Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    19/7/2015, 10:26

Първият мач в историята от вида Last Man Alive ще се състои именно на Summer Scream. Правилата са прости и наподобяват тези от Last Man Standing с разликата,че реферът ще отброява не до 10, а до 15, за да обяви победител.  В шоуто преди турнира, Кенеди успя да "изпрати" доста убедително съобщение на Скалата, но дали и на ППВ-то ще си тръгне тържествуващ?


1. Kennedy
2. The Rock 
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    24/7/2015, 18:51

Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5884
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    24/7/2015, 18:52

KENNEDY!!
Дами и господа, време е за мача на истината. Един много, много истински мач. Тази вечер тези Mr. Kennedy ще се изправи срещу The Rock. В този мач няма да видите нищо красиво, така, че ако не сте над 18, моля загасете телевизорите. Вижте обаче... Кенеди влиза в ринга и започва да оголва обтегачите. Хитрото му копеле!!


Tazz: Не се спуска микрофона!? Не може да бъде...
Cole: Личи си, че Кенеди, колкото и да обича да говори, явно тази вечер ще си спести приказките и ще влезе директно в клането.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    24/7/2015, 18:55

IF YOU SME-E-E-E-ELL..

WHAT THE ROCK.. IS.. COOKING
Announcer: Please welcome, from Miami, Florida,
weighting at 260 lb, standing in 6 ft 5,
"The People's Champion", "The Great One",
"The Most Electrifying Man in All of Entertainment" -
THE-E-E-E.. RO-O-O-OCK!!!Ето го, ето го, ето го!!! The Rock! Залата ще се срути още от самата му поява! Това е, хора! Склонен съм да мисля, че никой няма и не може да спре The Rock! Той се придвижва до ринга с бавна крачка и изобщо не бърза за никъде. Ето, че The Rock се отделя от милионите си фенове и се насочва към ринга. Той вече е на ръба и се държи здраво за въжетата. The Rock се качва на обтегача.


Феновете пощуряват, а The Rock слиза и направо разкъсва потника си. Той хвърля скъсания си потник на феновете, а те се избиват дори за него! The Rock се засилва към едното въже, сега към другото, сега отново и вдига ръката си като се спира в средата на ринга. Той сваля ръката си, след което веднага изкрещява с пълен глас - IF-F-F-F YOU SME-E-E-ELL.. WHAT THE ROCK.. IS.. COOKING??? Ето, че го виждаме с вдигната вежда и Th3 R[]cK се обръща, и застава в ъгъла чакайки само да се даде начало на войната.

Michael Cole: Дами и господа ето го Скалата той е тук тази вечер за да покаже на всички, че е много по добър от Кенеди.
Jerry lawler: Да точно така, но въпросът е кой ще излезе като победител от тази война?
Michael Cole: Това ще разберем тази вечер защото Скалата ще се изправи срещу Кенеди...
Jerry lawler: Точно така и ще видим кой ще падне на земята за цели 15-сет секунди!
Michael Cole: Честно да ти кажа залагам за Скалата и съм сигурен, че ще спечели!
Jerry lawler: Аз също мисля да заложа на Роки, но не мисля ,че ще му е толкова лесно срещу Мр. Кенеди.
Michael Cole: Така е той е доста корав и не трябва да се отписва. Ще разберем какво ще стане точно сега. Защото Скалата е на ринга и всеки момент ще бъде дадено началото!
Jerry lawler: Точно така след малко ще започне тази война. Време е!
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    24/7/2015, 19:11

Начало на този сблъсък! 
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5884
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    24/7/2015, 23:53

И така, най-дългоочакваният мач за вечерта започва. Тези двамата се гледат, все едно ще се изядат. Те не могат да се търпят един с друг. Този мач е точно за такива вражди. Вражди в който си готов на всичко, за да нараниш другия. Last Man Alive!! Знаете правилата, не са сложни. Да видим, кой от тези двамата мъже ще бъде пречупен. Кой ще спечели и кой ще загуби. Кен Кенеди тръгва веднага до Скалата. Двамата все още са втренчили поглед един в друг. Двамата се бутат, но Скалата не смята да играе игрички. Той зашива тупаница в главата на Кенеди и той пада на земята. Кен Кенеди обаче показва какъв Damn SONOVA' BITCH е и излиза извън ринга. Скалата се изнерви. Той слиза и започва да го гони. Кенеди бяга от него, но в един момент рязко обръща посоката директно към Скалата и го поваля на постелката извън бойното поле. Ето, че Скалата понесе първия по-тежък удар в мача. Кенеди се смее мазно. Стой като вкаменен за секунда-две, след което започва да стъпква черепа на Скалата със stomp-ове!! В този мач няма забранени неща. Кенеди сега отива до коментаторската маса. Той отива при Jeramy Borash и го хваща за вратовръзката, заповядвайки да му даде микрофона. Междувременно Скалата се върна на ринга и си поема дъх от мощните стъпквания, които отнесе главата му. Кенеди взима микрофона, след което се пъха в ринга. Той изчаква Скалата да се изправи.


- Вече пъшкаш!? НИМА, РОКИ!? Е, мисля, че победителя от този мач ще бъде ясен скоро. Но аз ще ви го кажа още сега... Той е MIIISTEEEER... KENNEEEDY!! *CLOTHESLINE!!*
Kennedy застава на колене, след което продължава своята реч... KENNEEEEDYYY!!

Кен Кенеди показа колко колоритен може да бъде, но това не се хареса на феновете в залата... Те освиркват "The Asshole in Charge". След тази "проба на микрофона" в буквален смисъл, Скалата се строполи на тепиха. Той баче успява да стане на 4. Роки няма да си даде задника толкова лесно на русия шибаняк. Кенеди изправя Скалата, след което го натиква в единия от 4-те ъгъла и започва да му вкарва глави. Г-н Кенеди вади нови неща от арсенала си. Преди не сме го виждали толкова ядосан. Кенеди се опитва да разкървави Скалата с мощни тупаници, но не става. За това той има план. Още преди да бъде бит гонга, той оголи обтегачите на всеки един от ъглите. Той хваща главата на Роки Санта Круз и тръгва да я забие в стоманата, но Скалата одържа на натиска. Роки се хвана за въжето с помощта на дясната си ръка. Той сега забива лакът в корема на Кенеди. Кенеди маха ръцете си от тялото на Скалата. Кен Кенеди се държи за корема, обаче изненадващо замаха за Clothesline, но Роки заляга, след което го тръшка на тепиха със Заден Суплес!! Кенеди е на земята... Роки обаче няма да спре да акцията си. Той изправя Anderson, но той... МУ БЪРКА В ОЧИТЕ!! Скалата забрави, че Кен е едно мръсно мекотело. Скалата не вижда нищо, а след това Кенеди му убива инерцията с подсечка в краката... Кенеди не губи време, минава върху гърба на Скалата и започва да му вкарва юмруци...


1.... 2... 3... 4... 5... КЕНЕДИ НАКАЗВА СКАЛАТА С УДАРИ В ОБЛАСТТА НА ВРАТА!! ТОЙ ИСКА ДА УМЪРТВИ ТОЗИ ЧОВЕК, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДО КАКВА СТЕПЕН ГО НЕНАВИЖДА... Кенеди продължава с тупаниците, след което измисля поредната иновативна... опция, така да го наречем. Той маха връзката, която е около китката му и...


СКАЛАТА НЕ МОЖЕ ДА ДИША!! БАТ КЕН... ЗАДУШАВАМ СА, КРЕЩИ РОКИ, НО НЯМА КОЙ ДА МУ ПОМОГНЕ... КЕНЕДИ СТИСКА С ВСЕ СИЛА ВРЪЗКАТА!! СЛЕД ОКОЛО МИНУТА В КОЯТО СКАЛАТА НЕ МОЖЕШЕ ДА ПОЕМЕ ДЪХ... Кенеди спира наказателната акция и изчаква съдията да си свърши работата. Броенето започва, 1.... 2.... 3....

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    25/7/2015, 00:22

Брутален ход от страна на Кенеди. Лешли ... опа, Роки.. може би е аут. Цветът на лицето му се промени много - естествено не доби черен загар, а по-скоро побеля. Реферът продължава своето броене, вече е почти до 10, но виждаме,че всъщност Скалата си връща дъха и КУРажа да продължи този мач. С много мъки, той все пак успя да се изправи на крака преди 15, но все още е дезориентиран. 
Върнете се в началото Go down
Loverboy
Superstar
Superstar
Loverboy

Location : Miami, Florida
Join date : 30.03.2015
Posts : 707
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    25/7/2015, 13:24

Да наистина брутален ход, но Скалата показа, че е от камък и се изправя на крака, но на Кенеди това не му харесва и се засилва към Скалата бум опа това беше Spinebuster~! Скалата вече започва да се осъзнава ето, че сега той е на крака а Кенеди е на земята. Лол прекрасно такъв обрат за сега Кенеди премазваше Скалата , но ето, че Роки се стегна. Да видим сега какво ще направи дали ще успее да продължи или Кенеди ще го прегази отново. Ето, че Скалата се осъзнава малко от побоя и вижда, че Кенеди се изправя сега Роки отива при него и го избутва на въжетата и започва да му удря силни мощни чукове в главата. Сега прави легендарното си сомбо, но не с три а с много повече удари и Кенеди направо пада извън ринга. Ето, че битката май излиза извън ринга. Ред е на Скалата дами и господа! Той започва да го ирта по земята. Но Кенеди показва, че му няма нищо и се изправя след това се гледа с Роки очи в очи. И забива един силен в лицето на Скалата. Но какво Роки дори не помръдва. Мисля, че каза 'сега е мой ред' бум и забива един след това го хваща и го мята в преградите, изправя го след това го вдига и бум отгоре върху преградата. Сега го взима и го изритва Кен се навежда а Роки го хваща за главата и го праска в преградата. Сега се отдръпва назад се Кенеди засилва себе си заедно с него и БУМ право в барикадата която стана на парчета. Ето, че Роки се изправя и вдига Кенеди. Сега му дава един шут в лицето и Кенеди е приспан. Съдията започва да отброява 1.....2....3.....4......5......6......7.....8....9 чакайте той се изправи. Сигурен съм, че Скалата може много повече, но сигурно сега почва. Ето сега хваща Кен и го блъска в металните стълби. След това му слага ръцете отзад а главата и тялото на стълбата. Какво прави той вади от гащите си нещо. Това се белезници. Лол какво става той връзва Кенеди с тях. Да закопча го той го направи а сега го изритва от стълбите. Вдигайки едната и я праска върху него след това взима другата и я тряска отгоре върху другата с много сили поне 2,3 пъти. Сега слага стълбата на главата му и с другата част удря отгоре бум. Кенеди беше премазан. Но Роки го изправя и го засилва към коментаторската маса сега взима звънеца и бум удря го в главата на Кенеди


Michael Cole: Видя ли какво стана Скалата се стегна и пожъна успех той преби Кенеди.
Jerry lawler: Да видях какво стана и са точно до нас дано да се махнат от тук по скоро.
Michael Cole: Спокойно Джери не се дръж като някакъв женчо. Това е бой или гледай или си върви.
Jerry lawler: Добре както и да е видя ли как Кенеди премаза Скалата отначало?
Michael Cole: Да видях, но обаче сега Скалата взима надмощие и то доста добре.
Jerry lawler: Да така е но видя ли колко бързо го направи след такъв побой?
Michael Cole: Ами за това го наричат Скалата хе-хе!
Jerry lawler: Мда така е, но дали ще успее да се справи с Кенеди защото видяхме на какво е способен.
Michael Cole: Ами ако не сме? Мисля, че ще има още много Скалата не се е оправил още!
Jerry lawler: Да, но това е Роки няма как да се изложи! Но разбира се той се бие с Кен Кенеди. Все пак не го отписвай,
Michael Cole: Не го отписвам и той има шанс да спечели, но ако продължава така ще му е малко трудно.
Jerry lawler: Все пак това е война не е обикновен мач и Кенеди сам предложи да е война така, че Кенеди има козове.
Michael Cole: Може и да има, но сега е с белезници -хе-хе-хех.
Jerry lawler: Не знаем до кога ще издържат тези белезници. Хайде да видим какво ще стане сега защото мисля, че Роки е намислил нещо.

Роки взима чукчето и слага гонга на главата на Кенеди и сега го удря. Кенеди май се опитва да си притисне ушите, но няма как защото е вързан с белезници! Сега Роки го качва на ринга. И го засилва на въжетата вдигайки го в въздуха и бум Arm Drag. Изправя Кен, но той се бута и Роки го прехвърля с ръка. Сега Роки го изправя и да виждаме Spinebuster~! Страхотно той няма как да се спаси понеже е с белезници. Хайде Кен покажи малко сила и ги скъсай. Вижте Скалата той се готви за нещо оо да надушвате-е-е--е-е-е-е ли-и-и-и-и какво ви готви-и-и скалтата Той се кани за Лакътят на народа, засилва се на въжетата и след това хвърля налакътника си засилва се и бум. Страхотно. Но Кенеди ще се изправи това не е много силен ход. Най много да го задържи за 8 секунди. Скалата го вдига. Явно това беше само за кеф. Ето, че Кенеди го изритва. От къде събра тази сила. Роки го избутва и започва с яки чукове. А Кен дори не може да се предпази. Скалата премазва Кенеди отново. Сега го засилва на въжетата и прави спайнбъстър отново след това се качва на въжетата и Бум Скача върху него. Сега излиза от ринга и вади един стол хвърля го вътре и се качва. Взима стола и бум в черепа на Кенеди. Той пада бавно на земята като труп сега Роки му слага Стола на главата засилва се и прави Лакътят на народа отново, но този път със СТОЛ. Бум оу какъв звук се чу само.


Реферът пита дали да започне да брой Роки само поклаща глава. Но по визиономията му си личи, че чака Кенеди да се изправи виждаме как го дебне, но да видим дали ще се изправи. ---4....5....6...7..8---
Върнете се в началото Go down
http://stream1.gifsoup.com/view3/1142615/cody-rhodes-o.gif
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    25/7/2015, 13:30

Какъв изненадващ развой претърпя този мач! Роки тотално доминира, но въпреки това Кенеди успя да се изправи преди 15, а сега следва да видим и какво ще се случи нататък и дали Скалата ще довърши опонента си със следващия ход. 
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5884
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    25/7/2015, 17:06

Този сблъсък продължава. Скалата показва, че изобщо няма намерения да падне на земята за толкова дълго време, но същото показва и Кен Кенеди. Господина успя да оцелее в битката за чест и слава. Скалата отива до Кенеди, след което го почва... 1, 2, 3 тупаника в ченето, след което Роки прави своят таунт... ЗАМАХВА... ПРОПУСК!! Кенеди заляга, след което минава зад гърба на Скалата, светкавично пада на колене и... LOW BLOW!! KENNEDY ПОТРОШИ КАЙСИИТЕ НА СКАЛАТА!! Kennedy започва да пълзи по ринга. Той отива до единия от обтегачите и се изправя с негова помощ. Скалата се държи за "орехчетата" си, но съумява да се изправи. Роки се засилва към въжетата за да хване Кенеди, но Кен се отмества в последния момент и... СКАЛАТА ЗАБИВА ГЛАВАТА СИ В ОГОЛЕНИЯ КОЛ!! Още от началото на мача и 4-те ъгъла бяха озъбени. Сега да видим какво ще измайстори Кенеди. Той започва да се катери по въжетата... На третата сглобка е, но е оголена и трябва да внимава. Все пак Кенеди скача-а-а-а-а...


KEN-TON BOMB!! Това не го бяхме виждали от години в TNWG! Какво изпълнение, красота... Просто красота. Кенеди знае, че Скалата няма да бъде прекършен от този болезнен ход. За това той отива до него и започва да стъпква по гърдите... 1, 2, 3, 4 stomp-а, след което Кенеди отскача и забива Elbow Drop! Kennedy върви уверено към победата. Скалата пълзи по пода, след което решава да мине зад въжетата. Кенеди решава да го последва, като двамата започват да си раздават жестоки тупалки зад въжетата. Скалата надделява, след което хваща Кенеди за врата и го засилва към коментаторската маса, но го забива при нашия announcer, Justin Roberts. Roberts се отмества, за да не си навлече гнева на Кенеди, който беше разхвърлен около преградите. Скалата отива до Кен, но копелето има изненада за Роки... Той взима металния стол върху който стой annnouncer-а...


УДРИ!! УДРИ!! УДРИ!! КЕНЕДИ ИСКА ДА СЧУПИ РЕБРАТА НА СКАЛАТА... ТОЙ ГО НАЛАГА БЕЗМИЛОСТНО СЪС СТОМАНЕНИЯ СТОЛ... Кенеди направо унищожи Роки с този иначе безопасен предмет извън пределите на професионалния кеч. Кенеди пъха Скалата в ринга. Той отива до него, изправя го леко, но Роки не смята да стой и да гледа... Той вкарва една корава глава на Кенеди, но това изнервя легендата от Green Bay... Който наистина се ядоса, той хваща Скалата за главата с едната ръка, а с другата започва наказателната акция... УДАР, УДАР, УДАР... СКАЛАТА ПАДА НА КОЛЕНЕ, ЛИЧИ МУ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ДАДЕ ЛЕСНО...


Кенеди може би не е очаквал, че Скалата ще окаже такава съпротива при тези чукове в черепа... Роки е на колене... Кенеди му крещи нещо, но Скалата... МУ ОТВРЪЩА С ПЛЮНКА В ЛИЦЕТО... Кенеди се ядоса още повече... ТОЙ ОТНОВО ЗАПОЧВА ДА УДРЯ СКАЛАТА!!КЕН, СПРИ... ЩЕ ГО УБИЕШ!! ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА, ОТ ГЛАВАТА НА РОКИ ПОТИЧА ЛОКВА КРЪВ... ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО, ТОВА ПРОСТО НЕ Е БИБЛЕЙСКО!!! Кенеди ще счупи главата на Дуейн Джонсън... Господина спира след известно време и нарежда най-нахално на съдията да започва да отброява.

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match    

Върнете се в началото Go down
 
2. The Rock vs. Mr. Kennedy - Last Man Alive Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: