Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш същинска легенда на TNW! 

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3877
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 15:03

Пейдж замалко да бъде елиминирана от този мач, но поставя крака си на въжето. Хитър ход от нейна страна. Ще успее ли да се задържи още достатъчно време в "битката", за да спечели златото? 
Върнете се в началото Go down
Nikki Bella
Superstar
Superstar
avatar

Location : Scottsdale, Arizona, United States
Join date : 13.03.2015
Posts : 356

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 16:25

Ники Бела, Бри Бела и Пейдж ни приготвят невероятен мач, уважаеми зрители! Такова зрелище скоро никой от нас не бе виждал, а със сигурност която и от трите да спечели ще е повече от заслужено. Ники Бела ни показа невероятна сила, креативност и енергия, докато Пейдж от своя страна през целия мач показва, че може да издържи много и да се връща в мача, когато изглежда, че е невъзможно. Бри Бела със сигурност разбра, че е поела по правилния път, отделяйки се от Ей-Джей Лий и съюзявайки се със своята сестра. Това уникално зрелище продължава. Бри не успя да тушира Пейдж, но сега двете диви изправят чернокоската и я засилват във въжетата. Пейдж се оттласква от въжетата и това е DOUBLE BIG BOOT. Ники Бела и Бри Бела си дават пет, след което Ники вдига Пейдж, а Бри се насочва към ъгъла на ринга. Сега внимание! Ники държи Пейдж, а Бри скача с MISSILE DROPKICK! Буквално бе размазана на пода Пейдж, след което веднага опит за туш от страна на Ники. Дали ще елиминират чернокоската? Не, Пейдж е била прекалено близо до въжетата и несъзнателно ги е закачила по време на туша. Ники се изправя бавно, премисляйки следващия си ход. Хората в публиката са на крака и наистина виждат, че гледат мача на годината в Дивас, а защо не и в цялата федерация. При падането обаче Бри Бела явно е получила контузия, защото се държи за ръката и май няма да успее да довърши срещата. Бри се измъква от ринга и се превива на пода. Какво ли е станало? Дано не е нещо сериозно! Сега Ники Бела вижда, че Бри пада извън ринга и отива при нея, за да види какво става?

Ники Бела: Бри, добре ли си?
Бри Бела: Продължавай мача, трябва да спечелиш!
Ники Бела: Какво има? Контузи ли се?
Бри Бела: Няма да мога да продължа, ръката ме боли, връщай се и я разбий!
Ники Бела: Бри Бела ставай!

Чухте ли това? Бри Бела каза на Ники Бела, че трябва тя да спечели и да довърши Пейдж. Ники се обръща, а зад нея вече е Пейдж, която също излиза извън ринга и напада Бела. В последния момент лежащата на земята Бри Бела успява да спъне Пейдж, като британката губи равновесие и тръгва да пада. Ники Бела това и чакаше, за да хване Пейдж и да я засили към барикатите. Ники прави FACE AT KNEES на Пейдж, след което явно ядосана, заради това, че Бри е получила контузия, решава да си го изкара на своята съперничка със засилва в ъгъла на ринга, но от външната му страна. Тотална доминация за пореден път от Ники Бела и сега знаем, че единственото, което иска Пейдж в момента е този мач да свърши. Ники е твърдо решена да победи в мача и не се спира пред нещо. Дори с риск да контузи Пейдж и да я извади от ринга за дълго време. Ники Бела изправя Пейдж и я вдига на раменете си, след което прави ALABAMA SLAM! Ники разби Пейдж и я остави в безпомощно състояние. Какво? Няма ли да я върне на ринга, за да опита туш? Ники Бела отива отново при Бри. Явно красавицата е загрижена за състоянието на сестра си.

Ники Бела: Бри какво ти е? Ръката ли си контузи?
Бри Бела: Не знам, но не мога да продължа мача.
Ники Бела: Бри знаеш какво се разбрахме преди мача. Накрая трябва да останем аз и ти, а там каквото стане.
Бри Бела: Знам, но ако продължа да играя е опасно и може да се контузя по-сериозно.
Ники Бела: Какво искаш да кажеш?
Бри Бела: Трябва да ме тушираш, за да не ме атакува Пейдж, тъй като не мога да се бия в това състояние!
Ники Бела: Не, не мога Бри!
Бри Бела: Хайде!
Ники Бела : Имам да кажа нещо и на Пейдж.

Наистина доста драматичен момент. Видяхте как една сестра се отказа от борбата за титлата в името на сестра си и как буквално „Кръвта, вода не става!“. Сега Ники се връща при Пейдж и я хваща, вкарвайки я на ринга обратно, докато Бри е подпряна до ринга и изглежда, че има нужда от лекарска помощ. Няма как да я получи, докато е пряко-участваща в мача, но дали пък Ники Бела няма да тушира сестра си, правейки и услуга? Нека видим обаче какво става на ринга. Ники Бела оставя Пейдж в средата на ринга в седнало положение и се засилва, правейки ROLLING NECK SNAP. Ники все още не опитва туш на Пейдж, тъй като явно е решила да покаже целия си арсенал от хватки. Ники изправя Пейдж за пореден път и това е SPINBUSTER, след което заключва хватка за предаване. Ники не изглежда, че ще пусне, но съдията се опитва да раздели двете диви, тъй като Пейдж е докопала въжето с помощта на едната си ръка. Мачът продължава, а през това време Бри Бела стои от страни и вика с пълно гърло, подкрепяйки Ники Бела. Това дава още повече енергия на Ники Бела и тя вдига високо едната си ръка, показвайки на хората, че следва финишър. Това ще бъде нещо голямо и всички знаем това! Тук мачът ще приключи! Ники Бела вдига Пейдж и я поставя на рамената си. Внимание! Дали това ще е краят за Пейдж? Ники прикляка веднъж, втори път, третият път е ARGENTINE BACKBREAKER! Ники Бела довърши Пейдж! Ники Бела разби тотално Пейдж, както направи и с всички диви, които взеха участие. Абсолютна доминация. Ники Бела заслужава титлата и след този ход, със сигурност ще я спечели.

Какво? Бри успя да се върне на ринга и това разсейва опитът за туш на Ники. Бела веднага отива при сестра си, която не изглежда добре и лежи до въжетата на ринга. Ники хваща ръката на Бри, за да види къде е наранена, а странно защо съдията зад нея започва да брои. Какво? Стига бе! Реферът помисли, че това е опит за туш и започна да брои. Да! Това е! Ники Бела без да иска тушира Бри Бела, а май и това беше целта на Бри. Бри Бела видя, че няма как да помогне повече на Ники и вместо да й пречи се качи на ринга и имитира, че е била туширана. Съдията веднага казва на Бри да напусне ринга, а Ники Бела не може да повярава. Ники Бела започва да обяснява, че не е туширала Бри Бела, но реферът казва, че това е бил туш и Бри е елиминирана. Ники продължава да спори и реферът е принуден да излезе от ринга, за да се посъветва и с другите рефери. Докато реферът го няма Ники е на върха на енергията си и вдига Пейдж и това е още един ARGENTINE BACKBREAKER! Това ли е края за Пейдж? Не! Какво? Я, почакайте малко! Това не е възможно! Пази се Пейдж! Ники Бела вдига Пейдж и това е още един ARGENTINE BACKBREAKER!Ники Бела размаза Пейдж с три последователни финишъра, а реферът се връща, за да съобщи дали признава туша на Ники върху Бри, който Бри Бела имитира сама, за да може да й бъде указана помощ по-скоро.
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
Superstar
Superstar
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1670

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 17:12

Според рефера, единия крак на Бри е бил докоснал най-долното въже, тоест оказва се, че опитът на Ники да тушира сестра си е бил неуспешен.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Ninka
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : Hell
Join date : 30.11.2014
Posts : 964
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 17:44

ГОСПОДИ БОЖЕ МОЙ!НИКИ ИЛИ ПЕЙДЖ КОЯ ЩЕ Е НОВАТА ШАМПИОНКА ПРИ ЖЕНИТЕ ЗА БОГА?Това са двете най-големи съпернички тук,макар и нека не изключваме Бри ,която макар и в момента да умира от болки е възможно да се завърне по някое време в мача.Дами и господа мисля ,че следва неописуем екшън!А ние сме готови да го наблюдаваме.Тези момичета хвърлиха нечовешки сили в този мач и една от тях все пак ще си тръгне от този ринг като следващата и новата шампионка на дивите в TNWG!И двете момичета досега не са достигали златото ,но ето че с упоритост всичко може да бъде постигнато.Ники и Пейдж отново очи в очи.Те доста време се гледат очи в очи,докато Пейдж не се засилва от въжетата и не събаря Ники със саблен удар.Британката се обръща към Бела която вече е на крака,Ники се засилва към нея ,но отново бива повалена.Пейдж грабва надмощието.Явно The Anti Diva е решена отново да се подиграе с Бела и започва да я размята навсякъде около ринга.Сега я забива в ъгъла и започва да я рита.Явно обаче боя отново ще се премести извън ринга ,защото Пейдж изхвърля Ники през въжетата.Близначката пада и се удря доста зле,след което бритнката отиде до Ники и й изкрещя в лицето “THIS IS MY HOUSEE.”Ники вече не знае на кой свят се намира и се гърчи от болка,явно толкова много хвалене и позьорство не винаги са от полза,а при Ники те са малко в повече,но все пак в близначката се виждат някакви признаци за живот и явно Пейдж ще ги спре. Пейдж,която сега изправи опонентката си.И-и-и .. Ники Бела беше брутално размазана в барикадите.Колко болка изтърпяха тези две момичета в този мач просто нямам думи. Пейдж вижда втора възможност и хваща опонентката си за косата.Ники обаче се обръща и забива шамар на британката ,от което Пейдж се изнервя ,изправя Ники и-и-и я заби в стълбите.Сега Пейдж продължава с атаките като хваща Ники за краката и-и-и я заби в барикадите отново.Сега двете диви се отправят и към коментаторската маса.MRS.GTB 2015 започна да забива главата на Ники в коментаторската маса.Пейдж продължава да се бие със всички сили,но какво ли е измислила сега тя?Пейдж хваща Ники за пореден път ,засилва я и-и-и близначката се забива в кола извън ринга.Носителката на куфарчето качва бързо Ники на ринга и явно ще опита туш. 1….................. 2 .................НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!За бога!Как успя Ники да се спаси и този път?Нямам представа,но тя за пореден път повдигна рамото си преди третото отброяване. По всичко си личи, че Пейдж е решена да грабне победата в този мач.Виждаме гнева, изписан по лицето и, личи си колко силно желае тази победа и на какво е готова за нея.Ники Бела се струполясва на ринга, но Пейдж не мисли да я чака и я изправя по най-бързия начин, след което и набива мощен шамар в лицето, Пейдж рита Ники в корема и прави уникално DDT. Главата на Ники Бела буквално отскочи от ринга, може би вече Ники е в несвяст, дали това ще е достатъчно Пейдж да изкара близначката Бела и да я елиминира или Ники е ветеранка и ще се задържи в мача възможно най-дълго и смята да го спечели.Май Пейдж отново ще направи опит за туш или не?Пейдж започва да забива headbutt-ове на Ники.Близначката се подпира на въжетата ,Пейдж вижда възможност и-и-и отново Multiple knees on Face. Пейдж показва уникален ход, като започва да забива коленете си в лицето на Ники Бела.Никой не би искал да е на мястото на Ники в този момент.Британката се връща обратно на ринга, след което издърпва главата на Ники от зад въжетата, набива и мощен лакът в лицието.Ники залита и пада и в същия момент Пейдж отива при нея и започва да и забива Headbutt-ове.Британката прави опит за туш. 1 ….................. 2.................. ГОСПОДИ!НИКИ ОТНОВО УСПЯ ДА СЕ ПОВДИГНЕ!Пейдж се изнервя ужасно и ще опита друг начин за да достигне до победата.Тя дълго се чуди какво да направи.Все пак скоро ще имаме нова шампионка и двете дават всичко от себе си.Пейдж обръща Ники и-и-и заключва хватка за предаване.


Ще се предаде ли Ники?Пейдж вече от доста време държи захвата,но близначката не се предава.НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Ники достигна до въжетата и британката пуска Ники.Пейдж дърпа Бела за косата ,но тя се опълчва ,като започва да забива удари в корема на опонентката си,но британката не почуства особенно много болка,тя хвана Ники за косата и отново я избута на другата страна на ринга.Британката отива при опонентката си и я забива във въжетата ,след което се засилва от другата страна и се удря в нея.Ники пада назад.Ще имаме ли опит за туш?Все още не.Пейдж за пореден път хваща Ники и прави опит за Suplex,но близначката обръща нещата и-и-и Suplex за Пейдж.Ники Бела се върна в играта.Ноооо не за дълго.Ники се засилва към Пейдж ,но британката минава под нея.Николчето се обръща към Пейдж и-и-иииииииииииииииииии SUPERKICK!ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯ ЗА НИКИ!ПЕЙДЖ ТРЯБВА ДА Я ТУШИРА!И ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ.1...............................2.....................................................................НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!НИКИ СЕ ПОВДИГНА!НИКИ УСПЯ ДА СЕ ПОВДИГНЕ ПРЕДИ 3!КАК?КАК УСПЯ ВЪОБЩЕ?Тези две момичета ще се убият за титлата.Всяка се бори със зъби и нокти.Пейдж вече е на ръба на нервите си ,тя за пореден път не успява да тушира Ники,но не се предава и продължава да се бори.Британката се нуждае от малко помощ от феновете си и започва да вика с цяло гърло към тях.Каква нощ само!Този мач е убийствен!Двете диви отново са на крака.Явно е време на Ники да атакува малко Пейдж,тя я хваща и я забива в ъгъла ,след което започва да забива главата и в оптегачите.Бела се отмества за малко,докато Пейдж си поема въздух.Ники се засилва към Пейдж,но тя се отмества.The Anti Diva заставас гръб на опонентката си и-и-и Multiples Elbows On Corner.Ники се свлича а пода и-и-и Multiple stomps, to the chest.Пейдж вдига Ники какво ли следва сега?PAIGE TURNER!PAIGE TURNER!PAIGE TURNER!


От кога не бяхме виждали този ход от страна на MRS.GTB 2015?ТОЗИ МАЧ Е УНИКАЛЕН!ПЕЙДЖ МОМЕНТАЛНО ПРАВИ ОПИТ ЗА ТУШ.НИКИ НЯМА НАЧИН ДА СЕ ПОВДИГНЕ!!ИМАМЕ ЛИ ОЩЕ ИДНА ЕЛИМИНИРАНА  ИЛИ НИКИ ОТНОВО ЩЕ ИЗПОЛЗВА МАГИЧЕСКИТЕ СИ СПОСОБНОСТИ И ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕ ПРЕДИ РЕФЕРА ДА ОТБРОИ 3?НЕКА ВИДИМ. 1 ........................ 2 ............................. Бри прекрати туша точно преди 3.Какво се случва само тук подяволите?Всички бяха отписали Бри от борбата за титлата ,но тя се върна във мача и помогна на сестра си да си вземе глътка въздух и я избута извън ринга.Пейдж все още не може да повярва на очите си.Бри се държи за ръката си ,но въпреки всичко започва да налага Пейдж.Британката и се опълчва и я рита в корема.Какво ли следва сега за близначката.Носителката на куфара грабва Бри на раменете си докато Ники гледа безпомощно от другата страна на ринга и се опитва да се добере до него.RACK ATTACK ЗА БРИ БЕЛА!Ники тича към ринга ,за да помогне на сестра си ,но Пейдж я хваща и-и-и DDT!Британката отново изхвърля Ники от ринга,докато Бри лежи на пода в безсъзнание.Пейдж прави опит за туш 1 ...................... 2 .........Това ли е края за Бри Бела,която изглежда въпреки всичко е още в мача?
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1564
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 19:00

1...2...3! Пейдж елиминира Бри Бела! Пейдж е в стихията си, а мачът продължава с пълна пара напред!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Nikki Bella
Superstar
Superstar
avatar

Location : Scottsdale, Arizona, United States
Join date : 13.03.2015
Posts : 356

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 20:27

Ники Бела и Пейдж продължават този невероятен мач. Велик мач. Уникален и неповторим мач, който не ни дава и глътка въздух. Видяхме до тук фантастични изпълнения, падания, изправяния, подкрепа и страст на куп. На ринга обаче останаха само две. Може да кажем спокойно, че най-добрите са една срещу друга. Ники Бела срещу Пейдж. Фаворитка номер 1 за титлата срещу Госпожа Куфарче. Наистина която и да спечели ще заслужава и ще трябва да бъде уважавана от всички, абсолютно всички във федерацията за труда и усилията вложени за спечелването на титлата. Да си припомним как се разви мачът! В началото Ники Бела започна с убийствена доминация, с което почти елиминира Пейдж още в началото, а по-късно ринга напусна Самър Рей. Последва я и Наталия, а след нея Саша Банкс. След това започна истинското шоу. Пейдж остана между Близначките Бела, но Бри Бела получи контузия, която й попречи да продължи борбата в мача. Ники без малко да тушира сестра си, тъй като реферът не бе разбрал ситуацията. Въпреки това Пейдж успя да тушира Бри, с което се стигна до момента. Ники Бела срещу Пейдж. Коя от двете ще победи? Коя ще стане новата шампионка в Дивас? Всички погледи са вперени в ринга и със сигурност всеки зрител е спрял дъха си в очакване всеки момент да види една от двете с титла в ръка. Ники Бела е много нахъсана да победи, дава всичко от себе си и изглежда, че кошмарът за Пейдж ще бъде пълен в този мач. Сега двете диви вече са на крака, след като около минута си поемаха дъх. Пейдж тръгва към Ники Бела, която заляга и се спаси от ритник, след което самата Ники тръгва към Пейдж с POWER RIGHT PUNCH. Пейдж е на земята, но успява да се изправи бързо и да излезе извън ринга. Ники веднага решава да я последва, като слиза от ринга и я догонва. Пейдж е хваната от Ники Бела за косата и вижте какво стана! Ники Бела дръпна Пейдж за косата и я заби в пода. Сега Ники вдига Пейдж и я качва на коментаторската маса. Какво ще стане? Ники също се качва и вдига Пейдж. Стига бе! Това е сериозно! Ники какво правиш? ALABAMA SLAM върху масата. Пейдж лежи, а съдията слиза, за да каже на Ники Бела, че мачът трябва да продължи на ринга, а не извън него. Ники се качва на ринга и започва да чака Пейдж. Вижте това изражение! Вижте как гледа Ники и иронията, с която чака своята съперничка. Наистина това казва: „Вижте ме, аз нямам конкуренция!“. Колко ли ще трябва да почака Ники преди Пейдж да се съвземе и отново да се върне на ринга? Не знам, но трябва да отчетем, че Пейдж е истински герой с това, че понесе три финишъра от Ники Бела и още куп пердах, който не би понесла друга дива. Няма как да е иначе, това е мач за титлата, а най-добрата ще победи. Най-добрата ще е тази, която ще триумфира. Ето, че Пейдж се изправя бавно и се довлачва едва-едва до ринга, а Ники Бела очевидно започва да се забавлява на ринга и започва да прави лицеви, заключвайки главата на съперничката си. Знае как да владее феновете Ники и това я прави една от най-добрите в този бранш, а защо не и най-добрата.Сега Ники Бела изправя Пейдж и я засилва във въжетата, след което двете се сблъскват в центъра на ринга, но нито една не е повалена. Двете диви седят една срещу друга и се гледат. Невероятна сила! Ники Бела бута Пейдж, а след това и Пейдж бута Ники Бела. Двете започват да си разменят удари. Ники Бела удря, след това Пейдж, отново Ники, отново Пейдж и така няколко удара, броени на глас от публиката, докато Ники Бела не взима предимство и започва да удря Пейдж. Пейдж очевидно губи равновесие и сега Ники Бела решава да посрещне Пейдж с LOU THESZ PRESS. Ники Бела спира и закарва Пейдж право във въжетата, където започва да я натиска. Съдията брои до три и захвата е прекратен. Пейдж явно изпита доста неприятни усещания и докато се обърне бавно Ники Бела я посреща с WHEEL DROPKICK. Току-що Ники Бела просто изпрати Пейдж извън ринга до коментаторите. Почакайте малко! Какво? Ники Бела се засилва от другия край на ринга и полита през третото въже върху Пейдж. Това беше страхотен ход от страна на красавицата от Аризона. Двете диви за пореден път за около ринга, а Пейдж май загуби съзнание. Пейдж загуби съзнание! Това е! Дали мачът ще бъде прекратен? Съдията отива при Пейдж, а Ники Бела изчаква търпеливо решението на рефера. Да! Май това е всичко от мача, тъй като Пейдж не помръдва. Или може би не? Реферът казва мачът да продължи. Ники Бела не знае какво се случва и показва на рефера, че Пейдж не е в състояние да продължи и че трябва именно Ники да спечели титлата. Явно Пейдж е отворила очи и е казала, че иска да продължи. Публиката е на крака и аплодира двете диви. Този мач трябва да бъде записан в учебниците по кеч, ако има такива. Ето, че Пейдж се свестява бавно и с помощта на Ники Бела е върната на ринга. Все още Пейдж не е на себе си напълно и Ники Бела решава да я постави в ъгъла на ринга. Ники вдига високо едната си ръка, след което се засилва, но Пейдж се отмества и Ники Бела се залепи за ъгъла. Пейдж вижда възможност и с последни сили опитва да промени хода на мача, засилвайки се към Ники. Не! Ники Бела е желязна и забожда лакът в лицето на Пейдж, след което скача в ъгъла на второто въже и това е SPRINGBOARD ENZUGURI. Какво изпълнение само от Ники Бела! Веднага опит за туш! Повдигане. Тези двете ни направиха свидетели на невиждан мач. Ники Бела явно не смята да спира с опитите да тушира противничката си и я изправя, засилва я и това е BACK DROP FLIP. Пейдж се приземи лошо по гръб, а Ники след това атакува с DROPKICK, с което отново изпрати Пейдж извън ринга. Невероятно е как енергията извира от Ники Бела постоянно, сякаш никога не може да се измори. Какво прави сега? Не, не! Ники е решила да извади Пейдж от игра за дълго време. Ники Бела се качва на третото въже и поглежда извън ринга, където Пейдж е опряна в барикадите и се опитва да се задържи на краката си. Това е DIVIN ELBOW! Ники Бела продължава да учудва хората в залата, коментаторите, зрителите и дори самата себе си. Ники не спира да налага легналата на земята Пейдж, след което я изправя и засилва към ринга, където противничката й в този мач се забива в ръба на ринга. Ето, че Ники Бела сега решава да върне отново Пейдж на ринга, но преди това тя влиза. Изправя Пейдж бавно извън ринга и я качва от външната страна на въжетата. Ники Бела е хванала здраво чернокосата и я вдига, след което прави SPRINGBOARD SUPLEX. Много, много важен момент! Дали ще има туш? Какво? Ники все още не бърза да прави туш. Ники повдига Пейдж и прави FIREMAN TAKEOVER, след което заключва ръката на Пейдж. Дали ще имаме предаване? Пейдж е много далеч от въжетата и няма как да стигне до тях. Ники Бела усеща победата много близо. Пейдж посяга с ръка към пода и е готова да се предаде, а съдията вече е готов да размаха ръце за край на мача. Пейдж ще се предаде! О, това е наистина невъзможно! Ники Бела пуска захвата, тъй като за пореден път кракът на британката е бил на най-долното въже. Какво още трябва да направи Ники Бела? Велик мач! Сега Пейдж се набира с помощта на въжетата, докато Ники Бела си поема дъх и се приготвя за нова хватка. Ето, че въпреки умората Пейдж решава да се засили към Ники Бела, но определено това се оказва грешен ход, тъй като близначката е много по-свежа и силна в този момент. Ники хваща Пейдж и прави JUMPING SNAPMARE, след което се засилва във въжетата от лявата страна на ринга и това е HEADSCISSORS TAKEDOWN. Пейдж абсолютно губи равновесие и пада облегнала се на въжетата. Какво ще направи Ники? Внимание! Ники Бела се засилва и това е RUNNING KNEE STRIKE. Ники Бела отново се засилва и пак виждаме RUNNING KNEE STRIKE. Дали ще има трети път? Да! Трети RUNNING KNEE STRIKE. Пейдж е на земята и няма сила да помръдне изобщо. Веднага опит за туш! Тук обаче съдията се забави с отброяването и Пейдж успя да намери сили преди 3 да се повдигне. Още много малко трябва на Ники Бела, за да грабне титлата и вече няма човек в залата, който да не знае факта. Ники Бела е номер 1 в тази дивизия и тя доказа думите ми. Сега Ники очевидно е решила да покаже всичко, което може върху неможещата да продължи мача Пейдж, а това позволява на Ники Бела да направи SCOOP SLAM, след което вдига високо своите ръце. Това е! Ники Бела ще довърши Пейдж и ще грабне титлата! Ники Бела ще го направи! Ники Бела ще направи финишър на Пейдж и ще стане шампионка на Дивас. Внимание! Ники Бела е хванала Пейдж и я обръща с гръб. Вдига я на раменете си, а всеки в залата е на крака със затаен дъх. Ники Бела ще довърши Пейдж. Внимание! Ники кляка веднъж, втори път, трети и това е ARGENTINE BACKBREAKER! ARGENTINE BACKBREAKER! ARGENTINE BACKBREAKER!Ники Бела разби Пейдж. Това е! Сега със сигурност името на новата шампиона е Ники Бела! Опит за туш, а съдията бърза да отброи. Всички фенове са на крака да избухнат в овации за новата шампионка в Дивас, а именно Ники Бела! Да! Тя го направи! Ники Бела е шампионка!

Върнете се в началото Go down
FreeRiver
Superstar
Superstar
avatar

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1670

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 20:29

1....2......3!!!! КРАЙ! ПЕЙДЖ НЕ ПОМРЪДВА! ИМАМЕ НОВА ШАМПИОНКА НА ДИВИТЕ И НЕЙНОТО ИМЕ Е - НИКИ БЕЛЛА!!!
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3877
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 20:43

Новата шампионка на федерацията вече започна своето празнуване на ринга. Първа титла за едната близначка Бела, можем само да й пожелаем успешен и дълъг reign с титлата. Ники вдига високо шампионския колан, но май настроението й е напът да бъде помрачено.. това вече е позната музика.....Това може да е най-страшният кошмар на настоящата шампионка и на целия женски ростер в следващите месеци. Завръщането на Кели е факт! Цялата публика е на крака. Барби отсъства 6 месеца от ринга, но ето,че изглежда готова да се изправи срещу новата конкуренция тук.
Физиономията на Ники е тотално замръзнала, всичко, което я чака сигурно минава на flash в момента. 

Кели обаче спря точно там, по средата на рампата. Тя не прави нито една крачка повече. Какво ли ще случи сега, всички тръпнат в очакване. Ще стане ли меле на ринга или двете ще продължават да си пращат предизвикателни погледи от дистанция?
Но, wait a minute .. в залата прозвучава друга "мелодийка". Какво се случва забога!?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3877
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    Съб 20 Юни - 21:13
WHAT IN THE BLUE HELL? Веднага от всички краища на залата излязоха още няколко диви. Виждаме,че сред тях е Марис, TNWG Original Diva, някога държала и титлата. Това вдясно от Кели пък е Мелина, която имаше доста силен период тук преди 2 години, но контузия й попречи да продължи напред.

От публиката буквално "изскочи" една от дивите, за която разбрахме по-рано тази година,че вече има подписан договор тук - Eva Marie. В срещуположната страна на ринга застана Мишел МакКуул, а от страната на коментаторската маса виждаме и още една от най-великите диви в историята на тази федерация - Лейла. 
Каква е тая сбирщина, която си организираха сега? И защо ли обградиха ринга?
Това би трябвало да е реторичен въпрос, явно смятат да спукат задника .. и имплантите .. на новата шампионка. Пейдж също е вече в съзнание и май започва също да осъзнава,че нищо добро не я чака, ако групата се насочи и към нея.
Няма накъде да бягат обаче. Обградени са от всички страни, а Кели и Мишел МакКуул вече са в готовност за първа атака, тъй като и двете са качиха на срещуположните страни на ринга. OH, THIS IS GOING TO BE GREAT.. 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH    

Върнете се в началото Go down
 
4. DIVAS CHAMPIONSHIP - ELIMINATION MATCH
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» 2. DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH - AJ Lee vs. Mickie James
» 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME : WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH - Christian Cage vs. CM Punk vs. Brock Lesnar
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Destination War 2015-
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: