Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 21

ПисанеЗаглавие: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    23/10/2015, 15:24

Сблъсъкът между двете компании е реалност още от появяването на TNWG на wrestling сцената. След разпадането на едната федерация и подема в другата, BBF се върна за жестоко отмъщение. Ще ги спрат ли избраните от TNWG ростера?

РЕД НА ИЗЛИЗАНЕ :
1. TEAM TNWG (Roman Reigns, Bray Wyatt, Chris Jericho, Billy Kidman)
2. TEAM BBF (Edge, Austin Aries, Jeff Jarett, Jeff Hardy)

РЕД НА ПИСАНЕ :
1. Roman Reigns
2. Edge
3. Bray Wyatt
4. Austin Aries
5. Chris Jericho
6. Jeff Jarett
7. Billy Kidman
8. Jeff Hardy


П.П : Знам кои липсват от списъка, но съм оформила така мача съвсем формално. Уговорката да пишат 3-ма от BBF и трима от TNWG остава.
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    27/10/2015, 23:56


Ring Announcer: Next is an 8-man tag-team match. Approaching the ring for Team TNWG, from Pensacola, Florida, weighting 265 pounds, ROOOOMAN REEEEEEEIGNS

Tazz: Колега, най-после дойде време за тази епична битка. Време е отборите на TNWG и BBF да излязат един срещу друг.


Jim Ross: Виждаме първият участник от отбора на нашата федерация - Роман Рейнс. Румянката бе един от кечистите, които се завърнаха миналата седмица, за да се бият в днешния мач. Въпросът е обаче дали Рейнс е готов за тази битка. Трябва да отбележим, че той не е участвал в мач от повече от половин година и може би няма да е в най-добрата си форма.
Tazz: Точно затова смятам, че BBF са фаворитите в този мач. По-голямата част от звездите от нашия отбор се завърнаха след дълго отсъствие. Все пак нашата федерация може и да покаже огромна съпротива. Ще разберем след малко. Междувременно Роман излиза на ринга, където виждаме как таунтва.


Jim Ross: И така, Румянката Руйнс е вече на ринга, в очакване на останалите участници в този мач. Останете с нас, защото ни предстои началото на една от най-големите битки в TNWG.
Върнете се в началото Go down
Ge6aaa
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 01.01.2014
Posts : 199
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    28/10/2015, 00:30


Светлините в залага угасват, като започва да зее пълна тъмнина. Не след дълго избухва и музиката на Bray Wyatt, аа ето го и самия него. Той върви с бавна крачка по рампата и определено ужасява всички в залата, които пък от своя страна са станали на крака, за да посрещне най-великия Hardcore Champion в историята на TNWG.


Ето, че Bray Wyatt е вече на ринга, той изгася своя фенер, след което поглежда Roman Reigns право в очите. Не знам, но ако не бяха в отбор, то бих си помислил, че този поглед означаваше само едно, а именно - FOLLOW THE BUZZRARDS !!! ..

Jimm Ross: Ее колега.. стига сме плямпали, а нека се съсредоточим към следващия участник в мача !
Върнете се в началото Go down
CHAMPviaRKO
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 02.08.2010
Posts : 237
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    28/10/2015, 00:45


Come on, Jerichooo.. You know I got ya, yeah
One, Break the wall down Ahhhhhh.. Break down the walls
For those about to rock and what ya want
Baby you know you're judas and I'm your priest
Baby what I got is not from the least
Bring it through the stage in the rage of a beast


Justin Roberts: Please welcome, from Calgary, Alberta, Canada weighting at 227 lbs...
"The Best in the World".. CHRIIIIIIIS JERICHOOOOOOO!!

Step in the arena and break the wall down
Step in the arena and break the wall down
So good (You know I got ya), Soooooo right.. Yeahhh, Yeah
Awaken from a deep sleep.. You're all weak
You're living in the agony of defeat
I am the master of your whole heap
I am the pack that flock ya like sheep


Step into the town and break the wall down
Your heart beat is the only sound
Step into the light and then you'll know
You were stopped and dropped by the Walls of Jericho

Tazz: ASS CLOWN.. ASS CLOWN..
Jim Ross: Млъкни, докато най-великият излиза те искам тих! Ясен ли съм?
Tazz: Добре.. Добре..
Върнете се в началото Go down
billy_kidman
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Join date : 04.08.2010
Posts : 123

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    28/10/2015, 00:51ANNOUNCER : And now please welcome the last member of Team TNWG - BILLY KIDMAN!Кидман определено е най-голямата надежда на този отбор, тъй като можем да сметнем,че той има доста по-голям опит от всички 4-ма участници, които ще защитават честта на TNWG. Доста различни стилове имат представителите на тази федерация. Роман Рейнс е `The PowerHouse` и мачка доста здраво каквото му се изпречи на пътя, Уаят разчита на техника и използва доста успешно слабостите на опонентите си, Джерико от своя страна винаги действа хитро и е на най-правилното място в правилното време. Кидман се различава доста от тях, понеже има всички тези качества + елементът на изненадата т.е не знаеш откъде може да изскочи той. Ще бъде интересно да видим как ще се развие идеята за този мач. Последният участник от TNWG вече е в своя ъгъл. Остава на ринга да посрещнем TEAM BBF.
Върнете се в началото Go down
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    29/10/2015, 00:56

...3
...2
...1Те са тук! Team BBF взривяват залата, публиката откача, като дори получават смесен поп. "The Rated R Superstar" Edge, "Double J" Jeff Jarrett, "A Double" Austin Aries и "The Charismatic Enigma" Jeff Hardy биват представени по един начин - Team Bulgarian Best Federation! Те четиримата вървят в колона, Острието вдига високо ръце, а зад него избухват пиротехническите изделия, след него е Джарет, който застава на едно място, почти скрит от дим, пред него Джеф Харди обичайно за себе си пали цигара, разгневявайки няколко майки, които са дошли да наблюдават кеч от първите редове, а Остин Ейрис е на първа позиция с титлата на България, която всъщност не е тази на TNWG, a преди години се използваше в BBF, където именно най-великият шампион е Остин.

Четиримата изглеждат по-готови от всякога, а най-настървен изглежда Острието, който ще има най-трудната задача тази вечер, защото точно след този двубой започва още по-важният за него TNWG World Heavyweight Championship, където може да нанесе "смъртоносен удар" по самочувствието на федерацията, отмъквайки я към brand-a на "неканените гости" от BBF. Този мач може да започне, след като всички са готови за бой.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    29/10/2015, 01:04

НАЧАЛО!
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    29/10/2015, 22:32

Tazz: Започва се, колега !! Най-после ще видим този сблъсък, който феновете очакват от толкова време. Едж ще започне мача за BBF, докато от TNWG все още не са решили кой да се изправи срещу него. Крис Джерико в крайна сметка е оставен да стартира.
Jim Ross: Here we go! Джерико и Едж веднага се сграбчиха. Кой от двамата ще надделее? Едж успява да направи Headlock. Крис обаче контрира и успява да засили опонента си към въжетата, след което го поваля с рамо. Без да губи никакво време, Y2J опитва да донесе бърза победа на отбора си, като опитва туш, но Острието се повдига още преди 1.
Tazz: Едва ли някой е очаквал този мач да приключи толкова бързо.. Както и да е. Двете звезди са вече на крака и Едж е запратен в ъгъла на TNWG, където Джерико се сменя с Брей Уаят. Крис Джерико засилва Брей към ъгъла и Острието бива смазан от "The New Face of Fear".
Jim Ross: След този Double move от Уаят и Джерико, Едж се строполи на пода. Нов опит за туш - този път от Брей Уаят. 1... И ново бързо повдигане от "The Rater-R Superstar"
Tazz: Брей не е никак доволен от това повдигане. Той веднага започва да налага Острието с мощни удари в лицето. След тази серия юмруци, Брей Уаят изправя своя опонент и отново го запраща в ъгъла на отбор TNWG, след което се засилва към него и забива Corner Clothesline.
Jim Ross: Острието е зашеметен, а Брей се сменя с Били Кидман, който започва да забива ритници в корема на Едж, който започва да се прегъва. Съдията най-после решава да прекрати тези ритници, които раздава Кидман. След кратка почивка, той издърпва представителят на отбор BBF в средата на ринга и за пореден път виждаме опит за туш.
Tazz: 1......2.. и повдигане от Едж. Отново "The Ultimate Opportunist" успява да оцелее. Били изчаква Едж да се освести и да се изправи. Кидман отива до своя опонент и го засилва към въжетата, но Острието забива мощен ботуш в лицето на Били Кидман.
Jim Ross: Едж успява да обърне мача !! След страхотното начало за отбор TNWG, сега виждаме обрат. И двамата кечисти обаче са на пода. Кой ще се изправи пръв и ще вземе надмощие над опонента си?
Tazz: Двамата се изправят почти едновременно. Острието обаче хваща пръв своя опонент и го запраща в ъгъла на своя отбор. Смяна с Джеф Харди. Най-после ще видим и някой друг освен Едж за отбор BBF. Едж хваща Кидман и го засилва към себе си, за да го повали със саблен удар, след което Джеф се качва на въжетата и прави Body Splash.
Jim Ross: Опит за туш от Харди - 1..... и повдигане. Без да губи никакво време, Джеф се сменя с Austin Aries и изправя Били Кидман, за да го засили към своя съотборник, който пък атакува със мощен саблен удар.
Tazz: Остин таунтва, докато Били Кидман отчаяно опитва да се добере до някой от съотборниците си, за да се смени. Най-после Aries хваща Били за крака и го дърпа назад. Сега Остин прави захват през врата на своя опонент, в опит да го изтощи и да го задържи далеч от съотборниците му.
Jim Ross: Били обаче не мисли да се даде просто така. Той започва да се бори със захвата. Ще успее ли да се измъкне? Били Кидман се изправя на крака, с което намалява натиска. Следват няколко лакътя в корема на Austin Aries, чрез които Кидман успява се освободи.. И това е Dropkick от Billy Kidman.
Tazz: Отново и двамата кечисти са на пода. Какво ли ще последва сега? И Кидман, и Ейриъс пълзят към ъглите си... И това е смяна и за двата отбора. На ринга влизат Рейнс и Джарет. Единствените двама, които все още не бяха взели участие в този мач.
Jim Ross: След този hot tag Рейнс се засилва към Джарет и го поваля със саблен удар. Джеф бързо се изправя. Следва и втори саблен удар, от който отново Джарет бързо се изправя. Сега Рейнс засилва опонента си към един от ъглите на ринга, след което забожда мощен Corner Clothesline, последван от Arm Clothesline


Tazz: Румянката направо обезглави своя опонент ! Опит за туш.. и повдигане на 2 от Джеф Джарет. Рейнс обаче се насочва към един от ъглите, след което таунтва. Рейнс се приготвя за Superman Punch. Дали пък тук мачът няма да приключи?
Jim Ross: ПОГЛЕДНЕТЕ ТОВА!! Едж влиза на ринга, за да разсея Рейнс. Той обаче отнася мощен Uppercut, което го зашеметява. Рейнс хваща Едж и го запраща извън ринга, след което се засилва към Джеф Харди и Остин Ейриъс и ги сваля от ръба на ринга.
Tazz: Само че Джеф Джарет е вече на крака!! Той напада в гръб, но Рейнс реагира бързо и го вдига на раменете си, след което го изхвърля върху съотборниците му, които тъкмо се бяха изправили.
Jim Ross: Рейнс успява да повали и четиримата от BBF. Невероятен е днес Румянката. Той ни показва, че изобщо не е забравил как да се бие. Сега Рейнс се засилва от въжетата и...


Tazz: О БОЖЕ !! Какъв ход от Роман Рейнс !! Феновете започват да крещят "This is awesome". Рейнс определено изненада всички с този ход. Ето че и по-едрите кечисти могат да летят. Сега той хваща Джарет и го връща на ринга.
Jim Ross: Рейнс качва Джарет на раменете си.. и това е Modified Flapjack!


Tazz: Опит за туш. Ще успее ли Рейнс да донесе победата на TNWG?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    29/10/2015, 23:10

Kick-out at 2. GO ON ..
Върнете се в началото Go down
ShwN
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 03.08.2010
Posts : 234

ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    29/10/2015, 23:47

Опитът на Джеф си казва думата и Джарет бързо се изправя. Рейнс пробва да му забие Superman Pounch, но Jarrett се отмества. Сега имаме опит и за Spear, но Double J слага коляното си и почти успява да разбие устата на Роман Рейнс. Джеф придърпва към своя ъгъл Roman и извършва смяна със своят съименник - Харди, който влиза на ринга и двамата с Джарет засилват Рейнс към въжетата, след което го вдигат високо така, че да си забие лицето в пода. Double Flapjack, а Роман се държи за лицето, след като първо получи зверско коляно в опитът си да забие копие, а сега и този Flapjack от двата кечиста на име Джеф, представляващи отборът на Bulgarian Best Federation. Джеф Харди причаква своя опонент и му забива Dropkick. Сега двата крака на Роман са хванати и това е Double leg drop право между краката. Изключително болезнен ход, който нанася щета само на кечистите от мъжки пол, а Roman Reigns определено е такъв и се превива. Харди набира преимущество. Той хваща за косата своя опонент и му забива брутален Sitout jawbreaker. Моментален опит за туш по средата на ринга, но Били Кидмън се намесва и изритва в тила Харди, който обаче го сваля на земята с един удар. Това дава шанс на Роман да атакува, който забива ритник в корема на "The Charismatic Enigma". Опит за Powerbomb, но Hardy reverse-ва и прави Hurricanrana, допълнено с туш. 1... 2.... Повдигане! Роман показва, че е корав тип, но Харди бързо извършва смяна с Острието, който влиза на ринга, Reigns замахва да го удари, но Edge заляга, след което забива

Bridging Northern Lights Suplex

Прекрасно изпълнение, след което на ринга се втурват Джерико и Уаят, но Team BBF не остава по-назад и Austin Aries, и Jeff Hardy влизат на ринга и се втурват един в друг, изхвърляйки се взаимно от ринга. В суматохата Рейнс извършва смяна с Били Кидмън. Ритник в корема за Острието именно от страна на Billy и опит за Tornado DDT, но Джарет се оказва доста умен и хваща във въздуха Кидмън, предотвратявайки бруталният ход над Edge, след което го рита в корема, Jarrett и Edge вдигат Kidman и му забиват двоен Suplex. Рейнс се е поосъзнал, но и той бива изхвърлен от ринга с Double Clothesline. Двама срещу нула е съотношението на кечистите на ББФ и TNWG. Сега Джарет се качва на най-горните въжета. На едно място извън ринга са се скупчили почти всички, само Острието е на ринга, който бездейства и се радва на това, че остава свеж за сметка на другите, очаквайки го голям мач точно след този. Jeff Jarrett скача прави върху Kidman, Wyatt, Reigns, Jericho, Aries и Hardy, а публиката започва да скандира все по-силно, а залата ще се пръсне по шевовете. Били Кидман се качва на ринга. Острието не се втурва към него, а го изчаква. Двамата се вкопчват един в друг, но "The Ultimate Opportunist" е с доста по-високи характеристики и лесно надделява, хващайки в Headlock своя опонент. Това обаче не е всичко, точно след Headlock-a следва


Neckbreaker

Дали това не е краят за Team TNWG? Острието приковава. 1... 2... Повдигане в последният момент! Остин Ейрис иска смяна и я получава. През това време бързоногият Били се претъркулва и прави смяна с Брей Уаят. Двамата с Остин се вкопчват един в друг и както във всеки един от "импровизираните дуели", отново по-едрият съответно Wyatt надделява. Брей засилва към въжетата A Double и изчаква в опит да забие Back Body Drop. Austin Aries обаче изритва в лицето своя брадат опонент, след което му забива Dropkick в коляното. Wyatt "увисва" на един крак, получава ритник в слепоочието и Брей застава на колене. Комбинацията на Остин бива завършена с брутален Shining Wizard. Прекрасно изпълнение, Острието иска смяна. Ейрис се съгласява и "The Ultimate Opportunist" нахлува, веднага приготвяйки се за Spear. Jericho обаче знае какво следва и влиза на ринга, пробва Codebreaker, но Острието се хваща за едно от най-горните въжета и Крис пада по гръб, след което дори се претъркулва извън ринга. Edge напада другите двама членове на TNWG останали извън въжетата, но на ринга - Reigns и Kidman, избутвайки ги от "бойното поле" с по един удар. Брей причаква обаче Острието, пробва да му забие Clothesline, претендентът за TNWG World Heavyweight Championship заляга и контраатакува с


Edge-O-Matic

Моментален опит за туш по средата на ринга. Дали Острието ще запише победа за Team BBF рано? 1... 2......
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF    

Върнете се в началото Go down
 
8. TEAM TNWG VS. TEAM BBF
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 4. DIVAS ELIMINATION MATCH - Team Bella vs. Team Nexus (4 vs. 4)
» TAG TEAM CHAMPIONSHIP
» 2. DIVAS TAG TEAM ACTION
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: TNWG WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Halloween Havoc 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: