Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare
 

 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1767

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty17/5/2015, 18:58

Tazz: Зъбите на Були Рей бяха избити след този superman punch, но все пак, той успява да покаже малко издръжливост и изритва на 2.
Styles: Були се държи за главата, но въпреки това успява да се изправи на един крак. Роман Рейнс е готов за него. Той нанася един удар на Були Рей, но той отвръща на удара на Рейнс, като нанася един от неговите в главата му, и с това се изправя от земята. Следва....още един удар от страна на Рейнс! Були Рей бива запратен към въжетата. Той ги използва, за да се изправи обратно към Рейнс и го поваля на земята с clothesline.
Tazz: Були Рей започва да набира инерция. Той се затичва отново към въжетата. След което ги използва, за да се засили обратно към отсрещните. В процеса, Були прескача "Румянката", след което Рейнс се изправя на крака. Виждаме, че Були отново се засилва към него. Рейнс отстъпва от мястото, и избутва гърба на Були Рей. Но така той му дава още повече инерция, защото Рей отново се отсилва от въжетата. Роман Рейнс явно очаква това, като прикляква, за да хване Були Рей и най-вероятно да го тръшне на земята някак си. Були Рей обаче контрира.....

BIG BOOOOOOOT~!!!!!!
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Big-boot

Tazz: Були Рей показва не само сила, но и доста ловкост в този мач. Този Big Boot имаше мощта на Brogue Kick, както Були го заби в главата на Рейнс.
Styles: Има и още от там, от където това идва. Були Рей прави опит за туш, а рефера е принуден да отброява: 1...2.....и-и-и Рейнс kick out-ва на 2.
Tazz: Рейнс показва супер огромна издръжливост. Да бъде способен да се изправя, дори и след като отнесе толкова побой. Були Рей изглежда леко започна да се изтощава, щото си отпочива отстрани. Това дава време на Рейнс да се изправи на крака. Как ли ще постъпи Були!?
Styles: Ами, Рей се опитва да нанесе удар в главата на Рейнс. Както винаги, Були се опитва да обърне мачът във fist fight, както на мен ми изглежда. Обаче Рейнс хваща ръката на противника си и спира атаката му. След което го хваща за главата и го захвърля.....право срещу единия ъгъл на ринга!!!!
Tazz: Това трябва да боли. Сега Рейнс започва да забожда удари върху Були Рей, но Були се предпазва с лакътя на ръцете си. Показвал е това не по-малко пъти, но той е доста издръжлив. Рейнс няма друг избор, освен да отстъпи, защото в момента Були Рей яко се е "кеширал" в тоя ъгъл на ринга.
Styles: Були Рей се изправя, помагайки си с обтегачите. Но какво е това!? БУЛИ РЕЙ ЗАПОЧВА ДА РАЗХЛАБВА TURNBUCKLE-a!
Tazz: Рейнс забелязва това. Както се очаква от него. Той тръгва към Були Рей. Явно се опитва да направи някакво противодействие, обаче прекалено се забавя, защото БУЛИ РЕЙ ВНЕЗАПНО СЕ ОБРЪЩА И-И-И-И УДРЯ РЕЙНС В ГЛАВАТА С TURNBUCKLE-A!!!!!!
Styles: Рейнс се държи за главата. Мисля, че от челото му бликна обилно количество кръв. Това може да е зле за него, ако тази рана се разтече по очите му, защото може да е проблем за самия него. Були Рей обръща Рейнс с гръб към тепиха, след което го покрива, повдигайки единия му крак: 1....2....и някак си.....НЯКАК СИ, РЕЙНС ПОВДИГА ЕДНОТО СИ РАМО ПРЕДИ 3!
Tazz: Роман се опитва да се обърне, навдигайки се с лакътя на ръцете си. Той разклаща леко главата си, за да се опомни от удара. Були Рей обаче не му позволява да се изправи, тъй като той удря Рейнс през главата с един ритник и следователно го кара да се обърне обратно както си беше преди малко. Сега Рей нанася няколко шута в бъбреците на противника си, за да има планът му да му изкара въздуха повече ефект върху него.
Styles: И Були Рей това и оказва върху него. Той отново прави опит за туш: 1...2.....Но Рейнс все още kick out-ва. Каквото и да кажеш, Tazz, Рейнс заслужава кредит, за това, че демонстрира толкова голяма издръжливост през този мач.
Tazz: Колкото и да му дам кредит, повечето отива за Були Рей, защото въпреки, че феновете го освиркват в момента, Були Рей заслужава уважение. Виж го само! Були Рей е като бойна машина, единственото, което той цели е да измъчва своя противник.
Styles: Сега Були Рей таунтва, набивайки няколко шамара през тялото си, и-и-и-и....ELBOW DROP WITH THEATRICS~! Тепърва има да разберем обаче какво е намислил Були Рей да прави с тази стълба, която вкара на ринга по-рано в мача.
Tazz: Не прибързвай с любопитството. Ето, че Рей хваща стълбата. Той я повдига с двете си ръце и ВЗЕМИ-И-И!!!!

LADDER SLAM!!!!
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Ladder1

Tazz: Помни колега, "Extreme Rules" - ANYTHING GOES!
Styles: Това ми е пределно ясно, Tazz. Були Рей се възползва по всякакъв начин от това, че в този мач няма никакви правила. Точно от това, от коет аз се страхувах.
Tazz: Само ти ли!? Ами Роман Рейнс!? Виж какво прави Були Рей! Той наглася стълбата, която беше тръшната върху тялото на Рейнс, между десния му крак, така, че той да се заклещи между стълбата. След което той хваща Рейнс за ботуша и го овива, прилагайки му някаква хватка за предаване, нещо като sharpshooter, но мисля, че по-скоро се опитва да му изкълчи десния крак, най-вероятно и да го счупи, което е още по-лошото, понеже стълбата е заклещена между крака на Рейнс, и така оказва солидна щета върху "Румянката".
Styles: Саша започва да приплясква заедно с публиката в подкрепа на Рейнс. Лошото е, че той няма къде да отиде, освен да изпълзи към ръба на ринга, където не иска да бъде. Роман се опитва да махне стълбата от кракът си, и така успява да попречи на Були Рей. За сега.
Tazz: Були Рей обаче завършва атаката си, като набива няколко шута в главата на Рейнс. След което вима един chair и.......ГО ЗАБИВА ПРАВО В ДЕСНИЯ КРАК НА РЕЙНС, ДОКАТО Е ЗАКЛЕЩЕН МЕЖДУ СТЪЛБАТА!!!!!!
Styles: Сега Були Рей хвърля стола и придърпва кракът на Рейнс към средата на тепиха, като прилага опит за туш: 1....2.............3!?!?!??
Tazz: НЕ! Почти! Рейнс все още може да използва рамената си, и повдига едното си преди 3. С лявото рамо, понеже ако беше повдигнал дясното си, щеше да окаже още щета върху кракът си. Були Рей изглежда е намислил нещо и излиза извън ринга. Бенкс стои настрани от него, ако бях на нейно място, и аз щях да се скрия и да отида при някой толкова чаровен колкото Tazz, тъй като Саша е много близко до мен в момента и започва да ми става леко горещо тука.
Styles: Само недей да я забиваш много за да не си навлечеш проблеми с Рейнс, който успява да махне стълбата от кракът си, но изглежда няма да може да се изправи за известно време. Мисля, че Були Рей успя да му изкълчи десния крак.
Tazz: "GET THE TABLES! GET THE TABLES! GET THE TABLES!" - скандира The TNWG Universe. Були Рей бърка изпод ринга, и-и-и-и....изважда МАСА! Да! Були Рей доставя онова, което феновете желаят, колкото и повечето от тях да не го харесват, и вкарва масата на ринга. Той я наглася, и вижда, че Рейнс е тръгнал да се изправя, като го повдига за главата. Дали това е опит за Powerbomb върху стълбата!?
Styles: Мисля, че си прав, Tazz. Були Рей ИЗПРАВЯ РЕЙНС, но НЕ УСПЯВА ДА ПРИЛОЖИ POWERBOMB-A, тъй като Рейнс използва тежестта си и с нея поваля Були Рей, докато е върху него. Рейнс прави опит за туш: 1......Були Рей изритва точно преди 2-рото отброяване.
Tazz: Рейнс се държи за кракът си. Както каза ти, колега, ще му отнеме време да започне да се изправя пак върху него, защото все пак е ранен. Това дава достатъчно време на Були Рей да се изправи. Той хваща тялото на Рейнс и го слага върху масата, като му набива няколко юмрука през корема. След това наглася стълбата и започва да се изкачва върху нея. Каквото и да е намислил, това са лоши новини за Роман Рейнс.
Styles: Така е, колега, но докато Були Рей подготви атаката си, Рейнс се търкаля от масата и по този начин се разкарва от нея. След което хваща стълбата, за която се е качил Були Рей и я избутва, като БУЛИ РЕЙ СЕ НАНИЗВА ВЪРХУ ВЪЖЕТАТА ПРАВО СЪС СЛАБИНИТЕ СИ!
Tazz: Въздуха на "Булето" направо беше изкаран, и може би с този ход, Рейнс не само успя да вземе надмощие, но и да убие някое от децата на Були. Рей се хваща за топките и пада от въжетата. Междувременно, Рейнс го издърпва и прави опит за туш: 1.....2........БУЛИ РЕЙ ИЗРИТВА ПРЕДИ 3!
Styles: Както Роман, така и Були Рей показва огромна издръжливост в този мач. Рейнс наддава таунт и застава в единия ъгъл на ринга. Може би това ще е опит за Spear. Той изчаква Були Рей да се изправи, след което се засилва към него.....И ОТНАСЯ ПОРЕДЕН BIG BOOT, ТОЧНО В ЛИЦЕТО!!!!
Tazz: Сега Були Рей прави един таунт. Той взима стълбата и....не знам какво е намислил, но Були Рей обръща стълбата и я слага на опаки. Не знам дали така трябва да стои една стълба на ринга. Но ето, че Були Рей хваща Рейнс през вратът и го повдига за.....

FACEBUSTA-A-A-A-A-AH~!
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Epicbodyslam
ONTO THE STEEL LADDER!!!!!!!

Styles: Роман Рейнс беше премазан жестоко в стълбата. Були Рей го издърпва малко към средата на тепиха, така че да му е удобно да отбележи туш. Були Рей го покрива, а "флегматичния" рефер се захваща да отброява: 1....2......!?
Tazz: Това ли беше всичко!? Ще имаме ли 3!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3020
Age : 21

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty17/5/2015, 19:03

....3!!! НЕЕ!! РОМАН РЕЙНС Е СЪЩИНСКИ ДЖОН СИНА!! ТОЙ УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ СЛЕД ВСЯКА ЕДНА БРУТАЛНА МАНЕВРА НА ''БУЛЯКА''.. МАЧА ПРОДЪЛЖАВА!!
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty18/5/2015, 18:14

Styles: WHAT ?!?!?! Не мога да повярвам на очите си !! Роман Рейнс за пореден път успява да се повдигне. Какво още ще му е нужно на Були Рей, за да спечели тази битка. Той използва всякакъв вид оръжия. Използва и купища ходове. Роман Рейнс обаче все още е в мача.
Tazz: Колега, все пак сме свикнали да виждаме тази издръжливост от Румянката. Може пък Джон Сина да му я подарил за Коледа, кой знае.
Styles: Много забавни шегички, колега. Кой те учи на тях? Къци??? Както и да е, да се върнем към екшъна на ринга. Були Рей също бе неприятно изненадан от поредното повдигане на Рейнс. Може би и той е очаквал да спечели мача тук, тъй като Рейнс падна много лошо при този Facebuster, но въпреки това той намери отнякъде сили, за да се повдигне и да направи така, че този мач да продължи.
Tazz: Едва ли обаче Були Рей ще му покаже и капчица милост до края на мача, въпреки че в момента е застанал в единия ъгъл и просто чака Рейнс да се изправи. Може би просто чака идеалния момент, за да нападне.
Styles: А може пък просто да е изтощен от битката. Рейнс обаче е този, който е далеч по-изтощен, защото освен че главата му продължава да кърви, той едва ходи, след като на няколко пъти Були Рей нападна крака му и по този начин може да е причинил някаква травма на самоанеца.
Tazz: Румянката е вече на крака, но виждаме как той гледа да прехвърли по-голямата част от тежестта на тялото си към левия крак, за да не напряга десния. Були Рей най-после решава да нападне. Той отива до Рейнс и забожда мощен юмрук в лицето на Рейнс, като публиката приглася с *BOOOOO*
Styles: Сега обаче и Рейнс нанася удар по главата на опонента си, като този път публиката крещи *YAAAAAY*. Още един юмрук от Були за Рейнс под бурните освирквания на публиката. Още един юмрук и от Роман. Двамата продължават да си разменят юмруци, а публиката не седи безучастна и продължава да скандира.
Tazz: Юмруците на Були Рей обаче зачестяват и той успява да изтласка Рейнс към ъгъла на ринга. The Big Dog не показва никаква съпротива. Той просто опитва да се защити от ударите на Були, но това очевидно не се получава.
Styles: Най-после Були Рей спря да налага Рейнс, но сега го хваща за лявата ръка и го засилва към срещуположния ъгъл. Рейнс се блъска в него, но след това се засилва и забожда страховит саблен удар.


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Clothesline%2BI

Tazz: Були Рей едва не се превъртя във въздуха след този ход. Рейнс обаче натовари десния си крак твърде много и отново започна да изпитва огромна болка в него. Той падна на пода и по този начин загуби доста време, но използва ръцете си, за да допълзи до Були Рей и да опита туш - 1........2....... и повдигане от Були Рей.
Styles: Ако не бе загубил време в тази ситуация, Рейнс вече можеше да е крал на ринга, но болките в крака не позволиха това да се случи.
Tazz: Роман Рейнс продължава да лежи на пода, заедно с Були. И двамата пълзят към въжетата. Кой ще се изправи пръв? Двамата използват въжетата, за да се изправят на крака и го правят почти едновременно. Рейнс обаче успява да изненада Були Рей с мощен Uppercut.
Styles: Були бе зашеметен, а сега Рейнс го хваща и го поваля със Suplex. Рейнс успява да вземе леко надмощие, което е добра новина за него. Сега обаче той не отива към опонента си. Какво ли е намислил?!?
Tazz: Колега, Роман Рейнс отива към масата, която неговият опонент Були Рей качи на ринга преди няколко минути. Явно Рейнс ще е този, който ще я използва. Роман разпъва масата, но през това време Були успява да се изправи на крака и да нападне в гръб своя опонент.
Styles: Були Рей засипва опонента си с ритници и юмруци и Роман Рейнс отново е притиснат в ъгъла, без да може да направи нищо, за да се защити от атаките на съперника си.
Tazz: Най-после Були спира да налага опонента си, но пък сега решава да го качи на въжетата, след което и самият той се качва на тях. Сега вече мачът ще стане още по-лош за Роман Рейнс. Не съм сигурен дали той ще продължи да се бие, ако тялото му премине през разпънатата маса.
Styles: Були Рей опитва Superplex, но Рейнс някак си успява да блокира, запъвайки с крака си... Headbutt от Рейнс !! И още един !! Були Рей изпусна своя опонент, а това значи, че сега Рейнс ще може да нападне. Роман успява да качи Були на раменете си. Каква сила само ни демонстрира самоанският кечист !! В момента той държи близо 150 килограма на раменете си.
Tazz: Прав си, колега. Ще видим ли Powerbomb ?!? ДААААА !!!! POWERBOMB THROUGH THE TABLE !!!


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Powerbomb-reigns-o

Styles: Страхотен ход от Роман Рейнс. Раменете на Були Рей са приковани - 1.......2.......3 НЕ!! За пореден път виждаме повдигане в последния момент от някой от двамата участници в мача. Погледнете отчаяното изражение на Роман Рейнс. Той извади от джоба си един от най-бруталните си ходове, но и той не бе достатъчен, за да му донесе победата.
Tazz: Така е, колега. Рейнс е успявал да спечели няколко мача чрез Powerbomb, но този изглежда няма да е от тях. И двамата кечисти тази вечер ни демонстрират невероятна издръжливост, а освен това и самите ходове, които си прилагат са брутални и интересни. Ето защо този мач е един от най-добрите напоследък.
Styles: Наистина е така. Двамата кечисти ни показват, че заслужават да участват в този мач, чиято награда е много ценна. Напомням, че Рейнс и Були се бият за това кой ще бъде "King of The Ring".
Tazz: Рейнс вече е на крака, а Були Рей дори не помръдва. Дали изобщо има още сили в себе си? Почакайте малко !! Рейнс се насочва към ъгъла на ринга и таунтва. Изглежда ще видим нов Superman Punch. Първо обаче трябва Були Рей да се изправи.
Styles: Дъдлито се размърда, колега. Рейнс обаче е готов да нападне. Веднага след като Були застава на краката си, Рейнс се засилва към него.. и това е SUPERMAN PUNCH !!! 2-ри такъв за Були Рей в срещата.
Tazz: Миналия път този ход едва не донесе победата на Рейнс. Този път обаче Були Рей хитро успява да се претърколи извън ринга. Напомням, че няма отброявания, така че Рейнс не може да спечели мача по този начин. Той ще трябва да тушира опонента си на ринга, за да си тръгне като победител.
Styles: Були Рей успява да се надигне, а Рейнс бездейства. Защо го прави? Почакайте малко !1!!! Рейнс слиза от ринга. Какво ли му е хрумнало пък сега? Той се засилва.. ОО НЕ НЕ НЕ НЕ !!! HOLY SH*T !!!


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Roman-reigns-spear-through-the-barricade-o

Tazz: SPEAR !!! SPEAR THROUGH THE BARRICADE !!! Това вече трябва да е довършило Були Рей. Рейнс най-после извади и върховния си ход и то през барикадите. Това обаче нарани и самия него. И двамата кечисти лежат на пода и дори и не помръдват.
Styles: Съдията обаче не може да направи нищо. Той просто трябва да изчака някой от кечистите да се изправи, освен ако и двамата не могат да продължат мача и той да завърши без победител. И изглежда точно това ще стане. Виждаме лекарският екип, който веднага се притича на помощ на двамата кечисти.
Tazz: Явно няма да можем да разберем кой измежду Рейнс и Були Рей е по-добрият. Лекарският екип слага двамата участници в този мач на носилки и започват да ги возят към Backstage. Но почакайте малко !! Рейнс се размърда. Роман Рейнс слезе от носилката. Лекарите му казват, че е по-добре да остане на нея, но той е решен да продължи да се бие. Дали обаче същото се отнася и за Були Рей?
Styles: На Роман Рейнс изглежда това не му дреме. Той просто избутва всички лекари около Були Рей и го сваля от носилката, след което го връща на ринга. Рейнс все пак ще се опита да спечели този мач, въпреки всичко, което се случи.
Tazz: Рейнс обикаля около ринга, докато чака Були Рей да се изправи. Защо просто не го тушира?
Styles: Не знам, но виж това ! Були Рей успява да се размърда и малко по малко започва да се изправя. Булито е вече на крака, а Рейнс се връща на ринга. Рей изведнъж се засилва към Рейнс, опитвайки се да го изненада с Big boot, но Рейнс заляга, след което се оттласква от въжетата и това е...


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Spear

Styles: ANOTHER SPEAR FROM ROMAN REIGNS !!! Раменете на Були Рей са приковани. Роман Рейнс ли ще е новият крал на ринга?
Върнете се в началото Go down
Teller
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1197
Age : 19

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty18/5/2015, 18:42

SPEAAAAAAAAAR!!! Ще имаме ли победител? 1.........2..............3!! ROMAN REIGNS DID IT!!!! РОМАН РЕЙНС ПРИСПА БУЛИ РЕЙ! РУМЯНКАТА Е KING OF THE RING 2015!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Sponsored content
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match - Page 2 Empty

Върнете се в началото Go down
 
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Mayhem 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: