Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Share | 
 

 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 06:00

Точно преди ППВ-то и Elimination Match-a между Team Bella и Team Nexus, две от новите попълнения на ростера и в отделните отбори ще премерят сили.


1. Eve Torres
2. Becky Lynch 
Върнете се в началото Go down
Ninkathebest
New User
New User
avatar

Join date : 17.03.2015
Posts : 24

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 11:42


Announcer :  The following divas match is scheduled for one fall, 'accompanied to the ring by the divas champion Nikki Bella' ...from Boston Massachus Evee Torreees.

Миналата седмица Ийв Торес направи страхотното си завръщане, като тушира член на Nexus и направи първата им загуба. Сега тя изглежда наистина готова за мачът й срещу Беки. Върви по рампата заедно с Ники Бела. Ники би трябвало да е доволна с такова попълнение в отбора й, все пак Ийв направи голяма победа заедно с Бри срещу Мишел И Марис, определено Team Nexus имат от какво да се страхуват. Сега Ники Бела прегръща Ийв преди да влезе на ринга. Явно, ще се разбират добре и на турнира. Ийв се качва и отива на въжета, след което прави своят таунт.

След това слиза от въжетата за да изчака опонентката си.


Върнете се в началото Go down
Pamelska
Moderator
Moderator
avatar

Location : Стара Загора
Join date : 19.07.2015
Posts : 672
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 12:33

Всички са в очакване на Беки. Ето че се чува музиката и да ето я и нея.

И нейната опонентка.Accompanied by Kelly Kelly…from Dulbin,Ireland…Becky Lynchhh.
Беки направи страхотен дебютен мач срещу бившата членка на Нексъс миналата седмица.Дали сега ще направи същото с Йив Торес предстои да разберем. Беки прави своя таунт на рампата и върви към ринга.Линч се спира точно преди да се качи,поглежда Йив и тогава се качва доста самоуверено.Тя прави другия си таунт и застава срещу опонентката си.Кели я аплодира,публиката също.
Сега и двете диви се гледат и чакат биенето на гонга.

_________________


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 12:36

DING-DING-DING!
GO, GIRLS! 
Върнете се в началото Go down
Ninkathebest
New User
New User
avatar

Join date : 17.03.2015
Posts : 24

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 14:10

Гонгът вече е бит. Беки при чуването веднага удря Ийв и я събаря. Започва агресивно да я удря с юмруци по тялото на Торес. Вдига я докато я хваща за главата и я запраща към ъгъла на ринга. Забива главата й в оптегача няколко пъти, след което е принудена да спре. Беки хваща главата на опонентката си и прави булдог. Прави туш, но Ийв се повдига още на едно. Ирландката я обръща по гръб, хваща я за косата, след което за главата за да направи хватка за предаване. Ийв крещи от болка, а Беки се наслаждава на това. Ники Бела започва да пляска и да подканва публиката да вика за Ийв за да я окуражат. Торес лека полека се изправя и премята Беки, след което пада. Линч се изправя по-бързо, защото има повече сили и отива при нея за да я хване отново, но Ийв я удря в корема, след което й удря лакът в главата, засилва се и това е one leg dropkick. Беки се изправя веднага и следва още един one leg dropkick. Прави туш, но има повдигане на две. При вдигането, Беки удря Ийв и я засилва към въжетата, но Ийв й удря ритник в главата и я забива в пода. Засилва се и прави flipping senton.

Опит за туш, но отново ирландката се повдига на две. И двете искат тази победа на всяка цена. Двете започват да си разменят удари докато се изправят. Беки забива мощен шамар на Ийв, че дори падна на ринга. Беки отива на страната където е Ники и започва да се смее, хваща за косата Ийв и я придърпва към въжетата и започва да и затиска главата точно пред шампионката. Рефера преброява до 4 и Беки я пуска за да не бъде дисквалифицирана. Ники Бела изкарва Ийв за да си почине и да провери как е. Беки се засилва и удря Ники в главата. Слиза от ринга за да върне обратно Ийв, но неочаквано бива спъната от нея. След кратки реклами, вече виждаме, че и двете диви са на ринга. Мача става все по-интересен, никоя не се дава така лесно. Беки бута Ийв и се опитва да и направи саблен удар, но не Ийв се усети на време и я обърна. Да това е reverset STO.

Ийв Торес прави опит за туш, дали това ще е края? Едно, две...???
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 14:21

Беки Линч обаче показва устойчивост и успява да се повдигне преди 3. Мачът продължава!
Върнете се в началото Go down
Pamelska
Moderator
Moderator
avatar

Location : Стара Загора
Join date : 19.07.2015
Posts : 672
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 14:36

Беки успя да се повдигне и излиза извън ринга за да се съвземе от удара.Йив слиза и я връща на ринга.Тя се опитва да запази надмощието си над Линч,но Беки се съпротивлява.Йив хваща Ирландката и я засилва.Тя се отблъсква във въжетата,но вместо Йив да я повали Беки обърна нещата и тя повали Йив.Торес веднага се изправя и събаря Линч.Йив ще се опита да направи отново flipping senton.Торес се отблъсква от въжетата,но нее,Беки се отмести навреме.Разбира се Торес се изправя веднага и бута Линч в единия ъгъл на ринга.Йив се засилва към Беки,но тя се мърда и Йив се удря в оптегачите. И...какво прави Беки? Springboard Side Kick.
Торес вече сигурно не знае къде се намира. Какво ще прави Линч сега? Тя се качва на въжетата и какво е това? Diving Front Dropkick. Защо Ирландката не опитва туш? Какво смята да прави сега.Беки смята да опита да направи Suplex,но Йив прави умен ход и пада извън ринга.Ники веднага отива при нея и започва да и дава насоки какво да прави сега,но Кели отива и се хвърля върху шампионката.Беки слиза от ринга и хваща Йив за косата,но вместо да я върне обратно на ринга,тя удря главата и в металните стълби.Как ли се чувства Йив в момента? Съдията отброява и Беки я връща обратно на ринга. Кели се отдалечава от Ники и отива в другия край на ринга. Йив лежи в средата на ринга и изглежда напълно безпомощна.Ирландката се засилва и прави Running Leg Drop. Отново не опитва туш? Какво се случва с Беки? Тя имаше доста шансове да тушира Торес,но не го направи . Може би Линч иска да довърши тотално членката на отбор Бела,за да им покаже,че на турнира имат голяма заплаха. Ники Бела вика на Йив да се изправи или да падне извън ринга,но Беки не и дава тази възможност. Тя изправя Торес и това е най-накрая Suplex. Дали сега ще направи туш? Явно не... Ирландката я хваща отново и втори Suplex. Дали ще имаме трети? Нее.. за жалост Йив се измъкна от ръцете на Беки и отиде в единия ъгъл.Линч се засилва към нея,но Торес се отдръпва.Йив видя възможност и ще опита да атакува членката на Нексъс,но Беки и забожда лакът в лицето. Йив се засилва към Беки,но тя се навежда и сега прави Clothesline. Сега Ирландката хваща Торес и прави Pumphandle Suplex.
Дали това вече ще бъде краят на мача? Йив изглежда е в безсъзнание.Кели и публиката аплодират Линч,а Ники окуражава Йив да се изправи преди 3.А сега дали Ирландката ще опита туш.Мисля,че ще го направи.Да така е.Тя опитва туш. Дали Беки ще си тръгне отново с победа или мача ще продължи и Линч ще трябва да опита друг начин за победа?Предстои да видим какво ще се случи сега.

_________________


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
♠ Lemmy is God ♠
Administrator
Administrator
avatar

Location : EUNE report noob bitch
Join date : 23.04.2010
Posts : 5921
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 15:03

1...2... И-и-и поредното повдигане в този мач е факт!

_________________
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info
Nikki Bella
Superstar
Superstar
avatar

Location : Scottsdale, Arizona, United States
Join date : 13.03.2015
Posts : 352

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    16/8/2015, 21:44Ники Бела окуражава Ийв Торес край ринга и и подвиква да засили играта си, защото трябва да победят! Да, определено шампионката знае как да надъха някого и да предаде от своята воля и желание за победа. Със сигурност Ийв има какво да научи и да чуе от Ники.

Върнете се в началото Go down
Pamelska
Moderator
Moderator
avatar

Location : Стара Загора
Join date : 19.07.2015
Posts : 672
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    18/8/2015, 22:09

След този великолепен Suplex Беки още не може да повярва,че Йив успя да се повдигне и започва да спори със съдията който казва,че се е повдигнала малко преди 3. Линч се ядосва и тръгва към Йив,но тя пада извън ринга. Ники не спира да я окуражава и Торес с последни сили успява да се изправи,но Ирландката слиза при нея и съдията казва на Ники да стои настрана.Линч веднага връща Йив на ринга,но преди да се качи тя поглежда към шампионката.Беки влиза на ринга,но Йив я удря и Линч пада на земята.Това дава възможност на Торес да събере сили.Йив изправя Ирландката и я запраща в един ъгъл. Йив се засилва към нея и този път Линч не успя да се отмести навреме. Йив си вдига ръцете и Ники и публиката я аплодират.Беки се засилва към Йив,но Йив блокира атаките и.Линч се засилва от въжетата и да.Успя да повали Торес.Тя започва да набира енергия. Йив се изправя и Беки прави Clothesline. След това Ирландката се качва на въжетата и чака Торес да се изправи.Не е добра идея Йив да се изправя.Ники Бела крещи на Торес да се пази,но тя не знае какво се случва.Йив се изправя и това е  Missile Dropkick.Беки опитва туш и повдигане на 2. Беки явно скоро ще приложи хватката си,защото обработва ръката на Торес.Кели се подиграва на Ники и казва,че е време мача да приключи,а Ники не спира да окуражава Йив.Линч засилва Йив към единия ъгъл и не спира да удря главата на Торес в обтегачите и съдията се налага да я отдели от нея.Йив стои в ъгъла и се опитва да се съвземе,но Беки се засилва към нея и това е Corner High Knee.
Този мач изглежда е в полза на Ирландката.Торес имаше
надмощие в началото на този мач.Ники беше уверена,че Йив ще победи,но малко след началото на мача Беки взе надмощието и все още го има.Дали мача ще завърши в полза на Нексъс или Торес ще успее да обърне нещата и броени дни преди турнира тя ще направи втората загуба на Нексъс предстои да видим. Нека се върнем към мача където Беки все още има надмощието.Този мач изглежда ще приключи в полза на Беки.Тя изглежда има какво да покаже. Йив пада на пода и Беки ще опита туш,но какво прави Торес? Йив прави Roll Up дали тя ще успее да победи в този мач така неочаквано.1..2..Ники е готова да се радва,а Кели вика на Беки да се повдигне. И да! Беки успя да се повдигне съвсем малко преди 3. Беки веднага се изправя и забива мощен ритник в главата на Торес.Сега започва да забива мощни юмруци в главата и а съдията се опитва да я отдели от Торес.Торес се изправя с последните си сили,но Линч я хваща за косата и забива главата и в пода.Линч изглежда има много енергия в себе си.Сега Ирландката издръпва Йив в средата на ринга и да! Това трябва да е края на мача! Беки прилага захвата си за предаване Dis-Arm-Her.

Тя крещи на Торес предай се.Дали това ще бъде края на мача.Мисля че да,защото Йив няма никакви сили да се съпротивлява, а и е доста далеч от въжетата.

_________________


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly    

Върнете се в началото Go down
 
2. Eve Torres w/ Nikki Bella vs. Becky Lynch w/Kelly Kelly
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 4. DIVAS ELIMINATION MATCH - Team Bella vs. Team Nexus (4 vs. 4)

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: SuperShow-
Идете на: