Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare
 

 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3928
Age : 22

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty12/5/2015, 09:25

Финалът, след който ще имаме нов King of the Ring. Този мач заслужено застава в началото на програмата, за да събуди отрано зрителите. Extreme Rules, ANYTHING goes. 


1. Roman Reigns
2. Bully Ray 
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty16/5/2015, 17:20


Renee Young: Next is an Extreme Rules Match and it's the King of the Ring Final. Approaching the ring, from Pensacola, Florida, Weighing at 265 pounds, The Big Dog - ROMAAAAN REEEIGNS !!!

Tazz: И така, колега, най-после е време да разберем кой ще бъде новият крал на ринга. След като бяха изиграни няколко мача, се стигна и до тазвечершния финал. До него успяха да стигнат Були Рей и човекът, чиято музика звучи в момента в залата - Роман Рейнс.
Styles: Точно така, колега. Предстои ни един невероятен мач между две от чудовищата на TNWG. Румянката излиза. Всички можем да видим решителността в очите на The Juggernaut.
Tazz: Аз пък си мисля, че Рейнс ще загуби мача си тази вечер. Не трябва да забравяме, че Були Рей все още няма загуба в TNWG.
Styles: За всичко си има първи път, колега. Рейнс слиза по стълбите и прескача барикадата, след което отива около ринга, където отново го чака Sasha Banks.
Tazz: BO$$-а дава целувка на Рейнс, след което Румянката се качва на ринга, за да таунтне.


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Roman-reigns-taunt-o

Styles: И така, Рейнс е готов за началото на този мач. Останете с нас !!!
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1767

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty16/5/2015, 20:07


Styles: Но какво става!? Цялата атмосфера в залата се променя...
Tazz: Не знаеш ли, колега!? Devendra Banhart изпълнява life performance на theme song-a, който Були Рей ползва от скоро в TNWG.
Styles: А да, видях го. Сега вече схванах. Къде обаче е Були Рей!?

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Crowdentrance1
-"YOOOOOOOOOU~!!!!"

Tazz: Ето, че камерите ни насочват към публиката и виждаме "Буляка" който прави своя таунт, докато е застанал върху една от барикадите в публиката.
Styles: Не знам от къде изкара тая смелост Були Рей, но определено изненада всички ни с тази негова поява. Евалата, за което!

Announcer: This is an "Extreme Rules" match and it's to determine who's going to become the next "King of The Ring".  Approaching the ring, he weights 326 lb and stands 6 ft 4 in tall, from Hell's Kitchen New York - BULLYYYYYY "F'N" RAAAAAAAAAAYYYYY~!
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Crowdentrance2

Tazz: Въпреки че някои от феновете не го харесват, на Були Рей не му пука и той прави своя път през оградата. Були прескача преградата, и се качва от стълбите, след което минава през второто въже и застава срещу своя противник. Погледът на Були Рей е "студен" както винаги, по всичко си личи, че не той е човекът, който трябва да се страхува!
Styles: И двамата имат от какво да се плашат, и то е че някой от тях може да изпусне великата възможност да се нарече "Крал на ринга", което може да окаже фатални щети върху кариерите им. Цялото това събитие излъчвано по TNWG Network-a само за "6,66$" ще определи кой стане следващия Крал На Ринга. А сега чакаме рефера удари гонга и даде начало на този обещаващ сблъсък, на който предстоим да станем свидетели.
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3928
Age : 22

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty16/5/2015, 20:22

Бия си .. гонга. И давам начало на тази уникална среща. 
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty16/5/2015, 21:17

Tazz: Колега, приготви пуканките !! Този велик мач най-накрая започва.
Styles: За пуканките не знам, но биричката е на място ! Ай наздраве !!
Tazz: Добре, сега ще пием ли или ще коментираме мача? Роман Рейнс и Були Рей се наблюдават. Кой ще реши да нападне пръв? Залогът в тази среща ще бъде наистина голям, така че и двамата нямат право на грешка и ще трябва да обмислят внимателно риска на всяко едно от действията си.
Styles: Прав си, колега. Залогът е това кой ще стане крал на ринга. През годините много хора са успявали да издигнат кариерите си на по-високо равнище, след като стават крале на ринга.
Tazz: И така, най-после Роман и Були се приближават един към друг и се сграбчват. Рейнс успява да заключи захват през врата, но Були Рей веднага избутва към въжетата своя опонент, след което го напада с коляно в корема и по този начин го поваля на пода. Опит за туш и Рейнс веднага се повдига.
Styles: Все пак Були успя да вземе надмощието в тази среща. Той забожда ритник в корема на Рейнс, който опитваше да се изправи, но отново бе приземен. Следва още един ритник в ребрата на Румянката.
Tazz: Рейнс се превива от болка, а през това време Були Рей решава да слезе извън ринга и да бръкне под него. Знаете, че този мач е "Extreme Rules", така че няма дисквалификации и отброявания. На практика всичко е позволено, двамата участници в мача ще могат да се разкъсат с всеки един предмет, който намерят.
Styles: Були изважда кендо стик изпод ринга, а сега ще го използва. Още от рано ще видим употреба на някакъв предмет в този мач. Були Рей се връща на ринга, където Роман Рейнс вече се е изправил.
Tazz: Сега обаче той е нападнат. Були Рей забива кендо стика право в корема на своя опонент и по този начин го кара да се свие на две. Следва и удар по гърба на Рейнс. Були Рей продължава да използва стика, за да нарани Рейнс.
Styles: Тялото на Роман със сигурност ще почервенее от тези удари. Дали обаче това ще го откаже? Той неведнъж ни е доказвал колко е издръжлив, така че ще видим какво ще стане.
Tazz: Кендо стика се огъна, след като Були го заби толкова много пъти в тялото на Рейнс. Були Рей опитва туш, но Рейнс се повдига още на 1. Були се усмихва, но изведнъж изражението му се променя и той застава върху Роман Рейнс, след което започва да го налага с мощни юмруци по главата.
Styles: Едва ли в момента на Рейнс му е много приятно. Никак не му завиждам, а сигурен съм, че същото си мислят и феновете в залата. Най-после Були спря с тази серия от удари. Той обаче изправя Роман Рейнс и се опитва да го засили към ъгъла.
Tazz: Да, но Рейнс не мисли така. Той използва силата си, за да се съпротивлява на своя опонент. Вместо да видим Були да засили Рейнс към ъгъла, става точно обратното и Були Рей се разбива в сглобката.
Tazz: Междувременно Рейнс се засилва и забива Clothesline, след което хваща ръката на Були Рей и го издърпва към себе си, за да забоде още един Clothesline.


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Reigns2

Styles: За първи път в срещата Роман Рейнс опитва туш - 1...... и Були Рей бързо успява да се повдигне. Това обаче вбесява Рейнс още повече и самоанският кечист започва да забожда ритници в корема на своя опонент. Само погледнете как Були Рей се превива от болка.
Tazz: Той обаче умно успява да стигне до края на ринга и да падне извън него. Докато Були се опитва да се изправи, Рейнс се перчи на ринга. Той се обръща към публиката, крещейки "Аз ще бъда вашият крал!!".
Styles: След всичко това, Рейнс слиза извън ринга. Були почти е на крака. Рейнс обаче не го напада, а вместо това се насочва към коментаторската маса. Дейба, биричката ни ще бъде разлята Cry Like a Bitch
Tazz: Рейнс взима един от малките екрани, разположени върху масата ни, и я забива право в главата на Були Рей. Виждаме как и двамата участници използват буквално всичко, което им попадне в ръцете, за да наранят с него своя опонент.
Styles: Роман обаче трябва да върне опонента си на ринга, за да спечели мача. Рейнс изправя Були и опитва да го върне на ринга, но Були Рей изведнъж успява да изненада своя опонент, хващайки го през корема. Були засилва Рейнс към масата ни.. и гърбът на Рейнс се разби в ръба на коментаторската маса.
Tazz: Брутално!! Инерцията на Роман бе спряна, а сега Були ще може да се върне в мача. Той връща Рейнс на ринга, след което и самият той се качва там. Були обаче се забави твърде много, а през това време Роман Рейнс се изправи на краката си. Були Рей се засилва към Рейнс, но е повален със Powerslam.


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Powerslam

Styles: Роман Рейнс си връща надмощието в срещата, а сега опитва туш. Ще успее ли да спечели този мач?
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3928
Age : 22

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty16/5/2015, 21:21

NOOOPE. Bully Ray kicks out before the 3-count. 
Върнете се в началото Go down
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

Location : BOlgaria
Join date : 12.01.2013
Posts : 1767

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty16/5/2015, 22:26

Tazz: Були Рей изритва преди 3-тото отброяване. Това би трябвало да бъде "Extreme Rules" мач, но не виждам нищо екстремно от страна на Роман Рейнс. Да, имаше няколко добри хода, но с това не може да се надява да свали Були. А ето, че той тръгва да се изправя, докато Рейнс го гледа от страни.
Styles: Не мисля, че просто го гледа. "Пауърхаус"-а изчаква точния момент, в който да удари противника си. Ето, че той се засилва и набива един мощен юмрук през лицето на Були Рей, като това отпраща "Буляка" назад, и той се подпира на въжетата.
Tazz: Добра постъпка от страна на Були Рей. Виждаме как Роман Рейнс сега се готви за Superman Punch срещу него. Були Рей обаче отстъпва преди това, и след това избутва Рейнс.....и РОМАН БИВА ОБЕСЕН ПРАВО ВЪРХУ НАЙ-ГОРНОТО ВЪЖЕ!
Styles: Рейнс все още се държи на крака....и за вратът с ръцете, защото това беше доста лош за него удар. Ето, че Були Рей хваща Рейнс назад и това е......SUPLEEEEX!
Tazz: Ринга направо се разтресе с тялото на Рейнс. Були Рей обаче изглежда се готви за.....ОЩЕ ЕДИН SUPLEX! Дали ще има и 3-ти, за да изпълни своя German Suplex!?
Styles: Не! Роман Рейнс все пак не е като всички останали, по-малки кечисти, срещу които Були Рей се е изправял преди. Роман се опитва с лакът да отбие опонента си, и с малко усилия успява да накара Дъдли-то да отстъпи.
Tazz: Сега Рейнс се готви да нанесе един юмрук през главата на Були Рей, но Були е подготвен и хваща китката на Рейнс отстрани, преди той да го уцели. След което.....о-о-о-оух! БОТУШ В КОРЕМА НА РЕЙНС! Краката на Були са нещо, което другите по-низши кечисти, а и дори Роман Рейнс би си мечтал да притежава. Какъв impact само!
Styles: Така е, колега! Това беше с цел "Румянката" да се присвие, но мисля, че с този ритник Були Рей направо му стъпка бъбреците. Сега Були Рей набива-а-а.....*ПЛЯ-Я-Я-ЯС!* МОЩЕН CHOP STRIKE ПРЕЗ ГЪРДИТЕ НА РЕЙНС!!!!!
Tazz: Chop-овете на Були също са доста мощно оръжие, което той притежава в арсеналът си от ходове. Сега Були Рей отпраща Рейнс, като забива главата му в единия turnbuckle, последвано от.....*ПЛЯ-Я-ЯС!* ОЩЕ ЕДИН БРУТАЛЕН CHOP!
Styles: Сега Були Рей отстъпва, но това изглежда няма да е за дълго. Той изтичва към Роман Рейнс и това е........ДУ-У-УМ! RUNNING SPLA-A-A-A-SH~!
Tazz: Колкото и да е издръжлив Роман Рейнс, ТОВА БЕШЕ ВСЕ ЕДНО ДА ГО УДАРИШ С МЕТАЛЕН СТОЛ ПРЕЗ КОРЕМА И ДА ГО РАЗБИЕШ ВРУЗ TURNBUCKLE-A! Рей обръща атаката си в Bulldog. Той прави опит за туш, но ето, че Румянката kick out-ва на 2.
Styles: Були Рей тупа гневно по тепиха. Той издърпва противника си за косата и го повдига от земята, но вижте Рейнс! Той се измъква и започва да набива няколко поредици от юмуци в главата на Були Рей. Були се опитва да предпази, но и да иска, не може да удържи тая "картечница", изпълнена от Рейнс.
Tazz: Да, наистина. А сега виж това, Джоуи! Були Рей отново е в позиция, в която се е подпрял на въжето с едната си ръка. Рейнс се затичва към него, обаче вижте това, Були reverse-ва с-с-с-с.....

BACK BODY DROP ПРЕЗ ВЪЖЕТАТА,
КОЕТО ПРАЩА РЕЙНС....
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Backbodydropoverthetoprope
.......ПРАВО ВЪРХУ СТОМАНЕНАТА РАМПА!!!!

Styles: Не това е просто класика от страна на Рей. Но изглежда серията му от офанзива е далеч от завършека си. Той хваща единия крак на Рейнс. Какво ли е намислил!? Були Рей повдига кракът на Рейнс със все него и........ЗАБИВА КОЛЯНОТО МУ ВЪРХУ СТОМАНЕНАТА РАМПА!!!!!
Tazz: Рейнс се хваща за десния крак. Това е добър ход от страна на Були Рей - явно си е набелязал точка, която да обработи за напред в този мач. Той обръща Рейнс и му набива няколко юмрука право в главата. Неприятно!
Styles: Неприятно е правилна дума. Були Рей скача от рампата и тръгва да търси нещо. Рейнс се държи за коляното, но прави отчаян опит да се изправи. В това време, Були Рей бърка изпод ринга. Какво ли ще извади от там!? Това е......КЕНДО ПРЪЧКА!!!!!!
Tazz: Були в рядкост ползва такъв тип оръжие. Той се връща обратно там където е Рейнс. След което замахва с кендо пръчката право през коляното на десния му крак. Роман подскочи на един крак. Були тръгва да замахва към главата му с пръчката. ВНИМАВАЙ!!!! Да! Рейнс хваща пръчката преди да го удари, слава бога!
Styles: Рейнс хваща Були през гърба и го избутва от рампата, като Були Рей се размазва върху пода и пуска кендо пръчката. Макар и накуцвайки, Рейнс тръгва да го преследва. Той хваща главата на Були и го разбива върху стоманения кол. След което го обръща, и му набива един chop.
Tazz: Добра психическа битка налага Роман Рейнс, използвайки умствени игри срещу опонента си, като обръща ходовете му срещу него. Както се казва - психиката е половината част от "играта". Сега Рейнс хваща Рей за ръката и я издърпва. Той се опитва да го засили към барикадата-а-а.....
Styles:......обаче Були Рей прави REVERSE И РЕЙНС СЕ РАЗБИВА ПРАВО СРЕЩУ СТОМАНЕНАТА БАРИКАДА. BAH GAWD, THAT KILLED HIM!!!!!
Tazz: Видя ли как Барикадата се поклати за малко!? Това само подсказва колко тежък е не само Рейнс, а и неговия противник. Той обаче в момента налага своята офанзива срещу Рейнс. Були обръща Романс с гръб към ограждението, след което му набива....CHOP през гърдите, последван от....ОЩЕ ЕДИН CHOP и.....*WO-O-O-O-O* Третия пореден Chop, който явно имаше по-голям ефект от останалите.
Styles: Були Рей хваща Рейнс през вратът и застава отново върху стоманената рампа. И това е......ПОРЕДЕН SUPLE-E-E-EX ВЪРХУ СТОМАНЕНАТА РАМПА!!!!!!!!
Tazz: Рейнс за доста време няма да може да се изправи. Були Рей отива някъде зад кулисите. Не знам какво търси там, но това дава време на противника му, а това време за Були Рей е ценно, защото той не бива да позволява на Рейнс да се изправи, защото така той има шанс да преобърне мача.
Styles: Рейнс използва въжетата за да се изправи. Няма друг начин. Ето, че Були се връща. Изглежда държи стол в ръката си. И този стол ми изглежда ДОСТА ИСТИНСКИ. И сега-а-а-а....

БУЛИ РЕЙ ВРЪЩА ОБРАТНО
РЕЙНС НА РИНГА С-С-С......
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Chairshots
......BRUTAL CHAIRSHOTS!!!!!

Tazz: Були Рей също влиза обратно на ринга, захвърляйки стола на страни. След което прави опит за туш: 1...2....!?
Върнете се в началото Go down
http://sashundera.homo.com
- ExplicitVixen.
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
- ExplicitVixen.

Location : Варна/Търново
Join date : 01.07.2010
Posts : 3928
Age : 22

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty16/5/2015, 22:32

Въпреки това феноменално завръщане на ринга, Рейнс явно не смята да се предаде. Имаме повдигане на 2 и половина. 
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty17/5/2015, 17:50

Tazz: Рейнс се повдига !! Този мач продължава. Кой ще стане новият крал на ринга, все още не е ясно.
Styles: Не знам, колега, но поне засега ставаме свидетели на един страхотен мач. Рейнс успява да се претърколи извън ринга, за да си отдъхне. Той обаче едва седи на краката си от болка. Докато Рейнс опитва да се съвземе, Були Рей оголва един от обтегачите. Сега вече нещата ще загрубеят.
Tazz: Рейнс продължава да се разхожда извън ринга, но Були Рей няма намерение да го чака още. Той се насочва към края на ринга и опитва да слезе извън него, но Рейнс се възползва от момента, като дърпа крака на Були Рей и той пада много лошо.
Tazz: Брутален ход от "The Juggernaut". Той успява да се възползва от тази груба грешка на Були Рей и да го повали на пода извън ринга. Рейнс си спечели още някоя и друга секунда. Роман обаче вижда, че Були пълзи към ръба на ринга и го използва, за да се изправи. Това ще бъде перфектният момент за Румянката да нападне. Той се засилва, скача.. и забожда Running Front Dropkick.

1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Running%2BDropkick%2Bin%2Bropes

Styles: БУУУМ!! Право в мутрата на Були Рей. Румянката успява да се върне в мача. Този падащ лист повали Були Рей. Рейнс го връща на ринга, след което и самият той се качва там. Роман прави таунт, което означава само едно - Рейнс се приготвя за Юмрука на Супермен.
Tazz: Ако бях на мястото на Були Рей, нямаше да се изправя, защото в момента не го чака нищо хубаво. Той обаче е вече на крака, Рейнс се засилва и скача... но Були в последния момент спъва опонента си с крак кука. Роман Рейнс си разби главата в обтегача, който Були Рей оголи преди малко.
Styles: Признавам си, че това бе гениален ход. Главата на Роман Рейнс започна да кърви, което е добра новина за неговия опонент. Сега Були е с една крачка по-близо до победата. Були дърпа Рейнс в средата на ринга, за да опита туш - 1...........2......... и повдигане от Рейнс в последния момент.
Tazz: Колко близо бе Були Рей до това да отмъкне победата в този мач, но за негово нещастие Роман Рейнс отново доказа, че е от коравите кечисти. Сега Були Рей опитва да изправи Рейнс, но почакайте... Роман забожда мощен Uppercut, който направо разтресе главата на Були. Той едва не припадна.
Styles: Роман Рейнс започва да налага Були Рей с мощни юмруци, които постепенно го карат да отстъпи и да се опре на въжетата. Сега Рейнс се отдръпва назад, след което се засилва и запраща Були извън ринга с мощен саблен удар.
Tazz: Рейнс се обляга на въжетата за няколко секунди, за да си поеме дъх, след което слиза от ринга и бърка под него. Какво ли е намислил самоанският кечист? ОО НЕ!! Той изважда метален стол. Този мач продължава да загрубява и това не е никак добре за участниците в него.
Styles: Були е вече на крака, но Рейнс забожда стола право в корема му. Дъдлито отново се превива от болка. Сега пък Рейнс забива стола в гърба на своя опонент. Серията от Chair shot-ове продължава. Ударите се чуват из цялата зала. Гърбът на Були Рей изобщо няма да бъде наред след всички тези атаки от Румянката.
Tazz: Офанзивата на Рейнс обаче не приключва дотук. Той изправя Булито и го засилва право в стълбите край ринга. Роман Рейнс се държи като истински ветеран. Той използва всеки един предмет, който види, за да изтощи опонента си. Все още обаче не знаем дали това ще му донесе победата в мача.
Styles: Ако продължава с тези невероятни атаки, не виждам какво може да го спре. Рейнс хваща опонента си, след което го изправя и го връща на ринга. Сега пък Рейнс отново бърка под ринга. Явно той е решил да вкара още една от "играчките" в действие.
Tazz: Роман изважда нов стол изпод ринга. Другият се огъна след всички удари, нанесени по Були Рей. Рейнс се връща на ринга, заедно със стола в ръцете си, след което го слага в средата на ринга. Веднага след това Рейнс хваща Були Рей.. И ТОВА Е DDT !!! ПРАВО ПРЕЗ СТОЛА !! ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ !! 1.......2........3 НЕЕ !!
Styles: КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ !! Були Рей успя да се повдигне буквално на 2,99 !! Рейнс направи какво ли не, за да нарани опонента си, но всичко бе без резултат.  
Tazz: Рейнс спори със съдията, но той е сигурен, че Були се е повдигнал преди 3. Роман вижда, че така няма да спечели мача и отново грабва стола в ръцете си, след което се насочва към ъгъла на ринга. Явно Румянката има още идеи в главата си, които смята да изкара на бял свят.
Styles: ОО НЕ!! Само не и това !! Рейнс слага металния стол между горните две въжета в ъгъла на ринга. Всички се досещат какво е намислил той. Роман изправя Були и го засилва право към стола. Рейнс отново разби главата на Були.
Tazz: Були Рей се просна на пода, а Рейнс се готви да го довърши. Румянката застава в ъгъла на ринга и прави своя таунт. Були пълзи към въжетата и успява да се изправи с тяхна помощ, но Рейнс се засилва към него... и това е SUPERMAN PUNCH !!


1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Superman%2BPunch%2BI

Styles: Раменете на Були Рей са приковани - 1.....2.....
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match    1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match Empty

Върнете се в началото Go down
 
1. KING OF THE RING FINALS - Roman Reigns vs. Bully Ray - Extreme Rules Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Mayhem 2015-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: