Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Viva La Raza
New User
New User
Viva La Raza

Join date : 25.01.2011
Posts : 23

ПисанеЗаглавие: Re: 3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.    18/4/2015, 01:16

nexus: Да ти иба и ненормалния мексиканец как оцеля, след тия брутални удари не знам, ти кво мислиш коментатор 2?
killzone: Ми кво да мисля аз знаех, че ша оцелее щот туй се пак е Гереро тая фамилия не е ташак работа..
nexus: Иначе ти кой мислиш, че ша' бие в тоя мач шот' аз съм за JBL, ама мисля че тоа' ше бие шот нали играе ролята на супермена уж в тоя мач?
killzone: Верно си е играй ролята на супермен, ама не знам виж тос' колко е дебел може и той някак да го бие ша' видим ко ма занимаваш от ся с тес простотий..
nexus: Виж, че е хубаво да си дебел ко ми викаш да не си купувам баница за тоя мач.. Виж как мачка ония мусколест ама дебелата сланина си каза истината..
killzone: Ти стой и гледай да видиш кой ша' бие накрая и пак ша си говорим..
nexus: Дебелака изправя Гереро и го засилва към въжетата после са опитва да го убие направо със лакът, но стероиденият тип заляга.. ни са обръщай ве дебел.. НЕ.. МАЙКА ТИ И ПРОСТА ЗАКО СА ОБЪРНА СЯ ТОС СУПЕРМЕН ТА ОТНЕСЕ С ПАДАЩ ЛИСТ..
killzone: Браво уе, Еди! Така се прави.. Ко са занимаваш с тоя я го натръшкай едно здраво..
nexus: Виж го тос ненормалния мексиканец излиза извън ринга и взема един стол, след туй са връща вътре у' ринга и чака дебелия да са обърне..
killzone: Давай стероиден маняк размажи го тоя..
nexus: JBL се обръща и отнася..

CHAIR SHOT!!!!!

nexus: MАЙКАТА ТИ ИБАВАМ ВЕ, НАПРАВО МУ ПРЪСНА ГЛАВАТА.. ИБАХТИ И ЗЛОБНИЯ МЕКСИКАНЕЦ..
killzone: Аре уе Еди опитай туш, къде си ми тръгнал да излизаш на ръба на ринга..
nexus: Сигурно ши' прай онуй там.. Кажи го ве, как му викаха по американски?

killzone: finisher?
nexus: ДА! Точно за тая дума говоря фенишър, до колкот си спомням фенишъра му.. Офф много трудна дума уе ше му викам просто завършваща маневра.. Та, завършващата маневра на Гереро май беше онова..ъ-ъ-ъ жабешко цамбурване, нали?
killzone: Да.. Ама от ся ти казвам, че дебелия ще се отмести от тоя ход шот' аз го знам туй от специален източник.. Виж го полита и-и-и
nexus: БУМ! А, не ве пропусна! Йес ве браво ве JBL! Ся е момента го размажеш тоя пич.. Виж го моя човек дебне за завършващата му маневра - саблен удар от ада..
killzone: Ама видя ли ко ти казах, аз съм ибахти и лудака.. Ся обаче, ако дебелия забие тоя там саблен удар от ада аз ще са напикая у гащите си..
nexus: Мексиканската пич са изправя и-и това е-е.. ЕЙ НЕ ВЕ КУЧКО ЩО ПРОПУСНА УДАРА ОТ АДА ВЕ?!?!
killzone: ДА..ДА..ДА! ДАВАЙ ЕДИ СМАЖИ ГО ТОЯ.. БУМ ТАМ ПРАЙ ОНИЯ ХОД НА ЛЕДЕНИЯ И ПОЧВА С ГРАМОТЕВИЧНИТЕ УДАРИ У ГЛАВАТА!


killzone: Ай го видим ся къде ши' ходи? Гереро прикова по средата на ринга..
nexus: Идно..
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: 3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.    18/4/2015, 01:17

Кървава баня е настанала на ринга, но чуковете не са достатъчни да бъде сломен wrestling god-a.. Повдига се на "двие", както би казал nexus..
Върнете се в началото Go down
Wrestling God
Superstar
Superstar
Wrestling God

Location : NYC
Join date : 20.12.2010
Posts : 187

ПисанеЗаглавие: Re: 3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.    18/4/2015, 01:17

И ВСЕ ПАК МАЧА ПРОДЪЛЖАВА... JBL СЪУМЯВА ДА СЕ ПОВДИГНЕ... Какво трябва да стане в този мач, за да се сложи краят му?! Eddie лежи в локва от кръв до JBL и двамата не знаят къде се намират... Eди все пак се изправя преди Брадшоу. Гереро едвам-едвам изправя "The Wrestling God", но все пак успява. Еди му нанизва няколко остри лакътя в главата. JBL е замаян, Гереро се засилва към въжетата и отскача със Саблен удар и Брадшоу отново се озовава на земята, но заедно с Еди. Двамата отново явно ще лежът повече време на земята, нормално е, все пак хвърлиха огромни усилия в мача и двамата ще влезнат в болницата най-вероятно след този мач... Двамата не знаят къде се намират и на кой свят са. Еди се мъчи да се изправи като се държи за въжетата и се напъва с всичка сила, все пак ето, че е на крака, но има проблеми с ходенето. Той се задържа на крака с помощта на въжетата, но ето, че Джон Брадшоу Лейфийлд също е изправен. Еди все още се мъчи да върви без помощта на въжетата, но ето, че успява, той тръгва към JBL, но Брадшоу му прави един мръснишки Eye Poke, след което го намества в позиция и екзекутира мощен Powerbomb, Eddie e до тук!!!


ТОВА ТРЯБВА ДА Е КРАЯТ!! ЧОВЕШКОТО ТЯЛНО Е Е СЪЗДАВАНО, ЗА ДА БЪДЕ НАЛАГАНО ТАКА, JBL ПРИКОВАВА РАМЕНЕТЕ, 1........2.......... ПО-ВДИ-ГА-НЕ!!! ГЕРЕРО УСПЯ ДА ПОВДИГНЕ РАМОТО СИ МОЖЕ БИ В ПОСЛЕДНАТА СТОТНА ОТ СЕКУНДАТА... КАКЪВ МАЧ САМО, ТЕЗИ ДВА КЕЧИСТА СЕ ПОДЛОЖИХА НА ИСТИНСКА КАСАПНИЦА, НА ИСТИНСКА КЪРВАВА БАНЯ!! JBL гледа към съдията и му казва, че това трябваше да е 3, че не е възможно Еди да се повдигне след такъв захват... Но, явно е. Истинска кървава баня е това тук, на PAIN VI. Определено след този мач и на двете суперзвезди ще им трябва време да се възстановят. И двамата не могат да мръднат в момента, и двамата лежат по средата на ринга с надеждата, че може би съдията ще прекрати мача, но това не се случва. Публиката скандира *EDDIE, EDDIE, EDDIE, EDDIE*!! Това помага на Гереро и той успява да се изправи. Гереро е на крака, след цялото това лежане, най-накрая той успя да се изправи на краката си... Еди е на крака, шоуто ще продължи! Драмата на Стадиона в Тексас продължава, мача продължава!! Eddie изправя Брадшоу и му шепне нещо на ухото, явно Гереро е готов да го довърши! Той опитва да го вдигне за Suplex, може би, за да тръгне да изпълнява The 3 Amigos, но JBL контра-атакува и го премята назад със собствен суплес!! Гереро е матиран, JBL бавно, но славно приковава раменете, но Гереро пак някак си успява да изрита. JBL не знае какво още трябва да напарви в този мач, нез нае как трябва да довърши опонента си, който демонстирра, че един корав Son of a Bitch... Guerrero не се дава и едва ли смята да го направи. JBL изправя Guerrero, но Еди му зашива лакти в корема, след което се засилва към въжетата, но не успява да направи нищо, защото преди да атакува, JBL го хваща в The Sleeperhold!!


JBL притиска черепа на Еди с колкото сила му е останала, той иска да приключи този мач, Гереро може би ще изпадне в несвяст. Еди ще загуби съзнание, ако този захват продължи натиска си. "The Latino Heat" може би е до тук. Съдията отива до двамата участници в този мач и хваща ръката на Еди, след което я пуска 1 път, той не я повдига. Съдията я хваща отново, пуска я 2-ри път, но отново Гереро не показва признаци на живот. Сега, да видим... Дали 3-тия път ще бъде успешен в полза на John Bradshaw Layfield!? Съдията пуска ръката на Еди... НО ТОЙ Я ЗАДЪРЖА!! ГЕРЕРО ЗАДЪРЖА РЪКАТА СИ, JBL ГЛЕДА С ОТВОРЕНА УСТА, КАТО ПОПАРЕН!! ГЕРЕРО ВЪЗКРЪСВА, ТОЙ ЗАПОЧВА ДА НАБИВА ЛАКТИ В КОРЕМА НА JBL И СЕ ИЗМЪКВА ОТ ЗАХВАТА, ГЕРЕРО СЕ ЗАСИЛВА КЪМ ВЪЖЕТАТА И ЗАБИВА SPINNING WHEEL KICK В ЧЕНЕТО НА "THE WRESTLING GOD"!! GUERRERO СЕ ЗАВРЪЩА В МАЧА!! СЕГА ТОЙ СЕ КАЧВА НА ВЪЖЕТАТА... ГОТОВ Е ДА ПРИВЪРШИ НЕЩАТА! ЕДИ ГЕРЕРО, СКАЧА-А-А... НЯМА НИКОЙ В КЪЩИ!! ГЕРЕРО ОТНОВО ПРОПУСКА FROG SPLASH-А, ТОЧНО КОГАТО МОЖЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ!! JBL ВЕДНАГА СЕ ИЗПРАВЯ С КОЛКОТО СИЛИ СА МУ ОСТАНАЛИ ИЗПРАВЯ ЛЮШКАЩИЯ СЕ ГЕРЕРО, ОТТЛАСКВА СЕ ОТ ВЪЖЕТАТА-А-А-А...


CLOTHESLINE, FROM F'N HELL~!! GAME OVER, GAME OVER!! JBL ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, GUERRERO НЕ ПОКАЗВА ПРИЗНАЦИ НА ЖИВОТ, ИМАМЕ ОПИТ ЗА ТУШ, 1............2.............. ДАЛИ ВСИЧКО СВЪРШВА, ДАЛИ ТАЗИ КЪРВАВА БАНЯ ПРИКЛЮЧВА!?!?
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: 3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.    18/4/2015, 01:18

....................... 3!

WRESTLING GOD ГРАБВА ПЪРВАТА СИ ПОБЕДА НА ТУРНИР В TNWG И ТО НЕ НА КОЙ ДА Е, А НА PAIN! УСПЯ ДА СЛОМИ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ МЕКСИКАНЦИ.. КАКВО ЛИ ЩЕ СИ СЛУЧИ МЕЖДУ ДВАМАТА ИЛИ ПРОСТО ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯТ НА ЕДИ?
Върнете се в началото Go down
Viva La Raza
New User
New User
Viva La Raza

Join date : 25.01.2011
Posts : 23

ПисанеЗаглавие: Re: 3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.    18/4/2015, 01:21

.. JBL тръгва с победоносно дигнати ръце във въздуха, но е обърнал гръб на коварния мексиканец, а той се възползва и му скача в гръб..


..Майко мила! 10 Охраните се изсипват на рампата и отлепят Еди от бога на кеча.. Определено това няма да е краят между тях..
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.    

Върнете се в началото Go down
 
3. JBL vs. Eddie Guerrero - Normal Rules.
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN VI-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: