Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    19/7/2015, 10:38

Този мач може да завърши наистина брутално, тъй като победител ще бъде този, който пребие опонента си до кръв. Напрежението между Стайлс и Джерико ескалира отдавна, но това ППВ може би ще сложи край на тяхната вражда.


1. AJ Styles
2. Chris Jericho 

П.П.- Тъй като не се препоръчва за лица под 14 години, всички под тази възраст в залата, ще бъдат снабдени с Невробекс и превръзка за очи . 
П.П.2.0 - Дамяне, пиши по-дълги постове! 
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
Dimarata

Join date : 02.09.2013
Posts : 1464
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    23/7/2015, 22:43

- Посрещнете първо,от Гейтсвил Горджия,с точно тегло 98кг.."The Phenomenal" AJ Styles!!

Таз: Новата песен на Ей Джей Стайлс гръмва в залата е след секунди се пускат и класическите фоерверки.Стайлс минава под тях след което прави своя запазен таунт в средата на рампата.
Джоуй: Виж колега, с каква овереност крачи Стайлс към ринга!
Таз: Щом имаш уменията и опита на Стайлс и ти ще си така уверен,повярвай ми!
Няма съмнение,че Ей Джей е един от най-добрите кечисти на това поколение,но ще може ли да го докаже за пореден път ?
Джоуй: Сигурен съм,че ще успее!

 
Таз: Ей Джей влиза сред въжетата след което отново таунтва и въпреки,че не всички са на негова страна публика все пак изпада в екстаз!
Джоуй: Стайлс застава в своя ъгъл и се приготвя за началото на мача!
Върнете се в началото Go down
MarianAsylum
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
MarianAsylum

Location : Burkanowo
Join date : 02.08.2014
Posts : 1438
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    24/7/2015, 09:55

BREAK THE WALL DOWN!And his opponent, from Tampa, Florida, "The Ayatollah of Rock 'n' Rolla" - CHHHRIS JERICHOOOOO!

J.Styles: Е, Tazz, започваме!

Tazz: Враждата между Джерико и Стайлс ескалира отдавна, като се очаква този мач да приключи враждата и да установим всъщност кой е по-добрия измежду двамата.

J.Styles: Джерико не изглежда притеснен, но няма и от какво. Според мен той ще срита задника на отворения Стайлс и ще му покаже пътя към болницата след този мач.


Tazz: Джерико е готов да се даде началото на този First Blood Match!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    24/7/2015, 10:52

RING THE BELL! 
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
Dimarata

Join date : 02.09.2013
Posts : 1464
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    24/7/2015, 11:26

Таз: Мача започва с пълна пара,феновете са затаили дълбоко дъх!
Джоуй: Рефера също е готов за тази среща като носи наилон на ръцете си.
Таз: Ей Джей и Джерико не си губят времето и започват яростно да с млатят с удари по лицето!Ей Джей поваля Джерико и продължава да ги бие!
Таз: Ей Джей се изправя и настъпва нарочно Джерико в лицето след което слиза от ринга и вдига чарфа.
Джоуй: Стайлс започва да хвърля всевъзможни неща като тухли,столове...кендо стикове.
Таз: Виж Стайлс приплъзва и две буци стъкла на ринга.
Джоуй:Джерико се опомня и слиза извън ринга където се нахвърля на Стайлс. Ей Джей го отблъсква след което му забива главата два пъти в желязната барикада!
Таз: Крис пада на земята,а Стайлс го рита мощно в главата.
Джоуй: Ей Джей взима една тръба от феновете след което изчаква Джерико да се изправи.
Таз: Крис е на крака,а Стайлс замахва,но Джерико заляга..,но Стайлс отправя ритник в корема,а след това и had shot with the pipe!!!
Джоуй: Мисля че на Джерико му фръкна някой зъб колега.
Таз: Нищо чудно след такъв мощен удар.
Джоуй: Феновете подават един стоманен стол ма Ей Джей, с който той удря Y2J право в лицето! Крис е направо приспан след този удар!
Таз: Опа,момент колега, Ей Джей идва към нашата маса и взима най-нахално твоя монитор.
Джоуй: "Феноменалния" чака Джерико да се изправи ии...
Таз: С монитора в главатааа!
Джоуй: Болката за Крис е огромна и той се държи за главата!
Таз:Но не за дълго,защото бива бързо върнат на ринга от Ей Джей!
Джоуй: Джерико се изправя на крака..и се цели ниско,какъв low blow от Джерико! Крис намества единия стол,хваща Стайлс,но той се освобождава чрез elbows в лицето и какво ли следва..
STYLIN DTT ПРЕЗ СТОЛА~!
Taз: Това беше ФЕНОМЕНАЛНО,кой друг атлет може да направи такъв ход ?!
Джоуй: Никой,затова Стайлс е с прекор "The Phenomena One"!
Taз: Тази маневра размъти мощно мозъка на Джерико и той не знае къде се намира!
Джоуй: Ей Джей повдига Крис Джерико и започва да му забива мощна серия от elbows в лицето!
Таз:Мили боже! Стайлс отправи 10 удара в лицето на Y2J. Крис се сгромолясва на тепиха.
Джоуй: Ей Джей поставя спукания вече стол под главата на Крис Джерико..и след това замахва с kendo stick! Джерико се държи за главата и рефера го проверява,но по лицето му няма още кръв!
Таз: Ей Джей приближава стъклата до себе си, а след това хваща Джерико за главата като прави серия oт knees в лицето,а след това го вдига и го приготвя за...

STYLES CLASH ПРЕЗ СТАКЛАТАААААА~!

Таз:Стаклата полепват по цялото тяло на Джерико,а рефера започва да оглежда лицето му. Ще грабне ли Стайлс победата след този нечовешко брутален ход?
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    24/7/2015, 12:19

1.....2......Имаме kick out. Джерико отстъпва встрани и отърсва стъклата от себе си. Но по него не се вижда да се стича кръв.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
MarianAsylum
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
MarianAsylum

Location : Burkanowo
Join date : 02.08.2014
Posts : 1438
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    24/7/2015, 12:30

Ето, че всичко с Джерико е наред и мача продължава, но само в рамките от около 10 минути какъв мач наблюдаваме, не е за вярване! AJ Styles и Chris Jericho в една битка на титани, битка на великани, се борят да изберат победителя може би в цялата вражда.. Няма да се учудя дори, ако след мача няма проблем с някой от тези двама кечисти.. Стайлс става, приканва Jericho да се изправи, готви го за Styles Clash, но Джерико го удря в лицето и започва да раздава Clothesline-ове на бившия Световен Шампион.. След което Стайлс бива засилен към въжетата, но той се качва, скача назад, но Джерико го хваща И ГО ПОВАЛЯ С POWERSLAM! Ето малко време за 'Y2J' да се посъвземе малко от този тежък двубой за него към този момент.. Той отива към въжетата да си почива, а съдията проверява и двамата дали не тече кръв от някой от двамата бойци към този момент, но явно двубоят спокойно ще продължи.. Джерико се изправя, вдига ръцете си нагоре към небето, хваща Стайлс и вижте какво прави! Суплекс, последван от още един, после и от още един! Предполагам тази хватка беше в памет на Еди Гереро, публиката ръкопляска на Крис, който започва с юмруци в лицето AJ, и вика съдията да гледа дали от някъде няма да видим кръв и двубоят да приключи в този момент, но Стайлс знаете колко е издръжлив и не се отказва! Той за сметка на това започва да рита Джерико в главата, и така го принуждава да пусне 'захвата'. След което Стайлс хваща Джерико в Boston Crab.. Джерико започва да пълзи и да крещи от болка, и ето че докосва въжетата но както знаете опонента не може да бъде победен чрез предаване, така че Стайлс продължава да държи захвата и да не се предава! Ето, че Джерико стига до под ринга, и хваща Kendo Stick! Започва да налага Стайлс.. Двамата феномени продължават да правят един прекрасен мач на най-голямото лятно събитие - Summer Scream 2015! Стайлс е принуден да пусне захвата, а Джерико продължава да налага Стайлс, Стайлс тръгва към Джерико, но вижте Крис, той пуска пръчката на земята, вдига Styles и ще се опита да му направи Powerslam върху пръчката, но това не става, защото Стайлс се изправя, за сметка на това той ще опита Styles Clash за втори път в този двубой, но Джерико минава зад него, и това е Clothesline! Джерико отново започва да налага Стайлс в този двубой без дисквалификации!Джерико завлича Стайлс извън ринга, където и двамата започват да си налагат тукати.. Ето, че Стайлс надделява и забива 'The Best In The World' право в преградите! Джерико аргонизира от болка, а Стайлс започва да таунтва под освиркванията на феновете, купили си билет за най-голямото събитие на лятото! Стайлс пуска мазна усмивка, вдига Джерико, но ДЖЕРИКО ГО РИТА И ЗАСИЛВА СТАЙЛС ПРАВО КЪМ СТЪЛБИТЕ!


Това определено заболя, Стайлс определено не се чувства по най-добрия начин след този ход от Крис, но вижте Джерико! Той маха камерите от коментаторската маса, както и таблото, това определено не е добре.. Ама Стайлс явно се оказва по-бърз от Джерико и го бута и лицето на Джерико се озова право в масата! Стайлс поваля Джерико след което с мощен ритник в главата! Ето, че съдията идва за последен път да провери Джерико, но кръв все още няма което значи, че мача продължава! Мача продължава с пълна газ, а Стайлс връща Джерико на ринга, взима стол и влиза вътре, което означава само едно - Джерико да внимава, Стайлс се качва на въжетата, със стола в ръка, това не ми харесва! Но вижте Джерико! Той се качва също и взима стола от ръцете на Стайлс и го пуска на земята.. Тук може да видим нещо екстремно.. Джерико.. СУПЛЕКС ВЪРХУ СТОЛА! СТАЙЛС ПОПАДНА ПРАВО ВЪРХУ СТОМАНЕНИЯ СТОЛ! Какъв мач дами и господа, какъв мач на Summer Scream 2015! Неостаряващият Джерико се опитва да изпълни заканата си, че ще победи Стайлс днес! Той таунтва, след което взима стола и го забожда ПРАВО В НА 'The Phenomenal' ГЛАВАТА! Стайлс определно изяде доста бой в последните минути от Джерико, а сега той поглежда към феновете и таунтва... Бившият WHC сега отива до Стайлс, но гадното копеле го сваля с мощен Low Blow.. След което го удря под брадичката и Джерико ляга на земята.. Подъл ходи от Стайлс, но какво можем да очакваме от него.. Той сега вдига Джерико и го засилва право към въжетата, НО КРИС ОТСКАЧА И ГО ПОВАЛЯ, СЛЕД КОЕТО ЗАПОЧВА ДА РАЗДАВА ТУКАТИ В ЛИЦЕТО НА СТАЙЛС!


Това ли е краят?! Кърви ли AJ Styles?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    24/7/2015, 12:34

Реферът проверява състоянието на Стайлс, но установява, че този мач все още не е приключил, тъй като и Ей Джей все още не е ранен до кръв. 
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
Dimarata

Join date : 02.09.2013
Posts : 1464
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    25/7/2015, 08:31

Този толкова чакан мач продължава с пълна пара, а ЕЙ Джей Стайлс и Джерико успяха да си нанесат по няколко удара. Джерико отново замахва за да удари ЕЙ Джей, но той се навежда, а след това го хваща за кръста и го премята за Back Suplex! Jericho пада и стиска зъби, а по изражението му се вижда, че болката хич не е малка. Джерико тръгва да се изправя, но ЕЙ Джей е набрал много гняв в себе си и иска да го изкара и затова не изчаква Джерико да се изправи, а директно го хваща за косата и го изправя, след което го запраща с всичка сила към единия ъгъла на ринга, Джерико се просва като талпа по корем, а феновете започват да усвиркват Стайлс. ЕЙ Джей хваща Джерико за краката и го издърпва в средата на ринга, където опитва да заключи The Sharpshooter, Джерико се дърпа и мята като риба на сухо, но неуспява да предотврати плановете на "The Phenomenal One" и бива сгащен в този захват. Напомняме ви, че победител ще има само тогава, когато един от двамата прокърви пръв! Джерико стиска зъби и някак си успява с крака да изтласка Стайлс настрани. Крис се изправя на крака, държейки се за коляното, но Стайлс отново го хваща и го мята назад с Германски суплекс който разтърсва целия ринг! Стайлс изправя Джерико, хващайки го за косата, а на феновете това не им понася. Джерико бива запратен за пореден път в единия ъгъл на ринга, отнасяйки серия от удари. Стайлс не си поплюва! Това е вторият мач между тези две мега суперзвезди, предишния двубой беше през февруари. Също толкова кървав мач донесъл своите последици, а именно тежка контузия, която Джерико лекуваше 5 месеца, но в крайна сметка той се завърна и отправи ясно послание, че иска още един двубой с "The Phenomenal One" AJ Styles. Сега да се върнем отново към мача, където Стайлс запраща Джерико, а след това го поема за Atomic Drop. Jericho се сгрумулясва, а Стайлс веднага му налита с ритници от които Джерико не може и да се измъкне тъй като няма дисквалификации и дори въжетата днес няма как да му помогнат. Стайлс изправя Джерико, хващайки го за косата и унижавайки го му нанася шамари, а феновете не могат да си намерят място в залата и оплюват ЕЙ Джей с цяло гърло, като чуват какви ли не обиди. ЕЙ Джей качва Джерико на третото въже на ринга и явно ще опита да го просне на от върха със Суплекс. Дали обаче планът му ще проработи? Джерико и ЕЙ Джей се на третата сглобка, отправяйки си удар след удар, кой ли ще надделее? Всяко падане може да означава нова контузия, а всяка контузия може да означава прекратяване на кариера. Джерико почти избута Стайлс, но ето, че Стайлс успява да забие Enziguri Kick с който Джерико бива запратен извън ринга. УОУ! Какъв ход който донесе страхотна емоция у феновете. Джерико със сигурност се нарани жестоко, но ЕЙ Джей също пое риск, защото падна лошо на едното си рамо. AJ Styles по-бодър от двамата е на крака, виждайки че Джерико също прави опити да се изправи на крака се оттласква от въжетата и това е SUICIDEEEEE DIVEEEEEEEE! Jericho & Styles са отново проснати извън ринга до рампата, а съдията отива да провери състоянието и на двамата, вглеждайки се внимателно в телата им, за да види дали са прокървяли, но уви все още никой не е достигнал до тази степен. След няколко секунди ЕЙ Джей се изправя и вкарва Джерико обратно на тепиха през най-долното въже. Стайлс влиза на ринга, но я вижте Джерико прави напъни, за контраатака. Стайлс го хваща в Headlock. Джерико обаче се измъква лесно и се оттласква от въжетата, НОО БАААААААААМ! ТОВА Е DROPKICK!


На Стайлс му идва прилив на енергия и излиза от ринга, търсейки да извади предмети от някъде. ЕЙ Джей изважда стълби, маси, столове, бейзболни бухалки и още много други предмети. Стайлс изправя няколко стълби, а след това взима още една, слагайки я подпряна на ръба на ринга и на една от другите стълби. Феновете вече се надяват да видят грандиозен спектакъл, но дали ще видим тела строшени върху някоя от тези стълби??? Джерико и ЕЙ Джей Стайлс са в средата на ринга и си налагат удар след удар, удар след удар. Джерико бива запратен извън ринга. Стайлс също излиза и запраща Джерико към металния кол, а след това в коментаторската маса с опити да разкървави своя опонент, но за момента не става. Стайлс хваща Джерико и го поставя върху стълбата, която сложи. ЕЙ Джей се качва на ринга и поглежда към феновете, които са се хванали за главата в очакване на това, което ще се случи. ЕЙ Джей се качва на третата сглобка и-и-и-и-и-и-и БОЖЕ МОООООООООООООООООООООЙ!


AJ Styles потроши тялото на Джерико, дали това ще доведе до нова контузия! БОЖЕ МОЙ! Съдията отива да провери състоянието им и дали някой от тях е разкървавен, какво ли ще се случи???
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    25/7/2015, 09:16

Съдията провери както Джерико, така и Стайлс, тъй като с тази екстремна маневра, Ей Джей може да се е самонаранил жестоко. Така или иначе обаче, няма следи от кръв и този страхотен мач продължава! 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.    

Върнете се в началото Go down
 
5. AJ Styles vs. Chris Jericho - FIRST BLOOD MATCH.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: