Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 17:13

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 17:38

Styles: Какво.......какво по дяволите се случи!?
Tazz: Не е ли ясно, колега!? "Стоун Колд" запази титлата си!
Styles: Това е плагиатство! Победата на Кевин се изплъзна точно пред носът му. Бях сигурен, че и двамата му противници бяха в безсъзнание, но изведнъж от "нищото" изкача Остин и присвоява победата за себе си!? Не е честно!
Tazz: В края на деня, Световния Шампион запазва своята титлата не срещу един, а срещу двама! Точно както предвидих, че ще се случи. Оуенс беше близко, но не достатъчно, и това може да се разчете по разочарованото му изражение докато седи на пода и гледа към Остин докато се "пирува" със своята титла на рампата.
Styles: Не, Tazz. Тук има нещо нередно. Шибания рефер отброи прекалено бързо! Виж Оуенс. Той тръгва към рефера, ядосвайки се. Казах ти, че вината е на това копеле! Виж само как отстъпва като уплашен заек, ако беше умен, щеше да повдигне ръката на Оуенс победоносно вместо тази на онова "уплашено змийче".
Tazz: Какво може да направи рефера!? Да, сгафи на няколко места, но човечеца си върши работата.

Crowd chant:
KILL OWENS KILL! KILL OWENS KILL! KILL OWENS KILL!!!!!


Styles: МИЛИ БОЖЕ! PILEDRIVER!!!! PILEDRIVER!!!!!! Ха-ха-ха! ПОЕМИ СИ ГО, ГНИДО НЕЩАСТНА! ТОВА ПОЛУЧАВАШ ЗА ДЕТО СИ НЕКАДЪРЕН!
Tazz: Ако питаш мен, това вече е нередно. Оуенс отново постъпи по неуважителен начин, като нарани TNWG official, и със сигурност ще си изпати за това.
Styles: На кой му дреме, идиот такъв!?!?!? Този "корумпиран" пeдал си си си получи заслуженото, за където се правеше отворен на "Истинския Шампион".


Tazz: Надявам се феновете да са доволни.
Styles: Аз определено се изкефих. В момента съм на седмото небе колкото и да ми се повдига от резултата! Оуенс взима своята титла и таунт-ва. Въпреки, че изгуби мача, той не си тръгна от SummerScream като губещ.


Tazz: Самочувствието на Оуенс няма никакво покритие. Както и ти, Стайлс! Явно побоя който ти натресе "Стоун Колд" не е бил достатъчен.
Styles: Не ми говори за тоя лешпер! Важното е, че все пак си тръгнах до някъде доволен. Колкото и да ме е срам от това че световния ни шампион е такъв страхливец, мелето беше велико, "моят човек", "Истинския Шампион", Кевин Оуенс доминираше през целия мач и това е всичко, което ни беше нужно да видим. С него започна и с него свършва тоя глупав Мейн Ивент, най-шибания Мейн Ивент в историята на TNWG. Да ви еба майката на всичките!
Tazz: Къде тръгна бе луд!? Я, почакайте, докато Кевин е на въжетата, в залата се чува позната музика.....!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Sir
New User
New User
Sir

Join date : 02.08.2010
Posts : 77

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    1/8/2015, 12:57


Styles:  В такава вечер, само този образ ни липсваше .. Бишоф явно е тук, за да направи кратък анализ на главния мач.
Tazz : Или пък да спре безумните действия на Оуенс, време е някой да вкара в правия път това момче. Вижте какво стори на рефера преди малко, Кевин не е с всичкия си. 
Styles:  Омръзна ми да те слушам, през цялото време плюеш най-големия талант на тази федерация в момента, имай малко уважение към Истинския шампион. И нека поне чуем Бишоф, който вече е в началото на рампата, с микрофон в ръка. Само той може да определи кой е прав и кой крив в тази ситуация. 
Върнете се в началото Go down
Sir
New User
New User
Sir

Join date : 02.08.2010
Posts : 77

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    1/8/2015, 13:21


- Оуенс, за пореден път постъпи глупаво. Виж, за никого не е тайна,че не те харесвам. Колкото и добър да си на ринга, не мога да работя с теб, защото винаги намираш случай да се държиш като задник. Преди няколко минути ти ми предостави огромната възможност да се посъветвам набързо с TNWG Managеment-a и да взема решение, което така или иначе обмислях. Никой не беше виновен за твоята безспорна загуба, но все пак реши,че трябва да си го изкараш на един нещастен служител, на когото едва ли му дреме особено дали някога ще те види със Световна титла. Е, на мен ми дреме. Защото не мога да позволя болен тип като теб да се доближи отново толкова близо до най-престижното отличие на федерацията. Нито пък мога да поема риска и да поставя в опасност здравето и живота на още членове на екипа. Затова Кевин, ще ти го кажа кратко и ясно - YOU ARE FIRED! Ти си го заслужи, Оуенс. И все пак, не бързай да се сбогуваш с публиката, ще ти дам шанс да го направиш още тази седмица, на Rampage. Просто за да видиш,че въпреки всичко - наистина опитах да понеса присъствието ти наоколо. 
HAVE A GOOD NIGHT EVERYBODY! 

Tazz : Бишоф постъпи разумно, това трябваше да стане преди доста време.
Styles : Не мога да повярвам. Бишоф взе възможно най-грешното решение. Оуенс беше лицето на шоуто, всъщност главно Оуенс поддържаше интереса в тази вражда за Световната титла. Имаше реален шанс да се добере до златото, но ..
Tazz : О,стига.. не продължавай. Надявам се ти да си следващия уволнен, ще е доста забавно. Хей, шегувам се.. не се отчайвай, поне ще видиш Оуенс за последно следващата седмица? 
Styles : Силно се надявам Бишоф просто да не е мислил трезво и да промени решението си до Rampage.
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    1/8/2015, 14:02

Tazz: Оуенс не е на себе си след това, което чу.Той се държи за главата и не знае какво да направи в този момент.Кевин отива да полумъртвото тяло на Бриско, изправя го, вдига го и... МУ ПРАВИ PACKAGE PILEDRIVER.
Joey Styles: ТОВА БЕШЕ БРУТАЛНО, КОЛЕГА! Джей Бриско лежи в центъра на ринга, безпомощно и няма какво да направи.Кевин Оуенс слиза от ринга и се запътва към съблекалните.
Tazz: Уверих се, че Оуенс е тотален шибаняк.WAIT A MINUTEEE~! Чува се позната музика-а-а...


Tazz: ТОВА Е SETH FUCKING ROLLINS, КОЛЕГА! ПУБЛИКАТА Е В ТОТАЛЕН ЕКСТАЗ, РОЛИНС БЯГА КЪМ РИНГА С ВСИЧКИ СИЛИ!
Joey Styles: Ето и, че тоя се завърна.Ролинс се качва на ринга и е с куфарчето си в ръка, така или иначе не може да го кешира, но го държи в себе си.Явно има няквко съобщение към Бриско.Сет изчаква Джей Бриско да се изправи и...

..МУ ЗАБИВА КУФАРЧЕТО ПРАВО В ГЛАВАТА!!


Tazz: Джей Бриско вече не знае тотално къде се намира.Личи си, че не е на себе си, лежи като някой чувал в средата на ринга след този удар с куфарчето в главата от страна на Сет Ролинс.
Joey Styles: Ролинс няма намерение да чака Бриско да се съвземе, затова Сет застава в ъгъла и започва да тропа с крака, какво ли следва? Бриско започва да се изправя, РОЛИНС СЕ ЗАСИВЛА И МУ ПРАВИ-И-И...

..CURB STOMP!!


Tazz: Ролинс току-що изпрати ясно съобщение към Джей Бриско.Сет слиза от ринга с куфарчето си в ръка и се запътва към съблекалните.Доста въпроси очакват своите отговори, всичко ще излезе наяве в Madness.Публиката е със смесена реакция след тази атака над Бриско от страна на Mr. GTS 2015 Сет Ролинс.

TNWG Presents...
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    

Върнете се в началото Go down
 
ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: