Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare
 

 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness)

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
IZGNANNIK
New User
New User
IZGNANNIK

Location : The "Cena Sux" section.
Join date : 04.11.2013
Posts : 42

3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness)   3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness) - Page 2 EmptyПет 25 Сеп 2015, 14:28

Taz: Противно очакванията на "Хардкор Шампионът", мачът продължава. Райбек показва чудовищна издръжливост, като успява да kick out-не след това. Дейв прилага "choke hold" върху Шифийлд, в опит да му изцеди оставащите сили.
Styles: Трябва да дадеш кредит на Райбек, колега. Не отнемам нищо от Батиста, но той все още не се отказва. Никой не е успявал да оцелее толкова дълго срещу някой от калибъра на Батиста. Публиката започва да освирква Райбек докато той се изправя от пода и power out-ва с Батиста върху гърба си, след което контрира с....BACKPACK STUNNER~!
Taz: Ако на някой не му е ясно какво се случи току-що, Райбек drop-на опонента си на тепиха докато беше върху гърба му и Батиста падна право на задника си.
Styles: "The Big Guy" се качва на въжетата. Какво ли е намислил!? Той скача от най-горното въже-е-е-е.....DIVING SPLA-A-A-ASH~!
Taz: Почакай, пич! Мисля, че Батиста успя да контрира splash-a му, като леко си повдигна колената. Въпреки това, Дейв е ранен, но Райбек също пое щетите.
Styles: Батиста се изправя и хваща Райбек, като го изпраща през въжетата. Райбек се приземява на краката си. След това Батиста скача от ръба на ринга към него, но Райбек го хваща преди да му нацепи чукундурата и му нанася-а-а.....

STEEL POST DIVE.....
right in the wing-wang!!!!!

3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness) - Page 2 Untitled-242

Taz: BAH GAWD~! That got right in the "yum-bag".
Styles: Вижте колко доволен е Райбек. Той не разбра, че с този ход може би уби невинни деца, но едва ли на чудовище като него му пука за това.
Taz: Прав си, колега. В този момент, Райбек просто иска да рани Батиста. Той хваща главата на Батиста и я навежда към земята, докато с краката се е захванал още през стоманения кол. След това му набива няколко ритника в главата. Положението в което се намира Дейв хич не е розово.
Styles: Райбек взима стол.....И ГО ЗАБИВА ПРАВО ПРЕЗ КОРЕМА НА БАТИСТА!!!!! WHAT AN IMPACT!!!!!
Taz: Този chair shot буквално накара Батиста да изплюе червата си. Е, може би не буквално, но е до там. Дейв се хваща за корема, но вече дори не може да изреве от болка, до такава степен му бе разкатана фамилията. "Животното" пада на пода и се държи за корема. Райбек хваща Батиста върху двете си ръце, след което го премята през най-горното въже и го вкарва обратно на ринга. Каква мощ от страна на "the big guy".
Styles: Райбек вкарва един стол на ринга през първото въже. Първо той прави опит за туш: 1...2... и имаме kick out. След това затиска дясното рамо на Дейв със стола. Това може да е зле за Батиста. "The Human Wreckingball" е набелязал дясното му рамо за мишена и продължава да го изтезава. Райбек набива няколко ритника през стола, като сега оказва щети върху рамото му. След това го наглася в легнало положение, затичва се от въжетата......RUNNING SPLASH~!!!!!
Styles: Опит за туш: 1...2....kick out! Батиста се изправя, той започва да  опитва да  набива юмруци в главата на Райбек, в опит да го задържи на земята, и за сега успява. Той го изпраща в ъгъла на ринга и му забожда turnbuckle thrusts. След това внимавайте - той хваща Райбек и го качва върху въжетата, дами и господа! Какво ли е намислил Дейв!? Той се качва върху второто въже и хваща Райбек през главата. Може би това е опит за superplex.
Taz: Батиста или е зле с математиката, или е много тъпо "животно". Виж сега като не е зашеметил "The Big Guy", той започва да отвръща с удари, опитвайки се да свали Дейв от мястото, на което се е качил, а както всички знаем, Батиста не може да използва въжетата на ринга защото е тромав като някакъв пигмей.
Styles: Нека не прибързваме с изходите, ок!? Батиста нанася чукове в главата на Райбек и успява да го застопори. След което superplex-a му....Е УСПЕШЕН! За голямо нещастие на Батиста, Райбек използва ветеранските си умения и се търкаля, като се изплъзва от другата част на ринга. Той обаче още усеща щетите, и ще му отнеме време да се върне в реалния свят, защото точно в този момент, Райбек е в "Ла-ла Ленд".
Taz: Обаче няма да трае за дълго време. Батиста май мисли да използва свободното си време ползотворно. Той взима една дървена маса и я качва на ринга. Мисля, че ще се опита да си отмъсти на Райбек. Дейв връща "The Human Wreckingball" на ринга през първото въже, и се качва на ринга. После хваща Райбек за ръката, издърпвайки го. За негово нещастие, обаче, Райбек от някъде намира сили и използва тежестта си, за да се спре. След това контрира с big clothesline и поваля Батиста на земята. Без да губи много време, Шифийлд хваща Батиста и това е.......

SNAP SUPLEX
ПРЕЗ ДЪРВЕНАТА МАСА!!!!

3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness) - Page 2 Untitled-127

Taz: Човече, Батиста направо се насра след като беше разгромен толкова бруталистично. Чак мен ме заболя.
Styles: "The Big Guy" издърпва кракът на Батиста, така че да е по средата на ринга, след което го затиска с двете си ръце и рефера почва да отброява: 1....2.....3-хъ....кхъ-ъх....НЕ МИСЛА!1!1!! Имаме повдигане на 2 и половина, братленце.
Taz: Поради нелепа причина, The TNWG Universe започва да скандира "Suplex City", дано Леснар да не ги чуе. На ринга виждаме как Райбек се заяжда с рефера. И аз мисля, че това трябваше да е 3 count, тоя рефер бавноразвиващ ли е или какво!?
Styles: Не го обиждай, той просто си върши работата. Опитва се, бе! Не всичко е безупречно. Докато вниманието на Райбек е отклонено обаче, Батиста изглежда успява все пак да направи нещо за целите 10 минути които изминаха откакто Райбек го прави на пихтия. Той прилага изненадващ Roll Up: 1...2....
Taz:.....ДА АМА НЕ!!!1!!!1! Райбек преобръща Roll Up-a в своя полза и сега той е отгоре на Батиста. 1....2......3!? Отново за малко, Батиста обаче изритва. Сега и двамата се изправят и взимат по един стол. Интересен развой на събитията, как мислиш, Джо!?
Styles: Мачът като цяло трябва да се впише в историята, защото тези две чудовища се раздават на макс. Ето, че двамата замахват със столовете, и металните предмети се удрят един в друг, след което биват пуснати на земята.
Taz: Същинския побой между тези двамата току-що започва. Мисля, че това което видяхме до сега не е нищо в сравнение с онова което предстои да се случи.
Styles: Че "какво по-хубаво" от това може да се случи, Таз!?
Taz: Замълчи и гледай. Ето, че двамата се вкопчват, като се хващат за рамото, да видим сега кой има по-голямо надмощие. Мисля, че това трябва да е Райбек, той хваща дясната ръка на Батиста и започва да я огъва зад гърба му. Батиста успява да се измъкне, като избутва Райбек към въжетата. Когато Шифийлд се връща, се опитва да замахне с clothesline, но Батиста заляга на тепиха. Райбек го прескача. Той се оттласква и от отсрещните въжета, но този път Дейв го посреща с powerbomb.
Styles: Изглежда сякаш тази маневра не се хареса много на "The Big Guy", и той отново се изплъзва от ринга за пореден път този мач. Какво прави Батиста!? Той също излиза от ринга и издебва Райбек от другата му страна със стоманен стол в ръка. Докато Райбек си почива, облегнат на барикадата, той не го вижда. Батиста се засилва със стоманения стол към Райбек, в опит да го цапардоса, но Райбек заляга и избягва удара. След това хваща Батиста и това е....LIFTING SIDE SLAM ВЪРХУ РЪБА НА БАРИКАДАТА!!!!!
Taz: Този ход нарани Батиста много. Мисля че му изпука някой прешлен. Райбек избутва Батиста от ограждението и той отива при публиката. "The Big Guy" минава над барикадата и хваща Батиста през главата, като двамата навлизат около публиката.
Styles: Дейв се опитва да спре Райбек с юмруци, но изглежда нямат особено голям ефект върху него. Райбек удря отново Батиста, този път в железния парапет, а това боли повече отколкото барикадата. Райбек взима голяма чаша със сода "Galaxy" от един фен и я изсипва право в лицето на Батиста. Едно е сигурно. Това няма да го освежи.  
Taz: Всъщност, содата ослепи Батиста понеже газираната напитка му влезе в очите и единственото, което той може да направи сега, е да се опита да избяга от Райбек, и ако питаш мен, изобщо да се разкара от арената. Дейв намира барикадата и я прескача, като излиза близо до ентрадата. Райбек обаче го следва. Дейв се обръща към него и го нацелва под брадичката с irish whip. След това рита Райбек през корема. Нима ще се опита да направи Batista Bomb от рампата!?
Styles: Не. Райбек отстъпва и набива няколко в главата на Батиста, като го изкарва от всякакво равновесие. След това хваща Батиста през рамото си и....о, не......DON'T DO IT, RYBACK!!!!!

....BATTLING RAM
ПРЕЗ "ШИБАНИЯ" ТИТАНТРОН!!!!!

3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness) - Page 2 Untitled-132
Crowd: Holy Shit! Holy Shit! Holy Shit!

Taz: По дяволите!!!! Ето колко далеч беше готов да стигне Райбек за Хардкор титлата!!!
Styles: Дежа вю! Помниш ли, как Батиста спечели Хардкор титлата, като премаза своя противник с колата през ентрадата!? Е, what comes around, goes around.
Taz: Наистина видяхме големи фойеверки в този мач и последния ход на Райбек може да е край за кариерата на някой от тези двамата, но кой!? Кой от тях е победител!? Рефера гледа шокирано случващото се пред него. Какво решение ще вземе рефера!? Ще има ли изобщо победител!?
Върнете се в началото Go down
http://http://theuselessweb.com/
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3934
Age : 22

3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness)   3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness) - Page 2 EmptyПет 25 Сеп 2015, 14:43

Реферът е в поза FACEPALM след всичко, на което стана свидетел в този мач, ендингът определено го довърши. Дали въобще ще може да вземе решение?
Междувременно публиката ползва "THIS IS AWESOME!!!!!!!!!!" chant-a, но в случая - зрелището наистина си заслужаваше, а не е някаква лигавщина типична за другите федерации. 
Около съдията се струпват още рефери и заедно решават,че този мач трябва да бъде приключен - още нито Райбек, нито Батиста са показали признаци на живот. Това меле завършва без победител, а Хардкор титлата остава в досегашния шампион. 
Върнете се в началото Go down
 
3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c - Rampage) vs. ??? (Madness)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: The Great Bulgarian Bash 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: