Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    14/4/2015, 21:41
Отборен мач, в който са заложени две от титлите на федерацията - БГ и Хардкор. Враждата между ДХ, Гробаря и Уаят не е от вчера и се надграждаше с всяка изминала седмица. Кулминацията - гледайте на Pain VI. 


1. Shawn Michaels
2. Bray Wyatt
3. Triple H
4. The Undertaker 
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2935
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    17/4/2015, 23:24

ARE YOU READY?

You think you could tell us what to do.
You think you could tell us what to wear.
You think that your better.
Well you better get ready.
Bow to the masters.Чакайте малко! Група войници минават при рампата те започват да стрелят нагоре. Мирише ми на Де-Генерация Хикс. Войниците се оттеглят, а залата бива угасена. Нищо не се вижда освен зелените пръчки в ръцете на феновете, които светят. Чакайте малко! Музиката на Де-Генерация Хикса гръмва! Не знам защо, но никой не се показва, но вижте какво става! Това са Трите Хикса и Шон Майкълс, които са на танк. Цялата зала е в зелено, а те двамата крещят. Шон заляга под Трите Хикса и хваща част на танка. Той започва да стреля нагоре, а Трите Хикса прави taunt-а - SUCK IT!


Феновете са в пълен екстаз, а Шон се изправя. Те крещят, като луди, а от феновете - нищо не се чува. Трите Хикса има светещи пръчки в наколенките. Той започва да вдига ръцете си в знак, феновете да крещят. Както казах - те са в плен екстаз, а Трите Хикса застава точно пред.. ДА! Той прави taunt-а - SUCK IT, а Шон е зад него. Докато той го прави гръмва заря в зелено. Трите Хикса спира и двамата с Шон слизат от ринга. Той вади четири пръчки, а дава две от тях на Шон. Те започват да тичат към ринга с вдигнати ръце, а в ръцете им са пръчките правейки хикс. Те вече са на ринга и хвърлят пръчките към феновете.


Triple H: Are you ready? No-o-o.. I say.. ARE-E-E YOU-U-U READY-Y-Y!!! Then, for the thousands in attendance, and to the millions watching at home... LET'S GET READY TO SUCK I-I-IT!
Shawn Michaels: And if you're not down with that, we got two words for ya!
Върнете се в началото Go down
The Undi22-1
Superstar
Superstar
The Undi22-1

Location : Варна
Join date : 21.12.2013
Posts : 314
Age : 28

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    18/4/2015, 18:27--------------------------------------------------------------------------
Върнете се в началото Go down
Ge6aaa
Superstar
Superstar
Ge6aaa

Join date : 01.01.2014
Posts : 199
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    18/4/2015, 20:43
Светлините в залата угасват, като след това на големия екран се появява силуета на Bray Wyatt. Виждаме сега как Bray пали своя фенер, казва: DX !!! ,,SUCK IT !", след което го изгася.


В залата зее пълна тъмнина, аа ето го и Bray Wyatt. Той върви с бавна крачка по рампата и определено ужасява всички в залата, които пък от своя страна са станали на крака и държат запалени фенери.

Ето, че прочутия фенер отново изгасва.. А в залата светлините светват. Bray сега застава до своя партньор, с който явно обсъждат кой ще започне мача........ !!!


Последната промяна е направена от Ge6aaa на 18/4/2015, 20:44; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
- ExplicitVixen.
Superstar
Superstar
- ExplicitVixen.

Location : Las Vegas, Nevada
Join date : 01.07.2010
Posts : 3911
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    18/4/2015, 20:44

RING THE BELL. 
Върнете се в началото Go down
KiNg_SiZe
Superstar
Superstar
KiNg_SiZe

Location : БОлгария.
Join date : 30.05.2014
Posts : 666
Age : 18

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    18/4/2015, 21:58

Eто че и дългоочакваният момент настъпи а именно началото на мача ! Това е най-важния мач в кариерата на DX.Брей Уаят и Шон Майкълс обикалят ринга и се гледат един в друг,Трите Хикса и Гробаря наблюдават внимателно движенията на партньорите им.Да видим кой ще направи първата атака! ''The Sexy Boy'' и ''Спасителя'' се вкопчват за раменете...Майкълс като по-техничен успява да извие ръката на Брей.Уаят обаче съумява да се измъкне и да спипа HBK в headlock.
Шон не остава дълго в тази позиция и отново се заема с ръката на Уаят,като прилага HAMERLOCK.Добро начало за DX,''Играта'' определено е доволен от партньора си!
Сега Брей избутва Шон към въжетата...''Sexy Boy'' използва засилката в своя полза и поваля ''Спасителя'' с SHOLDERBLOCK.Брей Уаят е повален иии Майкълс му смазва лицето с STOMP TO THE FACE!Опит за туш и имаме повдигане на 1!

Tazz: - Какво ще кажеш колега? Добро начало за DX.
Joey: - Съгласен съм но и Брей Уаят не се дава.Погледни само как се смее на HBK.Явно е намислил нещо!

Уаят се изсмя на Шон и сега се изправя,лице в лице с Шон Майкълс.Той не чака и го бута в turnbucka-ла и започва да му раздава десни удари в главата.HBK няма да се даде така и забива чоп в гърдите на Уаят а сега и един ляв в главицата.Брей се прави че не е усетил нищо и irishwhip-ва ''The Icon'' към другия ъгъл,само че Шон Майкълс успява да не се фрасне там,Брей тича към негооо...Шон успява да го прескочи с помоща на обтегача.''Спасителя'' се заби там а ''Sexy Boy'' му раздава леви и десни удари!
Уаят обаче не може да търпи да го бият и бута Майкълс на земята,далеч от себе си.Шон се превърта назад и става на крака бързо,Трите Хикса му ръкопляска а Гробаря гледа със сериозен поглед мача.HBK не седи на място а се засилва от въжетата,към Брей Уаят и го сваля на земята с...

Lou Thesz Press
Лол! Това изкара ''Господаря на световете'' от ринга! Брей си поема малко въздух но всички знаем че няма да е за дълго,защото Шон Майкълс не стои на едно място.
HBK сега се качва на обтегача,Тейкъря опитва намеса,да го свали от там, но получава само ритник в лицето,което го кара да се отръпне,Майкълс сега причаква Брей и му скача отгореее с
TWISTING PESCADO! Перфектно изпълнен high-fly ход! Шон се изправя и заедно с Уаят се връщат на ринга,където Майкълс опитва туш.1... повдигане! Колко бързо при това !
Майкълс се заема да обработва краката на дебелия си противник.Тейкъря чака момент да се намеси но сега няма такъв аи ''Играта'' е на пост за такива нередности,така че няма шанс.
След поредния лакът в коляното,Брей допълзява до въжетата и си помага да се изправи,Шон обаче не чака противника му да се свести а се засилва иии... DROPKICK TO LEG! Този ход е рискован,може да счупи крака на Брей Уаят много лесно! Шон прилага захват за крака на Брей! Уаят успява да се хване за едното въже и няма да му се наложи да търпи болката дълго.Съдията брой 1,2,3,4,Майкълс е длъжен да прекъсне приложения захват.''Играта'' му ръкопляскав в знак на доволство.''The Icon'' ще се пробва да се смени с него но почакайте малко! Брей хваща единия крак на HBK,докато е на колене, и го придърпва към себе си но ''Sexy Boy'' го вкарва в тъча с...

Low Enzuiguiri Kick
Шон се освободи а сега опитва и туш.1,2....
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Teller
Superstar
Superstar
Teller

Location : London, England
Join date : 06.07.2011
Posts : 1191
Age : 19

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    18/4/2015, 22:04

1 ... 2 ...... НЕЕЕЕ! Брей Уаят използва инстинкта си и се повдига.Мачът продължава!
Върнете се в началото Go down
https://picasaweb.google.com/109072055099657802222/SethRollinsPa
Ge6aaa
Superstar
Superstar
Ge6aaa

Join date : 01.01.2014
Posts : 199
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    19/4/2015, 01:03

Styles: Какво ударно начало на този мач.., а колега ? Не смяташ ли ??
Tazz: Смятам, че трябва да млъкнеш..
Styles: Ха..ха. Шегаджия !!
Tazz: Уча се от най-добрия.. Нека спрем до тук.. И да се съглася с това, което каза.
Tazz: Този мач започна много над очакванията ми. Дано се и развие.. според тях.
Styles: Ако е така.. то значи победата трябва да отиде при.....
Tazz: Няма значение..
Styles: Мерси, че ме прекъсна.. Добре. Нека се пренесем на ринга, където виждаме Bray Wyatt да се изправя в ъгъла на ринга, помагайки си с въжетата. Определен Michaels е успял да го нарани.
Tazz: Не мисля така.. Както знаем това е Bray Wyatt.. Понякога си мисля, че този човек е извънзем.. той буквално не изпитва болка.. дори се забавлява, която му я причинят.. може би и този случай е такъв.. Виж му мазната усмивка. Не за пръв път тя е изписана на лицето му.
Styles: Съгласен съм с това, което каза.., но знаеш ли колега.. Всичко може да се случи. Това е PAIN.. това е..
Tazz: Ооо.. задръж си мисълта, защото на ринга става интересно. Bray Wyatt изведнъж се изправя на крака, след което поема у няколко пържоли от страна на Michaels.., макар и да не реагира на нито една от тях.. Започвам да се плаша.
Styles: Ако се плашиш от това.. То мисли, какво ще е, като на влезе Undertaker на ринга...
Tazz: Не искам и да си помислям..
Styles: Michaels сега хваща своя опонент за ръката и го засилва към въжетата, след което прави опит за падащ лист.., но Wyatt се спира на време и Michaels се сгромолясва на ринга.
Tazz: Wyatt поглежда към своя партньор.., което НЕ му подава ръка.., след което вдига Micahels и го засилва право към техния ъгъл на ринга. Michaels буквално бе разбит в оптегачите..
Styles: Нека продължа аз.. Изглежда, че мъченията за Michaels тепърва предстоят.., защото Wyatt се засилва с бясна скорост към него ии това е:

Tazz: Body Splash.. Може би леко избързах с преценката си за Michaels.. Ето сега вече може да кажем, че той бе премазан. Wyatt сега се сменя с Taker.., който влиза на ринга и забива няколко удара с крак в главата на Michaels. Опит за туш.. 1....2... и повдигане.
Styles: Едва ли тези прости удари, ще успеят да спечелят мача на тези двама мъже.
Tazz: Това по-скоро бе с цел - изтощаване на опонента. Ето, че Taker отново се сменя с Wyatt.. Той влиза на ринга, започвайки да обикаля около Michaels.., след което внезапно сменя посоката и забива мощен юмрук право в лицето на Triple H..
Tazz: Ето, че ,,играта" поне за момент бе изваден от строя..
Styles: Изглежда обаче това не е всичко колега. Waytt се засилва от въжетата ии:

Tazz: ... И стоварва цялата си тежест върху тялото на Shawn Michaels.. Опит за туш. 1...2.. ще имам ли 3 ??
Върнете се в началото Go down
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    19/4/2015, 01:05

Повдигане от страна на Mr. Wrestlemania..
Върнете се в началото Go down
Miliardi
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Miliardi

Location : Ihtiman, Florida
Join date : 14.09.2014
Posts : 2935
Age : 16

ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    19/4/2015, 11:39

Мача продължава. Трите Хикса се хваща за барикадата и се изправя, но в същото време, Уаят се засилва към него, като минава под второто въже. Трите Хикса успява да се отдръпне. Той започва да рита Уаят, а сега го засилва към ринга. Майкълс го изправя и го прилепя в ъгъла. Той започва да го удря с чопове, а после го засилва към другия. Той е прилепил рамото си в корема на Уаят, а Трите Хикса го удря по гърба. Рефера започва отброяване, защото, Шон още е в ринга и държи Уаят, но Трите Хикса рита Брей в главата, а Шон се връща на мястото си. След мощния ритник, Брей тръгна напред, но Трите Хикса се засилва към него и прави булдог. Трите Хикса обръща Брей и опитва туш, но Брей изритва. Трите Хикса се изправя, а в същото време е хванал косата на Брей. Когато го изправя, го удря право в челото. Той го праща право в ъгъла. Той започва да го удря в главата, а Брей подскача нагоре-надолу. Трите Хикса го хваща за ръката и го засилва към другия ъгъла. Брей опита да се смени с Гробаря, но Шон скочи върху Гробаря с юмруци. Гробаря отвръща на удара и го удря в барикадата. Да се върнем на ринга. Трите Хикса е приклещил Брей в ъгъла и придържа рамото му с огромна сила. Рефера е на четири, а Трите Хикса пуска Брей. Трите Хикса се обръща с гръб, но макар и за момент, Брей скача върху него. Мисля, че Брей набра инерция. Той изчаква Трите Хикса и го засилва към въжетата, а веднага след това се засилва и той към другото. Трите Хикса се е опомнил и скача към Уаят, но той прави същото. Те се повалят с един и същ ход. Рефера започва да брои. Вече сме на шест, а Брей се изправя, но вижте Трите Хикса. Веднага щом Брей тръгна да се изправи и той реши да се опита. Може би, за да не изгуби надмощие. Брей се изправя пръв, а Трите Хикса вече също е на крака. Те се гледат право в очите, а Брей крещи. Той казва на Трите Хикса да го атакува, а в същото време се подсмива. Трите Хикса се усмихва и прави taunt-а - SUCK IT!!! Усмивката на Брей бива свалена, а Трите Хикса започва да го удря, но Уаят обръща на огъня с огън. Те са в средата на ринга и си разменят удари. Трите Хикса взима надмощие в юмруците и сега го засилва към въжетата. Когато, Брей рикошира към Трите Хикса, той хваща главата му и я ударя в коляното му, но Уаят не пада. Той се държи на крака, а Трите Хикса се засилва към въжетата и го сваля с коляно. Опит за туш, но вижте Гробаря. Той хваща крака на Трите Хикса и го издърпва от ринга, а после го сваля със саблен удар, но Шон веднага помага и се качва на коментаторската маса. Той скача към гробаря с падащ лист, а Гробаря пада в барикадата. Шон изправя Трите Хикса, а той веднага се връща на ринга. Там го чака Брей, който е в ъгъла с гръб. Той се хваща за въжетата и пада назад, като се държи. Трите Хикса го гледа, а Уаят пада надолу, като хваща пода с ръце. Той обикаля около Трите Хикса, но той се засилва и го рита право в главата. Опит за туш, но имаме повдигане. Трите Хикса се изправя и гледа право в логото на Pain. Мисля, че той ще се просълзи и иска победата наистина много. Той се подпира на третото въже и гледа логото, но вижте Уаят. Той го хваща от зад и го превърта с опит за туш, но Трите Хикса успява да изрита и веднага се изплъзва от ринга. Трите Хикса почти бе туширан. Уаят му казва - Хайде, хайде! Ела! Трите Хикса се качва на въжетата, а Брей веднага скача към него. Трите Хикса скача назад и Брей не успява дори да го докосне. Брей разперва ръцете си и гледа нагоре, крещейки и смеейки се. Той се обръща към Трите Хикса с сериозен поглед и застава в ъгъла. Той го изчаква, а Трите Хикса се качва на ринга, но бавно и предпазливо. Трите Хикса вече е на ринга, а Брей го гледа в очите. Брей атакува, но същото прави и Трите Хикса. Те са се хванали за рамената и се бутат, но силата на Трите Хикса, очевидно е по-голяма от тази на Брей и успява да хване главата на Брей. Брей се засилва към въжетата зад него, а после го избутва напред и Трите Хикса се засилва към въжетата. Брей е в средата на ринга, а Трите Хикса се обръща към него. Той прескача Брей. Никой не е очаквал това и точно от Трите Хикса, който в момента рита Брей в корема. Той го хваща за главата и го удря в обтегача многобройно. Вижте Брей! Той започва да удря Трите Хикса с лакти в корема, след това го хваща за главата и го засилва над третото въже. Трите Хикса направо се удря в барикадата. Гробаря слиза от ъгъла и се засилва към Трите Хикса, но той успява да се отдръпне и Гробаря се удря доста лошо в барикадата.


Трите Хикса успява да се качи на ринга, а там е Брей. Той го гледа в очите и му прошепва нещо. Нещо, като - ОPEN.. но преди да си довърши изречението, Брей бива атакуван от Трите Хикса. Той го избутва в ъгъла и го удря с ребрата с юмруци, а сега се качва на вторите въжета и започва да го удря по главата, но вижте Брей. Той го хваща за краката и минава напред. Дали.. НЕ! Трите Хикса скача назад, а когато, Уаят се обръща, Трите Хикса го хваща през главата и прави суплес. Опит за туш, но имаме повдигане. Поредно повдигане от страна на Брей Уаят. Трите Хикса се изправя ядосано. Той хваща Уаят за ръката и го приклещва в въжетата. Той го засилва към другите, а преди, Брей да рикошира, Трите Хикса го хваща за краката и го изхвърля от ринга. Рефера започва отброяване, а Уаят се изправя. Той изчаква девет и веднага се връща на ринга, но той минава под първото въже. Преди да се изправи, Трите Хикса започва да го рита в главата, а после прикляква и го хваща за главата, като после го подлудява от удари. Трите Хикса се изправя и изкрещява - ТОВА ЛИ Е, УАЯТ!? Мисля, че Трите Хикса е готов да спука и Гробаря, и Брей Уаят за да победи, а мисля, че и Шон е готов на абсолютно същото нещо. Сега към мача. Брей, вече е на крака, а Трите Хикса не го оставя намира. Той го хваща през кръста и го хвърля зад него. Трите Хикса отново опитва туш, но и този е неуспешен. Той изправя Брей и го рита в корема. Дали това ще бъде родословие? НЕ! Брей се вдига нагоре, а Трите Хикса пада зад него. Брей се засилва към въжетата и скача с гръб напред, но Трите Хикса се претълкулва настрани и Брей пада по гръб. Трите Хикса отново опитва туш, но Брей отново се повдига. Имаме поредно повдигане и мача продължава. Трите Хикса изправя Брей, но вижте бързата му реакция. Той удря Трите Хикса с глава и моментално се сменява с Гробаря. Трите Хикса не е от най-лесните опоненти и преди Гробаря да влезе на ринга се засилва и го бута от ръба. Трите Хикса лиза при него. Трите Хикса го изправя и го засилва към стъпалата.


Трите Хикса изправя поваления "Феномен" и започва да го блъска в стъпалата, като след всеки удар, Гробаря все едно става все по-силен. По едно време, Гробаря се хваща с двете ръце за стъпалата. Той обръща главата си и гледа Трите Хикса в очите. Мисля, че Трите Хикса го хвана страх, но преди да избяга, Гробаря го хваща и го удря в стъпалата. Той го избутва напред и така го връща на ринга. Докато Гробаря се качи на ринга. Трите Хикса вече е на крака и започва да си разменя удар, но Гробаря все едно нищо не усеща. Трите Хикса скача, като хваща главата на Гробаря и я забожда в коляното му, а "Феномена" не пада. Трите Хикса се засилва към въжетата и скача коляно, но Гробаря се подпира на въжетата и отново е на крака. Трите Хикса започва да го удря с чопове, но Гробаря.. не знам! Не усеща нищо! Гробаря хваща Трите Хикса за гърлото и го гледа злобно, но Трите Хикса не се дава лесно и започва да рита колената на "Феномена", Гробаря. Ето, че Гробаря вече пуска Трите Хикса и се хваща за колената, но Трите Хикса скача и опитва да направи родословие. Невероятно, но Гробаря го вдигна и го изкара от ринга. Гробаря слиза при него, но когато го изправи, Трите Хикса го рита между краката, а рефера няма как да види. Трите Хикса го хваща преди да падне и започва да удря главата му в ръба на ринга. Той го слага на ръба и се качва на ринга. Трите Хикса рита Гробаря, а той пада от ръба, но Трите Хикса го хваща за главата и го вдига. Той го хваща и прави суплес.


Опит за туш! Дали това ще бъде края или Гробаря ще намери сили? Е, ще разберете след малко, а вече отброяването е на две.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.    

Върнете се в началото Go down
 
2. DX (c) vs. The Undertaker and Bray Wyatt - BULGARIAN AND HARDCORE TITLES ON THE LINE.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN VI-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: