Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в най-добрия български e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и да станеш същинска легенда на TNW! 

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
DamyanBITW
Superstar
Superstar
avatar

Join date : 02.09.2013
Posts : 1193
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 11:15

Таз: Мaча вече е започнал.
Стайлс: Стийн се втурва на Ролинс като му забива closeline.
Таз:Кевин хваща Миз ии Belly to the belly suplex!
Стайлс: Кевин бързо се мята на Рейнс и го поваля,след което следва мощна серия от удари.
Таз: Стийн се изправя обръща се към Edge...WHAT A SUPERKICK!!
Стайлс: Закова го колега! Направо му махна главата.
Таз: Стийн слиза от ринга и взима една от стълбите край ринга.
Стайлс: Даниел Браян също се дърви на Стийн получава солиден Ladder shot право във мутрата.
Таз: "Mr Wrestling"хваща стълбата и я забива право в гръбнака на Браян!
Стайлс: Даниел е на земята,а Кевин наглася стълбата в позиция "мост" между ринга и барикадата!
Таз: Стийн повдига Браян и го наглася за...POWERBOMB


Стайлс: POWERBOMB през стълбата!!! НАПРАВО ГО СЧУПИ КОЛЕГА!
Таз: Остави,но и Стийн взима едната част на стълбата и се качва с нея на ринга
Стайлс: Стийн поглежда,че Миз се засилва към него,но Кевин се обръща иии German Suplex за Миз!
Таз: Главата на Миз се приземи върху едната стълба!
Стайлс: Доста го е заболяло! Гледай Стийн започва да налага всички съсLADDER SHOTS~!


Таз:Всяка кучка си получава заслуженото,направо под ножа!
Стайлс: Виждаме Едж,който причаква Стийн..
Таз: Засилва се за копие,но получава солиден удар със стълбата в лицето и пада на земята като чувал с картофи!
Стийн взима една от по дългите стълби след което я наглася близо до единия ъгъл.
Стайлс: Стийн повдига Едж,но докато го прави, Ролинс се засилва и прави Curb Stomp на Едж! Таз: Стийн не го ебе от това и бие един лакат на Ролинс след което го наглася в корнера.
Стайлс; Взима стълбата и го затиска с нея докато е седнал... оо не какво следва тук ?!Cannonball~!


Taz: Егати маневрата! Всемогъщи боже!
Стайлс: ИИИ още една счупена стълба...
Таз: Въпреки болките в гърба Стийн наглася една от стълбите в средата и започва да се качва по нея
Стайлс: Ще успее ли да грабне Стийн куфара ?!
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 807

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 11:19

Ролинс сваля Стийн от стълбата и му забива spinebuster.. Мача продължава!

_________________
The Conqueror of Pain VIDebut: 24.03.2015

W: 2|L: 0|D: 0

1x TNW World Heavyweight Champion
The Man who defeated Stone Cold, CM Punk and Christian in one night (Pain VI)


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
avatar

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1183
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 11:47

Tazz: Колега, Стийн за малко да се докопа до куфара! Това беше толкова близо, но уви Сет Ролинс коства победата на Кевин, като го събаря от стълбата.Видяхме как Миз си падна на коляното и най-вероятно го е заболяло, но той се държи с полседни сили.
Joey Styles: За това говоря, колега, който иска да се качи по тази стълба, да развърти куката и да прегърне заветното куфарче трябва да мине през всички нива на болката.Сега нека мачът продължи, виждаме, че Сет Ролинс се връща в играта и скача на Миз, който лежи на ринга, с мощни тупаници, след което започва да му забива главата в ринга.
Tazz: Бам, бам, бам! Тези удари на Сет попадат в главата на Миз като капка след капка дъжд! Ролинс е във върховната си сила, той е решен да направи всичко, за да се докопа до този така желан шибан, ебан куфар.Толкова много бой само за един договор, това доказва какво значение има World Heavyweight Title и кечистите колко са отдадени на кариерите си.
Joey Styles: Сет Ролинс изправя Миз и ... Ихааа! Сет започва да налага "The Awesome One" със серия от тупаници в гърба на Миз, които се чуват в цялата зала един след друг.Тези тупаници звучат доста силно в залата, но, ето, че се намира някой, който да помогне на Миз, а това е именно Роман Рейнс.Той буквално помита ринга, колега, влиза, хваща Сет Ролинс около кръста и това е Supleeeeeeeeeeeex! Иха! Роман изглежда повече от свеж, изглежда супер зареден и надъха, за да вземе тъпия куфар в този мач.Рейнс застава в единия ъгъл и това ще е Superman Punch, той се засилва и ... Не! Сет Ролинс се тдръпва в последния момент и юмрука на Рейнс се озовава в мутрата на Миз.
Tazz: Роман Рейнс изкърти главата на Миз с този мощен удар, Миз е зашеметен от този Punch, започва да залита и пада на ринга, през това време Сет Ролинс седи облегнат в ъгъла на ринга, Роман се засилва и ще направи Corner Splaaash, ноо ... Сет Ролинс се отрдъпва.Роман си забива главата в сглобката, а Сет започва да нанася ритници по цялото тяло на Роман, ето и, че той се свлича в ъгъла на ринга, Сет се засилва от другия ъгъл и посреща муцуната на Рейнс с мощно колянооо!
Joey Styles: Време беше някой да въдвори малко ред на този ринг, ето, че надмощието отново е в ръцете на "The Architect", но почакайте Кевин Стийн обстрелва ринган а TNWG със стълби, след което влиза на ринга, но ... Сет Ролинс връхлита върху Кевин с мощни чукове в главата.Двамата кечисти са на пода и се въргалят, но Сет Ролинс се изправя по светкавчно бърз начин и се възплзва от момента, докато Стийн е приклекнал, като му прави Snap DDT.
Tazz: Страхотно Snap DDT от страна на може би бъдещия Mr. GTS 2015 Сет Ролинс.След този ход главата на Кевин буквало отскочи от този шибан ринга, нищо чудно да има комоцио или нещо по-тежко, все пак Кевин претърпя не една тежка атака в този мач.
Joey Styles: Прав си, колега! Като нищо вече може да е, така да го кажем, на другия свят и въобще да не се върне в съзнание.Виждаме, че Рейнс започва да се изправя и Сет бързо го изпраща да заспива с мощен Head Kick, като мо изтръгва главата от раменете.Всичко живо на ринга е в моргата с единия крак, Сет Ролинс се възползва от тази ситуация и бързо изпъва една от стълбите, с които Кевин Стийн бомбандира ринга по-рано.Това ще е неговя момент, той тръгва да се катери нагоре по стълбата но ..... Каквоооо??? Острието бързо влиза на ринга и се покатерва на стълбата.Двамата със Сет Ролинс са на върха, те започват да си разменят глави!! Чат, чат, една след друга, виждаме вече как лицето на Острието започва да кърви леко, но той все още е на върха, дами и господа, Сет забива Heaaad Kiiick а върха на стълбата! Острието е парализиран след този ход и се свлича на пода! Това ще е момента на Ролииинс, той си вдига ръцете високо и започва да отвива кукичката-а-а, но .... Това е Даниел Браян! Той бута стълбата, а Ролинс остава хванат за куфара.Той хвърчи във въздуха.
Tazz: Иха! Ето на това казвам аз мач! Кечистите правят това шоу, ето тези кечисти пред нас, колега, които си късат задниците от работа, само и само, за да ни предоставят емоцията, от която имаме нужда всички ние в тази ОГРОМНААА зала! Тук ще стане интересно! Даниел Браян бързо излиза извън ринга, взима един стол и се връща на ринга.Виждаме как Браян започва да удря Сет Ролинс, който все още се държи за куфарчето във въздуха, със стола по цялото тялоо! Сет пада на пода, за малко щеше да бъде пробита дупка в ринга на TNWG.Даниел Браян излглежда супер разгневен, той продължава да налага Сет, удар след удар.Сега хваща Сет за косата и започва да му набвиа ритници в гърдитеее! Тези Kick-ове се чуват в цялата зала, колега, направи си сметка за какво говорим и за какво става въпрос.Ролинс крещи от болка и се претъркулва извън ринга.
Joey Styles: Даниел Браян сега гледа кои от опонентите му са на ринга и забелязва, че Роман Рейнс започва да се изправя, той се нахвърля върху него с мощни удари в главата, след което го хваща в Sleeper Hooold!! Роман започва да се изморява, той прикляка на единия си крак и с последни сили започва да забива лакти в главата на "The Goat Face", Даниел Браян се зашеметява, след тези удари от страна на "The Powehouse" и пуска захвата, след което пада на пода.Виждаме как Рейнс се изправя, след което изправя и Браян, засилва се от въжетата и го приспива със уникално мощен и бомбастичен саблен удааааар! Козата, така де Даниел Браян се превъртя няколко пъти след този удар, това доказва какъв заряд носи Роман Рейнс заедно със себе си.
Tazz: Ето на това казвам мач! Всички кечисти се спукват от бой, но ще има само един победител, който ще си спечели златния билет да поиска мач за World Heavyweight Title по всяко време.Дали това ще е Сет Ролинс или пък Роман Рейнс, или пък някой от другите участници? Остава ни само да гадаем.Виждаме, че Сет Ролинс се е облегнал на нашата коментаторска маса и като, че ли си почива след Chair Shot-овете, които отнесе от Даниел Браян.Сет Ролинс бързо се ръща на ринга и приспва Роман из невиделица с мощен Head Kiiiick, с който изпрати Рейнс в кома! Сега Сет бързо се качва на въжетата.
Joey Styles: Какво следва тук, колега? Сет е на обтегача на третото въже, Роман лежи над него, Сет скача и правиии ....


Phoenix Splash


Tazz: BAAAH GAAAAAAWD ~! Какво, по дяволите направи Сет Ролинс току-що, колега?!? Това беше едно от най-епичните изпълнения, изпълнени от върха на въжетата, които съм гледал някога! Сет Ролинс тотално ме спечели на негова страна преди няколко секунди, нямам какво повече да допълня просто, колега, в екстаз съм.
Joey styles: Не си само ти в екстаз, колега, аз току-що mark out-нах супер яко на този ход от страна на Сет Ролинс, това наистина беше нещо епично и нереално.Публиката говори сама по себе си, надявам, се чуваш как всички скандират "This Is Awesome !".Сет бързо изправя Роман и го мята към въжетатам, където Рейнс се подпира, а Сет се засилва към него и го изкарва извън ринга със мощен саблен удар, с който и Сет попада извън ринга.
Tazz: Битката се пренася пред нас, колега, Сет Ролинс бързо хваща Роман Рейнс за жилетката, изправя го и го засилва към стоманения кол в ъгъла на ринга.Стоманения кол току-що беше посрещнат от главатана на "The Powerhouse", след което Сет веднага хваща главата на Роман и го засилва към масата ни.Ролинс започва да обработва Рейнс и го поставя на масата ни, сега му набива още няколко тупалки в главата и се връща на ринга.
Joey Styles: Тук ще стане екстремно.Колега, пази се! Сет Ролинс се качва на рамката на ринга, но в този момент Роман Рейнс се изправя и се маха от коментаторската маса, Ролинс се качва ан второтов въже, отскача и прави .......


Moonsault


Tazz: Whaaaaaat? Сет Ролинс се хвърли от второто въже право върхо тялото на Роман Рейнс и се удари в масата! Това е нереално.
Joey Styles: Сет Ролинс не губи време и се връща на ринга, след което изправя Острието и Кевин Стийн един по един и ги запраща извън ринга.Сега Сет Ролинс разпъва една от стълбите и се качва нагоре по нея.Ще грабне ли Сет така желания куфар или някой ще му се изпречи за пореден път?
Tazz: Почакайте Роман Рейнс отново е в съзнание, той се хваща за рамката на ринга и си помага с нея да се изправи, той се изправя и бързо влиза на ринга.Роман Рейнс стига до Сет Ролинс и двамата започват да се налагат с мощни чукове, които валят един след друг, но като дежавю и двамата кечисти падат заедно от стълба.През това време Сет Ролинс се изтъркулва извън ринга и се държи главата, минава малко време и отново е на себе си.Той вади един стол тук е на път да стане повече от екстремно! Той взима стола и БАААМ! Стола се озова право в гърба на Стийн.Кевин се гърчи от болка, а през това време Сет Ролинс се кефи.
Joey Styles: Сет е доста подъл кечист и ще направи всичко по силите си и, което е възможно да се докопа до така заветния, мечтан, желан, искан, жадуван, шибан куфар.Той удря и Острието със стила по главата, след което се запътва към Миз.Той слага стола на врата на Миз, заедно отиват до стоманените стълби и Сет забива стола право в гърлото на Остриетоо! Това сигурно е заболяло.Сега Сет Ролинс се връща на ринга, намества стола в центъра на ринга, вдига Рейнс за жилетката и го поставя до стоманения стол, Ролинс се засилва и прави ....


Curb Stomp


Tazz: СЕТ РОЛИНС ГО НАПРАВИ! СЕТ НАБИ УНИКАЛНО МОЩЕН CURB STOMP НА РЕЙНС! Главата на Роман отскочи от стоманения стол, но щетите на стола също не се малко.Виждаме каква дупка се е образувала от главата на Роман.Сет Ролинс ще го направи, не почакайте.Той не тръгва да се качва нагоре по стълбата.Сет излиза извън ринга.
Joey Styles: Сет Ролинс става все по-странен с всеки изминал мач.Каква е логиката да излиза извън ринга в такъв момент, вместо да се изкачи нагоре по стълбата и да грабне куфара? Предстои ни да разберем.Ролинс излиза изъвн ринга и скача на Острието с мощни тупалки той увършава всичко около ринга с него.Виждаме как го забива в барикадатаааааа! Ауч! Това трябва да е заболяло, сега го изправя и му забива главата в барикдата, сега го хваща и му прави Supleeex! Какво развитие на мача, само.Ролинс се погрижва и другите суперзвезди в мача да ги сполети същото, като набива мощни токати на Миз, след което продължава със Стийн и Даниел Браян.Сега Сет Ролинс се връща на ринга и е намислил нещооо! Той изчаква Роман Рейнс да се изправи, Ролинс се засилва и това е ВСТОРИИИИ CURB STOOOOOOOMP!!! Сет Ролинс направо обезглави Роман Рейнс.Не вярвам, че някога отново Роман ще може да си ползва главата пълноценно.Ето сега идва момента.Сет Ролинс разпъва една стълба и започва да се кача нагоре по нея, ще грабне ли куфара?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
avatar

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3877
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 11:52

Миз обаче също успя да се докопа до стълбата. Сет и Миз се катерят от двата края и вече са на върха. И двамата протягат ръце към куфара. Но я вижте Даниел Браян, той току-що бутна стълбата и "обеси" противниците си на въжетата. 
Върнете се в началото Go down
MarianAsylum
Administrator
Administrator
avatar

Location : Burkanowo
Join date : 02.08.2014
Posts : 1084
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 12:17

Ето, че Ролинс отново не успя да се добере до куфарчето. За радост на феновете, ''The Future of The TNWG'' не успя да вземе куфара, време е да видим как ще се възползват останалите участници в този изключително напрегнат и равностоен двубой и може би един от най-интересните на вечерта, но определено никой не знае какво могат да ни предложат Леснар, Крисчън и Пънк в главния мач, който се очаква от цял свят! Но сега полизрението ни попада право в този двубой, виждаме, че J&J Security отиват да помогнат на Rollins, но изненада! Това е Браян! Браян е лице в лице с J&J Security! След като в по-предишна част от двубоя прецакаха Браян, сега Браян се съсредоточава не върху куфара, а върху тях! Те нападат Браян, но това е DROPKICK ЗА NOBLE! След което Браян го праща извън ринга, и взима стълба и започва да налага Mercury! Какъв момент! Ето, че Ролинс обаче също идва да помогне на своята ''слуга'', но Браян замахва стълбата и удря и Ролинс, и Mercury! Ето, че сега Острието се качва, и се засилва, БРАЯН ЗАЛЯГА И ТОВА Е КОПИЕ ЗА СЕТ РОЛИНС! SPEAR! SPEAR! SPEAR! РОЛИНС БУКВАЛНО БЕ ПРЕМАЗАН ОТ БРАЯН И ОСТРИЕТО! Но този мач е всеки за себе си, както знаете, и Острието се обръща и Браян без да се замисля веднага го поваля с мощен DropKick във физиономията! Ужасяващ падащ лист за Острието, който бързо се изправя, но се изправя бързо, което изненадва ''The Dazzler'', който се засилва, Острието скача, после хваща Браян и това е мощен Samoan Drop точно по подобие на Роман Рейнс преди малко, сега Острието заковава Браян със същата хватка! Острието си наглася подходящо стълбата, и започва да се катери! Около ринга няма никой, дали това не е момента да дойде краят на двубоя? Дали това не е момента, в който ще срещнем новия Mr.Get The Suitcase 2015? Не, не мисля, защото вижте Миз! Той е на въжетата! Edge надали забеляза това, И МИЗ СКАЧА ОТ ВЪЖЕТАТА ПРАВО ВЪРХУ ОСТРИЕТО! МИЛИ БОЖЕ! SleeperHold от върха на стълбата за Острието! Миз изтощава опонента си и се опитва да го свали от стълбата, каква тактика от филмовата звезда, дами и господа! Не мога да повярвам! Острието е на земята, подяволите! Тактиката на Миз подейства, и той започва да се катери по стълбата, но ето го Стийн! Стийн започва да друса стълбата, и пада, НО МИЗ СЕ Е ХВАНАЛ ЗА КУФАРА! КАК ГО ПРАВИ ТОВА, ПОДЯВОЛИТЕ, КАЖЕТЕ МИ? ВИЖТЕ ТОВА! СТИЙН ХВАЩА МИЗ И ГО ВДИГА ВИСОКО! ТОВА Е FISHERMAN SUPLEX! Миз се приземи много лошо на главата си, няма да се зачудя ако не е получил сътресение в този момент. Стийн сега обаче застава лице в лице с Роман Рейнс, който се появява зад него. Двамата гиганти без да се замислят започват да се налагат, единия раздава чукове, другият също, най-накрая Стийн взима надмощие, засилва Рейнс към въжетата, но ПОРЕДЕН SUPERMAN PUNCH ЗА СТИЙН! РОЛИНС МИНАВА ЗАД РЕЙНС, НО И ТОЙ ИЗЯЖДА МОЩЕН SUPERMAN PUNCH! РЕЙНС ПОБЕСНЯ! Вижте това! Браян минава зад него, и това е ритник право в лицето! Рейнс е повален, Браян предвкусва момента, усеща го, той се качва на въжетата, вдига ръцете си към небето, публиката е 
замлъкнала за 2-3 секунди, докато БРАЯН НЕ СКАЧА И ТОВА Е FLYING GOAT ЗА РОМАН РЕЙНС!:

БРАЯН НИ ДОКАЗВА ПАК, ЧЕ ЗАВРЪЩАНЕТО МУ СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ! НАБЛЮДАВАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАВРЪЩАНЕ ОТ БРАЯН НА НАЙ-ВЕЛИКАТА СЦЕНА, ТУК, В СОФИЯ, В НЕГОВАТА БИТКА ЗА КУФАРА! Браян взима две стълби, започва да рита останалите участници и да ги праща извън ринга, слага едната стълба под наклон, а другата по средата на ринга. Стълбите са една до друга! Сега Браян тръгва да се катери, но вижте кой е това! Острието хваща за крака Браян и го дърпа надолу, Браян пада от стълбата, Острието го хвърля извън ринга, но Браян се приземи на краката си. Острието не видя това, той започва да се катери! Браян се качва на ринга и се качва върху Острието, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН МОМЕНТ! БРАЯН РИТА ОСТРИЕТО В ГЪРБА, ОСТРИЕТО СЕ ЗАШЕМЕТИ, ТОВА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА БРАЯН И ТОВА Е NECKBREAKER ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА ЗА ОСТРИЕТО! МИЛИ БОЖЕ! И ДВАМАТА МЪЖЕ ЛЕЖАТ КАТО ПРЕБИТИ НА РИНГА, А БРАЯН НИ ПОКАЗА ЧЕ Е МАЙСТОР В МАЧОВЕТЕ ЗА КУФАРА! J&J Security са на ринга. Какво правят тези двама олигофрени, по дяволите? Ето, че Jamie Noble се качва по стълбата, и ще се опита да вземе куфара! Мили боже! Няма никой там! Не ми казвай, че така ще завърши този мач.. Моля те, не... ДА! РЕЙНС Е ТУК! РЕЙНС ВЛИЗА НА РИНГА И ПРАВИ САМОАНСКО ТРЪШВАНЕ ЗА МЕРКЮРИ, А СЕГА ИЗРИТВА В ЛИЦЕТО И НОБЪЛ И ТОЙ ПАДА ОТ СТЪЛБАТА! Рейнс е на ринга и вдига ръцете си високо, под смесените реакции на публиката, повече от които позитивни заради това което направи току що Роман, но Ролинс преминава зад Него и му прави Stunner! Рейнс е на земята, и това е CURB STOMP FOR REIGNS! Рейнс е закован на пода, дали това пък не е момента на Сет Ролинс? Дали Ролинс правилно е бил определен като фаворит в този мач? Дали ще спечели? НЕ! На ринга се появява Kevin Steen, който се качва от другата страна на стълбата и сега двамата предстои да започнат да се налагат, Ролинс започва да рита Стийн и да го поваля, но Стийн му хваща крака, и го БУТА! Ролинс пада, няма никой на ринга, дали това не е момента на Кевин Стийн да успее? Дали това не е момента, в който този мач ще приключи? Не мисля така, защото Браян се появява на ринга и започва да налага Стийн и да се опита да го повали от стълбата, но физиката на Кевин Стийн си оказва думата за пореден път. Той заклещва Браян на стълбата, и се опитва да я вземе, но Роман Рейнс се появява и бута стълбата! Какъв момент! Рейнс за пореден път спасява мача, а този мач е може би най-интересния за куфара, който сме гледали от създаването на TNWG! Рейнс прави своя Trade Mark Taunt и посочва логото на Пейн може би да покаже, че това е неговия момент! Той взима стълбата и започва да налага всеки на ринга! Ролинс изяде удар със стълбата, Острието също, както и Стийн! Но я вижте това! Браян е на въжетата ТОЙ СЕ ЗАСИЛВА И ПОВАЛЯ РЕЙНС ЗАЕДНО СЪС СТЪЛБАТА СЛЕД STANDING DROPKICK! КАКЪВ МОМЕНТ! НЕКА ГО ВИДИМ ОТНОВО!


МИЛИ БОЖЕ! ВСИЧКИ СА НА ЗЕМЯТА И ИЗВЪН РИНГА! БРАЯН Е САМ! ТОЙ СЛАГА СТЪЛБАТА, КОЯТО НАРАНИ РЕЙНС ПО СРЕДАТА НА РИНГА И ЗАПОЧВА ДА СЕ КАТЕРИ... ТОВА ЛИ ЩЕ Е МОМЕНТА? ВСИЧКИ СА ЗАТАИЛИ ДЪХ! ДАЛИ ТОВА Е КРАЯТ? БРАЯН ЛИ Е MR.GET THE SUITCASE 2015?

_________________
________________________
1x TNW World Heavyweight Champion - Daniel Bryan
2x TNW Undisputed Champion - Daniel Bryan and Dean Ambrose
Road To Pain Winner (2018) - Dean Ambrose
1x TNW United States Champion - Dean Ambrose
2x TNW European Champion - Randy Orton and Rey Mysterio
2x TNW Tag Team Champion - Triple H and Dean Ambrose
2x BBF Television Champion - Dolph Ziggler and Kane
The only OSW Heavyweight Champion - Hulk Hogan

________________________
5x Match Of The Year
5x Wrestler Of The Week
Breakout Star Of The Year 2011
Feud Of The Year 2016
Champion Of The Year 2017

________________________
13th Triple Crown Champion
8th Grand Slam Champion
Final Two in Road To Pain Match 2017
Final Four in Road To Pain Match 2016
''The Destroyer of Sycho Sid''
The man with the most nominees in the history of the Slammy Awards (2017)
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 807

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 12:23

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ОСТРИЕТО СЕ НАМЕСВА... РУСАТА БЛОНДИНКА СПАСИ ГЪЗА НА ОСТАНАЛИТЕ КАКЪВ МАЧ САМО..

_________________
The Conqueror of Pain VIDebut: 24.03.2015

W: 2|L: 0|D: 0

1x TNW World Heavyweight Champion
The Man who defeated Stone Cold, CM Punk and Christian in one night (Pain VI)


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
The beast
Jobber
Jobber
avatar

Join date : 05.03.2015
Posts : 116

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 12:57

Този мач продължава с пълна сила . Острието се позагуби в последно време , но той винаги е готов да се върне в мача и да открадне шоуто . Острието забелязва , че Браян е извън ринга и без да губи абсолютно никакво време се засилва към него и успява да го повали в гръб . Острието хваща Браян и го запраща право в Steel Steps-a извън ринга . Оууу , това определено заболя . Рамото  на Браян се запозна с металните стълби от близко ! Острието изправя Браян и му забива кръста точно в ръба на ринга , а Браян крещи от болка , след което Edge хваща Bryan и му забива главата право в Steel Steps-a . Браян е облян в кръв , а Едж все още не е приключил с него . ''The Rated-R Superstar'' хваща главата на Daniel Bryan и я забожда  в ръба на ринга , след което те идват към нас ! Пази се колега ! Едж е като полудял . Острието започва да забива главата на Браян точно пред нас , в нашата коментаторска маса 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 пъти ! И докато Острието забива главата на Браян в масата той вика *YES , YES , YES , YES , YES , YES , YES !* Еdge буквално смазва Браян . Едж забелязва една разпъната маса извън ринга и веднага се запътва към нея , като поставя Браян върху нея . След което Острието се качва на най-горната сглобка таунт-ва и какво ? Острието прелита върху Браян и се разбива върху него със страхотно Diving crossbody ! Масата стана на парченца ! Какъв рискован ход от страната на Едж . Острието успява да се изправи след този невероятен ход и бързо се връща на ринга , където  веднага се спречква с единствения човек , който е прав в този момент - Сет Ролинс ! Ето , че Острието не си губи времето и бързо се засилва към Ролинс , като го поваля със страхотен Clothesline . Ролинс изгуби самоконтрол след това , което му бе приложено  от Острието и се търкулна извън ринга , като се захваща с Кевин Стийн , а Острието забелязва , че Миз е на най-горната сглобка . Миз скача от най-горната сглобка , а Острието отскача от място и го засича докато е във въздуха с красив Standing Dropkick ! Право в лицето на Миз , това сигурно му изкриви физиономията . Острието отново набра голямо надмощие в последните минути на този така интересен мач ! Острието  слиза от ринга , бърка под него и от там изкарва 5-метрова метална стълба . Какво по дяволите е намислил  сега ''The Ultimate Opportunist'' ? Острието вкарва огромната стълба на ринга , след което и самият той се шмугва под най-долното въже и се озовава на тепиха . Острието изправя тази голяма стълба , като я подпира в един от ъглите на ринга , след което веднагически се засилва към Миз , който се бе подпрял в противоположният ъгъл на този , в който Острието подпря металната стълба , но какво ? Миз се отдръпва от ъгъла и Едж се забива право в сглобките . Острието се клатушка и се отдръпва от ъгъла , а Миз решава да атакува и се засилва към Острието , но сега пък Едж контрира със-с-с-с-с


BACK BODY DROP TO THE LADDER ! ГЪРБЪТ И КРЪСТА НА МИЗ СЕ ЗАБИХА ТОЧНО В ТАЗИ ОГРОМНА МЕТАЛНА СТЪЛБА , КАКЪВ ХОД ОТ ЕDGE ! ВИЖТЕ ГО ! ВИЖТЕ КАК САМОДОВОЛНО СЕ УСМИХВА СЛЕД ТОВА , КОЕТО ПРИЧИНЯВА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ СУПЕРЗВЕЗДИ , КОИТО ТОЛКОВА МНОГО ИСКАТ ТОВА КУФАРЧЕ . Видяхте ли как се приземи Миз  след тази контра от страна на Едж . Сет Ролинс се връща на ринга , след като одеве не успя да се справи с Острието . Двете суперзвезди се вкопчват една в друга , но кой ще надделее ? Острието успява , като го рита в корема , а след това му прилага прекрасен Vertical suplex ВЪРХУ МЕТАЛЕН СТОЛ , КОЙТО Е ПОПАДНАЛ СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТОЗИ ХОД ! Ролинс крещи от болка , а Острието го оставя да лежи на ринга и слиза бързо от него , като виждаме , че е намислил нещо , но какво ? Острието бърка под ринга и изкарва още една огромна 5-метрова метална стълба . БОЖИЧКО ! Острието поставя металната стълба на ръба на ринга и предпазната преграда , но защо ? Може би това е нещо като капан  ? Острието знае какво прави и наистина , в този момент той поставя нещо като капан , кой ли ще попадне вътре в него ? Острието се връща обратно на ринга , а Ролинс тъкмо се бе изправил с помощта на въжетата . Острието хваща Ролинс и го запраща към въжетата , след което го изчаква и го посреща със големият си Big boot ! Право в муцуната на Сет Ролинс . Острието отново прави пълна доминация над всички в този интересен мач за договора в куфарчето , все още се питам има ли кой да го спре ? Острието знае , че в този мач всеки е сам за себе си . Ето , че Ролинс отново се изправя , каква упоритост показва този човек тази вечер . Определено всеки иска този куфар много , виждате какво причиняват с телата си тези суперзвезди , те рискуват всяка една част от тяхното тяло , защото знаят колко много означава това куфарче . Острието хваща Ролинс , но ето , че Роман Рейнс също се е върнал на ринга , а така като гледам с него също е дошъл и Браян , който малко по-рано в този мач бе премазан от Острието . Ролинс успява да се измъкне от Острието , като му забожда силен десен удар право в лицето . Ролинс разпъва огромната 5-метрова стълба точно в средата на ринга и получава прилив на енергия . Вижте колко бързо се катери по металната стълба Сет Ролинс ! Дали ''The Golden Boy'' ще успее да откачи куфарчето с договора ? Какво-о-о-о-о-о ??? Роман Рейнс и Острието са хванали огромната метална стълба . Единият от едната страна , а другият от другата . Какво по дяволите правят ? Искат да го размажат ли ? Острието се споглежда с Рейнс , след което и двамата надигат стълбата и-и-и-и


AREEE YOUU KIDDING MEE ? * HOLLY SHIT ! HOLLY SHIT ! HOLLY SHIT ! HOLLY SHIT ! HOLLY SHIT !* ТАЗИ ОГРОМНА И ТАКА ЗДРАВА 5-МЕТРОВА МЕТАЛНА СТЪЛБА , КОЯТО ОСТРИЕТО ПОСТАВИ ПО-РАНО МЕЖДУ ПРЕДПАЗНАТА ПРЕГРАДА И РЪБА НА РИНГА СЕ СЧУПИ , СЛЕД КАТО ТЯЛОТО НА СЕТ РОЛИНС ПАДНА ВЪРХУ НЕЯ ! МИЛОСТИВИ БОЖЕ ! НЕ МИСЛЯ , ЧЕ ''ЗЛАТНОТО МОМЧЕ'' ЩЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ТОЗИ МАЧ ! ВИДЯХТЕ ГО ОЩЕ НЯКОЛКО ПЪТИ НА ПОВТОРЕНИЯ , ТОВА НЕ БЕ НИКАК ПРИЯТНО . ВЪЗМОЖНО Е ДАЖЕ ДА ИМА НЯКАКВА КОНТУЗИЯ , ТА ТОЙ ДАЖЕ НЕ ПОМРЪДВА ! А мачът продължава и все още не му виждам края . ''The Rated-R Superstar'' хваща Роман Рейнс , но първо му забожда силен крак в корема , след което го придърпва към една от сглобките на ринга и-и-и DDT From A Second Rope ! Главата на Рейнс буквално бе патентована в тепиха с този невероятен ход от страна на Едж . Острието взима една по-малка стълбичка или по-точно нормална , не чак толкова малка  и я поставя в средата на ринга , но не я разпъва , след което изправя Роман Рейнс и-и Back Suplex ВЪРХУ МЕТАЛНАТА СТЪЛБА-А-А-А-А ! ЩО ЗА ОТКАЧЕНО КОПЕЛЕ Е ОСТРИЕТО ? РОМАН Е ПРЕМАЗАН ! ОСТРИЕТО ХВАЩА МЕТАЛНАТА СТЪЛБА И Я РАЗТВАРЯ , А РОМАН СЕ ТЪРКАЛЯ ОКОЛО НЕЯ СЛЕД ТОЗИ СУПЛЕКС , КОЙТО ОТНЕСЕ ПРЕДИ МИНУТА ОТ ЕДЖ . ОСТРИЕТО МУ ЗАБИВА НЯКОЛКО УДАРА С КРАК ПРАВО В НАРАНЕНИЯ ГРЪБ , СЛЕД КОЕТО ГО ИЗДЪРПВА КЪМ СЕБЕ СИ ИЛИ ПО-ТОЧНО КЪМ МЕТАЛНАТА СТЪЛБА И ГО СЛАГА МЕЖДУ НЕЯ ! КАКВО ЩЕ ПРАВИ ТОЗИ ОТКАЧЕН ТИП СЕГА ? ОСТРИЕТО Е СЛОЖИЛ РОМАН РЕЙНС МЕЖДУ СТЪЛБАТА ! ОСТРИЕТО ЗАБИВА НЯКОЛКО ПЪТИ ЕДНАТА СТРАНА ОТ МЕТАЛНАТА СТЪЛБА ПРАВО В НАРАНЕНИЯ ГРЪБ И КРЪСТ НА РОМАН РЕЙНС , А ТОЙ НЯМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГА ! КАКВА БРУТАЛНОСТ ПОКАЗВА ТАЗИ ВЕЧЕР ОСТРИЕТО , ДАМИ И ГОСПОДА . ОСТРИЕТО ПУСКА СТЪЛБАТА И ОТИВА ДО КРАКАТА НА РОМАН РЕЙНС , СЛЕД КОЕТО ГИ ХВАЩА И КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ Е ТОВА ? МИЛОСТИВИ БОЖЕ ! КАКВО ПРАВИ ОСТРИЕТО ? ОСТРИЕТО ЗАКЛЮЧВА ХВАТКА ЗА ПРЕДАВАНЕ ? НАИСТИНА ЛИ ? ДА УСПЯВА ДА ЗАКЛЮЧИ :


Sharpshooter МЕЖДУ СТЪЛБАТА ! ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО ! МИСЛЯ , ЧЕ ОСТРИЕТО СЕ Е ПОБЪРКАЛ НАПЪЛНО ! ВИЖДАТЕ КАК РОМАН РЕЙНС СЕ ГЪРЧИ И КРЕЩИ ОТ БОЛКА . ДАЖЕ СЕ И ПРЕДАВА , НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В ТОЗИ МАЧ НЯМА ПРЕДАВАНИЯ ! КОЛКОТО И ДА ТУПКА НА ТЕПИХА НЯМА КОЙ ДА МУ ПОМОГНЕ ! ОСТРИЕТО Е РЕШИЛ ДА ГО СЪСИПЕ ! ЯВНО НЕ МУ СТИГА ТОВА , КОЕТО МУ ПРИЧИНИ НА МИНАЛОТО ШОУ ! ДА , ТОГАВА ЕДВА НЕ ГО КОНТУЗИ , ДАЖЕ СЕ ЧУДЯ КАК РОМАН РЕЙНС Е ТУК ТАЗИ ВЕЧЕР , А СЕГА Е РЕШИЛ НАПЪЛНО ДА ГО СЪСИПЕ ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА ГО КОНТУЗИ ! НЕ ЗНАМ , НО АКО НЕ ОТПУСНЕ ИЛИ НЕ ПУСНЕ ЗАХВАТА МОЖЕ ДА МУ СЧУПИ КРЪСТА ! ЕТО , ЧЕ НАЙ-СЕТНЕ БРАЯН СЕ НАМЕСВА ! БРАЯН УСПЯВА ДА ''СПАСИ'' РОМАН РЕЙНС В ТОЗИ МОМЕНТ ! БРАЯН РИТА НЯКОЛКО ПЪТИ ОСТРИЕТО В ГЪРБА И ОСТРИЕТО ПУСКА ХВАТКАТА ЗА ПРЕДАВАНЕ ! Роман се избави от мъките си . Роман едвам , едвам успява да се махне от ринга , а на ринга се очертава нов бой . Браян има да си отмъщава на Острието ,  тъй като по-рано в мача Острието буквално размаза Браян . Определено Браян не е забравил това ! Браян притиска Едж в един от ъглите на ринга и забожда страшно combo на Едж . Браян спира с ритниците и взима металната стълба , на която Острието изтезаваше Роман Рейнс и я намества , като може би ще опита да направи нещо на Острието върху нея ! Браян хваща ОСТРИЕТО , НО ОСТРИЕТО ПОКАЗВА ПОДЛА ИГРА ОТ СВОЯ СТРАНА КАТО БЪРКА В ОЧИТЕ НА БРАЯН , СЛЕД КОЕТО БЪРИЗЧКО МИНАВА ЗАД ГЪРБЪТ МУ И-И-И Russian legsweep ВЪРХУ МЕТАЛНАТА СТЪЛБА , КОЯТО НАМЕСТВАШЕ ИМЕННО БРАЯН И ВЪРХУ КОЯТО ЕДЖ ИЗТЕЗАВАШЕ РЕЙНС  ! МИЛИ БОЖЕ , ТОВА СЪС СИГУРНОСТ ЗАБОЛЯ ! КАКВО ПЪК СЕГА ? Миз влиза на ринга със свежи сили . Миз изглежда доста съсредоточен  , той влиза с метална стълба на ринга , като я забива право в главата на Едж ! ОСТРИЕТО  НАЙ-СЕТНЕ Е ПОВАЛЕН ! На ринга има около 2-3 метални стълби . Миз хваща едната , разпъва си я , след което я намества точно в среда на ринга намествайки я според куфарчето , гледайки нагоре ! Миз започва да се катери по нея бавно , бавно . Ето , че Миз е почти горе ! Миз ще го направи ! Миз хваща куфарчето с две ръце , но изведнъж губи равновесие и стълбата под него пада ! МИЗ УВИСВА НА КУФАРЧЕТО ! ДРЪЖ СЕ ЗДРАВО МИЗ , ТОВА Е ТВОЯТ ШАНС ! МИЗ СЕ ДЪРЖИ ЗА КУФАРЧЕТО ! КАКВО Е ТОВА ? ВИЖТЕ ! ВИЖТЕ ОСТРИЕТО СЕ Е СЪВЗЕЛ И СЕ ПОКАТЕРВА ДОСТА БЪРЗО ПО ДРУГА МЕТАЛНА СТЪЛБА ! ОСТРИЕТО ОГЛЕЖДА ВНИМАТЕЛНО И ПРЕЦЕНЯ СИТУАЦИЯТА , СЛЕД КОЕТО СЕ ЗАСИЛВА И-И-И-И-И-И


SPEARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ! SPEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR ! SPEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR ! FROM A LADDER ! EDGE РАЗКЪСА ВИСЯЩИЯТ МИЗ ! ОСТРИЕТО БУКВАЛНО ОТКРАДНА ШОУТО С ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ХОД ! ОСТРИЕТО НАПРАВИ ЗАВЪШРВАЩИЯТ СИ ХОД ОТ ОГРОМНА ВИСОЧИНА , А МИЗ НЕ ПОМРЪДВА ! МИЛИ БОЖЕ , КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ ВИДИМ В ТОЗИ МАЧ ? ОСТРИЕТО ВЗИМА МЕТАЛНАТА СТЪЛБА И ЕДИН МЕТАЛЕН СТОЛ СЪС СЕБЕ СИ , НО ПЪРВО  ПРЕЦЕНЯ  ДАЛИ СТЪЛБАТА Е НА ТОЧНОТО МЯСТО И СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВА СВОЯТ ДЪЛЪГ ПЪТ НАГОРЕ , КЪМ ЗЛАТНОТО КУФАРЧЕ ! ОСТРИЕТО Е ПОЧТИ НА ВЪРХА , НО КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ? ВСИЧКИ ГО БЯХА ОТПИСАЛИ , СЛЕД КАТО БЕ СЧУПЕНА МЕТАЛНА СТЪЛБА С НЕГО , А ЕТО ГО СЕГА ТОЙ РАЗПЪВА ДВЕ МЕТАЛНИ СТЪЛБИ ДО ТАЗИ НА ОСТРИЕТО И КАКТО ЕДЖ ТАКА И ТОЙ СЕ КАЧВА ПО ЕДНА ОТ РАЗПЪНАТИТЕ СТЪЛБИ , СЪЩО С МЕТАЛЕН СТОЛ В РЪКА ! ТОВА МОЖЕ ДА Е НАЙ-ОПАСНОТО НЕЩО , КОЕТО СТЕ ВИЖДАЛИ НЯКОГА ! ОСТРИЕТО И РОЛИНС СА НА САНТИМЕТРИ ПОД КУФАРЧЕТО ! ОСТРИЕТО УСПЯВА ДА НАДДЕЛЕЕ НА ВЪРХА НА СТЪЛБАТА И КОГАТО СЕТ РОЛИНС ПРЕМИНАВА НА СЪСЕДНАТА СТЪЛБА , КЪДЕТО СЕ НАМИРА ЕДЖ , ЕДЖ ЗАБИВА ГЛАВАТА МУ В МЕТАЛНАТА СТЪЛБА , СЛЕД КОЕТО ВЗИМА СТОЛА НА РОЛИНС ОТ РЪЦЕТЕ МУ И ГО СЛАГА ПОД ГЛАВАТА МУ , НАМЕСТВАЙКИ ГО ЛЕГНАЛ НА СТЪЛБАТА ! ОСТРИЕТО РАЗМАХВА СВОЯ МЕТАЛЕН СТОЛ И-И-И


СТОЛИРВАНЕ НА ВЪРХА НА СТЪЛБАТА ! ТОВА ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ПОВЯРВАМ ! ОСТРИЕТО РАЗФАСОВА МОЗЪКА НА СЕТ РОЛИНС , КОЙТО ТУКО-ЩО СЕ БЕ ВЪРНАЛ В МАЧА . ОСТРИЕТО ИЗРИТВА РОЛИНС ОТ ВЪРХА НА СТЪЛБАТА , А ТОЙ СЕ РАЗБИВА НА ТЕПИХА , КАТО ЧУВАЛ С КАРТОФИ ! ОСТРИЕТО ЩЕ ГО НАПРАВИ ! ОСТРИЕТО ЩЕ УСПЕЕ ! ОСТРИЕТО ХВАЩА КУКИЧКАТА И ОТКАЧА КУФАРА , НО ПРЕДИ ДА ГО ОТКАЧИ ПОГЛЕЖДА ПРЕЗ ПТИЧИ ПОГЛЕД И ВИЖДА КАК ВСИЧКИ СА НАТРЪШКАНИ НА РИНГА И ИЗВЪН НЕГО ! ИМАМЕ ЛИ MR.GTS 2015 ?
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
avatar

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 807

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 12:59

YES! EDGE DID IT! HE IS THE GTS 2015 WINNER! КАКВА ПОБЕДА САМО.. ОСТРИЕТО Е НА ВЪРХА НА СВЕТА.. ИМА ШАНС ДА СТАНЕ СВЕТОВЕН ШАМПИОН КОГАТО СИ ПОИСКА С ТОЗИ КУФАР ЕДИН ВИД.. ЗА ВТОРИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА ОСТРИЕТО СЕ ПРЕВРЪЩА В НОСИТЕЛ НА ТОЗИ КУФАР..

_________________
The Conqueror of Pain VIDebut: 24.03.2015

W: 2|L: 0|D: 0

1x TNW World Heavyweight Champion
The Man who defeated Stone Cold, CM Punk and Christian in one night (Pain VI)


Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    

Върнете се в началото Go down
 
5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match
Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» 2. TNWG Bulgarian Championship Triple Threat Match - Roman Reigns (c) vs. Randy Orton vs. The Rock
» ME: Edge vs. Triple H vs. Seth Rollins (c) - TRIPLE THREAT MATCH FOR THE WORLD TITLE
» 2. BULGARIAN CHAMPIONSHIP - Roman Reigns (c) vs. ??? - special guest reff-???
» 5. Seth Rollins vs. Kevin Owens - N1 Contender for the World Championship - 2 out of 3 falls match
» GET THE SUITCASE MATCH

Permissions in this forum:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN VI-
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: