Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 4. Kane vs. Jeff Hardy - Prince Devitt on commentary

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Жоро Игната
New User
New User
avatar

Join date : 24.11.2014
Posts : 75

ПисанеЗаглавие: Re: 4. Kane vs. Jeff Hardy - Prince Devitt on commentary    Сря 19 Авг - 18:41

След не успешният опит за туш Кейн изправи опонента си и му заби удар в корема, след който Джеф се сви. "The big Red Monster" се засили с идеята да направи Running DDT, но Харди revers-на с dropkick. Моментално последва опит за туш от страна на Харди, но Кейн се измъкна преди третото отброяване. Джеф знаеше, че трябва да направи нещо повече за да победи Кейн. Харди се доближи до въжетата правейки Spingboard Reverse Splash, но точно преди да смаже Кейн, "The Big Red Monster" сви краката си и Харди пострада доста сериозно. Той се изправи с помощта на въжетата, но се държеше в областта  корема, явно при сблъсъка Джеф бе пострадал доста сериозно. Харди знаеше, че не трябваше да дава шанс на опонента си да се изправи, той се засили към Кейн, но "Чудовището" revers-на с Back Body Drop. Кейн се подпря на corner-a за да се опомни напълно. През това време Джеф показваше признаци за връщане в мача, той се опитваше да достигне въжетата лазейки. Кейн видя това и бързо изрита Харди в корема. "The Big Red Monster"започна да забива ритници в областта на корема, където по-рано в мача Харди бе наранен. След ритниците Кейн изправи опонента си и му заби Backbreaker. Последва и опит за туш, но Харди намери сили да се повдигне. Кейн изправи Джеф и го изправи в позиция за Power bomb. Харди осъзна бедата в която се намира и започна да забива удари в главата на Кейн. След като стъпи на крака Джеф заби няколко чука в главата на "Чудовището", които го разсеяха за няколко секунди. Харди знаеше, че те няма да му свършат особена работа и за това се засили към въжетата с идеята да направи Clothesine. Kane обаче за пореден път revers-на правейки Throat Thrusts, който бе толкова ефективен, че събори Харди на земята. Кейн отново взе сериозно предимство в мача. "The Big Red Monster" се възползва от това, че опонента му не бе добро състояние и за това той се качи на най-горното въже. Кейн изчака Харди да се изправи и когато Джеф го направи бе посрещнат с Diving Clothesine:


Моментално последва опит за туш, 1..2..НЕ! Харди намери сили и се повдигна от това! Кейн не можеше да повярва, че това не му донесе победата. "The Big Red Monster" не си губеше времето. Той се изправи и започна да забива ритници на Харди в областта на корема. Кейн налагаше Харди по нараненото му място. След тези удари Кейн го избута в corner-a до металния кол. Това не се очертаваше да бъде приятно за Харди, Кейн се засили и заби брутален Baseball Slide to Ring Post. Рефера отиде при Харди за да се увери дали е в състояние да продължи мача. Джеф не се предаде въпреки, че бе доста наранен. След като чу това Кейн го изправи и последва опит за Tombstone Piledriver, който щеше да довърши Харди. Точно преди да направи хода Девит се качи на въжетата. Когато го видя Кейн остави съперника си и нападна Принца. "The Big Red Monster" изхвърли Девит зад въжетата, но не мислеше да спира до там, той искаше да приключи с него веднъж и завинаги. Кейн слезна извън ринга и започна да налага гост коментатора. Съдията отброяваше и вече бе на 7, но това не интересуваше Кейн, който заби Gorilla Press Slam to a Barricage. Точно на деветото отброяване Кейн се върна на ригна и се спаси от загуба, но когато се върна на ринга бе посрещнат с Twist Of Fate. Харди бе на път да грабне победата, той едва направи опит за туш, но Кейн направи невъзможното повдигайки се на 2. Харди вече не знаеше какво да направи. След сериозният бой, който отнесе, той все пак успя да се качи на най-горното въже, където последва опит за Swanton Bomb. Харди рискува всичко и загуби, тъй като Кейн се отдръпна точно преди сблъсъка. Джеф се разби доста лошо, а след като Кейн се изправи с помощта на въжетата последва това:
Ще бъде ли това краят за Харди?1..2..?
Върнете се в началото Go down
Asasinate
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 28.01.2013
Posts : 121

ПисанеЗаглавие: Re: 4. Kane vs. Jeff Hardy - Prince Devitt on commentary    Сря 19 Авг - 21:31

Taз: Връщаме се отново на този оспорван мач. Девит какво е твоето мнение за тази среща ?
Девит: Таз,Джоуй това тук което виждате,това е кеч. В TNWG са най-добрите кечисти и диви на планетата и затова феновете ни гледат,защото има какво да се гледа.
Джоуй: О-о но момент тук Кейн приковава, Джеф имам отброяване 1...2 и Джеф се повдигна прекалено рязко и удари рефера по случайност.
*Девит става от масата и се запътва към ринга*

Таз: О не това не ми харесва. Девит се качва на ринга избутва Джеф в ъгъла на ринга,след което вниманието му е целенасочено към Кейн.
Джоуй: Кейн опитва да забоде удар,но Девит прави low blow след което хваща Кейн и това е...Таз: Bloody Sunday от Девит! Кейн на земята,едвам помръдва.
Джоуй: Джеф се свестява и бързо се качва на въжетата..какво ли ще последва ?!Swonton Bomb~!

Таз: Рефера вижда,че Джеф е вдигнал краката на Кейн и започва да отброява. Ще грабне ли Харди победата ?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 4. Kane vs. Jeff Hardy - Prince Devitt on commentary    Сря 19 Авг - 21:35

1...2 ... YES!
THIS IS IT! Девит помогна на Харди да спечели този мач, но всъщност това беше отмъщение за последните 2 седмици, в които Кейн успяваше да го "надхитри".
Страхотен мач и добър дебют за Джеф! 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 4. Kane vs. Jeff Hardy - Prince Devitt on commentary    

Върнете се в началото Go down
 
4. Kane vs. Jeff Hardy - Prince Devitt on commentary
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: SuperShow-
Идете на: