Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   14/6/2015, 11:48

Mr. GTS faces The Real Champ.
Залогът в този мач е огромен, тъй като победителят ще бъде новият претендент номер 1 за Световната титла и ще има своя шанс да се изправи срещу Бриско или Остин на най-голямото лятно събитие на федерацията - SUMMER SCREAM. 


1. Seth Rollins 
2. Kevin Owens 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   18/6/2015, 22:09Tazz: Ето го моя човек! Роллинс излиза под бурните овации на публиката и по всичко му личи, че е готов да се запъти към ринга на Destination War 2015, където ще влезе в ада, заедно с Кевин Оуенс.
Joey Styles: Единствения, който ще влезе в ада, колега, ще бъде русата кучка, която ще продължава да плаче за куфарчето си, обещавам ти.Ролинс върви самоуверено напред по рампата и му личи, че няма търпение за сблъсъка, който му предстои.


Tazz: Уверявам те, че Сет Ролинс много добре ще се погрижи да срита задника на това дебело и мършаво копеле, което ще излезе на ринга след броени минути.
Joey Styles: Нека видим! Ролинс върви напред по рампата, след което се спира по средата и и оглежда многобройната публика по трибуните.Сега продължава напред с големи крачки.


Tazz: Сет Ролинс вече е на ринга и е в очакване на Кевин Оуенс.Очаква ни уникално брутално меле, колега! От сега ти казвам да си взимаш кърпичките, защото нещото, което Ролинс ще вдига след мача освен куфарчето си, ще бъде и главата на Оуенс!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 02:03Announcer: From Marieville, Quebec, Canada weightning at 266 lb and standing in 6 ft tall -
"The Real Champ" KEVIN OWEEEENS~!


Tazz: Цялата зала изпада в еуфория! Ето, че идва и "черния кон" в предстоящия сблъсък - Кевин Оуенс. Той нарамва своята костумизирано-издялана титла и започва тежко да пристъпва по рампата.
Styles: Ако трябва да избера победител, то със сигурност моята селекция ще бъде именно Оуенс. Може би все още не сме видели на какво наистина е способен, но повярвай, колега, като ти казвам това - със сигурност има голямо "асо" скрито в ръкава си. Дали ще го изкара в правилния момент е все още под въпрос, но до сега този човек направи изключителен impact върху TNWG и изглежда недосегаем, не е спирал да ме изумява.


Tazz: Безспорно залъка е доста по-голям за онова което може да побере хапката на Сетх и едва ли той би искал да го поеме целия. За човек като Кевин едва ли му трябват някакви "жалки трикове" за да набие в главата на Сет, че е по-силен от него.
Styles: Оуенс направи обещание пред всички, че ще победи Сет и ще стане номер 1 претендент за Световната титла. За да го постигне обаче, ще трябва да премине през "Ада". Да видим дали ще успее да го постигне и да спази обещанието си.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 13:59

The match is ON .. 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 21:43

Tazz: Айде колега, мазалото почна! Ролинс скача на Оуенс с мощни тупаници и го заклещва в ъгъла, но Кевин използва преднината в размерите си и мята Сет в средата на ринга, като чувал с картофи.
Joey Styles: Нали Сет беше много мощен бе, а, колега? Кевин го премазва още от самото начало на мача! Гледай кво става тука! Кевин изправя Сет и започва да му забива шамари, но почакай! Ролинс контрира с мощен юмрук в канчето на Кевин Оуенс.
Tazz: Да му е медно на дебелака! Ролинс го направи на кайма! Сега да се съсредоточим върху мача.Кевин залита към въжетата след този чук в главата му, след което Ролинс се засилва от другите въжета и заораща Оуенс извън ринга! Ето за това ти говоря, Джоуи!
Joey Styles: Сигурен съм, че след малко, като Кевин се посъвземе ще смачка Сет Ролинс.Сега Сет излиза извън ринга, хваща главата на Оуенс и я забива право в барикадата! Сега веднага го връща на ринга и право опит за туш - 1...2... Кевин показва издръжливост и се повдига преди 3.
Tazz: Ролинс започва да обработва крака на своя противник.Сет хваща десния крак на Кевин Оуенс и довлачва до ъгъла на ринга.Сет излиза извън ринга, хваща крака на "The Real Champion" и го забива в стоманения кол! Оуенс се държи за крака, а Ролинс се връща мигновенно на ринга и право опит за туп отново - 1... Оуенс се повдига на 1? Уау, наистина това копеле е здраво, но не достатъчно, за да тушира два пъти Сет Ролинс.
Joey Styles: Сет изправя Кевин и започва да му нанася серия от леки юмручета в главата, след което се засилва от въжетата и прави саблен удар, но почакай, Таз! "The Architect" не може да повярва какво се случва.Оуенс седи на краката си и гледа с обезумял поглед! Ролинс прави повторен опит за повали това чудовище, но какво? Кевин Оуенс хваща Сет и го мята с уникално мощен Suplex! Ей туй е моя чуек, уа!
Tazz: "The Real Champion" опитва да тушира Mr. GTS, но опитът му бива неуспешен, след което веднага изпаря Сет Ролинс и го засилва към въжетата.Почакай, колега, Оуенс е намислил нещо! Сет Ролинс се отблъсква от въжетата и е засилен право към Кевин! Оуенс ще направи Powerbomb на Сееет! Какво? Ролинс се премята минговенно във въздуха и се озовава под Оуенс, правейки опит за туш! Small Package - 1...2...2,5... Оуенс отмества рамото си преди 3.
Joey Styles: Е, колега, станахме свидетели на страхотна драма още в самото начало на двубоя! Ролинс започва да рита Кевин Оуенс в ребрата, след което го изправя и го запраща извън ринга с много силен саблен удар.Ролл-ката също излиза извън ринга, хваща Оеунс и го забива с цялата му тежест в барикадата! Сега го изправя на крака и забива главата му право в коментаторската ни маса! Сега го засилва към стоманения кол.Нищо чудно всеки момент по главата на Кевин Оуенс да почнат да се стичат струи кръв.Ролинс започва да го налага в гърба с мощни тупалски, след което отново го блъска в барикадата.
Tazz: "The Real Champion" не е на себе си след този сблъсък отблизо с преградата. Сет Ролинс не губи никакво време.Той изправя Оуенс и му вкарва един в камбаната, след което го рита в корема, вдига го на раменете си и му прави...

Powerbomb To The Barricade


Tazz: ЕЙ го първия pin, колега, казвам ти! "The Architect" връща Оуенс на ринга светкавично бързо и прави опит за туш - 1...2... WHAAAT? Кевин отлепва рамото си преди 3!
Joey Styles: Ебаси звяра, чуек! Аз като ти казвам, че е мощен ти не ми вярваш.Оуенс се претъркулва извън ринга, а Ролинс не смята да го остави на произвола и се втурва да тича след него.Кевин пълзи по рампата, но Сет го настига и го приспива с мощен Springboard Clothesline с отскок във въздуха.Кевин лежи на рампата, а надмощието е в ръцете на "The Architect" - Сет Ролинс.
Tazz: Добър, добър, колко да е добър Оуенс? На Кевин наистина ще му костват много усилия да тушира Mr. GTS, като го гледам едвам се движи засега в мача, а ще тушира Сет? Друг път.Ролинс засилва Оуенс към големия титантрон и забива главата му право там! Пикселите се бъгнаха чак, половината стена на титантрона вече не свети.Ролинс бързо връща Оуенс на ринга, но този път е решил да не прави опит за туш.Той се качва на сглобката и ще направи преса.Готви се и скача! Но... "The Real Champion" се изправя в последния момент и спира инерцията на Ролинс с мощен Uppercut в мутрата му.
Joey Styles: Оуенс прави опит за туш - 1...2... "The Architect" поставя крака си на въжето и проваля опита за туш.По погледа на Кевин Оуенс си личи, че е тотално обезумял и няма намерение да бъде бит повече от Сет Ролинс.Оуенс изправя противника си и го хваща в мечешка прегръдка! "The Real Champion" е решил да изтощи "The Future" до краен предел.
Tazz: По всичко си личи, че мачът засега се развива повече от перфектно.Оуенс все още държи Сет Ролинс в захвата си.Сет някак си успява да се добере до въжетата и започва да се дърпа за тях, но Кевин го издърпва назад и му прави мощен германски Suplex! Почакайте, Ролинс пада на крака и веднага, когато Кевин се обръща му забива Enzuigiri Kick в главата! Кевин е зашеметен и се струполясва по средата на ринга.Оуенс няма къде да избяга! Ето това ще е пъривя туш в успорвания сблъсък на вечерта! Ролинс прави опит за туш - 1...2...2,5...2,9... Какво? Това не е възможно, но е факт! Кевин Оуенс намира сили и успява да се повдигне преди 3.
Joey Styles: "The Future" отново се развихри.Сет Ролинс е в стихията си.Той изправя Кевин Оуенс и го засилва към въжетата.Кевин се отблъсква от тях, а Ролинс го посреща със силен лакет в главата."The Real Champion" залита към ъгъла на ринга, а Ролинс се засилва към него и го премазва с мощен Stinger Splash! Кевин направо го скъсаха, трябва да си го призная, колега.Ролинс го хваща за ръката и започва в MMA стил да му набива колена в главата, след което му прави мощна пържола.Ролинс издърпва противника си в средата на ринга и...

ГО РИТА В КОРЕМА, СЛЕД КОЕТО В ГЛАВАТА, ЗАСИЛВА СЕ ОТ ВЪЖЕТАТА И МУ ПРАВИ DROP KICK, ЗАПРАЩА ГО ИЗВЪН РИНГА И ГО ПРЕМАЗВА С МОЩЕН SUICIDE DIVE


Tazz Ето го и края за Кевин Оуенс.Сет Ролинс бързо връща Оуенс на ринга и му прави опит за туш! Дали "The Future" ще грабне първия Pin или пък "The Real Champion" ще се докаже, като корав и ще изрита преди 3?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 21:58

Ролинс беше на косъм и половина от това до отбележи първия туш в мача, но Оуенс успя да прекъсне отброяването. Изключително силен старт на този сблъсък! 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1758

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 22:09

Tazz: Роллинс показва няколко добри маневри, но Оуенс го избутва от себе си и успява лесно да изрита. Сет не губи никакво време. Той тръгва да повдига Оуенс, но изяжда един юмрук право в лицето.
Styles: "The Architect" отвръща на удара, но Кевин му забива още по-тежък удар от предния си. След което успява да се изправи на крака и ударите му разрастват в цяла серия от няколко чука в главата, докато двамата не застават близо до въжетата. От там, той се опитва да нанесе clothesline, но Сет успява да залегне и избяга.
Tazz: Почакай, колега! Роллинс прави опит за "РОЛЛ"-ъп. Схвана ли!? Да, това беше смешно, но както и да е: 1......О, не! Оуенс се изплъзва от опита му за туш и прави кълбо назад след което се насочва към Роллинс докато е на земята и......*ПЛЯ-Я-ЯС* ботуш право през през лицето на Роллинс.
Styles: Това направо препарира "The Architect". Оуенс прави опит за туш, но виждаме как Сет успява да се хване на въжетата за време и имаме ropebreak. Оуенс хваща Сет за кракът и се опитва да го издърпа към средата на тепиха, но Сет здраво се е хванал за най-долното въже и с двете си ръце, и рефера тръгва да отброява: 1...2....3...4....и Оуенс пуска кракът на Роллинс, понеже не иска да го дисквалифицират.
Tazz: Виж Оуенс как повдига ръце все едно е невинен и нищо не е направил, докато всъщност изчаква своя противник да се изправи използвайки въжетата.
Styles: "FIGHT OWENS FIGHT! FIGHT OWENS FIGHT! FIGHT OWENS FIGHT!" - започва да скандира The TNWG Universe. Кевин напада Роллинс в гръб с мощен юмрук и това кара Сет да се изпъне. След това Кевин го хваща през главата, държейки го за косата и го засилва право в единия ъгъл на ринга, забивайки главата му в най-горния обтегач.
Tazz: Оуенс обръща Сет с корем към него и следват 2 БРУТАЛНИ CHOP STRIKES. Гърдите на Сет почервеняха след като изяде тия два песника.
Styles: Кевин играе умно и се хваща за най-горните въжета за да използва повече натиск, като започва да набива още юмруци в главата на Сетх, поваляйки го в седнало положение.... Сега той започва да му натиска главата срещу най-долния обтегач използвайки силата на коляното си.


Tazz: Това е арогантния подход на Оуенс, той има пълно неуважение към опонентите си.
Styles: Кевин прави taunt към феновете в стил "The Hulkster", като предизвиква смесени реакции в публиката.
Tazz: Това е момент на Роллинс да се върне в мача. Давай, Сет! Спипай го този "дебелак" до като можеш!!!!
Styles: Не става толкова лесно, колега. Виж, на Роллинс главата му стана червена от всичките тия юмруци, които изяде. Питам се, колко ли още му трябват, за да си сдаде багажа!? Не особено много, предполагам, особено за огромните ръце на Оуенс.
Tazz: Виж изражението на Оуенс! Това на маниакален изрод. Той започва да се присмива на своя опонент, докато Сет пълзи безпомощно по тепиха и се мъчи да се изправи.
Styles: Сет започва да се въргаля в ботушите на Оуенс буквално както той предвиди, че ще стане. След което започна да се набира използвайки гащите му. Оуенс прави taunt, разпервайки ръцете си. Сет обаче го удря почти близко под пояса, като така го кара да се присвие. След което се затичва към въжетата, използвайки ги, за да се оттласне към Оуенс и се скача към него, нацелвайки го с един юмрук по диагонал право в главата. Това обаче не е достатъчно да повали Оуенс, и за това Сет ще трябва да използва другите въжета за отсилка и отново да направи същото-о-о.....но същия номер няма да проработи два пъти, защото Оуенс хваща опонента си с двете ръце и го повдига във въздуха. Това ли ще е моментът за pop-up powerbomb, колега!?
Tazz: Не, Джо! Кевин се оказва прекалено далеч за това. Той обаче скача и прилага друга позната маневра, като хваща главата на Сет и я забива право в коляното си.
Styles: Тука вече е моментът в който Оуенс трябва да покрие Сет. Той заключва кракът му и го повдига, като рефера почва да отброява: 1....2....и това е nearfall.
Tazz: Кевин изглежда разгневен от ситуацията. Нормално това е лошо за него, но не и за някой от неговия калибър, защото той знае точно кога да отприщи яростта си. Кевин се засилва от въжетата и ги използва за somersault leg drop, но ето, че "The Architect" използва своите умения веднъж в този мач и се отдръпва, като кракът на Оуенс се забива лошо върху тепиха, след като пропуска възможността да нанесе ритника си върху Роллинс.
Styles: Това може да е opening-a, от който се нуждае Сет! Той започва да блъска по тепиха, и ето, че се изправя на крака, но отново е в изходна позиция, понеже Оуенс също се изправя, но се държи все още за кракът си, което значи, че Сет все още има шанс да нанесе своя удар!
Tazz: Прав си, Джо! И погледни това, сега Сет тръгва да забива юмруци върху главата на Кевин, като го кара само да се наведе напред. Роллинс май се мъчи да го свали в удобна позиция за финишера си, но Оуенс го е изучавал, и той успява да се освободи с груба сила, избутвайки Сет право срещу единия ъгъл на ринга.
Styles: Сетх много лошо се удари и се забива челно върху тепиха. Сега Оуенс мисля, че тръгва да се качва към въжетата, от където ще може да направи някоя маневра с висок риск. Той обаче съвсем малко се забавя, и Роллинс успява да се изправи на крака.
Tazz: Давай Сет, сега е момента! Да! Роллинс се качва върху второто въже и тръгва отново да набива удари в главата и гърдите на Оуенс, всичко, което му отнема, за да спре противника си на място. Кевин изглежда доста тежък за да направи ход като тоя дето го е намислил, и за това "The Architect" обърна мача в негова полза.
Styles: Роллинс хваща Оуенс през глава. Май ще се опита да му направи superplex, но ето, че "тежестта" на Оуенс се оказва доста полезна, Tazz! Той я използва, за да се задържи върху въжетата!
Tazz: Това е лошо. Наистина лошо! Оуенс издърпва Сет за косата с едната си ръка така, че да го отдалечи от себе си. След което го хваща за раменете и му забожда няколко могъщи headbutts, като с това сваля Сет от въжетата и Роллинс се приземява с гръб на тепиха.
Styles: Сега Оуенс успява да се качи върху 3-тото въже, и то доста АТЛЕТИЧНО, да вмъкна. Сега той скача високо:


HIGH-ANGLE SENTON BOMB!!!

Tazz: Рискована маневра от страна на Оуенс, но доста ефективна. 121 килограма се стовариха върху Сет, и то от въжетата! Кевин прави опит за туш, приковавайки и двата крака на Сет: 1....2....!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 22:18

Сет успява да се измъкне преди 3.. but the damage has been done. 
Дали Ролинс ще успее да си върне инерцията, която набра в началото, или Оуенс ще довърши опонента си в следващите минути и ще отбележи първия успешен pin? 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1181
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 23:10

Tazz: Колега, затова ти говоря, Ролинс отново намира сили да пренебрегне болката, която изпитва в момента и да продължи нарпед.Кевин изправя Сет и започва да му набива серия от uppercut-и в главата, но Сет се оказва доста бърз и заляга под ръката на Оуенс, след което се озовава зад него и прави Small Pakage! Това ще е първия pin, от тук го виждам! 1...2...3! Не! Оуенс отлепя рамото си от тепиха преди 3.
Joey Styles: Оуенс беше на косъм да изгърми в мача, ама за щастие това не се оказа вярно.Двамата кечисти отново са на крака и се гледат с мазни усмивки.Отстрани изглежда доста психарско, мога да си представя какви мисли им се въртят в главите и на двамата в момента.Ето и, че Сет и Кевин се сграбчват един в друг.Ролинс надделява и с хитроист успява да събори "The Real Champion" на тепиха."The Future" прилага Figure 4 Leg Lock, дами и господа.
Tazz: Този захват няма определено голям смисъл в мача, но ще помогне на Сет Ролинс да изтощи канадската машина за кеч докрай, предполагам.Виждаме болката, изписана по лицето на Оуенс.Едвам се сдържа да не се просълзи, колега, това за теб ли трябва да е истинския шампион, по такъв начин ли трябва да изглежда по време на мачовете си?
Joey Styles: Стига си говорил глупости, а се наслаждавай на русата кучка, докато все още е на себе си и прави нещо в мача, защото след малко едва ли ще има сили да се мръдне.Така... Ролинс отпуска захвата и изправя Оуенс.Засилва го към въжетата, след което и той се засилва и прави Stinger Splash! Кевин направо не е на себе си.Ролинс използва момента и го хваща за рамото, след което го завърта и го забива право в стоманения кол.Оуенс се държи за рамото си.
Tazz: Айде, гледай Оуенс какво ги прави! Само на това ли е способен? Да плаче като шантава женичка по прашки по време на целия сблъсък? Явно да! Ролинс хваща Кевин Оуенс около кръста и го издръпва до средата на ринга.Сет го хваща здраво и ще опита да направи суплекс.Той ще го направи! Ролинс едвам вдига Кевин, но го прави.Роллинс тръшна много мощно "Истинският шампион" в тепиха.На повторението се вижда как цялото му тяло отскочи от ринга.Ролл-ката бързо приковава раменете на шампиона и прави опит за туш: 1....2.... AAAND WE HAVE KICK-OOUT!
Joey Styles: Близко беше, но не бе достатъчно, за да задържи това чудовище, наречено Кевин Оуенс на ринга."The Man" хваща Кевин за краката и го измества до ъгъла на ринга.Сет бавно се качва на въжетата в ъгъла на ринга и вдига ръцете си високо.Цялата зала гърми в *FIGHT ROLLINS FIGHT*, а Роллинс още повече се надъхва от този факт.Той се готви да скочиии... това е Phoenix Splash! Почакайте! Оуенс се претъркулва от позицията си на мишена и бързо хваща Ролинс, мятайки го на германски суплекс.Това наистина дойде изневиделица.Сет лежи парализиран на ринга, а Оуенс се качва нагоре по сглобката, явно е негов ред да пробва нещо феноменално.Внимание, той се готви за втори Swanton Bomb! Моя човек е готов да скочиии... Както винаги, J & J Security Ролинс провалят плановоете, като разклащат въжетата и помагат на Ролинс да се изправи и да събори Оуенс от въжетата и...

ЗАПОЧВА ДА ГО РИТА В КОРЕМА..Tazz: Готов съм да чуя първия гонг вече, колега! Това трябва да е края за Оуенс, така де първия pin, който ще отнесе.Ролинс бързо сваля Кевин Оуенс от сглобката и право опит за туш: 1....2.... Не! Оуенс се повдига, как по дяволите се случи това по-точно! Кевин отнесе много стабилен побой и след всичко това е способен да се повдигне? На път съм да призная това копеле за достойно, но все още нещо ме дели от тази мисъл.
Joey Styles: Няма какво да се чудиш, копеле, просто си го признай.Роллинс е втренчил погледа си в Оуенс и не може да го отлепи от там.Явно си мисли, че има нещо грешно в цялото това отброяване и почва да крещи на съдята с недоумение, но в този момент моя човек се изправя и набива мощен тупаник в главата на Роллинс в гръб! На Ролл-ката направо му падна пердето пред очите на съдията.
Tazz: Оуенс вдига Роллинс и го подмята, като чувал с картофи.Сега най-плавно го мята извън ринга."The Real Champion" също излиза от ринга и отива при Роллинс, който лежи на пода и се държи за главата.Кевин кляка над него и вдига ръката си победоносно, подбуждайки смесени реакции в публиката, след което започва да се смее.Забога, не разбирам, какво по дяволите прави Оуенс? Първи бива тотално изнасилен от Роллинс, а в следващия момент се смее, като олигофрен по средата на мача.
Joey Styles: Сега Кевин Оуенс изправя Сет Ролинс и го засилва към масата ни. WATCH OUT! РОЛЛ-КАТА ИЗХВЪРЧА ПРАВО НАД КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА И НЕ СЕ ПРИЗЕМИ ОСБОЕНО ДОБРЕ! Кевин се качва на масата и издърпва Роллинс от пода, като го вдига и го връща обратно на ринга.
Tazz: Оуенс обсипва "The Future" с мощна серия от токати в главата и по цялото тяло, след което го засилва към въжетата и го премазва с уникално мощен саблен удар, от който Сет Ролинс се преобърна няколко пъти.Бахти, Сет Ролинс нарпаво е парализиран след тези ходове на Оуенс.Кевин е като обезумял и не спира с надмощието си над Ролинс.Сега той го изправя отново и започва да му забива мощни лакти в главата, накрая го рита в корема, вдига го на раменете си и му прави Turnbuckle Powerbomb! Един от запазените ходове на Сет Ролинс.
Joey Styles: Ролл-ката едвам гледа какво се случва на ринга, той започва да залита към средата на ринга, но бива посрещнат от Кевин Оуенс, който прави Small Package, но Роллинс се изправя и прави...

..AVRA KADAVRA!!


Tazz: АЙДЕ, СЕТ! ТУШИРАЙ КОПЕЛЕТО! РОЛЛ-КАТА ПРИКОВАВА РАМЕНЕТЕ НА КЕВИН ОУЕНС - 1....2.....
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   19/6/2015, 23:14

След този зашеметяващ ход, Ролинс изключително бързо покри Оуенс, но въпреки това Кевин power out-на преди 3. Все още нито един от тях не е достигнал до първия туш.. 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match   

Върнете се в началото Go down
 
5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Destination War 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: