Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    27/7/2015, 11:39

Световният шампион се гърчи от болка, няма как да е иначе. Оуенс го е "захапал" и няма намерение да пусне. Остин е в огромна опасност, опитва се да достигне до въжетата, но Кевин отново го издърпва в центъра на ринга. Леденият ще се предаде! Но не.. BRISCOE COMES TO SAVE THE DAY! Джей директно издърпа шампиона от хватката на Оуенс и сега остава да разберем как ще продължи това меле. 
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    27/7/2015, 14:09

Tazz: Сериозно ли? Сериозно ли това изобщо се случва? От месеци насам не сме гледали по-ожесточена битка за титлата на федерацията! Три велики шампиона всеки сам за себе си, кой? Кой е по-добрия? Кой ще си тръгне със златото, това остава да разберем през следващите минути!
Styles: Ледения Стив Остин живее за титлата на федерацията, той си ляга и става с мисълта че е шампион ако тази вечер загуби това ще бъде доста голямо разклащане на образа му. Дали без титлата ще е толкова мотивиран за каквото и да било и би ли казал всичко което казваше до сега?
Tazz: Ти отново правиш грешката предварително да отпишеш Остин, защо го правиш? Кажи ми нещо, Джоуи? Наистина ли си мислиш, че Оуенс или Бриско ще си тръгне с титлата? Ако си го мислиш мога само и единствено да ти кажа, че си в огромна грешка! Остин остава на върха и след тази вечер, запиши си го някъде.. УМОЛЯВАМ ТЕ!
Styles: Можем да спорим цяла нощ, но този мач продължава. Оуенс лежи точно пред нашата коментаторска маса, а сред въжетата облян в кръв Бриско irish whip-ва Стив срещу въжетата, той обаче обръща захвата след което го премята на ръба на ринга...

ОБЕСВА ГО, А СЛЕД ТОВА МУ ЗАБИВА CLOTHESLINE В ТИЛА
И ТАКА ДЖЕЙ БРИСКО СИ ПРАВИ БЛИЗКА СРЕЩА С ОГРАДАТА!!


Tazz: Бриско сигурно е загубил някой зъб след тази среща с оградата, Остин изглежда доволен от развитието на мача, но чакай? Кевин Оуенс го хваща след което го забива в тепиха с мощен back suplex. Това е опит за туш, шините са приковани: 1.........2...... и Стив намира начин да изрита въпреки че вратът му отскочи доста сериозно от тепиха!
Styles: Временното надмощие е точно в ръцете на Кевин Оуенс! Той веднага изправя плешивата тумба след което го запраща срещу въжетата и посреща с back body drop! Остин пада доста гадно, начина по който реве сам по себе си издава колко много боли тази маневра. Кевин не го оставя да си поеме дъх, той го хваща, изправя го дърпайки го за главата след което му забива clothesline с който го изхвърля от ринга.
Tazz: Кевин Оуенс слиза от ринга, хваща Остин какво ли следва сега? Каквото и да беше, Бриско му забива ръба на стола в гърба и така тотално му убива инерцията. Оуенс бива върнат сред въжетата, а стола бива разбит в главата на Ледения Стив Остин. Джей Бриско, целия в кървища влиза сред въжетата и тръгва срещу Оуенс, но внезапно бива погребан с мощен... POP-UP POWERBOMB!!
Styles: ТОВА Е ОПИТ ЗА ТУШ, РАМЕНЕТЕ НА БРИСКО СА ПРИКОВАНИ: 1........2.......... И СТИВ ОСТИН С ПОСЛЕДНИ СИЛИ ИЗДЪРПВА СЪДИЯТА!!
Tazz: Не знам от къде намери сили, но той защити титлата си буквално в последната секунда. Дали Бриско щеше да се повдигне? Това е без особено значение при положение, че този мач всъщност продължава!
Styles: На Кевин Оуенс не му харесва какво се случи преди малко, той слиза от ринга с цел да атакува Остин. Посяга да го удари, но Остин заляга след което му забива главата в коментаторската маса.
Tazz: Шампиона на федерацията на губи време и забива още няколко пъти главата на Оуенс в масата след което го връща сред въжетата. Какво е намислил сега? Той вади един стол из под ринга след което влиза сред въжетата с него и го забива в гърба на Оуенс като веднага след това започва ожесточена серия от chair shot-ове по цялото му тяло!
Styles: Същата тази тактика донесе титлата на Остин преди 2 месеца, дали и сега ще успее по този начин да открадне победата? Опит за туш: 1........2.... какво ли ще се случи?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    27/7/2015, 14:12

Ауч, that was intense. 
Съдията започва отброяване, нооо не стига по-далеч от 2, въпреки impact-a опреди няколко секунди, Оуенс успява да намери сили за повдигане. "Тройната заплаха" продължава. 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 01:20

Styles: Голяма касапница става на ринга. На ринга има само мъртви тела, но изглежда Оуенс още е в този мач. Той хваща Бриско и го повдига. След което му набива юмрук, последван от chop. Кара го да се свие с един завъртащ ритник, и му набива closeline. След това прави small package: 1...2..... За жалост обаче на "Истинския Шампион", Бриско повдига кракът си преди 3.  
Tazz: Кевин се обръща към Стоун Колд. Да, ако е умен, би трябвало да pin-не "Световния Шампион", за да заслужи тази титла. Така и прави. Той приковава Остин, отново със small package:1....2.....о-о-о-о почакайте! Остин  контрира small package-a на Кевин с roll up: 1...2....НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!!!!! KICK OOOOUT~!
Styles: "Истинския Шампион" веднага се изправя. Той вижда "Ледения" как се засилва към него и го рита през корема, след което го поваля на пода с DDT. След това хваща "Ледения" и го заключва в CHIN LOCK.
Tazz: Джей обаче се изправя и отново отиваме back and foward. Бриско рита Оуенс в гърба, и така спира хватката му за предаване, точно преди Стийв Остин да tap out-не. НЕЕЕ! Защо, Бриско!? Защо го направи!?
Styles: Всеки се бие за себе си в този мач. Бриско хваща Оуенс и го изблъсква в единия ъгъл на ринга, където Оуенс беше премахнал turnbuckle-a. Това обаче не беше толкова лошо за Кевин. Все пак той е "Голямо куче" и сигурно е "по-кУрав" от Стийв Остин. Бриско се качва на второто въже и започва да набива чукове на Кевин. Оуенс обаче хваща Бриско-о-о.....това може да бъде лошо.....
Tazz: Кевин слага Бриско върху раменете си. Не знам какво се готви да направи, но със сигурност не е "розово". "Редника" обаче успява да се отдръпне от раменете на Оуенс навреме. Той хваща един стол, който намира на тепиха, и се засилва към гърба на "дебелата свиня", за което ще си изпати, защото изяжда-а-а......

SUPERKI-I-I-I-I-I-CK~!

ПРАВО ПРЕЗ "ШИБАНИЯ" СТОЛ!

Styles: Виждаме обаче как след този Superkick, Оуенс също е в несвяст, след чуковете, които му забоде Бриско по-рано. Това кара Остин да се възползва като първата кучка, и да открадне победата. "Световния Шампион" се шмугва като невестулка и прилага roll up: 1...2....Виждаме обаче как Оуенс се намесва с double axe handle и прекъсва планът на "Световния Шампион".
Tazz: Трудно е, когато си срещу двама. Стийв Остин прави кълбо назад и се изправя бързо. След това тръгва към Оуенс, но бива спрян от big boot през корема. Кевин обаче сега хваща "The Toughest SOB" и му набива......DDT ВЪРХУ ТЕПИХА!
Styles: И двамата противници на Кевин лежат на пода. Той излиза извън ринга и се сдобива с ново оръжие. Това, което изважда изпод тепиха, е BARB WIRE BAT.
Tazz: О, не. Нещата ще ескалират и тука вече става опасно, Оуенс като се сдобие с тези опасни оръжия. Кевин се връща на ринга, като виждаме Остин как се опитва да се изправи, демонстрирайки огромна издръжливост, но не за дълго. Феновете започват да скандират "KILL OWENS KILL", тези са направо полудели. Оуенс се засилва с бухалката към него, като се опитва да му я забоде в черепа и........О НЕ!!!!!  Омотаната около дървения предмет тел пробожда главата на Остин и направо му раздира кожата!!!!!!
Styles: Оуенс се хили ехидно. Хладнокръвното изражение, изписано по лицето на Кевин казва всичко. Той иска да УБИЕ "Световния Шампион". По лицето на Остин започва да се стича обилно количество кръв. Веднъж това започне ли да се разтича по очите ти, колега, се считай за пътник. Мога да се уверя че Остин е "заслепен" от кръвтта която тече от челото му и не вижда нищо в момента.
Tazz: Ъгх.....Това е брутално! Оуенс хваща бухалката и я повдига. Явно е решил да умъртви Остин напълно, но виждаме как Бриско се намесва в последния момент. Той хваща бухалката на Оуенс и я издръгва от ръцете му. След това се опитва да я забие през корема му докато се обръща, за щастие, успешно. После Джей хваща Оуенс през корема и мисля че прави опит за suplex.....но инерцията на Оуенс още не е убита напълно, въпреки че го скалпира с неговото оръжие, той използва тежестта си, за да се задържи.
Styles: Оуенс успява да reverse-не захвата на "редника". След това го хваща през главата и му забожда DDT!!!!! Той вижда, че Остин още е на колена и сменя отново своята тактика към него с.....БОТУШ ПРЕЗ КЪРВЯСАЛАТА ГЛАВА НА ОСТИН!
Tazz: Кевин се качва върху второто въже. След което прави един flip, с който се озовава върху 3-тото. Огромен атлетизъм, показан от по-добрия претендент. Кевин скача от най-горното въже след като се обръща с този flip и това е.....DOUBLE MOONSAULT!!!!! КЕВИН СЕ ПРИЗЕМЯВА И ВЪРХУ ДВАМАТА СИ ПРОТИВНИЦИ!!!!! ПО ДЯВОЛИТЕ.....!!!!!
Styles: Дали щетите не бяха нанесени само върху Джей и Остин, или Кевин също ги усети след тази брутална маневра!? Той се обръща и се хваща през корема, като рита с крака, определено го е заболяло и него, но бързо се окопитва. Хваща Джей за крака, издърпвайки го към центъра на ринга, и застава до него, като едната му ръка е през лицето на Бриско. Рефера отброява: 1...2.......
Tazz: БРИСКО! В последния момент, той отдръпва ръката на Кевин от себе си. Джей се изправя. Въпреки, че е пребит, той реагира внезапно и взима един стол, с който нацелва Оуенс през главата, преди да се изправи и да продължи атаката си към него. В залата започват да се чуват "This is Awesome" скандирания, и съм съгласен, това наистина се превръща в един невероятен Main Event, който ще бъде запомнен със сигурност в историята.
Styles: Бриско излиза извън ринга. Навярно да търси още едно оръжие. Оуенс обаче в същото време се търкаля, и се измъква през най-долното въже, от другата страна на ринга. Доста ветерански ход от страна на Оуенс. Въпреки, че е зашеметен, и ще му отнеме време да добере задника си до Джей.
Tazz: Бриско едва ли забелязва дебелата свиня. Той изважда една дървена маса, и я наглася върху нашата коментаторска маса, не знам какво е намислил, но със сигурност няма и да разберем, тъй като Оуенс се появява от нищото зад Бриско, и с един running splash, използвайки цялата си тежест, го сваля от релси. След това го хваща и.....BACK BODY DROP ВЪРХУ ДЪРВЕНАТА МАСА, КОЯТО БРИСКО ПОСТАВИ ВЪРХУ НАШАТА КОМЕНТАТОРСКА МАСА!!!!! ДЖЕЙ БРИСКО РАЗБИВА МАСАТА НА 2!!!!!!
Styles: Не е на добре за Джей. Гръбнака му сигурно също не се чувства добре, да не говорим, че зад дървената маса, в която се разби, е нашата коментаторска маса! Бриско крещи от болка, едва ли му е останало въздух след тази брутална маневра от страна на Оуенс. Почакайте! Вижте това! Стоун Колд излиза също извън ринга, и започва да напада Оуенс в гръб! Винтейдж Остин! Той хваща Оуенс и го вкарва на ринга. Кевин обаче се изправя. Остин се хвърля срещу него, но изяжда.....LOW BLOOOOOOW!!!!! ПОЕМИ ТОВА, ШИБАН КУЧИ СИНЕ! ТАКА ТИ СЕ ПАДА! Оуенс прави опит за туш: 1...2.....СТИГА БЕ! НЕ! НЕ! ОЩЕ ЕДИН NEARFALL! НЕ МОГА ПОВЕЧЕ!
Tazz: Дишай, Стайлс! Дишай! Бриско може и да не може да диша тука пред нас, но поне ти може да изтърпиш. Все пак не ти го отнасяш целия този побой. Какво ли е намислил Оуенс сега!? Той излиза от ринга и......взима.....ТОВА КОФА ЛИ Е!? СЕРИОЗНО ЛИ ЩЕ ИЗХВЪРЛЯ БОКЛУК, ИЛИ САМО ТАКА СИ МИСЛЯ!?
Styles: В главата ми не го побира. Оуенс се връща където е Остин. "The Texas Rattlesnake" отново е на колена, но не за дълго. Кевин показва ТОТАЛНО НЕУВАЖЕНИЕ.....ИЗПРАЗВАЙКИ БОКЛУКА ОТ КОФАТА ВЪРХУ СТИЙВ ОСТИН!!!!!! ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО!!!!!!!!!
Tazz: Дори не искам и да повдигам този въпрос. Оуенс ме отвръщава, но какво друго бихме могли да очакваме от него!? Може би това:

Оуенс взима капака от кофата и.....

Я ЗАБИВА В ГЛАВАТА НА ОСТИН.....!!!!

.....след което слага капака върху главата му,
изпълнява едно салто и това е.....

SOMMERSAULT LEG DROP!!!!!

Tazz: "Ледения" Стийв Остин е тотално НОКАУТИРАН след този ход на Оуенс! Кевин пълзи бавно към единия ъгъл на ринга, като погледа му е насочен към Бриско, който все още лежи пребит пред нашата коментаторска маса. "СВЕТОВНАТА ТИТЛА Е САМО МОЯ!!!!! ЯСНО ЛИ Е!!!!!!! САМО АЗ Я ЗАСЛУЖАВАМ!!!!!! НИКОЙ ДРУГ!!!!!!!!!" - крещи Оуенс към Бриско, докато посочва към себе си. След това се обръща към Стийв и го покрива за туш: 1....2......това ли беше всичко за Остин!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 01:26

Всички мислехме,че титлата вече е в кърпа вързана на Оуенс, но Ледения показва за пореден път, че шампионския пояс неслучайно е при него. Имаме повдигане на една милисекунда преди 3, може би интуитивно Остин кик аут-на и този път. Мачът продължава! 
Върнете се в началото Go down
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 01:31

Tazz: Титлата не федерацията е заложена на карта и по-важното е, че този ненормален триъгълник продължава с пълна газ!
Styles: Стив Остин определено не може да използва по никакъв начин привилегиите си като шампион, тъй като в този мач няма никакви правила. Единственото правило е, първи отбелязал туш или предаване печели мача. Няма дисквалификации или отброявани, а за десерт участниците са трима! 
Styles: Джей Бриско и Кевин Оуенс са сред въжетата, те елиминираха временно шампиона на федерацията. Ето, че Джей хваща Кевин в удобна позиция.. какво ще последва? Каквото и да беше, Оуенс успява да го избута а след това го забива в корнера с мощен corner spear. Бриско застава в седнала позиция, Оуенс отива в другия край на ринга след което се засилва.. какво ли ще видим? Може би ще видим cannonball? 
Tazz: ... НЕ!!! Остин издърпва Бриско от корнера и Оуенс се разбива там.. доста брутален сблъсък със корнера, Оуенс е буквално на вратът си. Стив забива Джей в оградата и веднага след това се връща сред въжетата като слага крака на Оуенс във въжето и покрива раменете след това: 1...........2....... и Оуенс намира начин да оцелее, ОТНОВО! 
Styles: Оуенс бива върнат на крака, какво изобщо прави Остин от началото на този мач? Тактиката му е неясна, той дори не знае къде се намира... Ето, че започва да му забива леви и десни чукове след което го запраща срещу въжетата, Кевин обаче обръща захвата след което Стив е на път да се оттласка от въжетата, само че Бриско го хваща за краката и издръпва от ринга като при самото падане от ръба.. Остин се пребива много лошо в бетона!
Tazz: Изненадан от ситуацията, Оуенс тръгва да атакува Бриско но вместо това главата му бива отнесена от стоманен стол през второто въже. Джей Бриско остава единствения на крака, той маха капака на масата след което разчиства и мониторите.. какво е намислил този ненормален пияница? Ето, че Остин бива качен върху нашата маса.. Бриско вкарва главата му между краката си, това което ще последва вероятно ще свърши много зле за шампиона. Бриско прави опит за jay driller върху масата, но какво? Остин просто не помръдва, Бриско прави още един опит който бива обърнат в... 

.. BACK BODY DROP ВЪРХУ ДРУГАТА МАСА!!!
Styles: ГОСПОДИ... КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ БЕШЕ ТОВА? ДЖЕЙ БРИСКО ТОКУ ЩО МИСЛЯ, ЧЕ БЕШЕ УБИТ? НЕ ЗНАМ, НО ОПРЕДЕЛЕНО ВРЪЩАНЕТО МУ В МАЧА ЩЕ БЪДЕ МНОГО, МНОГО ТРУДНО.. ДАЛИ ИЗОБЩО ЩЕ ИМА ТАКОВА?
Tazz: Какви ги върши Остин? Той бърка из под ринга и там вади хладилната чанта с бира, защо? Мисля, че все още не е времето за тоста!? Той отваря една бира, отпива от нея а след това изправя главата на Джей и му забива кенчето в главата... 
Styles: Ледения е напълно обезумял, какво ли следва сега? Оуенс го атакува в гърба и веднага след това го връща сред въжетата.. мача все още продължава без значение дали Бриско е в него! Стив изобщо не знам как продължава да е в този мач, Кевин му забива десен чук с който го поваля върху въжетата след това и в корнера. Той го изправя и го запраща в отсрещния корнер, засилва се срещу него? Какво ли ще последва? Остин вдига ботуша си и Кевин се нанизва на него! 
Tazz: Стив е доста изтощен, но въпреки това с последни сили тръгва да бяга срещу Оуенс който го хваща във въздуха и следва с мощен body slam. Следва моментален опит за туш: 1........2...... НЕ!!! НЕ!!! НЕ!!! Остин намира начин да се повдигне, но как го направи? Може би инстинкта му на шампион беше решителния фактор тук!? 
Styles: Не знам колега.. нищо не знам. Бриско все още не помръдва из между остатъците от масата, а Оуенс е на крака и вероятно следващия му ход ще довърши Остин за винаги? Ето, че той го изправя след което отново го запраща срещу въжетата, Стив намира някакви сетни сили да обърне засилката и този път го посреща със... 

.. SPINEBUSTEEEEEEEEEER!!!


Tazz: Мисля, че това беше точката на пречупване за Оуенс!? Стив се хвърля в опит за туш с последните си сили: 1........2...... това ли е края? Запазва ли титлата?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 01:35

Това беше вече почти отчаян опит на Остин да запази златото. Оуенс обаче също не се предава в този сблъсък и успява да изрита още на 2 и половина. Какъв жесток мач наблюдаваме в Main Event-a на Summer Scream .. но най-добрата част е,че той продължава! 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 01:39

Styles: Не знам как Оуенс се изправи толкова лесно след този Spinebuster, от "бетон" ли е издялан или какво, но това не са добри новини за "The Texas Rattlesnake".
Tazz: Оуенс хваща "Стоун Колд", Световния Шампион обаче започва да маха с ръце, определено не иска да попадне в хватката на Кевин, защото знае какво може да го сполети. Кевин се опитва-а-а....да дигне Остин, но не успява. Остин се измъква, набивайки му elbow shot-ове в главата. Това не поваля обаче Кевин. Напротив! Стийв Остин се измъква от захвата му, обаче сега какво!?
Styles: "COME ON!" - таунтва Оуенс към противника си. Остин му забива един chop, но това изглежда сякаш няма никакъв ефект върху Оуенс. След това "The Toughest SOB" се ядосва. Той размята средните пръсти към Кевин, и започва да нанася mudhole strike-ове. Кевин обаче също започва да забива чукове в главата на Остин. Дали щетите не са нанесени върху разбитото чело на Остин!? Кевин му нанася още повече щети и той започва да чувства ефекта, отстъпвайки. "Ледения" рита към Кевин, обаче кракът му бива хванат от двете ръце на Оуенс преди да го докосне. Остин обаче скача във въздуха и се завърта, като с един Drop Kick избутва Оуенс към въжетата.
Tazz: "Ледения" се затичва към въжетата, върху които се е облегнал Оуенс. Кевин обаче го посреща с един closeline и го поваля напълно внезапно. Оуенс прави опит за туш: 1...2....и ето, че тук е моментът Бриско да се намести и да развали тушът на Оуенс. Кевин веднага се изправя. Сега пък двамата с Бриско започват да си разменят удари. Джей замахва със саблен удар, Оуенс заляга, и преди Бриско да се обърне......BAZINGA! SUPERKICK В ГЛАВАТА НА БРИСКО!!!!!!
Styles: BAH GAWD.......!!!! ПОРЕДНИЯ SUPERKICK В ТОЗИ МАЧ! ГЛАВАТА НА БРИСКО ОТСКОЧИ КАТО БАСКЕТБОЛНА ТОПКА. Кевин прави small package: 1...2....kick out! След което се изправя и рита Стоун Колд в главата. Той изритва "Стоун Колд" от ринга отново като някакъв "боклук". След това го запраща в барикадата, и започва да му забожда юмруци в гърба.
Tazz: Бих казал, че идеите на Оуенс вече започват да се изчерпват. Или поне така ми се иска да вярвам. Той изважда стоманен стол от тепиха. След което се засилва към Остин с battling ram, но Стийв Остин отстъпва и Кевин се забива барикадата със все стола.
Styles: Това само временно зашемети Оуенс, но той бързо отръска ръцете си, сигурно явно цялото му тяло изтръпна след този удар, но вече изглежда добре. Но не за дълго. Сега ще си изпати, защото Остин го хваща през гърба и го засилва към стълбите, обаче-е-е.....ОУЕНС ПРАВИ REVERSE И ЗАБИВА "СТИЙВ ОСТИН" В МЕТАЛНИЯ КОЛ!!!!!! След което го хваща през главата, издърпва го към него…..CODE BREAKER!!!!!!!
Tazz: Виждали сме Джерико да изпълнява тази маневра много пъти, но когато Оуенс я използва винаги го прави по уникален за него начин. И ето, че това зашемети Остин и за дълго време може би няма да бъде способен да се върне в този мач.
Styles: Кевин тръгва към timekeepers area-та, откъдето взима своята „истинска титла”. Ще отстъпва ли, колега!?
Tazz: Ни най-малко. Всъщност, според мен, Оуенс мисли да използва титлата си за оръжие. Кевин се качва на ринга, където е Джей Бриско. Явно е решил да си го изкара върху „редника” и това е. Кевин се засилва към него с титлата-а-а-а…..обаче Джей веднага контрира с roll up! 1…2…..и Оуенс изрита. Каква маневра от страна на Джей! Той тръгва към Оуенс и му набива един Superkick и както казват, What goes around, comes around. Джей хваща Оуенс през главата, и го изхвърля от ринга, но за негово нещастие, „Истинския Шампион” се приземява чрез краката си върху стоманения под.
Styles: И си мислиш, че Оуенс ще се отърве!? Джей се засилва от въжетата и прави опит за Suicide Dive, но ОУЕНС СЕ ОТДРЪПВА И БРИСКО СЕ ЗАБОЖДА С БЯСНА СКОРОСТ ВЪРХУ СТОМАНЕНАТА БАРИКАДА!!!!! Какъв удар!
Tazz: Не успя да улучи, за разлика от Оуенс, който хваща главата на Бриско и….Я ЗАБОЖДА ВЪРХУ БАРИКАДАТА, ОЩЕ ВЕДНЪЖ! Кевин е в разгарът си. Той бърка изпод ринга, и изважда нещо, наподобяващо на гаечен ключ. От къде пък го намери това!? Бриско лази по стоманения под, опитвайки се да се надигне, но…..

Кевин тръгва към Бриско и му забожда гаечния ключ…..
ПРАВО В ГЛАВАТА! СЛЕД КОЕТО……..

ЗАПОЧВА ДА ГО ДУШИ С ГАЕЧНИЯ КЛЮЧ!!!!!

Tazz: БЕЗМИЛОСТНО!!!!! Бриско крещи от болка с пълно гърло, доколкото има въздух, тъй като Оуенс го изкарва всичкия с гаечния ключ, с който е заключил вратът на Джей в захвата си. Кевин връща Бриско обратно на ринга, като зарязва гаечния ключ, и се качва на ринга, след което прави опит за туш върху Джей Бриско: 1...2.......3!?
Styles: Не! Точно преди ръката на рефера да тупне до 3, Бриско! Той внезапно се повдига и следователно тази "касапница" между тримата продължава. Кевин се скубе за косата и не може да повярва. Той започва да спори със съдята, но рефера му обяснява, че това всъщност е 2 и половина. Не е хубаво да се заяждаш с TNWG official-a, ама какво да се прави, на Оуенс това му е "в стила".
Tazz: Междувременно, Остин влиза на ринга с пластмасово кенче бира, и се опитва да влезе на Оуенс в гръб, но Кеви-и-ин....ХВАЩА "ЛЕДЕНИЯ" ЗА КИТКАТА!!!!! След това почва да излива бирата върху него. Остин рита Кевин и така го кара да пусне кена. След това се засилва към него, но виждаме как в последния момент, Оуенс хваща Стоун Колд за краката, и ги издърпва напред, карайки го да падне с гръб върху тепиха, и наглася ъгъла на който е наклонен да е към ръба на ринга, където беше премахнал turnbuckle-a. Оуенс се възползва от тази мишена през целия мач. Той изтрелва Остин с ROCKET LAUNCHER И СТИЙВ СЕ ПРИЗЕМЯВА ПРАВО ВЪРХУ КОЛА, НА КОЙТО Е ПРЕМАХНАТ НАЙ-ГОРНИЯ TURNBUCKLE!!!!!
Styles: Мисля, че в този момент, раната на Стоун Колд се отвори, и отново започна да се стича кръв по главата му. Оуенс го посреща в гръб, и прави roll up, позиционирайки го върху центъра на тепиха: 1...2........3????? НЕ! Остин kicks out!!!! НЕЧОВЕШКО!
Tazz: Не, колега. Напълно човешко е! Остин е "най-кУравия кучи син на Тъ Нъ Въ Гъ", не случайно го наричат така. Той е толкова издръжлив, че може да изрита дори след това, но мисля, че проблемът е някъде другаде, а именно в ШИБАНИЯ рефер, който отброяваше прекалено бавно.
Styles: Да, Tazz. И аз чак сега го забелязвам, когато Оуенс се изправя и гледа лошо към рефера. Какво да прави съдята!? Той просто си върши работата. "Следващия път внимавай!" - заплашва го Оуенс. След което хваща Стоун Колд и го повдига от земята, вдигайки го на ръцете си. Това е силата на Оуенс! Той мята Стоун Колд, който НАБИВА MID SECTION-A СИ БРУТАЛНО ВЪРХУ НАЙ-ГОРНИТЕ ВЪЖЕТА.....
Tazz: "KILL OWENS KILL!!! KILL OWENS KILL!!!" - крещят феновете. Оуенс не само уби противниците си, но мисля, и че няколко деца също умряха в процеса. Кевин взима стол и.......ГО ЗАБОЖДА В ГЛАВАТА НА ОСТИН, КОЙТО ПАДА ОТ ВЪЖЕТАТА И СЕ СТРУПОЛЯСВА ВЪРХУ СТОМАНЕНИЯ ПОД!!!!!! МИЛИ БОЖЕ!!!!! ЦЯЛАТА ГЛАВА НА ОСТИН Е ОБЛЯНА С КРЪВ!!!!!!
Styles: Кевин излиза извън ринга. Той взима една дълга дървена маса, и я слага между барикадата и ринга след това хваща Стоун Колд и това е......BAH GAWD!!!!!

POWERBO-O-O-OMB~!

ВЪРХУ "ШИБАНАТА" МАСА!!!!!

Tazz: Това беше само вариант на неговия Pop-up powerbomb, но също беше доста ефективен върху "Стоун Колд", до толкова, че Остин вече е заличен и не мисля, че Кевин повече си има работа с него. "Световния Шампион" просто е свършен след този ход.
Styles: Така е, Tazz! Остин е направо мъртвец, вече безспорно знаем, че ще има нов шампион в това Главно Събитие. Стоун Колд показа че не е "най-кУравия кучи син", а просто една шантава женичка по прашки. Кевин се връща на ринга, като се качва върху въжетата, насочвайки погледа си към Бриско. Явно ще видим екшън между двамата претенденти сега. Оуенс срещу Бриско - това е просто класика на класиките! Всички знаем как завърши първия път, но дали и на този турнир ще свърши по същия начин!? Кевин скача от въжетата-а-а....
Tazz:......но Бриско си вдига краката в последния момент и Оуенс не успя да извърши moonsault-a, вместо това си наби гърба върху колената на Бриско!
Styles: Моментът на Бриско настъпи! Той се изправя и хваща Оуенс като го наглася между краката в опит за Jay Driller. Бриско тръгва да повдига Оуе-е-енс.....почти успява, обаче успява да го надигне само малко от тепиха, Оуенс обаче успява отново да използва килограмите си за предимство. Явно все пак имало работа от "тъпченето на кебапчета и кюфтета". Виж това, Tazz! Оуенс контрира-а-а-а......BACK BODY DROP!!!!!! Джей се приземява върху тепиха но веднага се изправя, въпреки че се държи за гърба, който пострада не малко пъти в този мач. След това се обръща към Оуенс и замахва с clothesline, но Оуенс успява да избегне удара и.....ENZUGIRI KICK В ЗАДНАТА ЧАСТ НА ВРАТЪТ НА БРИСКО!!!!!!
Tazz: Impact-ът от този ритник се разнесе из цялата арена. Джей трябва да е в несвяст по принцип, но той все още има сили да се движи!!!! Кевин хваща Бриско и го заключва в.....STF!!!! STF!!!!! Много брутална маневра за предаване от страна на Оуенс. Той използва наднорменото си тегло, в комбинация със натиска който прилага върху Джей Бриско, който няма измъкване, тъй като и двамата се намират по средата на ринга. It's a nowhere land for Briscoe!
Styles: "Редника" толкова много побой изяде от Оуенс, че дори не знам как още не е в несвяст. Той обаче няма вече сили да се бори срещу този захват, и въпреки това....ВЪПРЕКИ ТОВА, БРИСКО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ! Просто го познавам и съм сигурен, че ще намери начин да се измъкне, Бриско никога няма да tap out-не!
Tazz: Нека припомним, че ако Кевин накара Бриско да се предаде, Остин ще го отнесе, понеже залогът в този мач е неговата титла. Чакай, какво е това!? Бриско показва някаква съпротива!!!!! Той се надига със всички сили от тепиха, използвайки ръцете си, и "пропълзява" пътят си към въжетата, с 300 мъки, но все още не може да ги достигне. Мисля, че Бриско е на път да припадне.
Styles: И аз съм позитивен за това, което каза, Tazz. Виждаме как Бриско започва да се унася, но....скивай това!!!! "Ледения" Стийв Остин се завръща в мача! Той използва едно от своите кенчета с бири и го шотира право в главата на Оуенс, докато се намира близо до въжетата, и така кара "Истинския Шампион" да отпусне хватката си от Бриско.
Tazz: Как по дяволите Остин все още може да се движи!? Той влиза на ринга и бързо хваща Оуенс в small package, явно с цел да си му го върне тъпкано за целия побой, който Оуенс по-рано му нанесе. Рефера тръгва да отброява: 1...2....и-и-и Оуенс изритва, почти с лекота. "Стой долу, кучи сине!!!!" - ругае Остин към противника си, и започва да stomp-ва Кевин, който явно не чувства ефекта и все пак продължава да се опитва да се изправи.
Styles: На Остин явно му дойде до гуша от Кевин. Той хваща Оуенс в sleeper hold, и го заключва успешно! Оуенс тръгва да се унася, той няма къде да отиде. Оуенс мята с ръце насам-натам като "бясна свиня". Мисля, че знам каква е целта на Остин - да отслаби Оуенс за да може да му приложи....Sleeper Suplex! Остин показва нечовешка сила и успява да преметне Кевин със своя суплекс!!!!!
Tazz: Ходът на "Стоун Колд" безспорно е зашеметил Оуенс. Стийв излиза от ринга. Той взима една маса и я вкарва в ринга. Отмъщението на "Ледения" продължава. Той наглася масата в единия ъгъл на ринга. След което хваща Оуенс от земята и го засилва към масата-а-а-а.....но ОУЕНС В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ REVERSE-ВА, ЗАСТАВАЙКИ ЗАД ОСТИН, КАТО ГО ХВАЩА И ТОВА Е.....GERMAN SUPLEX ПРЕЗ ДЪРВЕНАТА МАСА-А-А-А~!!!!!!
Styles: Край. "Ледения" вече е over!!!! Дори Кевин вече не е сигурен на кой свят се намира, но все още има сили за едно последно изпълнение. Той излиза извън ринга, и започва да изважда столове и ги мята. Оуенс вкарва на ринга 1...2...3...4...5... стола! За какво са му!?
Tazz: Тепърва ще разберем. Кевин се връща на ринга и наглася столовете в нормално положение върху средата на тепиха. Вижте това обаче! Бриско се изправя. Той си е сложил нещо като бокс на ръката и замахва към Оуенс. Това беше близко, но Оуенс отстъпва и наръгва стола право през корема на "редника", който се свива от болки. "Истинския Шампион" захвърля стола, след което хваща главата на Бриско и го качва върху 4-те приближени един до друг стола по средата на ринга. Мисля че знам какво следва-а-а-а.....

PACKAGE PILEDRIVER

ПРЕЗ "МОРЕТО" ОТ СТОЛОВЕ!!!!!

Styles: "HOLY SHIT! HOLY SHIT! HOLY SHIT!" КРАЙ! ТОВА Е ОКОНЧАТЕЛНИЯ КРАЙ! НЯМА ДРУГ ИЗХОД!!!!!
Tazz: Оуенс и Бриско лежат върху земята. "Редника" също е облян в кръв след тази УНИЩОЖИТЕЛНА МАНЕВРА от страна на Оуенс, а Кевин тръгва бавно да пълзи към Бриско, с цел да го покрие за туш. Дали това е края!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 17:02

Tazz: Оуенс току що унищожи Бриско, но също така унищожи и самия себе си.. Стив Остин лежи в единия край на ринга и по всичко си личи, че е може би е в най-добро състояние от тримата.
Styles: Какви ги върши Остин? Той започва да се влачи с последни сили до трупа на Бриско след което едвам, едвам ляга върху гърдите му и вдига крака му в опит за туш:
Styles: НЕ... НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!!! ПРОСТО НЕ Е ПРАВИЛНО...
Tazz: 1...........2...... това ли е края? Запазва ли титлата?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    31/7/2015, 17:12

ДА! Този път отброяването е до 3! Остин се възползва перфектно от ситуацията и успя да запази златото! Реферът подава титлата на шампиона и се измита от ринга. 
Наблюдавахме невероятен мач и изключително изненадващ финал, които ще останат в историята на федерацията. 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)    

Върнете се в началото Go down
 
ME : WORLD CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - Kevin Owens vs. Jay Briscoe vs. Stone Cold (c)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: