Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz

Go down 
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    18/8/2015, 00:44

Вечерта започва с мач между бившите съотборници - Джон Морисън и Миз, които ще премерят сили за БГ златото. Мачът ще бъде изпълнен с интересни обрати, не пропускайте началото на шоуто.


1. John Morrison
2. The Miz 
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    21/8/2015, 11:09

Ladies and gentleman, please welcome from Los Angeles, California, USA... "The Guru of Greatness" Joooohn Morrison!
Морисън тръгва бързо към ринга. Определено Джон чака с нетърпение този мач, за да размаже физиономията на бившия си съотборник, който го предаде доста подло. Явно през цялото време целта на Миз е било да грабне титлата, но "JoMo" не изглежда, че ще я даде толкова лесно. "The Prince of Parkour" ще гледа да научи "The A-Lister" да си знае мястото. "The Guru of Greatness" влиза в ринга и се качва на обтегача, където вдига титлата си. Някои фенове освиркват шампиона, а пък други скандират името му. Очертава се да бъде доста интересен. Морисън застава в своя корнер и сега всички очакваме появата на "The Awesome One".
Върнете се в началото Go down
Awesome
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 16.05.2011
Posts : 350
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    21/8/2015, 11:35


ANNOUNCER : And the challenger, from Los Angeles, California .. THE MIZ ! 


Безспорно и Миз няма търпение да срита задника на Морисън, и то здраво. Явно между двамата отдавна има някакво напрежение, а кулминацията беше преди 2 седмици, когато Миз бе избраният от Бишоф опонент на шампиона. Морисън явно мисли,че Майк завижда за успехите, които споходиха Джон в последно време и за вече почти 3-месечното царуване с БГ златото, но в интервю за TNWG Network-a, Миз сподели,че истината е съвсем друга, а именно,че Морисън винаги го е смятал за "the weak leak" в техния отбор. Сега обаче `The Awesome One` има уникалния шанс да докаже на всички,че е готов да достигне още върхове в кариерата си, започвайки може би от БГ титлата тази вечер. 
Миз е вече на ринга и таунтва, а реферът задържа Морисън настрана. Мачът започва след малко, претендентът за шампионския пояс също е в своя ъгъл.  
Върнете се в началото Go down
https://www.youtube.com/user/ProWrestlingFedForum?feature=mhee
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    21/8/2015, 11:36

НАЧАЛО! 
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    21/8/2015, 13:04

Ето, че е дадено началото на този двубой. Двамата бивши приятели и съотборници, ще загърбят всичко за златото. Нека не забравяме, че това нямаше да се случи, ако Мизанин не беше изиграл партньора си, за да се добере до титлата. И двамата седят в средата на ринга и Джон започва да говори на опонента си. Сигурно има доста неща, които иска да му каже. Изглежда, че шампионът започва да лази по нервите на "The A-lister", който се засилва, опитвайки да свали Морисън с Clothesline, но "JoMo" заляга и избягва контакт. "The Guru of Greatness" бързо хваща противника си в гръб и го сваля на тепихва, заключвайки Sleeper Hold. Интересна такитка от страна на шампиона, още в началото се опитва да грабне победата с захват за предаване, или се опитва да измори опонента си, за да може после, той да е по- свежият от двамата. Миз се опитва да стигне въжетата, който се намират доста близо до него. Лицето му вече става червено, но в крайна сметка, той успява да се хване за второто въже. Налага се "The Prince of Parkour" да пусне Мизанин, но веднага щом го прави, се засилва и забива мощно коляно в гръбнака на "The Awesome One". Миз лежи на тепиха и се гърчи от болка, а "JoMo" ги изправя и запраща към корнера. "The Guru of Greatness" се засилва и забива Big Boot в главата на противника си. След този удар "The A-lister" се свлича в ъгъла. Джон го поглежда, а след това се хваща за обтегача и го използва, за Turnbuckle Dropkick право в гърдите на Миз. За сега нещата вървят по план за Морисън. Той хваща бившия си съотборник за ръката и го вдига, но "The Awesome One" избутва шампиона и се освобождава. Мизанин бързо хваща опонента си в headlock. Той забива няколко удара в стомаха на "The Prince of Parkour", след което бързо го премята с Snap Suplex. "The A-lister" хваща крака на противника си, но изведнъж "The Guru of Greatness" се изправя с Kip up и отнася главата на противника си с Enzuigiri Kick.
Опит за туш 1..2.. и повдигане преди 3. Ясно му беше на Джон, че няма да победи с това движение, но пък нищо не пречи да опита. Сега "The Prince of Parkour" застава настрани от опонента си, чакайки го да се изправи. Мизанин бавно започва да става, а "JoMo" веднага се засилва от въжетата и разбива главата на "The Awesome One" с Low Dropkick. Явно шампионът няма да даде време на противника си, за да си отдъхне. В момента Мизанин изостава и не може да влезне в този двубой. "The Guru of Greatness" се качва на обтегача. Той се оглежда и показва лакътя си. Шампионът полита, но Миз знаеше какво го очаква и се отдръпна. "JoMo" доста си повярва и това му изигра лоша шега. Сега е шанса на Миз, за да се завърне. Той застава над противника си и започва да го налага с поредица от токати право в лицето. Морисън няма как да се защити и реферът решава, че е видял достатъчно, за да отдръпне "The Awesome One". Мизанин недоволства от решението на съдията и двамата си разменят няколко думи, но това дава време на "JoMo" да се изправи и да се осъзнае, след като се сблъска с тепиха преди малко. "The A-lister" вижда, че противника му е на крака и блъска рефера встрани. Претендента веднага се засилва към Джон и замахва, но Джон хваща ръката му и я извърта. "The Prince of Parkour" забива юмрук в мутрата на опонента си, като през това време извива още ръката му. След това забива ритник в стомаха на Миз, който го кара да се свие. "The Guru of Greatness" се отдалечава малко, след което тръгва бързо към противника си. "The A-lister" все още се държи за корема и Морисън минава и удря главата му с коляно. Главата на Мизанин отскочи от този удар и целия се обърна с гръб към шампиона, откъдето Джон го свали на тепиха с Neckbreaker. "The Prince of Parkour" седи пред Миз, втренчил поглед в него. "The Awesome One" започва бавно да се изправя и веднага щом вижда това, Морисън се засилва иииии Running Knee!
"JoMo" направо отнесе главата на Миз. Джон покрива опонента си 1....2...3?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    21/8/2015, 13:10

Мислехме си,че Миз е в безсъзнание след последния ритник, който отнесе, но претендентът за БГ титлата успява да отлепи едното си рамо от тепиха преди 3. Ще успее ли `The A-Lister` да се завърне в мача? 
Върнете се в началото Go down
Awesome
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 16.05.2011
Posts : 350
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    22/8/2015, 11:48

Миз явно сериозно започна да лази по нервите на шампиона затова виждаме, че сега Морисън завлича опонента си по-близо до единия ъгъл, след което се качва на въжетата и ще довърши претендента за титлата със Starship Moonsault-а. Morrison is at the top! Полита, но с този ход определено направи грешка. Миз познава бившият си съотборник прекалено добре и явно позна намеренията на Джон. `The A-Lister` не се отдръпна, но сгъна леко колената си, така че Морисън да се "наниже" точно на тях. Точно този fail може да коства титлата на настоящия й holder. След неочаквания обрат в мача, Майк бързо опитва туш, но имаме повдигане преди 3. 
`The Awesome One` изправя Морисън и го засилва към страничното въже. Но я чакайте малко, това въобще не е "на късмет" за шампиона, защото той се оплете. Миз забеляза и явно няма да пропусне възможността да trash talk-не опонента си. Морисън се опитва да се освободи от въжетата, но без особен успех, а претендента за титлата се отнесе с огромно неуважение забивайки няколко шамара в мутрата на бившия си съотборник. Миз леко се отдръпна, но ето,че се засилва от противоположните странични въжета и щеше да изкара Морисън извън ринга с Clothesline. В последния момент обаче шампионът успя все пак да се измъкне от "капана" и преметна Майк като претендентът за златото се стовари близо до барикадата. `The A-Lister` бързо успява да се съвземе и да се повдигне. Морисън реши да му подготви изненада като отново поема high-fly риск. Джон се качва се на въжетата в единия ъгъл.  Миз е на крака, но шампионът директно го стоварва отново долу с Diving Crossbody. И двамата вече се намират извън ринга, а реферът може би ще започне отброяване. Да, това и прави. Морисън обаче ще се възползва от малкото време извън ринга, за да "накаже" Миз възможно най-добре. Шампионът хваща Миз и го повдига, след което го засилва към стоманените стълби. Отново в последния момент, Майк успява да обърне нещата в своя полза и преди дори да осъзнае какво се случва, едното рамо на title holder-a се срещна със стоманата. Миз бързо връща Джон и себе си на ринга, опитва туш, ноо it won`t be that easy. Повдигане на 2. Миз също ще опита да завърши този мач колкото се може по-бързо. Вече причаква Морисън за Skull-Crushing Finale. Майк е в позиция, шампионът не подозира какво ще се случи след малко. `The Awesome One` вече е хванал Морисън през рамената и опитва да направи своя финишер. Шампионът обаче се бори и в крайна сметка успява да се освободи, забивайки няколко лакътя в стомаха на опонента. Морисън бързо се засилва от страничните въжета и искаше да опита саблен удар. Миз от своя страна обаче, се осъзна бързо, и видяхме Big Boot в ченето на `The Guru of Greatness`. COVER! 1 .. 2 .. но Морисън отново повдига едното си рамо навреме. 
Миз спори със съдията, но мачът трябва да продължи. Майк осъзнава,че не трябва да губи време, хваща Джон и го засилва към единия ъгъл. Ще видим нещо доста познато. `The Awesome One` се засилва иии.. БАААМ.. THE AWESOME CLOTHESLINE CONNECTS!
Публиката издивя след това изпълнение, а сега Майк се качва на най-горното въже и ще опита Diving Axe Handle. Вижте обаче Морисън.. той бързо успява да се повдигне и изпревари Миз и намеренията му. Шампионът и претендентът за титлата се намират на най-горното въже. Морисън опита суперплекс, но естествено - Миз се задържа и се опитва да се измъкне като забожда множество удари в лицето на Морисън. Джон отвръща. Миз обаче си връща доминацията в този "дуел с юмруци" и докато Морисън се олюляваше, получи страничен ритник в черепа. Шампионът се свлече долу, но Миз явно се отказа от плановете си за ранен полет, като също слиза от въжетата. Морисън едва успява да стъпи на крака, когато `The Awesome One` го сюрпризира с гръбнакотрошач, последван от Neckbraker Slam-a. Това е ход, който Миз използва много често, но дали ще му донесе победата, остава да разберем. Претендентът за титлата опитва туш и отброяването започва .. 1.. 2 .. 
Върнете се в началото Go down
https://www.youtube.com/user/ProWrestlingFedForum?feature=mhee
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    22/8/2015, 11:53

Голям шанс за Миз, той вече си мислеше,че ще си тръгне с титлата, но Морисън успява да изрита преди 3. Претендентът за златото беше близо, но не достатъчно. Мачът продължава! 
Върнете се в началото Go down
Awesome
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 16.05.2011
Posts : 350
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    24/8/2015, 23:57

Миз въобще няма да губи време. Той явно има вече изработен план в главата си. Хваща Морисън за крака и опитва да заключи Цифрата 4.. шампионът обаче усети опасността навреме и се пребори, за да се захване за въжетата, а след това се измъкна извън ринга. Претендентът за БГ титлата го последва. Морисън обаче изненадва Миз с high knee, a след това засилва опонента си към стоманения кол. БАМ! Миз е вече в безсъзнание. 
Какво прави сега Морисън? Той отиде и директно си грабна шампионския пояс, както и един стол, след което се качи на ринга, където реферът вече отброява. Ще успее ли Миз да се завърне в мача? Джон вече "сглоби" стола, седи и гледа със задоволство. Вече сме на 7, но `The Awesome One` намира сили да се изправи и прекъсва count-a на 9. Усмивката веднага изчезна от лицето на Морисън. Вижте изражението на шампиона! Миз едва се изправя отново на крака, нооо Джон отново забива титлата в слепоочието на опонента си. Моментална дисквалификация! Каква долна постъпка от страна на Морисън! Той явно обаче не е приключил. Джон наглася стола. Веднага след това изправя Миз ииии.. MOONLIGHT DRIVE! GOOD NIGHT, MIZ!
Шампионът остава Морисън, но враждата между бившите съотборници едва ли е приключила.. не и след подобен край на двубоя им. Не пропускайте развитието в следващите седмични издания на Rampage.
Върнете се в началото Go down
https://www.youtube.com/user/ProWrestlingFedForum?feature=mhee
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz    

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH - John Morrison (c) vs. The Miz
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Revenge 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: