Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   23/10/2015, 14:56

Тежко първо изпитание за Стайлс като БГ шампион. Ей Джей ще трябва да се изправи срещу бившия държател на тази титла - Джон Морисън, както и Скалата, който набира все повече инерция.

1. AJ Styles
2. The Rock
3. John Morrison
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
Dimarata

Join date : 02.09.2013
Posts : 1464
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   24/10/2015, 00:55


Таз: Ей Джей направи вече месец с българското злато. Интересно ми е дали ще успее да го защити срещу такива големи противници ?
Джоуй: Стайлс е водил многобройни битки и с двамата,но нещо ми подсказва,че Ей Джей е скрил някой друг номер под ръкава си!
Таз: След като светлините се включват виждаме в гръб,Ей Джей..след което той се обръща и сваля качулката си под мощния дъжд от пиро ефекти!
Джоуй: Ей Джей продължава надолу по дългата рампа,като за момент се спира и оглежда цялата зала.

-Посрещнете първо,от Гейтсвил Гьорджия, той е настоящият Bulgarian Champion,The Phenomenal AJ Styles!!

Таз:Ей Джей влиза сред въжетата и прави своя запазен таунт като посочва своята агитка от горните редове на залата.
Джоуй: Ей Джей се качва на въжета и вдига високо титлата,след което слиза и заема своя ъгъл!
Върнете се в началото Go down
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 711
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   26/10/2015, 13:36If you sme-e-e-e-ell..
What The Rock is cooking!?

- And now, please welcome, weighting at 260 lbs, standing in 6 ft 5 in, firom Miam, Florida - THEEE ROOOCK!!!


Tazz: "The People's Champion", "The Brahma Bull", "The Great One", "The Most Electrifying Man in All of Entertainment".. AAAND THE NEW TNWG BULGARIAN CHAMPION.. THEEEEE ROOOOOCK! ROCKY, ROCKY, ROCKY!!! TNWG UNIVERSE, COME WITH ME!!! ROCKY, ROCKY, ROCKY!!! TNWG UNIVERSE ARE IN ECSTASY~! ROCKY, ROCKY!!!
Styles: Колега, млъкни, моля ти се! А пък и The Rock все още не е станал Шампион. Нищо не се знае! Така, че..
Tazz: SHUT THE FUCK UP! ROCKY IS THE CHAMPION! ROCKY IS THE REAL CHAMPION! ROCKY, ROCKY, ROCKY!!!
Styles: Ох, с теб не може да се спори. Скалата вече е на ринга и заема мястото си в ъгъла. Чакаме Морисън.
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
FørbiddenEnÐ

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   29/10/2015, 21:14

Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   29/10/2015, 21:20

RING THE BELL!
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
Dimarata

Join date : 02.09.2013
Posts : 1464
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/10/2015, 14:59

Таз: Феновете са затаили дълбоко дъх и рефера дава знак да бият гонга!
Джоуй: Джон Морисън и Скалата започват да се налагат веднага след сигнала и Роки бива притиснат в ъгъла!
Таз: Джон забива няколко удара на Скалата и го поставя да седне в ъгъла!
Джоуй: Морисън затиска главата на Скалта в обтегача,но рефера измъква Роки от кофти тръпката. Морисън е длъжен да пусне Скалата и обръща вниманието си към БГ шампиона Ей Джей Стайлс!
Таз: Морисън опитва да хване Стайлс на тясно,но Ей Джей го блокира с backbreaker транзиран в STO!
Джоуй: Скалата се опитва да атакува Ей Джей,но получава лакат в зъбите,а след това и Enziguri kick,който го отпраща на пода!
Таз: Ей Джей с мощна серия от лакти в лицето. Моръсн се замайва и застава в ъгъла на ринга. Ей Джей се засилва и атакува със страхотен Flying Forearm, след който следва и унищожителен суплекс в оптегачите!
Джоуй: Ей Джей прави опит за туш-1... две може би ?! Не,Скалата спасява мача! Роки изправя Джон Морисън и след това го засилва от въжетата...внимание имаме опит за Spinebuster,но е неуспешен,блок от Морисън с Calf Kick,запраща отново Скалата извън ринга!
Таз: Опа опа..виж Ей Джей колега. Той също е при Скалата,качва се на барикадата и полита от нея със Crossbody със засилка!
Джоуй: Роки е повален,а Ей Джей се качва на ринга. Морисън успява да повали Стайлс с ритник в корема...Джон се засилва от въжетата,но Ей Джей го прескача..след това минава под него и следва...

Dropkick за Морисън! Скалата влиза на ринга,но получава също солиден Dropkick!

Таз: Невероятно! Просто невероятно!
Джоуй: Чудесна маневра от Стайлс. Това е стратегия колега! Дръж опоненти те си максимално на земята,и това и виждаме от Ей Джей в тази среща. Стайлс поваля на тепиха Морисън в headlock,a след това го обръща в deathlock!
Таз: Докато Стайлс заключва захвата,Скалата влиза на ринга му бие шут в лицето! Скалата изправя Стайлс, и го вдига вероятно за Samoan Drop!
Джоуй: Ей Джей намира начин да се измъкне и забива ритник в главата на Скалата като и Морисън отправя Superkick на Роки!
Таз: Скалата е извън въжетата,а Морисън стой на ръба на ринга..Asasi moonsault от Морисън! Прекрасно изпълнение ! Джон изправя Скалата,но Роки прави опит за DDT върху стоманения под,но докато го държи Ей Джей се засилва и..

THE FIRESPINNING FLOP!


Таз: Не сме виждали това движение от години! Каква маневра само!
Джоуй: Ей Джей връща Морисън на ринга.
Таз: Джонката опитва да се отбранява,с удари в корема!
Джоуй: През това време Скалта се връща и забожда closeline на Морисън в гърба!
Таз: Стайлс хваща Скалата за главата и го преобръща,а след това следва и оуу ритник в гърба! Джоуй: Стайлс изправя Скалата и го наглася за..Rack Bomb!
Таз: Морисън скача от въжета,но пропуска!
Джоуй: Това е шанс за Стайлс..той вдига Морисън и..
Джоуй: Страхотна маневра от Стайлс!
Таз: Нека видим дали това ще е края!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/10/2015, 15:17

Стайлс е във вихъра си, но бившият шампион също няма да се даде лесно. Имаме повдигане на 2. Мачът продължава!
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
FørbiddenEnÐ

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/10/2015, 16:23

Страхотно начало от Стайлс, но това няма да бъде достатъчно, за да грабне победата. Морисън лежи на тепиха, а Ей Джей тръгва към него, но през това време Скалата се изправя и атакува шампиона в гръб с Clothesline. "The Phenomenal One" се обръщва в последния момент и съумява да избегне удара, а след това хваща "The People's Champ" в headlock. Докато двамата се борят за надмощие в средата на ринга, Джон се изправя и решава да се справи и с двамата. "JoMo" се качва на обтегача и веднага щом го право Скалата и Стайлс обръщаъ вниманието си към него, но твърде късно, тъй като "The Prince of Parkour" скача и отнася и двамата с Diving Body Slam. Бившия шампион покрива Скалата 1....2... и повдигане преди 3. "JoMo" бързо изправя "The People's Champ" и го запраща към един от корнерите, а след това прави същото и с Ей Джей. Джон сега се засилва към противниците си и ги смазва с Clothesline. Стайлс пада напред, а пъй Скалата сяда долу в ъгъла. "JoMo" се хваща за третото въже и го използва, за да отнесе главата на "The Great one" с Turnbuckle Dropkick. "The Prince of Parkour" се изправя, но докато се занимаваше с Скалата, Ей Джей се възползва, за да се свести малко и сега връхлита бившия шампион с поредица от удари по тялото, но Джон не се дава. Той отвръща със своя собствена серия, с която избутва "The Phenomenal One" от себе си. Шампионът обаче не се отказва и отново се засилва към Морисън, само дето този път отнася Nitro Blast, с който "JoMo" го залепва за тепихва.
"JoMo" опитва туш. 1....2.... НЕ! Скалата попречва в последния момент. Ако не беше тази намеса "The Guru of Greatness" щеше да грабне победата. "The People's Champ" издърпва Джон, но бившия шампион се хваща за въжетата и избутва Скалата с крак, след което се засилва и го отнася с Forearm Smash. И двамата опоненти на Морисън са на тепиха! "JoMo" хваща Ей Джей и го слага върху Скалата, а после се отправя към корнера. Ясно е какво е намислил "The Guru of Greatness". Той се качва на обтегача и скача, но шампионът в последния момент се претърколи и излезе от ринга. Изглежда, че Скалата вече не може да стане, но пък Ей Джей скача от външната страна на ринга, но просто вижте както прави Джон. Той очакваше Стайлс да действа така и го засече във въздуха с Pele Kick, право в гърдите на "The Phenomenal One", който може би не може да диша нормално вече.
Това е шанса на Джон, дали ще грабне победата. Той покрива Стайлс...1.....2....
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/10/2015, 16:27

Морисън посрещна Стайлс във въздуха по убийствен начин, а Скалата едва ли ще успее да се добере навреме. 1.. 2.. NOPE! Стайлс изрита преди 3, но си личи,че е леко наранен.. нека видим какво ще се случи напред в мача.
Върнете се в началото Go down
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 711
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   31/10/2015, 22:45

Tazz: Мача продължава. Засега мача протича много добре. Да видим какво ще се случи. В момента на ринга се качва The Rock той се гледа лице в лице с AJ Styles. Те си разменят удари в средата на ринга, а AJ Styles е видимо изморен и не издържа на малко повече удари. Той пада на пода, а Скалата го изправя и го засилва към въжетата. AJ Styles рикошира към него, а The Rock го сваля с рамо, след което леко се засилва към въжетата и пада върху AJ Styles с elbow drop, след който вдига крака на AJ Styles. Това е опит за туш. 1 ..... 2 ..... John Morrison проваля туша.
Styles: Той изправя Скалата и опитва да го засили към въжетата, но Скалата го обръща и той го засилва към въжетата. Morrison се удря в ъгъла, а Скалата се приближава до него, като хваща ръката му и я извива на въжетата. Рефера започва да отброява. 1 ..... 2 ..... 3 ..... Скалата пуска Morrison и го рита в корема.
Tazz: Той се свива, а Скалата го хваща през главата и прави vertical suplex, като придържа крака му във въздуха. Имаме опит за туш от страна на The Rock. 1 ..... 2 ..... този път Styles се намесва и прекъсва туш с axe handle. Той изправя Morrison и го засилва към въжетата, след което го сваля с dropkick и прави опит за туш. 1 ..... бързо повдигане от страна на John Morrison, който се изправя бързо. AJ Styles го хваща и прави body slam, а Скалата вече е на крака и потупва AJ Styles по рамото. AJ Styles се обръща плахо, а Скалата се усмихва и го удря с глава.
Styles: AJ Styles се хваща за главата, а The Rock го рита в корема и прави DDT. Той се изправя, а Morrison се засилва към него. Той го усеща и се отдръпва. John Morrison се засилва на въжетата и скача към The Rock, който прави arm drag. John Morrison се изправя бързо и замахва със superkick към The Rock, който заляга, а зад него бе Styles, който тъкмо се изправи. Bulgarian Champion се просва на земята, а Скалата хваща John Morrison за гушата с двете си ръце и го хвърля в ъгъла. Той започва да го налага с юмруци, а рефера веднага закрещява да спре.
Tazz: Скалата не го слуша, а рефера започва да брои. 1 ..... 2 ..... 3 ..... 4 ..... The Rock спира с налагането над Morrison, но когато се обърне, AJ Styles вече е на крака. Той го хваща за главата и го хвърля в ъгъла, където е John Morrison. Скалата се засилва към тях и прави corner splash. Styles пада на пода, а Скалата отново се засилва и прави corner clothesline на Morrison, който също вече е на пода. Той се качва на въжетата, а John Morrison и AJ Styles се изправят по едно и също време. Той скача върху и двамата с diving crossbody и ги поваля, а когато се изправи, изправя и AJ Styles. Той го хваща headlock и го сваля на пода, като го заключва с crossface. Дали AJ Styles ще се предаде или някак си ще се спаси? Ще се спаси мисля, защото John Morrison се изправя.
Styles: Той се насочва към Скалата и AJ Styles, като започва да ги рита, главно The Rock, който пуска захвата. Той изправя Скалата и го рита в корема, а той се свива, след което с коляно в главата, а The Rock се вдига. Той изглежда все едно му няма нищо и очаква още. John Morrison започва да го удря, но The Rock не реагира, а се клати целия. Удар, след удар, след удар, след удар и накрая.. СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА ГО НАЛЯГА! ЛЯВ, ДЕСЕН, ЛЯВ, ДЕСЕН, ЛЯВ, ДЕСЕН, ОТДРЪПВА СЕ, ВДИГА ЕДНАТА СИ РЪКА И ГО ПРАСКА ОЩЕ ЕДИН ПЪТ, НО С НЕГО ГО ИЗКАРВА ИЗВЪН РИНГА! Скалата taunt-ва, след което помага на AJ Styles да се изправи, защото все още бе на колене.
Tazz: Той започва да го налага с чопове. Дори стигат до въжетата, а John Morrison вече е на крака извън ринга. Той грабва AJ Styles за крака и го дърпа. Той се удря в пода и бива издърпан извън ринга. Там го сваля с clothesline  се обръща към Скалата, който вдига ръката си и му маха да се върне в ринга. John Morrison влиза на ринга и веднага скача върху Скалата, който реагира бързо и започва да го удря. Скалата го удря с бързи десни, а John Morrison не може да реагира по никакъв начин, защото Скалата го прави по-бързо от скоростта на светлината. Сега Скалата се отдръпва, а Morrison отива към него супер замаян. Скалата бута гърдите му с една ръка и той пада. Феновете изригват от смях, а Скалата също се засмива. Той прави опит за туш. 1 ..... 2 ..... мисля, че бяха изключили AJ Styles прекалено бързо. Той проваля туша на Скалата и го изправя, като опитва да го удари, но Скалата заляга.
Styles: AJ Styles сe обръща, но изяжда супер удар, с който бива свален мигновено на пода. The Rock го изправя и го засилва към въжетата, но Styles го обръща. Скалата застава в ъгъла, а AJ Styles се засилва към него. Скалата успява да се отдръпва и AJ Styles целува сглобката. Скалата хваща третото въже и го дърпа назад. AJ Styles излита на пода. Скалата започва да го рита, а Morrison се изправя и започва да му помага. Те го ритат, но изведнъж Скалата спира и гледа странно към John Morrison, който продължава да го рита.
Tazz: Той го изправя и го хваща за DDT. Мисля, че иска double DDT, защото гледа към The Rock и му вика - "Хайде, Rocky!" Скалата хваща бавно Styles, а Morrison казва - "Точно така, Rocky!" The Rock го удря с лакът в гърдите и прави сам DDT-то. Скалата се изправя и се засилва към въжетата, като прави big boot, който накара John Morrison да опита от подметката на ботуша на най-харесваната супер звезда в историята на кеча!
Styles: Опит за туш. 1 ..... 2 ...... 2,5, след което AJ Styles скача върху Скалата с axe handle. Той започва да го удря, след което го изправя и го удря два пъти, засилва се към въжетата, но Скалата го поразява с big boot, когато Styles рикошира към него.
Tazz: Още един опитал от ботуша на The Rock! Скалата taunt-ва, но бива прекъснат от John Morrison, който го хваща за врата и гърба, и го изхвърля над третото въже. Rocky се удря в барикадата, а Morrison се засилва към въжетата, след което към другите и минава между третото и второто, като опитва да направи suicide dive, но вместо това близва протектора на лакътя на Скалата. Колко хубаво! Rocky се връща на ринга, а там веднага го атакува Styles, който тъкмо се изправи. Той го рита в корема, след което се засилва към въжетата и скача върху гърба на The Rock, като опитва да го хване за powerbomb и да направи опит за туш. Гледам в бъдещето, ха-ха. Но все пак не успя, а просто изяде alabama slam, защото Скалата го хвана за краката преди AJ Styles да направи каквото искаше. Styles дори пада извън ринга, като минава под първото въже, след този мощен alabama slam, но вижте кой се върна на ринга.
Styles: Скалата е в единият ъгъл, а Morrison в другият. Те се засилват един към друг John Morrison го удря в корема, но Скалата не усеща нищо и прави...

...BIG RIGHT PUNCHES COMBO~!


Tazz: John Morrison дори не успява да поеме повече и спира с бебешките си удари в корема. Те се доближават до въжетата и The Rock прави clothesline over the ropes to the outside, след което не издържа и се качва на въжетата с вдигнати ръце. TNWG Universe полудяват, а аз съм сигурен, че и хората пред екраните са на кеф от това! Виждаме как Styles и Morrison се изправят, дори изглежда, че си помагат, но Скалата полита с double clothesline, като ги разпръсва и двамата. Всички са на пода освен Скалата.
Styles: Той изправя AJ Styles и го връща на ринга, след което изправя John Morrison. Него също го връща на ринга, а той се качва по стъпалата, а от там на въжетата. Скалата изчаква Styles и Morrison, които вече са на крака и полита към тях с diving crossbody, а те опитват да го хванат, но не успяват. Скалата се развихря, дами и господа.
Tazz: Той започва да рита AJ Styles, след което го изправя и го засилва към въжетата. The Rock леко заляга, а Styles рикошира към него. Скалата прави back drop. Опит за туш. 1 ..... 2 ..... 3, грешка, изпуснах се, защото точно преди третото отброяване, Morrison прекъсва туша. Той изправя Скалата и замахва към него, но Скалата заляга. Той опитва да направи и superkick, който Скалата също избягва. Сега го хваща за краката, но това ще му изиграе лоша шега, защото Скалата го вдига и прави powerbomb! Опит за туш. 1 ..... 2 ..... не, мамка му! John Morrison успява да изрита преди третото отброяване, а между другото, Styles вече е на крака и се е качил на въжетата. Скалата се изправя, а Styles скача към него с diving crossbody, обаче The Rock го хваща и не пада. Той го хвърля назад, но AJ Styles пада на краката си. Скалата се обръща, но бива свален с pele kick от страна на AJ Styles.
Styles: AJ Styles се качва на въжетата, а John Morrison опитва да се изправи. Вече е на колене и се вдига, когато Styles полита и прави diving footstomp!!! Morrison пада на пода, след което се обръща по гръб, а AJ Styles отново се качва на въжетата. Той скача върху John Morrison с double foot stomp!!! Styles изправя Morrison, който го бута към въжетата, но пък и изяжда мощен lariat!!! През това време Скалата вече е на крака и скача върху AJ Styles. Той го удря с рамо и така го сваля. AJ Styles отново опитва да се изправи, но изяжда същото нещо, а Скалата го спипа! Докато Styles бе на пода, той опитваше да се изправи, а Скалата го затисна и го заключи в crossface! Е са си е ебало майката! Скалата държи захвата здраво, но AJ Styles е доста близко до въжетата. Все пак The Rock не го пуска. Да видим какво ще се случи. Ето, че AJ Styles успява да се хване за въжетата макар и със седни сили. Скалата е длъжен да го пусне, но не го прави!!! Рефера започва да отброява. 1 ..... 2 ..... 3 ..... 4 ..... Скалата пуска захвата и се приближава до Morrison, който тъкмо се изправи.
Tazz: Той го засилва към въжетата, след което прави atomic drop! The Rock се засилва към въжетата и прави clothesline, след което се засилва към другите, а John Morrison тъкмо се изправи и изяжда още един clothesline от нищото! Скалата се засилва към другите въжета и прескача Morrison, той удря Styles с лакът. Той тъкмо се изправи на ръба на ринга, а вече е изпаднал от него.
Styles: СКАЛАТА ПРИЧАКВА JOHN MORRISON, КОЙТО ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗПРАВЯ! ТОЙ ВЕЧЕ Е НА КОЛЕНЕ, А СКАЛАТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО НЕГО! КАКВО ЛИ Е НАМИСЛИЛ!? ТОЙ ГО ГЛЕДА ТОЛКОВА ВНИМАТЕЛНО, А MORRISON ВЕЧЕ Е НА КРАКА! О-О-О, ТОЙ ПРАВИ...

...PUNCHES + DDT!!! ТОЙ ГО ИЗПРАВЯ.. A-A-AND MAKES RUSSIAN LEGSWEEP~!


Tazz: OHHHHHHH MYY "FUCKING" GOOOOOOOOD!!! THE ROCK MAKES PIN!!!
Styles: ОПИТ ЗА ТУШ В СРЕДАТА НА РИНГА! STYLES Е ИЗВЪН НЕГО! MORRISON Е ПОКРИТ! 1 ..... 2 ..... ?
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP   

Върнете се в началото Go down
 
3. AJ Styles (c) vs. The Rock vs. John Morrison - TRIPLE THREAT MATCH - BULGARIAN CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Halloween Havoc 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: