Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    19/7/2015, 10:21

Вечерта ще започне, както и ще завърши - с мач от вида "Тройна заплаха". Първо ще видим борба за БГ титлата. Настоящият шампион Джон Морисън залага шампионския пояс срещу бившия titleholder - Играта, и Брок Леснар. Ще успее ли да се справи с предизвикателството, остава да разберем.


1. John Morrison
2. Triple H
3. Brock Lesnar 
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
FørbiddenEnÐ

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    25/7/2015, 19:19

Ladies and gentleman, please welcome from Los Angeles, California, USA. He weights 215lb and stands 6 ft tall. "The Guru of Greatness"....Jooohn Morrison!

Шампионът излиза под смесените чувства на публиката и бързо влиза в ринга, за да изчака противниците си.
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2902
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    26/7/2015, 14:06Announcer: And now please, from Boston, Massachusetts, weightning 255 lb and 6 ft 4 in tall. He is Former TNWG Bulgarian Champion. "The Cerebral Assassin", "The Game", "The King of Kings" - TRIPLE-E-E H~!


Tazz: Колега, от появата на Triple H, физиономията на John Morrison се измени лицево, а Triple H го гледа доста страшно, а вижте с кой е той. Точно така, до Tiple H е Stephanie McMahon, която върви плътно до него.
Styles: Triple H почти е на ринга, а Morrison слиза от него, явно ще изчака той да се качи и тогава ще се върне отново. Triple H вече се качва на ръба на ринга, а Stephanie вече е в него. Triple H плюе вода нагоре.


Tazz: Triple H се обръща и влиза на ринга, след което казва на Steph, че може да седне до коментаторите, а-а нас в този случай. Тя му казва добре и го целува по бузата, като му пожелава успех. Здравей, Steph!
Styles: Здравей и от мен, Steph! Така, Morrison се връща на ринга, но доста бавно, а с всяка крачка погледа му бива насочен към Triple H, който продължава да го гледа гадно. Чакаме само Brock Lesnar и да се почва.
Върнете се в началото Go down
PARCAL4ET0
New User
New User
PARCAL4ET0

Join date : 16.05.2011
Posts : 7

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    27/7/2015, 12:15


Tazz: Ето го и моя любимец, The Beast, Joe според мен Lesnar e фактора в този мач, това чудовище няма да бъде спряно толкова лесно, всички треперят дори и Shawn Michaels както и Stephanie който са тук да подкрепят Triple H.
Joe: Lesnar е доста голям и доста силен, но играта има сърце на шампион, колкото до Morrison не мисля че ще успее да си тръгне от тук със титлата по никакъв начин.


Tazz: Ето го човека, в него е истината а със него е най-великия адвокат на всички времена, Lesnar и изглежда по-готов от всякога, в очите му се вижда че е готов да срине опонентите си, още тази вечер мисля че Lesnar ще спази обещанието на Heyman и ще бъде новия шампион.
Joe: Господ да пази ако този стане шампион, ако той успее да грабне победата над тези 2 звезди той ще бъде непобедим.


Tazz: The Beast, започва да подскача в началото на рампата като прави своя таунт, виж каква доминантна машина е Lesnar, не мисля че някой от тези смешници ще може да го спре, той се насочва право към ринга, а Paul го следва с огромна усмивка на лицето си, Triple H и John Morrison слизат от ринга, Lesnar вече е пред ринга и започва да прави своя таунт и там.
Joe: Не отричам че Lesnar e силен просто казвам, че и Triple H има доста добри шансове да победи тази вечер, но съм сигурен в едно Heyman няма да остане извън този мач, Brock скача на ринга и влиза на него над второто въже, той започва да обикаля в ринга, Brock тръгва към въжетата.Tazz: Brock, хвърля злобен поглед към Michaels, мисля че се опитва да го предупреди да не се меси, за да не яде тупалките и той, Shawn се е втренчил в Lesnar както и останалите, тук определено ще настъпи меле.
Joe: Lesnar отива в своя ъгъл и разговаря с Heyman, докато двамата чакат гонга да бъде ударен.
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    27/7/2015, 12:21

Начало! 
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
FørbiddenEnÐ

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    27/7/2015, 12:44

Ето, че този мач за БГ титлата започва. Тримата опоненти веднага започват да се нахвърлят един на друг. Трите Хикса и Леснар се вкопчват, а Морисън ги атакува в гръб. Всички размахват ръце, без да мислят, кой ще оцелят. Джон изяжда мощен юмрук, който го сваля на тепиха. Изведнъж Брок спира "The Game" и двамата решават да работят заедно, за да отстранят шампиона още в началото. "The Cerebral Assassin" вдига "JoMo" и го хваща. Морисън няма как да се измъкне и "The Beast" застава пред него, след което започва да го налага с поредица от удари в корема. "The Guru of Greatness" поема няколко удара, докато не успява да се измъкне, като вдига краката си и хваща главата на Леснар, а след това използва Брок като основа, за да се избута и по този начин изкарва Трите Хикса от ринга. Джон бързо се изправя, а "The Conqueror" се засилва към него. Морисън прикляка леко, а след това замахва с крак и посреща опонента си. Леснар пада на тепиха, държейки се за главата, със сигурност този ритник заболя. "The Prince of Parkour" застава над единия от противниците си, но в същото време, зад него атакува Трите Хикса, който опитва да изненада шампиона с German Suplex. Той вдига Джон и го мята, но "JoMo" успява да се превърти във въздуха, за да падне на краката си. "The Game" се обръща, но щом го прави бива зашеметен от силен удар в главата. Морисън хваща "The Cerebral Assassin" в за главата. Той му забива няколко удара в коляно, а след това се премества зад Трите Хикса, за да го свали с Russian Leg Sweep. Брок изчаква Джон да се изправи и веднага го връхлита с Lou Tez Press. След като събаря Морисън, Леснар продължава да го налага със яростна серия от удари. В крайна сметка, "The Beast" отклонява вниманието си от "The Game", който излиза от ринга, за да вземе стол. Леснар осъзнава, че другия му противник липсва, затова решава да се обърне, но твърде късно, тъй като "The Cerebral Assassin" забива стола, в главата му. Брок започва да се гърчи на тепиха, а Трите Хикса замахва отново, но този път забива металния предмет в гърба на "The Beast". "The Cerebral Assassin" обръща вниманието си към шампиона, който е вече на крака. "The Game" се засилва към Морисън, но "JoMo" много хитро минава под ръката на опонента си, след което прави STO Backbreaker последван от Russian Leg Sweep.
Добра комбинация от Джон, който сега опитва туш. 1....2.... ии Брок успява да се намеси. "The Conqueror" вдига бързо Джон и двамата започват размяна на удари. Естествено, че Леснар надделява и притиска Морисън в един от ъглите на ринга. "The Guru of Greatness" опитва да се защити, като прикляка леко, но без голям успех. За негово щастие Трите Хикса се намесва и атакува "The Beast" в гръб. Той го вдига и сваля на тепиха с German Suplex. "The Prince of Parkour" решава да се възползва от това и бързо се качва на обтегача. "The Game" се обръща и тръгва към него, но Джон скача и отнася "The Cerebral Assassin" с Missile Dropkick.  Всички са на тепиха освен Морисън. "JoMo" хваща Брок за главата и го повдига леко. Сега шампионът започва да рита Леснар в главата. 1...2..3...4...5...6...7 ритника, след които Джон се засилва и изритва "The Beast" в стомаха, като по този начин го запраща в другия край на ринга. "The Game" вижда, че Джон е зает и решава да се възползва от ситуацията. За негово щастие, стола се намира в близост до него и той го взима. "The Cerebral Assassin" се засилва и замахва с металния предмет, но "The Prince of Parkour" се усети и веднага заляга. "The Game" се спира при въжетата, но Джон скача зад него и го изкарва пак от ринга този път с Dropkick. "The Conqueror" бавно се изправя, но щом го прави "The Guru of Graetness" се засилва и скача от въжетата, за да го свали с Flying Chuck Kick.
Морисън опитва туш. 1...2....
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    27/7/2015, 12:57

How close.. but yet, not enough!
Леснар се повдига преди 3, но началото на този сблъсък беше мощно! 
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2902
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    27/7/2015, 14:46

Tazz: Ето, че имаме повдигане! Явно мача няма да приключи толкова бързо, но всички са видимо изморени. Morrison успява да се дотегли в ъгъла и с помощта на въжетата да се изправи. Виждаме и, че Lesnar се изправя в другия ъгъл, а ето, че и Triple H го прави, но в средата на ринга. Двамата с Morrison го гледат. Дали ще го атакуват или.. НЕ! Виждаме, че Triple H се нахвърля върху Morrison, явно ги изпревари. Lesnar се засилва към тях и хваща Triple H през кръста, той го вдига и го закопава с germany suplex, но Triple H се изправя доста бързо, макар и олюлявайки се. Lesnar се засилва към него, но Triple H го изпреварва и прави clothesline, с който "The Beast" бе закопан. Виждаме и, че Morrison се е качил на въжетата, но Triple H се качва при него и започва да го удря. След няколко мощни удара, Triple H го хваща през главата и прави.. МОЩЕН SUPERPLEX!!! ЕТО ТОВА ВЕЧЕ БЕ МОЩНО!!! Всички са на земята, Triple H става.
Styles: Той се качва на въжетата, но виждаме как Lesnar се изправя и се засилва към него. ТОЙ ГО ХВАЩА ЗА F-5! TRIPLE H СЕ БОРИ УСИЛЕНО, КАТО ГО УДРЯ В ЛАКТИ ПО ГЪРЛОТО И РИТА С КРАКА! ТОЙ УСПЯВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ! Triple H се засилва към въжетата удря Lesnar с рамо свивката на крака. В същото време излиза извън ринга, но хваща крака на Brock Lesnar. Той го удря с всичка сила в кола, но виждаме, че Morrison, който слиза от ринга му хваща крака и го дърпа с всичка сила в кола. Triple H грабва стол и го удря по коляното. Lesnar се издърпва в средата на ринга и почва да се гърчи, а Morrison започва да се радва и вдига ръка за пет към Triple H, който го удря със стола по главата. Triple H хвърля стола и хваща Morrison за ръката. Той я овива в кола и започва да я дърпа, а след това го рита в лакътя. О, не! Това боли, а на Triple H не му пука. Явно не е забравил наранената ръка на John Morrison. Той го връща на ринга.
Tazz: Triple H хваща крака на Lesnar и го издърпва на ръба на ринга, като и той се качва там и започва да скача върху него с elbow drops, а Lesnar няма да успее да се измъкне бързо и лесно. Ето, че Triple H го пуска и влиза на ринга. Там вижда как Morrison е на крака и веднага се засилва към него, като му скача с lou thesz press. Когато се изправя, заварва "The Beast" на крака, но всъщност малко куцайки. Triple H се засилва към него и прави low dropkick в коляното на Lesnar. Вече и двамата имат наранени части, а Triple H прави каквото си иска. Виждаме, че той изправя и двамата. Какво ли е намислил? Той ги изхвърля извън ринга. Той изправя Lesnar и прави suplex през масата ни, а след това изправя и Morrison, на който прави body slam върху масата ни. Работите върху нея паднаха, а той вече започва да я разчиства. Lesnar вече е на крака и опитва да създаде проблеми на Triple H.  Засилва към него и хваща кръста му.
Styles: Все пак той се спасява, като го рита в коляното. Lesnar веднага го пуска, а Triple H го сваля с high knee, което успя да го блъсне в кола. Triple H изправя и Morrison, и започва да го блъска в стъпалата под Lesnar. Така, Triple H се връща към разчистването на масата. Той вече я е оправил, но му трябва опитно зайче, с което ще провери стабилността на тази маса, ха-ха. Виждаме, че той изправя Morrison и го качва на масата, какво ли е намислил? ТОЙ СКАЧА С МОЩЕН ELBOW DROP, А МАСАТА ВЕДНАГА СЕ РАЗЧУПВА!!! ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА!? Morrison е точно под Triple H, който вече се изправя. Пуснете повторението моля. Искам да го видя пак, даже в нас ще си го гледам!


Tazz: OH MY..
Styles: .."FUCKING" GOF!!!
Tazz: ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА, ЗАЩОТО СИ СТРУВАШЕ!? TRIPLE H СЕ ИЗПРАВЯ И ВДИГА LESNAR! Morrison все още е на земята, а Triple H и Brock Lesnar вече са на ринга. Triple H и Lesnar се гледат в очите, а Triple H се засилва към него и прави low dropkick в коляното на Lesnar. Очевидно няма да забрави нараненият крак. Lesnar е на земята, а Triple H го хваща за крака и го заключва в.. ОЛЕ, БОЖЕ!!! МИСЛЯ, ЧЕ LESNAR ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ! ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИ!?!?!?


Styles: О, ДАЛИ LESNAR ЩЕ СЕ ПРЕДАДЕ!? ТОЙ ВИЕ ОТ БОЛКИ!!! ДАЛИ ВСИЧКО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ СЕГА?


Последната промяна е направена от ThE_ViPeR на 28/7/2015, 13:56; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    27/7/2015, 14:54

ДА.. АМА НЕ..
Леснар използва цялата си "мощност", за да достигне до въжетата. Играта е принуден да прекъсне захвата. 
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
FørbiddenEnÐ

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    29/7/2015, 00:31

Трите Хикса беше почти сигурен, че ще грабне титлата, но Брок е издръжливо копеле и успя да се измъкне. Джон вече се свести, след като масата беше разбита с него, а през това време Леснар и "The King of Kings" започват да си разменят поредица от удари в средата на ринга. "The Game" започва да поема контрол и съумява да хване опонента си в headlock. "The Beast" и "The Cerebral Assassin" са се вкопчили един в друг, борейки се за надмощие, но никой не наблюдава "JoMo", който влиза в ринга. Морисън вижда открилия се пред него шанс и решава да действа. Шампионът се засилва от въжетата, скача и събаря двамата си противници с Cross Body Slam. "The Guru of Greatness" хващава с едната си ръка крака на Брок, а с дръгата този на Трите Хикса. "JoMo" се оглежда за момент, след което забива краката на опонентите си в тепиха с Snap Leg DDT. Джон се излиза от ринга и взима стол, а през това време Трите Хикса бавно се изправя. "The Game" се оглежда за момент и щом разбира намеренията на шампиона се отдръпва. Леснар остава в ринга, заедно с Морисън, който разполага с метален предмет. "The Conqueror" застава на колене и започва да вика по "JoMo". Докато това се случва Трите Хикса се промъква зад Морисън и го поваля с Chop Block. След това той веднага взима стола и го забива в главата на "The Beast". "The Cerebral Assassin" поглежда Джон, който започва да лази към другия край на ринга. "The Game" започва да се смее и тръгва бавно към "The Guru of Greatness" и се приготвя да го удари. Шампионът вижда това и нанася мощен удар между краката на "The Game". Много мръснишка постъпка от Джон, с която, обаче успя да се измъкне. Морисън се качва на обтегача и полита с лакът напред, който забива в гърдите на Трите Хикса. След това "JoMo" веднага се засилва към Леснар, който седи в един от ъглите на ринга и го сваля с Dropkick. "The Beast" сяда в ъгъла, а Джон се хваща за последното въже и забива мощен Turnbuckle Dropkick, с който размазва "The Conqueror". Изглежда, че шампионът поема пълен контрол върху този мач. Той седи в средата на ринга, а от двете му страни лежат безпомощно противниците му. "The Guru of Greatness" застава в един от корнерите и започва да тупа с крак. Първият, който започва да се изправя е Трите Хикса. Дали Джон ще успее да направи това, което е намислил. "The Game" се изправя и веднага тръгва към шампионът, но бива пометен от Nitro Blast! Леснар решава да се намеси и да изненада шампиона, но го очаква същото нещо.
 
Морисън унищожи и двамата си опонента с Nitro Blast. Но дали това ще бъде достатъчно, за да сложи край на този двубой? Той покрива Брок и рефера веднага започва да отброява 1...2.... иии повдигане! Невероятно, но Леснар успя да вдигне рамото се стотна преди 3! "The Prince of Parkour" седи за момент, а след това веднага опитва да тушира Трите Хикса. 1...2....ииии пак повдигане преди 3. Шампионът се хваща за главата. Явно смяташе, че с това ще сложи край на този мач, но уви ще трябва да се потруди повече. "JoMo" се изправя и седи на едно място, втренчил поглед в опонентите си, които се мъчат да се изправят. Той изправя Трите Хикса и го запраща към ъгъла на ринга, а след това вдига Леснар и също го мята там. "The Game" и Брок седят в корнера, а Морисън се засилва и се разбива в тях. "JoMo" избутва "The Beast" на тепихва, след което хваща "The Cerebral Assassin" за главата и я забива в тепиха с Bulldog. Леснар започва да лази до въжетата и минава под първото въже, явно надявайки се да се измъкне, за да си поеме дъх, но шампионът вижда това. Джон се хваща за въжетата и изкарва Брок от ринга с Slingshot Dropkick.
"The Conqueror" изглежда все едно няма сили да се изправи вече, възможно е да е аут от този двубой. На ринга остават Трите Хикса и Морисън. "The Cerebral Assassin" стъпва на краката си, но си личи, че не може да продължи още дълго. Двамата се застават очи в очи. Напрежението в ринга и около него е огромно. "The Game" тръгва да атакува, опитвайки да свали противника си бързо с Clothesline, но е умората си казва думата и "The Guru of Greatness" минава под ръката му, след което му забива удар в задната част на главата, с който го сваля на колене. "JoMo" изправя "The Game" и го запраща в корнера. "The King of Kings" се опитва да изненада шампиона, като му забива силен юмрук, с който го зашеметява. Трите Хикса бързо се качва на обтегача и се приготвя да скочи. Морисън, обаче успява да се осъзнае навреме и веднага, с помощта на въжетата, забива Roundhouse Kick в главата на противника си. "The Game" увисва на третото въже, все едно е в безсъзнание. Джон го хваща за главата и го наглася за момент. Публиката започва да се чуди какво ще се случи, а "The Prince of Parkour" се приготвя ииии Moonlight Drive от третото въже!!
Трите Хикса се простна като плужек. "The Guru of Greatness" дърпа "The Game" в средата на ринга, за да е далеч от въжетата. Очевидно ще опита да сложи край на този мач. Леснар е все още извън ринга и изглежда, че скоро няма да бъде в кондиция да се намеси. Дали това ще бъде краят. Морисън покрива Трите Хикса, а рефера започва да отброява. 1....2.....3?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar    

Върнете се в началото Go down
 
1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP TRIPLE THREAT MATCH - John Morrison (c) vs. Triple H vs. Brock Lesnar
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Summer Scream 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: