Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш! 

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияShare | 
 

 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Виктор Викторов
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Виктор Викторов

Location : Bray, County Wicklow, Ireland;
Join date : 17.05.2010
Posts : 3017
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match    17/4/2015, 23:39

Nexus: Да взимат хората пример от мене...
Killzone: Къв пример да вземат? Я, кажи тука да са оползотворим!
Nexus: Как така? Ей го.. видя ли къв е примера? ВСЕКИ СА МЪЧИ ДА ТИ ГО НАГЪЧИ!!
Killzone: Живот... иначе, Леснар забива главата на Остин в оградата...
Nexus: Седи седи и вика: БАТЬО.. БАТЬО, ЗЛАТЕН БАТЬО!!
Killzone: Спри малко с глупостите, фокусирай се над мача. Глей вече са далеко от ринга, мачкат се тука по рампата.. има някакви коли гледам, за дизайн на турнира явно!? Мача иначе си го гледаш така спокойно да ти е на душата, да нямаш никаква мира така да ти е кеф.. АМА НЯМА.. ТОЙ НАПРАВО ГО СМИЛА ПО КОЛИТЕ...
Nexus: Смешното е, че такива мачове пълнят стадиони... а, то едно и също!? Кво да гледаш? Блокират са, единия удря лакът другия удря ръка, друг...
Killzone: По близо до микрофона!
Nexus: Навира му пръст в гъза.. третия ни знам ко.
Killzone: Така.. лакът от Ледения. Забива още няколко женски удара и събаря Леснар, ся му хваща главата и я забива в капака на тази изоставена таратайка чиято марка не се вижда от квадратното качество...

Killzone: Хакна му главката два пъти и го хвърля върху предния джам... Някой хора просто обичат да гледат това шоу, аз обичам да го гледам! Щото ми е забавно и ми е смешно.. щото кеча ако не е смешен, къв да е? Аве, няма да гледам на кеча сериозно! Той гледа ли сериозно на мене?
Nexus: Тоя мач го гледаме от над 20 минути, кажи ми нещо интересно да са направили? Уж му забива главата у предния капак, това ли трябва да е интересното?
Killzone: Да.. това ми хареса!
Nexus: Гледал съм го още 100 000 пъти...
Killzone: Това не е моя работа, каквото искаш гледай. Ко щеш и де да знам.. гледай там нещо.
Nexus: Аз искам да гледам само TN-то, нищо друго.
Killzone: Значи.. ква е иронията? На моя си език не мога да приказвам хубаво заради ''Р-то'', ама ейтакива тъпи езици.. НАПРАВО ГИ ИЗЯЖДАМ!! Турски ли?
Nexus: Франсоа ли?
Killzone: Франсоа, мадмуазел. Направо ти казвам къртя направо.. значи - Един Французин дойде и аз ко му казах? ''Моля ву кушле афлет муа'' ли там ко.. де да знам ко беше. И направо.. чакай, това беше друго.. а-а-а-а-а.. ИЗЛОЖЕХ СА!! Иначе, Леснар още си лежи върху колата и тъй като го гледам не смята да става скоро. А, сега? Остин пак със стола.. УДАР!! Леснар почва да реве от болка!
Nexus: Стига рева, КУРВО!!
Killzone: Удари го със тоя пластмасовия стол и почна да реве тука да прай свирки...
Nexus: Иначе кък? ''Кък'' мислиш е натрупал 3 милиарда?
Killzone: Чудя се как си завършил 12-ти клас?
Nexus: Къв 12-ти клас? Аз имам 3 висши.. той 12-ти клас. Идиоти има идиоти.. ама от идиот до идиот има разлика!
Killzone: Ся тука Леснар се съвзема след ударите със стола, забива няколко чука в плешивата глава на рязания гъз и го кача на раменете си за F5!? Невъзможно.. мача още не е свършил. ТЕЖИ КУРА!!
Nexus: ООООООООФ...

Killzone: Да, това всеки втори го казва. Значи като чуя някой да вика: ООООООФ... напрао ми става лошо. Всеки охка, всеки охка.. живота толкова тежък ли стака?
Nexus: Днеска минавам покрай една жена, тя си приказва с друга жена. И вика: ОООООООФ... Имам 31 лева да плащам тока, не мога да го платая.
Killzone: Ем, това е иронията.. МОНОПОЛИСТИ!! Ши на отровят всичките. И така, стига с конспирациите.. Леснар отново е зашеметен от чуковете на Ледения и пада върху колата. Ледения през това време се кача на оградата и хваща камерата след което го фокусира и-и-и-и-и-и...

Killzone: Леснар лежи сред тая купчина от таратайки като тука ясно се вижда, че е видял чукове, отвертки това онова. Остин не го вижда обаче, и пат с чука в капачката...
Nexus: Много му е малък чука, къвто му е кура.. такъв му е и чука!
Killzone: Леснар яко ги трупа мусколите.. анаболи това онова, ама кура не мой да стане голям. Просто ни моиш го напраиш голям с тренировки.. там дъмбели да дигаш.
Nexus: Имаш ли вяра в силата на историята на игрите?
Killzone: Игри.. кво приказва само за игри? Дечко... игри му са играят, на искаш игри хвани включи плейстейшъна!? Пускай плейстейшъна и играй уа... включи там един текен, прасни един текен! Кво приказваш? Тука за кеч говорим!
Nexus: Ем тва не е ли бой тука?
Killzone: Ем тва е бой уа, ама тва е цирков бой!
Nexus: Ами другото квой? Виртуален бой?  
Killzone: Ами виртуален бой.. ти кво искаш? Кур ли искаш? Там виртуален бой...
Nexus: И ти ква разлика прайш? Аз правя разлика, че едното го гледам! Едното там вирутални матрици, това тука поне е истинско.
Killzone: Веднъж един спореше с мен.. ква била разликата между кеча и MMA!? И аз му викам, че в кеча е забранено да залагаш. Иронията е, че...  
Nexus: То пак са залага, ама незаконно... това става между хората в публиката.
Killzone: Ъ.. не уе идиот. В UFC-то може наистина да се трепят, обаче стига някога да каже: Тоя пада, тоя става и черното тото и пак някой прибира парите.
Nexus: Ами тука няма ли черно тото?
Killzone: Тука няма черно тото щото това кеч. Черно тото има от страна на Остин, защото той е човек с връзки. Той е типичен Българин!
Nexus: Добре.. ти знаиш ли в публиката ся в момента кви пари са къртят?  
Killzone: Ти си напълно откачен.. хората знаят, че това е шоу и отиват да го гледат! Няма такива идиоти.. НЯМА!! Това може да са случи само в махалата, ейтам някакви такива дето гледат, някакви 15 годишни дето гледат тука Джон Сина как хвърчи и са прай на супермен и залагат бомбони.
Nexus: Ето, че пак има заложба... разликата между приятелчета и пушката. Разликата между пушката и приятелчета е, че в приятелчета влизат всякакви калибри пък в пушката само един. Не можеш да навреш друг...
Killzone: Да спрем с глупостите и да се насочим към този невероятен мач.. Леснар тръгва с чукчето срещу Остин, явно ше му троши главката? Тръгва да го удря, но това е крак в кура от Остин и го събаря на земята, хваща му крака и сега-а-а-а-а...

.. ГО МЯТА ВЪРХУ КАПАКА НА БЕЛИЯ ФОРД С ТОЗИ ROCKET LAUNCHER!! И СЕГА СИ ЛЯГА ОТГОРЕ МУ!
Nexus: Иронията е, че тази федерация води рекорд по никакви хардкори.. а, какво е това? Мачкане по коли, чукове, душене с кабели.. това не е ли хардкор?
Killzone: Дося ако някой е ударел някой с нещо в тая федерация, аз ще си отрежа мадите и ще ги поднеса на тоя дето ми покаже кой кога е ударел. Въпросът обаче не е да го хване с двете ръце и да го мъзни та да има кръв, после да го прасни като Сендмен както блъскаше едно време. Удари на Остин, Леснар е свален близо до една друга кола.. сега почва да му забива главата в тавана и от всякъде хвърчат кървища... направо нищо не прай ако питаш мен.
Nexus: Глей кви удари.. не са ли истински? Направо си режи мадите и лично на Остин ги давай, чу ли? Това ни са брои нали? Само дето целия е в кръв!? От бръснарско ножче!  
Killzone: Това е кетчуп уа...
Nexus: Аха.. кетчуп. Може па да е лютеница!? Или доматено пюре?
Killzone: Оле майко.. зако каза доматено пюре? Преяде ми се така домати така с кюфтенце.
Nexus: Аааааа... това е България! Тука се гъчат само.. ФАСУЛИ!!!
Killzone: Леснар е целия в кръв, Остин го запраща право в титантрона и отново му забива главата. Вдига го.. и ся го змийски очи върху капака на катафалката!  
Nexus: ООООООООХ... ВСИЧКО ЗНАМ ЗА ЖИВОТА!!
Killzone: Знаиш ти.. както ония тъпанар дето гледал цял живот бокс и казал: Аз знам всичко за живота, щото бокса бил живот! Ейтакива истории... ами то тогава, всеки трябва да разбира от всичко!? И така.. да видим, Леснар си почива на бетона докато съдията е почти на 7.....8... и ето, че ''Звяра'' намира начин да се върне на крака. Ледения хваща вратата на катафалката и я забива в гърдите на Брок.  
Nexus: Аха.. чакай, някой работи просто не са пригодени за човешкото око. Окото лъже, то винаги лъже... това било много, ама е малко. Пък като става въпрос за пари, винаги са малко, трябвало да са повече.  
Killzone: Аааа.. сладко кафе!
Nexus: Лаком гъз.. КРЪВ СЕРЕ!!
Killzone: Ааа.. иронията!? Така малко ся кола да сипя, така де.. кафе с кола! Направо да не спа 3 дена. Това искам аз! Не ми трябва да спа.. зако ми е да спа? Като спа сънувам кошмари, че държавата е гръмната!
Nexus: Кока Кола.. ЛАЙТ!!
Killzone: Аха.. иска ти са. Аз съм си дебел, не искам да отслабвам! Мързи ма.. лайт, то като пиеш все едно пиеш пикня! Или направо да хакнеш едно дерби и тва е...
Nexus: Вътре имало.. кък беши? Зиро Шугър! Тогава кък е сладко, не знам.
Killzone: Хората са майстори, ко искаш?
Nexus: Глей ся тука.. Леснар пак се изправя, Остин му забива една главка и му забива главата в стъклото на предната врата като дори го чупи! Продължава да го бъхти с някакви плешиви чукове и го вкарва вътре! Кво ли е намислила тая уроспия, остава в дълбока тайна...
Killzone: Първо не си знаеш географията после нищо не знае, после философии за залагания, после манджата се праела със захар!? ОСТАЙ ТАЯ РАБОТА!! ВСИЧКИТЕ СМЕ НАПЪЛНО ОТКАЧИЛИ В ТАЯ ШИБАНА БЪЛГАРИЯ!!! САМО АЗ СЪМ НАПЪЛНО ЛУД!! ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ ЛЕДЕНИЯ НАТИКВА ЛЕСНАР НА ВОЛАНА НА КАТАФАЛКАТА И ТРЪШКА ВРАТАТА!!
Nexus: Остин изчезва от квадратната медия като след малко докарва големия кютук за който не знам кой му е дал книжка, ама след малко ще имаме смачкана главка! Глей го как го надува, Леснар лежи мъртъв на волана и устата му е цялата в кръв сякаш до сега е гризал курове!? Остин тръгва с Monster-а и-и-и-и-и...

Killzone: .. СЪДРА ГО!! НАПРАВО МУ ЕБА МАЙКАТА.. ЗВЯРА Е ПРЕМАЗАН!! КАТАФАЛКАТА БИВА РАЗМАЗАНА ОТ СТРАНА НА ЛЕДЕНИЯ!!!
Nexus: Глей го уе? Глей го тоя рязания гъз! Слиза от пикапа и гледа сеир на Леснар как ще излезе.. ще успее ли? Той нищо не му напрай.. ама. Съдията почва: 1.......2........3...... до къде ще стигне тъпия съдия?
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match    17/4/2015, 23:45

ТОВА ВЕЧЕ Е БРУТАЛНО!! ОСТИН РАЗМАЗА КАТАФАЛКАТА, ЛЕСНЪР МОЖЕ БИ Е МЪРТАВ...

1........
2...........
3............
4...............
5....................
6......................
7............................
8..................................
9........................................

ЛЕСНЪР РАЗБИВА ВРАТАТА И ЗАПОЧВА ДА КРЕЩИ... ОСТИН Е УШАШАВЕН И ГЛЕДА С ОПУЛЕНА УСТА... ЛЕСНЪР МУ ЗАШИВА ЕДИН С ВРАТАТА НА КОЛАТА!! МАЧА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА ГАЗ НАПРЕД!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match    18/4/2015, 00:00

Ето, че този невероятен мач на PAIN VI продължава.. Каква касапница само! Не възможното се случи Леснар за пореден път успя да оцелее.. Остин също оцелява на всеки опит на Лесна.. Не виждам как този мач ще има край.. Двамата се строшиха всички маси, столове, стълби, чукове и тем подобни ама не.. Никой не иска да остане долу на шибания под 10 секунди все се намира сила ту в единия, ту в другия да се изправи.. Ледения се хваща за главата и веднага тръгва към Брок, и го заключва в Modified figure-four leglock или както Остин го нарича този ход That's a Wrap! Брок Леснар започва да крещи от болка, но погледнете тази сила и енергия, която демонстрира започва да пълзи успява да стигне до въжетата с които си помага да се навдигне, а Ледения забелязва, че Брок е на път отново някак да намери начин да се върне в мача и веднага започва да забива юмруци в тялото на Леснар, където попаднат успешно са сякаш смъртоносни.. Брок се опитва да се отбранява, но не е лесно Ледения изсипва целия си гняв, всичката му останала сила в тези юмруци.. Пол пълзи извън ринга и той е пребит като куче.. Ледения цял мач се занимава и с него.. Погледнете Хеймън отново ще се опита да помогне на Брок и да го върне в мача влиза сред ринга, а Остин моментално го забелязва сякаш има радар в мозъка си против тоя човек и веднага хвърля Леснар настрана, като чели е някаква кукла на конци и се мята върху Хеймън.. Погледни сакото на горкия човек цялото накъсано, целият кърви, но продължава да се жертва в името на своят клиент.. Определено ако Брок си тръгне като победител от този мач то ще е с голяма заслуга на Пол.. Хеймън е на колене, а Остин се качва на второто въже излита и му забива Pointed elbow drop! Пол пада по средата на ринга неподвижен, а междувременно Брок се е претъркулил извън ринга и си е наврял главата под него не знам вече дали се прави на умряла лисица или наистина е пребит като куче и не може да мърда.. Остин се плъзва под долното въже и обикаля на ринга, като най-накрая успява да засече Леснар тръгва към него.. Хваща го за главата и тръгва да му я изкарва, но погледни Леснар колега взел е със себе си и пожарогасител и веднага го пръска в очите на Ледения.. Може би тук е момента в който Брок отново ще успее да се върне в мача, но все пак да гледаме.. Съдията излиза извън ринга да провери състоянието на Остин, а изглежда, че на Леснар му е писнало от рефера постоянно да му се пречка и му забива убийствен саблен удар, след който съдията прави задно салто и пада по глава.. До тук с наглеждането на мача колега време е да почне истинската касапница или както по-рано нарекох случващото се "кървавата серенада.." Брок едвам стъпва на краката си, той отива до масата на глупаците nexus и killzone и ги изритва с по един шут за да вземе столовете на които седят, след което причаква Остин да се изправи, а когато Ледения вече със сетни сили се е изправил на крака Леснар започва да му забива стола в главата.. веднъж, втори, трети, четвърти, пети, шести, седми....дванадесети, тринадесети, четиринадесети пъти стола се заби в главата на Ледения.. Брок го хвърля и виждаме, че стола е буквално огънат на 2.. Брок хваща Остин за гушата и го засилва към ръба на ринга, където му забива гръбнака и започва да го души.. Остин го умолява за милост да го пусне, но от факта, че Брок усети слабото място на Ледения го кара да придобие още сила с която да го натиска.. Очите на Ледения Стив Остин са на път да изскочат.. Остин вероятно вижда последната останала възможност да си спаси живота и забива жесток ритник в слабините на звяра, което го кара да пусне Остин и да се свие на две.. А, след това жестоко душене Ледения започва да се дави, като ненормален.. нищо чудно да си изплюе черният дроб.. Двамата се гърчат, като чели ще умират.. Виждаме обаче, че Ледения не бърза да изпусне момента, че Леснар не се чувства добре и веднага му налита Thesz press, може би за десети път изпълнена в този мач.. Какво ли не видяхме.. Тялото на Брок лежи пред масата ни, а Остин започва да му забива един от trademark-овете си Mudhole Stomp! Ледения не може да спре да го налага и за негов късмет няма и кой да го спре, тъй като съдията беше обезглавен минути по-рано от самият звяр Брок Леснар.. Ледения си вдига високо средните пръсти във въздуха, а феновете междувременно избухват.. Остин изправя Леснар на крака и му изкрещява - Хайде, Кучко! Бий се.. А, Брок сякаш няма сили да му отвърне на думите и просто му се изплюва в лицето, след което Остин посяга да забие clothesline, но Брок заляга и понеже двамата се намират до turnbuckle-a Ледения си забива ръката право в кола.. Започва да подскача като обезумял наляво.. надясно, а Леснар се опитва да се опомни от ритниците и юмруците които изяде преди три-четири минути.. Брок изведнъж избухва и го хваща зад гърба тръшвайки го назад с Overhead belly-to-belly suplex~! Суплекс номер 26 в мача мисля, все пак другото шоу ще се разбере колко точно суплекса е направил Брок, но ако не ме лъже паметта прегледах някои повторения преди малко и видях, че са толкова.. Леснар се изправя бавно на крака вземайки със себе си Остин.. Двамата започват да си разменят чукове, ритници, лакти каквото дойде.. А, публиката освирква при удари на Брок Леснар и вика мощно при удари на Ледения Стив Остин.. Това би трябвало да го зареди с енергия, но все пак, след толкова много бой едва ли едни прости овации ще помогнат кой знае колко.. Брок изведнъж бърка в очите на Ледения и след което моментално го вдига на раменете си..

F5 TROUGH THE TURNBUCKLE~!

Звяра за пореден път откачи!!!!! THE BEAST IN CARNATE! ФЕНОВЕТЕ СА С РЪЦЕ НА ГЛАВИТЕ И НЕ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ! Брок се усмихва и хваща Ролинс.. Мята го на ринга, като перце.. И се е запътил към другият участник в мача HHH.. Който все още не знае къде се намира, след последният Cloverleaf и low blow който Ролинс му заби.. Брок го изправя и го заключва в една от много известните му маневри - Bear Hug! Вижте болката изписана по лицето на един от тримата участници в този мач - HHH... Очите са му на път да изхвърчат.. Rollins трябва нещо да направи или в противен случай още тук и сега ще имаме нов световен шампион и неговото име ще е Брок Леснар.. HHH е безпомощен.. Съдията слиза извън ринга и му вдига едната ръка.. 1.... Вдига му втората ръка.. 2.... Вдига му ръката за трети път.. БОЖЕ МОЙ!!! Ролинс спаси себе си от загубата каквa Somersault Plancha!! Това повали и опонентите му и съдията на пода, а колкото и феновете да мразят Сет, след тази маневра изкрещяха мощно.. Ролинс бързо изправя пребият до смърт HHH и го ръга на ринга, след което се покатерва на третото въже... Ще видим ли поредният Diving Headbutt в мача? И-и-и ДА! Успешно забит.. Сeт остава на място и опитва туш 1.........2...... ПОВДИГАНЕ! ПОВДИГАНЕ! Сега да го видим.. Ролинс се подготвя за curb stomp, но в последния момент "Играта" успява да се претъркули изпод най-долното въже и да се измъкне. Трите Хикса пада извън ринга, а Ролинс се разсея за секунда и това може да му коства много, защото Брок го спипва през кръста и това е GERMAAAAAAAAAAAAAN F'N SUPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX! ФЕНОВЕТЕ ИЗБУХВАТ! Леснар ще опита туш 1........2............. ПОВДИГАНЕ! ПОВДИГАНЕ! И ПАК.... ПОВДИГАНЕ! Брок удря по ринга от ярост, неможейки да повярва, че това може да се случи. Леснар изправя Ролинс и опитва да го просне отново с German Suplex, но този път получава лакът в лицето, а след това виждаме и изненадващ Roll Up 1.........2...... УВИ, НЕ! Брок успява да се повдигне. Двамата се изправят на крака, а Ролинс гледа като уплашено зайче, Леснар се засилва, но шампионът заляга и после излиза от ринга. Леснар слиза и започва да гони Сет който бяга като мишка от котка. Леснар спипва най-накрая Ролинс и го просва с Германски суплекс на пода. Леснар поглежда към HHH който почти е на краката си, но не за дългото, защото бива съборен от Брок. Леснар хваща и другите метални стълбички и ги забива с всичка сила в тялото на HHH който агонизира от болка. Брок ги забива още веднъж този път в гърба на един от опонентите си. Ролинс тръгва да се изправя, но и той като "Играта" получава стълби в главата. Леснар хвърля стълбите на една страна, хваща Ролинс и го просва върху същите стълби със Suplex! Lesnar отново показа, че е Звяр! След тази касапница, той все още е на крака. Всичко живо е извън ринга. Леснар влиза на ринга и започва да налага Трите Хикса, като го връща с него и с яки удари в лицето му чупи главата. Хваща го и го мята на въжетата след това го вдига и го тряска в земята. Ролинс се изправя държейки за ръката си. Трите Хикса го избутва. А Ролинс се засилва към опонента си и го поваля. Ето, че на ринга са и тримата участници. ЕЙ Джей се втурва към Ролинс и започва да го удря в ъгъла. Сет Ролинс се измъква и забожда силен ритник в корема след това прави заден суплекс и тушира. Обаче шампиона се повдига на 2. Сега обаче Брок го хваща за ръката и тръгва към ъгъла. Забива го в ъгала. Ролинс се качва на въжетата и прави падащ лист. След това тушира Трите Хикса. Явно им се иска да приключат бързо, но Брок се повдига отново. Роки го изправя засилва го на въжетата. След това го поваля с рамо. Той се изправя и Брок Леснар прави Арм драг. Той се изправя отново "The Beast in Carnage" е готов за спайнбъстър, но Rollins го прекъсва с шут в корема, но ето, че Brock Lesnar го хваща за главата забива му два силни удара и един саблен удар. Сега го изритва в корема и прави суплекс след това Rollins е премазан и лежи на пода в много лош момент и Lesnar е готов да тушира но преди това го изправя отново и го тряска в земята. Triple H му крещи да тушира. А Serth Rollins е готов да нападне просто невероятно. Rollins не може да се изправи и Lesnar се засилва на въжетата и прави обикновен удар с лакътя и опитва туш. 1..2..Чакайте ето, че Seth Rollins се намесва и удря Lesnar. Сега обаче става напечено. Страшно! Леснър скача на Ролинс и го поваля на земята, Ролинс се гърчи като клошар, Леснър го хваща за ръката... КИМУРАТА, НЕ! Намеса от страна на Трите Хикса. Хънтър знае, че ако остави Брок да заключи тази хватка, мача може моментално да завърши и да загуби и самият той. Трите Хикса хваща Леснър и тръгва за Pedigree, но това е Back body drop! Lesnar издивява. Вижте, Ролнинс се засилва към него, но Брок го хваща-а-а-а... БУМ!! Belly To Belly Suplex, екзекутиран като по часовник. Леснар хваща Ролинс изправя го и  запраща към въжетата, Ролинс съответно се оттласква от тях, а след това "The Beast" го поема със Spinebustaaaaaaaah! LESNAR ПОДИВЯЯЯЯЯ! Брок хваща Ролинс за косата и го изправя, запращайки го в единия ъгъл, а после, набучвайки му копиета в ъгъла. Ролинс пада, неможейки да помръдне. "Играта" влиза на ринга и опитва да събори Леснар, но "The Beast" контрира с Hip Toss, а след това заключва ръката на Трите Хикса! Това е опасно! The Game ще трябва да се предаде или с кариерата му е свършено! ЛЕСНАР УСИЛВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ! ВСЕ ПАК ШАМПИОНЪТ СЕ НАМЕСВА, ИЗБУТВАЙКИ ЛЕСНАР В ГРЪБ. ЗВЯРА ПАДА НАСТРАНИ, А РОЛИНС СЕ ЗАСИЛВА КЪМ ТРИТЕ ХИКСА ЗА CURB STOMP, НО ИГРАТА КОНТРИРА, УЛАВЯЙКИ РОЛИНС И ТОВА Е SPINEBUSTAAAAAAAH! Lesnar пък през това време се изправя на крака и събаря "Играта" със Саблен удар! Трите Хикса is down! Lesnar хваща Трите Хикса и го вдига на раменете си в опит за F5, HHH обаче успява да се измъкне от лапите на Звяра, а след това го подкосява и "Звяра" е повален. Трите Хикса се изправя на крака с помощта на въжетата, сякаш с последните сили, които са му останали и хваща Ролинс за косата, изтегля го в средата на ринга и опитва Pedigree, но Ролинс успява да се измъкне, прехвърляйки "Играта" назад. Ролинс пада без сили, неможейки да помръдне. И 3-та спорещи за Световното злато са проснати по гръб на ринга. Леснар все пак се изправя пръв и вижда Ролинс който е в ъгъла, засилва се към него и-и-и-и-и-и се забива с цялата си тежест в него! Ролинс пада, държейки се корема! Леснар вдига Ролинс и го тръшва с ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС! БОЖЕЕЕЕЕЕ МОЙ! КАКЪВ ДВУБОЙ! THE BEAST, THE CONQUERER, THE NEXT BIG THING... ТОЗИ ЧОВЕК ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЛОМЕН!  Сет е безсилен и не може да отвърне на ударите на Леснар! Ролинс забелязва безпомощно пребитият HHH как се изправя и тръгва към него, а Сет веднага го екзекутира с Back kick последван от corner springboard sunset flip from the turnbuckle.. Това се нарича красиво изпълнение виждаме, че следва и директен туш, след него: 1... 2... Повдигане! За Seth сякаш изглежда невъзможно да спечели този мач, както и за всеки останал , ако трябва да съм честен не знам кой може да си тръгне като победител струва ми се невъзможно някой да си тръгне с титлата от този мач.. Rollins изправя умъртвеният HHH и му забива плесни, след който HHH не показва никаква реакция опровергавайки твърдението ми, че е умъртвен.. Това дава възможност Rollins да отбележи нов ход от арсенала си познат като Sitout inverted suplex slam.. Rollins не иска да опитва туш плъзва се под долното въже и бърка под ринга, вади бамбукова пръчка и стълба дълга почти колкото залата.. Разтваря я с последни сили и започва да се катери нагоре заедно със себе си взема и бамбуковата сопа.. Seth е почети на последното стъпало, а всички фенове са се смълчали.. Rollins се качва на най-горната стълба, прави своят trade mark, като се потупва по гърдите а всички фенове са смаяни и не вярват, че Rollins ще го направи, та за бога кого лъжем? Дори и аз не вярвам, че това дърво ще направи нещо подобно.. Ролинс забелязва, че HHH със предполагам последните си сили прави натиск да си стъпи на краката и успява, а Ролинс мята сопата по него.. БАМ! Право в десетката.. Тялото на HHH пада по средата на тепиха, а Rollins полита-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а.... FROG SPLASH FROM THE TOP OF THE LADDER.. *HOLY SHIT.. HOLY SHIT.. HOLY SHIT.. HOLY SHIT.. HOLY SHIT.. HOLY SHIT.. ECW... ECW.. ECW.. THIS IS AWESOME.. THIS IS AWESOME..* КАКВО ИЗПЪЛНЕНИЕ, КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ ЧОВЕК.. Всички се държим за главите, всички в шибаната зала са с отворени усти, никой не вярва на видяното.. Тялото на Rollins полепва за HHH: 1........... 2.......................... ПОЛ "катерицата" Хеймън се намесва.. НЕ... ЗА БОГА! Никой ли не сложи край на тоя дебелак, цяла вечер изкарва шибания си клиент от загубата.. Трябваше да имаме нов шампион, но не просто Хеймън не иска да види никой друг да вдигне световната титла след краят на мача освен един единствен човек, а именно - Brock Lesnar! А, като заговорихме за звяра го погледни, почина си известно време и сега е на крака свеж като измит домат.. Вижда, че двамата му опоненти лежат един върху друг барабар с мениджърът му.. Брок веднага се възползва и изправя Seth и го засилва да го преметне над третото въже, но Rollins се спира на ръбът.. Малко му остана да падне, но Брок не забеляза това и веднага се обърна.. Вдига HHH и му прави знак, че краят идва.. Вдига го на раменете си и-и-и.. F5! Съдбоносната f5-ца е забита.. Опит за туш: 1....... Rollins бързо се покатерва на третото въже.. 2.................... Rollins излита... .......2,99.. FROG SPLASH-A, КОЙТО СПАСИ МАЧА Е НА ЛИЦЕ! Rollins не мърда и отново залепва, като лепенка опитвайки туш този път върху двамата: 1... Брок го изхвърля извън ринга, като чувал с картофи.. Сериозно? Сериозно ли този човек не усети нищо, след една от финалните хватки на Rollins..? Леснар вдига Хеймън и му забива два леки шамара, но достатъчни да му размърдат сивото вещество.. The Beast In Carnate изправя катерицата да вземе някое друго екстремно оръжие, а както виждаме нашият добър приятел Пол веднага слуша заповедите на клиентът си.. Брок докато чака Хеймън, колкото за бройката изправя Леснар и му забива пореден германски суплекс тази вечер.. Колко станаха колега за двата мача..? Честно ли, и аз им изгубих бройката, но определено са вече над 10.. Брок се плъзва под долното въже, след този суплекс и отива при другият от опонентите му - Rollins.. Брок изправя блондинката на крака и тръгва с него по рампата на къде се е запътил? Може би, към разбият вход, който по-ранно самият той разби.. Виждаме, че стига с Rollins до голямото и красиво лого на нашата федерацията и му го посочва, след което започва като откачен да му забива китарата в логото.. Скоро сигурно, черепът му ще изскочи навън до сега не бях виждал подобно нещо, толкова много кръв.. Е, може би най-накрая се намери човек, който да сее разруха.. Най-накрая смисъл от това най-големият ни турнир да се казва именно Болка.. Най-накрая този човек показва, защо е такова заглавието на този турнир! След около десет последователни удара в логото на TNWG.. Леснар се запътва заедно с набелязаната му жертва Сет към backstage-a и виждаме, че HHH остава да лежи в средата на тепиха целият окървавен.. Най-сетне след около две минути чакане и гледане на безжизненото тяло на HHH, камерите се включват в backstage-a, където Леснар е с Seth на паркингa на TNWG.. Брок няма много хубави спомени от това място, тъй като всички помним какво направи гърмящата змия няколко часа по-рано точно тук на този паркинг.. Брок забива един лакът в скулата на Rollins и веднага след него пръсва предното стъкло на едно красиво Porshe с грозната глава. Определено този прякор не му подхожда.. И защо така мислиш? Не видя ли сам изпълнението минути по-рано? Видях го и какво от това? Цял мач играе ролята на боксова круша накрая едно добро нещо, което дори не му донесе победата и това го прави човекът който открадна шоуто ли? Не, не поне не и за мен. Брок Леснар изкарва главата на Seth от стъклото.. Оо, господи цялата глава на Сет е в стъкла.. Леснар се усмихва както винаги и вдига Rollins на раменете си.. F5 върху красивото черно porshe! Брок взема един валек и натоварва Ролинс на него и потеглят обратно за към ринга, където всички сме в очакване отново да ги видим.. The One in 21–1 паркира с товарното средство пред ринга и хвърля вътре в ринга трупът на Seth Rollins.. Брок се качва на третото въже вдига си високо ръцете във въздуха.. Дали ще видим отново Shooting star press? Брок се подготвя да излети, но погледни отпочиналият HHH се възползва вижда момента и бърз бута едното въже, което събаря Леснар на земята.. Ето защо се нарича The Game този човек винаги в точния момент, на точното място.. HHH веднага изправя Rollins и му забива ртинк, след което се заема и със Звяра изправя го и му бърка в очите, след това и коварен low blow.. Рита го в корема, след това му забива и финалната маневра на Трите Хикса.. Брок Леснар едва ли знае къде е след това нещо.. Туш: 1... ХЕЙМЪН ОТНОВО СКАЧА И ПРЕКЪСВА ТУША! HHH е изнервен изправя се и яростно започва да забива най-различни видове ритни по Хеймън.. Но погледни Леснар, той се изправя и изведнъж избухва вдига HHH на рамото си и го забива в корнера, след което следват и традиционните turnbuckle thrusts.. Леснар изведнъж прекъсва серията си от turnbuckle thrusts и мята назад HHH с нов брутален, но същевременно перфектно изпълнен Overhead belly-to-belly суплекс.. Брок вдига HHHH и го засилва и премята над третото въже, а трупът на The Game се забива в преградите.. Леснар се плъзва под долното въже и бърка под ринга от където изкарва два стола и ги мята на ринга при Rollins след което отива и до steel stairs и за пореден път хвърля едната част от тях вътре в ринга, дали този път ще пробва нещо с тях или отново нищо няма да се получи? Брок преди да се върне сред бойното поле вади и един бамбук.. The Next Big Thing застава с бамбука в корнера и започва да дебне като истински хищник плячката си, която в случаят се казва Seth.. Rollins най-накрая след толкова много чакане се изправя, но веднага ляга долу след още първият удар с бамбука, който честно да ви каже беше доста силен, тъй като виждаме, че сопата се раздели на две части, след като посрещна главата на Rollins.. Брок хвърля двете части към феновете и поставя единият стол под главата на Seth, а другият го държи в ръката си.. Мисля, че всички се досещаме за какво е време... СТОЛИРАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Трите Хикса е на ринга. Леснар се връща при него и го хваща за краката, а след това КАТАПУУУУУУУУУУУЛТ В ЕДИНИЯ ОБТЕГАЧ!!!!!!!БРОК ЛЕСНАР Е ИСТИНСКИ ЗВЯР! Той се изправя хваща Трите Хикса и го просва в средата на ринга с Немски суплекс! ОПИТ ЗА ТУШ 1..............2................ В ПОСЛЕДНИЯ МИГ РОЛИНС СЕ НАМЕСВА И СПИРА ТУШААААААААА! Ролинс се изправя. Той замахва към Леснар, който обаче се навежда и контрира с Back Suplex! Rollins се изправя с помощта на въжетата в единия ъгъл, но получава отново Corner Spear by Brock Lesnar!! Леснар направо се вряза в Сет. Той го разсече на 2! Сет се свлича на тепиха, отново хванал се през корема, а Брок започва да му забива мощни ритници по цялото тяло и най-вече в главата. Опит за туш 1............2...... ПОВДИГАНЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ! Брок не е много доволен от съдийството, но не влиза в излишни конфликти с чернокожия рефер, ами гледа да не дава много възможности на Ролинс да се съвземе и да се върне в мача. Леснар отново отива при Сет, след което го хваща за главата и отново го запраща към един от четирите ъгъла на ринга. Леснар се засилва в опит отново да прореже Сет в корема с копие, но Шампиона си е научил урока и избягва удара отмествайки се с крачка встрани. Брок се вряза в стоманеният кол, а това е възможност която Сет непременно трябва да използва. След което си поема дълбока глътка въздух, Сет се запътва към Леснар, след което го сграбчва през краката и го приковава на тепиха с Roll-Up, но Леснар успява да се повдигне на 2 и половина, с много усилия. Леснар изритва Ролинс в лицето, но той отново се запътва към него, а там вече го чака подготвеното чудовище, което го сграбчва и започва да го размята наляво-надясно по целият ринг като парцалена кукла. Брок забива няколко силни ритника на Сет, след което го вдига и му се присмива. Брок го вдига във въздуха, след което го стоваря зад себе си, като огромен самосвал. Леснар отново изправя безпомощният си опонент и за пореден път го свлича на ринга, този път със STO. Lesnar покрива - 1....................2................... KICK OUT!!! Сет за пореден път успява да намери сили, за да се повдигне. Брок се изправя на крака, след което започва да таунтва. Той обикаля ринга, като хищник, търсещ плячка. Брок поглежда право към безжизненият Сет, явно този хищник намери това, което търсеше. Брок се навежда, след което хваща Ролинс за главата изправя го на крака, а след това го вдига над главата си и го хвърля върху единия обтегач, а РОлинс размазва физиономията си върху обтегача. Сет пада на тепиха и въргаляйки се опитва да достигне въжетата в търсене на някаква помощ... Brock хваща Ролинс за косата изправя и го вдига над главата си, а след товааааааааааааааааа POWERBOMB!!!!!!! ГЛАВАТА НА РОЛИНС СЕ ЗАБИ В СТОМАНЕНИЯ СТОЛ КОЙТО БЕШЕ В СРЕДАТА НА ТЕПИХА!BROCK LESNAR ПРЕМАЗА ГЛАВАТА, КРАКАТА НА ЛЕДЕНИЯ! Леснар е полудял, след това F5 вероятно вече Остин наистина ще се затруднява с дишането си, тъй като по кадрите можем да забележим, че тялото на Ледения се забива право в кола, а при падането си удря и единият крак.. Какъв IMPACT само създава Брок тази вечер.. Леснар чака някой да отброява, но явно е забравил какво се случи по-рано в мача, като нокаутира съдията.. Брок вижда, че няма кой да отброи и вика за нов рефер, а той се забавя прекалено много според Леснар и когато вече е там Брок го нокаутира и него с мощен лакът в главата! Този човек не, само че пребива до смърт опонента си ами трябва и работниците да го ядат заради помийте които сам си сътворява.. Брок, вижда че Остин не може да помръдне и го вдига на едното си рамо, след което му забива трупа в стоманеният кол за сетен път тази вечер, след което още веднъж и пак, и после пак.. Леснар няма мярка, определено Остин след този мач няма да е същият цялото му тяло ще е потрошено.. Брок след като свършва със серията си от копия в стоманеният кол забива в пода Остин със унищожителен Spinebuster! Погледнете Пол Хеймън се надига на крака най-накрая след толкова много лежане, а Брок веднага го засича.. Хеймън, вижда че няма съдия и веднага повиква, като посочва на Брок да не го нокаутирва.. Хеймън вади от джоба си златен метален бокс с логото на Леснар и му го хвърля, а Брок точно като по учебник го хваща и го нанизва на кокалчетата си, започват поредните удари отправени към главата на Остин, но този път с металният бокс.. Брок, вижда че е няма смисъл в това да забива нови и нови удари към главата на Остин и го вдига на рамото си, на къде се е запътил.. Леснар е следван от съдията и естествено неговият мениджър Пол Хеймън.. Леснар отива до изхода на шоуто, но погледни Ледения започва да се опомня слиза от рамото на Леснар и му забива лакът в главата, това със сигурност е разтресло челюстта на звяра.. Остин вижда до изхода една инвалида количка, а върху нея има тиксо и готов направен гипс.. Взема гипса в ръката и посяга да удари Леснар в главата, но Брок определено показва, че идва от UFC, тъй като успява да блокира удара и да го контрира с негов punch, а този punch определено е заболяло, тъй като на тази ръка е нанизан бокса, който Леснар си сложи минути по-рано.. Брок взема гипса в ръка и започва да налага Ледения, като за последно.. Остин дава само назад докато накрая не се забива в стената.. Брок му вдига единият крак и му нанизва гипса на него.. Много лошо за Остин, сега ще остане само с един крак, тъй като гипса ще му обездвижи другият, след което отива и взема тиксото от стола и го залепя на муцуната на Остин.. Прави му мощен Powerslam на терекотеният под.. Вдига го, слага го на стола и-и да видим какво ще последва..

.. Брок закарва количката до ъгъла на стълбите
и проверява дали устата му е запушена за да
не чува писъци от устата на Остин, след което..

ГО БУТА ПРАВО ПО СТЪЛБИТЕ..


BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWD~! НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА! Съдията трябва бързо да отиде да провери, дали Ледения е жив.. Леснар му заповядва да започне отброяване.. 1.......2..........3..........4.........5....Стив Остин започва да помръдва и да се опитва някак да се освободи но е в капан.. Трябва да използва всичките останали сили в него..6.......7.......8.....Ледения размята количката напред-назад и най-накрая успява да се изправи, но е на един крака и със запушена уста.. Брок Леснар му показва като прави легендарният taunt на Гробаря, че краят му е близо.. Предполагам Остин го знае също.. Брок започва да слиза по стълбите бавно.. А, Ледения се опитва с всички сили да махне гипса от кракът си, но е твърде късно! Леснар вече е до него Остин няма какво да направи освен да му забие шамар.. Който се чу доста здраво.. Брок побеснява, след този шамар и вдига Остин над главата си, след което го изстрелва към входната врата.. Главата на Ледения се размаза в стъклото, но не успя да го пукне.. Остин седи на вратата, а Брок се качва на четвъртото стъпало и полита право към него... FLYING SPEAR TROUGH THE EXIT DOOR! СТЪКЛОТО СЕ РАЗМАЗА СЛЕД ТОВА КОПИЕ! И ПО НА ДВАМАТА, НА ТЕЛАТА ИМА СТЪКЛА.. И ДВАМАТА КРЕЩЯТ, КАТО ОБЕЗУМЕНИ, А ХЕЙМЪН СЕ ДЪРЖИ ЗА ГЛАВАТА СЛЕД ВИДЯНОТО! БРОК ЛЕСНАР ТОКУ-ЩО РАЗМАЗА И СЕБЕ СИ С ТОЗИ ХОД! Съдията притеснен за състоянието на двамата веднага вика лекари, които качват на носилки двете тела.. Двамата лекари се движат по обратният път към линейките, но Леснар изведнъж се изтръгва от носилката и заедно с него изтръгва и Остин! Определено, Леснар не е дошъл тук за да си тръгне с празни ръце.. Двамата са в backstage-a.. Пол се движи плътно зад Леснар и наблюдава как унищожава Стив Остин.. Междувременно му дава идеята да забие Остин в някакви тежки куфари, където се намира техниката на федерацията, а Брок за разкош го прави.. Тялото на Остин за пореден път усети вкуса на различен предмет.. Изглежда Брок е ударил човека с камерата, тъй като не виждаме нищо.. За щастие и двамата се връщат на рампата и вече отново са пред всички ни в залата, а феновете не спират да крещят най-различни чантове от сорта на "HOLY SHIT! THIS IS AWESOME!" И тем подобни.. Брок рита в стомаха Ледения и го забива на рампата с унищожителен пореден German Suplex! Brock се изправя и започва да подскача, сякаш сега започва мача, но окървавеното му тяло и лице говорят друго.. Брок изправя на крака Остин и му забива над десет лакътя в главата, след което го вдига на раменете си и-и-и...

F5 ON THE STEEL RAMP!!!

Съдията мигновено започва отброяване е няма на къде вече.. Брок направи четири финишъра, 30 суплекса и още куп удари с оръжия.. Просто трябва тази сага да приключи тук и сега.. 1......2...........
Върнете се в началото Go down
GOAT
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GOAT

Location : Camden County
Join date : 23.04.2010
Posts : 5926
Age : 138

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match    18/4/2015, 00:05

AUSTIN IS DOWN!! AUSTIN IS DOWN!! ЗВЯРА ИЗЯДЕ ОСТИН С ТОЗИ БРУТАЛЕН F-5 ON THE RAMP... ТОВА ВЕЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е КРАЯТ...

1...........
2..................
3....................
4......................
5..........................
6.............................
7.................................
8.......................................
9............................................


Остин се подпира на логото на TNWG окървавен, търси начин да се изпарви, а Леснър му сочи средните пръсти, Остин се изнервя и иска да отнесе Леснар, но силите му не достигат, той пада...

10!!! ЛЕСНЪР ПЕЧЕЛИ МАЧА, ЛЕСНЪР ОТИВА В МЕЙН ЕВЕНТА... НО КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ТАМ, ТУК ГО ПРЕМАЗАХА ОТ БОЙ С КАМЕРИ, СТОЛОВЕ И ГО ВЪРГАЛЯХА ВЪРХУ КОЛИ, А СЛЕД КОЕТО ГО ПРЕГАЗИХА С 1 ТОНОВ MONSTER TRUCK, НО ТОЙ ОЦЕЛЯ... ЩЕ ВИДИМ, ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ "THE BEAST" В MAIN EVENT-А!!

_________________
Arguably the GOAT.
THE GOAT.
Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://tnwrestling.forums-free.info/
Mr. Pain
Premium Member
Premium Member
Mr. Pain

Location : WINNING
Join date : 26.08.2010
Posts : 847

ПисанеЗаглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match    18/4/2015, 00:07


Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: 1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match    

Върнете се в началото Go down
 
1. Brock Lesnar vs. Stone Cold Steve Austin - N1 Contender for the WHC - LMS Match
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: PAIN VI-
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мненияИдете на: