Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 23:31

Tazz: Още един nearfall за Сет. И двамата в момента лежат на пода, Сет има леко предимство, понеже успява да се надигне, въпреки и не съвсем на крака.
Styles: "Истинския Шампион" също започва да става и вече и двамата са на крака. Сет се засилва към Оуенс и прави опит за Enzugiri kick, обаче Оуенс засляга. След което хваща Сетх през корема и това е.....GERMAN SUPLEX!
Tazz: Оуенс се обръща, насочвайки отново вниманието си към "The Architect", обаче виждаме как Роллинс се изплъзва извън ринга, шмугвайки се през най-долното въже. Умна постъпка от страна на Mr. GTC.
Styles: Кевин явно смята да го последва и тръгва да го гони по петите му. Сет обаче тръгва да бяга и се качва на ринга от друга страна. Оуенс го следва, но сега той е извън ринга, а Сет е вътре.
Tazz: Виждаме самодоволна усмивка изписана по лицето на Оуенс. Той клати глава в отрицание, не мисля, че ще се върже на планът на Сет.
Styles: Роллинс обаче има друго на ум! Виж това, колега! Той се засилва и ПОЛИТА ПРЕЗ НАЙ-ГОРНОТО ВЪЖЕ, след което се премята във въздуха, но.....ОУЕНС ГО ХВАЩА НАВРЕМЕ! Сега Оуенс наглася Сет в удобна позиция, като се засилва към предпазната ограда и това е.....BATTLING RAM през БАРИКАДАТА!!! WHAT A COLLISION!
Tazz:  “THIS IS AWESOME” – започват да скандират феновете. Прави са, Джо, това наистина е страхотно, гръбначния стълб на Сет сигурно е счупен след това изпълнение от страна на Оуенс, който разглоби барикадите с него, сякаш с лекота!
Styles: Кевин хваща Сет през главата и го връща обратно към ринга. След което и той влиза през първото въже, като покрива Сет , правейки опит за туш: 1…2…..
Tazz:…..този път обаче Сет някак си успява да се повдигне на 2, явно Кевин доста се забави докато върне безжизненото туловище на Роллинс обратно на ринга. Ето, че “The Architect” все пак се търкаля и намира сили да се изправи.
Styles: Твърде късно, обаче. Кевин отдавна е на крака. Сет замахва към него, обаче виждаме Кевин как го хваща за китката навреме и му огъва ръката, заставайки зад него, мисля, че се опитва да я счупи, но Роллинс се дърпа от него докато все още може да избяга.
Tazz: Тъжния факт е, че не може! Кевин нанася един удар през лакътя на огънатата му ръка. След това го изритва в задната част на коляното с единия си крак, карайки го да се присвие, като го пуска в същото време.
Styles:  Но не за дълго. Оуенс хваща Сет и го повдига, след което ГО ПРЕМЯТА И ТАШАЦИТЕ РОЛЛИНС СЕ НАНИЗВАТ ВЪРХУ НАЙ-ГОРНОТО ВЪЖЕ!!!!! Това изкарва въздуха на Сет и той се сгромолясва на пода, но от външната страна на въжетата, точно върху ръба на тепиха.

Кевин издърпва Сет за ушите
и му набива един юмрук, след което

започва да му стиска главата!

Tazz: Това помогна на Сет да се изправи, до някъде, но тъй като беше ограничена маневрата на Оуенс, рефера тръгна да брои до 5 и той трябваше да пусне Сет на 3-тото отброяване на рефера, за да не бъде дисквалифициран.
Styles: Кевин не иска това да се случи и отпуска по-рано хватката си. Ако бъде дисквалифициран, Роллинс ще стане номер едно претендент за Световната титла, а Оуенс просто няма да позволи това да се случи.
Tazz: Кевин отново издърпва Роллинс за главата. Дано да не му става навик, понеже това не е умен ход докато е около въжетата, и ето, че се оказах прав, Джо! Сет хваща Кевин през главата и му прави neckbreaker през най-горното въже. Това не поваля Кевин на земята, но беше достатъчно за да му запуши дихателната система за известно време.
Styles: Тука влиза в сила и атлетизма на Сет. Той скача през въжетата и успява да повали Оуенс със springboard axe handle. Прави опит за туш: 1.....и за жалост, Оуенс се повдига на 1 и половина. Но това не бива да забавя плановете на Роллинс и той веднага тръгва към единия ъгъл на ринга, качвайки се върху 3-тото въже.
Tazz: Това може да е рисковано-о-о-о.....Сет скача в опит да направи phoenix splash, но Оуенс повдига колената си и СЕТ СЕ ЗАБИВА ПРАВО В КОЛЕНАТА МУ! Уау....
Styles: Какво измъкване от страна на Кевин, нали!? Той показва, че уменията му в ринга са на едно огромно ниво с този counter. Това обаче нарани и него до някаква степен, тъй като се държи за единия си крак. Покрий го, Кевин!
Tazz: Оуенс все пак получи някакви щети в този мач. Кевин все пак се обръща и издърпва Сет за единия крак, като го покрива: 1....2....
Styles: 3.....НЕЕЕЕ! Близко, но не достатъчно. Този път победата на Оуенс беше почти в кърпа вързана.
Tazz: Почти не е достатъчно, Джо! Ако Кевин иска да победи Сет, трябва наистина да се постарае така, че да го изкара от играта. Трябва да използва възможно най-силния си ход, ако не иска Сет пак да се повдигне и да започне да щъка наоколо. Сега не изглежда да е такава ситуацията, и това дава време на Оуенс да се изправи.
Styles: Кевин застава пред Сет докато той лежи на тепиха и отново по лицето му виждаме широка усмивка, май Оуенс наистина се забавлява от мъчението на неговите опоненти.
Tazz: И защо да не го прави, Джо!? Мисля, че това е целта, нали!? И двамата се намират пред големия екран, а това е едно от най-престижните PPV-та на TNWG, така действа Кевин, той обича да праща тези "in your face" statement-и.
Styles: Да, но до кога!? Роллинс внезапно се изправя, като хваща Кевин за reverse roll up. Това може и да бъде краят на този мач: 1...2....НЕЕЕЕ! БЛИЗКО! Близко до 3, но ИЗНЕНАДВАЩИЯ ХОД на Сет пак не му помогна да грабне победата.
Tazz: Прочитам разочарование в очите на Сет, явно го е и яд, понеже маневрата му не успя. Той се изправя, и поглежда към Кевин, който се е изправил вече, и се е облегнал в единия ъгъл на ринга. Сет се засилва към него, обаче Кевин се отдръпва, и Роллинс се забива право в единия ъгъл на ринга.
Styles: Груба грешка, бих казал. От страна на "The Architect". Защото сега Оуенс го събаря с няколко ритника в главата и бива принуден от рефера да спре офанзивата си. Но не за дълго, защото той застава в отсрещния ъгъл, докато Рефера проверява какво е състоянието на Сет, и-и-и-и.....пази се!

CANNONBALL~!

Tazz: За щастие, рефера се отдръпна, но не мога да кажа същото за Роллинс, който беше сплескан като "кюфте" в ъгъла на ринга.
Styles: "KILL OWENS KILL! KILL OWENS KILL! KILL OWENS KILL!" - публиката направо избухва, като подкрепят Оуенс след този жесток Cannonball, който само той може да изпълни по този перфектен начин.
Tazz: Оуенс издърпва Сет за главата, така, че да застане по средата на тепиха, следва опит за туш: 1....2......Кевин се "облизва" в стил Ъндъртейкър, мислейки си, че ще стигне до 3, но не е познал, тъй като Роллинс отлепва едното си рамо на 2 и половина.
Styles: Кевин също извиква заедно с шокираната реакция на феновете, също с учуден тон. Как го направи това Сет, не знам.
Tazz: Оуенс се изправя на крака. Той хваща Сет, издърпвайки го, но вижте! Сет още има сили, и започва да нанася главоломна серия от юмруци в проклетата чутурата на Оуенс!
Styles: Сет успява да си спечели време. Той настъпва Оуенс за кракът, който по-рано в този мач го болеше, след което му забожда един upwards kick през корема, карайки го да се присвие. НО ТОВА....Е НЕВЕРОЯТНО! СЕТ ПОКАЗВА НЕЧОВЕШКА СИЛА И СЕ ОПИТВА ДА ПОВДИГНЕ ОУЕНС!
Tazz: ЗАЩО ГО ПРАВИШ, СЕТ!? НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ СИ "СУПЕРМЕН"!?
Styles: Не-е-е, не е "супермен", Оуенс използва тежестта си и така кара Сет да го пусне, след което наглася главата на Сет между краката си в удобна позиция за:

PACKAGE PILEDRIVE-E-ER~!

Tazz: Оуенс забожда Сет върху тепиха head first и следва веднагически cover: 1....2...!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 23:36

Ролинс няма повече сили. Той остана в безсъзнание до 3. Оуенс грабва първия пин в този мач! Това е огромно предимство, но все още Mr. GTS има шанс да обърне нещата. 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   20/6/2015, 01:03

Tazz: Ролинс не издържа и се предаде физически.Ето го и първото поражение в успорваната битка.Кевин веднага става от тепиха и вдига ръцете си високо и гордо, в знак, че е взел първия pin, а публиката го обсипва с мощно освирквания.
Joey Styles: И да го освиркват, и да не го освиркват, факт е, че парализира Сет Ролинс.Нека видим как ще се развие битката.Сега Кевин е готов и за втория си туш.Той изправя Сет и го засилва към ъгъла на ринга, сега и Кевин Оуенс се засилва към Сет, за да направо corner splash, но Ролл-ката се отдръпва и Оуенс си забвиа търбуха в сглобката.
Tazz: Роллинс се възвърна в мача наистина бързо.Кевин залита леко зашеметен към центъра на ринга, а Сет го посрещна с мощен Enzuigiri Kick! Ролинс, като, че ли се мотивира от pin-а, който отнесе и сега ще се пробва до последно да покаже на какво е способен.Оуенс лежи на тепиха, а Ролинс започва да го рита в главата, след което кляка до него и започва да му крещи нещо в ухото.
Joey Styles: Сет се изправя мигновенно и разперва ръцете си.Той се зарежда положително от огромната публика в залата и нарпаво премазва Оуенс.Първо го почва с тупалки в гърба, след което го изправя и му прави серия от колена в корема и в главата и по цялото тяло.Сега го вдига на раменете си и му прави Turnbuckle Powerbomb и счупва гръбнака му на две тотално.Роллинс просто няма милост в този мач.За първи път го виждам толкова нагнетен и изнервен на ринга на TNWG.Сет Ролинс рита Оуенс в корема и му забива мощен удар с юмрук в гърба.Кевин залита към ъгъла на ринга и се обляга на въжетата, но Ролинс е твърдо решен да не го остави да си почине и го държи изкъсо, като отива до него и започва му забива мощни глави.Оуенс се свлича като чувал на тепиха и Роллинс прави опит за туш: 1...2... КЕВИН ПОСТАВЯ КРАКА СИ НА ВЪЖЕТО! Мача продължава.
Tazz: Изглежда това не е достатъчно на Сет да тушира Кевин.Ролл-ката изправя противника си и го поставя до въжетата, след което заплита ръцете му в тях.Сега почва да го налага с бързи юмруци в лицето, след което се засилва от противоположните въжета и го изпраща извън ринга с мощен саблен удар! Ролинс се засилва от въжетата и се приземява право върху Кевин със Suicide Dive, който дойде нарпаво от нищото! Ролл-ката отново е човека в мача, той си върна надмощието в ръцете изцяло.
Joey Styles: Ролинс забива главата на Кевин Оуенс няколко пъти в стоманения кол и го връща на ринга, след което и Сет се връща обратно в ринга.Сега Роллинс започва да го бие с мощни тупалки по цялото тяло.Изправя го, засилва го към въжетата и го премазва с уникално мощен Stinger Splash, след което се засилва за още един но, почакайте! Оуенс се съвзема доста бързо и рита мощно Сет Ролинс в корема, след което тръгва да тича към ъгъла на ринга, където се отблъсква от сглобката с крак, НО СЕТ РОЛИНС ГО СГРАБЧВА В РЪЦЕТЕ СИ И МУ ПРАВИ...

..REVERSED STO INTO THE TURNBUCKLE!!


Tazz: АЙДЕ, РОЛЛИНС ВЗИМА PIN-A! РОЛИНС ПОКРИВА ПАРАЛИЗИРАНОТО ТЯЛО НА КЕВИН ОУЕНС И ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ: 1...2... КАКВО? ОУЕНС УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ СЛЕД ВСИЧКО ТОВА! Роллка-та не може да повярва какво се случва.Той изглежда доста изнервен.Роллинс изправя Кевин и полага големия усилия да го тръшне с германски суплекс, като щайга с домати.Ролинс е супер нагнетен и придърпва Оуенс извън ринга.
Joe Styles: За тези мъже ринг няма ли? Само тука ми се бият.Ролинс хваща главата на Кевин и я забива в горната част на барикатадата, след кето го хваща за врата и кръста, връща го назад и го засилва към нея отново.Оуенс се приземи право на натрошения си гръб.В цялата зала се чу как гръбнака на Кевин изпука много брутално.Сет започва да се смее, а публиката избухва в овации.Отново гръмват чантове, които този път гласят *THIS IS AWESOME*.Роллинс хваща Кевин и за главата, както е седнал и се е облегнал на преградата и му премазва черепа с мощно коляно в главата, като тя буквално отскочи от барикадата.
Tazz: Сет хваща Кевин за ушите и започва му крещи нещо в лицето, като същевремнно го и изправя.Ролл-ката слага главата на Кевин между краката си, вдига го на раменете си, едвам, едвам И ГО ЗАБИВА С МОЩЕН POWERBOMB ПРАВО В СТОМАНЕНИЯ КОЛ! ГРЪБНАКА НА КЕВИН ОУЕНС ОФИЦИАЛНО ИЗЛЕЗЕ ОТ УПОТРЕБА, ДАМИ И ГОСПОДА! *WE WANT ROLLINS, WE WANT ROLLINS, WE WANT ROLLINS* След малко залата ще се срути от бурните чантове на многобройната публика по трибуните на TNWG.
Joey Styles: Направо залата ще се пръсне по шевовете.Кевин лежи безпомощен на пода, а Сет умира от кеф като го гледа как се измъчва.Ролинс е решил твърдо да не му дава да си поеме и капка въздух.Той вдига противника си и го води до коментаторската маса.Ролинс забива един ритник в главата на Оуенс и тотално го приспива.
Tazz: Оуенс направо си легна на масата, колега.Сет Ролинс използва времето и се връща на ринга.Сет се покатерва на въжетата с последни сили и е готов да нарапви нещо сензационно.Джоуи, пази се.Ролинс се качва на обтегача, протяга ръце и посочва Оуенс, показвайки, че това е мишената му И СЕТ РОЛЛИНС СКАЧА ОТ ВЪРХА НА ВЪЖЕТАТА ПРАВО ВЪРХУ ОУЕНС, КОЙТО ЛЕЖИ ПАРАЛИЗИРАН НА КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА! СЕТ ПРЕМАЗА ОУЕНС С DIVING ELBOW DROP И УСПЯ ДА СЧУПИ МАСАТА С ТЯЛОТО НА КЕВИН! Двамата кечисти лежат на пода.Ролл-ката понечва да се изправи и ето, че той го прави с големи усилия.Сет връща Кевин на ринга и започва да обработва крака му за пореден път.
Joey Styles: Бъдещето започва да настъпва крака на Оуенс, а той се гърчи от болка по тепиха.Сега Сет вдига крака му и го забива силно в ринга.Сет прави един бърз опит за туш, но имаме повдигане милисекунда преди 3! Сет вдига Кевин на въжетата и започва да му вкарва мощни удари по цялата глава, след което стъпка по стъпка се качва на върха на въжетата, където е седнал Оуенс.Ролинс се качва и прави... HURRICANRANA-A-A~! РОЛЛКАТА НЕ ГУБИ НИКАКВО ВРЕМЕ И ХВАЩА КРАКА НА КЕВИН И ГО ПРИДЪРПВА КЪМ ЪГЪЛА, СЛЕД КОЕТО СЕТ ИЗЛИЗА ОТ РИНГА, ХВАЩА КРАКА НА ОУЕНС ОТ ВЪНШНАТА СТРАНА И...

..ГО ЗАБИВА ПРАВО В СТОМАНЕНИЯ КОЛ, СЛЕД КОЕТО ПРИЛАГА FIGURE 4 LEG LOCK!!


..LEG DAMAGE!!

Tazz: Роллинс се връща на ринга, изправя истинския шампион и му вкарва няколко здрави ритника в ребрата, след което го хваща за главата засилва се към средата на ринга и го приспива с мощен Bulldog! Сега започва да го рита, поставя го седнал до ъгъла на ринга, засилва се от другия ъгъл и му вгражда главата в сглобката с мощен ритник в главата!
Joey Styles Ауч! Това заболя! В цялата зала се чу как Ролинс заби ботуша си в главата на Оуенс.Кевин тотално е в несвяст, а Роллинс е абсолютно във вихъра си в мача засега.Той прави някакъв знак с очи на J & J Security и те се качват на ринга.Джоуй и Джейми обграждат Кевин Оуенс.Той няма къде да избяга, а Роллинс го чака да се изправи и му крещи, той се изправя и Сет Роллинс му прави...

Curb Stomp!!


Tazz: CURB STOMP! РОЛИНС ПОКРИВА КЕВИН! ТОВА Е ОПИТ ЗА ТУШ: 1...2... ЩЕ УСПЕЕ ЛИ РОЛЛ-КАТА ДА ГРАБНЕ ПЪРВИЯ СИ PIN В МАЧА?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   20/6/2015, 01:09

YES! THIS IS THE BIG CHANCE THAT ROLLINS NEEDED.
Имаме един пин за Кевин и един за Сет. Следващият, който успее да направи успешен туш, взема и победата. Определено стана напечено.. 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   20/6/2015, 01:26

Tazz: Сет отбеляза туш! Мислех си, че Оуенс ще издържи, но Сет явно нанесе доста щета върху него, особено след онова което направи с краката му.
Styles: В момента и двамата са на равно. Явно всичко ще се определи от 3-тия pinfall. Оуенс и Сет лежат и двамата на пода в момента, а публиката започва да приплясква за да ги "хайп"-нат.
Tazz: Нищо чудно, но "Истинския" Шампион показва голяма издръжливост и успява да се изправи пръв.
Styles: Как Оуенс е способен да се изправи след това!? Не е за вярване! Роллинс е в беда. Като говорим за него, той също се изправя, дори по-лесно, отколкото Оуенс. Ето, че двамата започват отново да си разменят удари, с което предизвикват ответни реакции от The TNWG Universe. "BOOO" - удар от страна на Роллинс. "YEEEEY" - Оуенс му забожда по-здрав десен юмрук. "BOOOO" - още един удар нанесен от Сет. "YEEEEEY", "YEEEEEEY!" - два поредни юмрука от страна на  Оуенс. С последния той успява да запрати Сет към да залита въжетата, той обаче се обляга на тях и вместо да падне ги използва, за да набере инерция обратно към Кевин и залата изглежда да реагира и на това. "O-O-O-O-O-O-O".......

STANDING Fireman's Carry!

Tazz: Веднага имаме опит за туш. Това би трябвало да бъде края на първи рунд: 1....2....3!? НЕЕЕЕ! КАКВО!? ПО ДЯВОЛИТЕ!?
Styles: Оуенс вече е видял достатъчно от Сет и изглежда това, че противника му все още не се отказва, вече не му замъглява съзнанието особено. Той отърсва главата си от боя, който изяде. След което прави taunt към феновете, разпервайки ръце: "Кой е шампиона, а!?"
Tazz: Цялата зала става на крака след taunt-a на Оуенс и публиката започва да му ръкопляска. "FIGHT OWENS FIGHT! FIGHT OWENS FIGHT! FIGHT OWENS FIGHT!" - отново скандират феновете. Не знам как могат да застанат на страната на Оуенс, тъй като трябва да викат за Сет, понеже това хлапе изкара доста кураж, май и аз ще започна да викам за него, тъй като той изглежда има повече химия на този ринг.
Styles: И двамата показват много. Да не отнемаме нищо от Роллинс, който започва да се надига на ръцете си всъщност, но изяжда ритник в главата. Сет обаче не се отказва и продължава да се изправя, използвайки собствените си ръце. Оуенс поглежда към публиката, с физиономия наподобяваща "Тоя сериозно ли!?". Той продължава да рита Роллинс в бъбреците, докато опонента му не стига до въжетата, и на Оуенс не му хрумна да го изхвърли от ринга като "боклука", който е.
Tazz: Роллинс пада върху стоманения под и пълзи към нашата коментаторска маса, като се опитва да се изправи, използвайки нея. Оуенс обаче е по петите му. Той хваща Сет за главата и Я ЗАБОЖДА МОЩНО В РЪБА НА КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА.
Styles: Оуенс все едно "прегръща" опонента си, хващайки го през главата, и тръгва да го заведе на една разходка покрай ринга. Двамата стигат близо до стълбите. Кевин засилва опонента си към тях. Роллинс обаче прави reverse и засилва Оуенс, който посреща безмилостно стоманата!
Tazz: Роллинс се качва по стъпалата и застава над главата на Оуенс. Може би ще се опита да я сплеска докато Оуенс се е разполовил върху стълбите.....но това беше miss, тъй като Кевин се отдръпва навреме.
Styles: Виж това, колега! ОУЕНС ХВАЩА КРАКЪТ НА РОЛЛИНС И ГО ИЗДЪРПВА НАПРЕД, КАТО СЕТ ПОСРЕЩА РЪБА НА СТЪЛБИТЕ HEAD FIRST!!!!
Tazz: Главата на Сет отскочи като баскетболна топка точно на половин метър пред нас. Кевин премята противника си през масата, ПАЗИ СЕ, КОЛЕГА!
Styles: Уоу, леко, пич! Роллинс беше преметнат над коментаторската маса и се преби в стола ми. Чакай да си го взема, за да не пострадам.
Tazz: Оуенс се връща на ринга и изчаква Роллинс. Ето, че след половин минута почивка на земята, Роллинс започва да се съвзема. Той тръгва към рампата. Какво ли е намислил!? Да не би Роллинс да иска да се измъкне от този мач!?
Styles: Кевин няма да го позволи! "Истинския Шампион" излиза извън ринга и хваща Сет за кожената жилетка, влизайки му в гръб, и го задърпва към ринга. Сет обаче някак си успява да се измъкне, като набива 3 inverted elbow удара в главата на Оуенс.
Tazz: Виж яростта на Сет! Май Оуенс го ядоса и го е накарал да размисли, като връща атаката си към него. Роллинс засилва Кевин и го запраща право в стоманените стълби!
Styles: Оуенс направо разглоби стълбите, но той ще се осигури Роллинс да си изпати за тази негова постъпка.
Tazz: "Истинския Шампион" отръсква главата си и се съвзема, като се изправя, и тръгва да се връща в ринга, минавайки през второто въже. "The Architect" дебне Оуенс и се засилва към него точно в момента, в който той се връща на ринга и скача-а-а-а...
Styles:.....но попада право в лапите на Кевин!

Оуенс го хваща, завърта го и забива.....

GO HOME DRIVER~!

Tazz: Роллинс за пореден път е препариран по средата на ринга. Кевин прави опит за туш: 1....2.......ако това не даде край на последния pin, не знам кое....НЕ-Е-Е! Роллинс инстинктивно изрита преди 3! Невъзможно.
Styles: Кевин бясно тропа с ръце по тепиха. Той се изправя и тръгва към въжетата. В момента се намира в единия ъгъл на ринга и се опитва да разхлаби turnbuckle-a. Рефера вижда какво прави Оуенс и го кара да се отдръпне от там, но закъснява, тъй като Кевин вече е премахнал предпазителя и го захвърля в неизвестна посока.
Tazz: Кевин е решил да унищожи Роллинс, който едвам си поема въздух вече и издиша тежко докато се опитва да се изправи. Гледа да хване нещо, за да си помогне, ама само хуй може да хване в това положение.
Styles: Оуенс вижда, че Роллинс е тръгнал да се изправя. Той го хваща и започва насилствено да го засилва към ъгъла, където беше премахнал turnbuckle-a. Сега се опита да му забие главата право в това място, но ето, че Роллинс се спасява, хващайки се за най-горните въжета. Този път беше на близко.
Tazz: "The Architect" отчаяно започва отново да набива reversed elbow, но Оуенс изглежда не помръдва от мястото. Накрая той мощно настъпва единия крак на Кевин. Мисля, че същия този крак беше леко наранен в този мач, което принуждава Оуенс да се хване за крака и да стъпва на един крак.
Styles: Сет вижда възможност и прави Reverse STO на Кевин върху обтегача, който той премахна, като май така разби носът на оуенс и от него започна да се стича кръв.
Tazz: Кевин е върху земята и кърви. Сет прави опит за туш: 1....2.....о, не! Какво стана!? Кевин е сложил едната си ръка върху най-долното въже!? FUCK....
Styles: И кръвта не се меша в здравето на Оуенс, той използва своя усет и се хваща за въжето, това и Роллинс едвам го видя.
Tazz: Роллинс сега се опитва да повдигне Кевин, дърпайки го за главата. Мисля, че ще се опита да му забие pedigree, но ПРЕДИ ДА НАПРАВИ КАКВОТО И ДА Е, ОУЕНС POWER UP-ВА, разпервайки ръцете си, и това запраща Сет назад. Той обаче продължава офанзивата си.

Сет се засилва и замахва към Оуенс с clothesline
Кевин обаче заляга, Роллинс ползва въжетата да върне офанзивата си към него...

POP-UP POWERBOMB!

FROM OUTTA NOWHERE!

Tazz: ПОЕМИ СИ, ГНИДО! Кевин не губи време и приковава крака на Роллинс: 1...2....
Styles: Това ли ще е края!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   20/6/2015, 01:35

1 ... 2......3!
KEVIN OWENS GETS THE FINAL PINFALL! 2 FOR KEVIN, 1 FOR ROLLINS!
The winner of this match and new #1 Contender for the World Championship - `THE REAL CHAMP` - Kevin Owens 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   20/6/2015, 01:57

Tazz: В края на краищата, Оуенс излезе по-добрия и си тръгва от DW'15 като победител, но Сет все още запазва своето куфарче.
Styles: Чу какво каза Оуенс, Tazz. Той вече има "награда" и тя очевидно е тази титла, с която в момента прави taunt под мощните овации на феновете.


Tazz: Почакай малко, колега! Кевин иска да му подадат микрофон.
Styles: Какво ли ще бъде съобщението му този път!? Предстои да чуем:


-За всеки един от вас, който стана свидетел на зрелището, което направихме със Сет Роллинс, вече знаете кой наистина е Кевин Оуенс, и на какво съм способен! Знаете, че всички, които ми застанат на пътя по един или друг начин, ще свършат като Сет, който може и да загуби мача, но поне получи "морална" победа, съмнявам се, че ще дам на всеки един същия шанс който получи Сет, защото той го заслужава - но не правете никаква грешка....! Аз не щадя никой, Сет си получи заслуженото. Дано Остин и Бриско да са гледали този мач, защото ИМЕННО ТАКА СЕ ПРАВИ ШОУТО, тези фенове не са длъжни да гледат единствено техните "скучни задници", те трябва да гледат и да почитат само играчи от нашия калибър. Остин, това е съобщение към теб - както виждаш, СПАЗИХ СВОЕТО ОБЕЩАНИЕ като победих Сет и станах НОМЕР 1 ПРЕТЕНДЕНТ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА! ПАЗИ СЕ, ЗАЩОТО ИДВАМ ЗА ТВОЯ ЗАДНИК И КОГАТО ГО НАПРАВЯ ЩЕ БЪДЕ НАРИТАН ОКОЛО ЦЯЛАТА АРЕНА!!!!

AND THAT'S THE BOTTOM LINE...."WHAT!?"
CUZ THE "REAL CHAMP" KEVIN OWENS


SAID SO!!!!
Tazz: Още един велик statement направи Оуенс!
Styles: Цялата зала е на крака! Публиката все още ръкопляска, отдавайки уважение към мачът, който направиха Оуенс и Сет.
Tazz: Всички се връзваме на думите на "Истинския шампион", след като си спази обещанието, и то съвсем честно! Сет няма за какво да съжалява. Оуенс напуска залата, сякаш доволен от себе си, и не го виня - все пак, както разбрахте, вече имаме нов номер 1 претендент за Световната титла и неговото име е КЕВИН ОУЕНС.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   

Върнете се в началото Go down
 
5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Destination War 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: