Пънк и ги преплита около стоманения кол, след което Балор прилага Figure 4 на стоманения кол! Пънк крещи от болка, но Балор е решен и не го пуска! Ето и, че Балор пуска Пънк от захвата.Фин хваща главата на Пънк и го издърпва извън ринга, след което го забива в барикадата, връща се на ринга...

..ЗАСИЛВА СЕ ОТ ВЪЖЕТАТА ИИИ ПРИСПИВА ПЪНК С МОЩЕН LOW DROP KICK В ГЛАВАТА!!


Joet Styles: Балор връща Пънкаря на ринга и прави опит за туш! Това ли ще е всичко за Филип? Фин ли ще си тръгне със златото на рамо? Балор приковава раменете на Бруукс 1.................... 2............................
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   28/11/2015, 18:59

Пънкаря изритва преди финалното Три...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
deren
Superstar
Superstar
deren

Location : София
Join date : 28.11.2014
Posts : 1402
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   28/11/2015, 19:52

Мача продължава. Това не беше достатъчно да задържи рамената на Пънк приковани за 3 секунди. Фин изправя опонента си и го засили към въжетата, той беше решен да направи Back body drop, но отнесе ритник в лицето от Пънк. След това последва ритник в корема и чудесно DDT. Главата на Фин се разби в челно в пода, а моментално след това последва опит за туш. 1..2.. Не! Повдигане на две от страна на Демонът. Пънк не загуби време и се изправи на крака, той се доближи до Балор и му заключи Head lock. Този захват целеше да изтощи Фин и до някаква степен го направи. Захвата бе заключен около 2 минути, след това Балор се изправяше лека по лека на крака. За да се измъкне напълно той започна да забива удари по корема на Пънк и след няколко такива вече беше освободен от захвата. Демонът започна да забива чукове по Пънк, след няколко последователни Брукс се оказа в ъгъла, Балор се засили с идеята да направи corner splash, но Пънк се отдръпна точно на време и така Фин се разби в corner-a по възможно най-лошия начин. "The Best In The World" се засили от средата на ринга и направи чудесен Monkey Flip. Пънк знаеше, че този ход няма да задържи опонента си за достатъчно дълго на земята за това се качи на най-горното въже правейки Diving Crossbody. 1..2.. и отново Демонът показва издръжлиовост измъквайки се на две. "The Straight Edge Savior" се изправи, погледна към публиката и извика "Best in the woooorld",  а моментално след това заключи Tequila Sunrise! Фин беше далеч от въжетата, феновете на Пънк в залата вече виждаха техния любимец с BG титлата. Невероятно как, но Балор успя да достигне най-ниското въже. Пънк беше в шок, той не проумяваше как Фин успя да се измъкне и след това. Брукс се изправи и изчака опонента си да направи същото. Балор си помогна с въжетата, но успя да се изправи. Пънк се доближи бавно до него, но беше изненадан от Фин с ритник в корема. "The Best In The World" се сви на две, Демонът използва тази ситуация и се опита да направи Tornado Kick, но..


WHAT A DROPKICK BY PUNK.

Опит за туш, 1..2..НЕ! Балор го направи отново. Поредно измъкване в мача. Брукс се изправи на крака и след този неуспешен опит за туш. Този път Пънк искаше да приготви Фин за сън със своя финишър GTS. "The Straight Edge Savior" приготви опонента си за финишъра, но Балор започна да забива лакти по главата на Пънк. След няколко такива той успя да се измъкне и след това последва Pele kick право в тиквата на Пънк. Този път Фин беше този който направи опит за туш, но това не беше достатъчно за да открадне победата. След това Балор завлече опонента си в corner-a, готвейки се да направи Corner dropkick. Той се засили, но Най-добрия на света се измъкне точно преди да бъде смазан. Той се изправи по възможно най-бързият начин, а когато Фин се засили към него последва Scoop powerslam. Двамата лежаха на земята, Фин успя да се изправи по-бързо, но когато се доближи до опонента си последва Knee lift. Доста хитър ход от страна на Пънк. След това той обърна опонента си по гръб и се опита да заключи Anaconda Vise, Балор обаче не се даваше без бой и с удари по главата на Пънк успя да се измъкне. Двамата се изправиха на крака по едно и също време, но Пънк реагира по бързо забивайки Clothesine, след който  последва още един и за финал "The Best In The World" направи класически Neckbreaker. Брукс се изправи под смесените реакции от публиката и се качи на най-горното въже  с идеята да направи Elbow drop. Плановете му в крайна сметка се провалиха, тъй като Фин се изправи на крака. На пръв поглед изглеждаше, че Балор се е спасил, но Пънк опроверга това забивайки Missile Dropkick! Чудесен ход от страна на Пънк, след това Брукс изправи опонента си и се опита да направи Welcome To Chicago, MotherFuc*er, но Фин успя да се измъкне правейки Back body drop. Балор се изправи по възможно най-бързият начин и избута опонента си към въжетата, но..


POISENED FRANKESTEINER!

Демонът може би бе парализиран. Опит за туш, 1..2..?
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   28/11/2015, 23:00

П-о-о-о-вдигане на две...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   29/11/2015, 00:07

Tazz: Фин успява да намери сили да се повдигне преди 3 и зрещлищната битка продължава! Станахме свидетели на страхотни маневи от страна на СМ Пънк, но Фин Балор не се предава лесно и мачът продължава.
Joey Styles: Съгласен съм колгега! Повече от ясно е, че Балор има бляскаво бъдеще в тази федерация и се надявам да не си прохаби шанса, вярвам, че ще се окичи със Bulgarian Championship-a след края на мача му срещу Бруукс.
Tazz: И така, мачът продължава с пълна пара! Пънк продължава да налага "The Demon" с мощни токати в главата, след което го изправя и това ще е опит за суплекс."The Best In The World" хваща Балор и ще направи суплекс, но Фин Балор блокира, като му извърта ръката.
Joey Styles: Демона има страхотни умения, виждаме как се измъква от захвата и успява да се озове зад Пънкаря. Ролинс хваща Пънк около кръста и това е суплекс!
Tazz: Страхотен ход от страна на Ирландеца! За това ти говоря, колега.Балор за мен е бъдещ мейн евънтър, а може би и член на залата на славата.
Joey Styles: Мисля, че е рано за преценки, нека се наслаждаваме на кеч продукта, който се предоставя на ринга.Пънк лежи на ринга, а Балор ще направи опит за туш. Съдията отброява 1................. 2........................
Tazz: 3-3-3!!! НЕЕЕ! ПЪНК УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ МАЛКО ПРЕДИ 3! Мачът продължава с пълна газ.Фин изправя Пънк и го засилва към обтегача, след което и Демона се засилва, като му забива мощен лакът в главата.
Joey Styles: Колега, мисля, че Пънк е леко зашеметен от този удар, той започва да залита насам-натам из ринга.Сега той кляка, а Фин Балор го вдига и това е Belly To Belly суплекс!
Tazz: Спипа го! Край! Това ще бъде всичко за Пънкаря.Фин Балор прави опит за туш, какво? Имаме kick out на 2.Явно "The Best In The World" е по-издръжлив от колкото си мислих.
Сами показва издръжливост и мача продължава.Сега Фин хваща Пънк и започва серия от kicks по цялото му тяло, след което се засилва и прави мощен саблен удар! Фин Балор е в разгара си, личи си колко много иска да се докопа до българската титла.Балор го изправя отново и го води до turnbuckle-а.Фин хваща главата на Бруукс и я забива право в обтегача! Фин се засилва от въжетата и това ще е Drop Kick! ПЪНКАРЯ СЕ ОТДРЪПВА ОТ МЯСТОТО СИ, СЛЕД КОЕТО ХВАЩА КРАКАТА НА БАЛОР! КАКВО ЛИ СЛЕДВА? БАЛОР СЕ ДОБИРА ДО ВЪЖЕТАТА ИИИ... ПРИСПИВА ПЪНК СЪС СТРАХОТНО ENZUIGIRI!!
Joey Styles: Пънк няма къде да ходи! Балор ще направи опит за туш, BUT WAIT A MINUTE! Пънк се изплъзва от ръцете на Балор, като се претъркулва извън ринга.Но какъв ритник изяде Пънк, мисля че не си осеща бузата. Колега, мисля, че няма как да не се съгласиш с мен, че Balor е уникален на ринга!
Tazz: Съгласен съм, сега Балор излиза извън ринга и връща тялото на Пънк обратно на тепиха.Фин се покатерва на въжета и това ще е опит з Coup De Grace!! Фин вдига ръцете си и е готов да скочи, но Пънк понечва да се изправя, а Балор не губи време и го зашива с уникално мощен Elbow Smash в главата!
Joey Styles: "The Demon" прави феноменално бърз опит за туш 1.............. 2.................. 2,5.................... AND WE HAVE A KICK-OUT! Леле, какво развитие на мача.
Tazz: Татуираният алкохолих отново е на себе си.Балор изправя Пънк, засилва се от въжетата и му размазва главата в ринга със страхотен Running Bulldog.Отново имаме опит за туш 1............... 2................... 3!!! НЕ! СМ ПЪНК ПОСТАВЯ КРАКАТА СИ НА ВЪЖЕТАТА! Балор не е на себе си, хваща Пънк и го изпраща извън ринга с мощен Clothesline, след което и той излиза от ринга.Балор изправя Пънк и го засилва към барикадата, след което...

.."THE DEMON" ОТСТЪПВА НАЗАД, ЗАСИЛВА СЕ И ПРЕМАЗВА ПЪНК СЪС СТРАХОТЕН DOUBLE FOOT STOMP!!


Tazz: Фин Балор се връща на ринга, а съдията започва да отброява! Дали Пънк ще успее да се върне на време на ринга? 1........ 2.............. 3...................
Joey Styles: Имам странното предчувствие, че Балор ще си тръгне още сега с колана, 4............ 5............. 6...................... 7....................... 8...................... 9........ 10?? WHAAAT?? ПЪНК УСПЯВА ДА СЕ ШМУГНЕ МЕЖДУ ВЪЖЕТАТА И ДА ВЛЕЗЕ С ПОСЛЕДНИ СИЛИ НА РИНГА! МАЧЪТ ПРОДЪЛЖАВА! Балор е решен да изтощи "The Best In The World" до последната капка, той хваща Пънк и му прилага Sleeperhold-а!!
Tazz: Този захват няма определено голям смисъл в мача, но ще помогне на Фин Балор да изтощи Пънкаря докрай, предполагам.Виждаме болката, изписана по лицето на СМ Пънк.Едвам се сдържа да не се просълзи, колега, това за теб ли трябва да е истинския шампион, по такъв начин ли трябва да изглежда по време на мачовете си?
Joey Styles: Ами, защо не? Фин пуска Пънк от захвата, хваща Бруукс около кръста и го издръпва до средата на ринга.Балор го хваща здраво и ще опита да направи суплекс.Той ще го направи! Фин вдига Пънкаря, той успя! Балор тръшна много мощно "The Best In The World" в тепиха.На повторението се вижда как цялото му тяло отскочи от ринга.Balor бързо приковава раменете на шампиона и прави опит за туш: 1............... 2.............. AAAND WE HAVE KICK-OOUT!!!
Tazz: Близко беше, но не бе достатъчно, за да тушира Пънк."The Demon" хваща Филип за краката и го измества до ъгъла на ринга.Балор бавно се качва на въжетата в ъгъла на ринга и вдига ръцете си високо.Цялата зала гърми в *FINN FINN FINN*, а Балор още повече се надъхва от този факт.Той се готви да скочиии... това е Coup De Grace!!! Почакайте! Пънк се претъркулва от позицията си на мишена и бързо хваща Балор, мятайки го на германски суплекс.Това наистина дойде изневиделица.Фин лежи парализиран на ринга, а Пънк се качва нагоре по сглобката, явно е негов ред да пробва нещо феноменално.Внимание, той се готви за Diving Elbow Drop! Пънк е готов да скочи, скача и.. ОТНОВО ИМАМЕ ОБРАТ! ПЪНК ПАДНА ПРАВО ВЪРХУ ЛАКЪТЯ СИ! А ФИНН ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ, ТУК ЛИ СВЪРШВА ВСИЧКО? 1............... 2....................... 2,9..................... BAH GAAAWD~! Фин изправя "The Best In The World", засилва го към въжетата, но Пънк действа хитро иии...

..СЕ ПРЕТЪВКУЛВА ПО ГЪРБА НА ФИНН, СЛЕД КОЕТО МУ ПРИКОВАВА РАМЕНЕТЕ, НО БАЛОР ДЕЙСТВА БЪРЗО И МУ ЗАБИВА LOW DROPKICK ПРАВО В МУЦУНАТА!!


Joey Styles: "The Demon" прави опит за туш! Това ли е всичко за Пънк, тук ли свършват надеждите му за Bulgarian Title-a? 1......... 2................


Последната промяна е направена от Teller на 29/11/2015, 00:24; мнението е било променяно общо 16 пъти
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
♠ Lemmy is God ♠

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5919
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   29/11/2015, 00:15

Повдигане на две.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH   

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Over The World 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: