Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    28/7/2015, 22:31

Трите Хикса беше почти сигурен, че ще грабне титлата, но Брок е издръжливо копеле и успя да се измъкне. Джон вече се свести, след като масата беше разбита с него, а през това време Леснар и "The King of Kings" започват да си разменят поредица от удари в средата на ринга. "The Game" започва да поема контрол и съумява да хване опонента си в headlock. "The Beast" и "The Cerebral Assassin" са се вкопчили един в друг, борейки се за надмощие, но никой не наблюдава "JoMo", който влиза в ринга. Морисън вижда открилия се пред него шанс и решава да действа. Шампионът се засилва от въжетата, скача и събаря двамата си противници с Cross Body Slam. "The Guru of Greatness" хващава с едната си ръка крака на Брок, а с дръгата този на Трите Хикса. "JoMo" се оглежда за момент, след което забива краката на опонентите си в тепиха с Snap Leg DDT. Джон се излиза от ринга и взима стол, а през това време Трите Хикса бавно се изправя. "The Game" се оглежда за момент и щом разбира намеренията на шампиона се отдръпва. Леснар остава в ринга, заедно с Морисън, който разполага с метален предмет. "The Conqueror" застава на колене и започва да вика по "JoMo". Докато това се случва Трите Хикса се промъква зад Морисън и го поваля с Chop Block. След това той веднага взима стола и го забива в главата на "The Beast". "The Cerebral Assassin" поглежда Джон, който започва да лази към другия край на ринга. "The Game" започва да се смее и тръгва бавно към "The Guru of Greatness" и се приготвя да го удари. Шампионът вижда това и нанася мощен удар между краката на "The Game". Много мръснишка постъпка от Джон, с която, обаче успя да се измъкне. Морисън се качва на обтегача и полита с лакът напред, който забива в гърдите на Трите Хикса. След това "JoMo" веднага се засилва към Леснар, който седи в един от ъглите на ринга и го сваля с Dropkick. "The Beast" сяда в ъгъла, а Джон се хваща за последното въже и забива мощен Turnbuckle Dropkick, с който размазва "The Conqueror". Изглежда, че шампионът поема пълен контрол върху този мач. Той седи в средата на ринга, а от двете му страни лежат безпомощно противниците му. "The Guru of Greatness" застава в един от корнерите и започва да тупа с крак. Първият, който започва да се изправя е Трите Хикса. Дали Джон ще успее да направи това, което е намислил. "The Game" се изправя и веднага тръгва към шампионът, но бива пометен от Nitro Blast! Леснар решава да се намеси и да изненада шампиона, но го очаква същото нещо.
 
Морисън унищожи и двамата си опонента с Nitro Blast. Но дали това ще бъде достатъчно, за да сложи край на този двубой? Той покрива Брок и рефера веднага започва да отброява 1...2.... иии повдигане! Невероятно, но Леснар успя да вдигне рамото се стотна преди 3! "The Prince of Parkour" седи за момент, а след това веднага опитва да тушира Трите Хикса. 1...2....ииии пак повдигане преди 3. Шампионът се хваща за главата. Явно смяташе, че с това ще сложи край на този мач, но уви ще трябва да се потруди повече. "JoMo" се изправя и седи на едно място, втренчил поглед в опонентите си, които се мъчат да се изправят. Той изправя Трите Хикса и го запраща към ъгъла на ринга, а след това вдига Леснар и също го мята там. "The Game" и Брок седят в корнера, а Морисън се засилва и се разбива в тях. "JoMo" избутва "The Beast" на тепихва, след което хваща "The Cerebral Assassin" за главата и я забива в тепиха с Bulldog. Леснар започва да лази до въжетата и минава под първото въже, явно надявайки се да се измъкне, за да си поеме дъх, но шампионът вижда това. Джон се хваща за въжетата и изкарва Брок от ринга с Slingshot Dropkick.
"The Conqueror" изглежда все едно няма сили да се изправи вече, възможно е да е аут от този двубой. На ринга остават Трите Хикса и Морисън. "The Cerebral Assassin" стъпва на краката си, но си личи, че не може да продължи още дълго. Двамата се застават очи в очи. Напрежението в ринга и около него е огромно. "The Game" тръгва да атакува, опитвайки да свали противника си бързо с Clothesline, но е умората си казва думата и "The Guru of Greatness" минава под ръката му, след което му забива удар в задната част на главата, с който го сваля на колене. "JoMo" изправя "The Game" и го запраща в корнера. "The King of Kings" се опитва да изненада шампиона, като му забива силен юмрук, с който го зашеметява. Трите Хикса бързо се качва на обтегача и се приготвя да скочи. Морисън, обаче успява да се осъзнае навреме и веднага, с помощта на въжетата, забива Roundhouse Kick в главата на противника си. "The Game" увисва на третото въже, все едно е в безсъзнание. Джон го хваща за главата и го наглася за момент. Публиката започва да се чуди какво ще се случи, а "The Prince of Parkour" се приготвя ииии Moonlight Drive от третото въже!!
Трите Хикса се простна като плужек. "The Guru of Greatness" дърпа "The Game" в средата на ринга, за да е далеч от въжетата. Очевидно ще опита да сложи край на този мач. Леснар е все още извън ринга и изглежда, че скоро няма да бъде в кондиция да се намеси. Дали това ще бъде краят. Морисън покрива Трите Хикса, а рефера започва да отброява. 1....2.....3?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    28/7/2015, 22:43

Иии да, това е краят на този мач! Морисън убедително запазва BG златото и продължава своето царуване! Страхотен начален за вечерта сблъсък, останете с нас до края! 
Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» ME: Edge vs. Triple H vs. Seth Rollins (c) - TRIPLE THREAT MATCH FOR THE WORLD TITLE
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: