Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Mr. No Days Off
New User
New User
Mr. No Days Off

Join date : 16.08.2015
Posts : 73

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Съб 26 Сеп - 23:53И ето го... Келтският Войн, Големият Бял! Шеймъс излиза и е готов да влезе в битката!- FAAAUGH A BAAALAAAGH!!!!!


Ревът на Ирландския Лъв!! Този човек е готов да смачка опонента си. Готов е за терор. Шеймъс влиза в ринга. Той таунт-ва и чака Ледения с който има вземане даване.
Върнете се в началото Go down
CHAMPviaRKO
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
CHAMPviaRKO

Join date : 02.08.2010
Posts : 246
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 0:35

Jim Ross: Време е този малък fellah, да се срещне със своят гробар..
Joey Styles: И аз мисля като теб JR, нямам търпение за този сблъсък!


Jim Ross: Какво пресвета богородице е това.... Не ми казвай, че онзи малък запалянко с русата коса от 90-те се е върнал в този век..
Tazz: Майко мила настръхнаха ми космите по косата, които нямам.. Дано да е тук..


- Ladies and gentleman from Victoria, Texas, accompanied by Vivacious Veronica, weighting at 252 lbs... Stunning Steve!

Joey Styles: Тук е! Върнал се.. Просто не вярвам на очите си..
Jim Ross: Дано това е да е някакъв кошмар, който ще свърши след тази вечер..


Tazz: Развълнувах се колеги! Нямам търпение за този мач, хайде бе съдия бий шибания гонг и да се почва!
Joey Styles: Надявам се точно, като теб Джим.. Дано да е one night only иначе ще откача.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 0:38

GO! 
Върнете се в началото Go down
Mr. No Days Off
New User
New User
Mr. No Days Off

Join date : 16.08.2015
Posts : 73

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 1:06

Мача започва. Тези двамата започват Pre-Show-то на Българското Сбиване. Шеймъс и "Зашеметителния" Austin се вкопчват. Sheamus забива колена на Плешивия. Celtic Warrior се засилва и опитва да забие Big Boot, но Austin се навежда и избягва удара.Сега хваща Шеймъс и това е опит за Suplex върху Шеймъс.Той се държи за връта и се изправя ! Остин го поваля технично и опитва да заключи Crossface,но не успява ! Шеймъс се измъква и се изправя почти моментално,но Ледения Стив Остин отново го поваля технично на тепиха и му заключва Half Boston Crab ! Шеймъс се гърчи от болка и след 15 секунди успява да се хване за най-долното въже.Съдията отборява...1...2....3....4...и Ледения прекратява захвата.The Texas Rattlesnake го издърпва отново посредата и опитва да заключи Half Boston Crab,но Шеймъс се съпротивлява и успява да провали плановете на Стив Остин.Остин изнервен изправя Шеймъс и това е Snap Suplex ! Остин се изправя и се покатерва на третото въже.Скача от там и това е Elbow Drop от въжетата за Шеймъс! Остин отново се изправя и дебне Шеймъс,който се изправя и забива крак в корема на Ледения и се опитва да забоде DDT,но Стив контрира и това е Irish Whip за Шеймъс.Той се отласква от въжетата и хвърчи към Ледения,който му забожда Belly to Belly Suplex.Остин приковава посредата на ринга...1..2....повдигане ! Ледения се изправя изнервен и прави taunt-a си ! Готов е да довърши противника със Зашеметител! Остин чака Шеймъс да се изправи, рита го в корема и го хваща за вратлето в опит да му го прекърши, но Шеймъс се измъква от неприятната ситуация. Той бута ледения който се забива в обтегача. Steve си зашива рамото там и пада на земята. Шеймъс използва момента, за да си отпочине малко. Става но Остин се шмугва изпод въжетата. Той е извън ринга, Шеймъс обаче е жаден за бой. Той отива покрай ръба на четириъгълникът и се засилва от там със подскок, уникална маневра. Шеймъс изкара "Зашеметителния" Остин. Сега вижте, Шеймъс изправя опонента си, хваща го за врата и прави Врътотрошач:
Шеймъс успя да повали Ледения извън ринга. Каква прекрасна маневра. Врата на Стив Остин изпука, определено. Great White - Sheamus става на краката си. Той хваща "The Rattlesnake" с него и го засилва към ринга. Остин влезе вътре. След това и Шеймъс си се прибира. Остин се изправя,Шеймъс замахва,няма никой в къщи. Остин залегна и отново прави опит за Стънър обаче Шеймъс го фаща за крака. Той го завърта след което му влиза с подсечка в глезена. Какъв мач само, колеги!ГЛедаме един от най-добрите сблъсъци за вечерта.. Шеймъс изправя Остин но Ледения му тиква една глава в черепа след което се изправя, засилва се, но Шеймъс контрира брилянтно, каква брилянтна маневра. Това беше Ирландското Проклятие. Изпълнен като по учебник. Сега имаме опит за туш 1.......... 2.............. и това е повдигане от Стив.Битката ще продължи по-дълго.Неизбежно е. Сега Шеймъс става на крака, изправя Остин след което започва да му забива чукове в главата. Ледения е замаян, следва опит за Powerslam, но имаме контрирване от Остин. Той пада зад гърба на Келтският Войн и опитва да му забоде подсечка, но Шеймъс се завърта и хваща Остин за крака. Остин е в опасност. Сега Шеймъс го поваля на тепиха и започва да усуква крака му:


Ожесточен захват, обработващ коляното. Със Стив Остин може би е свършено. Той няма как да стигне до въжетата. Предава ли се Ледения?
Върнете се в началото Go down
Charles Robinson
Рефер
Рефер
Charles Robinson

Join date : 07.04.2015
Posts : 208

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 1:20

"Stunning" Steve стиска зъби...
И някак си успява да се измъкне от захвата.
Върнете се в началото Go down
CHAMPviaRKO
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
CHAMPviaRKO

Join date : 02.08.2010
Posts : 246
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 1:21

Austin показва, че не е за подценяване, след като успява да остане в мача след този брутален иновативен захват от Шеймъс... На Ирландеца направо не му се вярва, че Остин е още в мача искаше му се бързо бързо да свърши с рокерчето.. Шеймъс изправя Стив Остин и започва да му забива юмруци в главата, след което го изстрелва към въжетата и посяга да го отнесе със саблен удар, но Остин заляга и се изстрелва от другата страна на ринга поваляйки бялото чудовище със flying clothesline.. Остин се опитва да си върне надмощието, като опитва туш, но за жалост не успешен, тъй като Големият бял отлепя рамото си от тепиха преди третото отброяване.. Stunning Steve Austin се плъзва под долното въже и бърка под ринга, като изкарва метален стол.. Защо му е на Остин бухалката, като този мач е с дисквалификаций? Стив Остин се плъзва под долното въже със стола, а съдията веднага му се нахвърля да я махне.. Остин го дърпа към себе си, а рефера към него.. Стив Остин набира инерция и успява да удари съдията в главата изглеждайки, че е без да иска, но определено е планирал това от самото начало! Шеймъс тръгва към Остин и-и-и Стив го изплющява с все сила в главата, а няма никой кой да види удара.. Остин продължава да налага удари по тялото на The Great White, ако някой него спре може да му счупи някое ребро! Stunning Steve след третият удар хвърля стола извън ринга и се опитва да свести рефера, а когато това вече е факт Остин изправя безжизненото тяло на Шеймъс и го вдига на раменете си за Irish Curse.. Steve is mocking Sheamus.. Феновете избухват от случващото се.. Остин проска на тепиха Шеймъс с един от запазените му trademark-ове! Следва и веднага опит за туш, може би всичко ще приключи тук! 1.............. 2.................... Шеймъс отлепя рамото си от тепиха! Ето защо го наричат The Great White! Невероятно след всички тези удари със стола от страна на Остин и това келцко проклятие, Шеймъс успя да се повдигне! Остин изправя Шеймъс на крака и започва да му забива тупалки в главата Шеймъс не може да отвърне по никакъв начин безпомощен е пред величието на Остин! След като приключва с комбото си от тупалки, Стив засилва към въжетата Шеймъс и го посреща с унищожителен elbow в черепа! Големият бял не знае къде се намира.. Остин ляга върху Шеймъс опитвайки поредният туш, но за негово огромно съжаление и той е неуспешен.. Шеймъс успя да отлепи рамото си стотна преди третото отброяване от тепиха! Стив се изправя и поглежда право в очите на опонентът си, след което се приземява върху него с мощен..

Pointed elbow drop!

Остин изправя безпомощното тяло на Шеймъс и му показва средни пръсти, след което го засилва към въжетата, и го отнася с мощен саблен удар! Ледения веднага го изправя и го закарва до единият ъгъл на ринга, където започва яростно да му забива главата в корнера.. След което The Great White се свлича в корнера, а това е перфектната възможност за Остин да изпълни един от любимите му ходове - Mudhole Stomps всичко се нанизва право в гърдите на Шеймъс, след петият удар съдията е принуден да издърпа Остин назад.. Ледения бута съдията без да му пука и отива до Шеймъс и започва с нови Mudhole Stomp-ове в гърдите му.. Ботуша на гърмящата змия се отбеляза по гръдният кош на Ирландеца.. След като Остин приключва със stomp-овете, хваща за краката Шеймъс и го издърпва в средата на ринга.. Ледения се засилва от въжетата, показва средни пръсти на Шеймъс и му забива мощен Elbow Drop в главата! Остин определено е набрал на Шеймъс, не виждам как този младок ще се измъкне без наказано от този мач.. След този падащ лакът, Остин се качва на второто въже и отново вдига средните пръсти във въздуха и-и-и полита за нов Elbow Drop, но този път е не успешен, тъй като Шеймъс се отмества на време! Остин се приземи право върху лактите си, а Шеймъс се възползва и докато Остин е разсеян веднага забива The Irish Curse.. Следва и моментален опит за туш, но виждаме, че гърмящата змия отлепя рамото си от тепиха преди второто отброяване... Шеймъс се възползва от ситуацията в която Остин се намира и се опитва да му заключи добре познатата му хватка за предаване - Cloverleaf.. Дали обаче ще успее да я заключи? Виждаме, че Остин не се дава току-така лесно.. Шеймъс все пак показва мощта си и успява да заключи Cloverleaf-а в средата на ринга! Сега големият въпрос е, дали Остин ще докаже, че заслужава мач реванш за световната титла или ще се предаде.. Погледни, колега Остин доказва защо го наричат Stunning успява без проблем да стигне до въжетата с теглото на Шеймъс! Ирландеца е принуден да освободи захватът си.. Austin бива изправен от Шеймъс и засилен към въжетата, The Great White се навежда и причаква Ледения за класически ход, а всички знаем кой е той.. Обаче, погледнете Остин се спира показва средни пръсти на Шеймъс, след което го рита в муцуната.. Ирландеца стъпва две-три крачки назад преди да бъде отнесен от Остин с мощен саблен удар! След което и пада върху Шеймъс, но сякаш изведнъж Ирландеца приля от енергия и успява да се отмести и веднага заключи headlock на Остин, но рокерчето от 90-те е подготвено и веднага обръща нещата в своя полза заключвайки..

Scissors!

Jim Ross: Ако някой не сложи край, Остин може да пререже гръкляна на младият Ирландец. Дали това ще е краят? Престои да разберем.
Върнете се в началото Go down
Charles Robinson
Рефер
Рефер
Charles Robinson

Join date : 07.04.2015
Posts : 208

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 1:25

Ножиците...
Стискат Шеймъс за врата...
Но той успява да избегне смъртта си, мача продължава.
Върнете се в началото Go down
Mr. No Days Off
New User
New User
Mr. No Days Off

Join date : 16.08.2015
Posts : 73

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 1:44

Майко мила! Този мач продължава.. Шеймъс се измъкна от Ножиците, захват който обработва главно врата. Мелето между тези двамата няма да приключи, поне не за сега. Това е мач реванш от по миналата седмица, когато Steve взе последната дума Сега Шеймъс и Стив Остин започват да се удрят, но Шеймъс надделява. Хваща го и го рита във корема. След това го събаря, засилва се към въжетата и скача върху него. Опитва хватка за предаване. Измъчва го по средата на ринга, но Ледения успява да стигне въжетата. Шеймъс го засилва към кола и го рита в главата. Оголва кола. Изправя Ледения Стив Остин и го запраща към оголения кол. Тексаската гърмяща змия лежи на земята. Шеймъс стой прав и го чака да се изправи. Austin се изправя, а Шеймъс се опитва да му направи саблен удар, но Steve се отдръпва и Шеймъс се забожда в оголеният кол. Steve Austin го атакува отзад. Започва да го удря и го събаря на земята. Там му прави хватка за предаване, но Шеймъс успява да обърне захвата и опонента му вече лежи във захвата, който първоначално заключи. Шеймъс няма намерение да го пусне, но Стив Остин успява да хване едното въже и е задължен да отпусне захвата. Шеймъс започва да го рита в главата. Вдига го и му прави суплекс по средата на ринга. Качва се на най-горното въже и опитва да скочи върху него, но не успява. Остин взима контрол над мача и започва да удря Шеймъс. Запраща го към оголения кол, където се кача върху него и започва да го удря с юмруци. Шеймъс вече лежи на земята и не може да помръдне, а Остин продължава да го удря в главата. Изправя го и му прави DDT. Шеймъс вече започва да кърви... По лицето на война има червен белег. Steve Austin се засилва към него и го удря с коляно. Иска още един път да го направи, но Шеймъс този път успява да се изправи и успява да го ритне в главата с Big Boot. Austin лежи на ринга, а Шеймъс опитва туш. Steve Austin събира сили да се изправи. Шеймъс не е довършил опонента си все още. Той решава да го изправи, но Stunning Steve забива тупаник в главата му. Остин дава назад, след което се засилва, обаче Шеймъс успява да преобърне нещата в своя полза. Той го хваща, засилва се и забива Powerslam:Мощна хватка от Страна на "Големия Бял". Сега Шеймъс не опитва туш, той отива до Стив Остин и започва да го рита и след това му прави хватка за главата. Вдига го и опитва саблен удар, но Стоманения Стив Остин се отдръпва и го рита в корема. Остин отново съумява да взима контрол над мача и започва да се възвръща. Вдига го и му прави DDT. Той започва да taunt-ва и получава pop от публиката. Шеймъс през това време се изправя с помоща на въжетата и успява да го удари в гръб. Шеймъс поглежда Ледения Стив Остин, после публиката. Изправя го и му прави саблен удар. Сега Шеймъс набра инерцията в мача... Дали ще успее обаче да я задържи до края? Ще видим. Шеймъс опитва туш, но Stunning Steve успява да изрита на 2,99. Инициативата все още е в полза на Sheamus. Той изправя Steve Austin и го довлачва до обтегача. Сега Шеймъс започва да зашива главата му в кола. Сега Шеймъс хваща Остин и следва:


Sit-Out Powerbomb!!! Стънинг Стив Остин е окончателно довършен. Шеймъс прави опи за туш. Имаме ли 3?
Върнете се в началото Go down
Charles Robinson
Рефер
Рефер
Charles Robinson

Join date : 07.04.2015
Posts : 208

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 1:45

Единица...
Двойка...
Повдигане, дами и господа. Pre-Show продължава.
Върнете се в началото Go down
CHAMPviaRKO
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
CHAMPviaRKO

Join date : 02.08.2010
Posts : 246
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   Нед 27 Сеп - 1:50

Steve Austin оцелява след тази Бомба и изригва с пълна мощ, изправя се на крака и започва да бие тупаници на Шеймъс, дейби и супермена! Големият бял пада извън ринга.. Sheamus определено не знае къде се намира, Austin го връща около ринга и докато го влачи към самия ринг му забива главата в коментаторската маса, а след това и в ръба на ринга. Стив Остин определено не е на себе си, последните седмици му дойдоха в повече.. какво ще направи сега, знаеш ли колега? Напълно логично е да си върне за всичко на Шеймъс, това може би ще бъде неговия персонален Армагедон!? Кой знае? Ето, че мача отново се пренася сред въжетата.. Шеймъс не губи време и забива коляно в корема на Ледения. Стив пада на колене, а Големият бял не губи време и започва да му забива ритници във вратът. Шеймъс знае слабите места на Ледения, преди толкова много години този врат го изкара от ринга за над 10 години, но сега той е тук и се бие с Шеймъс, а скоро, може би отново и за Световната Титла На TNWG! Шеймъс изправя Стив Остин като без да губи време го запраща в корнера на ринга, засилва се и следва с брутален.. CORNER SPEAR!! КАКВА МАНЕВРА САМО!! С това копие, Шеймъс изкара всичкия въздух на Остин! Завърналият се Stunning Steve определено не е добре, а Sheamus отново се завръща в играта нещо което в последната седмици не успя да направи. Виждаш ли ги колега? Фактите!? Стив Остин е в кофти състояние, Шеймъс ще се възползва до последно от положението на своя опонент. Ето, че го изправя на крака след което го хваща в удобна позиция и следва с мощен body slam. Краката и раменете на Остин са приковани: 1........2...... и Стив Остин намира начин да отлепи рамото си от тепиха на време... Усмивката не слиза от лицето на Шеймъс, той явно си е зел поука и сега знае как да победи Остин просто иска да си поиграе малко с него. Въпросът ми към теб колега е.. вярваш ли в Стив Остин? Ти сериозно ли? Наистина ли ме питаш това... виж, аз уважавам Стив Остин за всичките години които е дал на този бизнес, но също така уважавам и твърдението му: Не вярвай на никого! Точно за това ще ти кажа, че моя фаворит в мача безспорно е Шеймъс въпреки, че загуби на предното шоу.. Ако обаче малкия ти мозък все още се пита защо, ще ти кажа защо.. точно защото Стив Остин е змия, а ти най-добре знаеш че всяка една змия в крайна те хапе! Връщаме се към мача, Големият бял отново връща Стив на крака.. какво ли е намислил този път!? Той хваща главата му и я натиска върху третото въже на ринга.. това е просто неописуемо. Остин започва да се души, а съдията заплашва Шеймъс с дисквалификация! Шеймъс не го слуша, съдията е принуден да започне отброяване: 1...... той все още не спира...2.....3.......4 и ето, че го пуска съвсем малко преди 5! Студения поглед на Големият бял казва всичко, на него не му пука от нищо и никого и отново започва да души Стив Остин в третото въже... 1......2..... съдията вече се изнервя......3.........4..... и отново го пуска малко преди фаталното 5! Към този момент, младока изглежда непоклатим! Той сигурно никога не е изглеждал толкова целеустремен и насочен.. какво ли следва сега? Той завлича Остин в корнера и сигурно ще измисли някоя друга бруталия само, че Stunning Steve Austin успява да дойде на себе си и се завръща в мача в масова серия от chop-ове! Шеймъс е зашеметен, а Стив не губи време, рита го в корема след което го вдига високо във въздуха, следва...

The Perfect Suplex!


Враждата между двамата вече е леко казано лична.. вижте Sheamus, той определено не е на себе си. Като се замислим вината е само и единствено на Шеймъс, той можеше да се откаже по-рано, но какво направи? Реши отново да предизвика бившият световен шампион на федерацията, глупава грешка! Остин изправя Шеймъс и го завлича в единият корнер забивайки главата му около 10 пъти в сглобката, а Съдията започва да се кара на Остин и ясно му заявява, че ако продължава да не премисля нещата ще бъде лишен от шанса си да бъде победител в този мач. Шеймъс прави всичко възможно да се върне в релсите, Стив се насочва към него, но преди да направи каквото и да било, бива брутално засечен с ритник в корема! Големият бял не губи време, оттласква се от въжетата и засича Stunning Steve Austin с мощен big boot. BAH GAWD! Sheamus се завърна, опит за туш: 1........2... и "Stunning Steve Austin'' намира силите с които да се повдигне на време! Шеймъс скача на крака, той отново се връща в свои води, а съдията пита Остин дали има сили да продължи битката. Той твърди, че е наред и очевидно няма намерение да се спре да се бие, но аз ясно виждам, че това не е правилното решение за него... Ухилен до ушите, Шеймъс се насочва към своя опонент... Стив Остин прави опит да се изправи на краката си, той се хваща за гащите на Големият бял и отчаяно опитва да се върне, но вместо това.. Шеймъс го хваща в удобна позиция и размазва в средата на ринга с мощно ирландско проклятие. Хайде, Шеймъс.. туширай го! Това е края... не виждам как Стив Остин ще се върне след това. Шеймъс обаче не иска мача да свършва, той хваща Ледения отново и следва с поредно ирландско проклятие... Stunning Steve Austin е зашеметен след тази маневра! Вече това трябва да е краят.. Изглежда, че Шеймъс все пак не иска да слага край на този мач и изправя Остин, след което посяга отново да го хване за ирландското проклятие, но този път Стив Остин успява някак си да контрира и да се върне в мача, след като бърка в очите на Шеймъс. Веднага след това бъркане Остин забива Atomic Drop на Големия Бял вдига го и-и-и...

STUUUUUN F'N GUN!

Jim Ross: Остин бързо опитва туш в средата на ринга, дали това е краят?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)   

Върнете се в началото Go down
 
PRE-SHOW: Steve Austin (Madness) vs. Sheamus (Rampage)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: The Great Bulgarian Bash 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: