Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]

Go down 
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Нед 16 Авг - 8:32

В Main Event-a виждаме мач, който се уреди миналата седмица в изданието на Rampage. Кой ще е опонентът, който Бишоф е избрал за Mr.GTS, ще остане изненада до края на вечерта.


1. Seth Rollins
2. ???
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1179
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Нед 16 Авг - 14:36


Tazz: Oh, Boy, започва се! Ролинс излиза под бурните смесените реакции на публиката и е готов да се изправи срещу опонент, който дори не знае кой е.
Joey Styles: Ролинс излиза в началото на рампата, под големия титантрон и вдига едната си ръка високо в знак на уважение към публиката.Tazz: Сега Сет продължава право напред към ринга.По нищо не му личи, че е притеснен, даже според мен с нетърпение очаква анонимния си опонент, който ще излезе след броени минути.[/justify]
[justify]Joey Styles: Искам най-накрая да видя Ролинс в действие или по-скоро как някой му сритва тъпата мутра.


Tazz: Ролинс няма да се даде без бой, колега, бъди спокоен.Сега виждаме как Сет се качва по стоманените стълби до ринга и влиза в него.Той оставя куфара си в ъгъла на ринга и, както той, така и цялата зала е в очакване на опонента му.Определено ни очаква нещо зрелищно, Джоуи!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
awesomexone
New User
New User
avatar

Join date : 15.08.2015
Posts : 6
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Нед 16 Авг - 15:41


Дами и господа посрещнете кечиста ,който ще направи своето завръщане на ринга на TNWG .От Cleveland Ohio, с тегло 99 килограма е единствения и неповторим " ShowOff " Dolph Ziggler! Всички в залата са в пълен шок и не могат да повярват, на това което се случва, той изглежда по-добре от всякога.


Tazz: Аз съм в неземен шок за това което се случи най-малко очаквах да видим Зиглър отново на ринга, ти как смяташ колега?

Joe Styles: Да това беше доста дълга и потайна нощ, сега след като се завърна ще гледаме мач между него и Ролинс това ще бъде незабравима среща между двамата атлети!

Tazz: Публиката скандира името на Зиглър под адските овации.Долф само обикаля в ринга и се радва на атмосферата, с нетърпение очаквам сблъсъка между двамата.Зиглър вече е на ринга и сега остава да чуем само гонга.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Нед 16 Авг - 16:17

НАЧАЛО!
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1179
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Пон 17 Авг - 16:24

Tazz: И така, колега, мачът започва! Новобранецът Зиглър се сграбчва с Mr. GTS 2015 Сет Ролинс, но Сетх успява да надделее и притиска Долф към въжетата, след което го хваща за едната ръка, засилва го към срещуположните въжета и го посреща с мощен Dropkick в гърдите, който буквално му спря дъха.
Joey Styles: Това със сигурност заболя, Таз! Ролинс приковава раменете на Зиглър и прави опит за туш, но имаме ранно повдигане на 2 и половина.По всички си личи, че Долф все още не е готов за големите риби като Сет в този бизнес.Ролинс е в действие за първи път от месец и нещо насам и по нищо не му личи, че е изгубил форма, даже е перфектен в действията си, но си остава русата кучка на TNWG.
Tazz: "Русата кучка на TNWG", която за разлика от теб има топките да каже на някой какво мисли за него, а ти какво правиш? Седиш зад масата и плюеш всеки, който не ти харесва.Нека се съсредоточим върху мача сега.Ролл-ката изправя Долф Зиглър и го засилва вкъм ъгъла на ринга, след което и Сет се засилва и премазва тялото на опонента си с мощен Stinger Splash! 
Joey Styles: ЛОЛ, това дойде изневиделица! Долф не е на себе си след този ход и се струполясва на ринга, след което Ролинс го изритва от него и го запраща да лежи пред коментаторската ни маса.Сет сега е сам на ринга и вдига ръцете си гордо високо.Ама, че самовлюбен кретен.
Tazz: Отиди и му го кажи в очите, бе мухльо! Ролинс бързо се засилва от въжетата и се приземява право върху Зиглър със страхотен Sucide Dive! Ето това е човека! Ролинс бързо хваща Долф за главата и го връща на ринга, изправя го, таутнва набързо, вдигайки дясната си ръка, хваща Долф и..

..МУ ЗАБИВА УНИКАЛЕН САБЛЕН УДАР В ГЛАВАТА!!Tazz: Ролинс прави опит за туш...... 1..........2............2,5................. AAAAND NOOOOOO~! Долф Зиглър успява да се повдигне с всички сили преди съдията да отброи да заветното число 3! Драмата продължава![/left]
Joey Styles: Трябва да си призная, че Ерик Бишоф се прецака с избора си този път.Трябваше да избере много по-смазан и добър опонент на Сет Ролинс.Долф Зиглър наистина е добър, но има да яде още хляб да достигне нивото на Ролинс, който за мен си остава некадърник.
Tazz: Ти също трябва да чепкаш доста вълна, за да достигнеш Ролинс, колега, наричаш го некадърник, а е факт, че не си постигнал и една трета от това, което той е постигнал в този бизнес и тук в комапнията.Ролинс изправя Зиглър, вдига го и го поваля с мощен Body Slam! И-и-и.. отново имаме опит за туш! 1........................... 2........................... НЕ~! Долф отново намира сили да отлепи рамото си преди 3! Сет хваща главата на Зиглър, изправя го и започва да му нанася мощни токати в главата и по цялото тяло.Ударите на Ролинс валят един след друг, но почакайте! ЗИГЛЪР БЛОКИРА, КАТО ТОЙ СЪЩО НАНАСЯ МОЩЕН УДАР В ГЛАВАТА НА СЕТ! Страхотно развитие на мача.Зиглър скача върху Сет и ще направи опит за DDT, но Ролинс има достатъчно сила в запас и успява да изхвърли Долф от себе си във въздуха, като падайки Сет нанася страхотен Uppercut в брадичката на "Самохвалкото"!
Joey Syles: Ролинс вдига " The Show Off", хваща го около главата и му прави страхотно DDT! Зиглър не знае къде се намира след този ход от страна на Архитекта Сет Ролинс.Сет бързо прави поредния опит за туш в мача 1................... 2.............. 2,5............... 2,9...................... 3!!! WHAT THE HELL~?!  ЗИГЛЪР СЕ ПОВДИГА-А-А! Успорваната битка продължава.Честно казано дори и да не харесвам Ролинс, не очаквах Зиглър да издържи толкова под неговия натиск в мача.Сетх изправя Зиглър и го засилва към въжетата, където Ролинс го премазва със страхотен Corner Splash, след което го вдига на сглобката.Тук ще стане екстремнто! Мача става се по-интересен с всяка изминала секунда.Ролинс също се качва на обтегача и изправя Зиглър, Сет му притсква глвата към гърдите си много силно и успява да го замае, след което Ролинс се качва на третото въже, преобръща се над Зиглър, краката му докосват тепиха, засилва се и му прави-и-и..

..TURNBUCKLE POWERBOOOMB!!!Tazz: Това е всичко, колега! Зиглър не знае къде се намира и мога да кажа, че вече е парализиран до крайна степен.Ролинс се втурва към полумъртвото тяло на Долф, приковава раменте му и прави опит за туш 1............ 2............... Какво ли следва тук? Ще успее ли Сет да грабне победата в самото начало на мача или Зиглър ще излезе по-корав отколкото изглежда?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Пон 17 Авг - 17:13

Dolph Ziggler kicks-out before 3.
Mr. GTS е изненадан, че това не беше краят, но изглежда,че Зиглър ще се задържи още в мача. 
Върнете се в началото Go down
awesomexone
New User
New User
avatar

Join date : 15.08.2015
Posts : 6
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Пон 17 Авг - 18:36

Tazz:Отново се връщаме към мача на Зиглър и Ролинс,доста бой отнесе Show Off преди рекламите, продължават да се бият.Долф набира някаква инерция опитва да се направи DropKick на Ролинс , но ветерана блокира и прави опит за туш 1.................2..............поредното повдигане от самохвалкото.
Joey Styles: Гледаме невероятен мач изпълнен с напрежение колега, за сега Ролинс имаше надмощие в мача, но и Зиглър правеше контра атаки на моменти и се опитваше да се противопостави на човека който държи куфара.Публиката е в еуфория от случващото се на ринга, сега двамата започват да си разменят удари публиката ги надухва, но божичко Зиглър прати Ролинс в оптегача и ще пробва опит за туш..1.....2...... повдигане от Сет.
Tazz: Колега този мач е адски динамичен и непредвидим и двамата имат своите шансове и се опитват да се възползват максимално от тях,сега виждаме, че Русокоско се готви за Jumping DDT, но Сет се измъква и прави Suicide dive и опитва опит за туш...1.....2............. крака на Зиглър е на долното въже.

Joey Styles: Ролинс започва да бие шамари на Зиглър в изблик на ярост, че всеки път се повдига.Напереният господин наречен Сет Ролинс започва да вдига ръце под бурните освирквания на феновете, сега да видим какво е намислил,Зиглър в извън ринга лежи на земята, сега става бавно, Ролинс скача от горното въже вече и двамата са на земята,дали ще се върнат и двамата на ринга предстои да разберем.
Tazz: Ето ни отново двамата се връщат обратно на ринга и продължават да се бият,Ролинс започна леко да се отчайва,но какво подяволите Зиглър прави Headlock от нищото и веднага тушира Ролинс 1...............2................ поредното повдигане в мача е факт.
Joe Styles: Ветеранът и завърналият се Долф правят някакъв класически мач с много обрати и изпълнения да видим какъв ще е следващият ход от Ролинс.
 
Tazz:Ролинс се изправя вече и двамата се бият почти 20 минути темпото се ускори и залагат на дефанзива двамата атлети,Ролинс вдига Зиглър и му прави PowerSlam пробва опит за туш 1.....2.... повдигане от самохвалкото.Доста бой отнесе, но продължава да се бори,публиката аплодира Зиглър дори има chants " Let's Go Ziggler" той става и прави Sitout facebuster 


И дали това ще е краят...1...........2............
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Пон 17 Авг - 21:22

Страхотен обрат се получи в този мач, Зиглър шокира не само Ролинс, но и цялата публика със своя дебют и представяне до този момент. Сет обаче успява да се повдигне навреме, екшънът все още не е приключил. 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1179
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   Чет 20 Авг - 2:36

Tazz: Ролинс не изглежда ни най-малко очарован от уменията на Зиглър.Долф хвана нещатата малко в свои ръце, но не смятам, че това ще бъде за дълго.Долф изправя Ролинс и ще му удари токат в главата, на Сет успява да се предпази на време и блокира Зиглър с мощен ритник под кръста.
Joey Styles: АУУУЧ, ТОВА ЗАБОЛЯ! Това е част от подлите игрички на Сет Ролинс, виждаш ли, колега? Той се бие досущ като момиче, не може ли веднъж да играе мъжката? Ролл-ката хваща Зиглър за главата и му прави мощно DDT, последвано от феноменално бърз опит за туш 1.............................. 2............................ 2,5.................................. 2,9.............................. Това беше на косъм! Зиглър успя да отлепи рамото си преди 3!
Tazz: И ето, че нещата са отново в ръцете на Mr. GTS 2015 Сет Ролинс! Сет изправя "The Show Off" засилва го към въжетата, Долф се отблъсква от тях и Сет го посреща с мощен Flapjack! Долф си разби муцуната в ринга след този ход от страна на "The Architect"! Имаме опит за туш, но Долф се повдига милисекунда преди 3.
Joey Styles: Определено това момче Долф Зиглър е издръжливо, с всяка изминала минута показва защо трябва да е в този бизнес или по-точно в TNWG! Ролинс застава в единия ъгъл на ринга и започва да тропа с крак! Определено това трябва да значи нещо! Зиглър започва да се изправя лека, полека, през това време Роллинс се заслива и-и-и му прави Curb Stooomp!!!
Tazz: Но защо Ролинс не прави опит за туш?! Той изправя Зиглър и го изпраща извън ринга, след което Сетх също излиза извън ринга! Ролинс хваща главата на Зиглър и я забива в стоманения кол в ъгъла на рингааа! OH MY F'N GOD! Сега Сет хваща Зиглър, поставя го облегнат до барикадата, засилва се и го запраща зад нея с мощен Clothesline! Битката се пренася сред трибуните, а съдията вече отброява! Ролинс хваща Зиглър и-и-и..

..ГО ЗАБИВА В РЕШЕТЪЧНАТА ПРЕГРАДА!!


Tazz: Не виждам логика в това, което прави Ролинс честно казано, колега! Защо му трябваше да пребива Зиглър чак така в мач с дисквалификации?
Joey Styles: Никаква идея, съдията вече отброява 1..... 2........ 3.......... 4...... 5........... 6.......... 7............. 8............ 9......... 10!!! WE HAVE DOUBLE COUNT-OUT! В крайна сметка никой не успя да си тръгне с победата от този мач, колега! Чуваме бурните освирквания на феновоете по трибуните, с които обсипват Mr. GTS 2015 Сет Ролинс, той получава точно това, което заслужава.Сет се връща обратно към ринга, взима си куфара под ръка и се запътва с бавна крачка към съблекалните и гледайки феновете с мазна усмивка.

Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]   

Върнете се в началото Go down
 
ME : Seth Rollins vs. ??? [ opponent picked by Eric Bischoff ]
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match
» ME: Edge vs. Triple H vs. Seth Rollins (c) - TRIPLE THREAT MATCH FOR THE WORLD TITLE
» Opening Segment with Eric Bischoff

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: SuperShow-
Идете на: