Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   14/4/2015, 21:49
PAIN няма как да мине без традиционното женско присъствие в мач-карда. Ще наблюдаваме сблъсъка между двукратната шампионка - Ей Джей Лий и една от най-обещаващите диви в ростера - Пейдж. Коя ли ще си тръгне с шампионския колан? 


1. AJ Lee
2. Paige 
Върнете се в началото Go down
Legit Champ
Superstar
Superstar
Legit Champ

Join date : 14.03.2015
Posts : 303

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   18/4/2015, 00:10


Announcer: Ladies And Gentlemen Please Welcome From Union City New Jersey She Is The Divas Champion AJ Lee

 

Време е да видим един доста очакван и интересен мач, в който ще участват две диви, и ще бъде заложена на карта титлата на дивите. В залата зазвучава познатата песен на нашата шампионка Ей Джей Лий, и тя вече излизана под бурните овации на хилядите фенове, които са дошли да гледат на живо най-големия турнир за годината.


Ей Джей вече подскача по дългата рампа, която води право до ринга. Шампионката на дивите се качва на ринга, а след това на въжетата като вдига високо своята титла. Феновете вече са готови да видят двубоя между Ей Джей и Пейдж. Всеки се надява фаворитката му в този мач да си тръгне като шампионка днес, и с нетърпение очакват да видят как ще се развие краят на този двубой. Преди това да стане е ред и на Пейдж да излезе на ринга.


Ей Джей вече е в готовност за предстоящия мач, a сега излиза и претендентката за титлата на дивите!
Върнете се в началото Go down
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

Location : The Netherlands
Join date : 30.11.2014
Posts : 1476
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   18/4/2015, 00:32


На ринга изизат от Norwich, England главната претендентка за титлата на дивите тази вечер "The-Anti Diva" Paigeeeeeeeeeeee!


Tazz: Колега, шоуто те първа започва! Станахме свидетили на бруталния сблъсък между Брок Леснар и Стив Остин на този ринга, мисля, че е време и да видим дивите в действие.Ето, че Пейдж се появява по дългата рампа, а пубиката избухва в смесени реакции.
Joey Styles: Колега, знам само едно и то е, че ни очаква повече от интересен двубой.Момичето, което буквално пречуква целия ростър диви ще се ипзрави срещу шампионката на дивите Ей Джей Лий в мач за титлата.Дали британката Пейдж ще изкорени титлата от кръста на Ей Джей или пък Ей Джей Лий ще запази титлата си? Предстои ни да разберем.Пейдж поглежда огромната публика на Pain VI и продължава да върви напред по рампата по-самоуверено от всякога.Tazz: Виждаме как Ей Джей Лий е седнала на въжетата с титлата на кръста си и чака Пейдж да влезе на ринга, но дали тази титла ще стои на кръста й и след мача? Е, това е големия въпрос.Аз мисля, че Пейдж напълно заслужава това да спечел златото и да се провъзгласи за новата шампионака на дивите, но всичко е въпрос на стратегия.
Joey Styles: Абсолютно, колега, Пейдж заслужава тази титла повече от всяка друга дива отзад в съблекалните на TNWG.Аз лично ще я подрепям през целия мач.Сега виждаме как Пейдж се качва по стоманените стълби на ринга, и върви по рамката отстрани на ринга като се споглежда с Ей Джей, сега тя застава на рамката от една страна на ринга съблича си якето и таунтва.Tazz: Пейдж минава под третото въже и започва да загравя за мача.
Joey Styles: Колега, всеки момент ще бъде дадено начало на тази битка, но като шампионка ще си тръгне само една.


Последната промяна е направена от Ninka519 на 18/4/2015, 15:54; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Teller
Superstar
Superstar
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1192
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   18/4/2015, 00:33

Гонгът за начало на мача е бит!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Legit Champ
Superstar
Superstar
Legit Champ

Join date : 14.03.2015
Posts : 303

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   18/4/2015, 23:04

Вече е чут гонгът за началото на този мач, и е време да видим екшън между две диви. Шампионката на дивите Ей Джей, бе застанала в единия край на ринга, а претендентката Пейдж чак в другия, и двете бяха вперчили поглед една в друга. Хилядите фенове в залата бяха нетърпеливи да видят този мач, между тях вече. Започна се да се скандира от феновете имената и на двете, което още повече нахъса Ей Джей и Пейдж. След малкото изгубено време в слушане на феновете в залата, и размяната на погледи, двете най-накрая тръгнаха една към друга с бавни крачки. Двете застанаха доста близо една до друга, и всеки момент се очакваше, една от тях да се престраши и да атакува другата. Преди обаче да започне екъша между тях на ринга, Ей Джей протяга ръката си, в опит за ръкостискане между двете. Пейдж без да се замисли стиска ръката на опонентката си. Те показват уважението си една към друга, и сега двете могат да започнат този мач. Ей Джей и Пейдж се хващат за рамената, обаче претендентката надделява в това, и сега засилва шампионката на дивите към въжетата. Ей Джей успя да се спре като се оплете на въжетата. Пейдж с бърза засилка тръгна към Ей Джей, и успя да я превърти. Ей Джей се озова от другата страна на въжетата, а сега Пейдж реагира бързо и забива крак в корема и'. Шампионката на дивите още в началото на мача се озова извън ринга, а сега претендентката за титлата на дивите я последва. Пейдж реши да изправи Ей Джей, но тя отнесе доста силен шамар от шампионката на дивите, който я накара да залитне. Ей Джей моментално се изправи като отиде до Пейдж и я хвана, а след това я засили към една от преградите. Пейдж заби доста мощно гърбът си, и по време на този удар сигурно е изпитала доста силна болка. Ей Джей обаче не е приключила с Пейдж, затова хваща главата и' като я забива в преградата два пъти.


Пейдж май вече не знае къде се намира, а Ей Джей я изправя за да я върне обратно в ринга. Двете диви вече отново са на ринга, а сега Ей Джей започва да налага претендентката с ритници. Време е да видим и първия опит за туш в този мач 1.... и следва бързо повдигане от Пейдж. Докато Пейдж започна да се изправя, Ей Джей бързо реагира и реши да приложи Sleeper hold. Това е захват, който може да доведе победата на Ей Джей Лий още в началото на мача. Пейдж обаче е упорита, и издържа на болка. Тя започна да се изправя на крака, като започна да забива лакти в главата на шампионката на дивите. Ей Джей бе принудена да пусне Пейдж, след тези удари които отнесе от нея. Сега претендентката поваля шампионката с headbutt, а след този удар Ей Джей се строполи на пода, но бързо отново се изправи на крака. Следва повторен опит, след който Ей Джей отново се изправи на крака. Пейдж хваща ръката на Ей Джей, след което я засилва към оптегачите. В момента на засилката Ей Джей се обърна и и заби гърбът си. Пейдж също се засили към шампионката, и Ей Джей реагира доста бързо в последния момент като се отмести. Претендентката заби главата си, а сега Ей Джей изненадва Пейдж като опитва roll up pin. Дали това ще е краят на този мач ? 1....2.. и повдигане от претендентката за титлата на дивите. Пейдж успя да се съвземе и да се спаси навреме. Мачът все още продължава, а сега Ей Джей изправя Пейдж, след което я хвана за косата и започна да обикаля ринга с нея. После Ей Джей реши да засили Пейдж към въжетата. Какво ли следва сега ? Претендентката за титлата на дивите отнесе Spin kick, който я повали.


Ей Джей отново прави опит за туш, който пак е неуспешен. Претендентката за титлата на дивите не се дава толкова лесно. Шампионката вече се изнерви, и сега започна да блъска главата на Пейдж в пода. След няколко силни блъскания Ей Джей най-накрая пусна главата на Пейдж и отново реши да я изправи. Ей Джей започва да налага претендентка в лицето. Следват серии от удари, а сега шампионката се опитва отново да засили Пейдж. Претендентката успя да контрира, и засили Ей Джей към въжетата. Пейдж бе напълно изненадана, а Ей Джей опита доста интересен опит за туш, който може да и доведе победата в този мач. Дали ще имаме 3 ?

Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   18/4/2015, 23:05

НЕЕЕ! Пейдж успя да се освободи навреме от ROLL UP-A .. 
Върнете се в началото Go down
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

Location : The Netherlands
Join date : 30.11.2014
Posts : 1476
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   18/4/2015, 23:26

ПЕЙДЖ УСПЯ ДА СЕ ПОВДИГЕ!Британката показа огромен хъс и мачът продължава!Претендентката бързо успява да събере сили и се изправя.Ей Джей още не може да осъзнае,че Пейдж е успяла да се повдигне и че все още има шанс да загуби титлата си.Двете диви са на крака отново,те се гледат втренчено след което се сграбчват,Пейдж надделява  и притиска Лий във въжетата ,Ей Джей успява да се отблъсне от тях,но не и да се освободи от захвана на Пейдж.Британката започва да обработва главата на Лий.Шампионката се опитва да се освободи като забива удари на Пейдж и ето че успява.Изглежда,че Ей Джей ще вземе надмощие над Пейдж,Лий засилва претендентката й за златото към въжетата,но изглежда Ей Джей не е познала добре,Пейдж успява да болкира и буда Лий на пода.Пейдж прави опит за туш. 1 .. 2 .. иии шампионката успява да се измъкне.Битката продължава,Пейдж изправя Лий и я засилва към въжетата,но този път Ей Джей болкира и забива мощен ритник на Пейдж.Пейдж изглежда леко зашеметена,а шампионката отново се засилва от въжетата,но Пейдж бързо избягва удара и отново захваща главата на Лий.Лий е доста време притисната от Пейдж ,но тя отново успява да се измъкне от хазвата.Пейдж се засилва отново от въжетата,а Ей Джей е доста зашеметена и почти е на пода,но шампионката явно умее доста добре да се преструва иии Running Back Elbow от шампионката.Феновете подкрепят Ей Джей и залата полудява.Ей Джей грабва надмощето в мача.Пейдж лази по пода,след което прави опит да се изправи,но ето че Лий отново я напада този път с Low Kick.Британката вече окончателно пада на пода в несвяст.Шампионката прави опит за туш.Дали ще успее да запази титлата си толкова лесно? ДААААААА ... ПЕЙДЖ УСПЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ ПРЕДИ 3 И МАЧЪТ ПРОДЪЛЖАВА.Ей Джей пощурява и слиза извън ринга.Пейдж обаче още е на пода на ринга.Коравата британка обаче бързо събира сили и се изправя.Пейдж също излиза от другата страна на въжетата.Какво ли ще направи сега британката?


Пейдж скача и поваля ЕЙ ДЖЕЙ !! След този ход от страна на Пейдж,публиката полудява.Британката показа един наистина уникален ход.Двете диви са на пода,а рефера започва да отброява  1 .. 2 .. Пейдж се изправя бързо,тя изправя Ей Джей хваща я и я прехвърля през коментаторската маса.Британката започва да крещи “MY HOUSE,AJ!” . Съдията вече е на 5,но британката няма намерението да победи така.Тя хваща Лий и я качва на ринга.Пейдж прави опит за туш,но дали Лий ще успее отново да се измъкне или ще имаме нова шампионка? 1 .. 2 ….. Не знаем как го направи,но шампионката успя да се повдигне и този път.Пейдж започва да се кара със съдията,но той се опитва да я успокои.За съжеление опитите му не са сполучливи,а Пейдж с нови сили напада Лий.Пейдж се засилва от въжетата иии това е Dropkick за шампионката.Пейдж изчаква Лий да се изправи малко,но явно претендентката в този мач няма да даде шанс на опонентката си.Пейдж започва да забива мощни headbutt-ове в главата на Ей Джей.Пейдж изправя Лий и-и-и Multiples Clothesline за шампионката.Явно Пейдж иска да разгроми Лий.Ей Джей изглежда доста безпомощтна ,но британката продължава със атаките си към шампионката.Лий е на пода на ринга,а Пейдж се приближава към шампионката и-и-и това отново са headbutt-ове.Ей Джей вече е на ръба на силите си.Пейдж веднага опитва туш.Тя ще направи всичко по силите си,за да грабне победата. 1 .. 2 .. Дали ще имаме нова шампионка този път или Ей Джей ще успее да запази златото си ...
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   18/4/2015, 23:30

Повдигане от страна на шампионката!
Върнете се в началото Go down
Legit Champ
Superstar
Superstar
Legit Champ

Join date : 14.03.2015
Posts : 303

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   19/4/2015, 02:17

Упоритостта и издържливостта на шампионката е голяма. Ей Джей показа, не се дава толкова лесно и е готова да запази титлата си, в този доста важен мач за нея. Двубоят за двете диви продължава, но колко ли ще издържат в тази битка за титлата ? Двете отново са на крака, а сега си налагат удари. Феновете отново започнаха да скандират имената и на двете, което им даде още повече сили да продължат. Ей Джей успя да надделее в това, а сега Пейдж изглежда замаена след тези удари. Шампионката на дивите хвана претендентката за косата, и я заведе до един оптегачите, след което започна да блъска главата и в него. Последен, и най-силен удар от всичките накара Пейдж да се строполи на пода. Шампионката се качва на най-горното въже, и се причакваше своята опонентка в този мач. Пейдж отново е на крака, и сега следва Missile Dropkick. Ей Джей отиде до Пейдж, и прикова раменете и', за да направи опит за туш. 1....2.. и НЕЕ! Този мач май няма да има край. Пейдж все още лежеше на пода на ринга, и дишаше тежко, а Ей Джей реши да започне да я изправя. Двете вече са на крака, а сега Ей Джей започва отново да налага Пейдж. След поредните удари които отнесе претендентката за титлата, Ей Джей заби кракът си в корема на Пейдж, а сега хваща главата и' и прави neckbreaker. Пейдж се държи за вратът, а сега следва отново опит за туш. Може би това ще е краят на този мач, и Ей Джей ще запази титлата си, но отново имаме повдигане от претендентката. Какъв мач само ! И двете са доказали, че не се предават лесно, но и на двете ще им е трудно да успят да победят другата. Неочаквано за Ей Джей, но Пейдж не само се повдигна след този ход, но и успя да се изправи доста бързо. Двете отново са на крака, а сега Ей Джей заключва Пейдж в захвата Guillotine choke. Това е доста коварен захват, който изисква издържливост за да можеш да се измъкнеш от него. Претендентката вече бе изморена от цялата тази битка която се проведе между нея и Ей Джей, затова и беше трудно да издържи на болката. Пейдж започна да протяга ръката си, и даваше сигнали на рефера, като му казваше дали да прекрати мача. Докато правеше това, тя започна с бавни крачки да върви, и се опитваше да се добере до най-близкото въже до нея. Пейдж полага усилия да не се предаде, точно на косъм от спасението за нея. Въжето е съвсем близо до нея, а всички са в очакване да видят дали тя ще успее да го хване. През това време Ей Джей прилагаше захвата по-здраво, но безуспешно, защото накрая претендентката за титлата на дивите успя да хване най-близкото въже до нея. Шампионката е длъжна да я пусне и това и прави. Пейдж бе седнала започна да си отдъхва до въжетата, но не за дълго. Ей Джей хвана Пейдж за косата, и я изправи отново на крака. Ей Джей засили Пейдж, в опит да я изхвърли от ринга, и така и става. Претендентката се озова на пода извън ринга, а Ей Джей отиде от другата страна на въжетата. Пейдж доста се ядоса, затова бързо се изправи и започна да бяга към Ей Джей. Шампионката също се засили към нея и вижте какво следва....


Лицето на Пейдж със сигурност е било размазано, след този ход от страна на шампионката на дивите. Определено никой не е искал да е на нейното място сега. Претендентката лежеше на пода и се държеше за лицето, а Ей Джей се наслаждаваше на гледката. Шампионката полага усилия да изправи Пейдж, и сега я връща обратно на ринга. Пейдж все още лежеше и се държеше за лицето, а сега Ей Джей също се връща обратно в ринга и бърза да направи опит за туш. Раменете са приковани 1.....2.......... ОТНОВО имаме повдигане от претендентката за титлата. Това трябваше да е краят според Ей Джей, но явно ще трябва да се постарае още малко. Пейдж все пак успя малко да си отдъхне след този удар който отнесе, и това и помогна да се повдигне. Все още тази битка за титлата продължава. Ей Джей изчаква Пейдж да се изправи. Двете отново са на крака, а сега се хващат за косите. Британката надделява и приковава Ей Джей до оптегачите. Пейдж притиска лицето и', но време да пусне шампионката на дивите. Ей Джей се бе подпряла там, а сега Пейдж се отдалечава малко и всеки момент ще се засили към шампионката на дивите. Пейдж вече бяга към Ей Джей, но вижте това! Шампионката отново успя да се измъкне, а Пейдж отново разби главата си. Пейдж се отдръпна от там, но Ей Джей успя да я изрита.


След всичко това, Ей Джей си отдъхна за няколко секунди, след което започна да се качва на въжетата. Пейдж от друга страна се изправи бързо и веднага реагира. Тя се опита да попречи на Ей Джей, но това се оказа фатално за нея. Претендентката отнесе Tornado DDT, а сега следва опит за туш. Дали Ей Джей ще запази титлата си ?

Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   19/4/2015, 02:18

НЕ... ПЕЙДЖ СЕ ПОВДИГА СТОТНА ПРЕДИ ТРЕТОТО ОТБРОЯВАНЕ!
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.   

Върнете се в началото Go down
 
4. AJ Lee (c) vs. Paige - DIVAS CHAMPIONSHIP.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN VI-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: