Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare
 

 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3928
Age : 22

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty12/5/2015, 09:41

Враждата между тези двамата беше изпълнена с драма, но на Mayhem е кулминацията й. БГ титлата е заложена, а нито Морисън, нито Играта имат право на грешка.


1. Triple H
2. John Morrison 
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 3000
Age : 16

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty15/5/2015, 22:36

BEHOLD THE KING..

..THE KING OF KINGS


6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Untitled-124

Tazz: Започва се, колега! Това е Трите Хикса! Българският Шампиона, който ще защитава златото си тази вечер. Наречи ме луд, но съм почти сигурен, че титлата няма да смени притежателя си. Не и тази вечер!
Styles: Аз пък си мисля обратното, ха-ха-ха! Не съм точно сигурен, но има голяма вероятност притежателят на българското злато да бъде сменен, още тази вечер. Трите Хикса не е за подценяване, но и Морисън също.

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Untitled-125

Tazz: Трите Хикса става от стола си и се запътва право към ринга. Титлата е на корема му, но дали ще остане там до края на вечерта? Е, очаква ни да разберем. Не знам какъв ще е финала, но гарантирам, че мача ще е супер.
Styles: И аз мисля, че мача ще е жива бомба. Всички фенове чакаха този мач, а сега е време да видим кой е по-добрият от двамата. Трите Хикса вече е на ринга и пие от шишето си, а сега го хвърля на феновете.

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Untitled-126

Tazz: Сега плюва водата, както прави винаги, а после минава под третото въже и се качва на въжетата. Той се сочи с палци и крещи, че титлата ще е на рамото му дълго време. После слиза и се приготвя за мача си.
Styles: Музиката му бива спрян, а сега чакаме само Морисън и мача за българката титла да започва. Не знам за теб, колега, но аз чакам мача да започне с нетърпение. Чакай, тихо. Мисля, че, да. Това е  Морисън.
Върнете се в началото Go down
Earl Hebner
Jobber
Jobber
Earl Hebner

Join date : 09.05.2010
Posts : 243

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty17/5/2015, 17:22

След рекламите...

Съдията вече е дал начало, HHH държи Морисън в Headlock!!
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 3000
Age : 16

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty17/5/2015, 18:51

Tazz: Дългоочаквания момент настъпи. Мача започна, а Морисън вече е на земята. Трите Хикса започва да го рита, но Морисън се изплъзва извън ринга. Трите Хикса слиза и започва да го гони, но Морисън се връща на ринга. Трите Хикса влиза под първото въже и го атакува с юмруци. право в главата. Той не е свършил. Трите Хикса го хваща за през кръста и го хвърля назад. Мощно беше.
Styles: Ще стане мач, колега. Вижте Шампиона. Той хваща Джон за крака, защото мисля, че той искаше отново да избяга извън ринга. Трите Хикса скача с лакът право върху крака му. Морисън се обръща и се хваща за крака, а Трите Хикса го изправя. Той го засилва към въжетата и го сваля с бързо и мощно коляно право в челото. Опит за туш от страна на Шампиона, но имаме повдигане.
Tazz: Първия опит за туш бе направен току-що, но Морисън успя да се повдигне преди третото отброяване. Трите Хикса се изправя и изчаква Морисън, който вече е на крака. Той се засилва и го сваля с мощен саблен удар. Морисън почти направи задно салто, а сега се въргаля и минава под първото въже. Това беше мощен удар, а Трите Хикса слиза при Морисън. Той го връща на ринга.
Styles: Трите Хикса го вдига, но Морисън започва да го удря с лакти в корема. Трите Хикса го избутва, а после започва да го удря в ръба на ринга. Трите Хикса спира с ударите, а Морисън едва е изправян. Той се държи за ръба на ринга, но Трите Хикса се засилва и го рита с коляно в ребрата. Морисън пада върху стъпалата, а Трите Хикса го рита два пъти, а после скача с лакът.
Tazz: Морисън се сплеска с стъпалата, а Трите Хикса го изправя и го връща на ринга. Той го хваща за ръката и започва да я блъска в кола. Морисън крещи, а рефера също, но не от болка, а крещи на Трите Хикса да престане. Ето, че Трите Хикса спира, но Морисън се свива и се хваща за ръката. Трите Хикса се връща на ринга и се засилва към въжетата. Той скача с коляно върху ръката му.
Styles: И то върху ударената. Морисън започва да се клати, като луд от болка, но Трите Хикса не е приключил. Той хваща ръката му и излиза извън ринга, той скача надолу, а ръката му се огъна в ръба. Той отново я хваща и се качва на ръба на ринга. Коляното на Трите Хикса смаза ръката на Морисън, а той миличкия е размазан! Едва началото на мача е, а ръката на Морисън е целта.
Tazz: Точно така, колега! Целта, целта на "Кралят на Кралете"! Трите Хикса се връща на ринга и изправя поваленият Морисън. Той започва да го бута, но Морисън му зашива един шамар. От бързина, Морисън обърка ръцете и след шамара, той се хвана за ръката. Явно го е заболяло и него, но Трите Хикса го хваща за главата и го засилва между втория и третия обтегач. Пак там.
Styles: Отново част от същата тъка пострада. Трите Хикса изчаква да се обърне, а ето, че Морисън се обръща, но пада до първия обтегач. Трите Хикса се засилва с гръб. Той го удари с дупето си в рамото, а сега се засилва до другия обтегач и отново към него, но сега с крак. Трите Хикса отново го нарани жестоко, а Морисън от болки започва да се влачи до средата на ринга, колега.
Tazz: Чакай, брат. Виж! Трите Хикса обърна вниманието си към феновете. Той е обърнал гръб на Морисън. Феновете аплодират. Трите Хикса се завърта в кръг и оглежда феновете, но вижте бързата мисъл на Морисън. Той минава зад него и го обръща в опит за туш. ТОВА ЛИ Е КРАЯ? НЕ! В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, ТРИТЕ ХИКСА ИЗРИТА, НО МОРИСЪН ОПИТ ТУШ С НАРАНЕНАТА РЪКА!
Styles: Май Морисън има лош късмет днес. Той отново бяга от ринга докато се държи за ръката, а Трите Хикса почти загуби титлата си. Той е на ринга и изчаква Морисън да се качи при него. Той опитва да се качи, но Трите Хикса се засилва към него и той скача назад. Трите Хикса започва да се изнервя и слиза при него. Той го удря с две тупалки и го хваща за ръката, а после го засилва към барикадата.

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Untitled-20

Tazz: Това момче Морисън има доста лош късмет. При удара удари и рамото си в барикадата. А докато е с гръб. Трите Хикса се засилва към него и прави саблен удар в гърба му. Морисън прелетя през барикадата, но Трите Хикса отново го връща при него, а сега го връща и на ринга. Той се качва на ръба, а от там на въжетата. Морисън вече е на крака, а Трите Хикса полита.
Styles: А сега виж и това! След, като го събори, Трите Хикса направо задно кълбо и го изправя. А сега Трите Хикса постъпва хитро. Той хваща болната ръка на Морисън отгоре и се засилва към ъгъла, а после го удря в земята. Отново Трите Хикса го атакува в слабото място. Имаме опит за туш, но Морисън се повдига. Трите Хикса не е особено впечатлен и сега го изправя.
Tazz: Той го засилва към едното въже и се засилва към другото. Те се пресрещат, а Трите Хикса го удря с коляно в крака. Морисън прави предно кълбо и пада по гръб, а Трите Хикса му скача с тупаници. Един след друг, забодени в лицето на Морисън, но сега се изправя, а заедно с него изправя и Морисън. Той го засилва към ъгъла, а Морисън забива коляното си в обтегача и изпада извън ринга.
Styles: Трите Хикса слиза при него и го хваща за косата. Така го изправя и го връща на ринга. Трите Хикса се качва на ръба на ринга, но Морисън се засилва към него. Бързата мисъл на Трите Хикса му помага и той прикляква. О, не! Трите Хикса хваща ръката на Морисън и я забива във въжетата, а веднага след това влиза на ринга и го рита в корема. Той пада по лице след ритника.
Tazz: Това не е краят. Той го хваща за глават и опитва родословие! ЩЕ СТАНЕ ЛИ!? НЕ!!! Морисън се измъква, като се дъпра назад и избутва краката у напред. Той се изправя и се засилва към Трите Хикса, а той го сваля с коляно. Бързо го свали Трите Хикса и много бързо се сети за хода.
Styles: Трите Хикса отново хваща ръката на Морисън и започва да я налага с мощни лакти, но не прави само това. Той започва да го рита по свивката и рамото, а Морисън се гръчи и дърпа.
Tazz: Чакайте малко. Трите Хикса блъска ръката му в пода и заключва-а-а..

CROSSFACE~!
6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Lopatalock

Styles: Морисън няма на къде да бяга, колега! Дали ще се предаде!?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3928
Age : 22

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty17/5/2015, 19:15

Не! Морисън се държи и въобще не смята да се предава. Играта все повече затяга захвата, но Джон започва да забива лакъти в главата на шампиона и успява да се измъкне. Мачът продължава. 
Върнете се в началото Go down
FørbiddenEnÐ
Superstar
Superstar
FørbiddenEnÐ

Location : Plovdiv
Join date : 19.06.2011
Posts : 321
Age : 21

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty17/5/2015, 21:40

Джон успя да остане в този двубой. "The Game" помисли, че е спечели този мач, но това му изигра лоша шега и той не успя да грабне победата. Морисън се изправя, държейки се за рамото и застава лице в лице с "The Game", който замахва, но "JoMo" бързо отмести главата си и избегна удара. "The Guru of Greatness" веднага отвръща и забива мощни крошета право в лицето на опонента му. Той хваща "The Cerebral Assassin" и забива коляно в стомаха му, като по този начин принуждава Трите Хикса да се свие и Джон забива лакът в гърба на противника си, с който го поваля на тепиха. Морисън изправя бързо "The Game" и отново започва да го налага със серия от удари по главата, след която забива лакът в мутрата му. "The Cerebral Assassin" застава в ъгъла опитвайки се да си отдъхне, но "JoMo" няма намерение да го оставя. Той се засилва и забива Dropkick, от който "The Game" се свлича. Морисън слага ботуша си на лицето на Трите Хикса и започва да го натиска. "The Cerebral Assassin" няма как да се измъкне от това, но благодарение на рефера, Джон го пуска. "The King of Kings" бавно се изправя с помощта на въжетата, а "The Prince of Parkour" веднага го хваща за трите Хикса беше подготвен за това и успява да избута Джон. Той се засилва и замахва за Clothesline, но Морисън заляга и минава под ръката на противника си, а след това го хваща в гръб и започва да ми забива удари с коляно в задната част на краката. "The Game" се опитва да се измъкне, но Джон затяга захвата и прави German Suplex. Опит за туш 1..2.. и повдигане. "The Guru of Greatness" застава на опонента си и започва да блъска главата му в тепиха, след което забива коляно. Морисън се изправя и започва да крещи. В началото този мач Трите Хикса доминираше опонента си, но сега нещата изглеждат различно. Явно "The Prince of Parkour" се е съвзел и съумя да се върне в този мач. "The Cerebral Assassin" се изправя и опитва да изненада противника си, но изяжда ритник в тялото, който го спира, а след това DDT. "The Guru of Greatness" атакува главно главата на опонента си и виждаме, че това върши работа, тъй като по лицето на Трите Хикса вече има кръв. Морисън вдига "The King of Kings", който опитва да атакува, но удара му е блокиран и след това Джон го изкарва от ринга с Dropkick последван от Clothesline.
6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison 5ts1ly
Изглежда, че този мач отново ще се пренесе извън ринга. "The Prince of Parkour" изправя Трите Хикса и забива главата му в коментаторската маса, а после го запраща към барикадата. "The Guru of Greatness" застава над опонента си и започва да го налага с ритници в гърдите. Той изправя "The Cerebral Assassin" и го запраща към металния кол, където забива главата му и бързо го вкарва в ринга, за да опитва туш. 1...2.... и още едно повдигане от Трите Хикса. Доста бой изяде, но дори това няма да бъде достатъчно, за да може Джон да се добере до титлата. Морисън отива до корнера на ринга и поглежда своя противник. Той се качва на обтегача, като не отделя поглед от "The Game". "JoMo" се приготвя и скача, но в последния момент "The Cerebral Assassin" се отмести. Доста късмет изкара "JoMo", като успя да се приземи на краката си, но все пак Трите Хикса го хваща в гръб и поваля с Suplex. "The King of Kings" хваща ръката на Джон и явно отново ще опита да победи по този начин, като атакува нараненото рамо на противника си, но вижте това. Морисън, напълно подготвен, хваща "The Game" за ръката и го дърпа към себе си, а после забива ритник право в главата му. Трите Хикса, може би не знае къде се намира след това, но пък "JoMo" все още не се е изправил за да опита да победи. Ето, че най- накрая Джон се изправя с помощта на въжетата. Той бавно застава пред "The Game", който също леко се повдига, засилва се ииии Running Knee.
6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison V3d85k
Веднага опит за туш от Морисън. Дали това ще бъде достатъчно?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3928
Age : 22

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty17/5/2015, 21:59

Не, но това беше прекалено близо. Мачът продължава. 
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 3000
Age : 16

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty17/5/2015, 23:00

Tazz: Трите Хикса успява да се повдигне, а Морисън е доста изнервен. Той изправя Трите Хикса и опитва да го засили към въжетата, но Трите Хикса го обръща. Морисън заляга и минава под първото въже. Той опитва да си вземе въздух, но Трите Хикса слиза при него и докато се подпира на масата ни, Трите Хикса го рита в ребрата. Той се смъква надолу, а Трите Хикса го хваща за главата.
Styles: Той започва да го блъска в масата, а сега го изправя и го хвърля над масата ни. Колега, пази се бе. Щеше да те отнесе главата. Както и да е. Морисън се хваща за стола на колега и се изправя, но Трите Хикса го хваща за косата и го дърпа. Той го връща на ринга. Трите Хикса се връща на ринга при вече изправилият се, Джон Морисън. Той го хваща за ръката и я слага над рамото си. Сега наляга надолу с все сила. Ето, че пак ръката атакува Трите Хикса.
Tazz: Морисън пада на земята докато се държи за ръката, а Трите Хикса го обръща и опитва туш. Едно, две.. НЕ-Е-Е!!! Морисън отлепва рамото си. Трите Хикса е на колене и хваща Морисън за ръката. Сега се изправя и така вдига Морисън. Той го засилва към въжетата, а после скача и мощно коляно се заби в черепа на Морисън. Трите Хикса скача с коляно върху болната ръка на Морисън. По-точно - коляното. Сега отново опитва туш, но имаме ново повдигане.
Styles: Трите Хикса се изправя нервно и отново атакува ръката. Той го хваща за ръката и започва да я извива. Той подпира с коляно лакътя и започва да натиска. Морисън се гърчи, а Трите Хикса не го пуска. Ето, че видя възможност от вдигането на крака на Морисън и го хвана в опит за туш докато държи ръката, но Морисън изритва, а Трите Хикса пуска ръката му.
Tazz: Трите Хикса излиза извън ринга и хваща Морисън за ръката. Той го издърпва извън ринга за едната ръка. Трите Хикса го изправя и започва да го млати, но вижте бързата мисъл на Морисън! Той се хваща за въжетата, а рефера подава глава под третото въже. Той нарежда на Трите Хикса да го пусне, но това не подейства и той започва да брои, но случайно, Трите Хикса го праска по главата. Рефера пада назад и се държи за главата. Трите Хикса се качва на ринга.
Styles: Той се опитва да му помогне, но Морисън идва при него и той го хваща за главата, и забива удар, след удар право в лицето му, а сега започва с чопове. Ето, че рефера вече е на крака, но Трите Хикса е с гръб и не го вижда. Той хваща Морисън за ръката и го засилва към ъгъла където е рефера. Морисън се хваща за въжетата и скача нагоре, но Трите Хикса се засилва към него и удря рефера. Трите Хикса се обръща, а Морисън го изкарва извън ринга с супер ритник.
Tazz: Морисън слиза при "Кралят на Кралете", но вместо да го атакува взима стол. Той започва да го налага по гърба, а после го изчаква да се изправи и го удря с все сила в гърба. Той минава над барикадата, а Морисън си взема минута въздух. Той вижда, че Трите Хикса започва да се мърда и го изчаква да се изправи. Той вече е на крака, а Морисън прескача барикадата или по-точно се опитва, но Трите Хикса го сваля с мощен саблен удар отникъде, колега.

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Untitled-15

Styles: О, Морисън падна наврат. Това боли със сигурност. Трите Хикса прескача барикадата и взима стола, който преди малко беше в ръцете на Морисън. Той започва да го удря в гърба, а сега заклещва ръката му с стола. Той се отдръпва, а сега скача върху стола с коляно. Той удари отново болната му ръка, а аз съм сигурен, че това не е свършило. Той го връща на ринга, но не влиза. Трите Хикса хваща ръката му и го издърпва до ъгъла. Той я заклещва.
Tazz: Точно така, колега. Отново, но сега.. О, НЕ! Докато Морисън е така, Трите Хикса го хваща за ръката и я ударя в стола, а после затиска стола от двете страни с крака си. Това е унищожително голяма болка, но виждаме как рефера се е хванал за въжетата и опитва да се изправи. Трите Хикса пуска Морисън и по най-бързия начин сваля стола. Той го хвърля под ринга и се качва на ринга. Рефера не видя нищо от тази сценка, а Трите Хикса вече е на ринга при Морисън.
Styles: Той отива при рефера и го пита как е, явно е и актьор, но когато се обръща, Морисън е на крака отново държащ се за ръката. Той го рита в корема и едва прави DDT. Морисън го обръща и опитва туш, но Трите Хикса изритва. Морисън се вдига пуфтейки и вече е на колене. Той има лош поглед, а това не е на добре. Той хваща Трите Хикса и го влачи до ъгъла. Той скача на въжетата! ТОВА ЛИ Е!?!?!?! НЕ!!! Трите Хикса се отдръпва и веднага се изправя.
Tazz: Морисън успява да се изправи бързо, но Трите Хикса го изхвърля под третото въже. Той слиза при него и го изправя, а Морисън отвръща на огъня с огън. Той започва да го удря в лицето, а Трите Хикса също отвръща. Те си раздават тупалки пред мен и колегата. Ето, че Трите Хикса надделя и сега започва да го рита в коляното. Морисън пада на колене, а Трите Хикса изкрещява - ТОЧНО ТАКА! НА КОЛЕНЕ ПРЕД КРАЛЯТ, КОПЕЛЕ!!! След тези думи, Трите Хикса го вдига и го удря в масата ни.

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Untitled-19

Styles: Морисън пада, а Трите Хикса започва да го рита по рамото. Да, точно така! ПО БОЛНОТО! Сега се засилва и го рита там с всички сила. Рефера е близо до края на отброяването и Трите Хикса бързо го връща на ринга, а когато се качи и той, Морисън започва да се изправя. Той си помага с въжетата, но Трите Хикса го рита в главата, а сега започва да го рита в корема. Рефера опитва да го спре, но не успява и да, започва да брои. Трите Хикса спира на четири.
Tazz: Рефера започва да му крещи, а когато Трите Хикса се обръща, Морисън е на крака. Той започва да го удря, а после се засилва към въжетата и го сваля със саблен удар, но "Играта" се изправя бързо. Той се засилва отново и го сваля, като скача и пада върху него. Той се изправя малко по-забавно, а Морисън се засилва към него, но той се хваща за въжетата, след като мине под второто, а Морисън пада извън ринга.

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Untitled-16

Styles: Трите Хикса слиза при него и бързо вдига Морисън. Той го връща на ринга и опитва туш.
Върнете се в началото Go down
Teller
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1197
Age : 19

6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty17/5/2015, 23:05

ТРИТЕ ХИКСА ПОЧТИ ГО НАПРАВИ!!! ИГРАТА ЩЕ ТУШИРА МОРИСЪН!! 1.......2.......KICK-OUUUT!!!! Зрелищната битка продължава напред!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Sponsored content
6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison    6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison Empty

Върнете се в началото Go down
 
6. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Triple H (c) vs. John Morrison
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Mayhem 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: