Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш истинска легенда на TNW! 

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    17/5/2015, 21:39

Не е за вярване, но "The Guru of Greatness" успя да вдигне рамото си преди 3. След всичкия бой, където изяде Морисън все още не се отказва. "The Cerebral Assassin" вдига бързо опонента си, но бива изненадан, тъй като Джон му забива Uppercut и сега и двамата се спират и се гледат втренчено в средата на ринга. Личи си умората им, но все още никой не се е предал и никой няма намерение да го прави. "The Game" доближава опонента си и сега двамата се вкопчват един в друг, борейки се за надмощие. "The Cerebral Assassin" е по- силния, но пък Джон много хитро се наклони, освобождавайки се от захвата, и минава зад противника си. Той бързо го хваща за главата и прави Hurricarane DDT. Главата на "The Cerebral Assassin" се заби лошо в тепиха, напълно възможно е Морисън да е предизвикал някакво сътресение с това движение. Опит за туш. 1....2...3!? НЕ! Ооооо! Колко близко беше Джон до победата, самият той не може да повярва. Поглежда рефера с недоумение, но е факт! "The King of Kings" повдигна рамото си, когато мача изглеждаше свършен. "The Guru of Greatness" се изправя и яростно започва да рита опонента си в гърдите и главата. Съдията започва да отброява, като нарежда на Джон да спре и да се отдръпне, за да не бъде дисквалифициран. "JoMo" се оъдръпва и изчаква противника си да се изправи, но докато "The Game" е на колене, Морисън се засилва и го отнася с Big Boot. "The Prince of Parkour" се държи за главата и обикаля ринга, той все още не може да повярва, че този мач не свърши с онова DDT. Той хваща опонента си за главата и го влачи до средата на ринга, където заключва Triangle Hold. Морисън търси победата с това движение. Няма къде да ходи Трите Хикса, дали това ще бъде краят. Много коварен захват, но "The Game" изглежда, че няма никакво намерение да се предаде. Той стиска зъби и се мъчи по някакъв начин да се измъкне. Джон държи здраво, но нищо не може да задържи "The King of Kings", който се освобождава и забива силен лакът прави в челюста на противника си, като по този начин го зашеметява. "The Prince of Parkour" се изправя, държейки се за главата и застава в ъгъла на ринга. "The Cerebral Assassin" решава да атакува и се засилва, като вдига крака си в опит да забие Big Boot, но "JoMo" залегна и мина под ботуша на опонента си. Трите Хикса се обръща бавно, но бива изненадан с Nitro Blast!
"The Game" се свлече като чувал с картофи, а Джон бързо покрива своя противник 1...2.... не! Реферът вижда, че крака на Трите Хикса е на въжетата, а в този момент "The Prince of Parkour" откача. Той се изправя и веднага започва разправия с съдията, а това дава шанс на "The King of Kings" да се изправи. "JoMo" се обръща и веднага тръгва към опонента си. "The Cerebral Assassin" се опитва да реагира, но е твърде бавен, тъй като отнася Calf Kick, който го изтласква към въжетата. Морисън бързо се изправя и тръгва бавно към "The Game", който изглежда все едно не е на себе си. Джон го хваща за главата и удря с шамар, след което, с доста зор, го вдига и поставя от другата страна на ринга. Сега и "JoMo" прескача въжетата и застава до опонента си. Той се отдалечава леко, за да си осигури засилка и тръгва към Трите Хикса. Какво ли е намислил Морисън? "The Prince of Parkour" се хваща за третото въже и скача, забивайки двата си крака в задната част на главата на "The Cerebral Assassin", като по този начин го вкарва в ринга. "The Guru of Greatness" използва въжетата отново, но този път, за да скочи за Springboard Body Slam. "The Game" беше размазан след тази комбинация, но явно "JoMo" няма намерение да покрива своя противник. Джон трябва да се възползва, защото това е шанса му, но вместо това той изправя опонента си и го запраща към един от ъглите в ринга. "The King of Kings" не знае какво се случва, възможно е дори, след всичко това, той да не усеща бокла, или каквото и да е друго чувство. Морисън се оголемява разстоянието межди двамата като застава в противоположния корнер, а след това прави голяма засилка иии забива коляното си в брадичката на Трите Хикса. "JoMo" седи така за момент, а после забива главата на "The Cerebral Assassin" в тепиха с Bulldog. "JoMo" се наслаждава на това. Той има за главна цел да причини колкото се може повече болка на своя противник тази вечер. "The Guru of Greatness" вдига леко Трите Хикса, засилва се и отново атакува главата с Low Dropkick. Лицето на "The Game" е като боксова круша. Все повече и повече кръв започва да се стича и е възможно да се наложи рефера да сложи край на този двубой. "JoMo" дава момент на опонента си, да се осъзнае какво се случва и да се изправи. Трите Хикса поглежда Морисън, гледайки безпомощно. "The Guru of Greatness" тръгва към него, но "The King of Kings" опитва да изненада "The Prince of Parkour" като му забива удар в главата, след това още един и се засилва за Facecrusher, но Морисън заляга, а "The Game" продължава напред към въжетата и в последния момент се хваща преди да падне извън ринга. "JoMo" също излиза от ринга и отново изглежда, че нещата се повтарят. Дали този път "The King of Kings" ще успее да контрира? О, какво е това?! Джон скача, минава пред противника си иии Dropkick, с който изтрелва Трите Хикса извън ринга.

"The Prince of Parkour" застава пред въжетата и скача, завъртайки се във въздуха за Springboard Corkscrew Body Slam.  Той бързо изправя Трите Хикса и го вкарва в ринга, но "The King of Kings" застава на крака, макар и леко замаян и веднага щом "JoMo" влиза в ринга замахва, но изключително бавно и неточно, като прави удара много лесен за контриране от Морисън, който бързи минава под ръката на Трите Хикса и го хваща за гушата. Изведнъж "The Game" се свести малко, но дали не е твърде късно. Той се опитва да се освободи, но без особено голям успех, тъй като Морисън го придърпва към себе си и скача с него, след което го приземява с Flip Bottom!
Сензационно движение от "The Prince of Parkour", който, може би с това, ще грабне победата. Той покрива Трите Хикса 1....2.....3?
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1179
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    17/5/2015, 21:44

1..........2.........2,5........2,9.........NOOOOOOOOOO!!!! МИЛИСЕКУНДА ПРЕДИ 3, ТРИТЕ ХИКСА НАМИРА СИЛИ ДА ОТЛЕПИ РАМОТО СИ ОТ ПОДА! МАЧЪТ ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ПАРА!!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
MassiveSev
Intercontinental Champion
Intercontinental Champion
avatar

Location : Ihtiman, Sofia
Join date : 14.09.2014
Posts : 2762
Age : 15

ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    17/5/2015, 22:51

Tazz: О, това размаза "Играта", но това също е и доказателство, че не може да бъде победен толкова лесно. Морисън е в пълен гняв и започва да крещи на рефера. Той казва, че е имало три, но рефера отрича категорично. Той го блъска, но Трите Хикса използва случая и го лепва между краката. той опитва туш, а рефера вече е на крака и заляга за туш. Едно, две.. НЕ-Е-Е!
Styles: Почти бях сигурен, че тук щеше да свърши всичко. Трите Хикса се хваща за главата и се набира за въжетата. Той се изправя, а Морисън също. Трите Хикса се е подпрял на втория обтегач, а Морисън го гледа. Трите Хикса прави taunt-а - SUCK IT! Морисън го гледа и решава да го атакува, но Трите Хикса се отдръпва, а да, Морисън отново се прасна в болната ръка и да, точно в шибания кол!
Tazz: Трите Хикса минава зад него и го обръща в туш, но Морисън изритва едва на две. Трите Хикса бързо се изправя, а Морисън решава да излезе извън ринга. Трите Хикса слиза при него, а Морисън вижда това и се залетява към него, но Трите Хикса го блъска с все сила с рамо, а Морисън направо пада от болката. Той се хваща за ръката, а Трите Хикса казва - О, я ставай! И после го вдига, и го качва на ринга. Трите Хикса минава под първото въже и също влиза на ринга. Той се изправя, а Морисън също е на крака. Трите Хикса се засилва и го сваля със саблен удар.
Styles: След това, Трите Хикса се засилва към въжетата и скача с лакът. Той не е свършил. Трите Хикса се качва на втория обтегач и отново скача с лакът. "Играта" се изправя и започва да рита по гърдите на Морисън, а после го изправя и го хвърля в ъгъла. Той се засилва с гръб. Морисън започва да ходи напред, а Трите Хикса отива към въжетата, а после го сваля с булдог. Нов опит за туш, но и това не е достатъчно да спре Джон Морисън. Трите Хикса също няма да се даде.
Tazz: Колега, виж какво прави Трите Хикса! CROSSFACE~! Видяхме това и малко по-рано, но сега нещата са различни. И двамата са много по-изморени, но Морисън стиска зъби. Трите Хикса е заключил ударената ръка на Морисън, а той вие от болка. Трите Хикса го пуска, защо? Може би това щеше да е края. Какво направи Трите Хикса? То-то-това може би бе края!!!
Styles: Едно ще ти кажа, колега. Трите Хикса каза, че не само ще победи Джон Морисън, а и ще му спука задника от бой! Така, че не съм особено изненадан от постъпката на "Играта". Той е решен не само да победи. Трите Хикса е решен да го спука от бой и чак тогава да го победи. А сега виж какво прави той! Той започва да го рита отзад. Казах ти, че ще го разбие!
Tazz: Знам, че казах, че ще му спука задника от бой, но не мислех, че говори в буквалния смисъл. Както и да е. Трите Хикса хваща Морисън за косата и го изправя. "Играта" го хваща през кръста и прави суплес, но, но чакай малко! Той се изправя с него и прави още един! Това не е всичко. СЕГА ТРЕТИ! ЧЕТВЪРТИ! Опит за пети, но Морисън опитва да се измъкне. Затова Трите Хикса го удря напред. По корем. "Кралят на Кралете" го изправя. Какво ли го чака Джон?
Styles: СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА! СРИТВАНЕ ОТЗАД!!! Трите Хикса го хваща за ръката и минава зад гърба му с нея. Сега кляка и го хвърля зад себе си. Той се изправя, а Морисън също, а Трите Хикса го бута напред. Той се удря във въжетата, а Трите Хикса го сваля с бързо коляно. Сега го хваща за краката. Какво ли следва. Той прави катапулт! Ама рефера не си знае мястото. Морисън падна върху него. Рефера пада извън ринга, а Морисън се изправя бавно.
Tazz: Трите Хикса го засилва към ъгъла, а после към него, но Морсън се обръща. Трите Хикса се удря в ъгъла, но се обръща, а Морисън го започва с чопове. "Играта" Успява да се спаси, като го хвана за главата и го премести от другата страна. Ролите са разменени, а Трите Хикса започва да удря прави в лицето на Морисън. Той подскача нагоре надолу, но вижте какво прави! Трите Хикса се забави само за момента и Морисън бързо го хвана в ключ на ръката.. НО-О-О..

SPINEBUSTER~!

Styles: И двамата са повалени, но Трите Хикса е върху Морисън. Едно, две, три.. ЧАКАЙТЕ МАЛКО! ЦЯЛАТА ЗАЛА БРОЕШЕ, НО НЯМА РЕФЕР! КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ? Ето, дори сега Трите Хикса е върху Морсън, а той дори не помръдва. Трите Хикса се усеща, че няма какво да направи и излиза извън ринга. ЧАКАЙТЕ, "ИГРАТА" ВЗИМА СТЪПАЛАТА! КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ТЯХ? Той ги хвърля на ринга, а после се качва и той. Той ги вдига и замеря Морисън с тях.
Tazz: Наречи ме луд, но те паднаха върху ударената ръка на Морисън! Трите Хикса вдига Морисън и прави spinebuster върху стъпалата. Той го бута от там и вдига само ръката му.. ТОЙ Я УДРЯ ОТГОРЕ!!! Морисън буквално изтрещя от този удар. Той се гърчи, като луд. Почти изпадна от ринга дори, но Трите Хикса го хвана. Той го вдига и-и-и.. POWERBOMB ОТГОРЕ~! ТОВА Е КРАЯ! Ако имаше рефер де, мисля. Не трябва да подценяваме Модисън. Трите Хиксасе качва на въжетата. Мисля, че знам какво следва, да! ПОЗНАХ!!! СКОК С ЛАКЪТ!!! ПРАВО ВЪРХУ ГЪРДИТЕ!
Styles: Това буквално сплеска Морисън! БУКВАЛНО! Трите Хикса е на земята, а Морисън също, но Трите Хикса започва да се изправя. Той е леко зашеметен. Ето, че е на крака, но се подпира на въжетата. Морисън опитва да се изправи, но Трите Хикса го рита право в главата и отново се подпира на въжетата. Той се обръща с гръб и гледа феновете. Мисля, че в очите му има сълзи. ТОЙ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ! ТРИТЕ ХИКСА НЯМА ДА БЪДЕ ПОБЕДЕН, КОЛЕГА! ТОЙ КАЗВА - Не и днес! След, което се обръща и спуква малкия, шибан задник на Морисън.
Tazz: Той направо го изкриви от ритници, колега. Трите Хикса е полудял и нищо не го интересува! Той кляка и вдига главата му. Така ли? - Казва Трите Хикса и му удря шамар с, който го просна на земята. ТАКА ЛИ КАЗАХ??? - Изкрещя Трите Хикса. А сега го хваща за косата и започва да го блъска в пода, а изведнъж се спира. Той слиза при нас и май иска микрофон. Ето, че си взима и се качва по едни от стъпалата. Вече е на ръба на ринга и минава под третото въже. Феновете са в пълен екстаз, а Трите Хикса ги изчаква и започва да говори. Да го чуем.

- НЕ И ТАКА!!! НЯМА ДА ИЗГУБЯ ТИТЛАТА СИ! НЯМА ДА ИЗГУБЯ ТАЗИ ТИТЛА! НЕ И ДНЕС!! Виж, Морисън, може да се бием цялата вечер, но аз ти обещавам, че тази титла, ЧЕ ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ПОЯС НЯМА ДА СИ ОТИДЕ ОТ КОРЕМА СИ! НЕ! НЯМА!!! НЕ И ДНЕС!!! ЩЕ СЕ БИЕ, ЩЕ ПРАВЯ КАКВОТО ТРЯБВА, НО ЩЕ ТЕ ПОБЕДЯ!!! ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА! КАЖИ ЧАО, ЗАЩОТО ТОВА Е КРАЯТ, ДЖОН МОРИСЪН! ТОВА Е КРАЯ! КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧИ! ТИ СИ СВЪРШЕН. ЛИЧНО ЩЕ ТЕ ЗАКОПАЯ!

Styles: Морисън удря един шамар на Трите Хикса! НЕУВАЖЕНИЕ! Трите Хикса гледа странно. Той се обръща бавно и. УДАР С МИКРОФОНА! ТОЙ СЕ КАЧВА ВЪРХУ НЕГО И ГО РАЗСИПВА ОТ УДАРИ С МИКРОФОНА. ТОЙ ГО МЯТА ИЗВЪН РИНГА И СЕГА ГО ИЗПРАВЯ! ТОЙ ГО БУТА НАД СТЪПАЛАТА! СЕГА-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А!!!

PEDIGREE~!

Tazz: КРАЙ! МОРИСЪН Е В КРЪВ, А ТРИТЕ ХИКСА ИЗЛИЗА ИЗВЪН РИНГА ЗАЕДНО СЪС СТЪПАЛАТА! ТОЙ ГИ ХВЪРЛЯ И ВДИГА РЕФЕРА И МУ УДРЯ ЛЕК ШАМАР! Трите Хикса му помага да се качи на ринга. Всичко е по местата си, а Трите Хикса изправя Морисън. ТОВА Е-Е-Е..

KIMURA LOCK~!

Styles: ТОВА Е! ИМАМЕ ЛИ ПОБЕДА?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3909
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    17/5/2015, 22:59

Джон Морисън показа,че е един от най-издръжливите таланти от ростера. Бори се докрай да оцеляване. Трите Хикса продължава да се опитва да го накара да се предаде, но Морисън намира сили, засилва се и забива гърба на Играта в сглобката. Захватът е прекъснат. 
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
avatar

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 20

ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    17/5/2015, 23:33

Много глупаво решение на "The Game" да опита да накара Морисън да се предаде, като се има в предвид, че с това Pedigree нещата бяха почти решени. "The Cerebral Assassin" не може да повярва. Той гледа като гръмнат. Макар и че използваше непозволени средства "The King of Kings" не успя да победи Джон, който сега смайва цялата публика, както и своя противник. Никой не може да повярва, но "The Guru of Greatness" се изправя след всичко, което Трите Хикса му причини. "The Game" се засилва, опитвайки да забие коляно в главата на Морисън, но в последния момент Джон показва признаци на живот и се отмества. "The Game" тръгва след противника си, но изведнъж Морисън го изритва в краката, за да го спре. "The Guru of Greatness" бързо хваща опонента си за главата и му забива няколко удара с коляно. Сега "JoMo" пуска "The King of Kings", който се свлича на тепиха като някое безгръбначно. Джон застава над опонента си и започва да се смее. Той почва да бие леки шамарчета по лицето на опонента си, на който вече започва да му омръзва. Трите Хикса хваща Джон за врата и се изправя, като още го държи. Морисън се опитва да се измъкне, но "The Game" го вдига и мята в другия край на ринга. Явно "The Prince of Parkour" доста е изнервил опонента си, който гледа като побеснял. "The Guru of Greatness" бавно се изправя, а в същия момент Трите Хикса се засилва към него, като луд. Джон реагира бързо и се плъзга под първото въже, за да излезне от ринга. "JoMo" постъпи много хитро. Той бързо влиза в ринга, но "The Cerebral Assassin" го посреща с ритник, последван от мощен удар в лицето. Морисън се опитва да се защити, но ударите на "The King of Kings" са твърде здрави и пробиват всякаква защита. "The Prince of Parkour" заляга леко и забива няколко юмрука в стомаха на опонента си, които причинаха доста болка. "The Cerebral Assassin" се отдръпва и леко се навежда, заради болката, а това дава шанс на Морисън да действа. Той хваща противника си за главата и започва да му забива поредица от Uppercut- ове, след които хваща Трите Хикса за крака, вдига го и поваля на тепиха с T-Bone Suplex. Джон опитва туш 1...2... и повдигане пак. Няма край този мач. И двамата са на края на силите си, но все още продължават, страхотен двубой! "The Guru of Greatness" се качва на обтегача, дали този път ще успее? Той скача и забива мощен Elbow Drop. Трите Хикса седи неподвижно на тепиха, а Джон застава над него. Той прави някакво движение и забива Leg Drop!
Няма опит за туш, а вместо това "JoMo" вдига опонента си и го хваща за ръката. Сега той я извива, колкото се може повече, а "The King of Kings" започва да вика мато момиченце. Джон забива ритник в гърдите на Трите Хикса и пуска ръката му, след което го хваща за главата и поваля с Neckbreaker. Няма никакви емоции по лицето на Морисън, единственото нещо, което го интересува е да пречука противника си. "The Prince of Parkour"  хваща опонента си за главата и започва да го влачи в ринга, докато не го поставя пред обтегача. Сега "JoMo" излиза от ринга и хваща ръката на противника си. Той поглежда Трите Хикса, като леко се подсмихва и го дърпа право в металния кол. "The Cerebral Assassin" се хваща за рамото , явно сега разбра какво му е на Джон през целия този мач. "The Prince of Parkour" се качва на обтегача и поглежда хладнокръвно опонента си. Той отново скача, но този път прави Diving Corkscrew Body Slam. Чудесно движение от Джон. Сега той хваща Трите Хикса за главата и започва да го налага с чукове, а после да забива черепа на "The Game" в тепиха. "The King of Kings" не знае какво става или къде се намира. Единственото нещо, което той прави е да се държи за главата с надеждата да се защити по някакъв начин, но единственото спасение се оказва рефера, който се намесва и маха Джон от Трите Хикса. "The Cerebral Assassin" до преди малко крещеше като луд, твърдейки, че няма как да изгуби титлата си, но сега нещата не изглеждат така. Морисън е поел пълен контрол и ако това не се промени, много скоро може да имаме нов БГ шампион. "The Game" бавно пълзи към въжетата, а "JoMo" го гледа и се смее. Той започва да сочи сегашния шампион и да му се подиграва, но дали пък "The King of Kings" няма да отговори. Той стига до въжетата и бавно се изправя. Щом това се случва Джон веднага се опитва да атакува, но Трите Хикса също има още малко енергия и успява да мине под ръцете на опонента си. "The Cerebral Assassin" застава зад "The Prince of Parkour" и го хваща, опитвайки да го свали в Electric Chair Drop, но Джон прави кълбо назад, хваща противника си за главата и го събаря с Reverse DDT. "The Guru of Greatness" се изправя, а заедно със себе си вдига и Трите Хикса. Той забива коляно в корема на опонента си, като по този начин го принуждава да се свие, засилва се иии Moonlight Drive.
Май "The Game" е аут. Това окончателно беше краят. Трите Хикса не се движи, възможно е да е получил и някаква травма. "JoMo" това не го интересува, тъй като, той отново го изправя. "The Cerebral Assassin" пада на колене пред Морисън, който победоносно вдига ръцете си. Изведнъж "The King of Kings" хваща краката на "The Prince of Parkour" и ги дърпа към себе си, принуждавайки Джон да изгуби баланс и да падне. "JoMo" веднага тръгва назад към корнера, а Трите Хикса се изправя и тръгва към него. Да не би, нещата да се обръщат. "The Cerebral Assassin" едва се движи и изглежда като много лесна мишена. Морисън вижда това и бързо се изправя, като веднага забива два токата в главата на "The Game", който го зашеметяват напълно, а след това го вдига във въздуха и поваля с Scoop Slam. Ооо, вижте това! Тялото на Трите Хикса е перфектно разположено пред обтегача, точно като за Starship pain. "The Guru of Greatness" застава в пред ъгъла, вдига ръцете си и скача. Той се изтласква от въжетата иии STAR- SHIP- PAIN!!!
Това е краят! Трите Хикса лежи на тепиха, без никакви признаци за движение. Морисън застава над него и прави своя taunt, след което кляка и опитва туш. Съдията започва да брой, това ли е момента за Джон Морисън, ще имаме ли нов БГ шампион тази вечер? 1....2.....3?
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1179
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    17/5/2015, 23:38

1.........2........3!!!! МОРИСЪН ГО НАПРАВИ!! ДЖОН Е НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОН!!! Трите Хикса лежи парализиран на пода , а JoMo печели златото!!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    

Върнете се в началото Go down
 
6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 1. BULGARIAN CHAMPIONSHIP MATCH
» Triple H vs Randy Orton (Wrestlemania 25)
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Mayhem 2015-
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: