Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Нед 19 Юли 2015 - 10:33

Зад гърба на Мишел МакКуул отново са и останалите диви от Nexus. От друга страна, Ники Бела няма подкрепа и има какво да губи, залагайки своята титла. Единственото нещо, на което може да се надява шампионката, е да успее да надхитри по някакъв начин stable-a. 


1. Nikki Bella
2. Michelle McCool 
Върнете се в началото Go down
Nikki Bella
Superstar
Superstar
Nikki Bella

Location : Scottsdale, Arizona, United States
Join date : 13.03.2015
Posts : 352

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Пет 24 Юли 2015 - 23:07


Ники Бела срещу Мишел МакКуул. Това е мачът, който ще определи дали Ники Бела ще запази своята титла или ще имаме нова шампионка в името на Мишел. Също обаче ще има и отговор на въпроса дали ще видим Нексъс в този мач. Мнозина смятат, че дори и без подкрепа Ники Бела ще докаже класата си и ще запази. Дали ще видим един честен мач? При всички положения Нексъс има да си връща, заради онова, което направи Ники Бела с тях преди две седмици, а именно изправянето и очи в очи с тях и очевидната подигравка в лицата им, която остави може би леко психологическо предимство за шампионката. Самата Ники Бела даде изявление буквално преди минути, което сега ще видим на видеостената в залата.

Ники Бела: Здравейте! След минути ще излезна на ринга и ще спра това безумие, което се слува. Надявам се сте готови за "Ад на ринга"? И да не сте, ще трябва да се примирите. Да, аз, Ники Бела съм шампионката и ще остана такава и след мача. Муах!Ха, Доста интересно изглеждаше това, което каза Ники. Да анализираме! Ники се опита да обясни може би, че не изпитва страх и сякаш липсата на какъвто и да било респект беше ясна. Дали тази самоувереност на Ники пък няма да попречи? Ще видим, но явно е, че в плановете на Ники Бела влиза само запазване на титлата. Друг вариант няма. Това е! Публиката е вече в очакване, но момент! Отново виждаме нещо на видеостената. Това е Ники Бела, която върви по коридора, запътвайки се към нас. Вижте този поглед. Готова е да разкъса на парчета всеки, който се изправи срещу нея.


Да, ето я и нея! Всеки момент ще я видим тук, но интересно е да се види тази някак страст и енергия, хъс, желание и още каквото се сети човек. Това момиче е истинска шампионка. Чакайте, чакайте малко! Това шега ли е? Отново започва директно излъчване от Бакстейдж.


Броени крачки остават на Ники Бела преди да се появи! Публиката недолюбва Нексъс и очаква с нетърпение шампионката, която обеща, че ще спази и това си обещание, както направи с всички други, а именно да запази титлата си и да разкара Нексъс. Да видим! О, ето, тя е тук!


Ники Бела дами и господа! Почти всички аплодират и стискат палци за красавицата от Аризона, която както винаги изглежда перфектно. Държи своята титла и всички се надяваме да я видим да си тръгва с нея след мача. Без съмнение това ще стане, тъй като познаваме добре силата и мощта на Ники. Може би, ако има шампионка, то Ники Бела една от най-заслужаващите и безкомпромисни в мачовете си. Сега шампионката типично в неин стил се завърта и продължава напред по рампата към ринга.Ето, че Ники Бела е на ринга и вдига високо своята титла, след което се качва на третото въже и показва златото на хората в залата, казвайки нещо. Какво е то?

Ники Бела: Поклон моля! Поклонете се! Поклон!Чухте ли това? Не и липсва самочувствие, но и да си признаем, че има покритие. Ники Бела целува титлата си, след което изчаква влизането на Мишел МакКуул, която лично за мен няма шансове срещу Ники Бела, но да видим!Ники Бела ще победи и това е!


Върнете се в началото Go down
McCool
New User
New User
McCool

Join date : 06.10.2011
Posts : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Съб 25 Юли 2015 - 0:01And now the challenger form Palatka, Florida .. Michelle McCool

Време на ринга да излезе претендентката избрана чрез вота на зрителите- Мишел МакКуул. Ето я и нея! Тя се спира пред рампата и се обръща в гръб. Това е запазена марка на МакКуул. Музиката на претендентката звучи в залата, някои от хората са запазили тишина, а други просто я освиркват. Мишел се спуска по рампата с бърза крачка и не спира да гледа към шампионката на дивите, която вече е в единия край на ринга.


Мишел стига до средата на рампата и ето че и останалите от бандата на The New Nexus се показват след нея... това са Кели, Мелина, Лейла Марис и Ева. Вече стана ясно, че Мишел и Ники няма да са сами. Определено са намислили нещо The new Nexus щом са решили да наблюдават този мач от толкова близо. Кошмарът на Ники май се сбъдва. Тя определено ще трябва да вложи всичко от себе ако иска да запази титлата си, защото срещу нея ще се изправи бивша шампионка на дивите придружавана от старото поколение диви на този ростер.


МакКуул вече се качва на ринга и се запътва към ъгъла в който се намира шампионката на дивите. Виждаме че има реакция от страна и на Ники Бела и сега рефера застава между тях за да укроти нещата. Шампионката на дивите се отдръпва на една страна, а Мишел се качва на въжетата и прави своя таунт. Единствено се чува аплодиране, но само от останалите членки на The New Nexus.


Ники предава титлата на рефера, а Мишел слиза от въжетата. Тя изглежда вече готова да прекрати царуването на Близначката Бела. Остава само началото на този мач да бъде дадено.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Съб 25 Юли 2015 - 0:17

Шоуто на дивите започва, този мач ще е велик! НАЧАЛО!
Върнете се в началото Go down
Nikki Bella
Superstar
Superstar
Nikki Bella

Location : Scottsdale, Arizona, United States
Join date : 13.03.2015
Posts : 352

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Съб 25 Юли 2015 - 13:53


Ники Бела изглежда спокойна и появата на Нексъс сякаш не я стресна много. Двете диви се гледат, а Мишел се обръща последователно към всяка една от дивите извън ринга, като че ли иска съвет дали да атакува. Ники вижда тази лека несигурност в съперничката си и не пропуска да каже нещо.

Ники Бела: Е, да започваме, ако искаш?

Да, тези мисловни игри, които играе Ники Бела с Нексъс са повече от интересни. Най-после Мишел МакКуул решава да атакува Ники Бела, която се отдръпва и застава настрани, гледайки Мишел смутена. Публиката аплодира шампионката, тъй като тя в момента прави шоу на гърба на претендентката. Това ядосва членката на Нексъс и посяга с юмрук към Ники, която се навежда. Ха-ха! Вижте реакцията на МакКуул, май съвсем загуби увереност, а гаврата на Ники Бела взе връхна точка. Нексъс опитват да окуражат Мишел, но сега Ники Бела решава да атакува с POWER ELBOW PUNCH. Какво? Това ли беше? Ники Бела току-що изправи Мишел МакКуул в нокаут. Опит за туш! Рано-рано в мача сме на път да видим и финала. Ах, повдигане! Мишел успя да повдигне рамото си малко преди три. Нексъс изглеждат притеснени от неспособността на Мишел да се противопостави в началото на двубоя и видимо ядосани крещят да се изправи. Вместо това Ники Бела с усмивка, гледайки ги изправя Мишел сама и това е STANDING SUPLEX. Да, този жест на шампионката говори достатъчно. Казва само едно „Аз съм шампионката“. Сега Ники Бела отново отива до Мишел и я изправя, и това е още един SUPLEX.  Опит за туш! Не и този път, тъй като Мишел успя да постави крака си на въжетата. Ники се отдръпва, за да се изправи Мишел, набирайки се за въжетата  до обтегачите в ъгъла на ринга. Ники се засилва за CLOTHSLINE, но ето, че МакКуул се отдръва и шампионката се забожда в ъгъла на ринга. Мишел решава да нападне, засилвайки се към Ники, но Бела успява да забоде лакът в лицето на противничката си и сега следва SPRINGBOARD ENZUGURI.  Гледайки този мач, виждаме, че Ники Бела  все още е без конкуренция. Дали ще видим опит за туш? Не. Ники Бела явно иска да довърши своята съперничка и заключва хватка за предаване. Ники е хванала ръката на Мишел и прави CROSS ARM BREAKER. Този път не знам как може да се измъкне,  който и да било. Ники Бела държи здраво захвата и не изглежда, че ще пусне. Мишел вика и се опитва да се откопчи, но определено няма сила да се противопостави дори малко на шампионката. Съдията се приближава до дивите и гледа внимателно, очаквайки всеки момент предаванеот страна на Нексъс участничката. Самите Нексъс крещят извън ринга, окуражавайки своята приятелка. Всеки момент ще видим предаване. Мишел е вдигнала другата си ръка и посяга към пода на ринга, за да тупне за предаване. Някоя от Нексъс тук се опита да влезе на ринга, което накара съдията да отиде да я предупреди, а това бе достатъчно, за да му се отнеме вниманието и Кели Кели да дръпне за крака Мишел, поставяйки го върху въжетата. Съдията се връща на мястото си, но вижда, че МакКуул се е добрата до въжетата и кара Ники Бела да прекрати захвата. Чакайте, чакайте! Това не беше честно. Не Мишел, а Кели Кели постави крака и на въжетата. Ники се ядосва и започва да спори със съдията, който обяснява, че не е видял такова нещо. Ха, как да види, след като беше обърнат да усмирява Лейла. Вижте отново на повторение захвата на Ники Бела.

Мачът продължава, а Ники се обяснява все още с рефера, което дава възможност на Мишел да атакува Ники и я събаря. Мишел изправя Ники и я засилва във въжетата,  оттласната от въжетата Мишел атакува Ники, която от своя страна се навежда и отново се засилва от другия край на ринга, Двете отново се приближават, но сега пък Мишел ляга, за да бъде прескочена от Ники Бела. Двете се обръщат, а Ники атакува с CLOTHSLINE. Мишел се изправя, но отново получава LOU THESZ PRESS. Пореден изблик на енергия от шампионката, която в този мач не дава никакви шансове на МакКуул и надеждите на Нексъс за титла. Мишел успява да се откопчи от пресата на Ники Бела и излиза извън ринга. Това пък какво беше? Явно някой се е изплашил и решава да си поеме дъх. Веднага Ева Мари и Марис отиват и обясняват на Мишел какво трябва да прави, но едно е да говориш, друго е да си на ринга в „Ад на ринга“ срещу Ники Бела шампионката на Дивас. Мишел се връща на ринга, а там Ники Бела веднага тръгва, но за пореден път се меси рефера и казва на красавицата от Аризона да изчака. Мишел вече е права и може да продължи мача. Двете диви се хващат една за друга и се борят за предимство. Коя ще вземе? Естествено, че това е Ники Бела, която успява да хване отново ръката на Мишел и да я извие, минавайки зад гърба и. Сега Ники избутва напред  МакКуул, която се обръща, а Ники Бела прави WHEEL DROPKICK. Страхотен ход от страна на Ники Бела. Опит за туш! И този път Мишел успява да се повдигне някак. Да! Ники Бела вдига високо своите ръце и това означава, че мачът е към края си. Ники изправя Мишел и това е, това е, внимание! ALABAMA SLAM! Играта на Ники Бела в мача е безстрашна, безкомпромисна и решителна. Ники Бела доминира! Какво казва сега? Май се е обърнала към Нексъс и за пореден път говори с тях.

Ники Бела: Виждате ли това? Мислихте си, че ме интересува това, че подкрепяте Мишел срещу мен ли? Аз съм шампионката и тази титла е и ще бъде моя!

Ники изглежда, че отива към Мишел за да я тушира, но не. Какво прави тя? Стига бе! Ники Бела заклюва хватка за предаване, правейки шоу за публиката. Ха-ха! Вижте това! Това си е чиста подигравка с Нексъс. Ники Бела прави лицеви опори гледайки към Марис и Кели Кели, до които е и Лайла.

Да! Всеки момент ще видим как съдията ще прекрати мача и Ники Бела ще запази титлата си. Ники Бела победи!
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Съб 25 Юли 2015 - 14:32

Мачът съвсем не върви към края си, Мишел МакКуул е леко зашеметена от доминацията на Ники, но може би ще намери начин да обърне нещата. 
Върнете се в началото Go down
McCool
New User
New User
McCool

Join date : 06.10.2011
Posts : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Съб 25 Юли 2015 - 15:23

Това все още не е краят.. мачът продължава! Ники пусна претендентката за титлата и сега решава да изправи Мишел на крака. Останалите диви не спират да подкрепят МакКуул за да си върне надмощието в този важен мач не само за нея но и за тях. Ето че ще има намеса на една от членките на The New Nexus. Марис се качва на въжетата и започва да вика на шампионката на дивите в опит да я разсее. Ники веднага оставя Мишел и се съсредоточава към русата французойка, която не спира да предизвиква Ники с виковете си.
Близначката Бела се засилва към нея и се опитва да я хване за косата, но Марис бързо успя да слезе и да се измъкне на време. Ники Бела явно забрави за Мишел, която вече бе възвърнала силите си и това може да и коства титлата в този момент. Тя се обръща към нея и това е  .... Big boot! Този удар беше право в лицето на шампионката на дивите. Ники е зашеметена след този удар.
При този удар Ники строполи на пода и изпълзя за да излезе извън ринга, за да може да си отдъхне малко. Мишел явно искаше да пробва опит за туш, но плановете и' засега са провалени. Ники Бела лежи на пода извън ринга, а МакКуул се опита да последва близначката Бела, но бе спряна от намесата на рефера. През това време Кели и Мелина отиват до Ники и започват да налагат шампионката на дивите с ритници. Този мач става се по-коварен за близначката Бела. Двете диви изправят шампионката на дивите и я връщат обратно в ринга докато рефера не забелязва нищо от случващото се. Мишел изглежда ще се възползва този път от момента и ще опита туш. 1........2........ и повдигане от страна на Ники Бела.Ако нещата продължават така тази вечер може да имаме нова шампионка при дивите.
МакКуул бе изненадана, че Ники успя да се повдигне, но вече бърза да я изправи отново на крака. Тя я хваща за косата и я издърпва бързо. Двете отново са на крака, след което следва European Uppercut от страна на претендентката за титлата-Мишел МакКуул.
Следва Low Dropkick, който поваля шампионката на дивите. Ники се държи за носът, а МакКуул отново ще опита туш. Тя приковава раменете на шампионката на дивите и рефера започва да отброява 1......2......Дали това е краят? и НЕ! Отново имаме повдигане. Мишел се изправи на крака и започна да се смее подигравателно и да обикаля ринга. Явно едва сега започва всичко за Ники Бела.
След тази кратка почивка в която Ники успя леко да си отдъхне тя отново бе изправена и бе запратена към един от ъглите на ринга. Шампионката на дивите заби доста здраво гърбът си там. Мишел се приготвя да се засили от другия край на ринга, докато останалите диви около ринга не спират да я подкрепят. Вижда се, че Мишел вече е готова и сега се засилва към Ники. Шампионката реагира иииии успя да спре опонентката си с крак. МакКуул се държи за носът си след този удар, а рефера проверява как е тя. Ники се опита да направи крачка на пред, но ето че бе спряна заради Лейла, която я хвана за кракът. Ники се опита да стигне до Лейла през ринга, но тя успя да се отдръпне назад. Изглежда болката на Мишел е намаляла, защото тя отново се връща в играта.
МакКуул хваща главата на шампионката на дивите и я забива мощно назад към оптегачите. Ники май получи сътресение след този удар. Сега Мишел започва да я налага с ритници в коремната област, след което поставя кракът си под брадичката на Ники и започва да притиска. Ники се опитва да си поеме въздух, но изглежда че и е доста трудно, а рефера започва да отброява.Мишел накрая реши да пусне Ники след като рефера и' направи няколко пъти забележка. МакКуул дава няколко крачки назад, а Ники вече започва да си поема въздух. Мишел май не смята да остави Ники да си почине дори и за секунда, защото отново отиде до нея и я хвана за косата. Претендентката издърпва шампионката в средата на ринга, след което отново забива European Uppercut и след това забива крак в коляното на Ники.
Близначката Бела падна на колена, а Мишел май е намислила нещо. Тя се засилва към въжетата какво ли следва? Running corkscrew neckbreaker!
Това може би ще е краят на този невероятен мач. Ники лежи на пода и не помръдва, а Мишел май е решена да опита туш. 1.......2........ не и този път! Ники Бела някак си намери сили да се повдигне малко преди 3 и се спаси от сигурна загуба в този мач, засега. Изглежда МакКуул губи всякакво търпение вече. Тя прави всичко възможно да си тръгне с титлата днеси да прекрати царуването на Ники с титлата. Останалите членки от The New Nexus изглеждат също ядосани вече и не спират да викат за МакКуул. Мишел отново изправя Ники Бела на крака. Сега се опитва да зашливи шамар на шампионката на дивите, но Ники успя да хване ръката и'. Близначката Бела започва да налага МакКуул с удари в лицето. Май Ники си връща надмощието в мача, но не за дълго. Мишел успя да я спре като заби коляното си в корема и'. МакКуул хваща глава на Ники и я засилва към пода на ринга.
Сега Мишел хваща Ники за косата и започва да я мята наляво, надясно и да я блъска в пода, докато накрая МакКуул не откъсва кичур от косата на близначката Бела. Рефера започва да прави забележки на МакКуул, но тя изобщо няма никакво намерение да спре. Накрая се налага рефера да отдръпне Мишел от Ники. Шампионката на дивите бързо допълзя до най-близкото въже и започна да се изправя на крака с негова помощ. Мишел заема позицията си зад нея и започва да причаква близначката Бела.
Изглежда Ники не знае какво я чака. Тя вече е на крака и сега се обръща към МакКуул, която е готова да забие отново крак в лицето и', но следва неуспешен опит. Ники успя да се наведе и сега бързо се промъква зад Мишел. Внимание! Ники Бела вдига МакКуул на раменете си и май е готова да направи финишър.
Адреналина на останалите диви определено с вдигна. Те започнаха бурно да реагират и да викат на Ники. Мишел започна да реагира и да забива лакти в главата и Ники Бела няма друг избор овен да я пусне защото не може да я задържи повече. Мишел успя да се размине този път. Тя хваща Ники и следва  Russian legsweep! След този ход и двете диви не помръдваха от пода на ринга. Рефера не знае какво да прави вече затова започва да отброява..... Той стига до 5, след което двете диви започнаха да се помръдват и да намират сили да се изправят отново на крака.
Рефера вече стига до 8 и двете диви успяха да се изправят на крака. Мишел отива до Ники и двете диви започват да се налагат с удари по главите. Мишел накрая се ядосва и хваща Ники, след което я бута към въжетата. Мишел се засили доста и сега двете диви минаха под горното въже и се озоваха на пода при останалите членки от The New Nexus. Ева и Марис помагат на МакКуул да се изправи а останалите обграждат Ники Бела. Изглежда Близначката Бела се стресна този път и разбра че няма да се спаси толкова лесно от тях.
Рефера започва да вика на двете диви да се връщат обратно в ринга. Мишел хваща Ники за косата, изправя я и я в връща обратно, след което и тя се връща. Двете диви вече са на ринга, а МакКуул се засилва към Ники и я поваля с dropkick. МакКуул хваща кракът на шампионката на дивите и заключва схватка за предаване.


Make a Diva Tap

Вижда се как Ники се бори с всички сили да стигне до въжетата но едва ли ще издържи още малко на тази болка. Мишел държи здраво захвата. Какво ли ще стане? Ще има ли нова шампионка?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Съб 25 Юли 2015 - 16:35

Ники си умира от болка, но бавно запълзява назад и все пак успява да се захване за долното въже. Мишел е принудена да прекъсне захвата, но най-вероятно успя да постигне целта си - Ники се държи за левия крак и по всичко личи,че той е наранен сериозно. 
Върнете се в началото Go down
Nikki Bella
Superstar
Superstar
Nikki Bella

Location : Scottsdale, Arizona, United States
Join date : 13.03.2015
Posts : 352

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Съб 25 Юли 2015 - 23:14Ники Бела продължава мача си срещу Мишел МакКуул, която успя да поизравни играта и да покаже, че не е просто фигурантка в този двубой. Ники очевидно изпитва лека болка в крака, но явно ще стисне зъби и ще опита да победи. Публиката подкрепя неизменно Ники Бела, което е до голяма степен един голям плюс за шампионката. От другата страна обаче чуваме само освирквания към Нексъс. Двете седят една срещу друга и никоя не пристъпва, тъй като са доста изморени вече и всяка грешка може да бъде наказана. Ники Бела прави стъпка напред, а след това се спира и отново се връща, докато това кара Мишел да атакува първа и да попадне в капана на шампионката. Ники мина зад гърба на Мишел и внимание! GERMAN SUPLEX! Невероятен ход от страна на Ники Бела, която само до преди три месеца бе дебютантка, а вече е на върха и умело брани титлата си. Мишел е на земята, а Ники Бела отива до нея, след което я изправя и CLOTHSLINE. Отново я изправя и пореден CLOTHSLINE. Дали ще има трети път за щастие? Да! Трети път CLOTHSLINE. Мишел е в нокдаун и ще и е нужно време да се свести след тази атака от Ники Бела. Самата Бела обаче е решила явно да направи нещо за публиката. Какво прави тя? Ники Бела се качва на третото въже. Внимание! Я, почакайте! Мишел МакКуул се измъква от другата страна на ринга и пада, с което събира Марис, Кели Кели и Ива Мари  при себе си. Но какво? Ха, стига бе! Съдията отиде да се разправя нещо с тях, а Ники Бела се обръща и вижда зад себе си долу на ринга две членки на Нексъс, които не са отишли да помагат на Мишел. Какво? Ники Бела прави DIVING CROSSBODY  от третото въже върху Мелина и Лейла извън ринга. Това пък кой го очакваше? Невероятен ход от Ники Бела! Докато всички се разправяха със съдията и помагаха на Мишел извън ринга, Ники Бела се възползва и атакува Мелина и Лейла. Двете членки на Нексъс не помръдват залепени за пода в близост до огражденията, а Ники Бела успява да се качи отново на ринга. Останалите продължават някакъв спор от другата страна до коментаторската маса и май забравиха за мача. Съдиите се опитват да успокоят Нексъс, които странно защо, но се нахвърлиха върху рефера. Какво ще прави Ники Бела? Какво? Не! Стига бе! Това не може да бъде! Ха-ха! Ники Бела се засилва от въжетата и какво? Внимание! Ники Бела полетя през второто въже право върху току-що изправящите се Лейла и Мелина.  Това е фантастично! Публиката изригва, а част от половината Нексъс е повален от Ники Бела. Това са Мишел, която е извън ринга, но от другата страна до коментаторската маса, както и Лейла и Мелина. Ники Бела отново доминира и в „Ад на ринга“ попаднаха и други освен Мишел МакКуул. Вижте отново какво направи Ники Бела преди секунди!

Ники Бела се изправи и успява да се качи отново на ринга, където е и Мишел.  Другите от Нексъс така и не разбраха какво се случи преди минута и се чудят защо Лейла и Мелина са на земята. Ники Бела приканя МакКуул да нападне първа, но явно Мишел вече има обица на ухото и не бърза. Въпреки това сега решава да тръгне и хваща Ники Бела, засилва я във въжетата, но Ники прави HEADSCISSORS TAKEDOWN. Мишел е зашематена и се изправя замаяно, което дава шанс на шампионката да направи и SPINBUSTER. Дали ще видим опит за туш? Не, Ники иска още да обработи Мишел и сега и засилва във въжетата и това е BIG BOOT. Ето сега трябва да видим туш. Какво? Не. Ники отново изправя Мишел решена да я разгроми и я хваща, вдига я и я качва на въжетата, след което виждаме SPRINGBOARD SUPLEX. Солидна игра от страна на Ники Бела. Сега виждаме опит за туш. Внимание! Съдията ляга и започва да брои, а публиката става на крака и брои с него. Дали ще видим как Ники Бела запазва своята титла, натрила носовете на Нексъс? Едно… Две… Три… ! Да! Или може би е имало повдигане? Какво казва съдията? Ха! Повдигане! Всички видяхме, че ръката на рефера тупна три пъти и след това  Мишел МакКуул съумя да се вдигне. Ники Бела протестира и определено има право. Мишел не може да се изправи, но Ники спори със съдията. Той се съветва и с други рефери, но те казват, че повдигане е нямало. Какво се случва? Мачът продължава или не? Никой не знае това. Да! Мачът продължава! Ники Бела е изнервена до крайност от решението на рефера, но няма какво да се направи, освен да продължи и да покаже, че все пак има справедливост. Всички видяхме, че Ники успя да тушира Мишел, явно обаче реферът е бил повлиян от Нексъс, които твърдяха, че Мишел се е повдигнала още на едно и половина. Сега Ники Бела отива до Мишел, но там Лайла нещо говори на Ники, която бе тръгнала да изправя Мишел, но се спря. Какво казва Лайла?

Лайла: Ники, до кога? Кажи на нас и на хората защо не играеш честно, а винаги търсиш други начини.
Ники Бела: Вие ли ми казвате това? Мисля, че единствената честна в тази дивизия съм аз.

Прехвърчат искри между Ники Бела и Нексъс, но всички се чудим само едно. Кога ще ескалират емоциите? Мисля, че Ники ще нападне всеки момент някоя от Нексъс, тъй като я познаваме. Експлозивна, силна и безстрашна. Е, да тук се сетих, че и доста често използва други методи, като Мисловни игрички със съперничките си и добре премисля ходовете си, но в тази ситуация сякаш Ники Бела просто е абсолютна доминаторка. Какво става там? Момент! Мисля, че мачът ще бъде прекратен всеки момент, тъй като Нексъс се опитват да влезнат на ринга. Реферът се опита да не позволи това и докато Кели Кели, Мелина, Ива Мари и Марис отнемат вниманието му, то Лайла е на въжетата и е готова да влезе. Ники Бела забива мощен POWER ELBOW PUNCH. Лайла е в нокаут и пада извън ринга, а реферът се обръща и вижда, че Мишел все още лежи, а някой се превива на пода. Нексъс веднага отиват при своята съотборничка и започват да говорят нещо с нея. Никой май не видя какво направи Ники Бела. Какво прави Ники? Ники Бела слиза от ринга от другата страна и какво? Не, не! Чакайте малко! Това е, това е, това е… Това е Бри Бела! Какво? Тя е тук! Бри Бела се завърна! Бри Бела се завърна и е била през цялото време под ринга. Ставаме свидетели на TWIN MAGIC! TWIN MAGIC! TWIN MAGIC! Ники Бела се възползва от това, че Нексъс се опитват да изправят Лайла, която лежи на пода отвън и от това, че реферът проверяваше състоянието на Мишел, за да се смени със сестра си. Бри Бела се завърна в най-подходящия момент.  След като бе контузена от Нексъс, тя е тук и сега е време за разплата. Бри изглежда досущ като Ники и Мишел не забелязва това, след като се изправи преди секунди и се запътва към нея да я изправи. Мишел хваща Бри Бела, мислейки, че това е Ники и се опитва да я вкара отново на ринга. Бри Бела е на ринга, но веднага хваща Мишел  и със свежи сили опита туш! Това ще е победа за Ники Бела! Да! Какво? Мишел МакКуул успя да се повдигне и обръща туша срещу Бри Бела! Едно, две, три! Мишел МакКуул май току-що успя! Вижте какво се случи!

Бри Бела не успя и Ники по този начин може да загуби своята титла, освен ако… Ха-ха! Мишел МакКуул и Нексъс се радваха, но Бри Бела опитва да обясни на съдията, че тя не е Ники Бела и че мачът трябва да продължи, тъй като шампионката Ники Бела всъщност не е била туширана. Бри започва да вади някакви хартийки от сутиена си, с което показва на съдията, че Ники е била извън ринга по време на туша. Какво ще стане сега? Да! Мачът продължава! Ха-ха! Този мач е наистина невероятен! Реферът казва на Мишел, че е туширала Бри Бела вместо Ники Бела и мачът ще се играе още. Мишел не може да повярва, а самата Бри Бела показва и на самата нея, че разликата в бюста на близначките е разликата, която не може да бъде сбъркана и продължава да вади хартийки. Това ядосва Мишел МакКуул, която забива шамар на Бри Бела. О, момент! От къде изкочи пък Ники? Докато Нексъс се бяха скупчили в едната страна на ринга, Ники се промуши отново на ринга от другата и дебне Мишел да се обърне. Ето, че е факт и Ники Бела забожда POWER ELBOW PUNCH. Сега ще видим и финишър. Ники Бела изправя Мишел МакКуул и това ще бъде финишър. Внимание! Ники Бела качва Мишел на раменете си и това е… ARGENTINE BACKBREAKER! ARGENTINE BACKBREAKER! ARGENTINE BACKBREAKER!

Това е! Ники Бела ще запази титлата си и ще победи! Да! Опит за туш! Да! Ники Бела успя! Едно, две, три!


Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    Нед 26 Юли 2015 - 0:25

Да! Ръката на рефера тупва по тепиха за 3-ти път и вече категорично е потвърдено, че Ники Белла отбелязва солидна победа над Мишел МакКуул, иначе-казано: "безстрашната" Ники Белла успява да запази своята титла!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool    

Върнете се в началото Go down
 
4. DIVAS CHAMPIONSHIP - Nikki Bella (c) vs. Michelle McCool
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: