Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    26/7/2015, 22:06

Кен поспа и посънува Барбито замалко, но все пак успя да се събуди и вдигне ((самолета)) преди 15. Тази класика продължава! 
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5884
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    27/7/2015, 00:58

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!! МАЧА ПРОДЪЛЖАВА... ТЕЗИ ДВАМАТА ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ, ЗА ДА СТИГНАТ ДО УСПЕХА! Скалата не може да повярва, че Кенеди го направи.. Той се държи за главата и просто не вярва.. Кен Кенеди става бавно, Скалата го хваща, готви се за още един Rock Bottom.. Не виждам начин Кенеди да се измъкне, дами и господа, никакъв шанс.. НО ТОЙ ГО РИТА В КОРЕМА И ЗАПОЧВА ДА РАЗДАВА ЧУКОВЕ В ГЛАВАТА НА СКАЛАТА! Скалата пада на колене.. Скалата е на колене.. Кен Кенеди взима стола... И ГО ЗАБИВА В ГЛАВАТА НА СКАЛАТА! МИЛИ БОЖЕ! ОТ ЛИЦЕТО НА СКАЛАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ СТИЧА КРЪВ!! Много тежък удар със стола,и то не къде другаде, а в лицето! Кенеди не чака съдията да брои, а хваща Скалата и го връща на ринга, след което хваща стоманения чук и изчаква Скалата да се изправи.. Скалата се изправя, КЕНЕДИ СЕ ЗАСИЛВА И ГО УДРЯ В ГЛАВАТА С ЧУКА, СЛЕД КОЕТО МУ ПРАВИ-И-И-И-И-И ... MIC CHECK НОМЕР 5!!


СКАЛАТА Е МЪРТЪВ ... НЕ ВИЖДАМ НАЧИН КАК МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ! Кенеди кара съдията да започва да брои.. 5...6...7...8.. СКАЛАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗПРАВЯ.. МИЛИ БОЖЕ.. 9...10...11...12...1...ДУЕЙН СЕ ИЗПРАВЯ! ТОЙ ВЕДНАГА ОТИВА В КОРНЕРА! КЕНЕДИ Е БЕСЕН! Той веднага отива до него и започва да го налага с чукове в главата.. След което взима веригата и замахва да удари, но Скалата заляга, след което му размазва тиквата с мощен Clothesline! Той излиза от ринга и замъква Кенеди извън ринга.. Засилва го към преградите, но той се спира, Скалата се засилва към него, само за да бъде посрещнат от Fisherman Suplex на пода! Кенеди се готви. Това не ми харесва. Кен Кенеди се изправя с 300-та зора. Той вдига Dwayne и го хваща, след което това е MIC CHECK... Загубих им бройката вече!!


... Номер 6!! Дами и господа, бруталията в този мач вече минава и максимума. Кен Кенеди прекали!! С този ход може да прекрати живота на Скалата... Мисля, че който и да спечели този мач, няма да има значение, защото може би след броени дни ще издъхне. Кенеди се изправя, Скалата все още лежи, съдията е на 11.... 12.... 13.... 14....... Чакай малко!! Кенеди удря Скалата с тупаник по врата, докато той все още лежеше. Кенеди буквално иска да сложи край на живота на този човек... Това е нехуманно!! Мача можеше вече да е свършил, но Кенеди... Това е един садистичен човек! Той започва да влачи Скалата по рампата... Не, не, не... Недей, Кен! Стига му толкова... Кенеди изправя Скалата в началоно на рампата, но Роки се освестява на време. Той започва да забива чукове в главата на Кенеди! Скалата се връща в мача! Няма да бъде сломен толкова лесно, макар, че изяде много бой. Кенеди започва да мо отвръща с чукове и глави в челото. Кенеди натиква Скалата на тясно. Роки няма избор, освен да поема тупаниците на Господин Кен Андерсън. Качват се на високо... Играта загрубя! Двамата са на titantron-а. Те са на много, много опасно място. Двамата се разменят тупаници и никой не се отказва! Двамата даржат на думата си и виждаме мощни чукове, но... EYE POKE ОТ КЕНЕДИ!! Мръсника спечели битката, дали ще спечили и войната!? Чакай малко... Кен, НЕ!! КЕНЕДИ...


О, БОЖЕ ГОСПОДИ!! ПРЕСВЕТА ДЕВО!! ТОВА БЕШЕ ПОСТЪПКА, КОЯТО ЩЕ ПРАТИ КЕНЕДИ В АДА!! КАКВО СЕ СЛУЧИ!? НЕ МОГА... НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ЗАЛАТА!! ЩЕ МИ ТРЯБВАТ ДНИ, ЗА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ЧОВЕК ДА СТИГНЕ ТОЛКОВА ДАЛЕЧ...


КАЖЕТЕ МИ... КАЖЕТЕ МИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА, МОЛЯ ВИ!! КАКВО СТАНА!? СКАЛАТА МОЖЕ БИ Е ИЗДЪХНАЛ СЛЕД ТОЗИ ПОЛЕТ... НЕЩАТА ЗА НЕГО МОЖЕ БИ СВЪРШИХА... СЪДИЯТА Е НА 8... ЩЕ МОЖЕ ЛИ СКАЛАТА ДА ПОКАЖЕ ПРИЗНАЦИ НА ЖИВОТ!?!?

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 


Последната промяна е направена от San Andreas™ на 27/7/2015, 01:06; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    27/7/2015, 01:04

FUCK! FUCK! FUCK!
WHAT THE FUCK!?? 
Дори след това мощно премазване, Скалата отново е на краката си преди 15. Олюлява се и отново пада долу, реферът не знае какво да прави, но явно мачът продължава. 
Върнете се в началото Go down
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    27/7/2015, 13:40

ТОВА Е НЕЧОВЕШКО!! Какво се случва в този мач!? Кенеди седи на земята а Скалата лежи в началото на рампата. Съдията е на 12, но Роки се пробужда и се изправя на крака точно пред Кенеди. Страхотно. Кенеди се втурва към него. Роки заляга и му дава един в ченето. Кенеди пак замахва Роки се предпазва и го праска в слепоочието. Кенеди се отдръпва назад а Скалата го напада и го праска в главата. Сега Кен се опитва да го ритне, но Скалата го хваща за крака и го поваля с ръката си. Скалата го пребива покрай ринга и то след този изумителен ход на Кенеди. Не мога да повярвам... Кенеди ето го вижте какво прави взима си стол. Замахва към Скалата, но неее той го изритва и отражението на Кен се отбелязва на стола. Колко силно си прасна главата само дори се сгромоляса на земята. Роки го хваща за краката вдига го и бум изхвърля го нагоре а той се удря право в стоманеният кол с много мощ и сила и направо изкача към рампата, сигурно си е разбил главата, но не личи от многото кръв. Това е един ненормален мач между 2 кучета.


Съдията брой, но Кен е на крака точно на 13. Дали ще издържи още? Ето, че се втурва към Скалата, но пада върху него. Всякъш го прегръща ха-ха вижте Роки как се е усмихнал а и сега забожда главата на Кен в земята. Роки го хваща и отива нагоре отново. Какво ли е намислил сега? В момента има надмощие, но до кога? Ето, че отива към рампата мята Кенеди на земята, но той не може да се държи на краката си и пада. Скалата само се усмихва и казва:
-Какво стана Кен? Нали щеше да ме размажеш хайде стани кучи сине СТАНИ!
-Кенеди май го чу защото се изправя и казва
-Скала казах ти, че ще те победя и ще го направя като хората.
-Как по точно ще го направиш хайде бий се като мъж ела ми ще те разкъсам като нищо ти си едно нищо Кен само проваляш на хората работите сега сигурно щях да печеля BG златото!
-И Скалата се втурва към него с тупаници и двамата падат на земята Скалата е отгоре и го налага с тупаници. Кенеди го обръща и сега той го налага. Но Скалата го изритва между краката и му казва "Ти искаше такъв мач сам си си виновен,че ти премазах 'орехчетата' а сега и ще направя същото ис физиономията ти" И след това го изправя удря му два в краката. Удря го и в тялото. След това го избутва с рамо а той пада на земята, Роки го хваща за краката вдига го и го мята в стоманените украси край рампата а той си забива ченето там. Сега го вдига. След това отново прави легендарното си сомбо ето първи удар в черепа сега и втори и накрая най-силния и мощния бум. И Кен пада извън рампата долу върху някаква маса която се чупи и го затрупва.Michael Cole: Нямам думи просто нямам думи не знам какво се случва просто тези са невъзможни.
Jerry lawler: Видяхме как Кен премаза Роки и как Роки премаза Кен направо нямам думи те са непобедими.
Michael Cole: Да сигурен съм, че Кен ще се изправи какво ли ще стане просто това е лудница.
Jerry lawler: Същтински вълци това не са хора. Премазват се и още имат сили няма ли да приключат най накрая?
Michael Cole: Не знам човече не знам просто нямам думи...
Jerry lawler: Аз също, но поне знаем кой ще вземе победата в този мач и ще даде урок на другия.
Michael Cole: Прав беше колега Скалата ще го направи. Просто мислех, че Кен е по корав, но явно Скалата си е скала!
Jerry lawler: Я го виж отива при Кен какво ли прави просто трябваше съдията да отброй?

Скалата скача долу хваща Кен и си вика "не не не ще е по моят начин" взима го и го изкарва от там, но той се съпротивлява Скалата му дава една глава и го изхвърля навън. Кен бяга не Кен се измъкна и излиза от залата Роки е точно след него. Но Кен е извън залата. А от Скалата няма и следа... Кен се оглежда и се чуди къде се е загубил, но изведнъж се обръща и му светват очите от фарове точно така. Това е Скалата в автомобил и блъска Кен Кенеди който пада на земята. А Скалата излиза от колата заобикаля я отива от другата страна и вади един стол. Отива пред колата изправя Кен на капака и започва да му премазва лицето със стола. Удря го и го премазва. В ръцете, краката, тялото и най вече главата. Цялото му лице е в кръв. Това не може да бъде. Роки се качва върху бялата си кола и вдига премазания от кола и стоманен стол Мистър Кенеди. След това го хваща и прави ROCK BOTTOM #3Слиза от колата горд с себе си. И съдията започва да брой а Скалата седи отсреща всякаш всичко е приключило. Съдията е на 14 това ще е рекорд на този мач ако Кен се изправи и продължи..ако може.
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    27/7/2015, 13:57

ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ! КЕНЕДИ НЕ МЪРДА, ТОЙ Е ТОТАЛНО В БЕЗСЪЗНАНИЕ!
НЕ МОЖЕ, НЯМА ШАНС!
15! СЪДИЯТА СТИГНА ДО 15! 


Невероятен мач, от който с победата си тръгва Скалата. С Кенеди дадоха всичко от себе си и определено ще останат в историята на федерацията. 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    

Върнете се в началото Go down
 
2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: