Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Loverboy
Superstar
Superstar
avatar

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 703
Age : 1017

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/10/2015, 22:45

Tazz: Мача продължава. Засега мача протича много добре. Да видим какво ще се случи. В момента на ринга се качва The Rock той се гледа лице в лице с AJ Styles. Те си разменят удари в средата на ринга, а AJ Styles е видимо изморен и не издържа на малко повече удари. Той пада на пода, а Скалата го изправя и го засилва към въжетата. AJ Styles рикошира към него, а The Rock го сваля с рамо, след което леко се засилва към въжетата и пада върху AJ Styles с elbow drop, след който вдига крака на AJ Styles. Това е опит за туш. 1 ..... 2 ..... John Morrison проваля туша.
Styles: Той изправя Скалата и опитва да го засили към въжетата, но Скалата го обръща и той го засилва към въжетата. Morrison се удря в ъгъла, а Скалата се приближава до него, като хваща ръката му и я извива на въжетата. Рефера започва да отброява. 1 ..... 2 ..... 3 ..... Скалата пуска Morrison и го рита в корема.
Tazz: Той се свива, а Скалата го хваща през главата и прави vertical suplex, като придържа крака му във въздуха. Имаме опит за туш от страна на The Rock. 1 ..... 2 ..... този път Styles се намесва и прекъсва туш с axe handle. Той изправя Morrison и го засилва към въжетата, след което го сваля с dropkick и прави опит за туш. 1 ..... бързо повдигане от страна на John Morrison, който се изправя бързо. AJ Styles го хваща и прави body slam, а Скалата вече е на крака и потупва AJ Styles по рамото. AJ Styles се обръща плахо, а Скалата се усмихва и го удря с глава.
Styles: AJ Styles се хваща за главата, а The Rock го рита в корема и прави DDT. Той се изправя, а Morrison се засилва към него. Той го усеща и се отдръпва. John Morrison се засилва на въжетата и скача към The Rock, който прави arm drag. John Morrison се изправя бързо и замахва със superkick към The Rock, който заляга, а зад него бе Styles, който тъкмо се изправи. Bulgarian Champion се просва на земята, а Скалата хваща John Morrison за гушата с двете си ръце и го хвърля в ъгъла. Той започва да го налага с юмруци, а рефера веднага закрещява да спре.
Tazz: Скалата не го слуша, а рефера започва да брои. 1 ..... 2 ..... 3 ..... 4 ..... The Rock спира с налагането над Morrison, но когато се обърне, AJ Styles вече е на крака. Той го хваща за главата и го хвърля в ъгъла, където е John Morrison. Скалата се засилва към тях и прави corner splash. Styles пада на пода, а Скалата отново се засилва и прави corner clothesline на Morrison, който също вече е на пода. Той се качва на въжетата, а John Morrison и AJ Styles се изправят по едно и също време. Той скача върху и двамата с diving crossbody и ги поваля, а когато се изправи, изправя и AJ Styles. Той го хваща headlock и го сваля на пода, като го заключва с crossface. Дали AJ Styles ще се предаде или някак си ще се спаси? Ще се спаси мисля, защото John Morrison се изправя.
Styles: Той се насочва към Скалата и AJ Styles, като започва да ги рита, главно The Rock, който пуска захвата. Той изправя Скалата и го рита в корема, а той се свива, след което с коляно в главата, а The Rock се вдига. Той изглежда все едно му няма нищо и очаква още. John Morrison започва да го удря, но The Rock не реагира, а се клати целия. Удар, след удар, след удар, след удар и накрая.. СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА ГО НАЛЯГА! ЛЯВ, ДЕСЕН, ЛЯВ, ДЕСЕН, ЛЯВ, ДЕСЕН, ОТДРЪПВА СЕ, ВДИГА ЕДНАТА СИ РЪКА И ГО ПРАСКА ОЩЕ ЕДИН ПЪТ, НО С НЕГО ГО ИЗКАРВА ИЗВЪН РИНГА! Скалата taunt-ва, след което помага на AJ Styles да се изправи, защото все още бе на колене.
Tazz: Той започва да го налага с чопове. Дори стигат до въжетата, а John Morrison вече е на крака извън ринга. Той грабва AJ Styles за крака и го дърпа. Той се удря в пода и бива издърпан извън ринга. Там го сваля с clothesline  се обръща към Скалата, който вдига ръката си и му маха да се върне в ринга. John Morrison влиза на ринга и веднага скача върху Скалата, който реагира бързо и започва да го удря. Скалата го удря с бързи десни, а John Morrison не може да реагира по никакъв начин, защото Скалата го прави по-бързо от скоростта на светлината. Сега Скалата се отдръпва, а Morrison отива към него супер замаян. Скалата бута гърдите му с една ръка и той пада. Феновете изригват от смях, а Скалата също се засмива. Той прави опит за туш. 1 ..... 2 ..... мисля, че бяха изключили AJ Styles прекалено бързо. Той проваля туша на Скалата и го изправя, като опитва да го удари, но Скалата заляга.
Styles: AJ Styles сe обръща, но изяжда супер удар, с който бива свален мигновено на пода. The Rock го изправя и го засилва към въжетата, но Styles го обръща. Скалата застава в ъгъла, а AJ Styles се засилва към него. Скалата успява да се отдръпва и AJ Styles целува сглобката. Скалата хваща третото въже и го дърпа назад. AJ Styles излита на пода. Скалата започва да го рита, а Morrison се изправя и започва да му помага. Те го ритат, но изведнъж Скалата спира и гледа странно към John Morrison, който продължава да го рита.
Tazz: Той го изправя и го хваща за DDT. Мисля, че иска double DDT, защото гледа към The Rock и му вика - "Хайде, Rocky!" Скалата хваща бавно Styles, а Morrison казва - "Точно така, Rocky!" The Rock го удря с лакът в гърдите и прави сам DDT-то. Скалата се изправя и се засилва към въжетата, като прави big boot, който накара John Morrison да опита от подметката на ботуша на най-харесваната супер звезда в историята на кеча!
Styles: Опит за туш. 1 ..... 2 ...... 2,5, след което AJ Styles скача върху Скалата с axe handle. Той започва да го удря, след което го изправя и го удря два пъти, засилва се към въжетата, но Скалата го поразява с big boot, когато Styles рикошира към него.
Tazz: Още един опитал от ботуша на The Rock! Скалата taunt-ва, но бива прекъснат от John Morrison, който го хваща за врата и гърба, и го изхвърля над третото въже. Rocky се удря в барикадата, а Morrison се засилва към въжетата, след което към другите и минава между третото и второто, като опитва да направи suicide dive, но вместо това близва протектора на лакътя на Скалата. Колко хубаво! Rocky се връща на ринга, а там веднага го атакува Styles, който тъкмо се изправи. Той го рита в корема, след което се засилва към въжетата и скача върху гърба на The Rock, като опитва да го хване за powerbomb и да направи опит за туш. Гледам в бъдещето, ха-ха. Но все пак не успя, а просто изяде alabama slam, защото Скалата го хвана за краката преди AJ Styles да направи каквото искаше. Styles дори пада извън ринга, като минава под първото въже, след този мощен alabama slam, но вижте кой се върна на ринга.
Styles: Скалата е в единият ъгъл, а Morrison в другият. Те се засилват един към друг John Morrison го удря в корема, но Скалата не усеща нищо и прави...

...BIG RIGHT PUNCHES COMBO~!


Tazz: John Morrison дори не успява да поеме повече и спира с бебешките си удари в корема. Те се доближават до въжетата и The Rock прави clothesline over the ropes to the outside, след което не издържа и се качва на въжетата с вдигнати ръце. TNWG Universe полудяват, а аз съм сигурен, че и хората пред екраните са на кеф от това! Виждаме как Styles и Morrison се изправят, дори изглежда, че си помагат, но Скалата полита с double clothesline, като ги разпръсва и двамата. Всички са на пода освен Скалата.
Styles: Той изправя AJ Styles и го връща на ринга, след което изправя John Morrison. Него също го връща на ринга, а той се качва по стъпалата, а от там на въжетата. Скалата изчаква Styles и Morrison, които вече са на крака и полита към тях с diving crossbody, а те опитват да го хванат, но не успяват. Скалата се развихря, дами и господа.
Tazz: Той започва да рита AJ Styles, след което го изправя и го засилва към въжетата. The Rock леко заляга, а Styles рикошира към него. Скалата прави back drop. Опит за туш. 1 ..... 2 ..... 3, грешка, изпуснах се, защото точно преди третото отброяване, Morrison прекъсва туша. Той изправя Скалата и замахва към него, но Скалата заляга. Той опитва да направи и superkick, който Скалата също избягва. Сега го хваща за краката, но това ще му изиграе лоша шега, защото Скалата го вдига и прави powerbomb! Опит за туш. 1 ..... 2 ..... не, мамка му! John Morrison успява да изрита преди третото отброяване, а между другото, Styles вече е на крака и се е качил на въжетата. Скалата се изправя, а Styles скача към него с diving crossbody, обаче The Rock го хваща и не пада. Той го хвърля назад, но AJ Styles пада на краката си. Скалата се обръща, но бива свален с pele kick от страна на AJ Styles.
Styles: AJ Styles се качва на въжетата, а John Morrison опитва да се изправи. Вече е на колене и се вдига, когато Styles полита и прави diving footstomp!!! Morrison пада на пода, след което се обръща по гръб, а AJ Styles отново се качва на въжетата. Той скача върху John Morrison с double foot stomp!!! Styles изправя Morrison, който го бута към въжетата, но пък и изяжда мощен lariat!!! През това време Скалата вече е на крака и скача върху AJ Styles. Той го удря с рамо и така го сваля. AJ Styles отново опитва да се изправи, но изяжда същото нещо, а Скалата го спипа! Докато Styles бе на пода, той опитваше да се изправи, а Скалата го затисна и го заключи в crossface! Е са си е ебало майката! Скалата държи захвата здраво, но AJ Styles е доста близко до въжетата. Все пак The Rock не го пуска. Да видим какво ще се случи. Ето, че AJ Styles успява да се хване за въжетата макар и със седни сили. Скалата е длъжен да го пусне, но не го прави!!! Рефера започва да отброява. 1 ..... 2 ..... 3 ..... 4 ..... Скалата пуска захвата и се приближава до Morrison, който тъкмо се изправи.
Tazz: Той го засилва към въжетата, след което прави atomic drop! The Rock се засилва към въжетата и прави clothesline, след което се засилва към другите, а John Morrison тъкмо се изправи и изяжда още един clothesline от нищото! Скалата се засилва към другите въжета и прескача Morrison, той удря Styles с лакът. Той тъкмо се изправи на ръба на ринга, а вече е изпаднал от него.
Styles: СКАЛАТА ПРИЧАКВА JOHN MORRISON, КОЙТО ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗПРАВЯ! ТОЙ ВЕЧЕ Е НА КОЛЕНЕ, А СКАЛАТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО НЕГО! КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ!? ТОЙ ГО ГЛЕДА ТОЛКОВА ВНИМАТЕЛНО, А MORRISON ВЕЧЕ Е НА КРАКА! О-О-О, ТОЙ ПРАВИ...

...PUNCHES + DDT!!! ТОЙ ГО ИЗПРАВЯ.. A-A-AND MAKES RUSSIAN LEGSWEEP~!


Tazz: OHHHHHHH MYY "FUCKING" GOOOOOOOOD!!! THE ROCK MAKES PIN!!!
Styles: ОПИТ ЗА ТУШ В СРЕДАТА НА РИНГА! STYLES Е ИЗВЪН НЕГО! MORRISON Е ПОКРИТ! 1 ..... 2 ..... ?
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/10/2015, 23:09

Морисън го пое здраво в последните няколко минути от мача, но намира сили да изрита преди the fatal 3-count.
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1343
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   1/11/2015, 01:31

Taз: Ей Джей се изправя на крака. Той започва да рита Скалата по тялото. Стайлс вдига и го притиска във въжетата! Следват няколко удара в главата на Скалата,а след това го вдига на третото въже!
Джоуй: Морисън използва своя паркур специлитет и успява да се качи първи до Скалата!
Таз: Морисън опитва да направи супер-плекс от третото въже,но бива хванат от Стайлс и това...Double powerbomb!!
Джоуй: Телата са по целия ринг,колега!
Таз: Рефера проверява всеки един от тримата. Трите суперзвезди се изправят преди отброяването до десет и така мача продължава!
Джоуй: Скалата забожда няколко удара на Морисън,а след това прави опит за суплекс!
Таз: Но Ей Джей забожда ритник в главата на Скалата и така Морисън и Роки се озовават на
земята! Стайлс вдига Скалата,след което прави няколко удара плюс ритник в наранения крак и накрая closeline като по учебник!
Джоуй: Ей Джей се качва на второто въже и от там прави..Splash! Имаме опит за туш! 1....2.. и не,неуспешен е !
Таз: Морисън се нахвърля на Ей Джей,но в отговор получава мощна серия от headbuts and elbow в лицето!
Джоуй: Ей Джей вдига Морисън и това е scoop slam последван от...Knee Drop!
Таз: Класика от Ей Джей! Още едно класическо движение!
Джоуй: Скалара...Скалата обръща Ей Джей и опитва Sharpshooter! Ей Джей успява да го ритне в носа и така се освобождава от хватката. Роки отново опитва да я заключи,но този път Ей Джей прави Kick Up-aranna!
Таз: Скалата дори не знае откъде му дойде това... Джон Морисън опитва да преметне Стайлс в обтегача,мо това е блок от Ей Джей! Той обръща Джонката и той се забива в ъгъла! Ей Джей се засилва и...Flying forearm connects!
Джоуй: Джон пада сгромолясан!
Тaз: Скалата се завръща в мача като започва тупаник по Стайлс! Ей Джей отвръща на удара с лакти в лицето на Скалата. Ей Джей бива притиснат в единия ъгъл,но намира начин да се освободи като забожда мощен удар на Скалата в носа и след това прави...

PHENOMENON!

Taз:Още една класика от Ей Джей! Тази вечер Стайлс е просто във вихъра си!
Джоуй: Стайлс прави опит за туш! 1...2.. и имаме поредно повдигане в мача!
Таз: Морисън и Стайлс се поглеждат очи в очи Морисън забожда два удара,а Стайлс му отвръща,Стайлс забива closeline,a след това и back elbow!
Джоуй: Морисън поема един Roundhose kick от Ей Джей,а след това имаме STO в Koji Clutch!
Tаз: Захват за предаване! Захват за предаване! Всичко може да свърши тук!
Джоуй: Колега гледай как се зачерви лицето на Морисън!
Таз: Да! Загубата на кислород е истинска!
Джоуй: Морисън успява да се освободи с не малката помощ на Скалата,който чупи захвата.
Таз: Мача продължава! Скалата опитва да направи своя finisher- Rock bottom,но Морисън с силни усилия се измъква от коварна опасност!
Джоуй: Морисън избутва леко назад Роки след което му прави Tornado kick! Скалата е аут!
Таз: Роки не помръдва,а Ей Джей лежи извън ринга и вече се качва на ръба на ринга!
Джоуй: Морисън е на третото въже и това е Starship pain!!
Taз: Раменете са приковани,но гледай Стайлс...!

450 SPLASH ВЪРХУ ДВАМАТА!

Таз: Феноменално!
Джоуй: От нищото! Стайсл прелетя от нищото!
Таз: Морисън се свива от болка,а раменете на Скалата,са приковано,това ли е края ?! Ще запази ли Ей Джей титлата си ?!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   1/11/2015, 01:35

Дами и господа, това не беше ФЕНОМЕНАЛНО, а тотално ФЕНОМЕАНАЛНО! 1.. 2 .. 3! THE END!
Стайлс си тръгва с победата след дълъг и напрегнат мач, в който всички участници дадоха максимума от себе си.
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1343
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   1/11/2015, 01:43-Ето за това си говорим!
Таз: Ей Джей ги ректна! Стайлс ректна двата скъба хаха!
Джоуй: Таз,много се хайпна! Успокой се! Но е факт,Ей Джей си тръгва от зала като БГ Шампион! Чудесен performance от него,заслужена победа,а вие фенове останете с нас!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» AJ STYLES VS. MATT MORGAN
» The Rock vs Dolph Ziggler
» ME : Jay Briscoe vs. Dean Ambrose (c) - WHC Last Man Standing Match - Guest Refferee - AJ Styles
» ME: AJ Styles vs. Christian

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Halloween Havoc 2015-
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: