Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
awesomexone
New User
New User
awesomexone

Join date : 15.08.2015
Posts : 6
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Вто 22 Сеп - 15:42


- Дами и господа, сексапила на отбор Лудост - Долф Зиглър.

Зиглър влиза наперено в ринга в стил Шон Майкълс. Той влиза в ринга и показва задните си части на Sting...


"Самохвалкото" започва да загрява за сблъсъка на титаните.
Върнете се в началото Go down
BarsakaMadafaka
Jobber
Jobber
BarsakaMadafaka

Location : Компютъра
Join date : 15.05.2010
Posts : 434
Age : 94

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Вто 22 Сеп - 15:49


I am Governor Jerry Brown
My aura smiles
And never frowns
Soon I will be president ...

Carter power will soon go away
I will be Fuhrer one day
I will command all of you
Your kids will meditate in school

California Uber Alles
Uber Alles California- Making his way down the ramp, coming from Minnesota, Mississippi River, he is the "Dancing Clown" ... Doink The Clown!!
Върнете се в началото Go down
http://www.boinosashi.com
Charles Robinson
Рефер
Рефер
Charles Robinson

Join date : 07.04.2015
Posts : 208

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Вто 22 Сеп - 16:06

Върнете се в началото Go down
CHAMPviaRKO
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
CHAMPviaRKO

Join date : 02.08.2010
Posts : 246
Age : 24

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Вто 22 Сеп - 16:43

Sting и Кофи Кингстън са първите двама на ринга изглежда, че капитана на отбор Madness няма смелост да застане очи в очи със капитана на отбор Rampage. Иконата развърта ръцете си два-три пъти и пуска силен рев в залата *WOOOOOOOOOOOOO*, двамата тръгват един срещу друг и влизат в клинч, естествено Стинг е по-опитният от двамата и по-силният и успява да използва силата и техниката си като хората и мята Кофи. Определено му личи, че е практикувал и боен спорт. Кофи вижда, че няма да е лесно срещу Иконата и тръгва да се опитва да достигне до корнера си, но Стинг не го пуска хваща го през кръста и го хвърля назад. Borden приближава до Кофи и го заключва в приспивателен захват. Кингстън явно не знае, че трябва да е спокоен като попадне в този захват, тъй като използва цялата си ярост да се освободи, но това не води до никъде, защото си губи всичките сили за по-малко от десет секунди и изпада в несвяст. Колко лесно изглежда всичко, когато Стинг е на ринга. Иконата отпуска приспивателното и опитва туш в средата на ринга, но виждаме веднага, че дебелака от отбор Madness се намесва и прекъсва туша. Стинг поглежда с "freak'' поглед към него, а той си плуе на петите и излиза извън ринга.. Иконата изправя Кингстън и го засилва към въжетата, след което посяга да му отнесе главата с big boot, но атлетичният негър успява да dodg-не удара, след което и да пробва да забие Russian legsweep, но Стинг е достатъчно съобразителен и ударя два пъти с лакът в малкият мозък Кофи и успява да се освободи от този опит за Russian legsweep. Иконата веднага се възползва от факта, че Кофи е в несвяст и го забожда в тепиха с унищожително D-D-T! Sting се изправя бавно на крака и прави две крачки към корнера на отбор Madness, след което пуска рев пред лицата им, а феновете избухват заедно с Иконата. The Vigilante отива отново към тялото на може би най-слабият от отбор Madness, но същевременно и най-смелият, тъй като той беше човекът, който се нае пръв да застане срещу капитана на вражеският отбор. Sting го хваща за косата и го изправя на крака, след което започва да му забива традиционната му серия от юмруци и плесници по цялото тяло, Иконата завършва комбинацията си с подсечка и перфектно изпълнен Splash. The Franchise of WCW залепва за тялото на Кофи, а съдията започва да отброява, 1.... 2.... Повдигане! Виждаме, че след последният път никой не смее да стъпи и да прекъсне тушът. Въпреки всичко да отдадем кредит към Кингстън, който не се отказа толкова лесно и успя да си отлепи едно рамо от тепиха. Стинг вижда, че съотборниците му също искат да се включат в мача, но той им казва, че първо ще приключи започнатото и тогава ще им отдаде възможността да се докажат, пред него. Иконата изправя безжизненото тяло на The Boom Squad General и го засилва към обтегача, след което Стинг отива от другата страна на ринга и дава сигнал, че е време за един от любимите му ходове, а феновете избухват. Стинг се засилва и това е-е-е STINGER SPLASH! След този Stinger Splash..

..Sting рита в корема Кофи и се засилва от въжетата,
с набрана инерция Иконата забива глават на Кингстън в тепиха с мощен..

Running One-handed bulldog!

Jim Ross: Виждаме, че Стинг опитва туш в средата на ринга, това ли е краят на първият от участниците от отбор Madness?!
Върнете се в началото Go down
Charles Robinson
Рефер
Рефер
Charles Robinson

Join date : 07.04.2015
Posts : 208

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Вто 22 Сеп - 16:46

3!!

Кингстън нацапа гащите с кафяво. Той отива под душовете първи.
Върнете се в началото Go down
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 711
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Сря 23 Сеп - 22:25

Дами и господа Кофи Кингстън бе елиминиран, но това въобще не е краят мачът продължава с пълна газ! На ринга излиза лидерът на team madness господин THE ROCK. Така почва се.. чакайте малко Стинг отстъпва той отива в ъгъла си и се сменя със така наречения the best in the world CM PUNK! Страхотно сега ще видим Пънк срещу Скалата. Ето, че Пънк напада Роки с две крушета в главата следвани от ритник и още един удар в... Скалата го хвана за ръката той го преобръща вдига го във въздуха и го тряска във пода супер, но Пънк се изправя на крака. Скалата го напада с рамо след това го удря с мощен удар в лицето последван от шут в корема и накрая прави страхотно ДДТ! Личи си, че Скалата е подготвен и то повече от подготвен за този мач. Той изправя Пънк на крака след това го засилва на въжетата, но Пънк се ревърсва сега хваща Роки и го мята към въжетата той се връща и бум вдига Пънк във въздуха и прави Spinebuster~! Скалата опитва туш 1...2...? Пънк се повдига на 2. Скалата го вдига за ръката и го мята във ъгъла след това се засилва и го премазва с лакът след което започва да го налага със силни удари в корема и лицето. Чакайте Пънк го спира и забива саблен удар, Скалата се отдърпва а Пънк бързо отива във своят ъгъл и се сменя с най-грамадният човек който е от неговият тийм и това е ГРАМАДАТА! Той крачи към средата на ринга. Но Скалата започва да го налага. Той му се нахвърля атакува го във главата след това го изритва два пъти във краката. Скалата започва да прави неговото сомбо той го удря един път последван от втори после и трети и така до пети, но Грамадата не помръдва Роки се засилва на въжетата и бум Грамадата просто си вдига крака и го изритва във лицето. Скалата е на земята. Грамадата го вдига а Роки започва отново да го налага във краката обаче грамаданеца само го избутва с ръка и Роки отива във другия край на ринга. Грамадата се засилва, но Скалата се маха и Грамадата се удря във ъгъла. Скалата веднага започва да го налага удря го където му падне, забива мощни удари навсякъде по тялото му ето, че Грамадата се смъква надолу, Роки започва да го души с крак след това го рита няколко пъти ето, че се засилва и бум право във Грамадата той го тегли до средата на ринга и опитва туш 1....2....? Грамадата се повдига. След това се изправя бавно Роки се е подпрял на въжетата Грамадата се засилва за копие, но Роки се отдърпва и Грамадата полита извън ринга. Сега има отброяване 1.....2.....3......4.....5.....6.....7....Грамадата започва да се изправя на крака след това се придвижва леко към ринга и на 9 вече е във ринга. След това се изправя но следва...

Spinebuster~!

Роки се изправя на крака и показва мускули. След това се качва на въжетата и полита, забива лакът във грамаданеца и пробва туш 1...2..? Грамадата се повдига. Роки го изправя засилва го към въжетата супер ето, че Грамадата поваля Роки с рамо и пада на земята той пълзи към ъгъла си за да се смени най близо до него е хлапето Tyler Breeze. Грамадата успява да се смени с него а Роки е на крака ето, че хлапето се засилва към него, но Роки се навежда и го удря в корема, след това се засилва и забива крак във главата му. Tyler бързо е повален. Но Роки го изправя след това го засилва към въжетата той се връща, Роки го премята с ръка сега отново. Той пак става Скалата го вдига гърба си и прави samuandrop. Той обаче отново се изправя Скалата го засилва на въжетата и прави spinebuster~! Този път Tyler не може да се изправи Роки опитва туш и 1...2...? Tyler се повдигна. Обаче Роки го вдига забива му два във главата засилва го във ъгъла и след това и той се засилва и го премазва, след това забива силни удари във лицето му. Роки го мята във другия ъгъл хваща го за главата и му я забива във оптегача след това го качва горе качва се и той. Хваща го хубаво и прави заден суплекс във средата на ринга. След това отново се качва на въжетата и изчаква малко докато Tyler се опомни малко. Така той вече е на крака а Скалата полита от високо и се праска право във хлапето и пробва моментален туш дали Tyler е извън мача вече?

Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Сря 23 Сеп - 22:40

THE END FOR BREEZE. 
Върнете се в началото Go down
JohnnyZ
Moderator
Moderator
JohnnyZ

Location : Davenport, Iowa, United States
Join date : 16.08.2015
Posts : 1192

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Чет 24 Сеп - 20:21

Сезаро влиза на ринга за отбор Rampage! Той започва да гледа Скалата злобно в очите. Скалата започва да го налага, но швейцарецът не помръдва! Сезаро забива изключително мощна предмишница на Скалата и го праща метър назад. Скалата се изправя държейки се за ченето и прави смяна с Зиглър. Той влиза и започва да налага Сезаро, но швейцарецът го изблъсква назад и след това му забива ъперкът. Зиглър бързо се изправя, но отново е пострещнат от ъперкът в ченето! Сега Сезаро го хваща през кръста и забива gutwrench суплекс! И още един! Отново gutwrench суплекс! Сага още ведъж! Зиглър е сериозно наранен, но Сезаро не го оставя да си почине и отново го хваща. Прави му германски три германски суплекса. Зиглър едвам се изправя, но е посрещнат от вертикален суплекс. Сега Сезаро го повдига и му прави powerbomb в ъгъла на ринга, след което му забива ботуш в лицето. Зиглър е простнат на пода! Опит за туш! 1....2... Повдигане малко преди 3! Сезаро го повдига и му прави още един германски суплекс. Този път обаче Зиглър пада на крака и забива суперкик на Сезаро. Този ход обаче само разгневи повече швейцареца! Сезаро се засилва и забива саблен удар, който превъртва Зиглър на 360 градуса! Сезаро обаче не е приключил! Изправя Зиглър и го забива в металния кол на ринга! Сезаро предърпва опонента си в средата на ринга и прави double foot stomp! Зиглър се превива от болка. Сезаро го повдига и му забива мощен гръбнакотрошач. Сега го хваща и му прави люлката! Завъртва го 10 пъти, след което заключва захапката на акулата! Зиглър се готви да се предаде, но в това време влиза Доиник Клоуна и го спасява като бърка в очите на Сезаро. Готви се да се върне в ъгала си, но бесният швейцарец го хваща и му забива германски суплекс! Още един! И още един! И още един! Тялото на Доиник отскача като баскетболна топка от ринга! Сезаро го зарязва и отново се насочва към Зиглър, който вече се е изправил на крака. Сезаро опитва копие, но Зиглър го прескача и след това забива падащ лист. Сезаро пада на колене и Зиглър забива суперкик! Швейцарският Супермен е повален! Зиглър трябва да се възползва и да се смени! Той започва да лази бавно към ъгъла на отбор Madnes за да направи смяна, но в последния момент Сезаро се изправя и го хваща през кръста! Опитва германски суплекс, но Зиглър успява да се хване за Доиник Клоуна, който тъкмо се готви да напусне ринга. Сезаро обаче използва цялата си мощ иии....

DOUBLE GERMAN SUPLEX!


Доиник се претъркулва извън ринга, а в това време Сезаро опитва туш! 1....2... Джей Би Ел прекратява туша точно преди съдията да отброи 3! Джей Би Ел започва да налага Сезаро, но в това време на ринга влиза Грамадата, който го нокаутира и след това забожда задушаващо тръшване! Сега обаче Скалата влиза на ринга и започва да налага Грамадата. Гиганта се засилва към него, но отнася самоанско тръшване! Сега Скалата го чака да се изправи и забива натиска! Зад гърба му обаче изскача Миз и опитва саблен удар, но Скалата се навежда и го избягва. В този момент Зиглър се свестява и забива суперкик на Миз, който го праща зад въжетата. На ринга се появява и капитана на отбор Rampage - Sting! Той поваля Скалата със саблен удар след което го рита в корема и го забива в металния кол на ринга. Скалата се изтъркулва и се озовава извън ринга държейки се за нараненото рамо. В това време Зиглър се опитва да забоде зиг-заг на Стинг, но той го избягва и рита Зиглър в корема. Сега го запраща в ъгъла на ринга. Внимание! Stinger Splash! Последванo от уникален европейски ъперкът със завъртване от Сезаро!


Сезаро опитва туш! Този път няма кой да спаси Зиглър! 1....2...3 ?

_________________
"THE SPECIAL ONE" OF TNW!Debut: 25.08.2015
Matches: 92 |W:60 L:28 D:4|
TNW Hall of Fame 2018
________________________

2x TNW World Champion - Edge
1x TNW Grand Champion - Edge
1x TNW Hardcore Champion - Cesaro
2x TNW Tag Team Champion - Big E, Cesaro
2x TNW Intercont. Champion - The Miz, Strowman
__________________________

King of the Ring 2016 - Edge
Mr.Get The Suitcase 2016 - Edge
Slammy for Breakout Star of 2016‌
Slammy for Most Respected User of 2018
Record for Most Time Spent in RTP Match (2019)
__________________________

11th Grand Slam Winner
22nd Triple Crown Champion
2x Wrestler Of The Week
8x Match Of The Week
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Чет 24 Сеп - 20:26

Unfortunately, Ziggler kicks out at 2.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Wrestling God
Superstar
Superstar
Wrestling God

Location : NYC
Join date : 20.12.2010
Posts : 187

ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    Чет 24 Сеп - 21:30

И този мач продължава ужесточено напред. Какъв сблъсък само, Зиглър се спаси с 300 зора. Сезаро приканва следващия кандидат за бой. Зиглър пълзи към ринга и извършва смяна! Влиза вице-капитана на Madness, Bradshaw! Сега на ринга са JBL и Cesaro. Сезаро не се страхува от Безспорният шампион, даже на скоро обяви в Twitter, че ще иска да атакува някое злато. Защо пък да не е това на JBL? Знаем, обаче, че за титлата му има друг кандидат... И неговото име е "The Man Called Sting". Сега Bradshaw гледа към Сезарката и пада на колене. Той се моли на Сезаро да не го шляпа по главата, но изневиделица Bradshaw зашива удар под пояса на единия от 5-мата си опонента. Bradshaw приковава раменете, 1.... 2.... повдигане от страна на "The Swiss Superman". JBL се изправя на крака, но Cesaro все още лежи на тепиха. Bradshaw се възползва от ситуацията и се засилва към въжетата, оттласква се от тях и забива Elbow Drop! Сърцето на Cesaro може да се спука от това. Знаем, че колкото и голям да е този човек, той има голямо сърце и на моменти е доста чувствителен. JBL отново опитва късмета си, 1.... 2... но не удря 6-ца от Тотото и този път. Cesaro успява да изрита отново. На Bradshaw му вкисна. Той извършва смяна с единия от партньорите си тази вечер, Dolph Ziggler. Зиглър влиза на смяна, но JBL вместо да си отиде на мястото го привиква при себе си. Те хващат Cesaro и го засилват към въжетата, той се връща към тях и-и-и...


JBL & Ziggler влизат рЕзко на Cesaro с двоен Shoulder Block. Той е на земята, JBL се връща на ръба на ринга и оставя работата на Зиглър. Опит за туш, 1........ 2......... Cesaro отново се повдига. Ziggler сочи на съдията, че това трябваше да бъде 3, но уви, не е. Долф се изправя на крака, след което отскача... 1 Elbow Drop. Последван от 2-ри. Сега Зиглър показва защо го наричат "The Show-Off" и започва да си върти кръста, след което отскача-а-а... Бомбастично. 3-ти Elbow Drop, ей така, за SWAG! Зиглър тръгва да изправя Cesaro, но той го изненадва с Back Body Drop, Ziggler пукяса. Сезаро намира сили да отскочи и той извършва смяна и на ринга влиза Big Show!! The Big Show има шанс да донесе победата на отбора си, на брана, бранда за който дава сърце и душа, бранда за който милее... Той изправя Зиглър и тръгва за Chokeslam, но Зиглър го преобръща и подскача, за да извърши смяната с Bradshaw!! JBL влиза в ринга, но Грамадата му е набрал бая... Той му вкарва един тукат в корема и стъписва "The Wrestling God" в единия от ъглите. Следва засилка от Big Show, но... John Layfield показва невероятен рефлекс и избягва гръмотевичния експрес на име Big Show и Грамадата се забива с цялото си телосложение в обтегача. Но има смяна! Сезаро успя да докосне Big Show и де влезне в битката. Той влиза посяга със саблен удар, но JBL му бърка в окото по най-безобразния начин... Cesaro се обръща, а Bradshaw показва креативност като го хваща за ръцете и следва...


... Tiger Suplex!! Нетрадиционно изпълнение от "The Wrestling God". Имаме опит за туш в средата на ринга, приключва ли Сезаро с участието си на турнира? 1..... 2.....!?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)    

Върнете се в началото Go down
 
5. 10-MAN TAG-TEAM ELIMINATION MATCH (Rampage vs. Madness)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: The Great Bulgarian Bash 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: