Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match

Go down 
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    14/4/2015, 21:56
Заветното куфарче най-накрая ще намери своя притежател. Мачът е непредвидим и един от най-очакваните за вечерта. 


1. Seth Rollins
2. Roman Reigns
3. Edge
4. Kevin Steen 
5. Daniel Bryan
6. Finn Balor??? - Присъствието на Фин не е сигурно, тъй като преди седмица бе контузен. Ще успее ли той да участва в мача или ще имаме участник-изненада? 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1196
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 13:26


... AND FROM Davenport, Iowa, U.S. "The Golden Boy" SEEEETH ROOOOOOOLLIIIIIIIIIIIIINS!


Tazz: Колега, ще станем свидетели на една касапница! Ето го и него, момчето, което е абсолютен фаворит за победата тази вечер Сет Ролинс, публиката избухва в смесени реакции.
Joey Styles: Сет Ролинс гледа многобройната и уникална публика тази вечер в залата на TNWG, усмихва си и със самоуверени крачки започва да върви нарпед по дългата рампа.Tazz: По физиономията на лицето на Сет по всичко си личи, че е повече от решен да грабне това шибано куфарче и най-накрая да получи това, което заслужава, а именно World Heavyweight Title, но има уникално голямо конкуренция в мача, така, че едва ли ще му е толкова лесно да се докопа да заветния куфар на върха на стълбата.
Joey Styles: Абсолютно си прав, колега, Ролинс наистина заслужава да вземе този куфар, но и конкуренцията му в мача не отсъпва ни най-малко, като почнем от Роман Рейнс, минавайки през Даниел Браян и стигайки до Острието.Наистина са събрани едни от най-големите ветерани в TNWG в този мач.Сет Ролинс върви напред по дългата рампа и изглежда доста инзервен, но съм сигурен, че няма да се даде лесно и може би ще победи.Tazz: Ролинс гледа публиката и крещи, докато върви напред по рампата.Той се надъхва от атмосферата и обстановката в залата на Pain VI.
Joey Styles: Ето, че Сет Ролинс стига до ринга, спира се издиша изнервено, след което се качва по стоманените стълби, качва се на въжетата и започва да гледа публиката.Tazz: Сет Ролинс скача от въжетата, претъркаляйки се на тепиха на ринга, след което се изправя, съблича си горната част на Attire-a, дава го на J & J Security и изчаква опонентите си в мача.
Joey Styles: Кой ли ще излезе след Сет Ролинс, ни предстои да разберем.
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
MarianAsylum
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
MarianAsylum

Location : Burkanowo
Join date : 02.08.2014
Posts : 1438
Age : 17

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 16:47


Announncer:From Aberdeen,Washington, he is ''The Dazzler'' DANIELLLLLLL BRYAAAAAAAAAAN!


Styles: Ето го и човека, за който Ролинс трябва да се притеснява може би най-много. Бивш носител на куфара, използвал го успешно за да стане World Heavyweight Champion. Дали ще го направи отново? Предстои ни да видим.

Tazz: Определено Браян също съвпада към фаворитите за спечелването на куфара... 70 000 човека на Националният Стадион ''Васил Левски'' крещят: YES! YES! YES! YES! Но определено на Bryan няма да му е много лесно сред кечисти като Ролинс, Рейнс и всички останали. Винаги тези мачове са непредсказуеми колега, това очакваме и днес.


Tazz: Danielson слиза от въжетата, застава по средата на ринга и прави Trade Mark Taunt-a си, след което застава в ъгъла, като двамата с Ролинс не се гледат добре, и очакват останалите участници в мача.
Върнете се в началото Go down
Dimarata
Superstar
Superstar
Dimarata

Join date : 02.09.2013
Posts : 1464
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 17:53

- И сега моля посрещнете Blue Smock Nancy и специалният им вокал-Дамян Михайлов!I ain't your friend,
And your not mine,
This difference,
Helps me cross the line,
Everytime I'm confronted,
I'm unafflicted by my actions!


Таз: Стадиона се тресе колега!
Стайлс: Чесно ти казвам колега не знам вече къде се намирам. Гледай smarks как избухват~!
Таз: Направо изтрещяват да ти кажа.
Стайлс: Мани,след първите мачове доста са се надъхали явно..
Таз: След минута виждаме Кевин Стийн в началото на рампата.
Стайлс: Стийн оглежда цялата публика с концентриран поглед..
Стийн взима едно канадско знаме след което продължава по рампата!
Стайлс: Стийн показва своята "KILL STEEN KILL" тениска след което продължава да върви под овациите на феновете.
Таз: Кевин обира няколко ръце след което след което изкрещява "I'm the baddest man on the goddamn planet"
Стайлс: "The Anti-Christ" се качва по стоманените стълби след което поглежда към опонентите.


 

Стайлс:Стийн се качва на второто въже след което таунтва и развява канадското знаме,докато феновете хвърлят хиляди от конфети..
Таз:"Mr Wrestling" слиза от въжетата и започва да прави "snow angels"!
Стайлс: Егати, Стийн изобщо не ебава,направо се весели...
Таз: Така си е. Стийн се кефи на феновете след което се поглежда съм Сет Ролинс...
Стайлс: Рефера заделя двамата и Кевин отива в своят ъгъл.
Върнете се в началото Go down
The beast
Jobber
Jobber
The beast

Join date : 05.03.2015
Posts : 116

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 19:55

*YOU THINK YOU KNOW ME*

"...Please Welcome...
...From Toronto, Ontario, Canada...
...Weightin' 250 pounds...
..."He Is The Rated R Superstar"...Edge...!!!"


''The Rated-R Supertar'' се показва на рампата на най-големия турнир на ТNWG - PAIN VI ! Острието украсява своето излизане с красивите и многобройни pyro-ефекти , които гърмят зад гърба му , след което той прави своят Trade Mark Taunt . Edge продължава своя път надолу към ринга  под освиркванията на рекордната аудитория тази вечер на PAIN VI . Острието се спира малко преди ринга  оглеждайки  своите опоненти и всички поглеждат нагоре , където е закачен договора в куфарчето , за което ще се борят тази вечер . Острието се плъзга под най-долното въже , изправя се и се качва на въжетата.

Той отново прави своят Trade Mark Taunt и получава силни освирквания от страна на публиката , след което слиза от въжетата и се запътва към обтегачите , където прави другата си запазена марка , след това слиза от обтегачите и се оттегля настрани , зачаквайки останалите участници в мача !
Върнете се в началото Go down
RVPersie
Superstar
Superstar
RVPersie

Join date : 31.01.2014
Posts : 194

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 19:58


Ring Announcer: Please welcome, From Pensacola, Florida, Weighting 265 pounds, The Big Dog - ROMAAAAAAN REEEEIGNS.

Tazz: Дами и господа, на вашите екрани е Роман Рейнс - още един от участниците в днешния мач. Роман ще направи своя дебют на Pain - най-големият турнир на TNWG. И днес Рейнс е решил да излезе от публиката, нищо че е доста по-голяма от обикновено.


Styles: Заедно с Рейнс виждаме и 69 охранителя, които го пазят, за да не вземе някой от публиката да го нападне и пребие. We All Know that Reigns Can't Wrestle.
Tazz: Мъжете не харесват особено Рейнс, но пък за сметка на това жените са луди по него (подай коврите там).
Styles: Прав си, колега. Като пример зрителите могат да погледнат вдясно на техните екрани.Tazz: Това момиче може би е получило оргазъм, след като видя Рейнс.
Styles: На Рейнс обаче изобщо не му е до фенки в момента. Той излиза, за да участва в мача за куфарчето.
Tazz: Защо Рейнс не излезе веднъж по рампата, като нормален кечист, а продължава да излиза от публиката? Сега трябва да го чакаме 1 час.
Styles: Ами иди да го питаш, ако не те е страх.
Tazz: Както и да е, Рейнс най-после стигна до ринга. Той оглежда стълбите, поставени около него. Това ще е първият Ladder мач на Роман Рейнс в TNWG. Роман се качва на ръба на ринга, след което стъпва на втората сглобка и таунтва:Styles: Мъжката част от аудиторията продължава да освирква Рейнс, but he doesn't give a f*ck. Рейнс влиза на ринга, след което застава в средата му и прави таунта, който обикновено виждаме преди Superman Punch.


Tazz: Рейнс е приготвил малко фойерверки за феновете. Той обаче не може да спечели този мач с фойерверки. Трябва да ни покаже, че заслужава да спечели куфарчето, като надиграе опонентите си. А ще успее ли да го направи, ще разберем след малко. Останете с нас !!


Последната промяна е направена от RVPersie на 18/4/2015, 20:03; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Awesome
Superstar
Superstar
Awesome

Location : Plovdiv
Join date : 16.05.2011
Posts : 350
Age : 1018

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 20:00

AAAAAAAAWWEEEEEEESSSSOOOOOOMMMMMEEEEEE!!!

Please welcome from Cleveland Ohio, weighting in two hundred and twenty pounds, Thheee Miiizzzzzz!!!
Върнете се в началото Go down
https://www.youtube.com/user/ProWrestlingFedForum?feature=mhee
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 20:02

Този епичен мач за куфарчето ЗАПОЧВА! 
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1196
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 20:26

Tazz: Класиката за така желания от всеки кечист куфар започва, колега! Сет Ролинс се сграбчва с Острието и започва му нанася мощни туаплки в гърба и по главата.
Joey Styles: Колега, това трябва да е заболяло.Нека се съсредоточим върху мача сега.Кевин Стийн бива изхвърлен извън ринга от Рейнс, той е леко зашеметен след ударите на Рейнс, но седи на крака.Личи си каква успорвана битка се води.
Tazz: Сет Ролинс, хваща Острието за косата и го приклещва в ъгъла на ринга, набива мощен Chop в гърдите му и започва да му крещи кой трябва да вземе куфара, като чуваме името на Сет Ролинс.
Joey Styles: Правилно чуваш, колега, ако Сет Ролинс не вземе този куфар, аз лично ще стана от този шибан стол и ще се пенсионирам.Та, това момче заслужава този куфар повече от всички на ринга.
Tazz: Наистина ще е смешно, ако той не се качи първи на стълбата и не вземе куфара, но нека да продължим да коментираме този кеч спектакъл на ринга и извън ринга.Виждаме как Рейнс се връща бавно на ринга и дебне Сет в гръб, който през това време удря шамари на Острието.Роман се засилва, но какво? Рейнс щеше да направи копие на Сет, но Ролинс се отдръпна в последния момент и копието се озова в корема на Острието.
Joey Styles: Какъв, развой на мача, само! Острието е полу-мъртъв след това копие.Виждаме как Сет се възползва от всичко това и забива мощен лакъ в гърба на Роман.Рейнс прикляка след този ход, а Даниел Браян през това време бавно издебва Сет и това е Knee Kick!
Tazz: Ехааа! На това казвам аз истински кеч спектакъл, Сет се претъркулва извън ринга и за сега той е извън играта, на ринга са Браян, Рейнс и Острието, който е парализиран, след копието, което отнесе от Роман.Браян се надъхва от 77 000 души в публиката и започва да беснее на ринга, той изправя Острието и го запраща извън ринга, сега почва да нанася колена в гърдита на Роман, който е клекнал.
Joey Styles: Колега, мисля, че всеки един фен в залата не съжалява, за това, че е похарчил парите си за билет за най-голямото събитие в света на кеча, а именно Pain.
Tazz: Прав си, колега! Виждаме, че всички фенове са в екстаз, а Браян сега се засилва и нанася мощен ритник в главата на Роман.Главата не Рейнс току-що беше отнесена.Кевин Стийн продължават да сто извън ринга, поради простата причина, че той е доста изморен след опита да се качи на стълбата.Почайак, колега, Реоман отива извън ринга при Кевин! Виждаме как Кевин бързо набива токат в главата на Рейнс и сега го хваща за косата и забива главата на Роман силно в коментаторската ни маса, колега, пази се, става напечено.Кевин отново забива главата на Роман в масата ни.
Joey Styles: Колега, пази се! Даниел Браян се засилва от въжетата, минава под третото е това е Suicide Diveeee!Като по "учебник", дами и господа, нямам какво повече да допълня, за първи път виждам толкова динамичен мач, колега, това не е истина.Виждаме как Данил Браян започва да крещи YES, YES, YES, а публиката го прави заедно в него, в цялата зала звучат тези чантове.
Tazz: Честно казано мен вече леко ме заболяха ушите, но си заслужава да се жертвам, за да гледам такава битка на и около ринга.Виждаме, че Сет се връща в играта.Той се изправя и най-подло без никой от другите кечисти извън ринга да го види, изпъва стълбата и започва да се катери нагоре право към куфара.Колега, той ще го направи, той е горе, започва да развива куката, но не!Браян бързо се връща на ринга и бута стълбата.
Joey Styles: Сет Ролинс се струпули на ринга, заедно със стълбата.Нека видим повторението.Е, колега Сет доста лощо си удари врата във въжетата при падането от стълбата.Виждаме сега как Сет Ролинс се държи за врата и е приклекнал в ъгъла, а Браян е супер изнервен, отива при него изправя го и го Irish Whip-ва към другия ъгъл.Даниел отново почва със скандиранията YES, YES, YES ... Засилва се и ...
Tazz: Сет Ролинс контрира с мощен ритник в лицето на Браян, сега се качва на въжетата, сяда на третото, изчаква Браян да се приближи към него и това е Tornado DDT! Главата на Даниел Браян буквално отскочи от покривката на ринга, това сигурно е заболяло и то доста.Сет се изправя и показва надмощието си пред публиката като започва да крещи "I'm the man!" и вдига ръцете си високо.Сега отново разпъва стълбата от преди малко.
Joey Styles: Почакай, колега! Кевин Стийн започва да се изправя, знаех си, че това лудо копеле отново ще се върне в играта и ще потроши кофите на всичките кечисти на ринга и извън ринга.Виждаме как докато Сет, изправя стълбата и започва да я разпъва, Кевин Стийн го атакува в гръб с мощен саблен удар в тила.Интересен ход, колега, Стийн е машина за унищожение и ще разруши противниците си до основи.Сет Ролинс се струполясва на ринга, а Кевин Стийн го гледа злобно.Сега Кевин изправя и разпъва стълбата, той започва да се катери, но почакайте малко това е Даниел Браян!
Tazz: Колега, shut up and take my money! Ето, това аз наричам шоу, това са истински мъже и се борят за честта си.Кевин Стийн нахлува на ринга, като пожарна и разпердушинва всичко, той се качва също на стълбата.Двамата със Стийн са на върха на стоманената стълба, те започват да си раздават главин един на друг, но, ето, че Кевин Стийн надделява и успява да надвие Даниел Браян, като го събаря от върха на стълбата.
Joey Styles: Кевин Стийн е на косъм да се докопа до проклетия куфар, колега! Той ще го нарпавииии! Какво?!?!?! Това е просто невъзможно, Даниел Браян изскача от нищото и коства победата на Кевин Стийн, като го хваща за крака и го издърпва от стълбата.Кевин пада на ринга и заедно с Острието започват да се налагат.Каква успорвана битка само! Докато те се налагат Сет Ролинс и Острието се покатерват на стълбата и започват да си раздават мощни юмруци, виждаме признаци на изтощение в лицето на Острието, той се зашеметява и пада от стълбата.Това ще е момента на Ролинс, той протяга ръцете си нагоре, но ... Роман Рейнс избутва стълбата!"The Powerhouse" срина Ролинс!Сет успява да скочи от стълбата в правилния момент и забива мощен саблен удар в главата на Рейнс.Сега се хваща за въжетата, а Роман Рейнс все още е прав и тръгва да хваща Сет Ролинс за краката, но ...


Enzuigiri Kick


Tazz: Всички лежат извън ринга, коелга, Сет бързо се връща на ринга, взима стълбата разпъва я и това ще е неговия момент, колега, тук ще свърши всичко! Какво??? Това вече е невъзможно! Даниел Браян нахлува на ринга и с всички сили бута стълбата, на която е Сет.
Joey Styles: Уау! Сет падна доста лошо, но съм сигурен, че няма да се предаде така.Даниел Браян го изправя, но Сет няма намерение да му се даде така лесно и му набива един прав в движение.Какъв ход от Сет, само! Направо изкорени главата на Браян от раменете му.Даниел е леко зашеметен, а Сет ще използва стълбата, като оръжие, той я вдига и я забива право в корема на Даниел.
Tazz: Браян се струполясва на ринга след този ход, дами и господа! Сет Ролинс се засилва да направи Curb Stomp, но Роман го дръпа за крака внезапно и го изкарва извън ринга.Ролинс и Рейнс се налагат по между си, но Сет надделява в тази битка като набива мощен лакът в главата на Леснар, хваща го за жилетката и го забива право в преградата до ринга.
Joey Styles: Колега, роман се приземи право на гърба си, това сигурно е заболяло.Сет започва да рита Роман в главата, след което застава над него и започва да му тръшка главата в тепиха.Доста злобни действия от Сет, но това е, щом искаш да си лицето на тази компания не трябва да имаш милост, колега, Ролинс ще направи всичко възможно да се докопа до този шибан куфар, гарантирам ти го.
Tazz: И още как! Сет Ролинс си е създал план и напълно се придържа към него, той изправя Рейнс и го води до коментаторската ни маса, след което го забива в нея.Колега, масата ни още малко и ще се счупи, тези хора се изпотрошиха тотално, но битката за този проклет куфар продължава.
Joey Styles: Сега Сет вдига Роман Рейнс и го поставя на коментаторската ни маса, това ще е опит за Curb Stomp върху масата, дами и господа, Сет се засилва, но Роман се отдръпва в последния момент, Сет си заби крака лошо в коментаторската ни маса.Сет продължава да налага Роман с мощни юмруци в главата, кото изкарват Рейнс в безсъзнание.Роман е леко зашеметен след всичко това, но съм сигурен, че ще продължи да се бие за проклетия куфар и няма да се даде просто ей така.Сет, почва да набива мощни ритници в главата на Роман, след което го хваща за главата и я забива в масата ни.
Tazz: Виждаме как Ролинс започва да накуцва и слиза от масата, но в това време, Рейнс се засилва към Сет и това е копие! Роман Рейнс отнесе Сет с това копие извън ринга, колега, това беше брутално.Рейнс се връща на ринга, но там е Кевин Стийн, двамата започват да се налагат с мощни удари в лицето, но и двамата са еднакво силно и никой от тях не надделява.
Joey Styles: Виждаме как през това време Сет започва лека, полека започва да се изправя на крака, сега се обляга на коментаторската ни маса, използва момента, докато Роман и Стийн се млатят да си почине.Не, почакай, той е намислил нещо друго, маха покривката на ринга и вади един стол от под ринга.Сега той влиза на ринга и опустошава всичко живо.Забива мощен Chair Shot в главата на Стийн, но през това време Роман издебва Ролинс и забива Superman Punch! Роман изправя стълбата, след което я разпъва и почва да се качва нагоре, но през това време Сет Ролинс бързо се възстановява и Сет започва да налага Рейнс с мощни ...


Chair Shot-ове


Tazz: Всчики на ринга и извън ринга са парализирани, това ще е момента на Сет Ролинс, той се изкачва нагоре по стълбата.
Joey Styles: Колега, това ще е края, ще имаме нов Mister Money In The Bank 2015, Сет хваща куфара, дали ще усее да отвърти куката за подходящото време или ще се намери някой да му попречи и зрелищния мач за куфара да продължи?
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    18/4/2015, 20:29

Стийн бързо успя да възстанови мозъчните си клетки и да стигне до Ролинс. Двамата са от двете страни на стълбата и си раздават чукове. В крайна сметка обаче и двамата падат долу. 
Стълбата е свободна сега. Ще може ли някой да се възползва от момента?
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match    

Върнете се в началото Go down
 
5. Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Edge vs. Kevin Steen vs. Daniel Bryan vs. Finn Balor - GTS Match
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN VI-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: