Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.

Go down 
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    18/8/2015, 00:48

Ортън получи втори шанс за титлата, а Батиста прави поредна защита. Дали тя ще е успешна или Пепелянката ще вземе надмощие и ще си тръгне с шампионския пояс?


1. Batista
2. Randy Orton
Върнете се в началото Go down
deren
Superstar
Superstar
avatar

Location : София
Join date : 28.11.2014
Posts : 1399
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    20/8/2015, 22:40


Styles: Ето го и Хардкор шампиона на TNWG. Сигурен съм, че и след този мач той отново ще си тръгне от залата като шампион.
Tazz: Късмета на Батиста ще приключи тази вечер. Ортън ще покаже на всички фенове на TNWG как трябва да се бие истински Hardcore champion.
Styles: Колега, Батиста вече е побеждавал Ортън, какво те кара да мислиш, че няма да го повтори и тази вечер.
Tazz: Не се прави на идиот, всички видяхме по какъв начин Батиста спечели мача си срещу Ортън преди няколко седмици. Тази вечер тези хитрости ще са позволени и Ортън също може да ги използва. Точно затова си мисля, че Ренди ще бъде новият Hardcore шампион.


Батиста слезе на ринга, чакайки опонента си.
Върнете се в началото Go down
Sev
Celebrating RUSEV DAY today
Celebrating RUSEV DAY today
avatar

Location : Where i want
Join date : 27.06.2011
Posts : 90

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 14:14


Музиката на Randy Orton избухва в залата, а Batista веднага слиза от ринга, а дори Orton все още не се е появил. Batista предава титлата си в ръцете на рефера, а все още гледа към нея. Е, Dave, време е да се сбогуваш с титлата си, защото ада тепърва предстои да мине през теб. Или ти през него, както и да е. Виждаме, че Orton вече се показва на рампата. Можете да видите изражението му, погледа му е забит в ринга. Явно знае, че няма да му е лесно, но и знае, че трябва да победи. Изведнъж вдига едната си ръка и я слага до челото си, след което поглежда хилядите фенове, след което започва да ги приканва да викат. Очевидно го харесват, но това не му помага особено в мача. Orton се спуска по рампата.


Обира ръцете на феновете и почти е на ринга. Той вече е на ръба му и минава под третото въже, а когато влезе в ринга отива при въжетата от другата страна и гледа Batista. Когато се обръща отново започва да маха с ръце. Според мен феновете си имат фаворит в мача, но както споменах по-рано - това няма да му помогне много в мача. Така, Orton поглежда назад за да види и другите фенове, а веднага след това се качва на въжетата и прави обичайният си taunt, в който вдига двете си ръце нагоре, докато е на въжетата.


Orton слиза от въжетата и се обляга в ъгъла си. Предстои и този мач да започне, чакаме биенето на гонга!
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 15:14

Начало!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
deren
Superstar
Superstar
avatar

Location : София
Join date : 28.11.2014
Posts : 1399
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 16:46

Началото на мача е дадено. Батиста и Ренди се скопчват в средата на ринга, Дейв успява да притисне опонента си в corner-a, където започна да му забива punches. По някое време Ренди се осъзна и заложи Батиста на неговото място. "The Viper" заби няколко удара след които Дейв се свлече на земята. След това Ренди притисна ботуша си в главата на Батиста. "Пепелянката" имаше предимство до този момент. Докато Батиста лежеше на земята Ренди слезна от ринга и взе стол, когато се върна на ринга бе посрещнат с Big boot, който обърна развоя на мача в полза на Батиста. Последва опит за туш, но Ортън направи бързо повдигане. Нямаше как този мач да свърши толкова бързо, колкото и да му се искаше на Батиста. Дейв се изправи бавно и взе стола, който преди малко Ренди вкара на ринга. "The Animal" обърна Ренди по корем и заби стола в гърба му. Ортън извика при сблъсъка, но Батиста продължи да налага стола в гърба му по най-брутален начин. Публиката освиркваше действията на Батиста, но това въобще не попречи на Дейв да продължи да забива стола в гърба на опонента си. След около минута Батиста приключи със стола, той го остави на страни и направи опит за туш. Въпреки боя, който отнесе Ортън той намери сили да се повдигне. Хардкор шампиона се изправи бавно и повдигна опонента си, а това което последва никак нямаше да бъде приятно за претендента за титлата. Батиста заби Backbreaker на Ортън, който до преди малко бе пребиван със стол. "The Animal" взе стола и го постави в средата на ринга. Дейв го изправи и го нагласи в позиция за Batista bomb, за щастие на феновете Ренди се опомни започна да забива удари в главата на Батиста. Ортън се измъкна от хода, той видя възможността, която имаше и се опита да направи RKO върху стола. Батиста обаче успя да реагира достатъчно бързо revers-вайки с Back Suplex върху стола. Ренди осъзна в каква беда се намираше и се махна от ринга преди да му бъде направен опит за туш. Това обаче се оказа голяма грешка. Батиста слезна от ринга и изправи Ренди който лежеше на пода с идеята да се опомни. След като го изправи Хардкор шампиона го заби право в металните стълби. Тотална доминация за Батиста до този момент. Хардкор шампиона изправи Ренди и го върна на ринга, но преди да се върне и той взе металните стълби и ги вкара в ринга. Още един предмет, който щеше да се използва като оръжие в мача. Батиста заложи стълбите в corner-a, след което изправи Ортън и последва това:
Ренди се разби в стълбите, Батиста бързо направи опит за туш, 1..2..НЕ! Ортън се повдигна след това! Батиста не можеше да повярва, че мача не приклчи след това. Дейв слезна от ринга и взе Combo stick, Hardcore шампиона се завърна на ринга и започна да забива stick-a в гърба на "Пепелянката". От началото на мача гърба на Ренди бе сериозно нараняван. След няколко продължително удари Батиста отиде в corner-a чакайки опонента си да се изправи. Ортън се изправяше точно пред заложените от Батиста стълби, това означаваше, че Батиста ще се опита да направи Копие на опонента си. Дейв се засили, но точно преди сблъсъка Ортън се отдръпна и Батиста се разби в стълбите. Миг спокойствие за Ренди и шанс за него да се опомни. Ортън отиде в corner-a и изчака Хардкор шампиона да се изправи, "The Viper" се засили с идеята да направи Punt,но Дейв реагира бързо правейки Reverse elbow. Ортън рискува и загуби, което можеше да му коства и победата в мача. Батиста се изправи  най-бързият начин и заключи Figure 4 leg drop. Въжетата нямаше да помогнат на Ортън, за това той трябваше да се справи без тяхната помощ. Не се виждаше начин по който Ортън да не се предаде, но в последния момент той взе combo stick-a, който използва Батиста преди малко. "The Viper" започна да забива stick-a по Дейв и така хода бе прекъснат. Двамата се изправиха по възможно най-бързият начин, Батиста се доближи до опонента си, но Ренди забоде Dropkick outta nowhere. Той не задържа дълго "The Animal" на земята, но все пак хода на Ортън спечели малко време за него. Ренди знаеше, че трябва да задържи Батиста възможно най-дълго на земята за това взе стълбата, която бе заложена в corner-a и я заби в Батиста. Дейв лежеше на земята, Ортън се възползва от това и се качи най-горното въже, готвейки се да направи Diving Clothesine. Той скочи, но Батиста се изправи достатъчно бързо и го хвана, след което последва Spinebuster върху steel steps.
Опит за туш, ще бъде ли това краят?
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1445
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 16:48

Ииии не, kick out at 2!
Върнете се в началото Go down
Sev
Celebrating RUSEV DAY today
Celebrating RUSEV DAY today
avatar

Location : Where i want
Join date : 27.06.2011
Posts : 90

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 16:49

НЕ! ORTON НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ ТОЛКОВА ЛЕСНО! НЯМА ДА СЕ ДАДЕ БЕЗ БОЙ! ORTON ДОРИ ОПИТВА ДА СЕ ИЗПРАВИ, А BATISTA СЕ Е ХВАНАЛ ЗА ГЛАВАТА ДОКАТО Е НА ПОДА, НО ВСЕ ПАК УСПЯВА ДА ВИДИ, ЧЕ ORTON ВЕЧЕ Е НА КРАКА! BATISTA ВЕДНАГА СЕ ЗАСИЛВА КЪМ НЕГО СЪС.. СЪС SPEAR!!! О, ДА! ORTON РЕАГИРА ПО НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН И ОБЪРНА МОЩНИЯ SPEAR В SPIKE DDT, КАТО ХВАНА BATISTA ПРЕЗ ГЛАВАТА И КАЧИ КРАКАТА МУ НА ВЪЖЕТАТА! И двамата са на земята, но можете да видите, че Orton се е опомнил и почти се е изправил. Той изправя и Bati{ta, като го засилва към въжетата. Когато Batista рикошира към него, Orton е леко приклекнал и прави back drop и то върху стоманените стъпала. Orton се засилва към ъгъла и се качва на него, а когато полита, той смазва Batista, като уцелва гърдите му с мощен divng elbow drop, а Batista започва да се гърчи от болка, та даже пада от стъпалата, след гърча. Orton започва да го рита, а след  няколко kicks, го изправя и прави мощен mat slam върху стоманената стълба. Batista веднага застава на колене и се държи за гърба, виейки от болка, а Orton го хваща за главата и започва да го налага с punches. Той го изправя и започва да го удря с european uppercuts, като спира, когато го допира до ъгъла. Там започва да го удря с chops, а гърдите на Batista станах червени, като на маймунско дупе. Orton вече е спрял с ударите, но пък качва Batista на въжетата. Там се качва и той, като го хваща през главата и прави superplex, а можете да забележите, че той беше точно върху стоманените стъпала. Orton и Batista са на земята, но пръв от тях се изправя Orton, като отново изправя Batista. Той го сваля само с един punch, но Batista се изправя доста бързо. Orton го засилва към въжетата и леко прикляква, но когато Batista рикошира към него, го рита право в главата, но когато Orton се вдигне опитва.. ОПИТВА RKO!!! Е-Е-Е, ЗА ЖАЛОСТ, BATISTA УСПЯ ДА ИЗБУТА RANDY НАПРЕД И ДА СЕ СПАСИ ОТ RKO! Все пак, когато Orton рикошира към Batista, го сваля с clothesline. Batista се изправя доста бързо, но бива свален след още един такъв, а на третият път, Orton буквално го залепи за пода със snap scoop slam. Batista е прикован за земята, а Orton вдига единият му крак. Имаме опит за туш, но Batista успя да реагира достатъчно бързо за да се спаси от загуба, като изрита на две. Orton се ядосва още повече след това и излиза от ринга. Той започва да рови изпод ринга и вади всякакъв "оръжия", ако мога така да се изразя. Той вади няколко стола, като ги хвърля на ринга. Не знам защо са му, но вади и две стълби, заедно с една маса. Това не е филм Orton, не го прави! Той ги качва на ринга и първо опъва двете стълби почти една до друга, след което слага всичко столове между тях и то отворени, а вече е взел масата и се катери по едната от стълбите. Batista се изправя с помощта на въжетата и вижда Orton. Той веднага се качва по другата стълба, но преди да се качи на върха, Orton вече бе сложил масата върху двете стълби. Batista вече е при него. ТАМ Е ДОСТА ОПАСНО! ДВАМАТА СИ РАЗМЕНЯТ ЖЕСТОКИ УДАРИ, А ORTON НАДДЕЛЯВА! ТОЙ ВИЖДА, ЧЕ BATISTA НЯМА ДОСТАТЪЧНО СИЛИ И ВНИМАТЕЛНО СЕ КАЧВА НА МАСАТА! ТОЙ ХВАЩА BATISTA ЗА КОСАТА И СЪЩИ ГО ИЗПРАВЯ! ТЕЗИ СА НЕНОРМАЛНИ! МОГАТ ДА СЕ УБИЯТ! А СЕГА ВИЖТЕ ORTON! ТОЙ ВДИГА BATISTA И ПРАВИ.. PO-O-OWE-E-ERBO-O-OMB ОТ ВЪРХА-А-А!!! МАСАТА СЕ ЧУПИ И ТЕ ПАДАТ ВЪРХУ СТОЛОВЕТЕ ОТДОЛУ! О, МИЛИ БОЖЕ! ТОВА Е, КАТО ФИЛМ! И ДВАМАТА СА НА ЗЕМЯТА И НИКОЙ ОТ ТЯХ ДОРИ НЕ ПОМРЪДВА! ORTON, НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВИШ ТОВА! ЧАКАЙТЕ МАЛКО! МИСЛЯ, ЧЕ ТОЙ ОПИТВА ДА СЕ ИЗПРАВИ! ДА-А-А! ORTON ОПИТВА ДА СЕ ИЗПРАВИ!!! Randy Orton се изправя, макар с помощта на стълбите и макар замаян. Той събаря стълбите. Едната се подпира на въжетата, а другата в ъгъла. Orton взима един от столовете, който по случайност е останал здрав. Той го слага под края на стълбата, която е в ъгъла, а после изправя Batista. Orton го слага върху стълбата и се качва върху нея. Той скача с.. ELBOW DROP ВЪРХУ BATISTA, КОЙТО Е НАД СТЪЛБАТА!!! Тази стълба се чупи на две, а Orton изправя Batista, хваща го за гащите и за врата. И направо го мята над третото въже. Batista пада пред рампата, а Orton застава в ъгъла и опитва да си вземе малко въздух. Ето, че Batista пък започва да се изправя. Orton вижда това и веднага се засилва към стълбата, която беше до въжетата и скача от нея с diving crossbody! Когато свали Batista, той се изправя държейки го. Orton се засилва по рампата и се удря в мястото за излизане. Той започва да се блъска навсякъде, където намери, а после го захвърля до рампата. Batista намира начин да се изправя, като се държи за нея, но Orton му скача с diving axe handle, след което го изправя и започва да го удря. Макар и разбит, Batista не отстъпва. Двамата започват да се налагат, но Batista е допрян до барикадата и Orton се отдръпва и го рита с big boot. Batista е при феновете, а Orton се качва на барикадата и му скача с diving elbow drop. Той го изправя, но Batista го удря. Orton отвръща и те двамата започват да се бият, като животни! Те започват да се удрят по стълбите при феновете и се качват все по-нагоре. Те дори минават публиката. започват да се бият в някаква стая и продължават на пред, докато не стигат коридорите, където Orton взима един пожарогасител и го хвърля върху Batista. Orton го изправя и започва да го налага, както виждате Batista е буквално премазан, но все още се опитва да отвърне. Този бой стига чак до паркинга, където Orton е сложил главата на Batista под един капак и я удря с капака. Orton влиза в колата. ТОЗИ ЛУД ЛИ Е!?!?!? ТОЙ ОПИТВА ДА ПРЕГАЗИ BATISTA, НО ТОЙ СКАЧА ВЪРХУ КОЛАТА! ORTON НЕ ВИЖДА КЪДЕ КАРА, НО КАРА НАПРЕД! ТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ КОРИДОРА С КОЛАТА! О, НЕ! МИСЛЯ, ЧЕ СА НА ПЪТ КЪМ РИНГА! О, ЕТО ГИ!!! ORTON МИНАВА С КОЛАТА ПО РАМПАТА И БЛЪСКА КОЛАТА В РИНГА! BATISTA Е ВЪРХУ НЕЯ! ORTON СЛИЗА ОТ КОЛАТА! КАКВО ЛИ ЩЕ НАПРАВИ ТОЗИ ПЪТ!?!?!? ТОЙ ГО ВРЪЩА НА РИНГА! ТАМ ГО ВДИГА И ПРАВИ POWERBOMB ВЪРХУ СТЪЛБАТА, КОЯТО БЕШЕ ВЪРХУ ВЪЖЕТАТА! Orton няма повече сили. Той стои на земята, като пребит и дори не помръдва. А не искам да коментирам положението на Batista. Виждаме, че лекарски екип се насочва към ринга. Те проверяват Batista и Orton. Лекарите решават да ги качат на колички и по най-бързият начин да ги заведат до линейката в паркинга. Хора на TNWG връщат колата на мястото и, и разчистват ринга. Orton и Batista са малко зад рампата, но виждаме, че Batista започва да се бута. Той слиза от количката. Лекарите опитва да го спрат, но не успяват. Той започва да бута количката на Orton до ринга, който вече е празен. Те вече са пред ринга, а Batista сваля Orton от количката. Той го връща на ринга, но докато се качи, Orton вече е на крака и се засилва към него. Той започва да го налага, а веднага след това се засилва към въжетата и прави lou thesz press на Batista. Orton го изправя...

...И ПРАВИ УНИКАЛЕН T-BONE SUPLEX!!!


След този невероятен ход, Batista се изплъзва извън ринга. Orton пък веднага го последва. Batista се е подпрял на масата на коментаторите, а Orton се доближава до него. Batista забелязва това и веднага се обръща, като рита Orton в корема. Той го хваща за главата и го хвърля върху масата на коментаторите. Batista го удря по гърдите и се качва на масата, като веднага изправя Orton. Той го вдига за.. ЗА BATISTA BOMB, НО ORTON УСПЯВА ДА РЕАГИРА БЪРЗО И ПРАВИ X-FACTOR! ГЛАВАТА НА BATISTA СЕ РАЗБИ В МАСАТА, НА КОЯТО И НЯМА НИЩО! Batista пада от масата, а Orton го изправя и го засилва към кола. Когато Batista се удари в него, той се обръща, а Orton прави spear и отново го забожда там. Той се отдръпва, а Batista се хваща за гърба, ходейки напред, но Orton го сваля с clothesline. Той започва да крещи, а после слага Batista върху стъпалата. Той скача с knee drop върху рамото на Batista, а той веднага се хваща за него и започва да крещи от болка. Това може да бъде болезнена травма за напред в мача. Orton започва да го рита по рамото без никаква милост, след което го изправя и го засилва към барикадата, където Batista удари рамото си. Orton го изправя и го връща на ринга, но преди да влезе и той, взима една бамбукова пръчка. Той започва да удря по рамото на Batista с нея, а тя бързо се чупи. Orton седи е гледа счупената на две пръчка в двете си ръце и хвърля парчетата извън ринга. Той се насочва към Batista. Хваща го за главата и го изправя, а после слага краката му над второто въже. Това може да значи само едно.. SPIKE DDT! Да, това е. Главата на Batista се заби в пода, а Orton го избутва по гръб и прави опит за туш. Имаме едно, имаме две, нямаме три!!! Всички ние мислехме, че това ще бъде наистина краят, но Batista сложи крака си на второто въже една стотна преди третото тброяване. Няма да съм очуден, ако Batista направи това само по инстинкт. Като в супер шоуто, Orton говореше за ада.. започвам да мисля, че е говорим БУКВАЛНО през ада. Както каза той - "От ада с нещо се измъква само един." Като говореше за Hardcore Championship. Докато говорех за това, Orton и Batista вече се бяха изправили. Orton е допрял Batista в ъгъла и го притиска с крак в гърлото, но Batista успява да хване крака на Orton и да го избута чак до другият ъгъл. Batista вдига Orton до третото въже и опитва да се качи, но Orton започва да му забива лакти в черепа. Един след друг, един след друг, един след друг. Batista няма как да удържи на тази болка и пада на земята, а Orton заема добра позиция и изчаква да се изправи. Когато това стане, имам в предвид, когато Batista се изправя...

...ORTON ПОЛИТА С DIVING CROSSBODY!!!


Както виждате, след мощната въздушна атака от страна на Orton, Batista успява да го обърне и да направи опит за туш. Това може да изиграе лоша шега на Orton! ЕДНО, ДВЕ.. И ОТНОВО - НЕ-Е-Е!!! Orton успява да изрита и да се изправи моментално. Batista се изправя след него, но веднага се засилва към него, а Orton прикляка, Batista се обръща, а Orton прави.. SUPERKICK, SUPERKICK, SUPERKICK!!! Batista се просва на земята, а Orton веднага прави опит за туш! Дали това е краят на този мач!?!?!?
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1445
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 16:57

Nope! Пореден Kick out!
Върнете се в началото Go down
deren
Superstar
Superstar
avatar

Location : София
Join date : 28.11.2014
Posts : 1399
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 19:24

Мача продължава. Батиста се изправя с помощта на въжетата, а когато Ренди се опита да го удари Дейв revers-на с коляно в корема. Ренди се сви, а Батиста го изправи в corner-a където започна да му забива punches. "The Animal" показваше признаци за завръщане в мача. След порцията удари Батиста се засили от другата част на ринга и направи Corner splash. Ренди бе премазан от едрият си опонент. След хода на шампиона "The Viper" се свлече на земята, но Батиста бързо го изправи и последваха многобройни Multiple turnbuckle thrusts. Ребрата на Ортън бяха разбивани от 126 килограмовият Батиста. След тези поредици Батиста изправи опонента си и отново го заложи в corner-a. "The Animal" се засили с идеята да забие Big boot, но Ортън спаси своята кожа измъквайки се точно преди удара. Крака на Батиста беше увиснал върху най-горният оптегач. Ренди видя това и направи Inverted headlock backbreaker. Чудесен ход от страна на Ренди. "The Viper" изчака Батиста да се изправи и когато Дейв го направи той се засили с идеята да направи Running clothesine. Ортън успя да го направи, но тъй като бяха близко до въжетата и двамата се оказаха извън ринга. Ренди се изправи пръв, той се доближи до шампиона, но Батиста извади един стол, който беше до него и го заби в корема на Ренди. Ортън се прегъна след този хитър ход от страна на Батиста. "The Animal" постави стола между тях и заби главата на Ортън в него с DDT. Удара въобще не беше приятен за Ренд, но Батиста не мислеше да дава почивки на опонента си въпреки тежкия сблъсък. Дейв започна отново да обработва гърба на Ренди, този път Батиста заби Backsuplex във върха на барикадата. Още един брутален ход от страна на "The Animal" . Batista даде миг спокойствие на Ортън. Хардкор шампиона се отдръпна и изчака Ренди да се изправи на крака, а когато Ортън го направи последва Копие което счупи барикадите. Двамата лежаха на земята без ясна идея къде се намират. Батиста също пострада доста след този ход. Двамата лежаха около 20 секунди на земята, но все пак първи на крака се изправи Батиста. Той изправи " The Viper"и го вкара отново на ринга. Преди той да се върне взе една маса и я качи на ринга. Моментално след завръщането му на ринга последва опит за туш, но Ортън успя да се повдигне. Мача продължаваше с пълни сили, колкото и учуден да бе Батиста. След не успешният туш Дейв взе масата, която качи преди малко и я изправи в средата на ринга. "The Animal" изправи опонента си и го качи на най-горното въже. След това залата знаеше какво следва. Ренди Ортън бе разбит със Superplex от най-горното въже върху масата. Двамата лежаха на ринга като трупове, но все пак Дейв успя да направи опит за туш. Невероятно, но поредното повдигане в мача беше факт. Батистът вече не знаеше какво да прави.  Той се изправи с помощта на въжетата и взе стоманената стълба, която доста пъти в мача като оръжие. Дейв изправи опонента си и се приготви да направи Batista bomb върху стълбата. За негово нещастие обаче Ренди се опомни и заби Alabama slam с който се освободи от хода на Батиста. Ортън знаеше, че това нямаше да задържи Батиста дълго на земята. "The Viper"взе един стол и по възможно най-бързият начин се върна на ринга, но когато го направи бе посрещнат с това:
Spear outta nowhere от Батиста.  Ортън обаче постъпи доста хитро махайки се веднага от ринга. Батиста не мислеше да дава почивки на Ортън. Той слезна от ринга и веднага започна да забива удари на Ренди. След няколко такива Ренди бе на земята, което даде възможност на Батиста да направи Gorilla Pres Slam запращайки Ренди в краката на коментаторите. Преди да се върне при опонента си Батиста изкара още една маса и я вкара в ринга. След това Хардкор шампиона отново обърна внимание на главният претендент за титлата. Той изправи Ортън, но преди това изчисти коментаторската маса. Дейв се приготви да забоде Batista bomb върху масата, но Ренди реагира бързо и избута Батиста към металният кол. Шампиона се разби доста лошо и това даде време на Ренди да се опомни. След няколко секунди "The Viper" изкара Combo stick и започна да налага гърба на Батиста. След няколко удара "The Viper" върна Батиста на ринга. Последва опит за туш, но Дейв направи поредното повдигане в този мач. Този път Ортън бе шокираният. "Пепелянката" се изправи и взе масата, която Батиста хвърли на ринга преди малко. Ренди я сложи в corner-a. След което изправи Батиста и го засили към corner-a с целта да строши масата, но за негово съжаление Батиста се спря точно преди удара, той се обърна а Ренди го посрещна с Dropkick. Батиста отново бе на земята, а Ренди лека полека се доближаваше до победата. Той се изправи на крака и се готвеше да напави RKO,който щеше да довърши Батиста. Той бе на път да го направи, но Батиста контрира с Full Nelson Slam. И двамата бяха на земята, първи на крака се изправи Батиста с помощта на въжетата. Той изправи Ренди и започна да му забива удар след удар. След няколко последователни удари Дейв направи опит за Body slam върху заложената маса, но Ренди се измъкна преди това да се случи. Ортън избута Батиста, но отново шампиона се спаси на милиметри от удара. Когато се обърна бе посрещнат с опит за RKO, но Батиста реагира бързо изпращайки го към въжетата. Когато се завърна Ренди бе посрещнат със Spinebuster върху масата. Чудесен ход от страна на Дейв. "The Animal" издърпа стоманената стълба и последва...
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    24/8/2015, 21:07

Този ход може да е фатален за Ортън. Чухте ли звукът от сблъсъка със стоманата? Дейв ще се възползва от момента и опитва туш. Съдията започва отброяване .. 1... 2... 3! 
ДА! След наистина брутален мач, Батиста запазва Хардкор титлата. 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.    

Върнете се в началото Go down
 
3. HARDCORE CHAMPIONSHIP - Batista (c) vs. Randy Orton - EXTREME RULES MATCH.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: